Interglobus Tour

Szczecin

Opinie o Interglobus Tour

puki 2012-06-15 00:34:35
Siemanko
Pozdrawia, wszystkich chlopakow co wiedza co jest 5 :D
2
Ja 2015-01-07 18:33:37
Witam. Proszę mila o kontakt na maila pawel57@interia.pl w sprawie tej co opisujesz.
ja1985 2015-02-21 11:28:10
ja pracuję już kilka lat i sobie chwalę. stablina firma o dobrej pozycji. grunt to robić swoje i wywiązywać się ze swoich obowiązków - jak wszedzie. a do tego pracują tam w wiekszosci młodzi, zaangazowani ludzie. dobra atmosfera.
2
cola 2015-02-21 22:49:17
Aktualnie trwa nabór kierowców do tej firmy. Wchodzić w interes, czy szkoda czasu?
ja1985 2015-02-23 10:01:08
Mogę polecić, firma zatrudnia ok. 100 kierowców, wielu pracuje od lat i sobie chwalą.
1
Mustafson 2015-02-24 23:13:00
Dla mnie jest ok pracuję juz w tej firmie ok 5 lat, dużo opinii jest negatywnych chociaż nie wiem dlaczego w każdej firmie są zasady ktorych trzeba przestrzegać chyba w każdej tak jest. Pieniądze zawsze na czas bez problemów.
2
Mustafson 2015-02-24 23:33:25
Jakoś nie zauważyłem żeby dysporzytorzy byli chamscy a znam wszystkich także nie wiem w czym widzisz problem, odnośnie kierowców są to normalni ludzie którzy też odczuwają zmęczenie stres itp ale nie pisz w taki sposób ze wszyscy są tacy w jaki sposób ich spostrzegasz bo zapewniam ze jest inaczej. Nie każdy może być kierowcą zawodowym jest bardzo duża różnica miedzy jazda dla przyjemności a jazda zarobkowa, musisz mieć odporność na stres zmęczenie i tryb zmianowy tyle w temacie. Szerokości przyszli driverzy
3
ziggi 2015-02-25 15:44:42
firma ok, dobre warunki finansowe i samochody. mozna się zahaczyć na stale.
pawel 2015-03-09 20:55:24
To polski nawet tu szuka klientów? Może garsc faktów, bo korzystałem z kliku firm na tej trasie również np. z Berlineksu. pomine może fakt ze obecnie częściej jezdze pociagiem … : ) wifi w boskim busie na terenie polski nie działa zbyt stabilnie a na terenie niemiec wcale. Miejsca duzo w czerwonych autobusach ? - siedzen napakowane tyle ze odstepy miedzy nimi, to może wygoda dla chinskich nastolatkow a nie średniego wzrostu europejczyka. Może rózni dyspozytorzy w szczecińskich firmach przewozowych pracuja ale przynajmniej nie trzeba placic 3 czy 4 zł za minute rozmowy z dyspozytorem przewoznika, z którym jedziemy i do którego dostep należy się nam tym samym jak psu micha.
Mieciu 2015-03-24 16:50:00
No właśnie jakieś konkrtety finansowe? I czy obcinają premie jeśli takowe są. Czy jest różnica w zarobkach na mini i na dużych busach? Zna ktoś odpowiedzi na te pytania?
2
mietek 2015-03-26 09:01:29
Duży bus to kategoria D bo więcej niż 9 osób. Na B do 9 osób 2k netto zarobisz , na dużym busie jak to "Mieciu" nazwałeś 3k będziesz miał.
arni 2015-03-31 19:15:45
Jak dostal ktos prace po rekrutacji co byla teraz w marcu?
mimi konewka 2015-04-09 08:19:17
duuzo miejsca tam jest bo jezdza puste ;-)
Marcin 2015-04-14 18:10:42
I jak ktoś pracuje od niedawna jak tam jest godne polecenia? bo widzę, że wznowili rekutacje czyżby chętnych nie było???
Mariusz 2015-07-30 09:42:23
witam jestem kierowca autobusu miejskiego w Policach mysle by zmienic firme na intrglobus ale w internecie nie ma nic opini o tej firmie ktora jest juz tyle lat na rynku gdzie sa komentarze??????
mariusz 2015-08-22 21:51:22
Ale ja szukam opinii kierowców pracowników
mariusz 2015-08-22 21:51:22
Ale ja szukam opinii kierowców pracowników
real 2015-09-22 11:42:19
Dużo wpisów jest usuwanych także nie ma co zasięgać tutaj informacji
adam 2015-11-05 18:38:53
jestem kierowca w dąbiu po tym co tu przeczytałem jestem w szoku , ale to dlatego codziennie na olx.pl sa oferty z praca u nich bo albo pan ich zwalnia albo sami odchodza?
gabi 2015-11-06 20:13:33
ooo komentarz tej pani juz skasowany no prosze
adrian 2015-11-11 22:32:10
Pracuje nie całe dwa lata i warunki normalne, nie wiem o co chodzi z tymi wpisami. Jak się nie podoba to niech idą gdzie indziej. Samochody ok, mniej użerasz się z klientami niż w mzk, jest spoko.
1
mifek 2015-11-15 11:33:46
do adam: rekrutacje są bo firma i autobusów jest coraz więcej, to potrzeba tez nowych kierowców.
Obecny 2015-11-17 00:14:11
Ani lepsza ani gorsza od innych transportowych w Szczecinie. raczej wiecej znam gorszych firm niż oni.
pepe 2015-11-23 23:01:37
jak czytam niektóre hejty, to nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać ;-) firma ok, a u niektórych ciśnienie dziwne
Paweł P. 2015-11-24 17:56:34
Korzystam z ich usług ja i moja rodzina dość często. Nigdy się nie zawiodłem. Zawsze na czas i uprzejmie. Ze swoje strony mogę polecić. Paweł P.
igor 2015-11-26 07:02:47
słyszałem, że na dużych autokarach można u nich sporo zarobic
karo 2015-11-30 20:20:54
a nie wiecie czasem ile mozna zarobic jako pracownik biura obslugi klienta? bo widzialam ogloszenie i chyba sie zglosze. i jakie warunki pracy tam sa? z gory dzieki za odpowiedz
adam 2015-11-30 23:59:56
dlaczego komentarze znikają? znalazłem takie informacje pod innym linkiem.

http://www.gowork.pl/opinie_firma,700942,0


jakie zarobki sa na duzych autokarach?
ja91 2015-12-01 11:49:45
pracuje w biurze i jest fajna atmosfera
karo 2015-12-01 23:42:10
ok dzieki, a jak z zarobkami?
kenny 2015-12-11 10:26:58
zarobki w biurze sporo poniżej 2000
kenny 2015-12-18 10:48:07
no jak 1700 to dobra pensja to czas się pakować ze Szczecina...
paola 2015-12-30 12:34:15
potem pensja jest większa i faktycznie można awansować. jak wszedzie na poczatku trzeba sie pokazac, ile sie jest wartym
poper 2016-01-05 11:26:03
najlepiej płacą z firm autokarowych w szczecinie, wiem, bo pracowałem już w różnych, na D nawet ponad 5 tys wyciagniesz
sebastian 2016-02-10 22:57:28
do michał: chyba trochę przesadzasz, ja tam pracuje i jakoś nie ma tak jak piszesz.
bka 2016-02-26 14:46:35
kierowca kat B bedzie z 2500 netto (umowa o prace najnizsza krajowa + dieta)praca na telefon (tak mi sie wydaje bo nie uzyskalem konkretnej odp podczas rozmowy) 24h przed wyjazdem dostajesz info kiedy co i jak i jedziesz... jesli masz D to masz troche powyzej 3tys na sprinterze niby jest jakis grafik, wymagania jezyk chociaz jeden i koniecznie komunikatywny... ogolnie wszystko jest ladnie gadane jak u kazdego prywaciarza a jak wygladaja realia ciezko powiedziec :D jesli ktos chce to moze probowac a noz widelec spodoba sie praca ;)
mike 2016-04-15 09:27:26
pracuje 2 miesiące i jest w porządku
2
Adix 2016-04-28 10:10:07
Witam. Przeszedłem wszystkie etapy rekrutacji w internecie globus , dzwoniła do mnie Pani która powiedziała że odezwie się ktoś z dyrekcji transportu, lecz minęły już dwa tygodnie i nikt się nie odezwał. Pytanie moje jest takie czy ktoś z was miał podobnie ? Mam się martwić czy nie?
tpoa 2016-06-09 09:04:26
no jeśli chodzi o prace u nich to chyba nie zawsze jest tak kolorowo, zastnawiam się teraz jeszcze jak wygląda u nich praca jako kierowca, bo słyszałem, ze podobno można tutaj naparwde dobrze zarobić i to do 4000 zł.
Zostaw swoją opinię o Interglobus Tour - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interglobus Tour