brak logo

BREMS-CAR

Marki

Opinie o BREMS-CAR

więcej 2014-02-07 21:16:45
Witam

Kolego mógłbyś napisać kilka słów więcej, obecnie poszukują przedstawiciela nie ukrywam ze jestem zainteresowany po kilku latach pracy w branży części myślę że coś o tym rynku wiem ale nie chce wpaść z deszczu pod rynnę.A więc jaka umowa na początek i jaka potem,dodatkowa prowizja zależy od ,,czego,, i czy ciężko osiągnąć wymagania szefa- Z góry dzięki
1
Finka 2014-02-10 22:34:59
Pracuję już w firmie ponad rok i nie mogę zgodzić się z poprzednim rozmówcą. Firma rozwija się i podjęła nową strategie, w której nie ma miejsca dla prowizorki. Jeśli jesteś osobą pracowitą i chętnie podejmującą wezwania mój szef na pewno cię doceni i w naszym młodym zespole znajdziesz swoje miejsce. W firmie funkcjonuje struktura organizacyjna i zupełnie nie rozumiem hasła pt. Firma Rodzinna . Razem tworzymy zespół, mamy swój własny zakres obowiązków i każdy z nas odpowiada za nie przed swoim przełożonym. Wydaje mi się to zupełnie normalne . Jeżeli jesteś nadal zainteresowany i znasz się na branży nie zastanawiaj się tylko przyjdź i poznaj nas.
DO WIĘCEJ 2014-02-14 14:13:59
KOLEGO DARUJ SOBIE CHYBA ŻE CHCESZ SIĘ SAM PRZEKONAĆ ,SZCZERZE NIE POLECAM ZRESZTĄ JA POJEDZIESZ POGADAJ Z PRACOWNIKAMI A SAM ZOBACZYSZ ŻE BĘDĄ ŚCIEMNIAĆ.
POZDRAWIAM.
1
WojciechSpedition82 2014-02-17 14:17:08
SMIAĆ MI SIĘ CHCE JAK WIDZĘ TAKIE WPISY.GOŚĆIU JAK CI NIE PASUJE I NIE MASZ JAJ BY ZMIENIC ROBOTE TO PO CO TAM PRACUJESZ ??!!!(usunięte przez administratora)
1
Uwaga na Tą pseudo firmę!!!!!!!!!!!!!!! 2014-02-24 14:57:33
Ja też tam robiłem , nie polecam rodzinny biznes(usunięte przez administratora) choć są tam może 2-3 osoby normalne.
4
Andrzejj79 2014-04-03 15:03:00
W życiu nie czytałem wiekszych bzdur !!!
Obserwuje jakąś dziwną nagonkę od 1,5 miesiąca gdzie firma istnieje wiele lat i takich wpisów nie było. Kolego zamiast siedzieć na go work to weś się za coś pożytecznego w swoim życiu.
Znam tą firme pare lat i jest to fajnie prosperujaca firma a pracodawca podchodzi uczciwie do wykonanej pracy. Jesli ktos robi to co do niego nalezy to nie wybrzydza. Natomiast Problem pojawia sie w chwili kiedy komus nie chce sie pracowac myśli ,że nic nie będzie robił i kasa sama będzie wpadać.
Moge sie jedynie domyslac ze osoba "poszkodowana" woli na opowiadac bzdur na temat swojego pracodawcy i warunkow pracy niz przyznac sie do tego ze nie potrafi wykonac najprostrzej powierzonej mu pracy. Wystarczy popatrzeć na wpisy na inne hurtownie wiecznie ktoś gdzieś jest poszkodowany i mści się na takich wpisach pisząc nie korzystnie o swojej byłej firmie.
Radze się wziąć za robote zastanowic zanim znowu napisze Pan/Pani cos równie glupiego.
1
zyczliwy 2014-04-06 22:25:07
Jezeli jestes Przedstawicielem handlowym i jak sama nazwa wskazuje chcesz reprezentowac Firme na zewnatrz to nie skupiaj sie zamiast na pracy na reprezentacji jej wewnatrz.Natomiast jesli jestes Magazynierem i T woje stany magazynowe delikatnie mówiąc nie zgadzają się to nie szukaj pracy w Firmie Brems car.A jezeli kradles w tej Firmi to teraz nie zal sie .
zyczliwy 2014-04-06 22:53:22
Drogi Kaziu widac ze tylko przejezdzasz ul.Sloneczna i nie masz odwagi zajrzec do srodka bo ten "maly "magazyn ma wysokie skladowanie natomiast Firma korzysta z 7 stanowisk po bylym warsztacie tak jak kiedys na poczatku swojej dzialalnosci Inter cars na wilanowie. Okreslajac Firme"Jude car"obrazasz tą nacje.Natomiast nazwisko Budzyna -Dawidowski jest w herbarzu Polskim pod symbolem Prus3 jako szlachta Polska .Tak ze drogi Kaziu mocno sie pomyliles.
1
Patrzący z boku 2014-04-10 20:06:16
"Paweł 79", widzę że jesteś z lekka rozchwiany emocjonalnie ...zwłaszcza na końcu wypowiedzi i to mnie zastanawia
Klaszczesz brawo dla kogoś kogo nie znasz... ?
Chyba że znasz... to znacznie zmienia postać rzeczy .
Piszesz,że szukasz pracy jako Przedstawiciel handlowy i
zatrudniając się zbierasz "opinie" od bliżej nieokreślonych osób, ale nie rozmawiałeś nawet z właścicielem Firmy i wydajesz swoje opinie na forum ?
Skoro jesteś aż tak odważny podaj swoje personalia...
Słowa"tym czymś" ...+ satysfakcja że ktoś od nas odszedł, nie stawia Cię w świetle osoby szukającej pracę ...
Dodam jeszcze że jesteś trochę niedoinformowany, z resztą nie ma się co dziwić...
Pan Przedstawiciel Handlowy wraz z Szefem firmy podjęli wspólną decyzję, że umowy dalej nie przedłużają z dniem 01.04.2014 i ich drogi z tego co mi wiadomo rozeszły się bardzo pozytywnie.


Pozdrawiam
2
Bora 2014-06-30 23:47:46
Haha, ja jestem osobą niezatrudnioną i co też kogoś szukają w firmie kto niby dodaje wpisy o mojej treści? Śmieszne podejście do tematu...
Kompot 2014-07-03 23:15:18
Z tego co się orientuję to nikt w Polsce póki co nie ma lepszej bazy niż InterCars, także takie gadanie to czcza paplanina.
pawel 79 2014-07-07 21:22:51
Do patrzący z boku . Kto powiedział że nie rozmawiałem z szefem ? . Chcesz moich prsonali ? Szukasz problemów czy z policji jesteś ?
zyczliwy 2014-07-15 19:24:52
Do Kazika. Masz wspaniale pomysly proponuje Ci abys stworzyl konkurencję i zajął bys się handlem obwoznym obwazankow.Masz samochod , praktyke jestes wygadany, pismienny nie musisz polewac ich gorycza mozesz polac je lukrem no i bedziesz mobilny wpadniesz do swoich bylych pracodawcow abylo ich niemalo w krotkim czasie Twoich "prac". Napewno się uciesza,.
Własciciel 2014-07-20 22:56:33
Szanowny były pracowniku !
Dziękuję za wystawioną przez Ciebie opinie na mój temat.
Prognozy dla mnie i mojej firmy również mi schlebiają, gdyż wyciągam wnioski kogo zatrudniałem..., choć być może w innej firmie będzie Ci lepiej.
Jednak ja nie jestem nieomylny w przeciwieństwie do Ciebie.
Pragnę Cię poinformować, że firma istnieje lat 12 i póki co nie ma zamiaru się zwijać a chwilowe zachwianie płynności fianansowej nie jest wykazem złej woli.
Dziwią mnie powyższe sądaże, choć każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Jednak jak widać nie każdy zna granicę ... wypowiadając się w taki sposób o swoim pracodawcy.
Pozwól że ja nie będę Cię oceniał tylko dodam że
komentarze są dla mnie co najmniej żałosne i definitywnie nie świadczą o Twojej odwadze - wśród pracodawców.
Niemniej Wszystko przed Tobą i byłbym niemądry mówiąc na Ciebie że Ty jesteś idiotą bądż przewidując Ci przyszłość -:)
Czasem przemyśl co piszesz bo pokazujesz swoje prawdziwe Ja oczerniając kogoś.
Przekazałem również pracownikom, którzy aktualnie pracują w mojej firmie, że skoro mają szefa idiotę i tu pracują to również i im łątę przypinasz.
To zbytnio się im nie spodobało.
Odnosząc się co do firm konkurencyjnych :
te firmy są dla mnie przykładem lecz póki co nie mam zamiaru tam się zatrudniać poza tym na świecie są również inne branże niż części do Ciężarówek...
Dlaczego tam nie poszedłeś odrazu pracować, skoro polecasz żebym ja się tam zatrudnił? a może miałeś przyjemność tam pracować ... i niestety już nie pracujesz za brak wyników ?
Słyszałem ponadto że w powyższych firmach płaci się za efekty i rogorystycznie rozlicza każdą osobę, zatem Ty faktycznie miałbyś również i tam problem się utrzymać.
Niemniej Życzę Ci Szanowny pracowniku Kaziu, Mieciu, Borabora, czy jak tam Cię zwą - bez różnicy, byś spojrzał czasem na siebie i słuchał, skoro czegoś nie słyszysz a inni słyszą, bądz sądzisz że wiesz a widać czym tak naprawdę zajmowałeś się w pracy.
Zycie przed Tobą i zamiast skupić się na sobie, przeżyjesz życie oceniając innych...
Na przyszłość jak masz jakieś pytania to spytaj się Szefa...
Jako osoba wyjątkowo mądra i odważna, bo za taką się zapewnie uważasz, napewno spełnisz się u Nowych pracodawców i tego Ci Życzę.
1
Kazik 2014-07-23 21:39:09
Dla tego się ciesze ze mam stabilną pracę w stabilnej firmie która nie ma "chwilowych" problemów z platnosciami . Dziekuje , pozdrawiam i życzę sukcesów .
Hieronim 74 2014-07-31 13:52:11
Sz.Panie/i a jak będzie miała chwilowe załamanie twoja firma nowa to też będziesz ją oczerniać ?! i pluć na nią ?! i będziesz się podniecać i klaskać i czuć spełnienie pisząc na swoim tablecie czy smartfonie,że wystawiłeś kolejną negatywną opinie?. Nawet największe korporacje maja chwile słabości.Pracowałem w dużych firmach stabilnych firmach i też było nie wesoło a zapowiadało się świetnie.Miałem swoją firmę,ale w innej branży i zawsze komuś coś się nie podobało. Nie urodził się taki jeszcze co dogodził wszystkim. Zamiast tracić czas na głupoty oczernianie firm skup się na swojej robocie i rób kasę realizuj swoj fun i marzenia!! Pozdrawiam i najlepszego wam wszystkim życzę ;-)
Bora Bora 2014-08-06 19:57:02
A teraz jak widać cisza jak makiem zasiał,cóż czekam więc na rozwój sytuacji przez PIP
ja 1 2014-08-21 21:01:28
Zbieraja pieniądze zeby internet oplaci :) jak opłaca to odpisza :)
Sobieski 2014-08-26 21:08:36
Widocznie mogą . Są bardzo "silną" firmą na rynku o 12nasto letniej tradycji . Ludzie pchają się drzwiami i oknami żeby tam pracować . Także mogą pozwolić sobie na wszystko a zwłaszcza na brak szacunku do pracowników . Szkoda
Bambo 2014-10-11 10:28:54
Nie irytujcie już Konrada bo znowu zacznie zwalniać pod pretekstem podejrzeń : D
Zenek 2014-10-29 00:10:11
Nie wiem gdzie tu znalazłeś jakieś pozytywy o tej firmie, bo jedyne które tu są to te umieszczone przez samego właściciela. Co się zaś tyczy pracy to możesz zapomnieć, tam się teraz zwalnia a nie zatrudnia. Ostatnio kolejny się o tym przekonał. Gdybyś jednak na nieszczęście się tam załapał to w kwestii wynagrodzenia najlepiej jakbyś sam dopłacał za robotę, wtedy na pewno przez moment będziesz ten dobry. Pamiętaj oczywiście żeby robić to terminowo, w tej firmie to jest priorytet. Na pocieszenie powiem że mimo tej drobnej niedogodności nie musisz martwić się o atmosferę między pracownikami , ich już została garstka jakoś się dogadacie. Najważniejsze że relacje przełożony – pracownik będą zgodne i poprawne.
on 33 2014-11-01 17:32:40
Hahahahahahahahahha ale sie uśmiałem :D faktycznie ludzi garstka a do póki bedziesz płacił firmie za mozliwosc pracy to relacje pracownik-szef będą w jak najlepszym porządku . Bynajmniej być powinny .
Incognito 2014-11-06 19:33:12
Szanowny były pracowniku,
Znowu ??
… -:)
Myślałem że jesteś chociaż na czasie skoro aż tak, cały czas interesuję Cie ta firma.
Ale fajnie że poruszasz wiele wątków.
Owszem zwolniono w firmie 7 osób w przeciągu ostatniego pół roku było 15 jest 8 - Super że zwrócono na to uwagę.
Natomiast nie wiem co w tym takiego ekscytującego …?,
skoro firma generuje podobne obroty, mając o połowę mniejszą załogę, koszty i opracowane wiele procedur których wcześniej nie było.
Widać że chyba z matmy było co najwyżej 2 plus… -:(
Zamiast zająć się pracą to znowu zajęto się ….
Jeśli chodzi o atmosferę.
Masz predyspozycje na stanowisko wróżbity, o dziwo, masz fantastyczne wiadomości,
wszystko wiesz mimo iż nie pracujesz w tej firmie…
Pracuja tu ludzie, którzy pracowali wcześniej, pracują Nowi i pracują Ci zatrudnieni w Twoim czasie, a to że nie pasuje coś pracodawcy czy pracownikowi , to chyba nic niebywałego, choć jak widać takie Wieści to dla Ciebie Sensacja -:)
Z tego co wiem a bywam tu codziennie to atmosfera w firmie jest ok i zawsze była wśród tych którzy chcą tu pracować.
Mam dla Ciebie ciekawszą propozycję, daj spokój z tym Brems-carem -:)
Załóz swój biznes !
Zatrudnij ludzi, weż kredyty , kup towar, sprzedaj go, zbuduj marketing, utrzymaj siedzibę, rozwijaj biznes, inwestuj, przetrwaj 15 lat i wtedy popatrzysz na sytuację może z drugiej strony,
Podzielisz to co widzisz przez 2
i wreszcie… " palec na który patrzysz, może kiedyś rozświetli nieco oświeci blask słońca ,który go otacza -)
Pozdrawiam
oni życzliwi 2015-06-01 20:00:12
Skuba power !!
Pol 2016-05-14 13:00:26
Wiesz co, nie ma problemu, to akurat jest prawda..
Zostaw swoją opinię o BREMS-CAR - Marki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BREMS-CAR