Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
KAN - 2010-11-09 09:54:36 odpowiedz | cytuj
UWAGA sytuacja finansowa firmy jest tragiczna, już są pierwsze egzekucje komornicze, prezesik unika jakiegokolwiek kontaktu, składa deklaracje bez pokrycia, dla zainteresowanych podaje muj nr tel: 696803496.
silomix - 2010-11-19 18:37:47 odpowiedz | cytuj
dalaczego tak sądzisz
KAN - 2010-11-24 13:23:03 odpowiedz | cytuj
Nie sądze, jestem pewien, podpisywanie porozumień z wierzycielami po to tylko, żeby przeciągnąć sprawe w czasie, unikanie wierzycieli, egzekucje komornicze w trakcie, co jeszcze wiem, czego pan nie wie Panie Prezesie?
anonim - 2010-12-11 21:27:35 odpowiedz | cytuj
Najpierw trzeba wiedziec dok��adnie o czym si�� pisze .Ogulnie pom�³wienia.
kan - 2010-12-14 09:38:20 odpowiedz | cytuj
wystarczy zadzwonić do komornika w Miechowie i sprawdzić te pomówienia, a biorąc pod uwage fakt, że Silomix zaciaga kolejne zobowiązania, to już jest podejżenie popełnienia przestępstwa,
klimat - 2010-12-29 20:36:01 odpowiedz | cytuj
Nie tylko komornik z Miechowa, Kraków i Lublin tez prowadzą egzekucje, swoją drogą ciekawe do czego prowadzi obecna polityka firmy, zadłużenie sięga milionów złotych, a majątku praktycznie już nie ma, tylko czekać na ogłoszenie upadłości!
leszek - 2011-01-19 12:37:16 odpowiedz | cytuj
Co masz na myśli mówiąc,że tam nie ma żadnego majątku.A zakład,maszyny,auta,towary.Czyje to jest bo się niepokoję!
anonim - 2011-01-19 19:31:08 odpowiedz | cytuj
majątek należący do Silomix jest już dawno zajęty przez komornika, jesli Ci nie zapłacili, to biegiem do sądu, nie zwlekaj!
leszek - 2011-01-24 15:52:21 odpowiedz | cytuj
Wasze opinie o Silomiksie są chyba nieprawdziwe.Dzisiaj pani mi obiecała przez telefon, że zapłacą mi całość do końca tygodnia.
kan - 2011-01-24 19:07:13 odpowiedz | cytuj
Oczywiście, a komornicy wymyślają sobie zobowiązania na Silomix i wysyłają fikccyjne zajęcia, zadzwoń na nr z pierwszego postu a się dowiesz więcej!
anonim - 2011-01-31 12:28:54 odpowiedz | cytuj
leszek - 2011-01-24 15:52:21

i zapłacili zgodnie z obietnicą?
Kan - 2011-01-31 13:18:05 odpowiedz | cytuj
W rozmoie z prokurentem Silomix Sp. z o.o. uzyskałem informacje, że nie wiedzą co dalej ze zobowiązaniem, rozmowy w tym temacie prowadzone są od pażdziernika, a pan Paweł stwierdził, że na ten temat nic nie wie, po czym grzecznie rozłączył sie.
Gratuluje odpowiedniego człowieka na tym stanowisku!
rafał - 2011-02-01 11:55:10 odpowiedz | cytuj
też miałem problemy z silomixem ale udało sie wyjść na prostą. Wiem, że pod koniec stycznia firma podpisała bardzo intratny kontrakt z firmą z Poznania i już są pierwsze efekty. Ja zamierzam z nimi dalej handlować tym bardziej, że pokazano mi gwarancje ubezpieczeniową spółki do kwoty 20mln zł. z terminem ważności do grudnia 2011 r. Nie ma co przesądzać jak będzie ale ja z nimi jeszcze będę handlował.
Kan - 2011-02-01 12:22:38 odpowiedz | cytuj
Intratny kontrakt, a zaległości płatnicze z 2009 roku, ciekawa perspektywa, życze wszystkiego najlepszego.
staszek - 2011-02-01 12:35:10 odpowiedz | cytuj
Rafał jak dostoleś te kase; ja mam u nich 45 tyśecy z 2009 tak jak pisze kan. jak gadalem z sowa to mi obiecoł do końca lutego. mowil mi o jakimś interesie ale nie dopytywolem. ja trza to ci troche odpale
kan - 2011-02-01 12:52:12 odpowiedz | cytuj
Podaje nr tel. dla zainteresowanych odzyskaniem należności od Silomix Sp z o.o.
rafał - 2011-02-01 17:54:45 odpowiedz | cytuj
ja wziąłem sobie radce prawnego na wizyte i po 1 spotkaniu wszystko było załatwione i pieniądze się znalazły. Myśle więc że sytuacja tam nie jest więc tak zła. Dalej z nimi handluje choć teraz już tylko za gotówkę. Wole być jednak ostrożny bo w sumie nic nigdy nie wiadomo bo "różnie" o nich piszą . Nie wiem skąd jesteś staszek ale na twoim miejscu wziąłbym sobie radce prawnego na spotkanie z nimi. Ja wziąłem sobie z Lublina (bo stąd jestem), z książki telefonicznej. Jak chcesz to mogę ci dać namiary. Najlepiej jednak jakiegoś z twojego miejsca zamieszkania żeby ograniczyć koszty.
staszek - 2011-02-01 18:59:37 odpowiedz | cytuj
lublin to troche daleko. jo jestem spod kielc. jutro sie wybiore do miasta to poszukom jakiego prawnika. dzinkuje rafał
anonim - 2011-02-03 09:38:27 odpowiedz | cytuj
Z Silomixem nie należy negocjowac, oni nie mają zamiaru płacić dobrowolnie, nawet Kodeks Spółek Handlowych przewiduje kolejność rozliczania zobowiązań, a to co mówi dyrektorek i prokurent, to słowa żucane na wiatr!
leszek - 2011-02-04 00:01:08 odpowiedz | cytuj
Zapłacili połowę a reszta do 15 lutego.Mają mieć jakiś większy interes.Więc nie jest tak źle.
ja - 2011-02-04 00:10:58 odpowiedz | cytuj
też myśle że nie jest tak źle; to znaczy było (źle) ale pewnie się skończyło; miałam kontakt z "Negocjatorem" z kielc ale............ nic nie odzyskał; obiecywał.... a nic nie zrobił; sama się musiałam za to wziąć (bez męża i jakichkolwiek prawników) i ........ wyszło. Ale teraz bez gotówki im nie przszepuszczę:)
anonim - 2011-02-04 08:07:52 odpowiedz | cytuj
mój komornik ma problem z egzekucja moich pieniedzy, mozecie cos wiecej powiedzieć o tym nowym interesie, zwłaszcza o tej firmie z Poznania
anonim - 2011-02-04 22:08:38 odpowiedz | cytuj
Kolejny blef Sowy i Cierpicha,
kama - 2011-02-04 23:57:19 odpowiedz | cytuj
A mnie Negocjator bardzo pomógł, wskazał wiele wierzytelności Silomixu, co zmusiło Silomix do bardzo szybkiej spłaty całości zobowiązania,
staszek - 2011-02-09 21:43:14 odpowiedz | cytuj
zapłacili!!!! ale i tak nie ma gupich. teraz tylko za gotówke!!!!
x