P.P.H.U Kawiks

Widawa

Opinie o P.P.H.U Kawiks

anonim 2013-09-17 12:17:37
Siec sklepów ok, a produkcja jest jedna tak? Gdzie się mieści HR Kawiks, żeby zanieść CV, bo nie chciałbym wysyłać przez stronę.
1
anonim 2013-09-18 13:41:05
pracownik, dzięki wielkie. Moge wiedziec co robisz w Kawiks? Jestes zadowolony, czy sa jakies drobne problemy?
2013-10-08 14:43:37
Pracuje w sklepie kawiksu już ponad rok i nie ma co narzekać (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora) Kierownik też spoko ,taki trochę luzak, ale ok. Moje koleżanki pracują już ponad 10 lat w ich firmie i nie wyobrażają sobie zmienić pracy na inną.Nadgodzin też raczej nie ma. to zależy od tego jak dziewczyny sobie grafiki ustalą. Praca dobra i przede wszystkim stała
3
Patryk 2013-11-29 23:38:38
Raczej nie ma nadgodzin? Czyli jednak się zdarzają, wtedy płatne 150%? No i grafik układają sami pracownicy kawiks?
Patryk 2014-01-01 20:23:21
zzzz, a długo pracowałes w ogóle w kawiks, sam odszedłeś? Grafik potrafi się zmienic z dnia na dzień, czy jest stały na miesiąc?
zzzz 2014-01-15 19:40:04
Sama się zwolniłam bo już miałam dość tego wszystkiego.Grafik jest raczej stały, wszystko zalez od kierownika . Odradzam prace w tej firmie
3
folk 2014-01-16 23:43:54
Ja słyszałem, że wcale nie jest tak źle, oczywiście praca raczej nie dla wegetarian, jeśli komus nie przeszkadza mięso to czemu nie...
zzzz 2014-01-30 15:37:39
Praca nie jest zła , tu nie chodzi o to ze trzeba pracowac , chodzi o atmosfere na sklepach i relacje z kierownikiem lub dyrektorem. Ja lubilam swoja prace ale miałam dosc .(usunięte przez administratora)
jarek 2014-02-28 08:42:18
To pewnie był niezadowolony klient i tyle, opinie pracowników o kawiks są chyba raczej pozytywne, trzeba to rozdzielać, sam może zaaplikuję.
M. 2014-04-01 15:51:11
Nie zgodzę się z tobą xxx. Pracowałam w Kawiksie w Częstochowie kilka lat i uważam, że dyrektorka jest bardzo uczciwą i sprawiedliwą osobą. Jest też bardzo wymagająca ale taka jej rola.
Żaba 2014-05-09 17:16:38
Widać, że tyle ile ludzi tyle opinii na temat kawiksu. Chociaż ciężko znaleźć dwie podobne to jako takie zdanie łatwo sobie wyrobić.
jarek 2014-05-10 17:49:25
Ja już sie troche pogubiłem w tych komentarzach na temat Kawiks, może napisze ktoś cos jeszcze, jak tam u nich z socjalem?
gallanonim 2014-05-17 13:28:29
witam, wiecie ile może zarobić mniej wiecej kierowca C w kawiksie ? pozdrawiam
maja 2014-05-23 17:06:18
słyszałam, że zarobki są dobre, tylko to jeszcze warto doprecyzować, bo każdy uważa inaczej, może ktoś z Was tam pracował i wie?
gallanonim 2014-05-24 10:06:42
no słyszałem że ok 2 tyś ale ciekawe ile w tym prawdy jest
uleczka 2014-10-27 17:02:00
teraz nie wiem czy wiecie ale pojawiło się nowe ogłoszenie i w Łasku i w Bełchatowie i w Patoki, i to wszystkie na marketing managera, wydaje mi się, ze mocno chcą teraz ruszyć z tym działem i faktycznie jakąś reklamę zamieścić w sieci albo w mediach, to bardzo dobry pomysł, będzie tez więcej miejsc pracy.
maja 2014-11-13 14:14:22
Ja pracuję w kawiksie 7 lat. Bywałam na różnych sklepach. Raczej nie wyrabiam nadgodzin, sikam i piję normalnie. Wydaje mi się, że grunt to dobra organizacja pracy, bo rzeczywiście klientów w kawiksie jest dużo i na sklepie jest co robić.
1
Kamil 2014-11-13 22:22:41
@pszczółka a przynajmniej w miarę rekompensują tą olbrzymią ilość godzin na koniec miesiąca ( chyba że jest inny system rozliczenia typu tygodniówki ) ? Co każdy tydzień jest taka ilość godzin ? dotyczy to każdych stanowisk czy raczej poszczególnych ? Bo raczej nie mam co się pytać o relacje pracownik-przełożony bo raczej do najlepszych nienależną (chyba że się mylę )
szkolna 2014-11-28 12:03:50
maja - ja mam do Ciebie pytanie tak konkretnie :) bo chciałabym się dostać od pracy w kawiksie, ale nie bardzo wiem czy się nadaje. Trzeba potrafic jakieś spejclane rzeczy mieć jakieś super umiejętności albo coś - bo jeśli tak to chciałabym się dowiedzieć o tym przed zgłoszeniem się do pracy. proszę o wszystkie potrzebne informacje :)
1
paróweczka 2014-12-12 17:53:35
a to oni tylko typową pracę na sklepie oferują obecnie? ja jestem dobra jako administracja/marketing/copywriter, ogólnie za biurkiem jestem najlepsza. natomiast czy taką prace jest mi w stanie kawiks zaproponowac na dzień dzisiejszy i ewentualnie na konkretnie jakich warunkach?tylko nie rzucajcie mięsem:)
dawid 2015-01-31 23:14:46
Coś mi sie wydaje, że to co napisał kolega wyżej jest jednak troche naciągane. Moge prosić kogoś o bardziej rzetelną opinię? Czy w ogóle istnieje tutaj coś takiego jak system premiowy? W ogóle to prawda z ta pracą po 200 godizn, bo mi sie wydaje to raczej mało realne, chyba oszczedniej byłoby im zatrudnić więcej pracowników, bo przeciez nadgodziny musza byc lepiej płatne.
Don Kiełbacha 2015-03-10 16:53:27
Mam konkretne pytania, licząc na konkretne odpowiedzi:
Ile podstawy ma przedstawiciel handlowy, jaki jest dzienny/miesięczny target (ilość odwiedzin/zamówień), jak realizowane są premie, jakie auto (z gps?)??? Dziękuję.
wrocław 2015-04-13 09:27:25
co wy opowiadacie praca w kawiksie jest ok nigdy nie miałam problemów z niską wypłatą jak się komuś chce pracować i wie co do niego należy to nie narzeka
1
staszek 2015-04-16 18:50:56
to wypłata jednak nie ejst taka niska @wrocław? szukam pracy, ale własnie przestarszyły mnie te opinie, ze raczej niczego tu się nie dorobię tak naprawde..
Mosania 2015-04-30 22:21:03
A czy przypadkiem wypłata nie jest i tak ustalana z pracodawcą na podstawie posiadanego doświadczenia i przebiegu dotychczasowej kariery - to byłoby logiczniejsze rozwiązanie.
lala 2015-05-18 18:49:49
chciałam zapytać o to jak w Patokach [ widawa] tam jak jest od względem komunikacji z szefostwem, wynagrodzeniami itd?
janek 2015-05-31 20:26:43
zna ktos moze numer do budki ochroniarskiej w firmie kawiks w patokach
12 2015-06-28 15:02:24
ile sie zarabia
;) 2015-07-01 18:25:05
Wstyd taka dużą firma a takie opinie....
c 2015-07-21 08:34:36
jestem również ciekawa tym o koleżanka jak to wyglada
1
eryk7 2015-08-22 20:52:44
@:) o takie rzeczy to najlepiej zapytać jakoś bezpośrednio w firmie raczej, tutaj wątpię, że ktoś w internecie jest w stanie Ci odpowiedzieć kto jest odpowiedzialny za urlopy w Kawiks. A jak zapytasz w firmie to na pewno otrzymasz odpowiedź i zakładam że o wiele szybciej niż tutaj i będzie przynajmniej pewna.
AdelaKaszankaIKiełbasa 2016-03-06 19:09:51
szkoda ze nie ma pana grzegorza
3
Wolowinka 2016-03-06 23:33:18
P.Grzegorz to byl odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku
2
zadowolona 2016-04-12 19:10:23
witam chciala bym pochwalic obsluge w sklepie firmowym kawiks w konstantynowie lodzkim zawsze sa mile usmiechniete doradza porozmawiaja i obsluga na wysokim poziomie tak trzymac dziewczyny
zadowolona 2016-06-17 07:56:12
apollo mila obslug wynika z tego ze komus sie chce pracowac kierowniczka na sklepie lipna nic nie umie rusza sie jak mucha w smole dziwie sie ze takich ludzi zatrudniaja i to na stanowisku kierownika sklepu
kkk 2016-07-22 09:30:15
Na 100 % zgadzam się z Tobą nikt nie chce pracować u nich w Kauflandach dużo godzin po dwie osoby na zmianę bez dnia wolnego marne zarobki a obroty coraz większe gdzie tu sens i logika
1
Klient 2016-08-03 20:16:30
Witam chciałem pochwalić obsługę pani "B" w sklepie firmowym kawiks w lodzi na ul Puszkina zawsze jest miła uśmiechnięta. Doradza porozmawia i obsługa na wysokim poziomie. Pozdrawiam
6
Paweł 2016-08-27 22:39:03
Szukają ludzi, szukają.
Łódź 2016-08-30 22:27:20
Hej szukają ekspedientek. Zostawiajcie swoje CV w sklepach. Koordynator oddzwoni. Ale atmosfera spoko, praca dobra
2
zadowolona 2016-09-07 19:23:02
odwiedzam ten sklep i panie są sympatyczne nie zgadzam się z opinią zadowolonej
Walo 2016-10-20 09:30:33
A jak wygląda praca na stanowiskach biurowych? Jest opłacalna? Można się czegoś nauczyć?
Walo 2016-10-25 16:05:18
Dzięki za informację. A możesz jeszcze powiedzieć jak wyglądają zarobki w biurze? Widzę, że jest rekrutacja na stanowisko m.in. Specjalisty ds. zakupów. Warto na nie aplikować? Wiesz jakiego wynagrodzenia można się spodziewać?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Walo 2016-10-25 16:15:31
Dzięki za informacje. A orientujesz się może jak wygląda praca na stanowisku specjalisty ds. zakupów? Czy ta Pani dyrektor, o której mówisz to dyrektor finansowy? Jakich zarobków można się spodziewać na tym stanowisku?

Z góry dzięki za odpowiedź.
Walos 2016-10-25 16:16:25
Dzięki za informacje. A orientujesz się może jak wygląda praca na stanowisku specjalisty ds. zakupów? Czy ta Pani dyrektor, o której mówisz to dyrektor finansowy? Jakich zarobków można się spodziewać na tym stanowisku?

Z góry dzięki za odpowiedź.
ADS 2016-10-25 17:50:19
A może orientujesz się jak wyglądają zarobki na stanowiskach biurowych? Np. Specjalista ds. zakupów.
Ciekaweew 2016-10-30 19:54:25
Czy kawiks na święta zapewnia socjalne wsparcie ?? Tzn np paczki dla dzieci pracowników? A i czy jest u was coś takiego jak karta multi sport dla pracowników??
Wiki 2016-10-31 21:32:30
Nie ma takich rzeczy
1
Wrocław 2016-12-03 21:48:35
Zrobiło sie w tym Kawiksie jedno wielkie nie porozumienie. Wiecej osób na stanowisku dyrektora niz pracowników. Był pan Grzegorz na Wrocławiu było najlepiej nie było problemów kazdy spokojnie pracował aż chciało sie iść do pracy. Chodz teraz nie było tez wcale źle tylko nie ktorym osobą z góry przeszkadzało to ze dyrektorka ma z pracownikami dobry kontakt moim zdaniem to było dobre a teraz wielki podział i wielkie nie porozumienie!!!! Moze ktoś w końcu zobaczy co sie działo jak zaczną sie panie zwalniać. Ogolnie zarobki mogą być wypłacana dodatkowa premia za target takze pod wzgledem pieniedzy jest ok a nadgodziny są były i beda
Wrocław 2016-12-03 21:49:25
Zrobiło sie w tym Kawiksie jedno wielkie nie porozumienie. Wiecej osób na stanowisku dyrektora niz pracowników. Był pan Grzegorz na Wrocławiu było najlepiej nie było problemów kazdy spokojnie pracował aż chciało sie iść do pracy. Chodz teraz nie było tez wcale źle tylko nie ktorym osobą z góry przeszkadzało to ze dyrektorka ma z pracownikami dobry kontakt moim zdaniem to było dobre a teraz wielki podział i wielkie nie porozumienie!!!! Moze ktoś w końcu zobaczy co sie działo jak zaczną sie panie zwalniać. Ogolnie zarobki mogą być wypłacana dodatkowa premia za target takze pod wzgledem pieniedzy jest ok a nadgodziny są były i beda
Marta 2016-12-03 22:01:59
Pracuje w tej firmie parę lat ale to co sie teraz dzieję to jest nie porozumienie. Az tak źle jeszcze nie było. Wiecej osób na stanowisku dyrektora niż pracowników:( dyrektorzy regionalni zmieniają sie jak rękawiczki wszystko w wielkiej tajemnicy panu dyrektorowi to chyba stołki sie pomyliły nie raz ma wiecej do powiedzenia niz szef. Ogólnie praca fajna jesli ktos lubi przy tym pracować na zarobki narzekać tez nie ma co bo bywało gorzej.Dziewczyny na sklepach bardzo zgrane zawsze kazda moze liczyc na kazdej pomoc ale najwidoczniej komus to przeszkadzało i Wrocław rozdzielil sie na dwa regiony nie porozumienie :/ Dyrektorka w porządku zawsze pomagała jak trzeba było to za kasa tez stoi i nie boi sie ze sie pobrudzi takich ludzi właśnie trzeba ale coraz mniej ich i zdziwia sie jak juz nikt nie bedzie chciał pracować na Wrocławiu konkurencja duzaaa
2
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U Kawiks - Widawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U Kawiks