P.P.H.U Kawiks

Widawa

Opinie o P.P.H.U Kawiks

;) 2015-07-01 18:25
Wstyd taka dużą firma a takie opinie....
c 2015-07-21 08:34
jestem również ciekawa tym o koleżanka jak to wyglada
3
eryk7 2015-08-22 20:52
@:) o takie rzeczy to najlepiej zapytać jakoś bezpośrednio w firmie raczej, tutaj wątpię, że ktoś w internecie jest w stanie Ci odpowiedzieć kto jest odpowiedzialny za urlopy w Kawiks. A jak zapytasz w firmie to na pewno otrzymasz odpowiedź i zakładam że o wiele szybciej niż tutaj i będzie przynajmniej pewna.
gallanonim 2015-12-08 15:41
witam, na jakie zarobki może liczyć kierowca w owej firmie ?
Jolka 2016-01-04 01:02
Jak to za nadgodziny nikt nie płaci, przecież nadgodziny są ważne i po to się je robi, żeby zarobić więcej hajsiwa ;/ A może powiecie mi jaka jest średnia pensja tak w ogóle?
pracownik2 2016-01-07 20:26
a ja jestem zaskoczona tym co czytam bo już 5 lat pracuje w łodzi wKawiksie i mam o wlascicielach firmy dobre zdanie
fistaszek 2016-01-11 03:33
Hej, czy w związku ze świętami zostały przyznane jakieś benefity świąteczne? Dziwne, że za nadgodziny nie jest płacone, może to jest po prostu przejściowy problem.
ja. 2016-02-06 19:31
Ja czekam tylko na pensje jaka bedzie przy nowej dyrekcji.
1
do wolnej 2016-02-10 05:55
witam czy szefostwo rowniez bedzie na tym zebraniu
Piotr 2016-02-11 13:43
Nie ma co gadać, zobaczymy co czas przyniesie.
byla pracownica 2016-02-14 10:54
Na prawde tak Wam zle ? Dwa lata pracowalam w kawiksie i zlego slowa nie moge powiedziec odeszlam bo otworzylam wlasna dzialalnosc tak wiele sie zmienilo od czasu kiedy pracowalam w firmie ? O co Wy walczycie i czemu tak ? Dlaczego nie zadzwonicie do szefa i nie porozmawiacie tylko uzalacie sie na forum publicznym? Sprawy firmowe zalatwia sie w firmie
warg 2016-02-20 10:17
Może ktoś napisze jak wygląda praca pracownika ds. księgowo-administracyjnych? Bo mnie szczególnie interesuje ogłoszenie o pracę na to stanwoisko. Nawet zapewniona jest umowa o pracę, a przecież stabilne zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach
Abc 2016-03-05 18:56
Zarobki bardzo dobre atmosfera tez bardzo dobrza jesli ktoś potrafi pracować z ludźmi ;) ogólnie polecam ta firme pracuje tu juz 3 lata i wasze opinie jakie to Kawiks jest zły to nie prawda.(usunięte przez administratora)
AdelaKaszankaIKiełbasa 2016-03-06 19:09
szkoda ze nie ma pana grzegorza
3
Wolowinka 2016-03-06 23:33
P.Grzegorz to byl odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku
2
Jolka 2016-03-17 15:43
No i co, zmienia się coś w firmie i Waszym nastawieniu czy nadal zachowujecie się trochę jak dzieci? Byłoby miło usłyszeć jakąś ploteczkę nową w tym temacie
zadowolona 2016-04-12 19:10
witam chciala bym pochwalic obsluge w sklepie firmowym kawiks w konstantynowie lodzkim zawsze sa mile usmiechniete doradza porozmawiaja i obsluga na wysokim poziomie tak trzymac dziewczyny
zadowolona 2016-06-17 07:56
apollo mila obslug wynika z tego ze komus sie chce pracowac kierowniczka na sklepie lipna nic nie umie rusza sie jak mucha w smole dziwie sie ze takich ludzi zatrudniaja i to na stanowisku kierownika sklepu
kkk 2016-07-22 09:30
Na 100 % zgadzam się z Tobą nikt nie chce pracować u nich w Kauflandach dużo godzin po dwie osoby na zmianę bez dnia wolnego marne zarobki a obroty coraz większe gdzie tu sens i logika
1
Klient 2016-08-03 20:16
Witam chciałem pochwalić obsługę pani "B" w sklepie firmowym kawiks w lodzi na ul Puszkina zawsze jest miła uśmiechnięta. Doradza porozmawia i obsługa na wysokim poziomie. Pozdrawiam
7
Paweł 2016-08-27 22:39
Szukają ludzi, szukają.
Łódź 2016-08-30 22:27
Hej szukają ekspedientek. Zostawiajcie swoje CV w sklepach. Koordynator oddzwoni. Ale atmosfera spoko, praca dobra
4
zadowolona 2016-09-07 19:23
odwiedzam ten sklep i panie są sympatyczne nie zgadzam się z opinią zadowolonej
Walo 2016-10-20 09:30
A jak wygląda praca na stanowiskach biurowych? Jest opłacalna? Można się czegoś nauczyć?
Walo 2016-10-25 16:05
Dzięki za informację. A możesz jeszcze powiedzieć jak wyglądają zarobki w biurze? Widzę, że jest rekrutacja na stanowisko m.in. Specjalisty ds. zakupów. Warto na nie aplikować? Wiesz jakiego wynagrodzenia można się spodziewać?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Walo 2016-10-25 16:15
Dzięki za informacje. A orientujesz się może jak wygląda praca na stanowisku specjalisty ds. zakupów? Czy ta Pani dyrektor, o której mówisz to dyrektor finansowy? Jakich zarobków można się spodziewać na tym stanowisku?

Z góry dzięki za odpowiedź.
Walos 2016-10-25 16:16
Dzięki za informacje. A orientujesz się może jak wygląda praca na stanowisku specjalisty ds. zakupów? Czy ta Pani dyrektor, o której mówisz to dyrektor finansowy? Jakich zarobków można się spodziewać na tym stanowisku?

Z góry dzięki za odpowiedź.
ADS 2016-10-25 17:50
A może orientujesz się jak wyglądają zarobki na stanowiskach biurowych? Np. Specjalista ds. zakupów.
Ciekaweew 2016-10-30 19:54
Czy kawiks na święta zapewnia socjalne wsparcie ?? Tzn np paczki dla dzieci pracowników? A i czy jest u was coś takiego jak karta multi sport dla pracowników??
Wiki 2016-10-31 21:32
Nie ma takich rzeczy
4
Wrocław 2016-12-03 21:48
Zrobiło sie w tym Kawiksie jedno wielkie nie porozumienie. Wiecej osób na stanowisku dyrektora niz pracowników. Był pan Grzegorz na Wrocławiu było najlepiej nie było problemów kazdy spokojnie pracował aż chciało sie iść do pracy. Chodz teraz nie było tez wcale źle tylko nie ktorym osobą z góry przeszkadzało to ze dyrektorka ma z pracownikami dobry kontakt moim zdaniem to było dobre a teraz wielki podział i wielkie nie porozumienie!!!! Moze ktoś w końcu zobaczy co sie działo jak zaczną sie panie zwalniać. Ogolnie zarobki mogą być wypłacana dodatkowa premia za target takze pod wzgledem pieniedzy jest ok a nadgodziny są były i beda
2
Wrocław 2016-12-03 21:49
Zrobiło sie w tym Kawiksie jedno wielkie nie porozumienie. Wiecej osób na stanowisku dyrektora niz pracowników. Był pan Grzegorz na Wrocławiu było najlepiej nie było problemów kazdy spokojnie pracował aż chciało sie iść do pracy. Chodz teraz nie było tez wcale źle tylko nie ktorym osobą z góry przeszkadzało to ze dyrektorka ma z pracownikami dobry kontakt moim zdaniem to było dobre a teraz wielki podział i wielkie nie porozumienie!!!! Moze ktoś w końcu zobaczy co sie działo jak zaczną sie panie zwalniać. Ogolnie zarobki mogą być wypłacana dodatkowa premia za target takze pod wzgledem pieniedzy jest ok a nadgodziny są były i beda
3
Marta 2016-12-03 22:01
Pracuje w tej firmie parę lat ale to co sie teraz dzieję to jest nie porozumienie. Az tak źle jeszcze nie było. Wiecej osób na stanowisku dyrektora niż pracowników:( dyrektorzy regionalni zmieniają sie jak rękawiczki wszystko w wielkiej tajemnicy panu dyrektorowi to chyba stołki sie pomyliły nie raz ma wiecej do powiedzenia niz szef. Ogólnie praca fajna jesli ktos lubi przy tym pracować na zarobki narzekać tez nie ma co bo bywało gorzej.Dziewczyny na sklepach bardzo zgrane zawsze kazda moze liczyc na kazdej pomoc ale najwidoczniej komus to przeszkadzało i Wrocław rozdzielil sie na dwa regiony nie porozumienie :/ Dyrektorka w porządku zawsze pomagała jak trzeba było to za kasa tez stoi i nie boi sie ze sie pobrudzi takich ludzi właśnie trzeba ale coraz mniej ich i zdziwia sie jak juz nikt nie bedzie chciał pracować na Wrocławiu konkurencja duzaaa
9
Maja 2017-03-13 13:56
@Marta dalej pracujesz w firmie? Czy coś się w Twoim odczuciu zmieniło? Chętnie też usłyszymy więcej na temat warunków zatrudnienia i benefitów oferowanych przez pracodawcę.
ania 2017-04-10 17:35
kiedy są przelewy na konta/
Maja 2017-04-11 10:57
@ania rozumiem, że jesteś pracownikiem P.P.H.U Kawiks. Co możesz powiedzieć więcej na temat tego jak się pracuje w firmie?
Maja 2017-04-12 09:48
@oNa Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
Rozumiem, że pracujesz w firmie. Co możesz powiedzieć na temat codziennej pracy w P.P.H.U Kawiks?
1
Marzena 2017-04-28 22:22
Mogła bym powiedzieć i napisać dużo bo pracuje tam i ostatnio ciężko się przychodzi ciagle naciski wymagania prowadzenie biura za kogoś oj dużo by pisać ........: No ale w szczególności nie chce się przychodzić jak się ma dwulicową dyrektorkę
3
Marzena 2017-05-04 06:39
Dużo by można powiedzieć i napisać ale jak piszesz to połowe administrator nie wstawia. Codzienna praca jak wszędzie jak nie ma "nowej "pani dyrektor I. na sklepie to się robi super ale jak przyjdzie robi zamieszanie chaos i nie postępuje jak dyrektor.Ale ogólnie jest możliwie jak się pracuje z dobra ekipą. Kiedys w kawiksie można było zarobić bo płacili ,a teraz presję są jednakowe i marne .
3
Mała 2017-05-21 23:28
Możesz więcej napisać o " nowej" pani dyrektor?
Z góry dziękuję
dzideczka4 2017-06-07 15:16
Robiłam dzisiaj zakupy w Waszym sklepie w Łodzi na ryneczku przy ul. Puszkina (Widzew Wschód). Poprosiłam o dwa kawałki papieru i co usłyszałam: nie wolno nam bo są kamery i jesteśmy już podpadnięte. Kpina!!!! Weszłam do sklepu obok i nie robiąc zakupów otrzymałam dwa arkusiki. Przez takie nieuprzejme panie tracicie nie tylko mnie jako klientkę ale również wszystkie moje znajome z osiedla które były oburzone słuchając mojej opowieści. Szkoda bo jest tyle sklepów konkurencyjnych a one się wogóle nie starają.
Zdzisława Niezgodzińska
tadnie@p.lodz.pl
Bożena 2017-06-09 09:08
Chciałam pochwalić i polecić sklep na osiedlowym ryneczku Batory na Widzewie w sumie jestem tam nowa klientka gdyż robię zakupy od miesiąca ale obsługa jest przemiła sklep i towar ładnie wyeksponowany. Mimo że czasami są duże kolejki Panie ekspedientkai podchodzą z sympatią naprawdę miło jestem zaskoczona co w dzisiejszych czasach ciężko jest powiedzieć o innych sklepach. Polecam
1
wiki 2017-06-09 21:41
Bożenka poproś o papier.
1
Beata 2017-06-12 16:31
Droga pani Wiki sklepy się pani pomyliły to jest sklep mięsny a nie papierniczy
Stały klient 2017-06-13 10:51
Współczuję dziewczyną z Kaufland zd wola to jak ciężko pracują to widać gołym okiem Ale mają jedną co cały czas lady układa i przeszkadza im w obsłudze nas jako klientów a jak zaczyna obsługiwać to człowiekowi nie chce się zakupów robić współczuję wam dziewdziewczyny
1
Marek 2017-06-17 10:56
Dziewczyny z Kaufland ze wola są mile chętnie doradzają przy zakupach miło robi się u nich zakupy polecam wszystkim nie wiem skąd taki wpis o przekładanie lady chyba to normalne że trzeba dołożyć towar -stały klient nie wiem po co taka opinia jak komuś nie pasuje to niech robi zakupy gdzie indziej
1
wesołek 2017-06-23 10:27
Chciałbym złożyć wyrazy uznania i szacunku dla Pań pracujących w sklepie na Rynku Przy Batorym na Widzewie. Zawsze uśmiechnięte , służą fachowym doradztwem i nie prawdą jest że nie wydają papieru....
Jeśli się ładnie poprosi to dostanie się go nawet całą ryzę..... :)
Jeszcze raz pozdrawiam ! ;)
1
Maja 2017-09-05 15:21
Dużo osób wypowiada się na temat P.P.H.U Kawiks z perspektywy klienta. Widzę, że @wesołek był zadowolony z personelu. Czyli chyba się dobrze pracuje. W takim razie czy ktoś może powiedzieć jakim firma jest pracodawcą? Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.
3
Maja 2017-09-21 10:11
Nadal pracownicy nie wypowiadają się na wątku firmy P.P.H.U Kawiks. A jest oferta pracy na sprzedawczynię (http://www.kawiks.com.pl/praca.html). Czy ktoś może powiedzieć coś o tej posadzie? Warto? Ktoś z Was będzie aplikował?
Pyśka 2017-09-24 07:49
Nie ma żadnych mocnych stron. Pracujesz bez umowy, póki nie stwierdzą, że Ci ją dadzą. Ewentualnie jak się w miarę szybko trafi jakieś dofinansowanie z urzędu pracy to szybciej umowę dostaniesz. Ogólnie chamstwo i złodziejstwo, pracownik bez praw, tylko obowiązki.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U Kawiks - Widawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U Kawiks