Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Promostal

Pracowałeś w firmie Promostal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2013-12-06 11:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich. panowie powiedzcie jak jest u was z praca dla spawaczy,czy jest ona cały rok czy macie jakieś przestoje, ile na start dostałby nowy spawacz lub ślusarz-spawacz (mam już 4letnie doświadczenie w spawaniu)chciałbym u was podjąć prace. czy za 160h+ 16h w soboty da się zarobić te 2200zł? i czy są własnie jakieś dodatki za nadgodziny i soboty. Pozdrawiam wszystkich Promostalowców
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-12-10 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dopytam jeszcze co do posta kolegi, czy w razie czego płaca przestojowe i czy wymagają dużej dyspozycyjności?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-23 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijac z daleka(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2014-03-04 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-02-23 19:13:02]:
Czemu omijać? Z tego co gadają w Promostalu teraz jest całkiem dobrze ludzie podobno nie narzekają na płace podobno najlepiej płaca dla spawaczy w naszym regionie. Sam tam próbuje się wybrać od dłuższego czasu i zbieram informacje na temat tej firmy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciekawy Kiersnowskiego - 2014-03-05 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak pan (usunięte przez administratora)?
Jakim jest szefem?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-03-23 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja ci co nie wigieli naprawdej zlej pracy ja jestem w miare zadowolony moglo byc lepiej ale zawsze jest jakies ale
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-25 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie moj post o zwolnionych kierownikach ktorym zmieniono umowy bo nie chciano wyplacic kasy ktora im obiecywano???A co z premiami ktore sie obiecuje przy zatrudnieniu niech mi w oczy spojrza wlasciciele i powiedza ze placa ,jeden co byl rozsadny to jest juz w Barterze a ci co zostali szkoda gadac.Pan i paniusia zero kultury i obycia.
zdjecie uzytkownika
były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawsze jak czytam tutejsze posty to mam wrażenie, że mam do czynienia z frajerami :-) "były pracownik" pyta o premie obiecywane przy zatrudnieniu. A dostałeś tą premię w umowie o pracę? Jak nie, to idź lamentować do tego kto Ci to obiecał ,(usunięte przez administratora). Kierownicy? Jacy? Żałujesz kogoś kto Ci w oczka patrzył i się uśmiechał a za plecami robił Ci koło pióra :-) Pracowałeś więc powinieneś wiedzieć kto rządzi w firmie. "Pan i Paniusia" mają tyle do gadania co gajowy na okręcie. Znaleźliście sobie forum :-) Myślicie, że jak tu coś naskrobiecie to sytuacja w firmie się zmieni? :-) Może lepiej wylewajcie swoją żółć na papier i w formie ulotek rozrzucajcie po hali :-) A na koniec to ciekawe dlaczego "były pracownik" :-) sam się zastanowiłeś dlaczego były?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-27 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20]:
dlaczego były a no dla tego że nie chciałem załatwiać własnie prywatnych spraw tego oto Pana i Paniusi a ty uważasz że kto rządzi w firmie???? jak nie prezesi widzę że masz pod sufitem tyle co oni idż im buty wyliż to ci dadzą 10zł więcej a jacy kierownicy to sie zastanow albo porozmawiaj z ludzmi ,znasz historie zarzadu jesli nie to sie dowiedz a pozniej wypisuj brednie.A co do ulotek to chyba tylko do ich roznoszenia sie wlasnie nadajesz.Pisze po to zeby ludzie widzieli a jesli uwazasz to za zbyteczne to nie wchodz i nie czytaj idz posprzataj biuro(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-29 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W takim wypadku ja chyba sobie odpuszcze promostal, ale dzieki wielkie za opinie, gdyby jednak ktos był zadowolony niech pisze - dodam temat do śledzonych.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-09-20 16:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ta firma jeszcze istnieje? slyszalem ze juz ledwo pierdza od roku,prezes na niczym sie nie zna oprocz wafli i biszkoptow ktore wpi.... paczkami,same negatywy do mnie docieraja na jego temat to musi byc niezly ...... nawet kumple ze szkonej lawki go nieznosza.
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-10-03 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Promostal jest specjalistyczną firmą stalowo - budowlaną, zajmującą się kompleksową obsługą Inwestorów. Spółka wykonuje obiekty przemysłowe, handlowe i biurowe o konstrukcji stalowej, jak również konstrukcje stalowe pod technologie. Posiadają wytwórnię konstrukcji stalowych oraz własne biuro projektowe, korzystające z oprogramowania TEKLA Structures.
zdjecie uzytkownika
dobry duszek prmst - 2014-12-10 19:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do prezesa to nie wiem, z pewnościa nie jest człowiek który jest oderwany od łopaty bo z pewnością prezesurą nie zajmuje sie przez pierwszy rok, co fakt to fakt i tak nigdy prawdy nie powie o swoim statusie w tej firmie. Ma za to swoich informatorów, w postaci ludzi mu podległych. Nie wiem jak to sie ma do pracy na hali jednak myśle ze jest tak ze on nie musi sie wgłebiać za bardzo w tematy pt. za co zyja fizyczni tylko dla niego licza sie przychody. No cóz piramida władzy w firmie jest bardzo ciekawa. Generalnie to pracownik fizyczny nie ma nic do gadania on musi robic, robic i jeszcze raz pracować. A reszta pilnuje by tak pozostało. Fajne jest jednak podejscie ludzi do pracy i walka o każda złotówke, normalnie super podejscie sa równi i równiejsi, matoły i mądrzaki i partacze oraz specjaliści. Masz robic wszystko jak najszybciej jak najlepiej i jak najtaniej (bo pani w Tesco czy innym g@#wnie zarabia mniej). Ciesze sie i raduje ze w takiej firmie pracuje, ze me wynagrodzenie jest tak wielkie az staje mi przyrodzenie i bardzo sie raduje ze kazdy z tym sie dobrze czuje. By zyło sie lepiej...pozdrawiam i zycze wesołych swiat
p.s. mam nadzieje ze dostaniecie cała premie i cos na swieta, i sie obudzicie sie w koncu bo na was leja a wy dalej myślicie ze deszcz pada, wytrwałości zycze :)
zdjecie uzytkownika
Kamik - 2014-12-23 14:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkod tylko, że zwiastuje to strasznie kiepską atmosferę między pracownikami. Podejrzewam, że nie wszystkim pracownikom koledzy informatorzy są na rękę. A nawet jeśli nie mają osobiście do nich zastrzeżeń to sama obecność takich osób budzi skrajne uczucia, nie sądzicie? Myślę, że w firmie powinni inaczej to rozwiązać.
zdjecie uzytkownika
Mały - 2014-12-30 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj spokoj człowieku, to juz tak jest że się nie dogadają. No i taktyka...skłócić i zastraszyć. Niech nie bedzie zgody wśród pracowników...Wiecie sami ze zgoda buduje a niezgoda rujnuje. I stach przed bezrobociem. Szok normalnie. Niektórzy sa w stanie zrobic wszystko by nie stacić tego kawałka chleba. No do czego doszło, zreszta KREDYT nie wybacza,nie czeka sam wiem.
Poza tym moze ktoś mi wyjaśni. Dlaczego w miesiacu w którym było najwięcej roboty nie było pełnej premii? NO i za jakie pieniadze miesiac wcześniej była organizowana impreza integracyjna ?
Szczęśliwego nowego roku Życzę :)
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-02-03 11:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Jak jest z praca dla spawacza w tej firmie jak płaca i czy ludzie są zadowoleni. warto składać CV do Was jako spawacz.pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
spawcz - 2015-02-04 13:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cv najlepiej zaniesc do biura osobiście, Spawacz ma około 3 tys netto, zwykły robotnik na montazu około 2,2 inzynierowie to wieksza tajemnica ale maja okolo 3,5 tys netto chyba ze wyjeżdzaja za granice to znacznie wiecej
zdjecie uzytkownika
MArko - 2015-03-16 22:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos chce iść na stałe do pracy w promostalu to raczej nie.Bo oni przyjmują jak mają duże zlecenia np dają umowe na miesiac lub na 3 miesiące a puzniej nieprzedłuzają umuw.trzeba mnieć szczescie zeby trafić jak mają dużo roboty <zlecen> bo inaczej praca jest na 3 miesiące.Na start za 8 godzin dają bez nadgodzin 2000netto dla spawacza.a z 4 sobotami wychodzi 2500netto dla spawacza.monter ma owiele mniej.wiekszosc przyjmowanych obecnie monterów to znajomi biurowców.a jak iść spawac to trzeba dobrze spawacz bo przechodzi sie test w pionie.praca niestabilna ale polecam.Jak ktoś znajdzie info na temat tego iż mają dużo zleceń to można śmiało iść i dadza tą umowe na 3 mies. a potem przedłuża na rok.dobra firma ale ze stałą pracą to tam ciężko.
zdjecie uzytkownika
Rrma - 2015-03-18 18:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc o stawce pisz nie o miesięcznej a godzinowej (m-c może mieć 160h jak i np. 176 a to jest rożnica. Do tego gdy jest robota to premia. Co do stałości roboty to prawda jeżeli chodzi o nowych, bo w firmie są kasty. Kasta mostostalowców , siniłowców i dopiero inni. Teraz pozostała już tylko jedna. Zagrożony może być każdy spoza niej. Nie liczą się zaangażowanie i umiejętności a układy z biurowcami. Trzeba tu być by zrozumieć. Nie masz nic lepszego to warto.
zdjecie uzytkownika
hart ducha - 2015-03-19 05:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 2 tys zl za spawacza?? Zal normalnie a jak ma byc dobrze gdy powieksza nam sie biurokracja. Mamy nastepnego dyrektora, reformatora...kolejny co bedzie chcial tylko karac. Juz tyle ich sie narobilo ze nie mieszcza sie w jednym budynku, a poza tym kurnik kolo malarni tez juz wypelniony i prawie jeden na drugim siedzi. Z przerzucania papierow kasy to raczej nie ma, tu trzeba przerabiac stal. A nie zatrudniac coraz to nowych kierownikow, i dorabiac stanowiska nikomu nie potrzebne. Mowicie o kastach, a ja tu widze kaste dyrektorow, zastepcow i ich znajomych. Zreszta w dyrektrow to rosl mostostal i co z tego wyszlo sami wiecie.
zdjecie uzytkownika
MAG - 2015-03-20 18:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie każdy spawacz to idiota, podajcie stawke za h na dzień dobry to sobie policzę a może lepiej się nie wychylać to jaką stawkę mają składacze. Wszędzie zwalniają miernych ale czy ryzyko się opłaca.
zdjecie uzytkownika
MArko - 2015-03-26 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składajacy na start mają 12na godz, a spawacz na start ma od 14zł do 16zł na start zależy od umiejetnosci bo jesli powiedza ci zeby zdawac próbke w pionie i zdasz to 16 dostaniesz + do tego zebys mniał jakis staz w innej firmie minimum 2 lata ale i orientował sie w rys. tech.
zdjecie uzytkownika
MArko - 2015-03-26 11:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie jest dużo roboty ale nie dla spawaczy bo robią belki suwnicowe a to jest bardzo pracochłonne bo jedna belke składają 8 godzin. a spawacz wyspawa tą bele w 4 godziny.moze szybciej.Mogliby dać paru spawaczy do składania ale niema gdzie składac tych belek w innych miejscach.Zero organizacji pracy w Promostalu.zatrudniaja ludzi na miesiac daja umowe i zwalniaja.
zdjecie uzytkownika
MAG - 2015-03-27 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Marko. Stawki na dzień dobry raczej normalne a gdy ma się robotę to ryzyko duże. Można się obudzić z "ręką w nocniku". Jeszcze raz dz.b.
zdjecie uzytkownika
bellon - 2015-06-19 17:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAG - 2015-03-27 20:37:57]:
jeśli chodzi o stawki to z miejsca można dostać super kasę . Oczywiście zgoda , że odpowiedzialność duża , ale kasa idzie zawsze razem z odpowiedzialnością i nerwami w pracy których i tutaj nie brakuje. Wiem , że szukają obecnie z takich ciekawszych ofert dyrektora produkcji i to chyba w trybie pilnym
zdjecie uzytkownika
jeden z wielu - 2015-07-05 16:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bellon. Jaka super kasa. 12-13 PLN t super? Chyba że przychodzisz z bezrobocia lub dopiero się uczysz fachu? Jaka odpowiedzialność i nerwy. Kto ci głupot naopowiadał. Oferta o której piszesz nieaktualna lecz mu długiego pobytu nie wróżę. Może on i fachowiec ale poza fachowością jest co takiego jak kontakt z ludzmi którymi mu przychodzi zarządzać. Bez tego sam produkcji nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
toms - 2015-07-21 03:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to 12-13 złotych już na rękę to calkiem dobre pieniądze, bo zauwaz, ze biorac pod uwagę etat 160 godzin wychodzi pensja 1920-2080 złotych już na reke, nie liczac ewentualnej premii. Ludzie w tym kraju potrafia pracowac za 1300 na reke, a tu jest 150% minimalnej krajowej. Chyba warto to docenić.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-21 20:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ci to wyliczyli lub sam to zrobiłeś (podaj brutto), na umowie masz brutto a jeżeli tyle masz netto na początek toś jest GOŚĆ
zdjecie uzytkownika
spawawam non stop po imprezie - 2015-07-31 17:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana MArko jeśli podałeś stawki dla spawacza 14-16pln netto na start plus do tego jakieś setki i pięćdziesiątki i możne jakaś premia to lepiej na Podlasiu nie znajdziesz a na pewno nie w Czarnej. a jeśli są to stawki brutto to nic nadzwyczajnego normalna stawka dla świeżego. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-24 15:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też uważam tak jak kolega wyzej, jeśli masz stawki pewnie i to po 14 czy nawet 16 zł za godzine na start z możliwością dalszej podwyżki to jest to bardzo dobre rozwiązanie, przynajmniej teraz mozna już jakos się rozwiajać, a nie w jak innych firmach z branży, tam często jest to ograniczone mocno niestety
zdjecie uzytkownika
Juz 6 rok - 2015-09-07 14:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czlowieku, 14-16 na dzien dobry hmm to chyba trzeba byc znajomkiem prezesa badz kogos z biura. Na hali to tylko spawacze maja znosne stawki reszta to zapier***LA za przyslowiowy grosz. Mowisz ze w promo jest dobrze? Jak utrata wzroku czy sluchu (z czasem) ci odpowiada to gratuluje ci podejscia do zycia. Nie wiesz nic o tym jak tam jest. Przerob maja duzy, a podwyzki? Dostaja je wybrancy, kasy nie ma w firmie bo po co ja dawac robolom jak mozna nastepny samochod kupic. O nowym sprzecie nikt nie mysli, bo po co? Jak sa wazniejsze wydatki...
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-09-13 11:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze zastanawiało mnie dlaczego to spawacze mają najwyższe stawki. Przecież ich nic nie obchodzi, tylko OK wzrok i niedrżąca ręka. Fachowcem jest składacz (oczywiście nie szlifierz robiący r-ki). On musi przygotować stanowisko, znać się na rysunku, poskładać wszystko do kupy co do mm i kąta a spawacz tylko przejedzie spoiną i ew. coś wyrówna. Niejeden składacz po miesiącu praktyki już by spawał niezgorzej niż spawacz ale ze spawaczy to wyjątek kto by złożył np. dźwigar zgodnie z rysunkiem. Chyba, że stawkę mają za szkodliwość, a to jakieś nieporozumienie, bo stawka stawką a za szkodliwość powinien być dodatek.
Potwierdzam, są lepsi i gorsi, dawni znajomki i nowi (z kilkuletnim stażem) a kasa nie idzie za zaangażowaniem i fachowością. Umiesz się ustawić to masz inaczej figa, ale tak jest w większości zakładów a bywa i gorzej.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-09-14 07:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-09-13 11:20:58]:
"Niejeden składacz po miesiącu praktyki już by spawał niezgorzej niż spawacz" Nie widzę problemu, startuj na spawacza :-) A Ty pewnie jesteś taki składaczem po którym spawacze nie muszą poprawiać. Ideał? Większość z tych składaczy W Promostalu nie potrafi głupiego styku pod przetop przygotować :-(
zdjecie uzytkownika
maybe new - 2015-09-23 18:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wszedłem tutaj, żeby ogarnąć opinie o promostalu, bo widzę, że szukają oni dyrektora pionu nadzoru, chociaż powiem szczerze, że rzadko spotyka się taką sprawę, że szukają dyrektorów spoza firmy, jakby bez awansu itp. dajcie znać, jak wygląda sytuacja w firmie i właściwie, dlaczego potrzebują nowego dyrka ;)
zdjecie uzytkownika
later new - 2015-09-27 11:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Marcinku, z wielką "nieśmiałością" wskazujesz gdzie dyr. szukać? Takie chroniczne pożądanie władzy jest chorobą i się leczy, tym bardziej, że trzeba wpierw umieć właściwie ogarnąć to czym do tej pory się zarządza.
zdjecie uzytkownika
N. - 2015-10-23 21:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poszukuje obecnie pracownika na dość ciekawe stanowisko, a mianowicie dyrektora produkcji. Mają naprawdę spore wymagania, ale według mnie to dobrze o firmie, świadczy, nie chcą zatrudnić byle kogo i stawiają na jakość. 5 lat doświadczenia i wyższe techniczne wykształcenie mówi samo za siebie w oczekiwaniach od pracownika.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-29 06:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie to ogłoszenie na dyrektora?
zdjecie uzytkownika
Spawacz Mag - 2015-11-01 18:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów Spawaczy, czy możecie mi napisać czy przyjmują do pracy w Promostalu ?
zdjecie uzytkownika
izel - 2015-12-07 19:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem gdzie wy widzileliście takie rzeczy .Poza tym powinno się przyjmować ażeby osoba z wewnątrz mogła rekrutować i awansować na dyrektora. To byłoby bardziej logiczne.
zdjecie uzytkownika
zap - 2015-12-13 16:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało to logiczne tam gdzie są układy bo jeden zap... drugi op... a władza tego nie widzi. Do roboty przyjmują, albo poprzez znajomków albo jesteś super dobry.
zdjecie uzytkownika
Op - 2015-12-17 22:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałem ogłoszenie kiedyś, bodajże na ich stronie, właśnie na dyrektora produkcji. Może teraz zajrzyjcie, nie wiem czy coś nowego się pojawiło do Promostalu.
zdjecie uzytkownika
ulek - 2016-01-24 14:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako dyrektor produkcji to nie ma kolego zadnego nowego ogłoszenia, ale jako asystent projektanta branży sanitarnej jest i to premie sa dobre no i podstawa też jest.
zdjecie uzytkownika
mid - 2016-03-15 18:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zap' nie zrzucaj winy na to, że wszystko po znajmosci, firma jest znana wiadomo, ze szukają osób najlepszych i ogranietych z doswiadczeniem, po co firmie osoby bez doswiadczenia i kompetencji, pomyśl...
zdjecie uzytkownika
czytacz - 2016-03-15 18:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mid, przeczytaj swój post jeszcze raz, mało logiczne i wykluczające
zdjecie uzytkownika
adik - 2016-03-17 18:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytacz, ja tam nie widze nic dziwnego w poście mid'a. Wracając do tematu to szukają obecnie asystentki zarzadu. Potrzebne jest tu głównie wykształcenie wyższe oraz min. 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-03-19 20:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba szybko taką asystentkę znaleźli, nie rzuciła mi się w oczy taka oferta, a chciałem zerknąć. Zastanawiałem się, czy promostal na wszystkich stanowiskach oferuje podobne rzeczy
zdjecie uzytkownika
maybe new - 2016-03-22 18:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to tak, aczkolwiek nie ma za bardzo jak tego w tym momencie sprawdzić, bo już wygasły wszystkie oferty i nie ma dostępu do tego co było napisane w ofercie
zdjecie uzytkownika
kamkam - 2016-03-31 20:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z większością komentarzy napisanych wcześniej. Rodzinna firma, nie masz znajomości = masz małe szanse na przetrwanie w firmie. Pełno rodzinnych klanów w zatrudnieniu. Brak stałego zatrudnienia, wszystko jest na chwilę. Umowy również. Umowa na miesiąc lub 3 i "out". Prezesi funkcjonują jakby w ogóle się nie konsultowali ze sobą, brak spójności i zgodności w ich poleceniach. Prezes przyznaje premię jak chce, czyli tylko "wybranym" i tu zaangazowanie i starannosc w pracy nie ma dla niego zadnego znaczenia. Może ma kasę ale nie klasę... Prosty, chamowaty i bezkompromisowy. pracownicy tracą czas na wykonywanie jego polecen nie zwiazanych z firmą, na jego prywatny uzytek. Na produkcji brak odpowiedniego sprzętu, firma wydaje na duperele zamiast zainwestować w maszyny. Ogólnie duuużo do poprawki a sznas na poprawe nie widać... Nie z tym zarządem. Pozdrawiam wytrwałych spoza rodziny
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Krótka rozmowa zapoznawcza, test z wiedzy ogólnej i jezyka, poźniej bardziej szczegółowa rozmowa i omówienie wyników testu.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
xz - 2016-04-21 18:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kamkam, może jest jakaś możliwość "wżenienia" się w łaski :)
zdjecie uzytkownika
łapka - 2016-05-19 12:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to bym się nie wżeniał, a aplikował :) widzę, że szukają teraz asystenta projektanta branży drogowej, a to coś dla mnie. Tylko nie znam warunków płacowych

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Promostal!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promostal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert