Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Promostal

Pracowałeś w firmie Promostal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2013-01-16 17:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyt. "Hej nieroby do roboty, choć roboty u nas ni ma...." Cieżko teraz roboty mało o premii to raczej zapomnieć trzebaa
zdjecie uzytkownika
gandalf - 2013-06-18 05:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej szukac cos innego. Ja juz podziekowałem i nie załuje. Mam dosc rownych i rowniejszych oraz ”ziomow” z mostostalu. Solidarnosc to cos czego w promo nie było.:/
zdjecie uzytkownika
tt - 2013-06-23 23:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda są równi i równiejsi.
krajalnia teraz jest traktowana jak śmieci jak nie ma swego kierownika, nawet nikt ich nie pyta w piątek. Pytałem ostatnio jednego z nich dlaczego ich pomijają. To powiedział mi że nie wie poprostu są lepsi i koledzy.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-03 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się szybko zrezygnować w razie czego?
zdjecie uzytkownika
cz - 2013-07-09 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sie da...skoro i tak roboty nie ma...
zdjecie uzytkownika
Aleksander - 2013-07-10 22:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak roboty nie ma? jak na stronie Promonstalu są ogłoszenia, osbiście aplikuje na Ślusarza konstrukcji stalowych wszelkie wymagania spełniam. Mam pytanie odnośnie wynagrodzenia jakby pytali to ile podać?
zdjecie uzytkownika
kjhjvhcvkjl - 2013-08-27 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal 25, albo 30, zawsze można wrazie czego parę groszy zejść (-:
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2013-11-26 20:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kjhjvhcvkjl, Ty pracujesz w Promostal i masz stawkę ponad 30 zł/h? Bo cos mi sie wierzyc nie chce. Do tego jeszcze jakies premie dochodzą?
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2013-12-06 11:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich. panowie powiedzcie jak jest u was z praca dla spawaczy,czy jest ona cały rok czy macie jakieś przestoje, ile na start dostałby nowy spawacz lub ślusarz-spawacz (mam już 4letnie doświadczenie w spawaniu)chciałbym u was podjąć prace. czy za 160h+ 16h w soboty da się zarobić te 2200zł? i czy są własnie jakieś dodatki za nadgodziny i soboty. Pozdrawiam wszystkich Promostalowców
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-12-10 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dopytam jeszcze co do posta kolegi, czy w razie czego płaca przestojowe i czy wymagają dużej dyspozycyjności?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-23 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijac z daleka(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2014-03-04 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-02-23 19:13:02]:
Czemu omijać? Z tego co gadają w Promostalu teraz jest całkiem dobrze ludzie podobno nie narzekają na płace podobno najlepiej płaca dla spawaczy w naszym regionie. Sam tam próbuje się wybrać od dłuższego czasu i zbieram informacje na temat tej firmy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciekawy Kiersnowskiego - 2014-03-05 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak pan (usunięte przez administratora)?
Jakim jest szefem?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-03-23 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja ci co nie wigieli naprawdej zlej pracy ja jestem w miare zadowolony moglo byc lepiej ale zawsze jest jakies ale
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-25 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie moj post o zwolnionych kierownikach ktorym zmieniono umowy bo nie chciano wyplacic kasy ktora im obiecywano???A co z premiami ktore sie obiecuje przy zatrudnieniu niech mi w oczy spojrza wlasciciele i powiedza ze placa ,jeden co byl rozsadny to jest juz w Barterze a ci co zostali szkoda gadac.Pan i paniusia zero kultury i obycia.
zdjecie uzytkownika
były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawsze jak czytam tutejsze posty to mam wrażenie, że mam do czynienia z frajerami :-) "były pracownik" pyta o premie obiecywane przy zatrudnieniu. A dostałeś tą premię w umowie o pracę? Jak nie, to idź lamentować do tego kto Ci to obiecał ,(usunięte przez administratora). Kierownicy? Jacy? Żałujesz kogoś kto Ci w oczka patrzył i się uśmiechał a za plecami robił Ci koło pióra :-) Pracowałeś więc powinieneś wiedzieć kto rządzi w firmie. "Pan i Paniusia" mają tyle do gadania co gajowy na okręcie. Znaleźliście sobie forum :-) Myślicie, że jak tu coś naskrobiecie to sytuacja w firmie się zmieni? :-) Może lepiej wylewajcie swoją żółć na papier i w formie ulotek rozrzucajcie po hali :-) A na koniec to ciekawe dlaczego "były pracownik" :-) sam się zastanowiłeś dlaczego były?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-27 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20]:
dlaczego były a no dla tego że nie chciałem załatwiać własnie prywatnych spraw tego oto Pana i Paniusi a ty uważasz że kto rządzi w firmie???? jak nie prezesi widzę że masz pod sufitem tyle co oni idż im buty wyliż to ci dadzą 10zł więcej a jacy kierownicy to sie zastanow albo porozmawiaj z ludzmi ,znasz historie zarzadu jesli nie to sie dowiedz a pozniej wypisuj brednie.A co do ulotek to chyba tylko do ich roznoszenia sie wlasnie nadajesz.Pisze po to zeby ludzie widzieli a jesli uwazasz to za zbyteczne to nie wchodz i nie czytaj idz posprzataj biuro(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-29 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W takim wypadku ja chyba sobie odpuszcze promostal, ale dzieki wielkie za opinie, gdyby jednak ktos był zadowolony niech pisze - dodam temat do śledzonych.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-09-20 16:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ta firma jeszcze istnieje? slyszalem ze juz ledwo pierdza od roku,prezes na niczym sie nie zna oprocz wafli i biszkoptow ktore wpi.... paczkami,same negatywy do mnie docieraja na jego temat to musi byc niezly ...... nawet kumple ze szkonej lawki go nieznosza.
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-10-03 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Promostal jest specjalistyczną firmą stalowo - budowlaną, zajmującą się kompleksową obsługą Inwestorów. Spółka wykonuje obiekty przemysłowe, handlowe i biurowe o konstrukcji stalowej, jak również konstrukcje stalowe pod technologie. Posiadają wytwórnię konstrukcji stalowych oraz własne biuro projektowe, korzystające z oprogramowania TEKLA Structures.
zdjecie uzytkownika
dobry duszek prmst - 2014-12-10 19:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do prezesa to nie wiem, z pewnościa nie jest człowiek który jest oderwany od łopaty bo z pewnością prezesurą nie zajmuje sie przez pierwszy rok, co fakt to fakt i tak nigdy prawdy nie powie o swoim statusie w tej firmie. Ma za to swoich informatorów, w postaci ludzi mu podległych. Nie wiem jak to sie ma do pracy na hali jednak myśle ze jest tak ze on nie musi sie wgłebiać za bardzo w tematy pt. za co zyja fizyczni tylko dla niego licza sie przychody. No cóz piramida władzy w firmie jest bardzo ciekawa. Generalnie to pracownik fizyczny nie ma nic do gadania on musi robic, robic i jeszcze raz pracować. A reszta pilnuje by tak pozostało. Fajne jest jednak podejscie ludzi do pracy i walka o każda złotówke, normalnie super podejscie sa równi i równiejsi, matoły i mądrzaki i partacze oraz specjaliści. Masz robic wszystko jak najszybciej jak najlepiej i jak najtaniej (bo pani w Tesco czy innym g@#wnie zarabia mniej). Ciesze sie i raduje ze w takiej firmie pracuje, ze me wynagrodzenie jest tak wielkie az staje mi przyrodzenie i bardzo sie raduje ze kazdy z tym sie dobrze czuje. By zyło sie lepiej...pozdrawiam i zycze wesołych swiat
p.s. mam nadzieje ze dostaniecie cała premie i cos na swieta, i sie obudzicie sie w koncu bo na was leja a wy dalej myślicie ze deszcz pada, wytrwałości zycze :)
zdjecie uzytkownika
Kamik - 2014-12-23 14:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkod tylko, że zwiastuje to strasznie kiepską atmosferę między pracownikami. Podejrzewam, że nie wszystkim pracownikom koledzy informatorzy są na rękę. A nawet jeśli nie mają osobiście do nich zastrzeżeń to sama obecność takich osób budzi skrajne uczucia, nie sądzicie? Myślę, że w firmie powinni inaczej to rozwiązać.
zdjecie uzytkownika
Mały - 2014-12-30 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj spokoj człowieku, to juz tak jest że się nie dogadają. No i taktyka...skłócić i zastraszyć. Niech nie bedzie zgody wśród pracowników...Wiecie sami ze zgoda buduje a niezgoda rujnuje. I stach przed bezrobociem. Szok normalnie. Niektórzy sa w stanie zrobic wszystko by nie stacić tego kawałka chleba. No do czego doszło, zreszta KREDYT nie wybacza,nie czeka sam wiem.
Poza tym moze ktoś mi wyjaśni. Dlaczego w miesiacu w którym było najwięcej roboty nie było pełnej premii? NO i za jakie pieniadze miesiac wcześniej była organizowana impreza integracyjna ?
Szczęśliwego nowego roku Życzę :)
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-02-03 11:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Jak jest z praca dla spawacza w tej firmie jak płaca i czy ludzie są zadowoleni. warto składać CV do Was jako spawacz.pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
spawcz - 2015-02-04 13:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cv najlepiej zaniesc do biura osobiście, Spawacz ma około 3 tys netto, zwykły robotnik na montazu około 2,2 inzynierowie to wieksza tajemnica ale maja okolo 3,5 tys netto chyba ze wyjeżdzaja za granice to znacznie wiecej
zdjecie uzytkownika
MArko - 2015-03-16 22:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos chce iść na stałe do pracy w promostalu to raczej nie.Bo oni przyjmują jak mają duże zlecenia np dają umowe na miesiac lub na 3 miesiące a puzniej nieprzedłuzają umuw.trzeba mnieć szczescie zeby trafić jak mają dużo roboty <zlecen> bo inaczej praca jest na 3 miesiące.Na start za 8 godzin dają bez nadgodzin 2000netto dla spawacza.a z 4 sobotami wychodzi 2500netto dla spawacza.monter ma owiele mniej.wiekszosc przyjmowanych obecnie monterów to znajomi biurowców.a jak iść spawac to trzeba dobrze spawacz bo przechodzi sie test w pionie.praca niestabilna ale polecam.Jak ktoś znajdzie info na temat tego iż mają dużo zleceń to można śmiało iść i dadza tą umowe na 3 mies. a potem przedłuża na rok.dobra firma ale ze stałą pracą to tam ciężko.
zdjecie uzytkownika
Rrma - 2015-03-18 18:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc o stawce pisz nie o miesięcznej a godzinowej (m-c może mieć 160h jak i np. 176 a to jest rożnica. Do tego gdy jest robota to premia. Co do stałości roboty to prawda jeżeli chodzi o nowych, bo w firmie są kasty. Kasta mostostalowców , siniłowców i dopiero inni. Teraz pozostała już tylko jedna. Zagrożony może być każdy spoza niej. Nie liczą się zaangażowanie i umiejętności a układy z biurowcami. Trzeba tu być by zrozumieć. Nie masz nic lepszego to warto.
zdjecie uzytkownika
hart ducha - 2015-03-19 05:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 2 tys zl za spawacza?? Zal normalnie a jak ma byc dobrze gdy powieksza nam sie biurokracja. Mamy nastepnego dyrektora, reformatora...kolejny co bedzie chcial tylko karac. Juz tyle ich sie narobilo ze nie mieszcza sie w jednym budynku, a poza tym kurnik kolo malarni tez juz wypelniony i prawie jeden na drugim siedzi. Z przerzucania papierow kasy to raczej nie ma, tu trzeba przerabiac stal. A nie zatrudniac coraz to nowych kierownikow, i dorabiac stanowiska nikomu nie potrzebne. Mowicie o kastach, a ja tu widze kaste dyrektorow, zastepcow i ich znajomych. Zreszta w dyrektrow to rosl mostostal i co z tego wyszlo sami wiecie.
zdjecie uzytkownika
MAG - 2015-03-20 18:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie każdy spawacz to idiota, podajcie stawke za h na dzień dobry to sobie policzę a może lepiej się nie wychylać to jaką stawkę mają składacze. Wszędzie zwalniają miernych ale czy ryzyko się opłaca.
zdjecie uzytkownika
MArko - 2015-03-26 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składajacy na start mają 12na godz, a spawacz na start ma od 14zł do 16zł na start zależy od umiejetnosci bo jesli powiedza ci zeby zdawac próbke w pionie i zdasz to 16 dostaniesz + do tego zebys mniał jakis staz w innej firmie minimum 2 lata ale i orientował sie w rys. tech.
zdjecie uzytkownika
MArko - 2015-03-26 11:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie jest dużo roboty ale nie dla spawaczy bo robią belki suwnicowe a to jest bardzo pracochłonne bo jedna belke składają 8 godzin. a spawacz wyspawa tą bele w 4 godziny.moze szybciej.Mogliby dać paru spawaczy do składania ale niema gdzie składac tych belek w innych miejscach.Zero organizacji pracy w Promostalu.zatrudniaja ludzi na miesiac daja umowe i zwalniaja.
zdjecie uzytkownika
MAG - 2015-03-27 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Marko. Stawki na dzień dobry raczej normalne a gdy ma się robotę to ryzyko duże. Można się obudzić z "ręką w nocniku". Jeszcze raz dz.b.
zdjecie uzytkownika
bellon - 2015-06-19 17:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAG - 2015-03-27 20:37:57]:
jeśli chodzi o stawki to z miejsca można dostać super kasę . Oczywiście zgoda , że odpowiedzialność duża , ale kasa idzie zawsze razem z odpowiedzialnością i nerwami w pracy których i tutaj nie brakuje. Wiem , że szukają obecnie z takich ciekawszych ofert dyrektora produkcji i to chyba w trybie pilnym
zdjecie uzytkownika
jeden z wielu - 2015-07-05 16:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bellon. Jaka super kasa. 12-13 PLN t super? Chyba że przychodzisz z bezrobocia lub dopiero się uczysz fachu? Jaka odpowiedzialność i nerwy. Kto ci głupot naopowiadał. Oferta o której piszesz nieaktualna lecz mu długiego pobytu nie wróżę. Może on i fachowiec ale poza fachowością jest co takiego jak kontakt z ludzmi którymi mu przychodzi zarządzać. Bez tego sam produkcji nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
toms - 2015-07-21 03:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to 12-13 złotych już na rękę to calkiem dobre pieniądze, bo zauwaz, ze biorac pod uwagę etat 160 godzin wychodzi pensja 1920-2080 złotych już na reke, nie liczac ewentualnej premii. Ludzie w tym kraju potrafia pracowac za 1300 na reke, a tu jest 150% minimalnej krajowej. Chyba warto to docenić.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-21 20:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ci to wyliczyli lub sam to zrobiłeś (podaj brutto), na umowie masz brutto a jeżeli tyle masz netto na początek toś jest GOŚĆ
zdjecie uzytkownika
spawawam non stop po imprezie - 2015-07-31 17:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana MArko jeśli podałeś stawki dla spawacza 14-16pln netto na start plus do tego jakieś setki i pięćdziesiątki i możne jakaś premia to lepiej na Podlasiu nie znajdziesz a na pewno nie w Czarnej. a jeśli są to stawki brutto to nic nadzwyczajnego normalna stawka dla świeżego. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-24 15:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też uważam tak jak kolega wyzej, jeśli masz stawki pewnie i to po 14 czy nawet 16 zł za godzine na start z możliwością dalszej podwyżki to jest to bardzo dobre rozwiązanie, przynajmniej teraz mozna już jakos się rozwiajać, a nie w jak innych firmach z branży, tam często jest to ograniczone mocno niestety
zdjecie uzytkownika
Juz 6 rok - 2015-09-07 14:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czlowieku, 14-16 na dzien dobry hmm to chyba trzeba byc znajomkiem prezesa badz kogos z biura. Na hali to tylko spawacze maja znosne stawki reszta to zapier***LA za przyslowiowy grosz. Mowisz ze w promo jest dobrze? Jak utrata wzroku czy sluchu (z czasem) ci odpowiada to gratuluje ci podejscia do zycia. Nie wiesz nic o tym jak tam jest. Przerob maja duzy, a podwyzki? Dostaja je wybrancy, kasy nie ma w firmie bo po co ja dawac robolom jak mozna nastepny samochod kupic. O nowym sprzecie nikt nie mysli, bo po co? Jak sa wazniejsze wydatki...
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-09-13 11:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze zastanawiało mnie dlaczego to spawacze mają najwyższe stawki. Przecież ich nic nie obchodzi, tylko OK wzrok i niedrżąca ręka. Fachowcem jest składacz (oczywiście nie szlifierz robiący r-ki). On musi przygotować stanowisko, znać się na rysunku, poskładać wszystko do kupy co do mm i kąta a spawacz tylko przejedzie spoiną i ew. coś wyrówna. Niejeden składacz po miesiącu praktyki już by spawał niezgorzej niż spawacz ale ze spawaczy to wyjątek kto by złożył np. dźwigar zgodnie z rysunkiem. Chyba, że stawkę mają za szkodliwość, a to jakieś nieporozumienie, bo stawka stawką a za szkodliwość powinien być dodatek.
Potwierdzam, są lepsi i gorsi, dawni znajomki i nowi (z kilkuletnim stażem) a kasa nie idzie za zaangażowaniem i fachowością. Umiesz się ustawić to masz inaczej figa, ale tak jest w większości zakładów a bywa i gorzej.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-09-14 07:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-09-13 11:20:58]:
"Niejeden składacz po miesiącu praktyki już by spawał niezgorzej niż spawacz" Nie widzę problemu, startuj na spawacza :-) A Ty pewnie jesteś taki składaczem po którym spawacze nie muszą poprawiać. Ideał? Większość z tych składaczy W Promostalu nie potrafi głupiego styku pod przetop przygotować :-(
zdjecie uzytkownika
maybe new - 2015-09-23 18:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wszedłem tutaj, żeby ogarnąć opinie o promostalu, bo widzę, że szukają oni dyrektora pionu nadzoru, chociaż powiem szczerze, że rzadko spotyka się taką sprawę, że szukają dyrektorów spoza firmy, jakby bez awansu itp. dajcie znać, jak wygląda sytuacja w firmie i właściwie, dlaczego potrzebują nowego dyrka ;)
zdjecie uzytkownika
later new - 2015-09-27 11:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Marcinku, z wielką "nieśmiałością" wskazujesz gdzie dyr. szukać? Takie chroniczne pożądanie władzy jest chorobą i się leczy, tym bardziej, że trzeba wpierw umieć właściwie ogarnąć to czym do tej pory się zarządza.
zdjecie uzytkownika
N. - 2015-10-23 21:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poszukuje obecnie pracownika na dość ciekawe stanowisko, a mianowicie dyrektora produkcji. Mają naprawdę spore wymagania, ale według mnie to dobrze o firmie, świadczy, nie chcą zatrudnić byle kogo i stawiają na jakość. 5 lat doświadczenia i wyższe techniczne wykształcenie mówi samo za siebie w oczekiwaniach od pracownika.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-29 06:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie to ogłoszenie na dyrektora?
zdjecie uzytkownika
Spawacz Mag - 2015-11-01 18:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów Spawaczy, czy możecie mi napisać czy przyjmują do pracy w Promostalu ?
zdjecie uzytkownika
izel - 2015-12-07 19:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem gdzie wy widzileliście takie rzeczy .Poza tym powinno się przyjmować ażeby osoba z wewnątrz mogła rekrutować i awansować na dyrektora. To byłoby bardziej logiczne.
zdjecie uzytkownika
zap - 2015-12-13 16:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało to logiczne tam gdzie są układy bo jeden zap... drugi op... a władza tego nie widzi. Do roboty przyjmują, albo poprzez znajomków albo jesteś super dobry.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Krótka rozmowa zapoznawcza, test z wiedzy ogólnej i jezyka, poźniej bardziej szczegółowa rozmowa i omówienie wyników testu.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Op - 2015-12-17 22:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałem ogłoszenie kiedyś, bodajże na ich stronie, właśnie na dyrektora produkcji. Może teraz zajrzyjcie, nie wiem czy coś nowego się pojawiło do Promostalu.
zdjecie uzytkownika
ulek - 2016-01-24 14:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako dyrektor produkcji to nie ma kolego zadnego nowego ogłoszenia, ale jako asystent projektanta branży sanitarnej jest i to premie sa dobre no i podstawa też jest.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Promostal!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promostal

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert