Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Promostal

Pracowałeś w firmie Promostal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2013-01-16 17:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyt. "Hej nieroby do roboty, choć roboty u nas ni ma...." Cieżko teraz roboty mało o premii to raczej zapomnieć trzebaa
zdjecie uzytkownika
gandalf - 2013-06-18 05:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej szukac cos innego. Ja juz podziekowałem i nie załuje. Mam dosc rownych i rowniejszych oraz ”ziomow” z mostostalu. Solidarnosc to cos czego w promo nie było.:/
zdjecie uzytkownika
tt - 2013-06-23 23:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda są równi i równiejsi.
krajalnia teraz jest traktowana jak śmieci jak nie ma swego kierownika, nawet nikt ich nie pyta w piątek. Pytałem ostatnio jednego z nich dlaczego ich pomijają. To powiedział mi że nie wie poprostu są lepsi i koledzy.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-03 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się szybko zrezygnować w razie czego?
zdjecie uzytkownika
cz - 2013-07-09 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sie da...skoro i tak roboty nie ma...
zdjecie uzytkownika
Aleksander - 2013-07-10 22:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak roboty nie ma? jak na stronie Promonstalu są ogłoszenia, osbiście aplikuje na Ślusarza konstrukcji stalowych wszelkie wymagania spełniam. Mam pytanie odnośnie wynagrodzenia jakby pytali to ile podać?
zdjecie uzytkownika
kjhjvhcvkjl - 2013-08-27 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal 25, albo 30, zawsze można wrazie czego parę groszy zejść (-:
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2013-11-26 20:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kjhjvhcvkjl, Ty pracujesz w Promostal i masz stawkę ponad 30 zł/h? Bo cos mi sie wierzyc nie chce. Do tego jeszcze jakies premie dochodzą?
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2013-12-06 11:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich. panowie powiedzcie jak jest u was z praca dla spawaczy,czy jest ona cały rok czy macie jakieś przestoje, ile na start dostałby nowy spawacz lub ślusarz-spawacz (mam już 4letnie doświadczenie w spawaniu)chciałbym u was podjąć prace. czy za 160h+ 16h w soboty da się zarobić te 2200zł? i czy są własnie jakieś dodatki za nadgodziny i soboty. Pozdrawiam wszystkich Promostalowców
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-12-10 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dopytam jeszcze co do posta kolegi, czy w razie czego płaca przestojowe i czy wymagają dużej dyspozycyjności?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-23 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijac z daleka(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2014-03-04 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-02-23 19:13:02]:
Czemu omijać? Z tego co gadają w Promostalu teraz jest całkiem dobrze ludzie podobno nie narzekają na płace podobno najlepiej płaca dla spawaczy w naszym regionie. Sam tam próbuje się wybrać od dłuższego czasu i zbieram informacje na temat tej firmy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciekawy Kiersnowskiego - 2014-03-05 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak pan (usunięte przez administratora)?
Jakim jest szefem?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-03-23 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja ci co nie wigieli naprawdej zlej pracy ja jestem w miare zadowolony moglo byc lepiej ale zawsze jest jakies ale
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-25 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie moj post o zwolnionych kierownikach ktorym zmieniono umowy bo nie chciano wyplacic kasy ktora im obiecywano???A co z premiami ktore sie obiecuje przy zatrudnieniu niech mi w oczy spojrza wlasciciele i powiedza ze placa ,jeden co byl rozsadny to jest juz w Barterze a ci co zostali szkoda gadac.Pan i paniusia zero kultury i obycia.
zdjecie uzytkownika
były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze jak czytam tutejsze posty to mam wrażenie, że mam do czynienia z frajerami :-) "były pracownik" pyta o premie obiecywane przy zatrudnieniu. A dostałeś tą premię w umowie o pracę? Jak nie, to idź lamentować do tego kto Ci to obiecał ,(usunięte przez administratora). Kierownicy? Jacy? Żałujesz kogoś kto Ci w oczka patrzył i się uśmiechał a za plecami robił Ci koło pióra :-) Pracowałeś więc powinieneś wiedzieć kto rządzi w firmie. "Pan i Paniusia" mają tyle do gadania co gajowy na okręcie. Znaleźliście sobie forum :-) Myślicie, że jak tu coś naskrobiecie to sytuacja w firmie się zmieni? :-) Może lepiej wylewajcie swoją żółć na papier i w formie ulotek rozrzucajcie po hali :-) A na koniec to ciekawe dlaczego "były pracownik" :-) sam się zastanowiłeś dlaczego były?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-27 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20]:
dlaczego były a no dla tego że nie chciałem załatwiać własnie prywatnych spraw tego oto Pana i Paniusi a ty uważasz że kto rządzi w firmie???? jak nie prezesi widzę że masz pod sufitem tyle co oni idż im buty wyliż to ci dadzą 10zł więcej a jacy kierownicy to sie zastanow albo porozmawiaj z ludzmi ,znasz historie zarzadu jesli nie to sie dowiedz a pozniej wypisuj brednie.A co do ulotek to chyba tylko do ich roznoszenia sie wlasnie nadajesz.Pisze po to zeby ludzie widzieli a jesli uwazasz to za zbyteczne to nie wchodz i nie czytaj idz posprzataj biuro(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-29 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim wypadku ja chyba sobie odpuszcze promostal, ale dzieki wielkie za opinie, gdyby jednak ktos był zadowolony niech pisze - dodam temat do śledzonych.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-09-20 16:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ta firma jeszcze istnieje? slyszalem ze juz ledwo pierdza od roku,prezes na niczym sie nie zna oprocz wafli i biszkoptow ktore wpi.... paczkami,same negatywy do mnie docieraja na jego temat to musi byc niezly ...... nawet kumple ze szkonej lawki go nieznosza.
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-10-03 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Promostal jest specjalistyczną firmą stalowo - budowlaną, zajmującą się kompleksową obsługą Inwestorów. Spółka wykonuje obiekty przemysłowe, handlowe i biurowe o konstrukcji stalowej, jak również konstrukcje stalowe pod technologie. Posiadają wytwórnię konstrukcji stalowych oraz własne biuro projektowe, korzystające z oprogramowania TEKLA Structures.
zdjecie uzytkownika
dobry duszek prmst - 2014-12-10 19:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do prezesa to nie wiem, z pewnościa nie jest człowiek który jest oderwany od łopaty bo z pewnością prezesurą nie zajmuje sie przez pierwszy rok, co fakt to fakt i tak nigdy prawdy nie powie o swoim statusie w tej firmie. Ma za to swoich informatorów, w postaci ludzi mu podległych. Nie wiem jak to sie ma do pracy na hali jednak myśle ze jest tak ze on nie musi sie wgłebiać za bardzo w tematy pt. za co zyja fizyczni tylko dla niego licza sie przychody. No cóz piramida władzy w firmie jest bardzo ciekawa. Generalnie to pracownik fizyczny nie ma nic do gadania on musi robic, robic i jeszcze raz pracować. A reszta pilnuje by tak pozostało. Fajne jest jednak podejscie ludzi do pracy i walka o każda złotówke, normalnie super podejscie sa równi i równiejsi, matoły i mądrzaki i partacze oraz specjaliści. Masz robic wszystko jak najszybciej jak najlepiej i jak najtaniej (bo pani w Tesco czy innym g@#wnie zarabia mniej). Ciesze sie i raduje ze w takiej firmie pracuje, ze me wynagrodzenie jest tak wielkie az staje mi przyrodzenie i bardzo sie raduje ze kazdy z tym sie dobrze czuje. By zyło sie lepiej...pozdrawiam i zycze wesołych swiat
p.s. mam nadzieje ze dostaniecie cała premie i cos na swieta, i sie obudzicie sie w koncu bo na was leja a wy dalej myślicie ze deszcz pada, wytrwałości zycze :)
zdjecie uzytkownika
Kamik - 2014-12-23 14:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkod tylko, że zwiastuje to strasznie kiepską atmosferę między pracownikami. Podejrzewam, że nie wszystkim pracownikom koledzy informatorzy są na rękę. A nawet jeśli nie mają osobiście do nich zastrzeżeń to sama obecność takich osób budzi skrajne uczucia, nie sądzicie? Myślę, że w firmie powinni inaczej to rozwiązać.
zdjecie uzytkownika
Mały - 2014-12-30 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj spokoj człowieku, to juz tak jest że się nie dogadają. No i taktyka...skłócić i zastraszyć. Niech nie bedzie zgody wśród pracowników...Wiecie sami ze zgoda buduje a niezgoda rujnuje. I stach przed bezrobociem. Szok normalnie. Niektórzy sa w stanie zrobic wszystko by nie stacić tego kawałka chleba. No do czego doszło, zreszta KREDYT nie wybacza,nie czeka sam wiem.
Poza tym moze ktoś mi wyjaśni. Dlaczego w miesiacu w którym było najwięcej roboty nie było pełnej premii? NO i za jakie pieniadze miesiac wcześniej była organizowana impreza integracyjna ?
Szczęśliwego nowego roku Życzę :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Krótka rozmowa zapoznawcza, test z wiedzy ogólnej i jezyka, poźniej bardziej szczegółowa rozmowa i omówienie wyników testu.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-02-03 11:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Jak jest z praca dla spawacza w tej firmie jak płaca i czy ludzie są zadowoleni. warto składać CV do Was jako spawacz.pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
spawcz - 2015-02-04 13:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cv najlepiej zaniesc do biura osobiście, Spawacz ma około 3 tys netto, zwykły robotnik na montazu około 2,2 inzynierowie to wieksza tajemnica ale maja okolo 3,5 tys netto chyba ze wyjeżdzaja za granice to znacznie wiecej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promostal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Promostal?
Zadaj pytanie