Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Promostal

Opinie o Promostal

zdjecie uzytkownika
spawacz 135 - 2011-09-21 12:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki koledzy za odpowiedz teraz mam jako takie rozeznanie jak sie pracuje u nas w czarnej..pracuje w Samaszu na trawiastej i jak mowiem mam 11.2/h na reke jak wiekszosc spawaczy u nas... i teraz mam pytanie a jak placa dla spawacza w Metal Fachu w sokółce. moze ktos cos wie o tej firmie jak tam jest
PS. w tej chwili w samaszu trwa nabór spawaczy stary juz nawet palci dodatek za soboty bo zamówien jest ale nie ma komu robic.wiec zapraszam na sprobowanie do nas
zdjecie uzytkownika
on - 2011-11-08 17:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak szkoda ze nikt nie zszedł na dół pogratulować załodze ... bo włożyli ludzi w to dużo pracy
idą święta i kolejne dwie wypłaty jedne z ważniejszych w roku bo przed świąteczne zobaczymy czy ktoś będzie o Nas pamiętał
zdjecie uzytkownika
snikers86 - 2011-11-10 21:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam w promostalu zarobki warto sie tam zapytać o pracę??proszę o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bylem - 2011-11-10 22:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
h( usunięte przez administratora )>
poczytaj komentarze
Szczerze Ci powiem że jeżeli Cie satysfakcjonując jakieś 11 brutto czyli na rękę jakieś 7,5 wyplata 1300 zł to zapraszam.Nie słuchaj obiecanek że premia będzie ze zawsze jest, nie masz wysokiej stawki brutto czyli jakieś 20 zł to nie ma sensu zaczynać pracy.
a jakie Ci stanowisko interesuje ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-12 14:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytaj w Promostalu, a nie na forum. Dostaniesz (lub nie - zależy co potrafisz) konkretną propozycje, a nie opinie kogoś, kogo nie znasz i nawet nie wiesz, czy jest to osoba zatrudniona w Promostalu.
zdjecie uzytkownika
snikers86 - 2011-11-14 15:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie stanowisko ślusarz-spawacz , czy wogóle są szanse jeśli brak doświadczenia w spawaniu?
zdjecie uzytkownika
x - 2012-03-09 12:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda firma na podlasiu zajmująca sie konstrukcjami stalowymi mówi o tym ze nic sie nie opłaca....W Promostalu nie opłaca sie to wyjątkowo...Czytając wasze komentarze cieszycie sie jak głupie matoły ze macie te 12-13zl brudno na godzine, napieprzając w syfie i pyle spawalniczym po 12h/dzień po to by zgarnąć 2tys zl. Zal was ludzie, w castoramie można wiecej zarobić.
zdjecie uzytkownika
qwark - 2012-05-03 17:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Chce sie wypowiedziec na temat pierwszego i piatego maja, a mianowicie chodzi mi o to ze przychodza prawie wszyscy a ci wszyscy dziela sie na tych ktorzy zap........ za dwoch bo to jest jakas dodatkowa kasa ,ina tych ktorzy przychodza ,podpisuja lise ,caly dzien przestoja za parawanem i maja wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . ,bo itak dostana ta kase ,a inni musza na nich zasuwac. Najlepsze jest to zo szefostwo tego nie widzi ,albo udaje tylka
zdjecie uzytkownika
spawacz mag135 - 2012-11-06 10:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie. Mam pytanie ile u was zarabia teraz spawacz i czy macie robote na dłuzej i czy sa jakies setki placone za soboty i cos za nadgodziny. powiedzcie szczeze czy jako spawacz oplacalo by mi sie u was pracowac... czy dostał bym po tych trzech próbnych miesiacah 12.5zł netto/h??? a moze wiecie jak płaci cynkomet dla spawaczy... i czy cos słyszeliscie o tej nowej firmie vistal czy tam oplacalo by sie zajrzec...Prosiłbym o pomoc kolegów z branży. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
doooch - 2012-12-19 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalniać będą, 8 osób idzie do odstrzału...czarna lista podobno juz istnieje.....
zdjecie uzytkownika
wiem - 2012-12-20 14:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak zleceń, przejedzone pieniądze i tyle. załoga na poziomie ok. 60 osób pozwoli przetrwać zimę/wiosnę bez zleceń...
zdjecie uzytkownika
miki - 2012-12-20 21:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wiesz to powiedz ! Przyda się informacja....
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2012-12-21 10:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do doooch:
Bądź facet! Jak coś wiesz to pisz bo wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Jak nic nie wiesz to nie [usunięte przez moderatora] jak reklamy o końcu świata ;-)
Do "wiem": Ty też nie panikuj! Zawsze o tej porze było ciężko i jakoś przeżyliśmy. Róbmy swoje.
zdjecie uzytkownika
spawacz mag 135 - 2012-12-23 11:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie a kiedy u was zaczyna sie sezon kiedy sa zniwa na zarabianie pieniedzy i kiedy mozna udezac o pytanie o prace... i jak inne firmy w czarnej placa dla spawaczy instalbudy cynkomety czy vistal? czy spawacz z gm. czarna białostocka moze szukac pracy w soim zawodzie wlasnie w czarnej??? czy trzeba jechac do sokólki bialego czy jeszcze gdzies do narwi. pomozcie koledzy gdzie spawacz bd mial najlepiej w czarnej. pozdrawiam i wesolych swiat.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-01-16 17:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyt. "Hej nieroby do roboty, choć roboty u nas ni ma...." Cieżko teraz roboty mało o premii to raczej zapomnieć trzebaa
zdjecie uzytkownika
gandalf - 2013-06-18 05:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej szukac cos innego. Ja juz podziekowałem i nie załuje. Mam dosc rownych i rowniejszych oraz ”ziomow” z mostostalu. Solidarnosc to cos czego w promo nie było.:/
zdjecie uzytkownika
tt - 2013-06-23 23:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda są równi i równiejsi.
krajalnia teraz jest traktowana jak śmieci jak nie ma swego kierownika, nawet nikt ich nie pyta w piątek. Pytałem ostatnio jednego z nich dlaczego ich pomijają. To powiedział mi że nie wie poprostu są lepsi i koledzy.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-03 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się szybko zrezygnować w razie czego?
zdjecie uzytkownika
cz - 2013-07-09 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sie da...skoro i tak roboty nie ma...
zdjecie uzytkownika
Aleksander - 2013-07-10 22:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak roboty nie ma? jak na stronie Promonstalu są ogłoszenia, osbiście aplikuje na Ślusarza konstrukcji stalowych wszelkie wymagania spełniam. Mam pytanie odnośnie wynagrodzenia jakby pytali to ile podać?
zdjecie uzytkownika
kjhjvhcvkjl - 2013-08-27 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal 25, albo 30, zawsze można wrazie czego parę groszy zejść (-:
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2013-11-26 20:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kjhjvhcvkjl, Ty pracujesz w Promostal i masz stawkę ponad 30 zł/h? Bo cos mi sie wierzyc nie chce. Do tego jeszcze jakies premie dochodzą?
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2013-12-06 11:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich. panowie powiedzcie jak jest u was z praca dla spawaczy,czy jest ona cały rok czy macie jakieś przestoje, ile na start dostałby nowy spawacz lub ślusarz-spawacz (mam już 4letnie doświadczenie w spawaniu)chciałbym u was podjąć prace. czy za 160h+ 16h w soboty da się zarobić te 2200zł? i czy są własnie jakieś dodatki za nadgodziny i soboty. Pozdrawiam wszystkich Promostalowców
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Krótka rozmowa zapoznawcza, test z wiedzy ogólnej i jezyka, poźniej bardziej szczegółowa rozmowa i omówienie wyników testu.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-12-10 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dopytam jeszcze co do posta kolegi, czy w razie czego płaca przestojowe i czy wymagają dużej dyspozycyjności?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-23 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijac z daleka(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promostal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Promostal?
Zadaj pytanie
alert