Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Promostal

Pracowałeś w firmie Promostal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
qwark - 2012-05-03 17:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Chce sie wypowiedziec na temat pierwszego i piatego maja, a mianowicie chodzi mi o to ze przychodza prawie wszyscy a ci wszyscy dziela sie na tych ktorzy zap........ za dwoch bo to jest jakas dodatkowa kasa ,ina tych ktorzy przychodza ,podpisuja lise ,caly dzien przestoja za parawanem i maja wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . ,bo itak dostana ta kase ,a inni musza na nich zasuwac. Najlepsze jest to zo szefostwo tego nie widzi ,albo udaje tylka
zdjecie uzytkownika
spawacz mag135 - 2012-11-06 10:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie. Mam pytanie ile u was zarabia teraz spawacz i czy macie robote na dłuzej i czy sa jakies setki placone za soboty i cos za nadgodziny. powiedzcie szczeze czy jako spawacz oplacalo by mi sie u was pracowac... czy dostał bym po tych trzech próbnych miesiacah 12.5zł netto/h??? a moze wiecie jak płaci cynkomet dla spawaczy... i czy cos słyszeliscie o tej nowej firmie vistal czy tam oplacalo by sie zajrzec...Prosiłbym o pomoc kolegów z branży. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
doooch - 2012-12-19 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalniać będą, 8 osób idzie do odstrzału...czarna lista podobno juz istnieje.....
zdjecie uzytkownika
wiem - 2012-12-20 14:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak zleceń, przejedzone pieniądze i tyle. załoga na poziomie ok. 60 osób pozwoli przetrwać zimę/wiosnę bez zleceń...
zdjecie uzytkownika
miki - 2012-12-20 21:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wiesz to powiedz ! Przyda się informacja....
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2012-12-21 10:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do doooch:
Bądź facet! Jak coś wiesz to pisz bo wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Jak nic nie wiesz to nie [usunięte przez moderatora] jak reklamy o końcu świata ;-)
Do "wiem": Ty też nie panikuj! Zawsze o tej porze było ciężko i jakoś przeżyliśmy. Róbmy swoje.
zdjecie uzytkownika
spawacz mag 135 - 2012-12-23 11:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie a kiedy u was zaczyna sie sezon kiedy sa zniwa na zarabianie pieniedzy i kiedy mozna udezac o pytanie o prace... i jak inne firmy w czarnej placa dla spawaczy instalbudy cynkomety czy vistal? czy spawacz z gm. czarna białostocka moze szukac pracy w soim zawodzie wlasnie w czarnej??? czy trzeba jechac do sokólki bialego czy jeszcze gdzies do narwi. pomozcie koledzy gdzie spawacz bd mial najlepiej w czarnej. pozdrawiam i wesolych swiat.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-01-16 17:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyt. "Hej nieroby do roboty, choć roboty u nas ni ma...." Cieżko teraz roboty mało o premii to raczej zapomnieć trzebaa
zdjecie uzytkownika
gandalf - 2013-06-18 05:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej szukac cos innego. Ja juz podziekowałem i nie załuje. Mam dosc rownych i rowniejszych oraz ”ziomow” z mostostalu. Solidarnosc to cos czego w promo nie było.:/
zdjecie uzytkownika
tt - 2013-06-23 23:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda są równi i równiejsi.
krajalnia teraz jest traktowana jak śmieci jak nie ma swego kierownika, nawet nikt ich nie pyta w piątek. Pytałem ostatnio jednego z nich dlaczego ich pomijają. To powiedział mi że nie wie poprostu są lepsi i koledzy.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-03 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się szybko zrezygnować w razie czego?
zdjecie uzytkownika
cz - 2013-07-09 12:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sie da...skoro i tak roboty nie ma...
zdjecie uzytkownika
Aleksander - 2013-07-10 22:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak roboty nie ma? jak na stronie Promonstalu są ogłoszenia, osbiście aplikuje na Ślusarza konstrukcji stalowych wszelkie wymagania spełniam. Mam pytanie odnośnie wynagrodzenia jakby pytali to ile podać?
zdjecie uzytkownika
kjhjvhcvkjl - 2013-08-27 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal 25, albo 30, zawsze można wrazie czego parę groszy zejść (-:
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2013-11-26 20:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kjhjvhcvkjl, Ty pracujesz w Promostal i masz stawkę ponad 30 zł/h? Bo cos mi sie wierzyc nie chce. Do tego jeszcze jakies premie dochodzą?
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2013-12-06 11:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich. panowie powiedzcie jak jest u was z praca dla spawaczy,czy jest ona cały rok czy macie jakieś przestoje, ile na start dostałby nowy spawacz lub ślusarz-spawacz (mam już 4letnie doświadczenie w spawaniu)chciałbym u was podjąć prace. czy za 160h+ 16h w soboty da się zarobić te 2200zł? i czy są własnie jakieś dodatki za nadgodziny i soboty. Pozdrawiam wszystkich Promostalowców
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-12-10 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopytam jeszcze co do posta kolegi, czy w razie czego płaca przestojowe i czy wymagają dużej dyspozycyjności?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-23 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijac z daleka(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawaczmigmag - 2014-03-04 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-02-23 19:13:02]:
Czemu omijać? Z tego co gadają w Promostalu teraz jest całkiem dobrze ludzie podobno nie narzekają na płace podobno najlepiej płaca dla spawaczy w naszym regionie. Sam tam próbuje się wybrać od dłuższego czasu i zbieram informacje na temat tej firmy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciekawy Kiersnowskiego - 2014-03-05 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak pan (usunięte przez administratora)?
Jakim jest szefem?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-03-23 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaja ci co nie wigieli naprawdej zlej pracy ja jestem w miare zadowolony moglo byc lepiej ale zawsze jest jakies ale
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-25 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie moj post o zwolnionych kierownikach ktorym zmieniono umowy bo nie chciano wyplacic kasy ktora im obiecywano???A co z premiami ktore sie obiecuje przy zatrudnieniu niech mi w oczy spojrza wlasciciele i powiedza ze placa ,jeden co byl rozsadny to jest juz w Barterze a ci co zostali szkoda gadac.Pan i paniusia zero kultury i obycia.
zdjecie uzytkownika
były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze jak czytam tutejsze posty to mam wrażenie, że mam do czynienia z frajerami :-) "były pracownik" pyta o premie obiecywane przy zatrudnieniu. A dostałeś tą premię w umowie o pracę? Jak nie, to idź lamentować do tego kto Ci to obiecał ,(usunięte przez administratora). Kierownicy? Jacy? Żałujesz kogoś kto Ci w oczka patrzył i się uśmiechał a za plecami robił Ci koło pióra :-) Pracowałeś więc powinieneś wiedzieć kto rządzi w firmie. "Pan i Paniusia" mają tyle do gadania co gajowy na okręcie. Znaleźliście sobie forum :-) Myślicie, że jak tu coś naskrobiecie to sytuacja w firmie się zmieni? :-) Może lepiej wylewajcie swoją żółć na papier i w formie ulotek rozrzucajcie po hali :-) A na koniec to ciekawe dlaczego "były pracownik" :-) sam się zastanowiłeś dlaczego były?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-27 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były_spawacz_inaczej :-) - 2014-03-27 08:35:20]:
dlaczego były a no dla tego że nie chciałem załatwiać własnie prywatnych spraw tego oto Pana i Paniusi a ty uważasz że kto rządzi w firmie???? jak nie prezesi widzę że masz pod sufitem tyle co oni idż im buty wyliż to ci dadzą 10zł więcej a jacy kierownicy to sie zastanow albo porozmawiaj z ludzmi ,znasz historie zarzadu jesli nie to sie dowiedz a pozniej wypisuj brednie.A co do ulotek to chyba tylko do ich roznoszenia sie wlasnie nadajesz.Pisze po to zeby ludzie widzieli a jesli uwazasz to za zbyteczne to nie wchodz i nie czytaj idz posprzataj biuro(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-29 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim wypadku ja chyba sobie odpuszcze promostal, ale dzieki wielkie za opinie, gdyby jednak ktos był zadowolony niech pisze - dodam temat do śledzonych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promostal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski