brak logo

Green Company

Wrocław

Opinie o Green Company

Jacek 2011-12-21 12:56:11
Witam niepolecam tej firmy hah jak to mozna nazwac firma,produkuja tam same pierdoly,maszyny stare jak swiat,detale brudne a wiecie czym trzeba wycierac ...(prontem do mebli) normalne uzywa sie plynu typu esso a nie pronto,wyglad srodka produkcji jak w starej piwnicy to samo szatnia
sonyy 2011-12-21 12:57:17
niewyplacaja pieniedzy
Ktośtobie bliski. 2012-01-14 15:48:10
Zasady w tej firmie panują jak w czasach komunistycznych. Każdy każdego sprzedaje, prezes im. [usunięte przez moderatora] jest to informatyk który niby pełni ważną funkcję a przelewa pieniądze kiedy mu się zachce. Przyszłość tej firmy daje na pół roku. Tak upadnie. Firma nawet nie wypłaca pieniędzy swoim współpracownikom bo nie mają z czego. i[usunięte przez moderatora] proszę wziąść pod uwagę, bo inaczej pracownicy zaczną odchodzić a bez pracowników firma nie będzie istniała. Nie będę dodawał wiecej komentarzy na temat tej firmy bo jest to żałosne. [usunięte przez moderatora] studentów, uczniów a nawet osób które sie nie uczą i podpisywanie z nimi Umowy Zlecenie. Porażka przez duże P.
Hala Produkcyjna 2012-01-31 23:39:24
Do bani, zwalnianie z pracy bo nie ma roboty, śmiech w wielkim mieście. Nie polecam tej firmy pod żadnym pozorem. Problemy nawet ma firma znalezieniem szafki w szatni damskiej. Każdy patrzy się na ciebie jak byś był/a gorsza/y. Katastrofa nigdy bym nie chciała już więcej tam pracować ani polecać komuś.
corvax 2012-10-05 21:54:40
w poniedziałek ide tam pierwszy dzien do pracy...po waszych opiniach widze ,że nie wygląda to zachęcająco...dam znać jak jest teraz:)
m 2012-10-15 11:56:37
bez przesady,ludzie!! pracuje juz tam jakis czas,atmosfera spoko,ludzie mili,wiadomo ze zawsze bedzie ktos kto nie bedzie nam odpowiadal itd ale nie jest zle,pracuje sie dobrze,nikt na nikogo sie nie drze,wystarczy pracowac a nie sie lenić jak niektorzy,kase nie wyplacaja na czas to fakt ale wielkiej tragedii nie ma,a wyglad jak wyglad,pracujemy na produkcji,na hali a nie w apartamencie...
ja 2012-10-17 20:02:47
Ludzie zanim zaczniecie pracowac w tej firmie zastanócie sie 1000 razy nad tym i przy tym dokonajcie wyboru,albo bedziecie na ich zawołanie przez cały tydzien badz was zwolnia, bo wystarczy 2 nieobecnosci i juz was nie ma,mimo ze cos waznego wam wypadnie , powiadomicie przełozonego on wam pozniej powie ze nic nie wiedział , kasa nie wypłacana na czas niby ma byc kazdego 10 ale kiedy bedzie to juz nie wiadomo . Co do ludzi tam pracujacych nie ma zastrzezen kazdy jest wporzadku , sympatyczni ludzie . Ale kierownictwo to jedna wielka pomyłka.
ja 2016-06-03 08:58:45
Firma Green Company nie jest w upadłości, nokik masz nieaktualne wiadomości i podajesz nieprawdziwe informacje.
r 2016-07-11 11:11:58
potwierdzam, w krsie firma jest nadal aktualnie aktywna
Zostaw swoją opinię o Green Company - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Company