Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Vetrex

Pracowałeś w firmie Vetrex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Alwaro - 2012-01-17 20:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Potrafią wyzwać pracownika, za to że źle zaparkował auto, ale nie jest pryszcz.Pracowałem w Vetreksie i mogę potwierdzić, że to prawdziwy o (usunięte przez moderatora).
Prezes ma głęboko ludzi w \"poważaniu\", ludzie, którzy ciężko pracują muszą siedzieć cicho a jak wspomną o podwyżkę to ich się zwalnia.Polska rzeczywistość, gnoje myślą, że wszystko im wolno.Sądzę, że za jakiś czas firma zmieni nastawienie do pracowników, jeżeli ludzi będą twardo walczyć o swoje prawa, inaczej wyjadą z tego kraju tam gdzie będą mogli godnie zarobić oraz szanowani i nigdy nie wrócą.

Pozdrawiam

Alwaro
zdjecie uzytkownika
Marcysia - 2014-01-15 10:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam kilka pytań: jak tam sie pracuje? trudna jest praca czy taka sobie? nie za trudna nie załatwa? w jakie dni sie pracuje?od poniedziałku dopiątku, weekendy wolne? czekam na odpowiedzi. :):)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-02-09 22:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracować pewnie trzeba wszędzie Ja mam tylko pytanie za ile i czy są pensje na czas ?
zdjecie uzytkownika
SID - 2014-02-28 06:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ciężka,od poniedziałku do piątku, w sezonie 2 zmiany w okresie zimowym świeżaki są zwalniani,chyba że potrafisz robić za dwóch z jęzorem na wierzchu.Kasa jak wszędzie.Potrzebne kwalifikacje,to chęc do zapierd...Pozdrawiam ex.pracownik 2010
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-03-25 00:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ciężka,ale da się zarobic.Pozdrowienia dla K.S
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-05-30 03:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile orientacyjnie da sie zarobić w Vetrex i o jakim stanowisku mowa, 3 z przodu chociaz bedzie, czy nie mam co marzyć?
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-06-07 21:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karl,jeśli chodzi o zarobki to 3tyś udaje się zarobić tylko nielicznym pracownikom,którzy pracują min.5 lat.Dodam,że aby to zarobić muszą zapieprzać po 12 godzin dziennie przez cały miesiąc( tz. w sezonie przez jakieś 3 miesiące )Zaczynając tam prace zarobisz na początek jakieś 1600zl,a z licznymi nadgodzinami jakieś 2000zł.
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-06-07 21:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KARL,NIE MASZ O CZYM MARZYĆ!
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-06-21 01:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uh, to nie wiele, a tych nadgodzin to rzeczywiście jest tak dużo? Czy to raczej sprawa sporadyczna? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Miniek - 2014-07-24 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vetrex sprzedany Francuzom .Teraz trzeba będzie zasuwać razy dwa za tę samą kasę .Pierwsze co zrobią to zmienią ludzi na jeszcze tańszych Może nawet odejdą od profili Veka i wprowadzą to co się sprzedaje we Francji i ciepłej Hiszpanii a nie w zimnej Polsce no i na pewno ceny będą Paryskie .Generalnie dobry interes zrobił dotychczasowy właściciel co się pozbył problemu za kupę kasy .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vetrex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x