Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Vetrex

Pracowałeś w firmie Vetrex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Alwaro - 2012-01-17 20:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Potrafią wyzwać pracownika, za to że źle zaparkował auto, ale nie jest pryszcz.Pracowałem w Vetreksie i mogę potwierdzić, że to prawdziwy o (usunięte przez moderatora).
Prezes ma głęboko ludzi w \"poważaniu\", ludzie, którzy ciężko pracują muszą siedzieć cicho a jak wspomną o podwyżkę to ich się zwalnia.Polska rzeczywistość, gnoje myślą, że wszystko im wolno.Sądzę, że za jakiś czas firma zmieni nastawienie do pracowników, jeżeli ludzi będą twardo walczyć o swoje prawa, inaczej wyjadą z tego kraju tam gdzie będą mogli godnie zarobić oraz szanowani i nigdy nie wrócą.

Pozdrawiam

Alwaro
zdjecie uzytkownika
Marcysia - 2014-01-15 10:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam kilka pytań: jak tam sie pracuje? trudna jest praca czy taka sobie? nie za trudna nie załatwa? w jakie dni sie pracuje?od poniedziałku dopiątku, weekendy wolne? czekam na odpowiedzi. :):)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-02-09 22:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracować pewnie trzeba wszędzie Ja mam tylko pytanie za ile i czy są pensje na czas ?
zdjecie uzytkownika
SID - 2014-02-28 06:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ciężka,od poniedziałku do piątku, w sezonie 2 zmiany w okresie zimowym świeżaki są zwalniani,chyba że potrafisz robić za dwóch z jęzorem na wierzchu.Kasa jak wszędzie.Potrzebne kwalifikacje,to chęc do zapierd...Pozdrawiam ex.pracownik 2010
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-03-25 00:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ciężka,ale da się zarobic.Pozdrowienia dla K.S
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-05-30 03:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile orientacyjnie da sie zarobić w Vetrex i o jakim stanowisku mowa, 3 z przodu chociaz bedzie, czy nie mam co marzyć?
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-06-07 21:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karl,jeśli chodzi o zarobki to 3tyś udaje się zarobić tylko nielicznym pracownikom,którzy pracują min.5 lat.Dodam,że aby to zarobić muszą zapieprzać po 12 godzin dziennie przez cały miesiąc( tz. w sezonie przez jakieś 3 miesiące )Zaczynając tam prace zarobisz na początek jakieś 1600zl,a z licznymi nadgodzinami jakieś 2000zł.
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-06-07 21:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KARL,NIE MASZ O CZYM MARZYĆ!
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-06-21 01:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uh, to nie wiele, a tych nadgodzin to rzeczywiście jest tak dużo? Czy to raczej sprawa sporadyczna? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Miniek - 2014-07-24 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vetrex sprzedany Francuzom .Teraz trzeba będzie zasuwać razy dwa za tę samą kasę .Pierwsze co zrobią to zmienią ludzi na jeszcze tańszych Może nawet odejdą od profili Veka i wprowadzą to co się sprzedaje we Francji i ciepłej Hiszpanii a nie w zimnej Polsce no i na pewno ceny będą Paryskie .Generalnie dobry interes zrobił dotychczasowy właściciel co się pozbył problemu za kupę kasy .
zdjecie uzytkownika
nesti - 2014-10-01 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Vetrex jest jedną z czołowych polskich spółek produkujących stolarkę okienną i drzwiową PVC dla dużych, małych i średnich przedsiębiorstw, instytucji publicznych oraz Klientów indywidualnych. Dysponują unikalnym na skalę kraju potencjałem intelektualnym, technologicznym i wykonawczym-kapitałem wiedzy i doświadczenia zespołu, liczącego obecnie ponad 400 pracowników. Siedziba Firmy mieści się w miejscowości Rokitki koło Tczewa, gdzie na działce o łącznej powierzchni 3,5 ha powstała nowoczesna fabryka o wydajności 5 tys jednostek okiennych dziennie.
zdjecie uzytkownika
miecznik - 2014-11-14 17:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moim zdaniem to dobrze jeśli rzeczywiście francuzi przejęli Vetrex. to otworzy pracownikom i firmie nowe perspektywy i szanse. zastanawia mnie czy mam szansę teraz się tam do nich dostać. jeśli jest tak jak piszecie i jest taka ogromna ilość pracowników to może i dla mnie się w tej drużynie znajdzie miejsce. a ile płacą?
zdjecie uzytkownika
laslo - 2014-11-29 15:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos cisza się zrobiła na forum od rzekomego przejęcia Vetrex przez francuzów, może jest ktos w stanie napisac co dokładnie się pozmieniało. Czy nowi wlasciciele wprowadzili juz jakieś zmiany, czy zaproponowali pracownikom nowe umowy o prace, czy nic się nie pozmieniało jesli chodzi o te sprawy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
balto - 2015-01-31 21:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cisza cisza, ciekawe od czego to zależy i czym jest spowodowane, może po prostu są jakieś zmiany w firmie i teraz każdy jest zadowolony i nie ma o czym pisać. ale to tylko takie moje gdybanie i domysły. Mam nadzieję osobiście, że pojawi się tu jakiś pracownik niedługo i powie jak sprawa u nich wygląda, bo sam jestem ciekaw
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2015-02-16 17:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja wysłałem swoją aplikację i mam nadzieję iż nadejdzie czas kiedy zadzwonią...A tymczasem możecie mi udzielić info na temat tego jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa zazwyczaj. Słyszałem o dobrych zarobkach u nich więc na pewno wymagania co do nowych osob tez mają spore
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2015-02-28 22:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazik,nie wiem kto ci takich bzdur nagadał.Fakty są takie,że jeżeli chcesz tam pracować to zazwyczaj wystarczy iść pod bramę.Nie potrzebne CV,ale chęć do zapierd...Stawka początkowa to 8 zł na godzinę ( uwierz nie kłamie,TAK 8 CAŁYCH POLSKICH ZŁOTYCH)
zdjecie uzytkownika
farot - 2015-03-04 03:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ex pracownik - 2015-02-28 22:49:19]:
czyli szukają ludzi do ciężkiej roboty za mały hajs... najlepsze jest to , że mimo wszystko ludzie do pracy tutaj i tak się znajdą , bo wolą łatwą , ale ciężką robotę z pewnym wynagrodzeniem , niż wysilić się na coś innego. Szkoda , że to tak właśnie wygląda. Dlatego firma żeruje potem dając takie stawki .
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2015-03-04 18:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Farot dokładnie.Zarobić można tylko w sezonie,gdy pracuje się na dwie zmiany po 12 godzin od poniedziałku do piątku.Przeważnie zimą robili z dwóch zmian jedną zwalniając przy tym 30% załogi.Nie wiem jak teraz,ale wcześniej tak było.Nie chcę jeszcze bardziej zniechęcać,kto chce niech pracuje,ale na pewno nie jest to praca na dłużej niż parę lat(2 lub 3)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vetrex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Vetrex?
Zadaj pytanie