Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Vetrex

Opinie o Vetrex

Pracowałeś w firmie Vetrex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Alwaro - 2012-01-17 20:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Potrafią wyzwać pracownika, za to że źle zaparkował auto, ale nie jest pryszcz.Pracowałem w Vetreksie i mogę potwierdzić, że to prawdziwy o (usunięte przez moderatora).
Prezes ma głęboko ludzi w \"poważaniu\", ludzie, którzy ciężko pracują muszą siedzieć cicho a jak wspomną o podwyżkę to ich się zwalnia.Polska rzeczywistość, gnoje myślą, że wszystko im wolno.Sądzę, że za jakiś czas firma zmieni nastawienie do pracowników, jeżeli ludzi będą twardo walczyć o swoje prawa, inaczej wyjadą z tego kraju tam gdzie będą mogli godnie zarobić oraz szanowani i nigdy nie wrócą.

Pozdrawiam

Alwaro
zdjecie uzytkownika
Marcysia - 2014-01-15 10:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam kilka pytań: jak tam sie pracuje? trudna jest praca czy taka sobie? nie za trudna nie załatwa? w jakie dni sie pracuje?od poniedziałku dopiątku, weekendy wolne? czekam na odpowiedzi. :):)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-02-09 22:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracować pewnie trzeba wszędzie Ja mam tylko pytanie za ile i czy są pensje na czas ?
zdjecie uzytkownika
SID - 2014-02-28 06:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ciężka,od poniedziałku do piątku, w sezonie 2 zmiany w okresie zimowym świeżaki są zwalniani,chyba że potrafisz robić za dwóch z jęzorem na wierzchu.Kasa jak wszędzie.Potrzebne kwalifikacje,to chęc do zapierd...Pozdrawiam ex.pracownik 2010
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-03-25 00:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ciężka,ale da się zarobic.Pozdrowienia dla K.S
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-05-30 03:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile orientacyjnie da sie zarobić w Vetrex i o jakim stanowisku mowa, 3 z przodu chociaz bedzie, czy nie mam co marzyć?
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-06-07 21:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karl,jeśli chodzi o zarobki to 3tyś udaje się zarobić tylko nielicznym pracownikom,którzy pracują min.5 lat.Dodam,że aby to zarobić muszą zapieprzać po 12 godzin dziennie przez cały miesiąc( tz. w sezonie przez jakieś 3 miesiące )Zaczynając tam prace zarobisz na początek jakieś 1600zl,a z licznymi nadgodzinami jakieś 2000zł.
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-06-07 21:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KARL,NIE MASZ O CZYM MARZYĆ!
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-06-21 01:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uh, to nie wiele, a tych nadgodzin to rzeczywiście jest tak dużo? Czy to raczej sprawa sporadyczna? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Miniek - 2014-07-24 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vetrex sprzedany Francuzom .Teraz trzeba będzie zasuwać razy dwa za tę samą kasę .Pierwsze co zrobią to zmienią ludzi na jeszcze tańszych Może nawet odejdą od profili Veka i wprowadzą to co się sprzedaje we Francji i ciepłej Hiszpanii a nie w zimnej Polsce no i na pewno ceny będą Paryskie .Generalnie dobry interes zrobił dotychczasowy właściciel co się pozbył problemu za kupę kasy .
zdjecie uzytkownika
nesti - 2014-10-01 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Vetrex jest jedną z czołowych polskich spółek produkujących stolarkę okienną i drzwiową PVC dla dużych, małych i średnich przedsiębiorstw, instytucji publicznych oraz Klientów indywidualnych. Dysponują unikalnym na skalę kraju potencjałem intelektualnym, technologicznym i wykonawczym-kapitałem wiedzy i doświadczenia zespołu, liczącego obecnie ponad 400 pracowników. Siedziba Firmy mieści się w miejscowości Rokitki koło Tczewa, gdzie na działce o łącznej powierzchni 3,5 ha powstała nowoczesna fabryka o wydajności 5 tys jednostek okiennych dziennie.
zdjecie uzytkownika
miecznik - 2014-11-14 17:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moim zdaniem to dobrze jeśli rzeczywiście francuzi przejęli Vetrex. to otworzy pracownikom i firmie nowe perspektywy i szanse. zastanawia mnie czy mam szansę teraz się tam do nich dostać. jeśli jest tak jak piszecie i jest taka ogromna ilość pracowników to może i dla mnie się w tej drużynie znajdzie miejsce. a ile płacą?
zdjecie uzytkownika
laslo - 2014-11-29 15:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos cisza się zrobiła na forum od rzekomego przejęcia Vetrex przez francuzów, może jest ktos w stanie napisac co dokładnie się pozmieniało. Czy nowi wlasciciele wprowadzili juz jakieś zmiany, czy zaproponowali pracownikom nowe umowy o prace, czy nic się nie pozmieniało jesli chodzi o te sprawy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
balto - 2015-01-31 21:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cisza cisza, ciekawe od czego to zależy i czym jest spowodowane, może po prostu są jakieś zmiany w firmie i teraz każdy jest zadowolony i nie ma o czym pisać. ale to tylko takie moje gdybanie i domysły. Mam nadzieję osobiście, że pojawi się tu jakiś pracownik niedługo i powie jak sprawa u nich wygląda, bo sam jestem ciekaw
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2015-02-16 17:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja wysłałem swoją aplikację i mam nadzieję iż nadejdzie czas kiedy zadzwonią...A tymczasem możecie mi udzielić info na temat tego jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa zazwyczaj. Słyszałem o dobrych zarobkach u nich więc na pewno wymagania co do nowych osob tez mają spore
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2015-02-28 22:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazik,nie wiem kto ci takich bzdur nagadał.Fakty są takie,że jeżeli chcesz tam pracować to zazwyczaj wystarczy iść pod bramę.Nie potrzebne CV,ale chęć do zapierd...Stawka początkowa to 8 zł na godzinę ( uwierz nie kłamie,TAK 8 CAŁYCH POLSKICH ZŁOTYCH)
zdjecie uzytkownika
farot - 2015-03-04 03:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ex pracownik - 2015-02-28 22:49:19]:
czyli szukają ludzi do ciężkiej roboty za mały hajs... najlepsze jest to , że mimo wszystko ludzie do pracy tutaj i tak się znajdą , bo wolą łatwą , ale ciężką robotę z pewnym wynagrodzeniem , niż wysilić się na coś innego. Szkoda , że to tak właśnie wygląda. Dlatego firma żeruje potem dając takie stawki .
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2015-03-04 18:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Farot dokładnie.Zarobić można tylko w sezonie,gdy pracuje się na dwie zmiany po 12 godzin od poniedziałku do piątku.Przeważnie zimą robili z dwóch zmian jedną zwalniając przy tym 30% załogi.Nie wiem jak teraz,ale wcześniej tak było.Nie chcę jeszcze bardziej zniechęcać,kto chce niech pracuje,ale na pewno nie jest to praca na dłużej niż parę lat(2 lub 3)
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-18 19:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie, to ja nie chce pracowac codziennie po 1 godz, przecie,ż od razu bym się tam zamęczył na śmierć chyba, no serio nie wyobrażam sobie takiej pracy @Ex pracownik. A Ty długo wytrzymałeś pracę w takim trybie? Przecież to ani nie ma się czasu dla siebie ani dla innych nawet, p chyba jest praca dla singli.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-08 19:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąż po ponad 10 latach pacy przyniósł aneks do umowy. Dostał 9,50 na godzinę. Po zmianie właściciela nie będzie już tyrania 12 godz, a jeśli tak się zdarzy to te godziny idą w bank godzin i za nie kasy nie dostaniesz a znając firmę to wolnego też nie. Zostają tylko Ci co mają nóż na gardle bo za co rodzinę utrzymać. Kiedyś po 12 godz codziennie dało się zarobić w porywach do 3 tyś ale teraz to będzie połowa 1600 zł
zdjecie uzytkownika
roser - 2015-04-08 20:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jakoś nie wierze w te 12 godzin codziennie, przecież kodeks pracy mówi o 40 godzinach tygodniowo. Może nie pracujecie na umowie o prace, czy pracujecie po 12 godzin, ale jakos 3 dni w tygodniu i co któryś tydzien 4 dni.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa cóż pytanie czy chę pracować , pracują tyle i tyle. Jakie mam wykształcenie i to tyle
Pytania: Czy wiem że to ciężka pracy i czy będę pracowac 12 godz
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2015-04-08 22:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roser - 2015-04-08 20:09:16]:
Roser,w jakim ty świecie żyjesz? Ja pracowałem tak przez 4 lata,wiec jeśli nie wiesz to nie wypowiadaj się na temat.Dla niedowiarków ,potwierdzam,że w sezonie pracuje się w systemie 2 zmianowym czyli po 12godzin,60 godzin tygodniowo od poniedziałku do piątku,umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-09 13:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roser, pracowali po 12godz 5 dni w tygodniu przez kilka/naście lat. Umowa o pracę na czas nieokreślony.
Teraz od kwietnia po 8 godz. Jak nie wierzysz to popytaj ludzi którzy tam pracowali. Do tego przez lata brak urlopów(urlop jest tylko wtedy kiedy w firmie jest mniej roboty grudzień- styczeń)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vetrex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Vetrex?
Zadaj pytanie
alert