logo Vlassenroot Polska SA

Vlassenroot Polska SA

Jarocin

Opinie o Vlassenroot Polska SA

Abcd 2016-11-04 11:28
Po zawodowce to pewnie jest twoja matka tepaku :) Od dawna mamy wprowadzone wiele elementów LM w tym 5s,kanban,kaizen i masę tym podobnego nic nie wartego ch....wa ! Były tu przez lata takie firmy jak HBC i Vocum które zatrudniały w swoich szeregach podobnych do ciebie idiotow którzy dwoili się i troili żeby wdrożyć tutaj swoje genialne pomysły zapożyczone od firm motoryzacyjnych. I gdybyś znal się na tej robocie od strony praktycznej wiedział byś ,że te twoje LM być może na niektórych odcinkach się sprawdza ale w wielu miejscach do niczego się nie nadaje . Wymusza sztuczne i powtarzalne reakcje na wymagające elastycznego podejścia problemy. Ale sądzę że jesteś po prostu za głupi żeby spojrzeć na to szerzej. pozdrawiam
9
On 2016-11-05 09:04
Cytat ze strony VLP:
"Vlassenroot charakteryzuje się płaską strukturą organizacyjną, zatrudniając 85% pracowników w dziale produkcji. Naszych pracowników cechuje praktyczne nastawienie do pracy. Stanowią oni centrum wiedzy i sprawiają, że nasza firma różni się od innych. Dla nich perfekcja i jakość nie stanowią celu, lecz normę. Dzień po dniu."
komentarz jest zbędny :)
8
Tomasz 2016-11-20 12:47
A ja z Kasią mogę zrobić porządek, pomyślę czy wam pomóc bo prawda jest taka że sami żeście na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapracowali.
2
Ciamajda 2016-11-20 22:02
Gościu wielki szacun. Tomasz problem psychologiczny i intelektualny .
Gratuluje ilorazu inteligenci równego temperaturze ciała zółwia w stanie hibernacji i lalki barbi w stanie skrajnego podniecenia!!!
Takie dialogi tylko z hanysami 2016-11-23 21:14
Ciamajda chciałeś pewnie napisać "to masz" problem bo "Tomasz" to imię, a "inteligenci" pisze się "inteligencji", widać pisałeś trochę z autopsji o tym ilorazie ale nie martw się jak na hanysa to i tak nieźle wypadłeś.

Pracuj nad sobą i trzymaj się, kiedyś przestaniesz być Ciamajdą.
P.S.
Spróbuj zapomnieć o tej traumie z dzieciństwa i pozwól życiu toczyć się dalej.
Buhahahahahaha
2
Ciamajda 2016-11-24 18:07
Dobre dobre na szczęście ze mnie taki hanys jak z ciebie honorowy członek mensy.
Ale widać że chociaż rasistą jesteś przyzwoitym.
SPAWACZ NAJLEPS 2016-12-02 11:51
szkoda ze Jacek P odszedł ratowac inne zakłady bo on ze swoja stara ekipa moze by porzadek zrobił JACEK WRACAJ
2
osilek 2016-12-03 17:48
Dyrektorowi bhp maja z czego płacić kierownikowi planowania tez zwłaszcza ze za bardzo nie ma co robić, ale na karpia to już nie ma a pani dyrektor jeszcze pracuje bo nic o niej nie słychać
3
Szybki 2016-12-04 08:55
Zamiast karpia, może chociaż laski na hali zdobią po łasce, zawsze było by to jakieś pocieszenie. Niektóre są niczego sobie.
Ciamajda 2016-12-06 08:45
W Belgii dostają 1300 euro.
A nasza pani dyrektor też dostanie solidną działkę jak wykaże spore oszczędności na karpiku.
Pracowałem w różnych miejscach ale pomimo jakich kolwiek kłopotów pracodawcy zawsze jakoś kołowali siano na karpia. A w vlp tylko sianko pod obrusik .
Dlatego zachodni inwestorzy lubią nasz rynek pracy bo nikt tak nie up.....li polaka jak drugi Polak.
9
Św Mikolaj 2016-12-06 09:05
Poczekajcie jeszcze trochę czasu, jak pokaże się wiecej roboty to wtedy za tego karpia będą mieli znacznie większe straty !!! "Chytry dwa razy traci " załoga już się na was szykuje !!! Tego karpia wam nie darujemny! !!!!!
3
Nick 2016-12-06 21:07
Załoga się szykuje? ! Haha po odbiciu karty chopom jaja urywa haha. Cwaniak,kozaki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomiataja wami pseudo cwaniaki, ile ja się naczytalem o butach itp. A tu tylko na gadu się kończy żal czytać
1
Ciamajda 2016-12-09 13:10
14 dyrektorów ×2000zł na karcie na tankowanie ×12 miesięcy=????
470 pracowników × 600 zł na karpia=????
Q..a farsa śmiech żenada żal
8
Prezes 2016-12-09 23:50
Dyrektor karpiem do roboty nie przyjedzie. Z drugiej strony jakby po nich wszystkich wysłać jednego busa i przywozić do roboty to na pewno byłoby taniej i ryba dla wszystkich by była.
5
wszystkowidzacy 2016-12-10 09:37
Zgadzam sie z opiniami wyzej.Dziadostwo sie robi i basta...Bardziej o szacunek tu chodzi niz o pieniadze bo na niepotrzebny nikomu visit idzie kasa bardzo duza a pracownikow sie traktuje jakby byli zbedni i tyle.To niech visit sam robi zobaczymy jaki bedzie zysk ,a raczej w pysk...Zapraszamy na hale panowie w chinskich krawacikach zobaczcie czy za te prace i te pieniadze dacie rade choc z dwa dni..Pozdrowienia dla pracownikow i pracownic z hali produkcyjnej.
7
marzyciel 2016-12-11 11:25
A ta nie wychowana caryca sie w końcu przedstawiła. Bo takiego chamidła to już dawno na tym stanowisku nie było,byli różni ale przynajmniej sie witali a ta uważa nas za gorszy sort czy jest tak wazna ze z robolami to niechce mieć nic wspólnego. A pan dyr.bhp to sie pogoda zajmuje jak ostatnio lider mi mówi o czym ma nas poinformować to ku...a jakas kpina
4
Kolorarura 2016-12-12 12:33
Jak to mawiał pewien człowiek "Polska to dobry kraj ale ludzie to k...wy." Szczególnie na tych stanowiskach wyżej.
5
Śląskie - cyrk straceńców 2016-12-18 12:46
Ten cały Śląsk nadaje się tylko żeby zaorać i posadzić wszystko na nowo, można by było posypać jeszcze jakimś nawozem bo tego akurat u was jest dużo.
Jesteście zwykle małpy bez honoru.
lisy, lamy, konie cały zwierzyniec ha ha ha
5
taki jeden 2016-12-22 18:22
Wszystkim pracownikom Vlassenroot Polska bez względu na to skąd są i gdzie pracują życzę Wesołych Świąt. Miejmy nadzieję że następny rok będzie lepszy od tego który mija.
5
hanys co goroli mo w du..e 2016-12-27 20:22
Gorole do szole i lina upolic...won ze Slaska bo bioly bus bedzie jednego mnij wozil..
5
ryba 2017-01-01 14:28
Słyszałem że jest autobus z Rybnika do zakładu. Wie może ktoś skąd i o której on dokładnie jeździ?
Śląsk trzeba zaorać 2017-01-02 21:15
hanys naucz się tępaku pisać po POLSKU bo żyjesz w POLSCE a nie jakimś niemieckim bagnie żeby robić z języka prostytutkę.
chcesz być niemcem to jazda z kraju, będą cię ciapaci rypać w tył jak kozę.
wiesz dlaczego niemcy mówią na hanysów wasserpolacken, uważają was za niemców trzeciej kategorii - dumny jesteś z tego !!!
3
hanys co goroli mo w du..e 2017-01-05 10:00
Oj gorole sie rozpuscili na Slasku...ojojoj..jestem Polakiem i Slazakiem zarazem,a twoje dyrdymaly odnosnie ciapatych..coz..glodnemu chleb na mysli.Co do pisowni jak czegos nie rozumiesz to zapewne jestes zza granicy czyt.zaglebie sosnowiecko-gorolskie,to se kup chopie slownik slaski a pojmiesz -choc watpie co to znaczy przynaleznosc kulturowa czy regionalna.Pozdrawiam Slazakow z Vlaska.
7
Zgrywus 2017-01-05 17:08
pozdrawiam Ciebie!!!!!!!!!
2
Zgrywus 2017-01-11 16:07
PIP przypomina, że pracodawca musi zapewnić właściwą temperaturę w pomieszczeniu pracy, odpowiednią do rodzaju wykonywanych zajęć. Temperatura w pomieszczeniach biurowych lub innych, w których wykonuje się lekką pracę fizyczną, nie może być niższa niż 18 stopni Celsjusza. Osoby, które wykonują pracę np. w halach produkcyjnych, muszą mieć zapewnioną temperaturę nie niższą niż 14 stopni.

a nie 8 stopni
1
Polak co hanysów ma w dupie 2017-01-20 09:56
Taki z ciebie hanys jak ze mnie gorol
erikson 2017-01-26 11:45
witam zamierzam pracowac w firmie chciałbym dowiedziec sie jakie zarobk na start dla spawacza
Arku arku 2017-01-26 12:11
Czy Arek D. Łysy spawacz w okularach nadal dorabia w innej firmie na lewo?
umarł w butach 2017-02-22 19:25
Lewizna Arka D. i jego kolegów okazała się gwoździem do trumny
hahahahahahahaha
Spawacz 2017-03-13 21:28
Na początek spawacz 17 -18 zł monter też
688 2017-03-13 21:29
Patriotyzm to głupota :-)
1
vlp 2017-03-24 07:12
O i kopnęła. Nas zwykłych pracowników przyjemność dmuchania panią dyrektorka czy przypadkiem nie ma za dużo pracowników i szukaj sposobu na zwolnienie. A myślałem ze pani Kasia zrobi porządek z tymi co nic nie robią, a ona ich jeszcze wyręcza w pewnych czynnościach i robią jeszcze mniej.
Ghu 2017-03-28 10:21
Firma zatrudni spawaczy monterów z ruthmanna
3
Majster Klepka 2017-04-11 08:20
To prawda że Lama puka swoje podopieczne ?
Bo krążą dziwne plotki...
22
Jaś Fasola 2017-04-18 22:50
Toż to nieprawda i wierutne kłamstwa. One jego pukają ponieważ mają większe wacusie od niego.
4
Malarz 2017-04-19 20:40
Podobno na rutmanie byli po podwyżki
A że nic z tego nie pracują w soboty.
Widać lepiej zatrudnić kogoś z ulicy..
Spawacz 2017-05-05 10:09
Były bo tam robią poważni fachowcy po 2zl
1
Lalus 2017-05-12 08:30
Chyba ta czarna, bo się do wszystkich kleila A teraz zmienili jej zmiane, to moze Lisu skorzysta buahahaha.... jej maz musi byc jakas fujara, choc z drugiej strony zal mi chlopa, pewnie rogami o wszystko haczy.
9
Nik 2017-06-16 21:35
Panowie gdzie ta wasza premia świąteczna hahah zapomnieliscie?!
Skiper 2017-06-17 12:35
Rafał spawacz z rythmana z kalachem pukali ja w szatni
Zab 2017-06-19 16:18
Witam ile zmian, weekendy pracujecie? Jeżeli tak to jak płacą za nadgodziny i weekendy? Jaka stawka na montażu? Dzięki za pomoc
welder 2017-06-22 08:25
3 zmiany, weekendy to nadgodziny płacone 100 % stawkę ci poda kierownik po rozmowie
1
Zed 2017-06-28 08:37
Ruthmann zaczyna swoją działalność w Piekarach Śląskich
zyła 2017-06-29 05:46
Mam do odstąpienia psa rasa kundel wabi sie B...... ,wykonuje polecenia z reguły proste. Szczeka ale jest nie grozny ze względu ze zmieniam zakład nie chcę aby został bezpański. Sierść bardzo krótka , ale straszny z niego leń. Prosze o wkładanie ofert.
4
najlepszy wydział 2017-07-14 19:57
No mogą adoptować, do łopaty sie nadaje?
A jak wydział bez niego da rade a teraźniejszy właściciel? Chłopaki są zadowoleni co sa u nas mówią ze chcą zostać zapraszamy kolejnych.
2
Fachowiec 2017-07-20 10:52
Może i ruthmann coś zaczyna w Piekarach....
Ale patrząc na stawki jakie tam są można się domyślić jacy tam fachowcy robią
Super 2017-09-19 05:28
Praca super dobrze płacom stawki minimalne ale na dobrych stanowiskach 25zl polecam.
1
Obserwator 2017-10-11 19:24
Sirocco nadal podbiera nam pracowników, tym razem trafiło na p. Aleksandre. W sumie to niewielka strata.
1
Pracownik 2017-10-12 13:00
Jeżeli mówimy o tej samej Oli, to chyba "transfer" nie do końca przemyślany.
5
pracownik 1 2017-10-12 13:39
Powiem szczerze, p. Ola jest osoba dosc malo sympatyczna zarowno z carakteru jak i wizualne. Malo wynoszą do firmy, pisze to jako facet.
5
Zostaw swoją opinię o Vlassenroot Polska SA - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vlassenroot Polska SA