brak logo

Mokate

Ustroń

Opinie o Mokate

gość 2009-09-24 23:51:09
Słyszłam, że pensje całkiem dobre, atmosfera zdecydowanie lepsza niż w Żorach. Są możliwości awansu i rozwoju. Ludzie OK.
ok 2009-10-26 14:38:52
A świstak siedzi iiiiiiiiiiiiiiiii zawija sreberka
Pigi 2009-12-18 12:16:37
Zawija podwujnie te sreberka
były pracownik 2009-12-21 14:02:19
Byłem, pracowałem, nie polecam....praca nie rozwijająca....nie dająca możliwości awansu....mało płatna...nieadekwatnie do zakresu obowiązków...brak jakichkolwiek szans na podwyżki nawet przez dwa lata....kiepska atmosfera....chodzi oczywiście o mokate żory
gość 2009-12-21 14:03:48
potwierdzam
2
aga 2010-01-13 11:45:46
Na jakim stanowisku pracowałaś?
Beata 2010-03-20 18:40:45
Firma dobrze dba o swój prestiż, ale brakuje jej dobrej organizacji pracy zespołowej.Tu można powiedzieć, że "każdy sobie rzepkę skrobie". To powoduje, że solidni i oddani pracownicy tracą motywację, nie mogą liczyć na awans, raj dla obiboków.
gość 2013-08-06 14:36:42
biorą w Żorach :)
anonim 2013-09-08 18:49:11
a czy ktoś się orientuje, czy przyjmują może do pracy w Ustroniu?
xxx 2013-11-24 19:56:36
wynagrodzenia minimalne, Żyłują człowieka ile się da, najlepiej żeby pracować 7 dni w tygodniu i nie pytać o urlop. Atmosfera niefajna, babska tylko plotkują i obgadują się wzajemnie.
grabs 2014-05-19 08:51:59
A czy wie ktoś jak wygląda praca przedstawiciela handlowego na rożnych regionach Polski?
ph mokate 2014-05-28 21:22:56
Witam parcuej w Mokate juz dosc dlugo w rejonie 5, czyli (Dolny Śląsk, Wielkopolska, Lubuskie).Kiedyś było bardzo dobrze, na dzien dzisiejszy lipa totalna. Cała flota dla ph BEZ KLIMATYZACJI!!!!GDZIE UPAL 30STOPNI W LECIE!!!auta wytłuczone masakra, pensja słaba do tamtego roku zarabialismy 3400-3900netto, dzis sama podstawa 2000brutto, bo malo kto jest w stanie wyrobic plany w tym roku i zarobic i dlatego ludzie ze wszystkich regionow uciekaja !!!i sa etaty to obsadzenia...w naszym rejonie dziwny układ kierowniczka i jej siostra w tym samym rejonie !!!!!i kolezanka, ktora wchodzi bez mydła....masakra...od wrzesnia kiedy przyszla nowa kierwniczka rozpada sie caly region, bo ona nie ma zadnych podstaw do tego co robi...a robi ty byle jak i tak, zeby tylko jej siora zrobila i zarobila bo biedaczka za chwile odchodzi bo jest w ciazy....kierowniczka wpadla na pomysl i bierze na wolne etaty ludzi bez doświadczenia-bo taki najlespszy bo bedzie cicho siedzila za 2000brutto i auto dorwie Bipera bez limy i sie podjara hehehe....malo tego dodam ze u nas wcale nie mozemy jezdzic prywatnie ...po 17 godz kilometry traktowane sa jako prywtane a juz w weekendy to na bank i 86groszy za km netto plus vat na fakture firma wystawia ...powiem tak z braku laku dobry kit heheh....NIE MASZ ROBOTY TO PRZYJDZ NA PRZETRWANIE TYLKO GĘBE ZAMKNIJ BO NIE POPRACUJESZ DLUGO HEHEHE
1
krzak 2014-06-06 21:44:08
krzak krzakiem krzaka pogania!
2
pati 2014-07-02 05:53:01
Pracowalam w tej firmie polska rodzinna firma ale u polaka nie zarobicie produkty slabej jakosci nie sprzedają sie polkowniki w sklepie na ktorych kurz sie osiada terminuja sie produkty wiecznie brak towaru na wymiane wstyd wchodzic czasami do sklepu bo zastanawiasz się jaka kolejna bajkę powiedzieć kierowniczce ze nie masz towaru na wymianę duzo by można bylo tu na tematy pisac sami wlasciciele raczej nie wiedza albo pokazuja im pewne osoby na stanowiskach to co oni chca wiedzieć a to zludna prawda bo tu na dole w dziale ph jest prawda i na sklepach
arek 2014-07-10 22:08:22
Zgadzam sie w pelni z tym ze nikt nie widzi jaka robote wykonuja PH,na sklepach.Towaru na wymiane ciagle brakuje,terminuje sie praktycznie wszystko..nawet STRUNA co jeszcze pare lat temu byloby to nie do pomyslenia.Szanowni Panstwo..moze warto byloby zastanowic sie zanim wprowadzacie nowy produkt na rynek nad CENA!!.Yogocrunch,latte,czy piramidki to naprawde jakosciowo super produkty...tyle tylko ze dla przecietnego Polaka z niskim wynagrodzeniem te produkty po prostu sa za drogie.Chcecie sprzedawac wiecej to obnizcie cene.Skonczmy z pazernoscia.Pozdrawiam serdecznie
3
ph 2014-07-14 20:04:06
Firma lipa, auto lipa, bez klimy, nie polecam,kierownictwo ma jedynie mega wymagania, brak towaru na przeterminy, straszne długi, wynagrodzenie słabe,nie polecam...
ph1 2014-07-16 11:25:38
słyszałem , że jakieś grube zmiany w dziale sprzedaży. Czy to prawda?
1
arek 2014-07-22 21:05:16
Zmiany sa wpisane w nasze zycie...trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc...Niepokonanym...Kazdy ma swoj cel i wlasne dazenie do celu...Firma bardzo dobra...produkty Ok.,problem jest zupelnie gdzie indziej,,Brak Odsprzedazy...
2
lol 2014-07-31 21:47:42
dobre .... mocne - rasowy PH . Brawo - idżcie pracować do spółdzielni to zobaczycie - jak się ludzi wynagradza . Ja mam 5 województw a zarabiam 1800 netto na hurcie ?? i co - po 15 latach doswiadczenia jako RPH . Szukam i może tu znajdę ? złożyłem papiery na KAMa
pikolo 2014-08-27 12:57:25
I jak poszło? Wybrali już KAMa?
hggmjgjj 2014-09-09 21:14:11
teraz zakładem rzadą ludzie z sosnowca czyli w skrócie:
-nie zarobicie
-co chwile zebrania i wykresy jak to jest cudnie i pięknię (pięknie dla nich)
-śmieszną stawkę godzinową dostaniecie na pare lat
(jak Was nie wywalą) zero podwyżek itd
-zarobki od 1500 do 1800 podstawa
-nadgodziny w tej firmie płacone są jak zwykłe godziny a nadgodzin tam trochę sie czlowiek narobi bo w koncu za te pieniądze to można to.aż sie chcę pracownikowi wypłacić
podsumowanie
stracicie czas i psinco zarobicie ale takich ludzi tam potrzebują nowi kierownicy generują olbrzymie czasami niepotrzebne koszty pracownika mają gdzies
tom 2014-09-11 22:56:35
..zal tych co odeszli takiego dyrektora jak Arek to ze swieca szukac.."zloty czlowiek",taki normalny ludzki..moze ktos sie jeszcze obudzi i zobaczy ze nie tedy droga..

























































.
1
ph 2014-09-14 20:22:56
Ja tam mam nadzieje że ten nowy dyrektor przyjży się blizej pracy pani kierownik z rejonu 5 Uli i jej siostry Marty też z rejonu 5.....bo my ph z rejonu 5 mamy już tego układu dosyć!!!!
1
ted 2014-09-18 23:36:39
nowi dyrektorzy musza odejsc niszcza cos co trwalo tyle lat i przynosilo efekty...po co nam ludzie z MARSA...ZNISZCZA wszystko i wywalaja dobrych ludzi
xyz 2014-10-09 20:52:12
W zwiazku z paroma opiniami, ktore pojawily sie jakis czas temu i sa krzywdzace nie dka firmy lecz jej pracownikow. Uwazamy, ze bie taki kierownik straszny jak go maluja i trzeba zdementowac te komentarze i docenic zaangazowanie, wyrozumialosc, motywowanie ph i ludzkie podejscie, a to przy wygorowanych wymaganiach firmy jest duzym plusem.
1
ph 2014-11-28 12:47:43
Ja wam powiem tyle pracuje dosc juz jako ph ale tak dziwnego ukl.jaki jest we wrocku ula marta czyli jej siostra i reszta grupy nigdzie nie bylo w zadnej firmie do tej pory a pracowalam w lepszych koncernach.mam nadzieje ze to w raz z odejsciem darka w i to sie zakonczy.
wolter 2014-12-03 22:34:24
Ciekawe ktory wedlug Ciebie kierownik jest taki zajefajny?chyba pomyliles firmy.?zreszta jak swietny fachowiec to czemu tu jeszcze siedzi zamiast przebierac w ofertach skladanych przez znakomite firmy!
wolter 2014-12-04 12:48:00
Ja tam pracowalem wiec Ci doradze idz i sam sie przekonaj......jak by bylo tak super to bym tam dalej pracowal:-)
1
ziomal 2015-01-10 20:15:09
Pracuję w firmie Mokate od wielu lat i mogę z całym przekonaniem powiedzieć że jest to firma najlepsza i nowoczesna.Atmosfera w pracy jest dobra,kierownictwo w porządku,płaca ok a wyroby z Mokate znane są w całym świecie,kupujcie więc kochani bo lepszych nie znajdziecie.
1
ziomal 2015-01-10 20:16:07
Pracuję w firmie Mokate od wielu lat i mogę z całym przekonaniem powiedzieć że jest to firma najlepsza i nowoczesna.Atmosfera w pracy jest dobra,kierownictwo w porządku,płaca ok a wyroby z Mokate znane są w całym świecie,kupujcie więc kochani bo lepszych nie znajdziecie.
hirek 2015-02-19 19:49:35
Bardzo dobra firma ,wspaniali ludzie.Pracowałem tam i muszę powiedzieć że było warto.
1
klient 2015-02-22 19:04:20
Co sie dzieje ze w rejonach kalisza nie ma zadnych nowosci a do tego tylko minutke i kapuczino jest na zwyklych sklepach????????chcialem sobie kupic loyda sypanego w 10 sklepach bylem i nie bylo chcialem nowe piramidki tez nie ma az w koncu kupilem z innej firmy, bo nie bede szukac w calym wojewodztwie to bez sensu
x 2015-05-11 23:23:13
Firma dała niezłą szkołe przetrwania. Wiele doświdczeń pozytywnych jeszcze z przed paru lat kiedy to plany i wymagania nie były tak abstrakcyjne jak obecnie.
Nie uważam, żeby kierownicy byli zli.Kierowniczka dbała o nas wbrew powyższym opiniom. Moje doświadczenia sa pozytywne i w własnie w ludziach z którymi pracowałam siła. Niestety ja wszędzie konflit interesów między góra a dołem. Silna presja z góry.Trudny produkt do sprzedązy, niełatwe zadania, mnóstwo ekspozycji do wstawienia. Może ktoś sprosta tym iczekiwaniom.
y 2015-05-17 19:27:50
Jeszcze chwile i wywala reszte ludzie haha
klient100 2015-11-24 17:37:48
Nie polecam ludzie to tania siła robocza najmniejsza srednia krajowa majstrowe wywieraja presje na ludziach jak nie chodzisz na nadgodziny w wekeendy to o urlopie zapomnij szantaze słownictwo i szacunek do ludzi przez majstrowe jak do bydła ZEROWY!!!!
adi 2015-11-28 01:46:53
Ph ma 2000 brutto i na tym czesto zostaje bo na premie nie licz
bunia 2016-03-24 21:43:20
co się dzieje na Wroclawiu ze takie braki towarowe w sklepach,jeździ tam wogole PH.
yupi 2016-04-02 18:51:50
Jest przeciez ph
dyzio 2016-04-09 20:55:15
witam
pracuje w MOKATE juz pare miesięcy i niestety nie moge narzekać :) plany wysokie ale zarobki dobre na poziomie cterech tysi to chyba nie jest źle.
piszecie ze plany nie do zrobienia kasa mała i coś tam coś tam...
w jakiej firmie są małe plany i duża kasa?? NIGDZIE...
jezeli nie zrobisz planu to też sie świat nie wali podstawa ok półtora tysia kilka stendów wstawisz i kilka wystawk i juz trzy tyś na wyłacie.
tylko ofiary losu nie potrafią tego zrobić.. więc zastanówcie sie zanim napiszecie ze MOKATE to zła firma...
ok szkoda ze za kilometry prywatne płace 0.42gr/km i auta do d.py ale atmosfera i kasa naprawde ok.
ph 2016-04-21 23:15:30
Jak firma jest taka swietna to dlaczego wszyscy handlowcy sie zwolnili?chyba zabardzo przykolorowales ha ha ha ciekawe ile Ci dali za takie kolorowanie, w cappucino?czy minutce ha ha ha jak popracujesz i nabierzesz doswiadczenia jako ph to inaczej bedziesz pisal.
mph 2016-05-10 20:15:45
@ph naprawdę wszyscy handlowcy się zwolnili, a może ich zwolnili? Teraz szukają PH i mają bardzo duże wymagania. Wyższe wykształcenie, 2 lata doświadczenia w FMCG, znajomość rynku. Patrząc na twój nick to jesteś czy byłeś Przedstawicielem Handlowym w Mokate. Napisz co z umową o pracę i czy tam jeszcze pracujesz?
Zostaw swoją opinię o Mokate - Ustroń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mokate