brak logo

Shell Polska

Warszawa

Opinie o Shell Polska

Bart 2016-09-17 19:02
Nikt tego nie wie. Ale jest fajnie.
1
××× 2016-09-17 22:33
Kupisz gazetę z kuponem rabatowym masz zniżkę na paliwo , chodzi o kompleksowa obsługę pan tego dnia tankowanie sprawdzenie płynów ciśnienia w oponach użycie szybki i miłe przywitanie i pożegnanie
1
Kierownik - (już nie długo) 2016-09-18 10:24
Gazeta 3 zł a rabatu wyjdzie 2,50 zł. Stacja na stanie ma po jednej dwóch gazetach więc ilość rabatów jest mocno ograniczona. Z innej bajki, jest ten dzień. Konkurencja ostro walczy o pozyskanie klienta. My to robimy pieniędzmi CM a nawet MA. Shell dał nam wspaniałe balony w dwóch kolorach (żółty i czerwony) - ciekawe, która Pani chce otrzymać balon na stacji?? Teraz we wtorek będzie dolewka płynu - już to widzę jak pracownicy stacji nalewają z litrowych butelek płyn (chyba do butelek coca-coli będą rozlewać). Nie tędy droga.
3
Bambino 2016-09-19 06:44
Wypłata jest przed czasem. W umowie termin jest do 10 dnia nastepnego miesiąca a pensja jest zawsze przed zakończeniem .
4
kasjerka 2016-09-24 13:49
BAmbino, fakt wypłata jest przed czasem ale to pewien trik na premię, wiesz o tym?? Otóż z wypłatą dostajesz zaległą premię za poprzedni miesiąc i gdy np sie zwalniasz i sie nie upomnisz to premii za obecny miesiąc Ci nie dadzą choć normalnie Ci sie należy. Tak było jak się koleżanka przenosiła, pytała co z jej premią a Ona że nie dostanie bo wypłata już jest (była 30) a targety do 31 bu ha ha ! Ona w śmiech i krótko "zgodnie z naszą umową wypłata razem z premią musi znaleźć na moim koncie do 10 więc ma Pani jeszcze 10 dni na dosłanie premii :-) oczywiście dosłała jej tą premię ale z takim bólem du*y że szok.
4
zarobki 2016-09-24 13:53
yjud a o jakie stanowisko pytasz?

Kasjerka/podjazdowy 1850 brutto (poszukaj sobie ile wychodzi netto na umowie o pracę) + premia ( na każdej stacji inna, zależy od wyników, od klastra/kierownika + dodatek za nocki 20 % i to też zależy ile masz zmian nocnych. Wychodzi w granicach 1500 - 1700 netto.

1
Bambino 2016-09-24 18:58
Napewno nie na stacji benzynowej. Takie pieniądze to w biurze zarabiają. Na stacji masz najniższą krajową. Ja pracuje na stanowisku pracownik stacji paliw. Pensja w granicy 1400-1900 . Umowa o pracę.
1
Monika 2016-09-24 21:23
Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć czy na stacji jest możliwość pracy bez umowy albo umowa zlecenie na kogoś innego.? Mam pracować tam na same weekendy.
PRAWDA O SHELL 2016-10-04 21:46
Nie zatrudniajcie się w tej firmie bo to wyzyskiwacze! !! Ludzi w nocy z za kasy na podjazd wygonili każą czekać na klienta na placu w nocy i do środka wejść nie można !!! Gdzie tu bezpieczeństwo o którym Shell trąbi w swoich szkoleniach!!! Na banery wydają mnóstwo kasy a na wielu stacjach te banery i reklamy różne nawet nie są wywieszane i leżą na strychu bo np nie pasują bo są za duże lub za małe a było to zgłaszane setki razy ale widać stać ich na wyrzucanie kasy w błoto. Od samej góry po klastrów każdy kombinuje a szary pracownik od którego zależy najwięcej ma g......o . Target chore premie śmieszne. Bardzo nieprzyjemni regionalni którzy pracowników mają za nic . Uciekajcie albo STRAJKUJCIE! !!! TEN WYZYSK NA SHELLU MUSI SIĘ SKOŃCZYĆ.
13
maniek 2016-10-05 13:25
pajo - tylko jest taki malutki drobny problem. PRACUJĄC NA STACJI - nie pracujesz w Shell-u tylko dla AJENTA. Osoby, która dla potrzeb prowadzenia stacji założyła działalność i zatrudniła obsługę. Ajent Pracuje dla Klastra a dopiero Klaster ma kontrakt z Shell. Więc potęga firmy FH Kowalski jest mizerna. Ilość etatów jest ściśle określona na stację i zarobki też. System premiowy to często fikcja. Oczywiście pracownicy otrzymują premie ale nikt nie wie jak jest liczona. I chyba bardziej jest już traktowana jako podwyższona część wynagrodzenia. Praca jak każda inna.
2
PRAWDA O SHELL 2016-10-11 22:57
Shell jest potęga w wyzyskiwaniu ludzi . Nikt nie pracuje w Shellu nawet cystern swoich nie mają a kierowcy dla nich jeździć nie chcą wszyscy się zwalniają z klaczki. Zła opinia jest o tej firmie jak kiedyś o ORLENIE a wszystko przez to ze pracownicy mówią klientom i wszystkim w około jak jest w tej firmie źle i jak płacą . Dopóki nie będzie podwyżek typu 2500 2500 brutto to pracownicy dalej ta zła reklamę będą siali a Shell będzie bezradny. Do tego stażowe i bony na święta . Wtedy pracownicy się odwdzięczyć i będą efekty pracy. Jaką płacą taka praca
9
pracoholik 2016-10-12 15:01
Wypłaty są przed czasem. A ogłoszenia są i będą. Bo na stacjach zawsze potrzebują pracowników.
2
Xxxx 2016-10-16 21:12
Pracuje na shellu parę lat. Gdyby zarobki były większe to praca byłaby dobra
To jest największy jej minus małe pieniądze. Poza tym wszystko zależy od tego jaki jest kierownik, klaster i regionalny. Oczywiście shell jako korpo ma swoje procedury,regulaminy no ale niestety jest to korporacja i jedyne co można zrobić to się dostosować. Ja akurat narzekać mi.mogę procz niestety finansów.
Shell 2016-10-18 13:28
Tatra tak do porównania u nas płacą od 1420 do 1600 na rękę
2
Wracaj do domu i nie psuj klimatu. 2016-10-18 13:36
"Fame"- chyba w Twoim grajdole, gdy pochwalisz się podczas wyprawy po słoiki.
Wracaj do domu i nie psuj klimatu. 2016-10-18 13:50
Żałosna odpowiedz, zero argumentów. Chyba trafiłem w czuły punkt. Over. Szkoda mojego czasu.
1
Ambi 2016-10-20 08:15
Nie. Nie jest to słuszne. Jak się ma np. praca przy dozorze obiektu do pracy podjazdowego? Zarobki takie same a obowiązki i oczekiwania dużo większe.
4
PRAWDA O SHELL 2016-10-31 07:18
Trzymajcie się z daleka od pracy na shellu jeśli chcecie mieć zdrową głowę mowie poważnie . Każda inna ale nie w tej firmie
4
Gość 2016-11-05 00:48
Zawsze można iść do biedronki czy innego Lidia i jeździć widlakiem a później wpisać w CV " jazda pojazdem do 1.5 tony" :-) . Za te same pieniądze . Tylko te 1.5 tony trzeba rozłożyć niejednokrotnie x5 a na shell u dostawy to śmieszne kilka kartoników batonów czy napoi
1
Maniek 2016-11-06 05:49
Witajcie. Możecie coś powiedzieć o stanowisku fuels pricing pricing specialist?jaka atmosfera, zarobki, szef?
KIEROWNIK 2016-11-11 10:37
Planów nigdy nie zrealizujesz, a system premiowy zakładam że przedstawiono Ci idealny, lecz nie realny. Zależy skąd jesteś, ale pomijając duże miasta typu Wawa czy Kraków dostaniesz kontrakt około 4500 lecz paniętaj, że z tej kasy płacisz ZUS, PODATKI, PALIWO JEŚLI DOJEŻDŻASZ, WSZYSTKIE KOSZTY ZWIĄZANE Z TWOJĄ działalnością i pozostanie ci około 2500 na czysto, kasjer zarobi około 1700 lecz ma generalnie wszystko w nosie. Robi swoje i idzie do domu. Ty jako kierownik jesteś od wszystkiego, będziesz odpowiadał teoretycznie za to że klient dziś nie ma humoru. Musisz pamiętaj o tym że: NIE ROZMAWIAMY O PROBLEMACH, I NAWET JEŚLI JEST DOBRZE TO I TAK JEST ŻLE, BO BARDZO DOBRZE W SHELL NIE ISTNIEJE.
2
hell 2016-11-11 21:55
Pula premii na 10 pracowników 2500 jak zrobisz 100% ha ha a najlepsze że z tego trzeba też opłacić multisport i teraz dojdzie jeszcze Lux med. wiec wyjeb... na maksa. Na podwyżki nie liczcie, po to są zamykane stacje na noc by zaoszczędzić na te 2000 od stycznia. Jak ktoś chce się sprawdzić czy ma mocny charakter, silną psychikę, jest po prostu Chuckiem Norisem to ok, powinien trochę tam wytrzymać, ale gwarantuję że nie długo. Syf, kiła i mogiła. Każde, ale to każde inne miejsce będzie na pewno lepsze aniżeli Shell w obecnej formie. Pracownik to ostatnie ogniwo o którym się myśli. Ważniejsze są nic nie wnoszące szkolenia ( poza kosztami dla shell'a oraz PR-em ) i oderwane od rzeczywistości słynne już procedury. Ale tak poprzednicy tu piszący, jaka płaca taka praca.
4
Pracownik Shella Katowice 2016-11-13 08:10
Opary absurdu na stacjach Shell, ostatnio miałem nockę na stacji, jestem pracownikiem Shella przyjechał kierownik na kontrolę w tym czasie zrobiłem sobie gorącą herbatę i zacząłem jeść śniadanie kierownik kazał mi natychmiast wyjść na mróz, gdzie na dworze było minus 5 stopni żebym pił herbatę i jadł śniadanie na mrozie, gdzie to tak tylko może być na stacjach Shell. Proszę o jakąś pomoc dziękuję
4
Aaa 2016-11-21 06:33
Jestem kierowcą zawodowym.Jezdze po całej Europie ale to co się wyprawia z pracownikami na stacji Shell przechodzi ludzkie możliwości.to jest barbarzynstwo zeby pracownik stał na mrozie i trząsł się z zimna jak galaretka.Zabrania mu się wejść na sklep pod karą zwolnienia z pracy.Niech Ci menadżerowie postój w sobie tak na mrozie to zobaczą.Psy w schronisku Mają lepiej
2
Dsa 2016-11-21 06:43
Pracowałem na stacji Shell ale to jak sie okrada kierowców wola o pomstę do nieba.pewnego dnia przyjechała dostawa i wlala zwykłego diesla do vpower nitro.Gdy zwróciłem na to uwagę kierownikowi zgnoil mnie jak psa i zwolnił z pracy.Biedni klienci nie wiedzą że są oszukiwanie.to jest normalna praktyka na stacjach shell
3
Nonim 2016-11-21 06:53
Byłam klientka stacji Shell ale to co mnie spotkało na stacji w Katowicach przy ulicy Ligockiej przechodzi ludzkie pojęcia.Poprosilam podjazdowego o zatankowanie i użycie szyb i sprawdzenie poziomu powietrza w kołach.Zostalam potraktowana jak ostatni śmieć. Po rozmowie z kierownikiem zostałam całkowicie zniesmaczona stacją który stwierdził że nie muszę tutaj tankowac.Od tamtego dnia omijam stacje Shell szerokim łukiem a tego pana kierownika kto zatrudnił to istny kretyn.
3
szok 2016-11-21 13:25
Nonim
Oj joj joj ale barbarzyństwo tak potraktować klientkę! Nosz szok! A nie chciałaś jeszcze żeby wymienił Ci żarówki, wytrzepał dywaniki i może umył autko? Teraz musisz jeździć na stację gdzie wcale nie ma podjazdowych i jest git. Każdy ma lepszy dzień/gorszy a jak podjeżdża taka Paniusia z zestawem grzecznych próśb to myślisz że podjazdowy to piesek i wszystko zrobi bo Ci się należy? Takie usługi to tylko dla stałych klientów i miłych a nie wpada taka i myśli sobie że pomiata trochę człowiekiem!
16
Johnny Bravo 2016-11-21 21:53
Koła to się sprawdza u wulkanizatora a szyby jak się ma brudne to się wjeżdża na myjnie tyle w temacie...jedna nie miła Pani mniej
12
Była klientka shella 2016-11-27 14:15
Akurat odnośnie stacji na ligockiej w Katowicach to w pełni się zgadzam że pracuje tam banda chamów. Kiedyś miałam sytuację że świeciła mi się lampka oznaczająca brak oleju i poprosiłam pracownika który zamiatał kawałek dalej czy mógłby mi pomóc a on bezczelnie odpowiedział "a nie widzi Pani, że jestem zajęty?" Poszłam więc zapłacić za paliwo i spytałam przy kasie czy mógłby mi ktoś pomóc i kierownik odpowiedział "a co, my jesteśmy mechanikami czy co?" Nigdy więcej tam nie zamierzam tankować.
1
klient 2016-11-30 21:40
akurat nie ma Pani racji ,klienci korzystający ze stacji benzynowych myślą ze pracujący tam ludzie są wszystkim zaczynając od sprzątaczy ,kucharzy a przede wszystkim mechanikami akurat może trafiła Pani na pracownika młodego który nie ma zielonego pojęcia (podejrzewam że nie musi go mieć tylko może ) gdzie się wlewa olej i po prostu odmówił dla dobra sprawy.Tak to jest jak się skąpi parę złotych na warsztat i się myśli ze Pan na stacji zrobi wszystko na miejscu .Tankuje na kilku stacjach i z tego co widziałem shell na najlepszą obsługę , więc może zmienić Pani stacje tylko niech się Pani nie zdziwi jak będzie trzeba tankować samemu nie wspomnę już o innych usługach.
15
Viino 2016-12-02 21:07
Pracowałem w tej smiesznej firmie x lat, w Warszawie. Dlaczego tak dlugo wytrzymalem ? Ano studia musialem oplacic, a po za tym wiadomo jak jest na rynku pracy w Polsce. Zaczne, moze po kolei.
1. zarobki- to co najbardziej ludzi interesuje 1850 brutto i oczywiscie "premia" jak wyrobisz. Premia byla chyba do 650 brutto(na życie wystarczy .... jak zyjesz w meksyku i przeliczysz to na pesos) za targety a mianowicie za wyrobienie kart lojalonosciowych co graniczylo z cudem dlatego sam musiales je wypisywac a dane bralo sie z kopii faktur. Za hot dogi ,za kawe a dla podjazdowych za sprzedaz paliwa, plynow itc. Jak w miesiacu "nie chcacy wyrobiles target" to w nastepnym podkreca ci srubke i juz go nie wykonasz a potem musisz sluchac wycia kierownika stacji, ktory ledwo co potrafił pisac .
2.atmosfera- to zalezy od stacji zawsze znajda sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i z tymi ktorymi lubimy pracowac
3.godziny pracy- od pon do niedzieli na poranne i nocne zmiany oraz swieta za ktore placa standardowo, juz nawet eunuchowie w starozytnych Chinach byli lepiej traktowani( przynajmniej posilki mieli i dach nad glowa oplacony).
4.Paski?- a co to są paski, przychodzi wyplata a nawet nie wiesz za co zarobiles, a jak juz udales sie do "samca alfy" po pasek, to zachowywal sie jak bys nasral jego mosci na biurko i kazalbys mu kuszac( z j. rosyjskiego), wyplata tam to fikcja, ba nawet za tajemniczego nie raz ruchali, dali jakies ochlapy albo i nic.
Podsumowujac ciesze sie iz rzucilem to cos tak zwana korpo swirownie , gdzie na stanowiskach kierwoniczych goruje tak podejrzewam nepotyzm( tak wiem kolejne trudne slowko), bo nie raz widzialem roznych kierownikow stacji z takim ilorazem inteligencji, ze rece opadaja . Pozdrawiam pracownikow stacji( nie wszystkich) a liczac od kierownika po samo biuro shell to wiedzcie ,ze dla takich ludzi jak wy jest specjalne miejsce w piekle.
5
Adi 2016-12-03 09:10
Czyżby nie spełnione ambicje. Pracowałeś tyle lat i nie masz pojęcia co piszesz. Stanowiska kierownicze stacji przydzielone są z przypadku. Na to stanowisko trafia się z kasy. Na dany moment cluster wybiera sobie najbardziej wyróżniającą się osobę czy to pod względem zaangażowania, wiedzy czy silnego charakteru.
Kierownik na stacji ma gówna do gadania czy to w kwestii pensji czy premii.
6
PRAWDA O SHELL 2016-12-14 18:02
Unikać tej firmy jak ognia !!!!!! Ludzie zacznijcie myślęc nie nie tankujcie tych paliw niby lepszych bo to ściema !!!!! Niech sami wyjdą i nalewaja w ziemi za te zapomogi która płaca . Za ten wyzysk ktoś się powinien w końcu wziąść a przede wszystkim sami pracownicy! !!! Awanse dostają za ludzka prace śmiech !!!!! Kierowcy jeździć u nich nie chcą taka to firma SHELL ha ha ha ha. Oni tyle mają wspólnego z Ferrari i to ich paliwo aż szkoda gadać a coś o tym wiem ...........
8
Mateusz 2017-01-05 18:46
Witam, kończę studia na Wydziale Bezpieczeństwa Cywilnego pracą inżynierską na temat bezpieczeństwa pracy na stacjach paliw. W związku z tym mam prośbę do osób, które pracują lub pracowały na stacjach paliw o wypełnienie tej krótkiej ankiety. Całość zajmie nie dłużej niż 2 minuty. Z góry wszystkim dziękuje.
Ankieta w linku: https://goo.gl/forms/SG2rVqS6N1fvfwqg2 (link do formularzy google)
2
Wykorzystana 2017-01-25 19:22
Witam i ostrzegam wszystkich przed pracą na stacjach shell.Zostałam zwolniona za to że chciałam sprawiedliwości i dowieść prawdy dla przykładu i aby zamknąć mi usta dostałam wypowiedzenie.Nawet skarga do regionalnej nic nie dała.Shell to klika ręka rękę myje wykorzystują swoich pracowników na prawo i lewo.Uciekajcie jak najdalej od tej firmy!!!!!!!!a najlepiej tam nie tankujcie.
1
Zaciekawiony_johny 2017-01-26 08:30
Możesz rozwinąć temat sprawiedliwości?? Może u nas też jakieś dziwne rzeczy się dzieją. Nie znam stacji z której zwalniają bez powodu.
Joanna 2017-01-29 14:14
mnie Nina wyrzuciła za to ze zespol mnie nie zaakceptowal niecalym pol roku. No ale ci nieakceptowani maja wszedzie problem.
Rydz 2017-02-03 16:56
Szczerze odradzam pracę w tej firmie!! !Uciekacjcie jak najdalej od tych stacji.Dlaczego?w razie problemów z byle jakim kierownikiem czy współpracownikiem zwolnią i nie możesz nikomu o tym powiedzieć.I za gówniane pieniądze.
2
PRAWDA O SHELL 2017-02-11 20:36
Shell to jedne wielkie DNO !!!!!!!!!!!! Jeśli ktoś z tej pracy jest zadowolony to gratuluję ambicji ha ha. Omijać z daleka bo tam ludzie z muzgu mają robione gowno !!! Za premie pracowników opłacane są tejemniczy klienci i wszystko inne to jest kpina i złodziejstwo! !!załoga pracuje na to żeby później za tajemniczego komuś zapłacić ale jaja!!! To firma powinna płacić albo ten biedny ajent jak się nazywaja ze do interesu dokładają. Dobrze okradają pracowników aż się kurzy i śmierdzi . Przerwy na podjeździe nie ma bo w taki mróz pracownik stoi ruch jest a nie ma go komu zastąpić a na dworze -15 . Gdzie jest inspekcja pracy! Pozbawił ludzi zasłużonej przerwy jak to mówią na Shellu MIĘDZY CZASIE przerwa . Macie odrobinę szacunku do siebie to nie pracujecie tam niech sami za najniższą pracują i za te śmieszne premie. Człowiek od pizzy teraz w Shellu awanse dostaje a wcześniej w pizza hut pracował . Tak się zna na paliwach szlachetnych ha ha ha . One takie szlachetne jak ...........
5
Prawda o shell 2017-03-29 03:10
Odradzam pracy w firmie shell, jedna wielka ściema , pracujesz u jakiegoś FUH Kowalski , robisz wyniki , targety a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostajesz, kierownik wywiesza śmieszne wyniki i kto na jakim miejscu jest a wypłatę dostają wszystcy ta sama 1500 zł , jebies* święta , weekendy , nocki i żadnej różnicy nie ma, odwalasz najgorsza robotę uzeracaja się z ludźmi wchodzeniu im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby kupili kawę i hotdoga, góra zgarnia kupę kasy za to a Tobie nawet dziękuje nie powiedzą . Klastrowie patrzą na Ciebie jak na szmatę od podłogi wielcy inteligentni , a to pracownik odwalą cała robotę. Żenada !!!!!! Może wkoncu coś z tym zrobią
2
Afa 2017-03-29 13:32
Shell- to dla tej marki będziesz pracował Ale.. . Twoim pracodawcą jest jakiś tam p. Kowalski który też pracuje dla ajentki tą zaś dla regionalnej A ta dla kastrowa i dopiero Ci maja podpisany kontrakt z shellem. Różnica taka że kiedy próbujesz wziąść kredyt np samochodowy to pomimo że pracujesz na shellu dla banku jakiś tam pan Kowalski który Cię zatrudnia jest.malowiarygodnym pracodawca zaznaczę jednoosobowa firma.
Warunki- to kwestia która w rezultacie decyduje czy chcemy się tam przyjąć. Otóż obiecanki cacanki.... mianowicie 2000 brutto plus dodatki .. dodatki typu premia w zamian za 12 godzin pracy i wyciskania ludziom kanapek lub kawy gdzie na orlenie czy bp dostaniesz o połowę taniej ten sam zestaw. Gadanie ze pracownik nie ponosi odpowiedzialności za nic to ścisłą za którą płaca wszyscy pracownicy i nie mówię tu o mankach Ale braku wynikajacych ż inwentury!!! Tez nie mówię o jajkach czy alkoholu Ale cały sklep. Kwestia awansu lub premi zależna odctego czy jesteś ziomkiem Pani kierownik czy popychadlem. Nie polecam. Osobiście pracowalam na um. O pracę skladalam wszelkich starań zaliczalam każda kontrole pomimo że wszytko to sciema A w nagrodę dostałam extra premie kierownicza az- 100 zl . Odeszlam ż prostych przyczyn iz pomimo że wyrobilam tzw target premii 600 zl nie dostałam A dlaczego? Bo ajentki stwierdziła że jest przekroczona liczba płac tylko ja się pytam co mnie jako pracownika to obchodzi ja swoje zadanie wykonalam target spełniony A więc wniosek nasowa się jeden. Pracodawca nie jest godny polecenia!!!!
3
PRAWDA O SHELL 2017-04-02 11:29
SHELL TO FIRMA KTÓRA UPADNIE LADA CHWILA . Wystarczylo by biuro i kierownicy stacji . Po co te darmozjady regionalni i ajeci złodzieje. Wydają pieniądze na reklamy a wystarczylo by zainwestować w pracownika . Ale nie w tej firmie. Oni wola inwestycje w deli2go gdzie ktoś zarobił kupę pieniądzy i zwinal firmę w dwa miesiące. Albo szkolenia robić i patyki w buzię wkładać. Biedronka Kaufland Tesco Lidl podnoszą ludziom pieniądze już około 3000 tyś na miesiąc a SHELL płaci jak na Ukrainie i Białorusi. To się jeszcze ciągnie ale cienko to widzę. Skompstwo źle im to wyjdzie. Wszyscy o tym mówią jaka to firma jest do dupy . Marka ta upada . Śmieją się ludzie i kręcą głowami jak można tak żydżić. Tylko dokładac dokładać dokładać a w zamian całe gowno . Ludzie nie róbcie im zadnych targetow niech odczują potrzebe człowieka stojącego w niedziele i święta i w nocy. Kręcić się i smrodzic w biurze w fotel potrafi każdy. Zamiast wziąść ten zespół i powiedzieć zaufajmy ludziom dajmy im godnie zarobić a oni nam przyniosą to co chcemy czyli większe zyski i uśmiech w pracy .
9
Sami 2017-04-11 18:16
Mam skonstruowana umowe ze do momentu okres probny az wroci jakas tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z l4 w grafiku juz pracuje od 4tego ja powiedzialam ze umowy nie przedluzam a oni mi swiat cale w grafik wrzucili i wywieraja na mnie taka presje ze boje sie odejsc.prosze o pomoc!!!!!!
Joanna 2017-04-12 10:12
@Sami masz prawo nie przedłużyć umowy lub też odejść z pracy po zachowaniu okresu wypowiedzenia, na który obie strony zgodziły się przy podpisaniu umowy.
PRAWDA O SHELL 2017-04-26 00:11
Przyjeżdża regionalny GWIAZDA PIERDZĄCA W STOŁEK nie ma pojęcia o pracy na stacji co tak naprawdę się dzieję. Postoj w zimę na placu przy - 20 i opowiedz jakie to paliwa są dobre wyrób target nie mając przerwy za najniższą krajową. Zobaczymy jak długo pociągniesz jeden z drugim. Nowe samochody telefony karty im doładowują i jeżdżą jak pany płacą na lewo i prawo a jelenie nalewaja i sprzedają za jałmużnę. To jest złodziejstwo w biały dzien tak traktować ludzi . Wielkie pani z SHELLA co nic dla ludzi nie chcą zrobić tylko o swoje śmierdzące [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się martwią śmierdziele. Troche odwagi bo to dzięki tym ludziom na stacjach wy macie prace bo to oni robią największą robotę a wy spijacie śmietank [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dawać ludziom ich pieniądze. Powinni jeździć tramwajami nieroby . SHELL TO FIRMA HAMÓW I ZŁODZIEI W BIURZE. Uciekajcie i nie róbcie nic za te pieniądze inaczej nie poprawi się nigdy
2
PRAWDA O SHELL 2017-04-30 09:41
18 mają na Słuzewcu jest szkolenie wprowadzają nowe paliwa. Nie jedzcie tam !!!!! Na wszystko mają tylko nie dla pracowników [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
PRAWDA O SHELL 2017-05-08 10:17
Shell to dno . Wielkie dno . Pracownik to murzyn do potęgi! . Za najniższą krajową mają człowieka do wszystkiego! Tankuj wszystkie samochody stuj między czasie na kasie sprzątaj cały plac przyjmuj dostawy koś trawę zajmuj się grzątkami jak ogrodnik a przerwy NIE MA !!! Między czasie jak znajdziesz sobie chwile. A to wszystko za najniższą krajową. CZYLI JAKIEŚ 78 ZŁ DNIÓWKI To jest nie do pomyślenia. W tym kup sobie jedzenie i dojedź do pracy !!! Taka firma niby a żałosne zarobki ze Ukraińcy pracować juz nie chcą . Ta firma bazuje na agresywnej sprzedarzy paliw szlachetnych. Gdzie ludziom się tankuje lepsze niby paliwo a 85 procent klientów o tym nie wie . Jest to oszustwo typu . " za ile będzie ..... zapraszam do kasy " i tankuje się droższe paliwo . Za takie pieniądze wyganiac ludzi w nocy do tankowania gdzie się klienci śmieją i pytają gdzie to bezpieczeństwo! !!!!!!!! Powtarzam za 78 zł dniowki mają człowieka do wszystkiego . ZAPRASZAM TYCH Z BIURA NA STACJĘ I PROSZĘ PRZETRWAĆ I BYĆ ZADOWOLONYM Z WYPŁATY. WYZYSK WYZYSK WYZYSK
5
Czaro 2017-05-21 16:37
Witam! Dlaczego sprzedajecie kawę która jest obrzydliwa za taka lura prawie 10 zł .
1
PRAWDA O SHELL 2017-06-10 21:32
Wiecie co się wyprawia na shellu wejdźcie na KAFETERIA OPINIE PRACOWNIKÓW SHELL. od 36 strony świeże info. Warto
4
On95 2017-06-29 14:20
Ja pracowałem na Shellu jakiś czas.
Wszystko zależy od kierownika i od Klastra.
Kierownik może być najlepszy pod słońcem, może pozwalać na wiele, ale jak Klaster jest jaki jest, to cierpią wszyscy - nawet kiero!
Zostaw swoją opinię o Shell Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Shell Polska