brak logo

Shell Polska

Warszawa

Opinie o Shell Polska

PRAWDA O SHELL 2016-07-15 23:25:41
Podzielam Twoje zdanie szkoda czasu dla tych wariatów . A kierownik z Garwolina .......................
3
łódź 2016-07-18 15:48:48
Boss u nas (łódź) wyplata zawsze jest do ostatniego dnia miesiąca. Nadgodziny wypłacane (jeśli takowe sa bo starają sie aby nie było -zamieniają na zlecenia po zgodzie pracownika) normy godzinowe rozliczane kwartalnie zgodnie z przepisami. Ja na Shella nie narzekam ale to pewnie zalezy od tego na co człowiek liczy i od kierownika jak traktuje personel. Mu mamy spoko kierownika :-)
blabla bla 2016-07-19 11:23:19
Gdzie takie pieniądze zarobisz??
blabla bla 2016-07-19 11:23:34
Gdzie takie pieniądze zarobisz??
do kolesia od narzedzi 2016-07-19 14:23:33
Jakie stanowisko Cię interesuje. Rozmowa trochę odbiegła od dotyczącego tematu. Jeżeli chodzi Ci o biuro to pewnie zarobisz takie pieniądze. Ale gwarantuje Ci, że długo tam nie wytrzymasz. Jest to praca korporacyjna gdzie od Ciebie będą wymagali 120% zaangażowania i wkładu praktycznie bez możliwości awansu. Władza na górnych stołkach się zmieni i wsadzą swoich ludzi na najlepiej opłacane stołki. Tak było, jest i będzie.

Jeżeli chodzi o stacje to o takich pieniądzach możesz zapomnieć.
4
Klient z EOP 2016-09-01 10:27:56
Jako klient mam pytanie do osoby ktora odpowiada za expansje tej firmy w Polsce.
Dlaczego do tej pory nie otwarto stacji shell-a w Opocznie?
Arni 2016-09-05 09:01:26
Zapewne względy ekonomiczne.
dafi 2016-09-05 09:18:01
1850 brutto + premie. Do ręki w granicy 1500 zł
4
Artur 2016-09-06 09:14:41
Zależy na jaką stacje trafisz, a dokładnie na jakiego ajenta. Jeden uczciwe będzie dawał premie na ludzi którzy pracują i robią wyniki, drugi da swoim pupilkom. Kwestie zarobków będą zawsze poruszane i zawsze będzie to solą w oku.
1
Bylapracownica 2016-09-10 02:50:15
Z całego serca nie polecam wam pracy na tej stacji kierownik notorycznie okrada pracowników pracowników pensji i nie r to małe kwoty,atmosfera wręcz zabójczo fatalna każdy patrzy na kogoś i kiedy mu obronić dupe upiekszajac wymyślone historyjki kierowniczka to wredne babsko nie mające żadnych hamulców księdza by doprowadziła do tego że miał by chęć je...Ć jej prostego w te rozgwizdane galy a przy zwalnianiu się mszcza się na tobie ile wlezie zasypuja Cię zmianami dręczą że wiecznie coś źle zrobione nie masz ani chwili spokoju nie polecam zatrudniania się w tej firmie naprawdę ich uprzejmość trwa nie dłużej niż miesiąc żeby się dobra poczuł później jest hardcore ..........Mowa tu o Zielonej Górze
3
Bylapracownica 2016-09-10 02:51:23
Z całego serca nie polecam wam pracy na tej stacji kierownik notorycznie okrada pracowników pracowników pensji i nie r to małe kwoty,atmosfera wręcz zabójczo fatalna każdy patrzy na kogoś i kiedy mu obronić dupe upiekszajac wymyślone historyjki kierowniczka to wredne babsko nie mające żadnych hamulców księdza by doprowadziła do tego że miał by chęć je...Ć jej prostego w te rozgwizdane galy a przy zwalnianiu się mszcza się na tobie ile wlezie zasypuja Cię zmianami dręczą że wiecznie coś źle zrobione nie masz ani chwili spokoju nie polecam zatrudniania się w tej firmie naprawdę ich uprzejmość trwa nie dłużej niż miesiąc żeby się dobra poczuł później jest hardcore ..........Mowa tu o Zielonej Górze
Bylapracownica 2016-09-10 02:52:19
Z całego serca nie polecam wam pracy na tej stacji kierownik notorycznie okrada pracowników pracowników pensji i nie r to małe kwoty,atmosfera wręcz zabójczo fatalna każdy patrzy na kogoś i kiedy mu obronić dupe upiekszajac wymyślone historyjki kierowniczka to wredne babsko nie mające żadnych hamulców księdza by doprowadziła do tego że miał by chęć je...Ć jej prostego w te rozgwizdane galy a przy zwalnianiu się mszcza się na tobie ile wlezie zasypuja Cię zmianami dręczą że wiecznie coś źle zrobione nie masz ani chwili spokoju nie polecam zatrudniania się w tej firmie naprawdę ich uprzejmość trwa nie dłużej niż miesiąc żeby się dobra poczuł później jest hardcore ..........Mowa tu o Zielonej Górze
PRAWDA O SHELL 2016-09-14 19:19:42
Pracy nie polecam bo to wyzyskiwacze jakich mało! !!!!! Ludzie pracujący tam w biurze są nienormalni . Od pracownika oczekują milej obsługi a sami jak przyjeżdżają na stacje czyli regionalny lub teraz ambasador są bardzo nie przyjemni a wręcz opryskliwi . Witają się tylko z kierownikiem a na pracownika nawet nie chcą spojrzeć. Pewnie ze wstydu i hamstwa . Taki dają przykład pracownikom. Zarobki bez komentarza po prostu żenada. Życzę im upadłości. Mógłby ktoś ich kupić i by było po wielkim shellu burdelu !!!!!!!!!!!!
7
łódź 2016-09-15 08:23:56
mu um co do pracy na nockach.

Zawsze jest dwoje pracowników (kasa + podjazd) co prawda gdy jest klient w środku to podjazdowy ma być na zewnątrz ale JEST. W razie niebezpieczeństwa wzywasz ochronę. Większość sklepów wyposażona jest w kasę nocną tzw okienko. Ja pracuję na shellu od ponad dwóch lat i sytuacji jakiś takich "gorszych" miałam może z dwie ale nigdy takich gdzie musiałam wzywać ochronę.
Ah i wszystkie szkolenia jakie wykonujemy to pierwszym najważniejszym punktem w nich jest
TWOJE BEZPIECZEŃSTWO I tego pilnuje zarówno klaster i kierownik {przynajmniej u nas} . Nie możesz zrobić nic co narażało by Ciebie w jakiejkolwiek sytuacji.
Weekend pracujący hmmm, JEDEN niepracujący :-) po za tym zawsze jakaś zmiana się trafi. Oczywiście musieliśmy się swego czasu upomnieć o ten jeden wolny pt-sob-niedziela ale od tamtej pory zawsze każdy jeden weekend wolny ma :-)
Arni 2016-09-16 08:50:52
takie stanowiska są obstawiane znajomymi albo ludźmi podkupywanymi z innych firm
Jan 2016-09-16 12:15:30
Zgadza się, do Regionu lub tzw. Biura dostajesz się tylko po znajomości (widać po TM jak odwiedzają stację - inteligencją nigdy nie grzeszą!) Czy ktoś kiedyś słyszał o awansach wewnętrznych w tej firmie? Czy znany wam Cluster gdzieś awansował ? Nie sadzę ! Także nie ma co się starać, to i tak rząd robi nam podwyżki podwyższając najniższą krajową ...
2
Bart 2016-09-17 19:02:45
Nikt tego nie wie. Ale jest fajnie.
1
××× 2016-09-17 22:33:14
Kupisz gazetę z kuponem rabatowym masz zniżkę na paliwo , chodzi o kompleksowa obsługę pan tego dnia tankowanie sprawdzenie płynów ciśnienia w oponach użycie szybki i miłe przywitanie i pożegnanie
1
Kierownik - (już nie długo) 2016-09-18 10:24:15
Gazeta 3 zł a rabatu wyjdzie 2,50 zł. Stacja na stanie ma po jednej dwóch gazetach więc ilość rabatów jest mocno ograniczona. Z innej bajki, jest ten dzień. Konkurencja ostro walczy o pozyskanie klienta. My to robimy pieniędzmi CM a nawet MA. Shell dał nam wspaniałe balony w dwóch kolorach (żółty i czerwony) - ciekawe, która Pani chce otrzymać balon na stacji?? Teraz we wtorek będzie dolewka płynu - już to widzę jak pracownicy stacji nalewają z litrowych butelek płyn (chyba do butelek coca-coli będą rozlewać). Nie tędy droga.
1
Bambino 2016-09-19 06:44:58
Wypłata jest przed czasem. W umowie termin jest do 10 dnia nastepnego miesiąca a pensja jest zawsze przed zakończeniem .
4
kasjerka 2016-09-24 13:49:37
BAmbino, fakt wypłata jest przed czasem ale to pewien trik na premię, wiesz o tym?? Otóż z wypłatą dostajesz zaległą premię za poprzedni miesiąc i gdy np sie zwalniasz i sie nie upomnisz to premii za obecny miesiąc Ci nie dadzą choć normalnie Ci sie należy. Tak było jak się koleżanka przenosiła, pytała co z jej premią a Ona że nie dostanie bo wypłata już jest (była 30) a targety do 31 bu ha ha ! Ona w śmiech i krótko "zgodnie z naszą umową wypłata razem z premią musi znaleźć na moim koncie do 10 więc ma Pani jeszcze 10 dni na dosłanie premii :-) oczywiście dosłała jej tą premię ale z takim bólem du*y że szok.
2
zarobki 2016-09-24 13:53:16
yjud a o jakie stanowisko pytasz?

Kasjerka/podjazdowy 1850 brutto (poszukaj sobie ile wychodzi netto na umowie o pracę) + premia ( na każdej stacji inna, zależy od wyników, od klastra/kierownika + dodatek za nocki 20 % i to też zależy ile masz zmian nocnych. Wychodzi w granicach 1500 - 1700 netto.

1
Bambino 2016-09-24 18:58:18
Napewno nie na stacji benzynowej. Takie pieniądze to w biurze zarabiają. Na stacji masz najniższą krajową. Ja pracuje na stanowisku pracownik stacji paliw. Pensja w granicy 1400-1900 . Umowa o pracę.
1
Monika 2016-09-24 21:23:38
Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć czy na stacji jest możliwość pracy bez umowy albo umowa zlecenie na kogoś innego.? Mam pracować tam na same weekendy.
PRAWDA O SHELL 2016-10-04 21:46:15
Nie zatrudniajcie się w tej firmie bo to wyzyskiwacze! !! Ludzi w nocy z za kasy na podjazd wygonili każą czekać na klienta na placu w nocy i do środka wejść nie można !!! Gdzie tu bezpieczeństwo o którym Shell trąbi w swoich szkoleniach!!! Na banery wydają mnóstwo kasy a na wielu stacjach te banery i reklamy różne nawet nie są wywieszane i leżą na strychu bo np nie pasują bo są za duże lub za małe a było to zgłaszane setki razy ale widać stać ich na wyrzucanie kasy w błoto. Od samej góry po klastrów każdy kombinuje a szary pracownik od którego zależy najwięcej ma g......o . Target chore premie śmieszne. Bardzo nieprzyjemni regionalni którzy pracowników mają za nic . Uciekajcie albo STRAJKUJCIE! !!! TEN WYZYSK NA SHELLU MUSI SIĘ SKOŃCZYĆ.
5
maniek 2016-10-05 13:25:37
pajo - tylko jest taki malutki drobny problem. PRACUJĄC NA STACJI - nie pracujesz w Shell-u tylko dla AJENTA. Osoby, która dla potrzeb prowadzenia stacji założyła działalność i zatrudniła obsługę. Ajent Pracuje dla Klastra a dopiero Klaster ma kontrakt z Shell. Więc potęga firmy FH Kowalski jest mizerna. Ilość etatów jest ściśle określona na stację i zarobki też. System premiowy to często fikcja. Oczywiście pracownicy otrzymują premie ale nikt nie wie jak jest liczona. I chyba bardziej jest już traktowana jako podwyższona część wynagrodzenia. Praca jak każda inna.
2
PRAWDA O SHELL 2016-10-11 22:57:14
Shell jest potęga w wyzyskiwaniu ludzi . Nikt nie pracuje w Shellu nawet cystern swoich nie mają a kierowcy dla nich jeździć nie chcą wszyscy się zwalniają z klaczki. Zła opinia jest o tej firmie jak kiedyś o ORLENIE a wszystko przez to ze pracownicy mówią klientom i wszystkim w około jak jest w tej firmie źle i jak płacą . Dopóki nie będzie podwyżek typu 2500 2500 brutto to pracownicy dalej ta zła reklamę będą siali a Shell będzie bezradny. Do tego stażowe i bony na święta . Wtedy pracownicy się odwdzięczyć i będą efekty pracy. Jaką płacą taka praca
6
pracoholik 2016-10-12 15:01:12
Wypłaty są przed czasem. A ogłoszenia są i będą. Bo na stacjach zawsze potrzebują pracowników.
2
Xxxx 2016-10-16 21:12:20
Pracuje na shellu parę lat. Gdyby zarobki były większe to praca byłaby dobra
To jest największy jej minus małe pieniądze. Poza tym wszystko zależy od tego jaki jest kierownik, klaster i regionalny. Oczywiście shell jako korpo ma swoje procedury,regulaminy no ale niestety jest to korporacja i jedyne co można zrobić to się dostosować. Ja akurat narzekać mi.mogę procz niestety finansów.
Shell 2016-10-18 13:28:38
Tatra tak do porównania u nas płacą od 1420 do 1600 na rękę
2
Wracaj do domu i nie psuj klimatu. 2016-10-18 13:36:00
"Fame"- chyba w Twoim grajdole, gdy pochwalisz się podczas wyprawy po słoiki.
Wracaj do domu i nie psuj klimatu. 2016-10-18 13:50:41
Żałosna odpowiedz, zero argumentów. Chyba trafiłem w czuły punkt. Over. Szkoda mojego czasu.
Ambi 2016-10-20 08:15:12
Nie. Nie jest to słuszne. Jak się ma np. praca przy dozorze obiektu do pracy podjazdowego? Zarobki takie same a obowiązki i oczekiwania dużo większe.
4
PRAWDA O SHELL 2016-10-31 07:18:08
Trzymajcie się z daleka od pracy na shellu jeśli chcecie mieć zdrową głowę mowie poważnie . Każda inna ale nie w tej firmie
3
Gość 2016-11-05 00:48:00
Zawsze można iść do biedronki czy innego Lidia i jeździć widlakiem a później wpisać w CV " jazda pojazdem do 1.5 tony" :-) . Za te same pieniądze . Tylko te 1.5 tony trzeba rozłożyć niejednokrotnie x5 a na shell u dostawy to śmieszne kilka kartoników batonów czy napoi
Maniek 2016-11-06 05:49:17
Witajcie. Możecie coś powiedzieć o stanowisku fuels pricing pricing specialist?jaka atmosfera, zarobki, szef?
KIEROWNIK 2016-11-11 10:37:46
Planów nigdy nie zrealizujesz, a system premiowy zakładam że przedstawiono Ci idealny, lecz nie realny. Zależy skąd jesteś, ale pomijając duże miasta typu Wawa czy Kraków dostaniesz kontrakt około 4500 lecz paniętaj, że z tej kasy płacisz ZUS, PODATKI, PALIWO JEŚLI DOJEŻDŻASZ, WSZYSTKIE KOSZTY ZWIĄZANE Z TWOJĄ działalnością i pozostanie ci około 2500 na czysto, kasjer zarobi około 1700 lecz ma generalnie wszystko w nosie. Robi swoje i idzie do domu. Ty jako kierownik jesteś od wszystkiego, będziesz odpowiadał teoretycznie za to że klient dziś nie ma humoru. Musisz pamiętaj o tym że: NIE ROZMAWIAMY O PROBLEMACH, I NAWET JEŚLI JEST DOBRZE TO I TAK JEST ŻLE, BO BARDZO DOBRZE W SHELL NIE ISTNIEJE.
hell 2016-11-11 21:55:36
Pula premii na 10 pracowników 2500 jak zrobisz 100% ha ha a najlepsze że z tego trzeba też opłacić multisport i teraz dojdzie jeszcze Lux med. wiec wyjeb... na maksa. Na podwyżki nie liczcie, po to są zamykane stacje na noc by zaoszczędzić na te 2000 od stycznia. Jak ktoś chce się sprawdzić czy ma mocny charakter, silną psychikę, jest po prostu Chuckiem Norisem to ok, powinien trochę tam wytrzymać, ale gwarantuję że nie długo. Syf, kiła i mogiła. Każde, ale to każde inne miejsce będzie na pewno lepsze aniżeli Shell w obecnej formie. Pracownik to ostatnie ogniwo o którym się myśli. Ważniejsze są nic nie wnoszące szkolenia ( poza kosztami dla shell'a oraz PR-em ) i oderwane od rzeczywistości słynne już procedury. Ale tak poprzednicy tu piszący, jaka płaca taka praca.
2
Pracownik Shella Katowice 2016-11-13 08:10:18
Opary absurdu na stacjach Shell, ostatnio miałem nockę na stacji, jestem pracownikiem Shella przyjechał kierownik na kontrolę w tym czasie zrobiłem sobie gorącą herbatę i zacząłem jeść śniadanie kierownik kazał mi natychmiast wyjść na mróz, gdzie na dworze było minus 5 stopni żebym pił herbatę i jadł śniadanie na mrozie, gdzie to tak tylko może być na stacjach Shell. Proszę o jakąś pomoc dziękuję
2
Aaa 2016-11-21 06:33:53
Jestem kierowcą zawodowym.Jezdze po całej Europie ale to co się wyprawia z pracownikami na stacji Shell przechodzi ludzkie możliwości.to jest barbarzynstwo zeby pracownik stał na mrozie i trząsł się z zimna jak galaretka.Zabrania mu się wejść na sklep pod karą zwolnienia z pracy.Niech Ci menadżerowie postój w sobie tak na mrozie to zobaczą.Psy w schronisku Mają lepiej
1
Dsa 2016-11-21 06:43:46
Pracowałem na stacji Shell ale to jak sie okrada kierowców wola o pomstę do nieba.pewnego dnia przyjechała dostawa i wlala zwykłego diesla do vpower nitro.Gdy zwróciłem na to uwagę kierownikowi zgnoil mnie jak psa i zwolnił z pracy.Biedni klienci nie wiedzą że są oszukiwanie.to jest normalna praktyka na stacjach shell
2
Nonim 2016-11-21 06:53:45
Byłam klientka stacji Shell ale to co mnie spotkało na stacji w Katowicach przy ulicy Ligockiej przechodzi ludzkie pojęcia.Poprosilam podjazdowego o zatankowanie i użycie szyb i sprawdzenie poziomu powietrza w kołach.Zostalam potraktowana jak ostatni śmieć. Po rozmowie z kierownikiem zostałam całkowicie zniesmaczona stacją który stwierdził że nie muszę tutaj tankowac.Od tamtego dnia omijam stacje Shell szerokim łukiem a tego pana kierownika kto zatrudnił to istny kretyn.
2
szok 2016-11-21 13:25:46
Nonim
Oj joj joj ale barbarzyństwo tak potraktować klientkę! Nosz szok! A nie chciałaś jeszcze żeby wymienił Ci żarówki, wytrzepał dywaniki i może umył autko? Teraz musisz jeździć na stację gdzie wcale nie ma podjazdowych i jest git. Każdy ma lepszy dzień/gorszy a jak podjeżdża taka Paniusia z zestawem grzecznych próśb to myślisz że podjazdowy to piesek i wszystko zrobi bo Ci się należy? Takie usługi to tylko dla stałych klientów i miłych a nie wpada taka i myśli sobie że pomiata trochę człowiekiem!
6
Johnny Bravo 2016-11-21 21:53:21
Koła to się sprawdza u wulkanizatora a szyby jak się ma brudne to się wjeżdża na myjnie tyle w temacie...jedna nie miła Pani mniej
7
Była klientka shella 2016-11-27 14:15:46
Akurat odnośnie stacji na ligockiej w Katowicach to w pełni się zgadzam że pracuje tam banda chamów. Kiedyś miałam sytuację że świeciła mi się lampka oznaczająca brak oleju i poprosiłam pracownika który zamiatał kawałek dalej czy mógłby mi pomóc a on bezczelnie odpowiedział "a nie widzi Pani, że jestem zajęty?" Poszłam więc zapłacić za paliwo i spytałam przy kasie czy mógłby mi ktoś pomóc i kierownik odpowiedział "a co, my jesteśmy mechanikami czy co?" Nigdy więcej tam nie zamierzam tankować.
1
klient 2016-11-30 21:40:30
akurat nie ma Pani racji ,klienci korzystający ze stacji benzynowych myślą ze pracujący tam ludzie są wszystkim zaczynając od sprzątaczy ,kucharzy a przede wszystkim mechanikami akurat może trafiła Pani na pracownika młodego który nie ma zielonego pojęcia (podejrzewam że nie musi go mieć tylko może ) gdzie się wlewa olej i po prostu odmówił dla dobra sprawy.Tak to jest jak się skąpi parę złotych na warsztat i się myśli ze Pan na stacji zrobi wszystko na miejscu .Tankuje na kilku stacjach i z tego co widziałem shell na najlepszą obsługę , więc może zmienić Pani stacje tylko niech się Pani nie zdziwi jak będzie trzeba tankować samemu nie wspomnę już o innych usługach.
8
Viino 2016-12-02 21:07:58
Pracowałem w tej smiesznej firmie x lat, w Warszawie. Dlaczego tak dlugo wytrzymalem ? Ano studia musialem oplacic, a po za tym wiadomo jak jest na rynku pracy w Polsce. Zaczne, moze po kolei.
1. zarobki- to co najbardziej ludzi interesuje 1850 brutto i oczywiscie "premia" jak wyrobisz. Premia byla chyba do 650 brutto(na życie wystarczy .... jak zyjesz w meksyku i przeliczysz to na pesos) za targety a mianowicie za wyrobienie kart lojalonosciowych co graniczylo z cudem dlatego sam musiales je wypisywac a dane bralo sie z kopii faktur. Za hot dogi ,za kawe a dla podjazdowych za sprzedaz paliwa, plynow itc. Jak w miesiacu "nie chcacy wyrobiles target" to w nastepnym podkreca ci srubke i juz go nie wykonasz a potem musisz sluchac wycia kierownika stacji, ktory ledwo co potrafił pisac .
2.atmosfera- to zalezy od stacji zawsze znajda sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i z tymi ktorymi lubimy pracowac
3.godziny pracy- od pon do niedzieli na poranne i nocne zmiany oraz swieta za ktore placa standardowo, juz nawet eunuchowie w starozytnych Chinach byli lepiej traktowani( przynajmniej posilki mieli i dach nad glowa oplacony).
4.Paski?- a co to są paski, przychodzi wyplata a nawet nie wiesz za co zarobiles, a jak juz udales sie do "samca alfy" po pasek, to zachowywal sie jak bys nasral jego mosci na biurko i kazalbys mu kuszac( z j. rosyjskiego), wyplata tam to fikcja, ba nawet za tajemniczego nie raz ruchali, dali jakies ochlapy albo i nic.
Podsumowujac ciesze sie iz rzucilem to cos tak zwana korpo swirownie , gdzie na stanowiskach kierwoniczych goruje tak podejrzewam nepotyzm( tak wiem kolejne trudne slowko), bo nie raz widzialem roznych kierownikow stacji z takim ilorazem inteligencji, ze rece opadaja . Pozdrawiam pracownikow stacji( nie wszystkich) a liczac od kierownika po samo biuro shell to wiedzcie ,ze dla takich ludzi jak wy jest specjalne miejsce w piekle.
3
Adi 2016-12-03 09:10:40
Czyżby nie spełnione ambicje. Pracowałeś tyle lat i nie masz pojęcia co piszesz. Stanowiska kierownicze stacji przydzielone są z przypadku. Na to stanowisko trafia się z kasy. Na dany moment cluster wybiera sobie najbardziej wyróżniającą się osobę czy to pod względem zaangażowania, wiedzy czy silnego charakteru.
Kierownik na stacji ma gówna do gadania czy to w kwestii pensji czy premii.
3
PRAWDA O SHELL 2016-12-14 18:02:16
Unikać tej firmy jak ognia !!!!!! Ludzie zacznijcie myślęc nie nie tankujcie tych paliw niby lepszych bo to ściema !!!!! Niech sami wyjdą i nalewaja w ziemi za te zapomogi która płaca . Za ten wyzysk ktoś się powinien w końcu wziąść a przede wszystkim sami pracownicy! !!! Awanse dostają za ludzka prace śmiech !!!!! Kierowcy jeździć u nich nie chcą taka to firma SHELL ha ha ha ha. Oni tyle mają wspólnego z Ferrari i to ich paliwo aż szkoda gadać a coś o tym wiem ...........
5
Mateusz 2017-01-05 18:46:44
Witam, kończę studia na Wydziale Bezpieczeństwa Cywilnego pracą inżynierską na temat bezpieczeństwa pracy na stacjach paliw. W związku z tym mam prośbę do osób, które pracują lub pracowały na stacjach paliw o wypełnienie tej krótkiej ankiety. Całość zajmie nie dłużej niż 2 minuty. Z góry wszystkim dziękuje.
Ankieta w linku: https://goo.gl/forms/SG2rVqS6N1fvfwqg2 (link do formularzy google)
1
Zostaw swoją opinię o Shell Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Shell Polska