logo Cukiernia Michalscy

Cukiernia Michalscy

Kraków

Opinie o Cukiernia Michalscy

BM 2012-01-23 19:14:47
WCALE NIE JEST TAK NAJGORZEJ W NIEKTORYCH FIRMACH ZNACZIE GORZEJ JAK SIE KOMUS NIE CHCE ROBIC TO I MICHALSKI NIE POMOZE HIHIHIHI
pracownik 2012-02-01 21:57:10
ja od krotkiego czasu pracuje u michalskich. ludzie super, luzna atmosfera. nie wiem kto pisze takie komentarze.
anonim 2013-06-19 18:26:37
Jaką proponują stawkę? Przy takiej rotacji pracowników jak piszecie jest może szansa dorobić trochę w wakacje w Cukierni Michalscy?
kaśkabr 2013-11-29 14:32:16
Trochę dziwią mnie Wasze opinie , bo ja nie mogę powiedzieć za wiele złego na temat tej firmy. Pracowałam tam przez dwa lata i poza jakimis drobnnymi sprzeczkami na tmeat biezacych spraw, moja wspoółpraca z szefem przebiegała bezproblemowo.
3
Magistralna 2013-11-30 20:18:52
Patrze i oczom nie wierze, wcześniej tu nie zaglądałam, dopiero post dodany przez kogoś wyżej spawił, że wątek się "odświeżył". No ja tam pracowałam i nidy nie mogłam narzekać, pensja ok jak na te czasy i możliwości, usmiech i miłe słowo od szefowej jeśli z nią się widziałam, koleżanki tez spoko.. ale może to ywynika z faktu, że piszecie "szef" ? No bo przecież są dwa rodzaje cukierni Michalscy, jedna zarządzana przez faceta a druga przez babkę. Z tą drugą mam właśnie doświadczenia
1
Annaaaa 2013-12-31 23:57:58
Ja również tam pracowałam u Michalskich i nie narzekam. Jeśli mowa o (usunięte przez administratora) oczywiście, bo słyszałam że są dwie takie firmy. Ja pracowałam na Pawiej i było ok
1
Nowa 2014-01-30 13:52:39
Pracuje od 3 tygodni w krakowskiej galerii w cukierni i nie zauważyłam, żeby coś było nie tak, dziewczyny miłe sympatyczna atmozfera, szczerze jedynie na co można by bylo narzekać to klienci czasami :P Reszta ok, wiec moze cos sie zmienilo...
mary 2014-02-08 13:36:42
No tak, praca w usługach ma to do siebie, że czasem trafi się wymagający i upierdliwy klient, no, ale trzeba się z tym liczyć, czy pracując w cukierni Michalscy, czy gdzie indziej.
Giee 2014-02-10 14:10:43
Jak ktoś nie lubi klientów to lepiej żeby na sali nie pracował, aniw żadnych usługach... No bo wiadomo czy za kasą, cyz handlowiec czy kelnerka to trzea się uśmiechac i znosic ludzi nie wazne jacy są. Ja pracuje na szęście "na zapleczu" więc mnie to nie dotyczy. I supelnie nie rozumiem uwag tych wyżej, bo ekipę u (usunięte przez administratora)mam zgrana a szefową sympatyczną :)
Amaretto 2014-02-27 13:12:04
Ja też pracowałam u (usunięte przez administratora)i nie mogę złego słowa o kobiecie powiezdziec. Były lpsze i gorsze dni, ale to jak wszędzie chyba? Ogolnie pozostawila po sobie dobre wrazenie, dobrze wspominam wspolprace.
tuki 2014-02-27 21:03:30
we wcześniejszych komentarzach chyba ktoś strollował mówiąc źle o Cukiernii Michalscy. Dobrze, że ma ona tyle pozytywów
1
lukas 2014-03-09 17:06:59
Temperatura czasami musi być chyba na odpowiednim poziomie, by się ciasta nie rozpuściły, pewnie wystarczy się odpowiednio ubrać.
1
488 2014-04-01 15:34:42
Od lat współpracuję z Firmą.Mam tylko same dobre wspomnienia. Coś się jednak tam podziało! Telefony osób z którymi dotąd rozmawiałam - milczą lub mają zapchane skrzynki.!!!!????
2
dudi 2014-05-02 13:07:43
i @488, interesowałaś się głębiej tym co się stało w Cukierni Michalscy? udało Ci się skontaktować z tamtymi ludźmi?
pawel 2014-05-14 19:05:16
Właśnie, bo cukiernia Michalscy ma bardzo dobre opinie klientów jesli chodzi o wyroby, szczególnie torty, to mają jakieś problemy?
1
Półtoraroczna pracownica 2014-09-22 21:43:35
Jako była pracownica z ponad półtorarocznym doświadczeniem śmiało mogę polecić pracę u Michalskich (logo bez korny). Czytając powyższe komentarze chciałam odświeżyć informację dla wszystkich szukających pracy - polecam! Pracuje się za uczciwe pieniądze, nigdy nie zostałam oszukana na pieniądze. Ile się chce pracować tyle się pracuje, dyscyplina jest, aby utrzymac poziom w cukierniach.
Wyroby cukiernicze przepyszne, stad łatwo sie poleca klientom. Jezeli komuś zalezy na pracy i dobrze wypelnia swoje obowiązki to nigdy nie ma problemu. Ludzie, szanujcie swoje prace i pracujcie, a nie tylko wymagacie !!!
ada 2014-09-23 18:37:30
To ja juz nie wiem co myslec o cukierni Michalscy, bowiem jak widać są i bardzo zadowoleni pracowncy, jak i niezadowoleni. Jak o sobie piszą od momentu rozpoczęcia działalności w 1992 roku Cukiernia Michalscy cieszy się uznaniem klientów dzięki wysokiej jakości wypiekom o wyjątkowym smaku. Z tym sie jeszcze moge zgodzić, ale co do pracy się pogubiłam.
romek 2014-12-17 16:35:24
nie wiem jak to u Was wygląda konkretnie, ale ja na przykład zastanawiam się nad pracą u nich, owszem przeczytałem już kilka negatywnych opinii, ale wydaje mi się, że są one mocno przesadzone tak naprawdę i tutaj pojawia się już problem, ponieważ nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pisanie opinii pod wpływem emocji.
gość 2015-04-21 21:07:32
Czy Michalscy zmienili nazwę i nazywają się teraz Jonasz? Poszukują pracowników do sklepu sieciowego i na Strzelców 26 prowadzą nabór.Wie ktoś czy to jakaś inna firma czy to jednak dalej Michalscy pod inną nazwą?
1
ameritum 2016-06-18 23:52:28
niestety co do jakości wypieków, to Michalscy bardzo się popsuli. Tydzień temu zakupiłyśmy na Wrocławskiej torcik czekoladowy i czarny las. Biszkopt był suchy, wręcz kamienny, masa smakowała zjełczałym masłem, a sama polewa czekoladowa bez smaku, tylko słodka, mdła. Zwróciłam napoczęty kawałek, albo raczej ostatek ponieważ pani sprzedająca sprzedała mi całość jakiegoś kawałka leżącego z tyłu lady. Nie z całego ciasta leżącego przy szybie. Rozczarowałyśmy się.
haha 2016-07-26 10:24:30
widze, że to nie pierwszy nie ostatni Klient Michalksiej zrobiony w ciemno ! no cóż Pani Małgorzato czas sie pakować pod most !!!
1
ref 2016-07-27 17:38:49
@bo no taka prawda ze zawsze tak poiwnno byc nie uwazasz?
Zostaw swoją opinię o Cukiernia Michalscy - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Michalscy