brak logo

Bahlsen Sweet

Skawina

Opinie o Bahlsen Sweet

Strup 2014-05-20 01:30:44
No to jeśli w ten sposób podchodzą do pracowników to nie dziwne, że mają niską skuteczność i atmosferę rodem z piekła. Ktoś sięgnie po olej do głowy?
Kościor 2014-09-12 08:15:26
@pracus Powiedz mi proszę, bo w przeciętnym normalnym zakładzie każdy ma swoje obowiązki i rzeczy do wykonania danego dnia. Nie wchodzi w ich skład "lizanie". Jaki sens ma takie zachowanie, co ono przynosi? Dla mnie to przejaw poziomu przedszkolaka co niektórych pracowników, a nie mogę zrozumieć faktu zatrudniania takich ludzi w tak uznanej marce jak Bahlsen.
zigi 2014-09-22 16:20:37
@Kościor mnie też to dziwi, szczególnie że w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są awansowani na kierowników, a dobrzy pracownicy po kilka lat pracują za psie pieniądze przez pośrednika lub odchodzą. ...bo nie ma dla nich etatu...
kościor 2014-10-04 20:56:44
Co prawda nie jestem odpowiedzialny za kreowana przez nich polityke, ale takie zachowanie na dluzsza mete nie maja sensu, bo osoby, ktore na dane stanowiska nie zasluzyly raczej nie przyniosa firmie odpowiednich korzysci. Z tego wniosek, ze takie decyzje sa chybione, a firma w koncu na tym sporo straci
znajomy 2014-10-09 19:29:50
Jestem świadkiem pań które pracują w tej firmie wychodza co 5 min na papierosa jest to nie dorzeczne a wręcz karegoryczne zachowanie .Zastanawiam się za co ta firma płaci pracownikom bo licząc wyjścia tych pan to jest tylko może 2godziny solidnej pracy z osimiu:-/
nati 2014-10-10 20:48:45
Dla mnie kierownictwo tej firmy jest jak rząd w naszym kraju, nic tylko własne kieszenie wypchać. To nic że niektóry wały kręcą, "uciszmy sprawę, bo może jeszcze nasze wałki znajdą".. nie mogę uwierzyć tylko że Pan naczelny daje się w to wmieszać. ...chyba że...?
1
yoyo 2014-10-21 12:41:43
Tak, tak sprawa Wyrobów jak szybko wyszła, tak szybko ją zgasili. Co lepsze stanowiska odziedziczyli synowie oni już mają doświadczenie i wskazówki od taty i zaraz będzie to samo
1
Mark 2014-10-31 21:03:33
A są jakiekolwiek wyciągane konsekwencji co do tych wspomnianych Pań, o których wspomniał @znajomy ? to, że częste wychodzenie na papieroski to znana powszechnie metoda skutecznie ograniczając ilość czasu spędzonego na właściwej pracy, którą można spotkać prawie w każdym zakładzie pracy. Czy się mylę ?
yoyo 2014-11-04 15:18:59
@Mark właśnie tak jak Mark chcą nam zamknąć buzie. Próbują zastraszyć i szantażować. Jak ktoś napisze cokolwiek nie tak na temat zarządzania firmą pojawiają się komentarze tego typu. Wyciągajcie konsekwencje jak chcecie.
2
Patryk 2014-11-20 18:08:57
Przecież forum jest całkowicie anonimowe, mozna pisac tutaj co się chce. Nawet jakby Bahlsen sweet próbował dojść do autora posta, to mu sie to nie uda... Chyba kazdy może napisac subiektywna opinie na temat pracy i nie będzie to żadnym oczernianiem wizerunku firmy. Także nie bójcie się pisać! Pozdrawiam.
lucjan kabanos 2015-01-05 16:47:45
po pierwsze, nie wierze nigdy do końca w negatywne komentarze odnośnie pracodawców na takich forach. po drugie, nie chcąc wzbudzać niepotrzebnych emocji negatywnych, zadam moje pytanie nieco inaczej z racjio tego że szukam pracy. jakie plusy ma praca w Bahlsen Sweet i czym się ten pracodawca na plus wyróżnia od innych?
Arnold 2015-01-07 23:58:37
bardzo prosta odpowiedz dotycząca różnicy między pracodawcami , mianowicie pracując w firmie Bahlsen Sweet będziesz miał zaszczyt pracować przez firmę pośredniczącą pracą i umowę o pracę będziesz podpisywał w nieskończoność aż komuś się to znudzi , myślę że będziesz to ty POWODZENIA K&K czeka
2
jobel 2015-01-22 10:27:06
firma niby na międzynarodowym poziomie, ale kierownictwo tej firmy jest niczym polski rząd - korupcja, układy i żeby jak najwięcej dla siebie
marek 2015-01-22 18:58:55
no ale zatrudniali jakoś niedawno nowe osoby z tego co pamiętam tak naprawdę i można tutaj już spokojnie pomyśleć o jakimś konkretnym rozwoju. jak myślicie, czy mozna iśc do nich nie znając nikogo kompletnie? bo wiem, że ludzie z polecenia są czasem pryjmowani no i to ma i plusy i minusy swoje jednak.
1
AAAllll 2015-02-02 19:22:00
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
2
AAAllll 2015-02-02 19:22:56
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
kraszer 2015-02-15 16:08:10
Jeśli chodzi o pracę w tym miejscu to ze swojego doświadczenia jak najbardziej mogę polecić. Bahlsen mogę wyróżnić za dobrą atmosferę w pracy , ludzkie podejście do swoich pracowników oraz możliwość odbywania wielu ciekawych szkoleń. Ogólnie jak dla mnie oczywiście na duży plus ;) sami sprawdźcie jak Wam się spodoba
Kysio 2015-02-16 23:59:12
K&k to gówniana firma która oszukuje pracowników na każdym kroku a co do atmosfery to zależy z kim się pracuje bo rożne szajbusy tam pracują jeden ma większe odchyłki od normy a drugi jest spoko i to są fakty
pyłek 2015-03-19 01:36:17
Witam a orientujecie się gdzie mogę złożyć cv żeby dostać się do kawy lub Lajkonika albo Bal-sena
1
pietrekc 2015-04-13 20:51:12
bylem na rozmowie na operatora produkcji na poczatek proponuja 1500zl za system 3zmianowy
Kysio 2015-04-25 21:42:45
oferta o pracę jest jako operator maszyn ale przyjmują na stanowisko pakowacz bo nie mogą przyjąć od razu na operatora i na takim stanowisku siedzisz parę lat no inna sprawa jak masz układy to moment dostajesz operatora,ale to też marne pieniądze 3zmiany gorąc rewelacji niema lepiej płaci grama i lajkonik
aga.. 2015-04-28 10:44:51
to jednak Wyroby dopięły swego... rodzinny interes został w rodzinie...
a propos po ile teraz te ciastka z garażu i kto siedzi na kasie kadł.. czy piwow...
6
kocurek 2015-05-22 18:29:19
Same gupoty W OSTATNIEJ OPINIE KTOŚ WYPISUJE BZDURY.
1
kocurek 2015-05-22 18:34:01
Same bzdury wypisuje pewna osoba ☺.
1
Jolo 2015-06-19 16:19:26
kogos prawda w oczy kole..?
Jolo 2015-06-19 16:19:48
kogos prawda w oczy kole..?
kocurek 2015-06-27 14:23:32
Właśnie ktoś komuś zazdrościć i oczy bolą . Bo jak się umie pracować dobrze bez żadnego oszustwa tak jak jedna osoba z bahlsen która został zwolniona.
1
kocurek 2015-06-27 14:25:49
Prawda w oczy w kole haha ha
1
kocurek 2015-06-27 14:34:20
PRAWDA W oczy boli haha ha! !
kraszer 2015-07-12 00:00:17
firma prowadzi dość intensywnie rekrutacje w ostatnim czasie. Widziałem że przede wszystkim zależy im na Koordynatorze ds. Projektów Międzynarodowych . Mają spore wymagania, a niestety niewiele mówią o tym co mogą dać od siebie. Czy macie może informacje własnie odnośnie tej drugiej sprawy? z góry dzięki za info
kraszer 2015-07-12 00:03:42
firma prowadzi dość intensywnie rekrutacje w ostatnim czasie. Widziałem że przede wszystkim zależy im na Koordynatorze ds. Projektów Międzynarodowych . Mają spore wymagania, a niestety niewiele mówią o tym co mogą dać od siebie. Czy macie może informacje własnie odnośnie tej drugiej sprawy? z góry dzięki za info
igi 2015-07-13 05:53:24
Wyroba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jabłko nie spada daleko od jabłoni... każdy kto ma jakąkolwiek styczność z tą firmą dobrze o tym wie...
2
zła 2015-07-20 10:20:50
praca w Bahlsen w skawinie jest spoko podejscie do ludzi też natomiast nie próbujcie w EkoWafel zator bo to oszusci;cygany i zadnego podejscia do człowieka
niki 2015-07-31 21:50:32
Witam, jakie są warunki pracy w Skawinie na stanowisku pakowacza ciastek? Te zmiany o których informuje agencja to są co 2 dni czy po tygodniu się pracuje? Na ile dają umowę i czy są fajni w miarę młodzi ludzie w zespołach? :)
Ciastko 2015-08-19 00:00:03
Przedstawiciel Handlowy ds. sieci c&c czego się można spodziewać w tej firmie na takim stanowisku jakie narzędzia pracy , zarobki i atmosfera? Warto wysyłać CV?
Dzięki za wszelkie informacje.
maria 2015-08-23 17:22:34
cała Skawina wie jakie przekręty Wyroby robiły i robią nadal... tak, że ktoś, kto pisze o dobrej pracy bez oszustw w przypadku tych Panów chyba minął się z powołaniem... raczej powinien pracować w Polskim rządzie...:)
2
cukier 2015-08-30 15:30:12
a co z umową, chodzi mi o to czy podpisujesz dokumenty bezpośrednio z firmą Bahlsen Sweet czy przez jakąś agencję pośredniczącą. i przede wszystkim czy jest to umowa o pracę. jak wygląda praca, czy jest ciężko i jaka jest atmosfera między pracownikami? jeśli ktoś wie coś na ten temat będę wdzięczna za informacje.
Robert 2015-09-02 23:40:38
przy pracy jako pakowacz ciastek zatrudnia firma zewnętrzna ( praca przeważnie na telefon )mało kiedy jest wyrobiona norma godzinowa miesiąca ,jeżeli chodzi o pracę to praca wymaga szybkości ruchów ( zbiór ciastek z linii )natomiast odnośnie atmosfery to zależy w jakiej brygadzie się w danym dniu pracuje , jedne kobiety są miłe a co poniektóre to pomiatają ludźmi na prawo i na lewo pani ( Maślanka )potrafi nawet ubliżać na linii i jest to nagminne kierowniczka zmiany pani Kasprzyk i pan Pyzik dobrze wiedzą co się dzieje a reakcji z ich strony niema po prostu stara plika nie do ruszenia -układy.
4
aniaa 2015-09-29 18:40:49
@Robert, na jaką umowę można tam liczyć z tego co piszesz wnioskuję, że grafik jest elastyczny,i jest to praca w systemie, co by mi wręcz odpowiadało ponieważ poszukuję dodatkowej pracy, czy dzwonią wtedy kiedy kogoś potrzebują na konkretny dzień? jeżeli to nie problem to napisz mniej więcej na jakie zarobki można tam liczyć oraz na jaką umowę można tam liczyć
1
Ciekawski 2015-10-09 17:09:41
A to prawda, że Dyrektor Marketingu odchodzi?
do ciekawski 2015-10-28 13:30:59
Podobno się waha, ale czas pokaże, jaką ostatecznie decyzję podejmie.
Gosia 2015-10-29 22:36:10
Ciekawe dlaczego dyrektor marketingu odchodzi. Czy to kwestia spraw osobistych czy może nie jest zadowolony z pracy w tej firmie. A co do wypowiedzi @Robert to zdziwiona jestem, że firma zatrudnia pracowników przez zewnętrzną firmę, sądziłam, że sami prowadzą rekrutacje na wszystkie stanowiska, a tu jednak jest inaczej.
ANDRZEJ 2016-02-14 16:14:25
WITAM
CZY FIRMA ZATRUDNIŁA JUŻ NOWEGO KIEROWNIKA ZMIANY? WIDZIAŁEM OGŁOSZENIE NA ETAT W BAHLSEN SKAWINA? JAKICH WARUNKÓW MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ?
1
ANDRZEJ 2016-02-14 16:23:23
WITAM
CZY FIRMA ZATRUDNIŁA JUŻ NOWEGO KIEROWNIKA ZMIANY? WIDZIAŁEM OGŁOSZENIE NA ETAT W BAHLSEN SKAWINA? JAKICH WARUNKÓW MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ?
1
aniaa 2016-03-08 09:01:55
kierownika zmiany to nie widzialem @ANDRZEJ ale wejdz na ich stronę może cię to zainteresuje bo teraz szukają kogos od eksportu i koordynatora w dziale ruchu
modliszka 2016-04-17 20:23:07
ktos to ładnie określił teraz jest jeszcze gorzej
kalinka 2016-04-17 20:26:10
Markizy z nadzieniem kakaowym, orzechowym i waniliowym, herbatniki maślane o różnych smakach oraz ciastka - wiadomo że propdukując takie pyszności nie jest lekko, może pom prostu ty nie podołałeś takiemu zadaniu i wym,aganiom i dlatego teraz narzekasz
kraszer 2016-05-15 16:22:55
Witam serdecznie. Nie wiem ile to jeszcze potrwa, ale póki co firma radzi sobie całkiem nieźle. Może fantastyczna nie jest , ale znam ludzi którzy sporo tutaj przetrwali
jaro 2016-06-12 08:26:03
tak na pewno są tacy, kręcą wały całe życie, okradają firmę na grubą kasę, a mimo to przetrwali... ciśnie się na usta Wyroby...
1
juza 2016-06-25 21:41:34
chyba ty! a poza tym za akcję Polska Akademia Plant for the Planet wielki szacunek mam do tej firmy.
1
Zostaw swoją opinię o Bahlsen Sweet - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet