Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bahlsen Sweet

Pracowałeś w firmie Bahlsen Sweet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Strup - 2014-05-20 01:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jeśli w ten sposób podchodzą do pracowników to nie dziwne, że mają niską skuteczność i atmosferę rodem z piekła. Ktoś sięgnie po olej do głowy?
zdjecie uzytkownika
Kościor - 2014-09-12 08:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracus Powiedz mi proszę, bo w przeciętnym normalnym zakładzie każdy ma swoje obowiązki i rzeczy do wykonania danego dnia. Nie wchodzi w ich skład "lizanie". Jaki sens ma takie zachowanie, co ono przynosi? Dla mnie to przejaw poziomu przedszkolaka co niektórych pracowników, a nie mogę zrozumieć faktu zatrudniania takich ludzi w tak uznanej marce jak Bahlsen.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2014-09-22 16:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kościor - 2014-09-12 08:15:26]:
@Kościor mnie też to dziwi, szczególnie że w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są awansowani na kierowników, a dobrzy pracownicy po kilka lat pracują za psie pieniądze przez pośrednika lub odchodzą. ...bo nie ma dla nich etatu...
zdjecie uzytkownika
kościor - 2014-10-04 20:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda nie jestem odpowiedzialny za kreowana przez nich polityke, ale takie zachowanie na dluzsza mete nie maja sensu, bo osoby, ktore na dane stanowiska nie zasluzyly raczej nie przyniosa firmie odpowiednich korzysci. Z tego wniosek, ze takie decyzje sa chybione, a firma w koncu na tym sporo straci
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-10-09 19:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świadkiem pań które pracują w tej firmie wychodza co 5 min na papierosa jest to nie dorzeczne a wręcz karegoryczne zachowanie .Zastanawiam się za co ta firma płaci pracownikom bo licząc wyjścia tych pan to jest tylko może 2godziny solidnej pracy z osimiu:-/
zdjecie uzytkownika
nati - 2014-10-10 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie kierownictwo tej firmy jest jak rząd w naszym kraju, nic tylko własne kieszenie wypchać. To nic że niektóry wały kręcą, "uciszmy sprawę, bo może jeszcze nasze wałki znajdą".. nie mogę uwierzyć tylko że Pan naczelny daje się w to wmieszać. ...chyba że...?
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-10-21 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nati - 2014-10-10 20:48:45]:
Tak, tak sprawa Wyrobów jak szybko wyszła, tak szybko ją zgasili. Co lepsze stanowiska odziedziczyli synowie oni już mają doświadczenie i wskazówki od taty i zaraz będzie to samo
zdjecie uzytkownika
Mark - 2014-10-31 21:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są jakiekolwiek wyciągane konsekwencji co do tych wspomnianych Pań, o których wspomniał @znajomy ? to, że częste wychodzenie na papieroski to znana powszechnie metoda skutecznie ograniczając ilość czasu spędzonego na właściwej pracy, którą można spotkać prawie w każdym zakładzie pracy. Czy się mylę ?
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-04 15:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mark - 2014-10-31 21:03:33]:
@Mark właśnie tak jak Mark chcą nam zamknąć buzie. Próbują zastraszyć i szantażować. Jak ktoś napisze cokolwiek nie tak na temat zarządzania firmą pojawiają się komentarze tego typu. Wyciągajcie konsekwencje jak chcecie.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-20 18:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież forum jest całkowicie anonimowe, mozna pisac tutaj co się chce. Nawet jakby Bahlsen sweet próbował dojść do autora posta, to mu sie to nie uda... Chyba kazdy może napisac subiektywna opinie na temat pracy i nie będzie to żadnym oczernianiem wizerunku firmy. Także nie bójcie się pisać! Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lucjan kabanos - 2015-01-05 16:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze, nie wierze nigdy do końca w negatywne komentarze odnośnie pracodawców na takich forach. po drugie, nie chcąc wzbudzać niepotrzebnych emocji negatywnych, zadam moje pytanie nieco inaczej z racjio tego że szukam pracy. jakie plusy ma praca w Bahlsen Sweet i czym się ten pracodawca na plus wyróżnia od innych?
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2015-01-07 23:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bardzo prosta odpowiedz dotycząca różnicy między pracodawcami , mianowicie pracując w firmie Bahlsen Sweet będziesz miał zaszczyt pracować przez firmę pośredniczącą pracą i umowę o pracę będziesz podpisywał w nieskończoność aż komuś się to znudzi , myślę że będziesz to ty POWODZENIA K&K czeka
zdjecie uzytkownika
jobel - 2015-01-22 10:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma niby na międzynarodowym poziomie, ale kierownictwo tej firmy jest niczym polski rząd - korupcja, układy i żeby jak najwięcej dla siebie
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-22 18:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale zatrudniali jakoś niedawno nowe osoby z tego co pamiętam tak naprawdę i można tutaj już spokojnie pomyśleć o jakimś konkretnym rozwoju. jak myślicie, czy mozna iśc do nich nie znając nikogo kompletnie? bo wiem, że ludzie z polecenia są czasem pryjmowani no i to ma i plusy i minusy swoje jednak.
zdjecie uzytkownika
AAAllll - 2015-02-02 19:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
zdjecie uzytkownika
AAAllll - 2015-02-02 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2015-02-15 16:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę w tym miejscu to ze swojego doświadczenia jak najbardziej mogę polecić. Bahlsen mogę wyróżnić za dobrą atmosferę w pracy , ludzkie podejście do swoich pracowników oraz możliwość odbywania wielu ciekawych szkoleń. Ogólnie jak dla mnie oczywiście na duży plus ;) sami sprawdźcie jak Wam się spodoba
zdjecie uzytkownika
Kysio - 2015-02-16 23:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K&k to gówniana firma która oszukuje pracowników na każdym kroku a co do atmosfery to zależy z kim się pracuje bo rożne szajbusy tam pracują jeden ma większe odchyłki od normy a drugi jest spoko i to są fakty
zdjecie uzytkownika
pyłek - 2015-03-19 01:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a orientujecie się gdzie mogę złożyć cv żeby dostać się do kawy lub Lajkonika albo Bal-sena
zdjecie uzytkownika
pietrekc - 2015-04-13 20:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem na rozmowie na operatora produkcji na poczatek proponuja 1500zl za system 3zmianowy
zdjecie uzytkownika
Kysio - 2015-04-25 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta o pracę jest jako operator maszyn ale przyjmują na stanowisko pakowacz bo nie mogą przyjąć od razu na operatora i na takim stanowisku siedzisz parę lat no inna sprawa jak masz układy to moment dostajesz operatora,ale to też marne pieniądze 3zmiany gorąc rewelacji niema lepiej płaci grama i lajkonik
zdjecie uzytkownika
aga.. - 2015-04-28 10:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
to jednak Wyroby dopięły swego... rodzinny interes został w rodzinie...
a propos po ile teraz te ciastka z garażu i kto siedzi na kasie kadł.. czy piwow...
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-05-22 18:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Same gupoty W OSTATNIEJ OPINIE KTOŚ WYPISUJE BZDURY.
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-05-22 18:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aga.. - 2015-04-28 10:44:51]:
Same bzdury wypisuje pewna osoba ☺.
zdjecie uzytkownika
Jolo - 2015-06-19 16:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogos prawda w oczy kole..?
zdjecie uzytkownika
Jolo - 2015-06-19 16:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogos prawda w oczy kole..?
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-06-27 14:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie ktoś komuś zazdrościć i oczy bolą . Bo jak się umie pracować dobrze bez żadnego oszustwa tak jak jedna osoba z bahlsen która został zwolniona.
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-06-27 14:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda w oczy w kole haha ha
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-06-27 14:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolo - 2015-06-19 16:19:48]:
PRAWDA W oczy boli haha ha! !
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2015-07-12 00:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma prowadzi dość intensywnie rekrutacje w ostatnim czasie. Widziałem że przede wszystkim zależy im na Koordynatorze ds. Projektów Międzynarodowych . Mają spore wymagania, a niestety niewiele mówią o tym co mogą dać od siebie. Czy macie może informacje własnie odnośnie tej drugiej sprawy? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2015-07-12 00:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma prowadzi dość intensywnie rekrutacje w ostatnim czasie. Widziałem że przede wszystkim zależy im na Koordynatorze ds. Projektów Międzynarodowych . Mają spore wymagania, a niestety niewiele mówią o tym co mogą dać od siebie. Czy macie może informacje własnie odnośnie tej drugiej sprawy? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
igi - 2015-07-13 05:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kocurek - 2015-06-27 14:25:49]:
Wyroba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jabłko nie spada daleko od jabłoni... każdy kto ma jakąkolwiek styczność z tą firmą dobrze o tym wie...
zdjecie uzytkownika
zła - 2015-07-20 10:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w Bahlsen w skawinie jest spoko podejscie do ludzi też natomiast nie próbujcie w EkoWafel zator bo to oszusci;cygany i zadnego podejscia do człowieka
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-07-31 21:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie są warunki pracy w Skawinie na stanowisku pakowacza ciastek? Te zmiany o których informuje agencja to są co 2 dni czy po tygodniu się pracuje? Na ile dają umowę i czy są fajni w miarę młodzi ludzie w zespołach? :)
zdjecie uzytkownika
Ciastko - 2015-08-19 00:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstawiciel Handlowy ds. sieci c&c czego się można spodziewać w tej firmie na takim stanowisku jakie narzędzia pracy , zarobki i atmosfera? Warto wysyłać CV?
Dzięki za wszelkie informacje.
zdjecie uzytkownika
maria - 2015-08-23 17:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kocurek - 2015-06-27 14:23:32]:
cała Skawina wie jakie przekręty Wyroby robiły i robią nadal... tak, że ktoś, kto pisze o dobrej pracy bez oszustw w przypadku tych Panów chyba minął się z powołaniem... raczej powinien pracować w Polskim rządzie...:)
zdjecie uzytkownika
cukier - 2015-08-30 15:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z umową, chodzi mi o to czy podpisujesz dokumenty bezpośrednio z firmą Bahlsen Sweet czy przez jakąś agencję pośredniczącą. i przede wszystkim czy jest to umowa o pracę. jak wygląda praca, czy jest ciężko i jaka jest atmosfera między pracownikami? jeśli ktoś wie coś na ten temat będę wdzięczna za informacje.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-09-02 23:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przy pracy jako pakowacz ciastek zatrudnia firma zewnętrzna ( praca przeważnie na telefon )mało kiedy jest wyrobiona norma godzinowa miesiąca ,jeżeli chodzi o pracę to praca wymaga szybkości ruchów ( zbiór ciastek z linii )natomiast odnośnie atmosfery to zależy w jakiej brygadzie się w danym dniu pracuje , jedne kobiety są miłe a co poniektóre to pomiatają ludźmi na prawo i na lewo pani ( Maślanka )potrafi nawet ubliżać na linii i jest to nagminne kierowniczka zmiany pani Kasprzyk i pan Pyzik dobrze wiedzą co się dzieje a reakcji z ich strony niema po prostu stara plika nie do ruszenia -układy.
zdjecie uzytkownika
aniaa - 2015-09-29 18:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Robert, na jaką umowę można tam liczyć z tego co piszesz wnioskuję, że grafik jest elastyczny,i jest to praca w systemie, co by mi wręcz odpowiadało ponieważ poszukuję dodatkowej pracy, czy dzwonią wtedy kiedy kogoś potrzebują na konkretny dzień? jeżeli to nie problem to napisz mniej więcej na jakie zarobki można tam liczyć oraz na jaką umowę można tam liczyć
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-10-09 17:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda, że Dyrektor Marketingu odchodzi?
zdjecie uzytkownika
do ciekawski - 2015-10-28 13:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno się waha, ale czas pokaże, jaką ostatecznie decyzję podejmie.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-10-29 22:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe dlaczego dyrektor marketingu odchodzi. Czy to kwestia spraw osobistych czy może nie jest zadowolony z pracy w tej firmie. A co do wypowiedzi @Robert to zdziwiona jestem, że firma zatrudnia pracowników przez zewnętrzną firmę, sądziłam, że sami prowadzą rekrutacje na wszystkie stanowiska, a tu jednak jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
ANDRZEJ - 2016-02-14 16:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
CZY FIRMA ZATRUDNIŁA JUŻ NOWEGO KIEROWNIKA ZMIANY? WIDZIAŁEM OGŁOSZENIE NA ETAT W BAHLSEN SKAWINA? JAKICH WARUNKÓW MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ?
zdjecie uzytkownika
ANDRZEJ - 2016-02-14 16:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM
CZY FIRMA ZATRUDNIŁA JUŻ NOWEGO KIEROWNIKA ZMIANY? WIDZIAŁEM OGŁOSZENIE NA ETAT W BAHLSEN SKAWINA? JAKICH WARUNKÓW MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ?
zdjecie uzytkownika
aniaa - 2016-03-08 09:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownika zmiany to nie widzialem @ANDRZEJ ale wejdz na ich stronę może cię to zainteresuje bo teraz szukają kogos od eksportu i koordynatora w dziale ruchu
zdjecie uzytkownika
modliszka - 2016-04-17 20:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Strup - 2014-05-20 01:30:44]:
ktos to ładnie określił teraz jest jeszcze gorzej
zdjecie uzytkownika
kalinka - 2016-04-17 20:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Markizy z nadzieniem kakaowym, orzechowym i waniliowym, herbatniki maślane o różnych smakach oraz ciastka - wiadomo że propdukując takie pyszności nie jest lekko, może pom prostu ty nie podołałeś takiemu zadaniu i wym,aganiom i dlatego teraz narzekasz
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2016-05-15 16:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalinka - 2016-04-17 20:26:10]:
Witam serdecznie. Nie wiem ile to jeszcze potrwa, ale póki co firma radzi sobie całkiem nieźle. Może fantastyczna nie jest , ale znam ludzi którzy sporo tutaj przetrwali
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brałem udział w rekrutacji na stanowisko Junior Brand Managera. Spotkanie (1. etap) przebiegło w dość miłej atmosferze. Standardowe pytania itp.
UWAGA! Nie otrzymałem feedbacku, zarówno prostej informacji czy przechodzę dalej, czy też nie, jak i informacji uzasadniającej.
I z tego co wiem, firma ta właśnie w ten sposób traktuje kandydatów. Jeśli ktoś nie przypadł do gustu wówczas szukają dalej, ale nie mają w zwyczaju poinformować kandydata. W sytuacji, iż do marketingu rekrutują niemal non stop może to doprowadzić do sytuacji, iż zrażą do siebie potencjalnych kandydatów.
Pytania: standardowe
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-06-12 08:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kraszer - 2016-05-15 16:22:55]:
tak na pewno są tacy, kręcą wały całe życie, okradają firmę na grubą kasę, a mimo to przetrwali... ciśnie się na usta Wyroby...
zdjecie uzytkownika
juza - 2016-06-25 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ty! a poza tym za akcję Polska Akademia Plant for the Planet wielki szacunek mam do tej firmy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bahlsen Sweet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert