Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bahlsen Sweet

Pracowałeś w firmie Bahlsen Sweet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-22 18:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale zatrudniali jakoś niedawno nowe osoby z tego co pamiętam tak naprawdę i można tutaj już spokojnie pomyśleć o jakimś konkretnym rozwoju. jak myślicie, czy mozna iśc do nich nie znając nikogo kompletnie? bo wiem, że ludzie z polecenia są czasem pryjmowani no i to ma i plusy i minusy swoje jednak.
zdjecie uzytkownika
AAAllll - 2015-02-02 19:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
zdjecie uzytkownika
AAAllll - 2015-02-02 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2015-02-15 16:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę w tym miejscu to ze swojego doświadczenia jak najbardziej mogę polecić. Bahlsen mogę wyróżnić za dobrą atmosferę w pracy , ludzkie podejście do swoich pracowników oraz możliwość odbywania wielu ciekawych szkoleń. Ogólnie jak dla mnie oczywiście na duży plus ;) sami sprawdźcie jak Wam się spodoba
zdjecie uzytkownika
Kysio - 2015-02-16 23:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K&k to gówniana firma która oszukuje pracowników na każdym kroku a co do atmosfery to zależy z kim się pracuje bo rożne szajbusy tam pracują jeden ma większe odchyłki od normy a drugi jest spoko i to są fakty
zdjecie uzytkownika
pyłek - 2015-03-19 01:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a orientujecie się gdzie mogę złożyć cv żeby dostać się do kawy lub Lajkonika albo Bal-sena
zdjecie uzytkownika
pietrekc - 2015-04-13 20:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem na rozmowie na operatora produkcji na poczatek proponuja 1500zl za system 3zmianowy
zdjecie uzytkownika
Kysio - 2015-04-25 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta o pracę jest jako operator maszyn ale przyjmują na stanowisko pakowacz bo nie mogą przyjąć od razu na operatora i na takim stanowisku siedzisz parę lat no inna sprawa jak masz układy to moment dostajesz operatora,ale to też marne pieniądze 3zmiany gorąc rewelacji niema lepiej płaci grama i lajkonik
zdjecie uzytkownika
aga.. - 2015-04-28 10:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to jednak Wyroby dopięły swego... rodzinny interes został w rodzinie...
a propos po ile teraz te ciastka z garażu i kto siedzi na kasie kadł.. czy piwow...
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-05-22 18:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Same gupoty W OSTATNIEJ OPINIE KTOŚ WYPISUJE BZDURY.
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-05-22 18:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga.. - 2015-04-28 10:44:51]:
Same bzdury wypisuje pewna osoba ☺.
zdjecie uzytkownika
Jolo - 2015-06-19 16:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogos prawda w oczy kole..?
zdjecie uzytkownika
Jolo - 2015-06-19 16:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogos prawda w oczy kole..?
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-06-27 14:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie ktoś komuś zazdrościć i oczy bolą . Bo jak się umie pracować dobrze bez żadnego oszustwa tak jak jedna osoba z bahlsen która został zwolniona.
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-06-27 14:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda w oczy w kole haha ha
zdjecie uzytkownika
kocurek - 2015-06-27 14:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolo - 2015-06-19 16:19:48]:
PRAWDA W oczy boli haha ha! !
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2015-07-12 00:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma prowadzi dość intensywnie rekrutacje w ostatnim czasie. Widziałem że przede wszystkim zależy im na Koordynatorze ds. Projektów Międzynarodowych . Mają spore wymagania, a niestety niewiele mówią o tym co mogą dać od siebie. Czy macie może informacje własnie odnośnie tej drugiej sprawy? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2015-07-12 00:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma prowadzi dość intensywnie rekrutacje w ostatnim czasie. Widziałem że przede wszystkim zależy im na Koordynatorze ds. Projektów Międzynarodowych . Mają spore wymagania, a niestety niewiele mówią o tym co mogą dać od siebie. Czy macie może informacje własnie odnośnie tej drugiej sprawy? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
igi - 2015-07-13 05:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kocurek - 2015-06-27 14:25:49]:
Wyroba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jabłko nie spada daleko od jabłoni... każdy kto ma jakąkolwiek styczność z tą firmą dobrze o tym wie...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-20 10:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
zła - 2015-07-20 10:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w Bahlsen w skawinie jest spoko podejscie do ludzi też natomiast nie próbujcie w EkoWafel zator bo to oszusci;cygany i zadnego podejscia do człowieka
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-07-31 21:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie są warunki pracy w Skawinie na stanowisku pakowacza ciastek? Te zmiany o których informuje agencja to są co 2 dni czy po tygodniu się pracuje? Na ile dają umowę i czy są fajni w miarę młodzi ludzie w zespołach? :)
zdjecie uzytkownika
Ciastko - 2015-08-19 00:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstawiciel Handlowy ds. sieci c&c czego się można spodziewać w tej firmie na takim stanowisku jakie narzędzia pracy , zarobki i atmosfera? Warto wysyłać CV?
Dzięki za wszelkie informacje.
zdjecie uzytkownika
maria - 2015-08-23 17:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kocurek - 2015-06-27 14:23:32]:
cała Skawina wie jakie przekręty Wyroby robiły i robią nadal... tak, że ktoś, kto pisze o dobrej pracy bez oszustw w przypadku tych Panów chyba minął się z powołaniem... raczej powinien pracować w Polskim rządzie...:)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 15:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
cukier - 2015-08-30 15:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z umową, chodzi mi o to czy podpisujesz dokumenty bezpośrednio z firmą Bahlsen Sweet czy przez jakąś agencję pośredniczącą. i przede wszystkim czy jest to umowa o pracę. jak wygląda praca, czy jest ciężko i jaka jest atmosfera między pracownikami? jeśli ktoś wie coś na ten temat będę wdzięczna za informacje.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-09-02 23:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przy pracy jako pakowacz ciastek zatrudnia firma zewnętrzna ( praca przeważnie na telefon )mało kiedy jest wyrobiona norma godzinowa miesiąca ,jeżeli chodzi o pracę to praca wymaga szybkości ruchów ( zbiór ciastek z linii )natomiast odnośnie atmosfery to zależy w jakiej brygadzie się w danym dniu pracuje , jedne kobiety są miłe a co poniektóre to pomiatają ludźmi na prawo i na lewo pani ( Maślanka )potrafi nawet ubliżać na linii i jest to nagminne kierowniczka zmiany pani Kasprzyk i pan Pyzik dobrze wiedzą co się dzieje a reakcji z ich strony niema po prostu stara plika nie do ruszenia -układy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bahlsen Sweet?
Zadaj pytanie
alert