Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bahlsen Sweet

Pracowałeś w firmie Bahlsen Sweet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BUBU - 2014-03-08 12:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-18 15:08:29]:
wygląda jak by ktoś zapomniał wspomnieć o SOBIE !!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-10 19:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (18)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-18 15:08:29]:
Wyroby zawsze słynęły z układów, a na układy nie ma rady:)
zdjecie uzytkownika
edo - 2014-03-15 05:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zapomnieliście o byłym koordynatorze z BMW,
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-17 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no tak, ale z tego co słyszałam on jest jakąś rodziną z Wyrobami, oni wszyscy są po jednych pieniądzach...
zdjecie uzytkownika
lul - 2014-03-17 21:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olac - 2014-03-17 20:05:22]:
z tym bym się nie zgodził ten to i swojego wyrolował za parę zetek dla tego tag go większość "poważała" mówicie układy jakie układy miał jak i na niego pora przyszła a taki się czuł nietykalny a jednak się przeliczył - jak się szybko wydrapał tak szybko spadł no ciekawe co było tego powodem ?????
zdjecie uzytkownika
lul - 2014-03-17 21:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [edo - 2014-03-15 05:44:04]:
Ciekawe czym jeździ teraz podobno tokami i łopatom porusza KOORDYNUJE poziom piasku i żwiru w betoniarce interes życia ma szmata. A taki mądry i obrotny był i sam się przekręcił za grube wałki robił bo wakacje i w głowie nowe BMW już było a tu klops nie poszło jak zaplanowane było
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-18 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lul - 2014-03-17 21:06:10]:
co nie zmienia faktu, że jeden za swe wałki samochód kupił a drugi dom wybudował
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-18 16:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [lul - 2014-03-17 21:06:10]:
w sumie to chciałam do zarobków nawiązać, w tej firmie marne grosze. Pieniędzy na podwyżki nie, trzeba eliminować straty, nie możemy dać nowych etatów itp. -co roczna bajka zarządu...
ale tego rodzaju strat zarząd nie pokazuje i jak widać nie potrafi sobie z nimi poradzić :(
zdjecie uzytkownika
BUBU - 2014-03-18 17:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no i znowu majtkowy interes usunięty czyżby aktywnym członkiem tego forum był sam zainteresowany koordynator z BMW i tu same głupoty wypisuje a jak ktoś napisze coś co się jego Tyczy to od razu skasowane zostaje ??? Ciekawe ??? A prawda jest taka że z tego koordynatora to ostatnia K--WA jest bo inaczej to się o nim powiedzieć nie da!!!!
zdjecie uzytkownika
Byku - 2014-04-03 13:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Może ktoś napisać czy są rekrutacje na produkcję ,jak obecnie wyglądają zarobki,ile godzin w tygodniu itp... ??
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-04-12 14:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Odpowiedź na: [olac - 2014-03-10 19:42:19]:
mnie zastanawia jedno czy te wyroby wiedzą co znaczą słowa honor i duma... gdybym to ja była na ich miejscu, to po takiej akcji, jak ta z ojcem spaliłabym się ze wstydu i sama odeszła z firmy... a oni "za parę zetek" wyrzekli się swojego własnego ojca i udawali że ich to nie dotyczyło, pomimo tego że cała firma znała prawdę...
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-04-29 21:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Ja pracowałam w części administracyjnej parę lat. Uważam, że to idealne miejsce na zdobycie doświadczenia. Firma wspiera inicjatywę pracownika i daje duże szanse na rozwój. Niestety po paru latach doświadczenia dobrze wykwalifikowani pracownicy szukają lepiej płatnej pracy...oczywiście na niekorzyść Bahlsena. W tym roku były duże zmiany organizacyjne i jak to teraz wygląda to ciężko stwierdzić.
zdjecie uzytkownika
Gigor - 2014-05-05 20:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z kasą, da radę w ogóle z tego w tym kraju normalnie żyć i przy okazji jakieś grosze odłożyć??
zdjecie uzytkownika
siko - 2014-05-12 08:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gigor - 2014-05-05 20:28:21]:
kasa???? firma ma jedne z najniższych stawek w okolicy... i większość umów śmieciowych lub przez pośrednika firmę K&K, która zresztą jest jedną ze spółek właściciela firmy bahlsen
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-13 16:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak motywują Kierownicy firmy Bahlsen swoich Przedstawicieli Handlowych do pracy?
Odpowiedź:
"Ma być zrobione i ch.. mnie to obchodzi jak Ty to zrobisz"......hm reszta jest milczeniem
zdjecie uzytkownika
Strup - 2014-05-20 01:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jeśli w ten sposób podchodzą do pracowników to nie dziwne, że mają niską skuteczność i atmosferę rodem z piekła. Ktoś sięgnie po olej do głowy?
zdjecie uzytkownika
Kościor - 2014-09-12 08:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracus Powiedz mi proszę, bo w przeciętnym normalnym zakładzie każdy ma swoje obowiązki i rzeczy do wykonania danego dnia. Nie wchodzi w ich skład "lizanie". Jaki sens ma takie zachowanie, co ono przynosi? Dla mnie to przejaw poziomu przedszkolaka co niektórych pracowników, a nie mogę zrozumieć faktu zatrudniania takich ludzi w tak uznanej marce jak Bahlsen.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2014-09-22 16:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kościor - 2014-09-12 08:15:26]:
@Kościor mnie też to dziwi, szczególnie że w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są awansowani na kierowników, a dobrzy pracownicy po kilka lat pracują za psie pieniądze przez pośrednika lub odchodzą. ...bo nie ma dla nich etatu...
zdjecie uzytkownika
kościor - 2014-10-04 20:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda nie jestem odpowiedzialny za kreowana przez nich polityke, ale takie zachowanie na dluzsza mete nie maja sensu, bo osoby, ktore na dane stanowiska nie zasluzyly raczej nie przyniosa firmie odpowiednich korzysci. Z tego wniosek, ze takie decyzje sa chybione, a firma w koncu na tym sporo straci
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-10-09 19:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świadkiem pań które pracują w tej firmie wychodza co 5 min na papierosa jest to nie dorzeczne a wręcz karegoryczne zachowanie .Zastanawiam się za co ta firma płaci pracownikom bo licząc wyjścia tych pan to jest tylko może 2godziny solidnej pracy z osimiu:-/
zdjecie uzytkownika
nati - 2014-10-10 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie kierownictwo tej firmy jest jak rząd w naszym kraju, nic tylko własne kieszenie wypchać. To nic że niektóry wały kręcą, "uciszmy sprawę, bo może jeszcze nasze wałki znajdą".. nie mogę uwierzyć tylko że Pan naczelny daje się w to wmieszać. ...chyba że...?
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-10-21 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nati - 2014-10-10 20:48:45]:
Tak, tak sprawa Wyrobów jak szybko wyszła, tak szybko ją zgasili. Co lepsze stanowiska odziedziczyli synowie oni już mają doświadczenie i wskazówki od taty i zaraz będzie to samo
zdjecie uzytkownika
Mark - 2014-10-31 21:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są jakiekolwiek wyciągane konsekwencji co do tych wspomnianych Pań, o których wspomniał @znajomy ? to, że częste wychodzenie na papieroski to znana powszechnie metoda skutecznie ograniczając ilość czasu spędzonego na właściwej pracy, którą można spotkać prawie w każdym zakładzie pracy. Czy się mylę ?
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-04 15:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mark - 2014-10-31 21:03:33]:
@Mark właśnie tak jak Mark chcą nam zamknąć buzie. Próbują zastraszyć i szantażować. Jak ktoś napisze cokolwiek nie tak na temat zarządzania firmą pojawiają się komentarze tego typu. Wyciągajcie konsekwencje jak chcecie.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-20 18:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież forum jest całkowicie anonimowe, mozna pisac tutaj co się chce. Nawet jakby Bahlsen sweet próbował dojść do autora posta, to mu sie to nie uda... Chyba kazdy może napisac subiektywna opinie na temat pracy i nie będzie to żadnym oczernianiem wizerunku firmy. Także nie bójcie się pisać! Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bahlsen Sweet?
Zadaj pytanie
x