brak logo

Ośrodek Doradztwa i Kształcenia BAJD

Bydgoszcz

Opinie o Ośrodek Doradztwa i Kształcenia BAJD

mrowka 2011-06-16 15:48:56
no to nieco sprzeczne opinie to powstały... nie wiem co tym sądzić.. :(
gość 2011-06-22 17:14:51
Dzsiaj byłam na rozmowie. ( usunięte przez administratora )u. Myślą, że ludzie będą robić im za darmo ( usunięte przez administratora )
Jolka 2011-06-22 17:26:23
( usunięte przez administratora ) do pracownika!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie idzcie tam!!!!!!!!!!
anonim 2011-12-05 09:37:43
Pracowałam w firmie Bajd i nigdy z jakimikolwiek nieprzyjemnościami się nie spotkałam. Właściciel firmy choć bardzo wymagający, a przecież to chyba o to chodzi. Miła atmosfera, Relacje i praca na wysokim poziomie. Polecam.
kts 2013-05-25 10:08:36
Nikt tego nie potwierdzi bo to kłamstwo. Nie idź tam, [usunięte przez moderatora] na porządku dziennym
Klient 2013-08-02 07:48:43
Takiego [usunięte przez moderatora] ze strony właściciela firmy jeszcze nigdy nie spotkałem. Omijajcie tę firmę z daleka.
1
Zyczliwy 2013-11-28 15:53:46
Totalna porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
subbito 2014-04-16 20:33:39
jaki widzisz problem w takich osobach @szaser? to takie dziwne, że szukają pracy. To, że dostają coś takiego to już nie ich wina
laik 2014-05-31 16:29:33
Niby czemu to jakis problem, może bajd powinien jakoś zainwestowac w szkolenia dla tych pracowników...
laik 2014-05-31 16:41:01
W ogóle to jak sie bajd na stronie chwali certyfikatem, pisza, ze firma zdobyła certyfikat Centralnego Instytutu Ochrony Pracy - Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie, który jest potwierdzeniem ich wysokiej jakości i kompetencji
anna 2014-09-10 23:55:52
To ja może napisze, czym w ogóle ośrodek się zajmuje. Ośrodek Doradztwa i Kształcenia BAJD istnieje od 1989 roku jako niepubliczna placówka oświatowa wpisana do ewidencji szkół i placówek oświatowych w Kuratorium Oświaty w Bydgoszczy. Ośrodek BAJD posiada również zgodę Ministerstwa Edukacji Narodowej na prowadzenie działalności szkoleniowej. Podstawowym zadaniem Ośrodka jest organizowanie i prowadzenie szkoleń z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy, jak również kursów dokształcających zawodowo oraz seminariów tematycznych. Ośrodek BAJD zajmuje się także kompleksową obsługą i doradztwem w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, prawa pracy, ergonomii i ochrony środowiska pracy.
pola 2015-07-18 21:01:03
Czy może się ktoś podzielić aktualną opinią o tym miejscu pracy? Dostałam propozycję, ale oczywiście staż i nie wiem co zrobić.
1
Noname 2015-07-30 18:15:40
Do mnie dzisiaj dzwonili jutro rozmowa. Też jestem ciekawa aktualnych opinii. Pola, a skąd wiesz ze staż?
Mmmm 2015-07-31 10:52:41
ja za chwilę idę na rozmowę, ciekawe co zaproponują i ile płacą
noname 2015-07-31 11:02:16
Mmmm daj znac, tez się odezwę ;)
ciekawa 2015-08-03 17:58:21
i jak tam te rozmowy?
pola 2015-08-13 14:07:07
Ogłoszenie wisi na pracownika biurowego, a na rozmowie proponują staż z urzędu. Doświadczenie? Po rozmowie śmiem sądzić, że biorą każdego kto zgodzi się pracować na ich warunkach.
kalo 2015-10-17 09:27:35
czesc,
byłam na rozmowie. Pan niby mily, ale pytanie czemu tak duzo ludzi sie zwalnia???
hanja 2015-10-27 08:59:21
Ja ide jutro na rozmowę, czy ktoś, kto pracował bądź pracuje tam może sie wypowiedziec, czy warto pchać sie w to ?
jack4don 2016-07-06 15:44:47
na lapowki czekaja w bydgoszczy
Ewelina 2016-07-08 19:19:53
@kiss, ja podbijam :) wysłalam CV, ale nie wiem, troche sie obawiam, bo w sumie różne opinie są.
Joe 2016-07-14 17:52:51
Dlaczego mój komentarz uciekł? Gdzie są moje słowa prawdy ?
t 2016-07-14 21:42:28
hej hej wszystkim widze ze w firmie szukaja pracownika biurowego w Bydgoszczy w ogloszeniu nnapisali ze wynagrodzenie min.: 1850.00 a wynagrodzenie max.: 3 tys zlotych fajnie ze nie wymagaja dosiwadzenia
Zostaw swoją opinię o Ośrodek Doradztwa i Kształcenia BAJD - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Doradztwa i Kształcenia BAJD