Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
hehe - 2010-12-08 22:58:09 odpowiedz | cytuj
hehehe O czym Pani opowiada Pracowałem tam pół roku Wszystko się zgadza w wypowiedziach powyżej
anonim - 2011-06-08 12:14:29 odpowiedz | cytuj
Dziwi mnie ze osoba która pisze takie rzeczy o człowieku którego nie ZNA!!! Pracowałam tam wiele miesięcy i nie jedna rozmowę słyszałam sympatyczny i zabawny człowiek bardzo inteligentny, a jeśli tak się do kogoś odniósł to na pewno miał racje że wyprosił. Dowodem jest komentarz osoby która ma przerost ambicji mało taktu i samo krytyki.
anonim - 2011-06-14 11:44:52 odpowiedz | cytuj
Ze mną również przeprowadzał i nie mogę tak się wypowiedzieć wiec wniosek sam się na rzuca. Ale skoro pisze się na forum takie rzeczy to dlaczego pracuje tam tyle osób ? Czytając wypowiedzi sama się nie dziwie że rozmowy nie przeszłaś. Pozdrawiam:)
Ja - 2011-06-15 13:48:19 odpowiedz | cytuj
Widzę, że Pani nigdy nie zrozumie, w jakim celu na tym portalu została stworzona zakładka "Opinie o pracodawcach". Kolejna sprawa, to nie wydaje mi się żebyśmy przechodziły na "Ty". Poza tym proponuję najpierw poćwiczyć składanie zdań przed udzielaniem się na jakimkolwiek forum. Pisząc w ten sposób kreuje Pani obraz osobą czytającym te wpisy. Obraz nie tylko swojej osoby, ale i firmy której Pani tak zaciekle broni. Pozdrawiam.
anonim - 2011-06-21 13:38:20 odpowiedz | cytuj
no ja mam takie doświadczenia: obiecują gruszki na wierzbie, wszystko brzmi bardzo elegancko, fachowo, proponują pracę biurową, organizowanie imprez, spotkania z inwestorami z dużych [znanych] firm, a jak przychodzi co do czego to każą ( usunięte przez administratora ) Gorzej niż rozdawanie ulotek. Nie polecam!
anonim - 2011-06-25 19:44:08 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie wszystkich!
Pragnę zauważyć, że negatywne opinie wystawiają osoby, które nie zostały przyjęte do pracy... W Fundacji wspólna Inicjatywa jest bardzo przyjazna atmosfera, mili ludzie, dużo żartów, pogody ducha, motywacji i chęci do pozyskiwania środków dla Fundacji. Jeśli ktoś ma problem co do pieniędzy, które idą na obiady dla dzieciaków, to zapraszamy na rozmowę z Prezesem fundacji. Wolontariusze działają w różnych miejscach Warszawy i gdyby faktycznie było to oszustwo to już by dawno policja to uporządkowała!
Trochę przykro patrzeć na te wpisy od osób, które całkowicie są niepoinformowane... I powodzenia w wypisywaniu żalów na wszystkie firmy, w których nie zostali przyjęci do pracy...
anonim - 2011-07-05 15:27:25 odpowiedz | cytuj
A \'szefa\' zapewne nikt nigdy nie widział i o nim sie slyszał. Juz wchodzac do \'biura\' naiwny aplikant wyrabia sobie pewne zdanie na temat \'fundacji\'.
0 szyldów, reklam, tabliczek. Nędzne mieszkanie w bloku z mała plakietka na dzwiach... juz nie wspomne o tym że Fundacja nie ma ani profilu na Facebooku tak jak inne małe fundacje ani nawet STRONY INTERNETOWEJ!!
Byłam oburzona po tym co zobaczyłam i żałuje że od razu tam weszłam!
Uważajcie!!
anonim - 2011-08-04 09:24:43 odpowiedz | cytuj
Witam:) Zdecydowanie nie zgodze się z opiniami anonimów, którzy pewnie mają żal, poniewaz nie przeszli rozmowy kwalifikacyjnej. I wypowiadają się takie osoby, które były raz na rozmowie lub pracowali kilka dni i wydaje im się, że wszystko wiedzą. Co więcej amtosfera w fundacji jest na prawde super. Pracuja tam młodzi i sympatyczni ludzie. Wszystkim odważnym wypowiadającym się na temat, na który nie maja tak na prawde nic do powiedzenia proponuję następnym razem się zastanowic jak również pomyslec nad swoja osobą.
Justyna - 2011-08-04 17:32:39 odpowiedz | cytuj
a i żeby nie było, że jestem anonimowa, ale dorzucę jeszcze jedno: przyjazna atmosfera? hahahaha wspomniałam tylko: kurcze miało to zupełnie inaczej wyglądać, chyba zrezygnuję,( usunięte przez administratora ) natychmiastowym z biura ;)
eloelo - 2011-10-25 21:52:17 odpowiedz | cytuj
no to ładnie, wszystko się wydało ;) a do tego jak się odniesiesz ( usunięte przez administratora )
mania - 2012-02-21 22:17:50 odpowiedz | cytuj
to nie fundacja tylko praca w dodatku mało opłacalna, pracowałam, widziałam i wiem..( usunięte przez administratora ).pójdzie,zobaczy o co w tym wszystkim naprawdę chodzi...i zrezygnuje
xxx - 2012-05-24 11:35:49 odpowiedz | cytuj
x