Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
życzliwy - 2009-12-03 17:02:35 odpowiedz | cytuj
Nie polecam pracy w tej firmie! Płaca kiepska, atmosfera fatalna, ciągły stres i brak jakiejkolwiek wdzięczności za cokolwiek..
Praca w ciągłym stresie niezależnie od stanowiska.. Nie polecam!!!!
Nikkt - 2010-02-25 18:13:08 odpowiedz | cytuj
Czy to prawda , ze obecny ( usunięte przez administratora )
KTO - 2010-03-02 23:21:29 odpowiedz | cytuj
dokładnie a wystarczy zobaczyć go w poniedziałek jak przyjedzie do pracy - TRAGEDIA
bee - 2010-04-15 09:01:16 odpowiedz | cytuj
traktują ludzi jak śmieci .... Czy pracujesz 7 lat czy pół roku - pozbywają się ludzi jakby byli wielkim shit. ZERO SZACUNKU !!!!!
anonim - 2010-10-15 18:54:03 odpowiedz | cytuj
i tak najlepszym kierownikiem jest pani kierownik lab
anonim - 2010-10-15 21:08:07 odpowiedz | cytuj
terz bym chcial byc na jego miejscu;szczesciarz z niego
byku - 2010-10-15 21:19:05 odpowiedz | cytuj
ciekawe czy mąż też się cieszy ;)
ciekawski - 2010-10-19 16:43:14 odpowiedz | cytuj

a jak zarobi w tej firmie i atmosfera

niedługo zaczynam pracę w tej firmie czy myślicie że będę zadwolony ,czy dbają o pracownika,czy są podwyżki w tej firmie czy do pracy chodzi się z przyjemnością?
ciekawski - 2010-10-19 16:43:14 odpowiedz | cytuj

anonim - 2010-10-19 22:37:25 odpowiedz | cytuj
ciekawski - 2010-10-19 16:43:14

a jak zarobi w tej firmie i atmosfera

sądzę że początkowo będziesz zadowolony, bo na początku wszystkim się wydaje że jest fajnie, potem powoli zaczniesz dostrzegać co tak naprawdę kryje się za "uśmiechem" wielu obłudnych ludzi. O pracownika dbają tak jak wszędzie w prywatnych zakładach, podwyżki możliwe do uzyskania, lecz wątpliwe jest chodzenie do pracy z przyjemnością i nie ze względu na samą pracę a na kierownictwo o którym można poczytać wyżej :)
yoyoyo - 2010-10-24 19:47:39 odpowiedz | cytuj
czesc Waldek XD
anonim - 2010-10-24 19:51:03 odpowiedz | cytuj
ekscentryczny Bogumił - 2010-10-22 00:15:48Doszedłem do konkluzji iż ów ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji...kocham w assssss ( usunięte przez administratora )en to ma szęście, jest już wolny po 1,5 dnia wolnego następujących po 6 dniach pracy w hałasie i oparach .
nieważne - 2010-11-04 18:43:28 odpowiedz | cytuj
z tymi waszymi wypowiedziami jest wszystko ok tylko nie potrzebnie urągacie niektórym osobom ale tylko nie którym i niech ktoś się wypowie na jakiej zmianie dobrze się pracuje bo chyba najlepiej jest u ŻÓŁTKÓW hehehehehehe pozdro dla wtajemniczonych
nieważne - 2010-11-05 14:53:41 odpowiedz | cytuj
ja nie mówiłem o kier. labu ale to też jest dobra myśl a u ( usunięte przez administratora )to chyba najlepiej jest świeżym pracownikom ten co przez niego niedawno wyleciał wie o tym najlepiej ale u całej reszty kolorów podobno jest ok.pozdrawiam
nic wam do tego - 2010-11-05 14:57:03 odpowiedz | cytuj
wszędzie jest dobrze ale jak się ( usunięte przez administratora ) nie które osoby coś wiedzą na ten temat całe szczęście że ja już zmieniłam pracę .................
bee - 2010-11-08 09:03:20 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-10-15 19:16:21anonim - 2010-10-15 18:54:03i tak najlepszym kierownikiem jest pani kierownik labwiem artur mi mówił :)o pani kierownik labu można pisać wiele ....... ( usunięte przez administratora )i nawet chodzenie i ( usunięte przez administratora ) koleżanek na nic się zda. Ludzie mają już o niej zdanie wyrobione .... ŻENADA
wow - 2010-11-09 18:52:27 odpowiedz | cytuj
ludzie opanujcie sie, co Wy tu wypisujecie
xxx - 2010-11-11 16:14:29 odpowiedz | cytuj
jeżeli masz o niej takie dobre zdanie to chyba jej nie znasz a o niej nikt nie pisze z zazdrości tylko całą prawde bo wszyscy ją dobrze znają w firmie
anonim - 2010-11-13 14:05:33 odpowiedz | cytuj
Masz rację za czasów ( usunięte przez administratora ) pracowało sie lepiej i atmosfera była inna,jak odszedł to zaczeło sie psuć.
anonim - 2010-11-18 09:48:11 odpowiedz | cytuj
nawiązujc do wypowiedzi chrobrego to kiedyś naprawde było zajebicie i nie chodziło wtedy o kase. Tam szło się pracować z prawdziwą przyjemnocią a teraz hm... szkoda gadać pozdrawiam wytrwałych
anonim - 2011-02-23 18:00:53 odpowiedz | cytuj
Prawne czy nieprawne....nikt nikogo nie zmusza...każdy może wziąć kalkulator i jak nie kmini umowy to zliczyć se to i owo, porozmawiać między sobą i poprostu się nie zgodzić, ale panowie drukarze nie macie jaj..jesteście jak harty na zawodach, biegacie nabijając metry i kasę ale nie dla siebie...teraz kierownicy drukują...to też dobry biznes...bo po co taki jeden czy drugi ma siedzieć przed komputerem .....jak może drukować....a jak trzeba to zaakceptuje...a jak trza urlop to się pójdzie do pana "marynarki"....i może się go nie dostanie...gdyż się nie dostanie:)
anonim - 2011-02-26 15:49:04 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-02-07 16:10:47

jak ktoś zna swoją wartość to zarabia...jak ktoś trzęsie porami to tyle co bozia da....jeśli chodzi o drukarzy to ceńcie się panowie...bo odwalacie kawał roboty...a wynagradzani jesteście chyba według wygladu:) nie bójcie się powiedzieć
metry i czasy wpisujemy do exela nie wg. stanu faktycznego, ale tyle ile trzeba by byla premia. reszte czasow trzeba wpisac w inne rubryczki farb, mycia i narzadow. ci co sprawdzaja to i tak sie ni dolicza. chyba ze ktos idzie na maxa
anonim - 2011-02-26 15:54:00 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-02-23 18:00:53Prawne czy nieprawne....nikt nikogo nie zmusza...każdy może wziąć kalkulator i jak nie kmini umowy to zliczyć se to i owo, porozmawiać między sobą i poprostu się nie zgodzić, ale panowie drukarze nie m( usunięte przez administratora ) ale nie dla siebie...teraz kierownicy drukują...to też dobry biznes...bo po co taki jeden czy drugi ma siedzieć przed komputerem .....jak może drukować....a jak trzeba to zaakceptuje...a jak trza urlop to się pójdzie do pana Tak to już jest, jedni zarabiają na swojego ( usunięte przez administratora )Tak to jest kolej żeczy, jak jestś ( usunięte przez administratora ), jak ( usunięte przez administratora )możesz UDAWAĆ ZE NA CZYMŚ SIĘ ZNASZ.
anonim - 2011-04-04 16:12:39 odpowiedz | cytuj
no wlasnie u nas teraz jest ...
anonim - 2011-04-04 21:46:37 odpowiedz | cytuj
i jak sie spisuje ?:)