brak logo

Zakład Fleksodruku Drukpol

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o Zakład Fleksodruku Drukpol

pracownik_obecny 2015-03-25 08:22:41
Nazwałeś mnie "hamem i prostakiem" i zarzucasz mi brak szacunku? Doprawdy :)
anonim 2015-03-25 11:51:09
Witam. W jakiej wysokości jest wynagrodzenie w tej firmie .
1
ciekawa 2015-07-11 20:22:52
Jak jest z pracą w laboratorium?
1
ala 2015-08-20 20:20:18
jesli jestes zainteresowany to jedz do nich i zglos sie do kadr, zawsze kogos szukaja, bo jest duzy przemial, ale ja osobiscie nie polecam, kolchoz i marne pieniadze
2
plus 2015-08-20 21:10:48
Zapraszam na portalu olx tam są ogłoszenia ja byłem ostatnio na rekrutacji polecam znajomi tam pracują i nie jest to kolchoz ale fajna praca. Jak się jest lekiem to trzeba coś głupiego napisać.
1
ala 2015-08-26 09:03:20
tak,leki zawsze coś głupiego piszą..
1
Aśka 2015-08-26 11:43:26
Na OLX poszukają operatorów rozdmuchu folii, więc jak ktoś się na tym zna to niech przesyła CV. najlepiej przez OLX.
1
milik 2015-08-26 20:17:20
Poszukują pomocników operatorów, magazyniera pwt, kontrolerów wyrobu jakości oraz kogoś do działu mechanicznego i sprzedaży. Fajnie firma się rozwija. Mi się udało dostać u nich pracę i zacząłem fajnie godziny pracy oraz kasa. Ja polecam uważam że to obecnie na rynku nowodworski dobry pracodawca. Dużo się u nich zmieniło i nie biorą byle kogo. Powodzenia innym na rekrutacji.
ola 2015-08-26 20:21:16
Ja znalazłam ogłoszenia również u nich na stronie i przeslalam cv. Mam spotkanie w następnym tygodniu. Jestem dobrej myśli.
polrokuwdrukpolu 2015-08-31 09:38:55
jak komus wystarcza 1500 na lape i wiecznie niezadowolony szef to gorąco polecam...
kibol 2015-08-31 11:35:45
Jak wkurza mnie taki wpis o kasie. Jak się jest leniwym to wystarcza tylko 1500. Jak kolego z działu którego się domyślamy nie sprawdziłeś się to nie szkaluj innych nam jest dobrze. I mamy większa kasę. Nie wypowiadaj się o innych.
3
kizia 2015-09-05 22:09:27
wieksza kasa, tzn ile? ludzie pytaja to polec jak taki obronca jestes... mnie wkurzaja ludzie ktorzy mowia wszystko i nic. Poza tym od poczatku mowie za siebie. Robilam tam kawal czasu, ale tez rozmawialam z ludzmi w pracy - marna kasa i mobbing. Nie tyle nie polecam co ostrzegam, oszczedzcie sobie nerw i zdrowia, szukajcie gdzie indziej...
Albin 2015-09-07 08:07:43
Takie wpisy świadczą o złej kulturze osobistej człowieka. Nie umiecie sami się uszanować, więc was też nikt nie uszanuje. Ja tu pracuję już trochę czasu i o wyzysku, kasie i mobbingu nie ma mowy. Wszystko zależy od tego jakim się jest pracownikiem. Jak się rzetelnie pracuje to się wszystko ma, a jak się jest tylko nauczonym wymagań i lenistwa to się przekłada na pracę innych. Nie obrażaj tu osób którym zależy na pracy i pracuje w świetnej firmie.
drugpol 2015-09-10 20:11:36
Sporo konfidentów tam krąży, to fakt. Rodzina Prezesa to 2 facetów, którzy chętnie dają wyraz swojej wyższości, czują się oligarchami. Polityka personalna firmy to raczej konkurs popularności. Wymagają dużo, ale jak jesteś solidnym i pracowitym człowiekiem, zdrowym i bez nałogów, to dadzą ci zarobić.
dawid 2015-09-10 21:33:00
Dziś dostałem tu pracę i pomimo poznania jak kolega pisał jednego z oligarchów uważam że to fajny facet i zdrowa firma. Potraktowano mnie profesjonalnie były dwa etapy rekrutacji. Konkretne warunki do pracy. Pełen profesjonalizm. Polecam tu pracę.
drugpol 2015-09-10 21:58:45
"Dziś dostałem tu pracę (...) Polecam tu pracę." Ty tak na poważnie?
dawid 2015-09-11 08:13:19
POWAŻNIE. Chyba długo nigdzie nie popracowałeś skoro tak opisujesz. To jest fajna firma i fajni ludzie. POLECAM
1
monika 2015-09-15 21:39:26
Pracowalam tam prawie rok w handlowym, praca nie byla ciezka, ale zarobki i sposob naliczania prowizji to zwykle zdzierstwo no i podejscie wiekszosci z grupy trzymajacej wladze do pracownika to cos czego nie spodziewalam sie spotkac w dzisiejszych czasach (przepracowalam juz kolo 20 lat, wiec wiem co mowie). Zdecydowanie nie polecam.
dawid 2015-09-15 22:42:21
Takich wypowiedzi jak twoja to potok nienawiści do miejsca pracy i szacunku dla pozostałych pracowników. Szkoda że odeszlas ale widać po twoim wpisie że brak kultury osobistej w tym wpisie. Ja nadal polecam wszystkim fajna Atmosfera pracy jest super. Cieszę się że udało mi się tu dołączyć.
monika 2015-09-16 22:39:51
nikogo nie obrazilam, wiec nie rozumiem dlaczego zarzucasz mi brak kultury? zero nienawisci - po prostu zdecydowanie nie polecam :)
Tomek 2015-09-18 08:03:51
sytuacja wygląda tak że pracuję kolejny miesiąc i jest fanie. Super atmosfera w pracy, jak również wynagrodzenie na czas. Pracowałem w innych firmach i wiem co mówię. Kiedyś może było inaczej teraz wiele się zmieniło. Jest się w firmie jednym z wielu elementów. Wiadomo że są ludzie którym nic nigdy nie pasuje i nie pasowało, powinni sobie poszukać innej pracy, a jeśli są to powinni zacząć się zmieniać tak jak robi to firma. Idziemy do przodu.
przemo 2015-09-18 09:33:45
dajcie sobie spokoj
drugpol 2015-09-19 22:00:17
Dla Prezesa szacunek, szkoda, że już jest zbyt zajęty. Strach pomyśleć do czego pozostali zmierzają.
nino 2015-09-20 21:21:47
Zmierzają ku lepszemu. Zobacz firmę dziś a rok czy kilka temu. Bez komentarza.
robert 2015-09-29 20:50:58
Nie będziemy zniżać się do pozimu "noba". Brak szacunku chłopie dla samego siebie.
to brak szacunku do drugiego człowieka. Może sam się najpierw doceń a potem oczekuj od innych.
śmiechu warte 2015-10-02 14:11:13
Pragnę tylko zauważyć, że nooby z marketingu lub specjalnie delegowane do tego osoby udzielają odpowiedzi na niemalże każdy wpis. O czymś to świadczy, ponadto zmieńcie styl pisania, bo widać, że to ten sam intelektualista wymyśla. Łubudubu niech żyje nam prezes naszego klubu, nieeeech żyje nam!
elo 2015-10-22 17:36:07
ten zaklad nie zna znaczenia slowa marketing :)
elo 2015-10-22 17:38:11
no co ty?! przeciez oni robia zadruk na folii tylko. Chwalisz a pojecia nie masz.
były pracownik 2015-10-29 10:54:32
Witam wszystkich. Pracowałem w tej firmie kilka lat i wiem z własnego doświadczenia że nie warto. Człowiek się trzyma roboty bo teraz są takie czasy a nie inne. Ale dość tego skończyło się obiecywanie gruszek na wierzbie. Osobiście nie polecam tej firmy. Mają ludzi za nic. Nie wiem jak tam na górze ale u nas na produkcji była jedna wielka masakra. Czego to oni nam nie obiecywali a i tak widzieliśmy tylko ucinanie pensji za reklamacje. Podobnie jest tam również z dziewczynami w laboratorium jak również na kontroli jakości. Tam się non stop ktoś zmienia obiecują im umowy o pracę a co miesiąc mają zlecenia. Przyjęli operatorów torebkarki naobiecywali potężne pieniądze a po okresie próbnym dali najniższa krajowa. Śmiech na sali. Koordynatorzy tez tylko patrzą aby kogoś podpier.... nie powiem bo niektórzy ludzie są spoko ale nie warto.
Hananiania 2015-10-30 12:23:57
Też tam pracowałam, jeden wielki (usunięte przez administratora) Ludzie tam pracujący patrzą tylko aby kogoś sprzedać. Trzeba zwracać uwagę na to co się mówi bo zaraz cały zakład gra. Laborantki romansują z lepszymi stanowiskami a później dostają awansy. A ta cała kierowniczka Laboratorium całe życie nieprzytomna.
1
Piotr 2015-11-25 15:17:43
Ludzie co wy za głupoty piszecie albo jesteście desperatami albo nie znacie rynku. Najniższej krajowej nikt tu nie zarabia z tego co wiem. Umowa zleceni uważam że na początek jest ok. Potem umowa o pracę na czas określony z konkretnym terminem. Płaca zgodnie z ustaleniami, kasa na czas na koncie, premie są, szacunek jest, czego jeszcze chcieć więcej. Zacznijcie pracować a nie marzyć o kasie bez dania z siebie nic w zamian. Powodzenia w nowych miejscach ony było Wam lepiej....
1
drugpol 2015-11-27 08:14:46
Piotrze, szanowny kolego. Faktycznie nie musisz wiedzieć wszystkiego, bo gdybyś był świadom nielegalnych przedsięwzięć jakich dopuszcza się ta firma to dopiero wówczas przyznałbyś niektórym z tych głupków rację. Ja nie zamierzam, skoro sam w tym tkwiłem, szkalować nikogo. Z szacunku do Prezesa.
7
asia 2015-12-01 20:03:26
No nie masz pojęcia nie masz... na okresie próbnym dostałam lepsze warunki (zeby zwolnic sie z pracy i przejsc do nich) a po okresie probnym obnizenie stawki, albo.. drzwi :) na marginesie - najniższa kracjowa! a i dodam, ze przez pol roku pracy nie dostalam zlotowki premi :/ fakt, te grosze były wypłacane na czas :)
drugpol 2015-12-06 15:22:49
Także widzisz bo istnieją lepsze i gorsze stanowiska. Żadna firma nie dorobi się na rozdawaniu pieniędzy zatem Drukpol poszukuję osób bezwzględnie im posłusznych. Bez innej drogi wyjścia. Pozostali są wykorzystywani, najczęściej ci młodzi. Produkcja, a biuro to dwa osobne światy. Co tu tłumaczyć, pewnie masz rodzinę, jak domniemywam, dlatego nie wyobrażasz sobie, że komuś są w stanie dać najniższą krajową.
asia 2015-12-07 09:23:15
Zgadza sie, oczekuja bezwzglednego podporzadkowania, ale to bezwzglednego i do tego za marne piedzniadze.
Pracownik 2015-12-07 11:26:26
Piszecie jak by to było miejsce z kosmosu. Nikt nikogo nie podporządkowuje. Każdy ma określoną dyspozycję i zgadza się na tą pracę. Skąd więc taki potem żale. U sąsiadów jest gorzej byłem i nie polecam. Przeniosłem się i mi odpowiada a jak komuś nie to niech się zwalnia i szuka gdzie indziej. Nie lubię jak ludzie szkalują a sami nic nie robią. Nie podoba się daj innym tę pracę ludzie na chleb nie mają i muszą pracować. Lepiej tu niż w innej okolicy.
1
sniper 2016-02-29 11:01:31
Wskazówka dla nowych. Od czego by tu zacząć. Kierownicy nie przydzielą cię na odpowiedni dział bo są zdani na opinie pracowników z dłuższym stażem, do tego są zbyt zajęci, a więc można zapomnieć o obiektywnej ocenie. Kolesiostwo w luźnym skrócie. Nie ma co błyszczeć bo zdanie troglodyty po podstawówce ma dla niego większe znaczenie. Druga sprawa. Wszechobecne konfidenstwo. Niby jest tak wszędzie, ale tam to na potęge. Ludzie popierdalają cię za rzeczy, które sami robią. Do tego dodaj łyżeczkę chemii, którą wdychasz posyp odrobiną obłudy wśród kombinujących laborantek, a na konciec solidnie wymieszaj wszechobecnym mobbingiem. Voila. Uśmiechnij się i trzymaj gębe na kłódkę.
8
Olo 2016-02-29 11:16:24
Jak czytam taki prostacki i chamski napisany tekst jako opinię to aż szkoda że tacy ludzie na tym świecie są. Powodzenia....
sniper 2016-02-29 12:01:58
Sami widzicie, błyskawiczna i spontaniczna odpowiedź. Szkoda strzępić język.
Olo 2016-02-29 13:24:50
To po co strzępisz inteligentna istoto, nie chcesz pracować to podziękuj, a innym się chce pracować więc pozwól nam na to.
sniper 2016-03-02 02:52:08
Sami widzicie moi drodzy. Z takimi osobami będziecie mieli do czynienia.
Oli 2016-03-20 18:08:50
Zamieszczony wpis to ściema obiecują złote góry a jak przychodzi wypłata to razem z nią "nabicie w butelkę".
Oli 2016-03-22 20:50:32
Wpis nie dotyczył firmy Drukpol, tylko zmieszczonego wcześniej postu innej firmy. Sory
anonim 2016-03-25 19:06:22
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!! Brak szacunku do pracownika, traktują go gorzej jak psa
1
drugpol 2016-05-01 19:41:26
Gdzie się podziały te poprzednie krytyczne komentarze? Żenada, co wy wyprawiacie.
3
ajak 2016-05-30 00:54:41
Co wy wygadujecie tam to lajt jak weszłem za pierszym razem to z miejsca 2 kola ze na renke w sensie a potem to juz wogule jp 100% lamusy z laminarek uwaga na rence a no i ten patrzcie tez ludziom na rence elo.
ajak 2016-05-30 01:21:36
Do mnie z kolei doszły słuchy, że się prujesz za pieniądze. Jeśli wiesz o co chodzi.
1
nick 2016-08-12 08:20:02
Najlepszy komentarz, dziękuję. :)
1
red 2016-08-12 14:38:31
Operator DTP jest jak na razie potrzebny, nie wiem co o tym myśleć tak naparwde, macie może jakieś uwagi na ten temat czy nie za bardzo. bo na temat tego zawodu i oferty pracy nikt nie mówił nic.
Ala 2016-11-10 19:33:56
Mógłby mi ktoś coś powiedzieć odnośnie pracy na stanowisku kontrolera jakości ?
Zostaw swoją opinię o Zakład Fleksodruku Drukpol - Nowy Dwór Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Fleksodruku Drukpol