brak logo

MS Services

Warszawa

Opinie o MS Services

romek 2015-01-26 14:50:24
no tak, tylko kto Ci napisze w Polsce wprost, ze zarabia tyle i tyle? Wydaje mi się, że jeszcze Polacy mają z tym problem i tak naprawde to jest nadal temat tabu, więc chyba leppiej rposic jakieś przybliżone kwoty, wtedy ma się do tego trochę dystansu też.. no własnie, a mnie jeszcze interesuje terminowość wypłat?
kasia oko 2015-02-10 18:30:18
a nie wiecie może szanowni forumowicze czyn nie poszukują jakichś koordynatorów do MWM Sp. z o.o.? byłabym niezwykle bardzo zainteresowana takim stanowiskiem pracy w tej branży, i z powodów osobistych najlepiej właśnie w tej firmie. Męża trzeba pilnować;) a poza tym mam już doświadczenie zawodowe w tej branży i chcę się dalej rozwijać
Adam 2015-08-12 21:20:54
Cześć, ostatnio pojawiło się kilka ogłoszeń na PH dla marsa, więc chciałbym poprosić o informacje kogoś pracującego w tym ; takie podstawowe, jaka jest mniej więcej podstawa, jak z premią, jaki samochód i czy z towarem też jeździsz ? trzeba sprzedawać tylko czekoladę, gumy, bez karmy dla psów, kotów ?
Dział HR 2015-08-25 14:15:42
Projekt funkcjonauje na zasadzie przedsprzedaży (preselling), dotyczy sprzedazy produktów czekoladowych MARS.Zapraszamy do kontaktu, chętnie opowiemy o projekcie.
1
zainteresowany 2015-09-03 22:33:18
zastanawiam się jak to jest z tą pracą za granicą..
eurocash 2016-01-17 11:33:39
Pracuję w tej firmie jakiś czas, kasa na czas, od jakiegoś czasu zatrudnili nowego kierownika Konrada J na Warszawę - kontakt rewelacja. Poczucie humoru niesamowite. Jak mam jakiś problem dzwonię, aczkolwiek bywa to rzadkością, ale od razu załatwia sprawę. Atmosfera świetna. Tylko fajnie by kaska była większa.
była pracowniczka 2016-01-26 21:22:22
Firma krzak , firma na nic nie ma pieniędzy , nie ma towaru na wymianę , mowa tu o projekcie mars , poza tym masowe zwolnienia , a jak ktoś ma umowę na okres próbny to ogólne założenie tej miernej firmy nie przedłużać . Poza tym nowe przez i nowy kierownik krzyś na warszawę , którym nie chce się pracować a od przedstawicieli wymagają dużo. Kasa tragiczna i brak jakiegokolwiek rozwoju.nie polecam nikomu chyba,że chce się męczyć z bandą przygłupów.
ania 2016-04-26 17:47:52
ktoś w końcu napisze jak tam jest:)
sisi 2016-05-19 16:32:56
Na czym polega test z excela u nich w firmie?
jaa 2016-05-19 20:17:10
Jaki test z excela? Na jakim stanowisku sprawdzają excela?
ania 2016-05-24 23:27:15
bo ludzie uciekaja
jest 2016-05-30 23:30:44
Kompletna ignorancja kandydatów. Odpowiedzi zwrotnej nie można dostać w terminie, ba, nie ma jej w ogóle! Jestem w stanie domyślić się, że po tak długim czasie odpowiedź jest negatywna, ale wysłanie zbiorczego maila lub wykonanie telefonu nie jest chyba dużym wysiłkiem. Brak jakiejkolwiek informacji po kilku etapach rekrutacji jest zupełnym brakiem szacunku i tyle w temacie. Szkoda, bo oferta wydawała się ciekawa. Nie polecam i nie dziwię się, że przybywa ilość negatywnych opinii.
2
ania 2016-06-01 00:33:15
uciekajcie!
1
ros 2016-06-09 00:09:17
z tego co wiem to wszyscy stamtąd uciekają, ciekawe dlaczego.
1
Dział HR 2016-06-09 10:55:08
Standardowo udzielamy odpowiedzi zwrotnej w przeciągu 2 tygodni od daty spotkania z kandydatem. Jeżeli odpowiedź pojawia się później może to wynikać z różnych względów np. oczekiwanie na decyzję, urlop osoby decyzyjnej, - przesyłamy wtedy informację o przedłużeniu procesu rekrutacji. E-maile od nas z podziękowaniem za udział w rekrutacji mogą wpaść do skrzynki spam ze względu na rozbudowane stopki mailowe, przez co wiadomości te mogą zostać niezauważone. Prosimy o kontakt telefoniczny z działem HR.
got 2016-06-14 00:12:30
bełkot wysyłany z automatu, tak też traktują kandydatów.
got 2016-06-14 00:13:26
bełkot wysyłany z automatu, tak też traktują kandydatów.
ort 2016-06-17 19:36:29
nie zgadzam sie, to bardzo poważna firma, wszystkich traktują tak samo:) nawet swoich klientów...
krasny 2016-06-18 22:23:25
w biurze pracuje pan, który nie szanuje nikogo.
ania 2016-06-20 22:39:03
łamią obowiązujące prawo i śmieją się ze zwykłych ludzi
ania 2016-06-21 23:34:40
wielu poszukują bo wszyscy stamtąd uciekają, ci co przychodzą popracują chwilę i uciekają, opinie mają tragiczną.
1
sag55 2016-06-22 20:12:03
moi znajomi mówią że ich zła opinia jest związana z brakiem dostępu do internetu.
etc 2016-06-25 00:04:07
nie płacą ludziom, zwalniają z dnia na dzień i zatrudniają nowych.
basia 2016-06-25 21:34:41
a ja słyszałam że można u nich podpisać umowe np na brata lub znajomego, albo część kasy dają do ręki i wtedy jakoś więcej wychodzi, czyli nie są tacy źli.
marcos 2016-06-28 23:43:41
też o tym słyszałem, ale ja wolałbym podpisać umowę na siebie. jeżeli płacą do ręki to co ze składkami i podatkami??
ania 2016-06-29 20:15:57
wtedy zostaje więcej dla nich, ty dostajesz normalnie
1
Adamski 2016-06-30 07:41:00
Stawka jest jedna bo tyle klient daje jak ze składkami to masz mniej na rękę. Firma płaci bez opoźnienia i nie daje nic pod stołem, a u konkurencji bywa rożnie. Mój koordynator jest spoko to się trzymam MSu
nowa 2016-06-30 09:16:39
ciekawe na jakiej podstawie wypowiadasz się o całej firmie, mi i moim znajomym wielokrotnie spóźniano się z kasą, nie zgodziliśmy się na dodatek w gotówce i na umowę na kogoś innego.
asia 2016-07-01 19:06:53
a czy ktoś wie jak jest z tą kasą do ręki? Naprawdę wtedy więcej można zarobić?
tomcio 2016-07-03 00:22:56
Wiem że dają dodatkową kasę jak donosi się na innych w pracy, wtedy można zarobić nawet 200 zł więcej
1
osa 2016-07-04 12:24:59
a jezeli kilka razy to wielokrotnosc 200 zl?
madzia 2016-07-04 23:55:54
w każdej firmie będzie ktoś taki to nic dziwnego, to nie znaczy że trzeba od razu donosić.
govi 2016-07-05 19:07:23
mojej znajomej szef kazał robić różne dziwne rzeczy, nie zgadzała się i ją zwolnili i przyjęli na jej miejsce znajomego jakiegoś dyrektorka
dron 2016-07-06 23:39:06
to że zatrudniają znajomych to nic złego, widać że chyba muszą zająć się czymś innym, np sprzedażą dmuchanych baloników, zajęcie proste i trudno byłoby coś zepsuć.
kasik 2016-07-08 00:05:49
słyszałam o tym, to prawda
ania 2016-07-08 23:28:18
wiem kto jest tym dyrektorkiem, słyszałam co wyprawia...
1
zuzka 2016-07-09 23:15:50
znamy takich, zdesperowany, zakompleksiony, gdzieś w dzieciństwie skrzywdzony, drugie albo trzecie małżeństwo, kilkoro dzieci, różne problemy w tym zdrowotne, nikt go nie lubi ale on myśli że jest kimś, śmieszny człowiek, szkoda mi takich.
kr 2016-07-11 14:12:13
i wie komu, kiedy i jak się podlizać, żeby zarobić. za kasę zrobiłby wszystko.
ph mars 2016-07-12 21:05:28
a ten dyrektorek jak się nazywa?
były kr 2016-07-13 23:32:22
dajcie spokój, trzeba współczuć człowieczkowi, nie móģł sobie normalnie poradzić w życiu i po prostu musi być taki.
opreacja 2016-07-13 23:35:58
podobno gościu rozwala tę firmę...
były kr 2016-07-15 07:55:07
niedługo firma na sprzedaż:)
ph żz 2016-07-19 18:23:56
podobno wcześniej pracował w cedc, ale musiał odejść
ph 2016-07-20 11:56:19
Czemu na sprzedaż? cos sie dzieje?
były kr 2016-07-21 17:15:47
nie mają już kasy nawet na bieżące rachunki.
elektryk 2016-07-22 20:37:55
a ktoś wie czy jakaś konkurencja ma to kupić, czy w ogóle będà się zwijać?
ph śl 2016-07-25 18:07:35
podobno całkiem, konkurencja nie jest zainteresowana zakupem.
nelson 2016-07-31 22:38:47
nic dziwnego, kto byłby zainteresowany zakupem bankruta???
elektryk 2016-08-02 18:46:21
zalezy za ile, moga oddac za darmo, najwazniejsze zeby nie przejąć z długami, a tak niestety może być...
Pozdrawiam MSS 2016-09-22 10:09:58
Byłem w Mss koordynatorem - nie polecam. Wyścig za którym nie jesteś w stanie nadążyć. Teraz jeszcze ta nowa aplikacja przez którym serwisanci na halach muszą raportować. Firma nie daje narzędzi a oczekuje cudów. Nie interesuje nikogo że aplikacja działa tylko na androidzie a ludzi mają różne telefony. Mało tego że działa to duże słowo ta apka nie działa osoby które nad tym pracują nie mają o niczym pojęcia. Prezesowi mydlą oczy że jest wspaniale i biedny człowiek nie wie jak wyglądają realia na spotkaniach z prezesem koordynatorzy mają zakaz odzywania się. Dziwie sie tylko klientom że jeszcze słuchają tych bzdur. Zaraz pewnie nadpisze się dział HR że to nie prawda. W ostatnim czasie się zwolniło bardzo dużo KR a stwierdzenie Kierownika żadna strata przyjdą następni. Firma mogłaby być z perspektywami tylko zła organizacja w biurze.
Pozdrawiam

1
Zostaw swoją opinię o MS Services - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MS Services