brak logo

Instal-Projekt

Nowa Wieś

Opinie o Instal-Projekt

anonim 2009-06-01 19:13:39
zgadzam się Z.Góra
1
wampir 2009-07-27 11:52:41
A może ktoś wie jak się teraz pracuje w Instal-Projekcie na produkcji. Ile można tam zarobić?(usunięte przez administratora)
anonim 2010-05-20 08:45:30
medal ma dwie strony
kiedy moja żona była chora na raka to firma dała mi pieniądze abym mógł leczyć żonę do tego jeszcze była na tyle elastyczna abym mógł z nią jeździć w różnych godzinach na zabiegi do Bydgoszczy
jest kryzys więc nikomu się nie przelewa
anonimowo 2010-05-20 21:04:39
,,Myśl o nas ciepło" a firmie i tak zimno
1
t 2010-05-24 18:41:16
już co złe usunięte?
moge sie ujawnic dla prawdy 2010-05-25 23:46:09
usuniete to co zle ojjjj a bylo tego zlego troszke i nadal sie zle dzieje zle w tym zakładzie, ale jak to bywa wolnosc slowa w demokracji jest ograniczane wiec kasuja nam co zle piszemy. pozdrawiam i oceniam ten serwis go work za nie zetelny
1
k 2010-05-29 23:07:21
jak zawsze
spraiedliwy 2010-06-22 21:08:58
Nie powinieneś oczerniać swojego chlebodawcy. Jak nie pasuje praca zawsze możesz sie zwolnić.
Były 2011-04-11 20:47:26
Nowobogaccy, którzy traktują ludzi jak złodzei i niewolników. Nie życzed nikomu by musiął tam pracować.(usunięte przez administratora)
jurek 2012-03-05 19:51:16
Jak wygląda w tej firmie praca w eksporcie? Czy ktoś może coś napisać! Jestem zaproszony na rozmowę i właśnie się zastanawiam czy warto?
Handlowiec z exportu 2012-03-07 09:20:32
Atmosfera fajna, fajne warunki pracy - nowy biurowiec, zarobki niezłe - jak się \"angażujesz\" można naprawdę dobrze zarobić! Polecam ;)
narcyz 2012-11-20 20:41:03
daj sobie na luz ........ to jedna wielka farsa.......
anonimowo 2013-01-10 19:55:54
pewnie że farsa najniższa krajowa 12 godzin co dziennie ;urlopy bezpłatne nie wiem jak tam ludzie wytrzymują .Może inspekcja pracy coś by pomogła
5
Kama 2014-02-16 15:38:31
coś ucichło na forum,najważniejsze że nie ma już "" (usunięte przez administratora)-dwie lewe rączki,nygus jakich mało-kawka i dbanie o paznokietki nic więcej.No i jeszcze (usunięte przez administratora)-jedza jakich mało może pracowita ale charakter paskudny.
xxx 2014-02-23 02:45:42
Atmosfera to jest na zewnątrz a w firmie duszą się wszyscy. Staże-szkoda czasu na aplikację.
4
Nowy 2014-09-02 08:38:05
Mam pytanie ile zarobię jako spawacz tig bedac na umowie o prace czy sa jakies premie bony socjal itd. Bardzo proszę o szczere info
PR 2014-09-03 11:29:40
NIERAZ SOBOTA JEST PRACUJACA A KASY ZA TO NIE DOSTANIESZ, TAKA SAMA SPRAWA JEST Z NADGODZINAMI A NIERAZ MUSISZ ZOSTAC I ROBIC PO 12 GODZ.
Nowy 2014-09-03 23:01:57
A jak kształtuja się stawki o to mi chodzi co to za tajemnica jakas jak nawet na rozmowie kfalifikacyjnej konkretnie o tym nie informują .
1
maczo 2014-09-25 21:11:07
nie rozumiem to kierownictwo również zmienia się często, że nie znają procesu technologicznego i nie potrafią zarządzać swoimi podległymi...zastanawia mnie również system premii pracowałem już w kilku zakładach pracy i za każdym razem wydajność, obecność, wykonywane czynności takie czynniki decydowały o wysokości premii może masz na myśli dodatek stażowy do premii mógłbyś mi to wyjaśnić ponieważ akurat jestem bezrobotny i szukam pracy i zastanawiam się nad złożenie podania
1
bezrobotny 2014-09-25 23:04:43
Zadowolony, tak czytam Twoje opinie i zastanawiam się chłopie co ty tam jeszcze robisz. Mam dla Ciebie propozycje zwolnij się to może mnie przyjmą. Tylko napisz kiedy to będę aplikował.
gal anonim 2014-09-26 11:54:44
słaba atmosfera, słaba stawka, nie polecam
bezrobotny 2014-09-27 10:58:59
"zadowolony" bezrobotnym można być z wielu przyczyn. I myślę, że ty również byłeś nie raz, więc nie kozacz. Jak potrzebują do pracy to złoże aplikacje. Chociażby po to żeby "wyrwać chwasta" jakim jesteś.
anonim 22 2014-11-01 19:22:35
Nie polecam pracy w tej firmie !!!
Wykorzystuja zleceniowcow i po miesiacu ich zwalniaja .
Atmosfera beznadziejna , pracownicy wysmiewaja sie z nowo przyjetych ludzi ktorzy wiadoma sprawa nie wiedza gdzie co sie znajduje itp.. a mimo tego stali pracownicy daja zadania bez zadnego tlumaczenia..
BANDA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle w temacie ! :)
3
Narcyz 2014-11-06 20:12:26
Byłem pracownikiem IP i powiem że bardzo miło wspominam ten czas spędzony w firmie.
Właściciele są wymagający i nie ufający pracownikom ale to wynika z doświadczeń z lat poprzednich.
Praca w IP nauczyła mnie dyscypliny i zaangażowania w firmę.
Bardzo dziękuję Zarządowi ;-)
Zawsze będę was wspominał z przyjemnością i bronił dobra firmy w której spędziłem 3 lata bardzo dziękuję i życzę powodzenia i dalszych sukcesów !!!
4
pracownik 2015-01-08 11:16:13
Zgadzam się z kolegą anonim 22 praca w tej firmie to czysty wyzysk, ile razy widziałem nowych pracowników, chłopaków po 20 czy tez 24 lat którzy byli ciągle wyśmiewani bo nie wiedzieli co i jak, ciągle były do nich pretensje. Nikt tam nie potrafi zrozumieć tego ze nowy pracownik potrzebuje czasu żeby wszystko zapamiętać i się nauczyć. Było paru pojętych, nauczonych co i jak chłopaków na malarni ale i tak pouciekali, nie dziwie im się.
3
Chrześniak 2015-01-23 13:21:51
Też pracowałem IP, i fakt może na początku robili sobie jaja ale trzeba pamiętać o dwóch rzeczach - to po porostu bezmózgie debile których zlewałem, a po drugie to zdecydowana mniejszość bo większość to naprawdę w porządku ludzie z którymi dobrze się pracowało, a jeżeli chodzi o zarobki to zależy na jakim dziale i przy czym , ja nie narzekałem bo miałem premie i dodatek więc dla mnie spoko. Nie zawsze trafisz na takie stanowisko jak byś chciał ja też na początku pakowałem grzejniki ale nie o to chodzi. jak się komuś nie chce to niech zap....... zbierać puszki, chyba wszyscy wiedzą jak jest z pracą we Włocławku
3
hguf 2015-03-02 19:29:19
Jeśli ktoś chce pracować na trzy zmiany za 2000 tys. zł. nocki bez dodatku. nie raz praca po 12 godzin przez cały tydzień a wyplata taka sama jak byś robił cały miesiąc po 8 h. Dużo stresu w pracy nikt ci nic nie wytłumaczy, radź se sam. Dużo obiecują a .... z tego. Jak ja się cieszę że tam już nie pracuje. RELACJE Z MISTRZAMI TRAGEDIA NA. STRES. NAWET NA NICH PATRZEC NIE MOGLEM
2
Zenek 2015-05-21 18:57:33
Nie kompromituj się swoją wypowiedzią, bo od razu widać, że jesteś członkiem zarządu. Atmosfera jest bardzo stresująca i nie życzę nikomu takich stresów. Pieniądze owszem można w niektórych działach zarobić całkiem niezłe. Nie wiem, jak teraz, ale kiedyś to ludzie pracowali wyłącznie na umowy na czas określony, latami.
2
stary 2015-09-13 23:14:13
Ciekawe czy tw tym roku taż prezes bramy pozamyka aby ludzie z wigilli nie poluciekali jak zamknie bramy bedzie miał usmiech od ucha do ucha i 100% frekfencji i to jest bezcenne zobaczyc prezesa na wigilli .Jakby wigilia nie była przymusowa to by zobaczyl jak go kochaja pracownicy sam by na wigilii z biurowymi zostal na hali produkcyjnej ha ha
stary 2015-09-24 12:28:28
A jakie ma być podejście do pracy za najniższa krajowa albo za akord gdzie człowieka poganiają jak bydło na pastwisko?
Swięta 2015-12-19 18:57:07
Wesołych Swiąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2016 dla całego Zarządu Dyrekcji i Kierownictwa.
anna 2016-03-30 16:55:08
Jest oferta pracy na stanowisko księgowej.
Jak atmosfera i zarobi w księgowości w danej firmie?
5
Olom 2016-06-05 20:37:43
I co? Aplikowales? Jakie super warunki oferują? Jaka kasę można dostać ?
xxxx 2016-06-07 21:39:57
he he he nadal nieuki ignoranci godzicie się na stawkę 8 pln brutto na umowie
poczytajcie sobie kodeks pracy jak czytać nie zapomnieliście
Sami wiecie kto ... :) 2016-10-16 12:21:04
Pracodawca bardzo dobry tylko niestety niektórzy pracownicy negatywni, jak to bywa w każdym miejscu pracy muszą się znaleść czarne owce. Jeżeli negatywni pracownicy się poprawią to nawet uznałbym pracodawcy dać ocenę Celującą... :)
szok 2016-10-16 12:29:52
W końcu wiedzą, że trzeba zadbać o stabilne warunki finansowe, a atmosfera jaka aktualnie panuje? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Instal-Projekt - Nowa Wieś
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Projekt