brak logo

interchicken

Bodegraven

Opinie o interchicken

MMM 2010-05-12 16:32
W poniedziałek wróciłam z chickena i jestem bardzo zadowolona z pracy,pracowałam na dziale filety ,było bardzo ciężko,ale jak widzą że chcesz pracować i się starsz docenia to i bedziesz mieć naprawdę dobrze!!!Ludzie super jestem bardzo zadowolona z pracy
kurczak121 2011-04-27 21:52
Ludzie ja z żoną pracowaliśmy tam 4 miesiące. I od razu uprzedzam że na filetach nie ma miejsca dla lewusów , tam szefom nikt nie umknie kto po prostu nie potrafi pracowac , nie ukrywamy jest cięzko ale tylko przez pierwsze dwa tygodnie , az załapiesz o co tam chodzi. Jest na hali główny szef i co najlepsze polak Tomek , nie ukrywam poukładany , ale tez gośc obyty z ta praca w 100 procentach ,wie co i kiedy , a niedaj BOŻE mu podpasc to nie ciekawie zapowiada się dalsza twoja kariera z tym zakładem ,ale polecam naprawde ,nie taki straszny ten zakład jakim go maluja , my staramy sie o powrót ale z powodu miejsc nadal czekamy na odpowiedz pozdrawiam
KBK 2012-02-21 16:56
Jak komuś się chcę pracować to da radę. Pracuję trzy latka i żyję.
Chyba że ktoś pracował przez all works to kicha. Narzekają
tylko nieroby. Taka jest moja opinia bo we wszystkich zakładach trzeba
zapi... czy Holandia czy Polska.
kip 2013-09-01 20:48
Bez Tomka na filetach ,od kiedy odszedł to już nie to !!!(wielki chaos murzyn jakiś psych nami rządzi). Ale chłopak naprawde ogarnięty i miał racje ,że to puscił cały szacun dla niego za pomoc i ciężką prace jaką nam zapodawał ,ale wszystko miało zawsze ręce i nogi widać że chicken jest skończony , pozdrawiamy cię szefie gdziekolwiek teraz jesteś i zazdrościmy ludzią którzy z tobą współpracują pozdro dla żony , za zapiekanki pa
2
tomek obelski 2015-03-17 15:01
polski psy rzadza na kurczakach zdarzylo mi sie pracowac tam kilka dni jak niewolnik polak(usunięte przez administratora)aby miec prace nie polecam tego (usunięte przez administratora) tylko dla
desperatow
tomek obelski 2015-10-28 02:34
nie przesadzam widze ze tez igła nie masz pojęcia o holandi a tym bardziej
o qualitte praca nie jest ciezka szkoda ze polscy debile opanowali firme
bo kiedys to byla całkiem fajna praca no i kiedys bez polaków którzy muszą zjebać każdą firme a pozatym zeby herbata czy kawa była płatna to idiotyzm
jak wszedzie w innych pracach płyny są za darmo to trzeba przeżyć
tomekobelski 2015-11-09 15:22
hej maniek stawka rok temu 2014 przez holenderską agencje w wynosiła 8.68 euro
w polsce to agencje opierdalją na kasie.co do wody to jest darmowa w kiblu za wszystko płacisz niedosc ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz to jescze płać za automat.
jak chodze na rózne roboty to uwierz mi ze za kawe czekolade czy zupe nie trzeba płacić.i po tym widac czy firma nie jest zjebana przez polaków.
ni słuchaj głupot bo w holandi za tydzien na tych kurach czy na innej robocie
przy tak kiepskich stawkach tygodniowo 40 h bez soboty wyjdziesz 300 euro na czysto plus minus.ale z tego 300 euro odchodzi ubezpieczenie ponad 20 euro które do niczego nie jest potrzebne mieszkanie około na tydzien 70 euro plus zarcie od 20 euro do 50 euro to portfelu zostaje 160euro do 190 euro i niestety w holandi tego nie przeskoczysz policz tygodniowy zarobek i pomnóz razy 4 zarobisz dobrze ale są koszta ktore nie przeskoczysz jesc trzeba mieszkac tez a jak jeszcze masz auto i paliwo tez kosztuje.
Wiatrak 2016-09-05 11:39
Pracowałem dzień nie odpowiadała mi ta praca ,zrezygnowałem do dzisiaj po 4 miesiącach nie zapłacili twierdzą że niema mnie w systemie . Zgłosiłem ich do inspekcji ,podobno w Quality to standard .
abbi2 2016-09-06 09:59
a nie można było jednak jakoś tego wyjaśnić? cztery miesiące to przecież bardzo dużo p[racy za którą jak najbardziej moim zdaniem powinieneś otrzymać stosowne wynagrodzenie - a wiecie może czy jednak teraz jakieś typowe stanowiska administracyjne są do obsadzenia?
Jedrek 2016-11-30 08:40
Ej Tomku obelski polskim psem to ty może jesteś ciekawe po co wyjechales pewnie po podstawówce ciężko robotę w kraju znaleźć takiemu Reksiowi :-) :-) :-D jak ty
Jedrek 2016-11-30 08:41
Ej Tomku obelski polskim psem to ty może jesteś ciekawe po co wyjechales pewnie po podstawówce ciężko robotę w kraju znaleźć takiemu Reksiowi :-) :-) :-D jak ty
Miki 2017-01-09 19:20
Jak wyglądają zarobki przez tą agencję i jak jest z zakwaterowaniem ?
NUSIEK 2017-02-01 09:32
Tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polacy szturmujcie interchickena ,a wcześniej do biura Quality hurma mości panowie
Paulina 2017-03-28 14:37
@Jedrek, proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat firmy. Jakie macie jeszcze doświadczenia z interchicken?
Klakier 2017-08-03 17:31
Robota jak robota wszędzie trzeba zapieprzac. Kiedyś było lepiej. A teraz? Same Polaki z przerostem ambicji, Powąchali trochę władzy i w głowach sie poprzestawiało. Ci co najwiecej i najlepiej robią sami odchodzą. Ci co dłużej tam pracują myślą ze są gwiazdami. Wytrzymałem tam miesiac dłużej sie nie dało z biurem nie miałem problemu. Pozdro 600
1
Paulina 2017-08-04 08:56
@Klakier czyli jeśli chodzi o samo biuro, czy pracę nie miałeś żadnych zastrzeżeń. Ktoś z innych użytkowników mógłby się odnieść do wpisu @Klakier? Czy Wy również macie takie doświadczenia jeśli chodzi o atmosferę w firmie?
Klakier 2017-08-29 09:21
Ja akurat nie miałem problemów chociaż słyszałem nie raz ze kogoś z czymś oszukali. Stawka jest słaba bo chyba 9.04€ w tych czasach to chyba jest najniższa. jeżeli nie jesteś leserem, umiesz ciężko i szybko pracować do tego masz nerwy ze stali No i czasami pecherz(trzeba upominać sie o pauzy bo patrafia zapomnieć i stoisz 4 godziny albo i dłużej bez możliwości wyjścia nawet do toalety) to śmiało możesz iść :)
Zostaw swoją opinię o interchicken - Bodegraven
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie interchicken