Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Izoler Izabela Styś

Pracowałeś w firmie Izoler Izabela Styś i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-26 22:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaco - 2014-03-26 10:17:33]:
Twój 30 letni staż pracy nie nauczył Cię niczego Żal mi cię bardzo za Twoją zawiść i głupotę Trudno tego nie wyleczy.


zdjecie uzytkownika
heloł - 2014-03-27 08:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ekonomisto za dychę JACO gdyby nie nastawianie na max zysk to by nie mieli potencjału a jeszcze muszą na dobre wakacje wyjechać żeby odpocząć o takich fachowców jak ty z 30 letnim doświadczeniem z wódą zamiast mózgu . Wi
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-04-25 10:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w szoku jak Stysie moderują to forum. Albo kasują, albo wklejają poprawne posty. Żałosne
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-27 09:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2014-04-25 10:52:04]:
TO nie Stysie to JA
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłamią na każdym kroku. Trzymają ludzi jeszcze parę dni i jest wyjazd i tak nawet pół roku. Wszyscy odchodzą jeszcze trochę to Pan Paweł sam się weźmie za montaż a Pani Izabela za produkcję. ZERO dbania o dobrego pracownika. Naprawdę nie polecam. Pracowałem tam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kłamią na każdym kroku. Trzymają ludzi jeszcze parę dni i jest wyjazd i tak nawet pół roku. Wszyscy odchodzą jeszcze trochę to Pan( usunięte przez administratora )sam się weźmie za montaż a ( usunięte przez administratora ) za produkcję. ZERO dbania o dobrego pracownika. Naprawdę nie polecam. Pracowałem tam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-30 14:21:02]:
ja to ja a nie ty nie podszywaj się
zdjecie uzytkownika
SZUMOWINA - 2014-05-03 21:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-02 20:31:32]:
zako



PRACOWAŁEM,DYMAJĄ NA KASĘ AŻ HUCZY!!!!NIE MAJĄ WIELE PRACY ZA GRANICĄ,WIEM ŻE KONKURENCJA ZE SZCZECINA MA PRACE W SZWECJI,NORWEGII I DANII.NIE DAJCIE SIĘ WKRĘCIĆ,OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A POTEM WALCZYSZ O SWOJE.
.

zdjecie uzytkownika
dabek - 2014-05-04 17:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co mam wiecej powiedziec ???? Cweloza i nic wiecej! Unikajcie
zdjecie uzytkownika
dabek - 2014-05-04 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mam wiecej powiedziec ???? Cweloza i nic wiecej! Unikajcie
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2014-05-05 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..ujnia na patatajni
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-06 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma udus,nie polecam tej firmy nawet najwiekszemu wrogowi
oszukuja jak tylko sie da,a fachowca ze swieca szukac.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-10 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-06 13:29:56]:
Jesteś pewny tego co napisałeś?Ile Ci wiszą?Długo tam pracowałeś?Byłeś uczciwy w pracy czy też oszukiwałeś?
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-13 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-10 21:02:04]:
POSTRASZYŁEM ICH TROCHE ZWIAZKAMI ZAWODOWYMI W NORWEGI I POWYPŁACALI MI WSZYSTKO,CO PRAWDA PO STYSIOWYM KURSIE W JEGO LICHWIARSKIM KANTORZE,HEHE,ALE ZAKONCZYŁEM Z DZIADAMI WSPÓŁPRACE I TERAZ PRACUJE BEZPOSREDNIO W NORWESKIEJ FIRMIE,ZA GODZIWA KASE.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-16 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-13 19:24:36]:
Ściemniasz
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-26 15:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są tam przydupasy które palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stysia trzymaja to im płaci
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 08:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
A za trzymanie rąk w kieszeniach nie?
zdjecie uzytkownika
costa - 2014-05-27 12:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
jak są to i będą dalej. Ty nic na to nie poradzisz. Chyba, że masz jakiś sprytny plan, aby to zmienić - w co wątpie
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-07-20 08:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo gaszą swiatło
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-07-20 17:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrościsz z tego co słychać lepiej mają
zdjecie uzytkownika
MAO - 2014-08-11 15:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,JAK TM W FIRMIE IZOLER ISTNIEJE TO ( usunięte przez administratora )JESZCZE( usunięte przez administratora )NACHAPALI SIE ZE TERAZ MOGA ZYC DO KONCA ZYCIA W LUKSUSACH,A LUDZIE CO U NICH ROBILI TO ZARABIALI NA SUCHY CHLEB DLA KONIA,SAM TAM ROBIŁEM TO LEDWO STARCZAŁO NA ZYCIE,NIE MÓWIAC O CZYMS INNYM,NIE POLECAM TEJ FIRMY,BO NIE SZANUJA PRACOWNIKOW,TERAZ PRACUJE W LAMBDZIE,TEZ OSZUKUJA ALE NIE TAK JAK STYSIE,I ZYJE MI SIE LEPIEJ,I MOJEJ RODZINIE.
zdjecie uzytkownika
mi sie - 2014-08-21 10:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAO - 2014-08-11 15:24:35]:
Żyje mi sie lepiej , i mojej rodzinie .Nawet moja stara zaczęła lepiej wyglądać chodzi do fryzjera a to su.... na pewno ma kogoś .Dzieciom kupiłem kalosze nie brodzą już w gnoju . A ja z bałaganów przerzuciłem się na wódzie Złoty Kłos . No i spłaciłem Prowidenta
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-03-22 22:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak teraz wygląda sytuacja pracy w Norwegi?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Obiecują wszystko
Pytania: Dlaczego tak drogo
zdjecie uzytkownika
miii - 2015-03-23 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda ? wygląda! roboty w h kasa ok warunki ok jedzenie mieszkanie praca też ok .
zdjecie uzytkownika
s - 2015-03-27 19:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chujnia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izoler Izabela Styś
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Izoler Izabela Styś?
Zadaj pytanie