Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Izoler Izabela Styś

Pracowałeś w firmie Izoler Izabela Styś i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Romeo - 2014-03-17 11:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roland - 2014-03-09 20:55:22]:
W końcu ludzie po prostu ujawniają prawdę jak faktycznie jest w firmie. Tam było dobrze około rok temu, wtedy był inny kierownik który miał pojęcie o robocie znał się tym co było wykonywane mało tego jak trzeba było to stawał razem z pracownikami i zasuwał ,i maszyny naprawił w razie awarii pokazał jak się nie umiało czegoś . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pppppppppppppppp - 2014-03-19 20:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Izz to nie zeszyt szkolny, żeby gumką mazać po nim...tu się ludzie uzewnętrzniają...aż tak boli?
zdjecie uzytkownika
Urugwaju - 2014-03-21 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ja sie wypowiem w ten sposób odnosnie pracy kierownictwa i pracowników. A wiec firma izoler istnieje juz trochę na rynku i swoją markę maja wyrobiona. Kierownicto kompletnie sie nie znaja na rzeczy tylko jezyk to co potrafią. Pracownicy mozna nazwac nas fizyczni ludzie bywaja różni ale zazwyczaj mozna sie jakos dogadać. Panowie zawsze jak się będziecie zatrudniać bedzie slodko będzie rozmowa i poprostu będziesz zachwycony juz ta firmą i zdecydowany by jechac super no nie. Ale jest zupelnie inaczej na miejscu to tak po wygloda z mojej strony. A teraz urugwaj to jest jedyne miejsce gdzie kasa sie zgadza jest na czas i firma nie ma nic do tego mowie wam az chce sie pracowac bo tutanj firma nic nie moze zrobić zeby komus jakieś pieniądze zabrać czy przeliczniki śmieszne. No a reszta czyli europa to panowie lezymy uwierzyć sie nie chce ale tak jest kroja jak ser w plasterki ok nara pozdrawiam wszystkich pracowników mowa o fachowcach ktorzy sie znaja na rzeczy(ludzi z pod sklepu to nie pozdrawiam co maja 5 euro przeliczyc to na złote to jakieś niecale 20zł) i panowie stac was na lepsza firme uwierzcie w siebie bo tak jest narka
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2014-03-26 10:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mimi - 2014-03-06 08:37:22]:
I czar prysł. Ja to odbieram tak. Gadajcie sobie do woli , my i tak mamy was wszystkich w d..ie, bo jak nie ty to inny przyjdzie i będzie na nas robił, wy barany, pachołki jedne. Wiem , że nie ma ludzi niezastąpionych , ale odpowiedź CEO mówi wszystko o stosunku pracodawcy do ludzi i nawet nie trzeba już wystawiać opinii, bo sami sobie wystawili tym wpisem. Ale znając życie znajdą się nowi głupi i naiwni, byle by tylko te parę groszy zarobić , a firma przyjmie każdego i pozbędzie się każdego. Dzieje się tak dlatego, że o izolacji mimo tak długiego okresu działania w tej branży, Izoler nie ma wciąż należytej wiedzy i jest zarządzany na urrra, bez koncepcji i z nastawieniem wyłącznie na maksymalny zysk. Nikt tam nie dba o dobrego pracownika, bo oni po prostu nie wiedzą kto jest dobry , a kto zły. Nie polecam, pracowałem tam i wiem jak ciężko pracuje się z dyletantami. Mam już 30 lat doświadczenia w branży i Izoler jest jedną z gorszych firm w jakich pracowałem, choć ma duży potencjał, tylko właściciele nie potrafią, albo nie chcą go wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-03-26 19:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeszcze amen zapomniałeś dodać paj..acu
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-26 22:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaco - 2014-03-26 10:17:33]:
Twój 30 letni staż pracy nie nauczył Cię niczego Żal mi cię bardzo za Twoją zawiść i głupotę Trudno tego nie wyleczy.


zdjecie uzytkownika
heloł - 2014-03-27 08:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ekonomisto za dychę JACO gdyby nie nastawianie na max zysk to by nie mieli potencjału a jeszcze muszą na dobre wakacje wyjechać żeby odpocząć o takich fachowców jak ty z 30 letnim doświadczeniem z wódą zamiast mózgu . Wi
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-04-25 10:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w szoku jak Stysie moderują to forum. Albo kasują, albo wklejają poprawne posty. Żałosne
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-27 09:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2014-04-25 10:52:04]:
TO nie Stysie to JA
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłamią na każdym kroku. Trzymają ludzi jeszcze parę dni i jest wyjazd i tak nawet pół roku. Wszyscy odchodzą jeszcze trochę to Pan Paweł sam się weźmie za montaż a Pani Izabela za produkcję. ZERO dbania o dobrego pracownika. Naprawdę nie polecam. Pracowałem tam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłamią na każdym kroku. Trzymają ludzi jeszcze parę dni i jest wyjazd i tak nawet pół roku. Wszyscy odchodzą jeszcze trochę to Pan( usunięte przez administratora )sam się weźmie za montaż a ( usunięte przez administratora ) za produkcję. ZERO dbania o dobrego pracownika. Naprawdę nie polecam. Pracowałem tam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-30 14:21:02]:
ja to ja a nie ty nie podszywaj się
zdjecie uzytkownika
SZUMOWINA - 2014-05-03 21:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-02 20:31:32]:
zako



PRACOWAŁEM,DYMAJĄ NA KASĘ AŻ HUCZY!!!!NIE MAJĄ WIELE PRACY ZA GRANICĄ,WIEM ŻE KONKURENCJA ZE SZCZECINA MA PRACE W SZWECJI,NORWEGII I DANII.NIE DAJCIE SIĘ WKRĘCIĆ,OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A POTEM WALCZYSZ O SWOJE.
.

zdjecie uzytkownika
dabek - 2014-05-04 17:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mam wiecej powiedziec ???? Cweloza i nic wiecej! Unikajcie
zdjecie uzytkownika
dabek - 2014-05-04 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mam wiecej powiedziec ???? Cweloza i nic wiecej! Unikajcie
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2014-05-05 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..ujnia na patatajni
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-06 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma udus,nie polecam tej firmy nawet najwiekszemu wrogowi
oszukuja jak tylko sie da,a fachowca ze swieca szukac.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-10 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-06 13:29:56]:
Jesteś pewny tego co napisałeś?Ile Ci wiszą?Długo tam pracowałeś?Byłeś uczciwy w pracy czy też oszukiwałeś?
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-13 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-10 21:02:04]:
POSTRASZYŁEM ICH TROCHE ZWIAZKAMI ZAWODOWYMI W NORWEGI I POWYPŁACALI MI WSZYSTKO,CO PRAWDA PO STYSIOWYM KURSIE W JEGO LICHWIARSKIM KANTORZE,HEHE,ALE ZAKONCZYŁEM Z DZIADAMI WSPÓŁPRACE I TERAZ PRACUJE BEZPOSREDNIO W NORWESKIEJ FIRMIE,ZA GODZIWA KASE.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-16 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-13 19:24:36]:
Ściemniasz
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-26 15:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są tam przydupasy które palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stysia trzymaja to im płaci
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 08:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
A za trzymanie rąk w kieszeniach nie?
zdjecie uzytkownika
costa - 2014-05-27 12:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
jak są to i będą dalej. Ty nic na to nie poradzisz. Chyba, że masz jakiś sprytny plan, aby to zmienić - w co wątpie
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-07-20 08:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo gaszą swiatło
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-07-20 17:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrościsz z tego co słychać lepiej mają
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izoler Izabela Styś
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski