Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Izoler Izabela Styś


Oceniono 506 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 54 osoby
zdjecie uzytkownika
t.o.p - 2014-02-25 10:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bobik-Ty czytałeś co Ty napisałeś??bronisz namiętnie firmy,wiec na bank w niej pracujesz,wyzywasz innych co dobrze o Tobie nie świadczy.Kultury też Tobie całkowicie brak.Zapewne byłeś w Stanach i wiesz co tam jest.Ubliżasz rodakowi,to dobrze o Tobie nie świadczy.Między Polską a Stanami jest wielka przepaść.Twoje porównanie świadczy i Twojej (usunięte przez administratora) oraz braku wiedzy.Wykształcenie to nie wszystko.Trzeba w pracy być bystrym,obrotnym i kumatym. Ty zapewne pojęcia nie masz po co jesteś na tym świecie,do pracy żadnej się nie nadajesz.Więc pomyśl nad sensem swego istnienia.Pewnie uważasz że masz misje na ziemi do wypełnienia,bronić firmy i ubliżać "swoim". Każdy może napisać co myśli,może mieć inne odczucia i zdanie o firmie.A to nie powód by wyzywać innych.Firma jest jaka jest,1 pracuje się ok,a innym podpadła widocznie pod jakimś względem.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2014-02-25 11:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumie Ludzi którzy nie pracują w Firmie a tak bardzo się nią interesują.Zapewne chcieli by wrócić lecz leserstwo lub nieznajomość prostego zawodu zamknęło im drogę i kierując się prostacką zemstą piszą właśnie takie bzdety.Nie dziwi mnie wcale,że ktoś kto pracuje w Firmie dba o jej dobrą opinię bo to pracownicy z kadrą właśnie ją tworzą.Być może w innych Firmach też się na nich poznali i dla zabicia czasu wystawiają im pseudo opinie
zdjecie uzytkownika
dyrektor - 2014-02-25 18:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich internautów czytających o firmie izoler,otóż panstwo stysie nie sa zbyt lubianymi osobami w swiecie biznesmenów województwa zachodniopomorskiego,a dlaczego,wy moze wiecie,a oni na to pytanie niech sobie odpowiedza sami.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-27 10:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyrektor - 2014-02-25 18:24:02]:
Nikt nie lubi konkurencji
zdjecie uzytkownika
t.o.p - 2014-02-28 10:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOO RETYY!!!KOSMOS czytam te opinie wszystkie i zastanawiam się o kim tu w końcu mowa.Ponoć to mają być o pracodawcy a nie o pracownikach.No cóż sami sobie pracownicy robią smr..ud.Zacznijcie pisać na temat.(bez urazy)Czyżby same odpady społeczne znalazły tu zatrudnienie.Ja napiszę jak praca wygląda.Przychodzisz rano do pracy,uśmiechnięty pracodawca czeka na Ciebie z kawa,śniadaniem.Jest dumny że trzymał wakat właśnie dla Ciebie,jesteś wyjątkowy,niepowtarzalny.Z dumą patrzy jak po śniadaniu idziesz zapalić,machasz do wszystkich przyjaznie,by mogli wszyscy zazdrościć jaką to masz wspaniałą pracę,wszyscy by chcieli tak jak Ty,po śniadaniu w słoneczny dzień iść na dwór z leżakiem i wygrzewać się sącząc chłodne napoje(oczywiście pracodawca to wszystko zapewnia)po 8 godzinach wylegiwania się czas iść do siebie.Pracodawca zapewni Tobie dowóz do domu,abyś nie czuł się skrzywdzony i już całkiem nie ma mowy o zmęczeniu.Oczywiście zapyta się czy masz obiad po pracy,bo jeśli nie masz ,to oczywiście kupi Tobie,byś z głodu nie padł.Pracodawca jest troskliwy,czuły na Twoją krzywdę,zapewni Ci wszystko,Ty o nic się nie musisz martwić.PO PROSTU- zatrudnić się i nic nie robić,a pracodawca będzie Cię podziwiać.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-02 20:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t.o.p - 2014-02-28 10:27:32]:
Super Firma daj namiar
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-03-04 15:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) zero szacunku dla pracownika! Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-05 12:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierownik - 2014-03-04 15:54:49]:
Firma niedobra ot i przykład własnego nieudacznictwa.Życzę powodzenia w innej tylko jak długo.
zdjecie uzytkownika
CEO - 2014-03-05 14:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzymamy nikogo na siłę, jeśli się komuś nie podoba droga wolna. Dla niektórych nawet te 5 euro to za duża stawka. Narzekacie też na przelicznik a on uwzględnia wasze leserstwo-ot co. Izolacje założyć lub zdemontować potrafi każdy. Blacharzy też mamy na pęczki a młodych z językiem produkują uczelnie aż nadto więc my nie zginiemy a wy się zastanówcie czy wolicie się buntować czy robić swoje i nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2014-03-06 08:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ot prawnik się znalazł .Tylko to co się czyta trzeba jeszcze zrozumieć a z tym może być gorzej nie mówiąc o umiejętności czytania
zdjecie uzytkownika
t.o.p - 2014-03-06 08:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żaden prawnik,ale osoba na stanowisku kiero,musi posiadać pewną wiedze.A kogoś tu boli że jest pozbawiony wiedzy.Typowe dla fiflaka,hehehe.
zdjecie uzytkownika
t.o.p - 2014-03-06 11:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo w końcu kolejna osoba odrobinę prawdy ujawniła o ,, rzekomo '' cudownej firmie i cudownym kierowniku.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
roland - 2014-03-09 20:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że nagle Izoler zgarnął trochę negatywnych komentarzy, ale fajnie, że są i obrońcy dobrego imienia firmy.
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-03-15 13:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Izoler szuka pomiarowców i technologów, ogłoszenie mnie zainteresowało, ale komentarze tutaj spowodowały dylemat, myślicie, że warto zaaplikować?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-16 10:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślicie, że jak w oczekiwaniach piszą znajomość podstawowych zasad topografii instalacji rurociągów i ktoś nie bardzo zna się na rzeczy, to od razu mnie skreślą, czy jest możliwość przyuczenia?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-03-16 15:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paweł, ja na Twoim miejscu bym aplikował, może akurat będziesz najlepiej nadawał się na to stanowisko, zazwyczaj nie spełnia się wszystkich wymagań.
zdjecie uzytkownika
Polish revolutionary - 2014-03-16 21:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PEWNIE ZE APLIKUJ NA TO STANOWISKO DOSTANIESZ 1680ZL I BEDZIESZ CHAROWAŁ(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
8786890-0987 - 2014-03-17 10:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daruj sobie człowieku tą Firmę , (usunięte przez administratora)Czysty przykład nowobogackiej Kobiety biznesu .
zdjecie uzytkownika
Romeo - 2014-03-17 11:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roland - 2014-03-09 20:55:22]:
W końcu ludzie po prostu ujawniają prawdę jak faktycznie jest w firmie. Tam było dobrze około rok temu, wtedy był inny kierownik który miał pojęcie o robocie znał się tym co było wykonywane mało tego jak trzeba było to stawał razem z pracownikami i zasuwał ,i maszyny naprawił w razie awarii pokazał jak się nie umiało czegoś . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pppppppppppppppp - 2014-03-19 20:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Izz to nie zeszyt szkolny, żeby gumką mazać po nim...tu się ludzie uzewnętrzniają...aż tak boli?
zdjecie uzytkownika
Urugwaju - 2014-03-21 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ja sie wypowiem w ten sposób odnosnie pracy kierownictwa i pracowników. A wiec firma izoler istnieje juz trochę na rynku i swoją markę maja wyrobiona. Kierownicto kompletnie sie nie znaja na rzeczy tylko jezyk to co potrafią. Pracownicy mozna nazwac nas fizyczni ludzie bywaja różni ale zazwyczaj mozna sie jakos dogadać. Panowie zawsze jak się będziecie zatrudniać bedzie slodko będzie rozmowa i poprostu będziesz zachwycony juz ta firmą i zdecydowany by jechac super no nie. Ale jest zupelnie inaczej na miejscu to tak po wygloda z mojej strony. A teraz urugwaj to jest jedyne miejsce gdzie kasa sie zgadza jest na czas i firma nie ma nic do tego mowie wam az chce sie pracowac bo tutanj firma nic nie moze zrobić zeby komus jakieś pieniądze zabrać czy przeliczniki śmieszne. No a reszta czyli europa to panowie lezymy uwierzyć sie nie chce ale tak jest kroja jak ser w plasterki ok nara pozdrawiam wszystkich pracowników mowa o fachowcach ktorzy sie znaja na rzeczy(ludzi z pod sklepu to nie pozdrawiam co maja 5 euro przeliczyc to na złote to jakieś niecale 20zł) i panowie stac was na lepsza firme uwierzcie w siebie bo tak jest narka
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2014-03-26 10:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mimi - 2014-03-06 08:37:22]:
I czar prysł. Ja to odbieram tak. Gadajcie sobie do woli , my i tak mamy was wszystkich w d..ie, bo jak nie ty to inny przyjdzie i będzie na nas robił, wy barany, pachołki jedne. Wiem , że nie ma ludzi niezastąpionych , ale odpowiedź CEO mówi wszystko o stosunku pracodawcy do ludzi i nawet nie trzeba już wystawiać opinii, bo sami sobie wystawili tym wpisem. Ale znając życie znajdą się nowi głupi i naiwni, byle by tylko te parę groszy zarobić , a firma przyjmie każdego i pozbędzie się każdego. Dzieje się tak dlatego, że o izolacji mimo tak długiego okresu działania w tej branży, Izoler nie ma wciąż należytej wiedzy i jest zarządzany na urrra, bez koncepcji i z nastawieniem wyłącznie na maksymalny zysk. Nikt tam nie dba o dobrego pracownika, bo oni po prostu nie wiedzą kto jest dobry , a kto zły. Nie polecam, pracowałem tam i wiem jak ciężko pracuje się z dyletantami. Mam już 30 lat doświadczenia w branży i Izoler jest jedną z gorszych firm w jakich pracowałem, choć ma duży potencjał, tylko właściciele nie potrafią, albo nie chcą go wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-03-26 19:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeszcze amen zapomniałeś dodać paj..acu
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-26 22:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaco - 2014-03-26 10:17:33]:
Twój 30 letni staż pracy nie nauczył Cię niczego Żal mi cię bardzo za Twoją zawiść i głupotę Trudno tego nie wyleczy.


zdjecie uzytkownika
heloł - 2014-03-27 08:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ekonomisto za dychę JACO gdyby nie nastawianie na max zysk to by nie mieli potencjału a jeszcze muszą na dobre wakacje wyjechać żeby odpocząć o takich fachowców jak ty z 30 letnim doświadczeniem z wódą zamiast mózgu . Wi
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izoler Izabela Styś
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x