logo DELTAPLAST POLAND

DELTAPLAST POLAND

Piaseczno

Opinie o DELTAPLAST POLAND

PT 2016-07-13 15:40:43
Wielką łaskę robią jak maszynę muszą poprawić
GK 2016-07-19 10:57:16
Dobrze, że stamtąd odeszłam
MARY 2016-07-21 19:21:34
PORAŻKA JAKAŚ WOGÓLE.BYŁAM NA JEDNEJ ZE ZMIAN KTÓREJ SZKOLĄCA WOGÓLE NIEUMIE SZKOLIĆ ANI TŁUMACZYĆ CAŁĄ NOCNĄ ZMIANĘ SPĘDZIŁA NA GADANIU ZAMIAST POMOCY W CZYM KOLWIEK MASAKRA JAKAŚ!!!WYTRZYMAŁAM MIESIĄC TAM .NIE POLECAM.
MMM 2016-07-25 11:36:04
zapraszamy z CV na magazyniera. Aktualnie mamy wolny wakat.
A 2016-07-25 15:38:23
Pracy tyle, że szok
W 2016-07-26 16:03:41
@Winstor
Zadowoleni wytłumacz to dlaczego odchodzą, przychodzą i odchodzą!!!!!!
Temistokles 2016-07-28 09:27:53
@Winstor

I nieprawda, że dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie wcale nie padało
WI 2016-08-10 15:33:27
Uwaga nowe ogłoszenie w przeglądzie piaseczyńskim !!! podajcie wypłatę
Temistokles 2016-08-11 21:04:57
chyba brutto z nadgodzinami
4
Nick 2016-08-18 14:21:14
Warto zapytać
KATY 2016-08-29 14:58:16
POWINNI POZMIENIAĆ SZKOLĄCE KTÓRE ZNIECHĘCAJĄ DO PRACY I NA ICH MIEJSCE MŁODSZE UCZYĆ KTÓRE BARDZIEJ SIĘ DO TEGO NADAJĄ I NIERYWALIZUJĄ!
1
D 2016-08-31 09:18:39
Co się dzieje w tej firmie to klękajcie narody
Chodzą na nocy na przerwę 2 razy i siedzą po 2 godziny
xxx 2016-09-06 12:21:42
I nie tylko siedzą po dwie godziny na przerwie,co nie którzy to potrafią spać na nocach w pokoju kierowniczym,a maszyny wyją po 30 minut
Temistokles 2016-09-07 20:42:52
Atmosfera cudowna, zapraszamy. Przychuć som piniondze
2
o 2016-09-12 08:48:54
Nie przychodźcie do tej firmy, omijajcie ją z daleka
u 2016-09-22 09:39:22
Tej firmie brakuje inżyniera produkcji. Tyle kartonów odstawiają na czerwono, braków paleta dziennie.
Nie chcą inwestować,mają tak jak jest.
3
MARY 2016-09-22 12:09:11
TYLE ROBOTY ZE JEDNA OSOBA NIE DA RADY OGARNĄĆ ZESTAWU DLA DWÓCH OSÓB BEZ PRZESADY JUŻ PO CO TYLE URUCHOMIEŃ NAJPIERW LUDZI MOŻE ZATRUDNIJCIE ! NIEDŁUGO TO JEDNA OSOBA CAŁĄ HALE BEDZIE ODGARNIAĆ
3
miroslav radovic 2016-09-24 09:42:12
wszystko robione na wariata byle szybciej a później chodzi ten karakan i się wyzywa na pracownikach, nie zatrudnia inżyniera produkcji bo żaden by nie przyszedł jakby tych durni zobaczyl
ARU 2016-09-27 10:20:27
POKASOWALI POSTY BO KTOŚ W KOŃCU PRAWDĘ NAPISAŁ O JEDNYM Z MISTRZÓW
rggf 2016-09-28 16:05:21
karakan kto to jest
ela 2016-09-29 08:55:31
Znikają posty bo wiadomo że opinie o pracownikach powinne być pozytywne:-)
mirol 2016-09-29 08:59:09
Powinni poprzenosić szkolące i mistrzów tak jak kiedyś ,bo jak narazie jest jeden wielki bajzer...
ULA 2016-09-30 08:58:44
CZY W TEJ FIRMIE NAPRAWDE TAK JEST JAK PISZĄ?
nh 2016-10-06 16:54:49
Jedna osoba robi za dwie lub trzy. Lekka przesada!!!
jurek 2016-10-07 16:58:30
Dadzą normalne zarobki to i ludzie będą
Temistokles 2016-10-08 00:06:46
@jurek Nie dawali i nie dadzą.

@Jo Jeśli lubisz robić na 3 zmiany za prawie minimalną ustawową pensję, nie mieć żadnej szansy na podwyżkę i rozwój to rób to ale nie sugeruj nikomu, że nie ma na co narzekać. G*wno też pływa na powierzchni ale czy to o to chodzi?
LEO 2016-10-13 11:54:11
W TEJ FIRMIE TO TYLKO JEDEN DRUGIEGO OBGADUJE ZAMIAST POMAGAĆ TO SE SIEDZĄ I PATRZĄ JAK KTOŚ LATA PRZY SIEDMIU MASZYNACH
LEO 2016-10-13 11:59:21
LUDZI NIE MAJĄ I NIE BEDĄ MIELI BO KTO PRZYJDZIE PRACOWAĆ W TAKICH WARUNKACH I W TAKIM SMRODZIE WOGÓLE TAM LUDZI TO TRAKTUJĄ JAK SMIECI
oi 2016-10-14 10:45:46
@op Chcesz pracować w hałasie i po 5 latach ogłuchnąć, latać przy 10 maszynach jak jakiś d***l, nie mieć czasu iść na przerwę żadna szkoląca się nie zapyta czy byłeś na przerwie, za minimalne zarobki
k 2016-10-20 17:20:05
Firma ma kiepską politykę do pracowników. Myślą, że jak dadzą najniższe wynagrodzenie to ludzie będą w kolejce do nich czekać o pracę. Nie długo nie będzie tam komu robić. Dadzą porządne wynagrodzenie wtedy będą mieć pracowników takich jak trzeba a nie co dziennie nowi pracownicy się zmieniają.
ela 2016-10-21 08:16:28
Tak to prawda ludzie przychodzą popracują troche i odchodzą bo znajdują coś lepiej płatnego.A tu trzy zmiany i grosze płącą.Jeszcze myślą że ludzie to roboty i tyle maszyn dadzą że szok niema szans nawet do toalety wyjść a co mówić o przerwie.Ale nikogo to nie interesuje!
k 2016-10-21 08:33:20
Jak tak można ludzi traktować taka osoba nie powinna być wogóle szkolącą.Ale widać że w tej firmie nie biorą pod uwagę tego.Zamiast szkolić to wyzywać operatorów od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i różnych.Szok.
h 2016-10-21 17:15:18
szkolące powinni pozmieniać szczególnie tą jedną
wujek 2016-10-21 17:18:10
młode osoby powinni zatrudnić wziąć je do biura i uczyć, szkolić
g 2016-10-28 16:38:14
Czy naprawdę jest w tej firmie aż tak źle
k 2016-11-03 18:21:21
Banda idiotów i nic więcej!
Fan 2016-11-04 13:05:00
A to juz trochę obrażliwe. Dlaczego banda i dlaczego idiotów.
Fan 2016-11-04 13:06:32
A możesz rozwinąć myśl? Młode osoby do Biura?
Fan 2016-11-04 13:09:04
Karakan????? A cos więcej???
Placek 2016-11-08 14:01:29
Była to moja pierwsza praca. Ogólnie to nie polecam nikomu. Niewolniczy klimat pracy na produkcji nie wiem jak w biurze :P
miroslav radovic 2016-11-09 10:11:19
Nie mogę, wszyscy macie "ksywki" nadane przez pracowników. Ciach bajera
Temistokles 2016-11-09 16:03:39
@miroslav radovic

heh, dokładnie
P.S. a dlaczego ta świnia ma kły? ;)
miroslav radovic 2016-11-18 09:56:51
:-)
ala 2016-11-23 13:16:39
To jakaś masakra takie zestawy dla jednej osoby! Tak rozpisywać bez pomyślenia to szok jakiś. Coraz gorzej w tej firmie...
Fan 2016-11-24 14:33:56
Super, a możesz wymienić kilka?
miroslav radovic 2016-11-30 19:11:36
@Fan
Super, nie mogę ponieważ złożyłem uroczysta przysięgę plujac na brame
2
KATY 2016-12-01 12:03:52
Nierozumiem pewnych rzeczy w tej firmie jedni pracują a drudzy przez osiem godzin się obijają to jest jakaś paranoja,dlaczego nierozpiszą tak aby każdy po równo miał co robić.
LEON 2016-12-01 12:08:20
Na jednej ze zmian mistrz nic kompletnie nie robi,łaska wielka że do maszyny podejdzie!!!
FAN 2016-12-01 15:15:00
@KATY 2016-12-01 12:03:52
Jak się nie podoba praca to zmień prace
miroslav radovic 2016-12-01 21:42:08
@fan
Tobie się za to chyba bardzo podoba z tego co widzę po godzinach twoich wpisów, może zamiast zajmować się bzdurami zapytaj pracowników o bieżące potrzeby, niedogodności na produkcji? No ale to trzeba ruszyć nie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale i głowa.
1
Zostaw swoją opinię o DELTAPLAST POLAND - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTAPLAST POLAND