logo DELTAPLAST POLAND

DELTAPLAST POLAND

Piaseczno

Opinie o DELTAPLAST POLAND

wujek 2016-10-21 17:18
młode osoby powinni zatrudnić wziąć je do biura i uczyć, szkolić
g 2016-10-28 16:38
Czy naprawdę jest w tej firmie aż tak źle
k 2016-11-03 18:21
Banda idiotów i nic więcej!
Fan 2016-11-04 13:05
A to juz trochę obrażliwe. Dlaczego banda i dlaczego idiotów.
Fan 2016-11-04 13:06
A możesz rozwinąć myśl? Młode osoby do Biura?
Fan 2016-11-04 13:09
Karakan????? A cos więcej???
Placek 2016-11-08 14:01
Była to moja pierwsza praca. Ogólnie to nie polecam nikomu. Niewolniczy klimat pracy na produkcji nie wiem jak w biurze :P
miroslav radovic 2016-11-09 10:11
Nie mogę, wszyscy macie "ksywki" nadane przez pracowników. Ciach bajera
Temistokles 2016-11-09 16:03
@miroslav radovic

heh, dokładnie
P.S. a dlaczego ta świnia ma kły? ;)
miroslav radovic 2016-11-18 09:56
:-)
ala 2016-11-23 13:16
To jakaś masakra takie zestawy dla jednej osoby! Tak rozpisywać bez pomyślenia to szok jakiś. Coraz gorzej w tej firmie...
Fan 2016-11-24 14:33
Super, a możesz wymienić kilka?
miroslav radovic 2016-11-30 19:11
@Fan
Super, nie mogę ponieważ złożyłem uroczysta przysięgę plujac na brame
4
KATY 2016-12-01 12:03
Nierozumiem pewnych rzeczy w tej firmie jedni pracują a drudzy przez osiem godzin się obijają to jest jakaś paranoja,dlaczego nierozpiszą tak aby każdy po równo miał co robić.
LEON 2016-12-01 12:08
Na jednej ze zmian mistrz nic kompletnie nie robi,łaska wielka że do maszyny podejdzie!!!
FAN 2016-12-01 15:15
@KATY 2016-12-01 12:03:52
Jak się nie podoba praca to zmień prace
miroslav radovic 2016-12-01 21:42
@fan
Tobie się za to chyba bardzo podoba z tego co widzę po godzinach twoich wpisów, może zamiast zajmować się bzdurami zapytaj pracowników o bieżące potrzeby, niedogodności na produkcji? No ale to trzeba ruszyć nie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale i głowa.
1
Fan 2016-12-07 08:12
Jasne. Super rada. Tylko że przez przypadek można się o rzad pracy obić
FAN 2016-12-11 17:07
Fajnie dobra rada ale ja już tam nie pracuje!!
Fan 2016-12-13 12:07
To jest ktoś kto jeszcze pracuje? Kto się wypowiada to mówi że nie pracuje, najgorsze że wypowiada sie w tematach biezących o których g...o wie.
FAN 2016-12-15 09:49
Nie szanowali mnie, więc robię opinie
Kolo 2017-01-12 12:35
Myślę, że bardzo Cie boli fakt że nie pracujesz już w Delcie. Dobra firma musi mieć dobrą załogę. Grunt że Ty FAN-ie już nie pracujesz i zastanawiam się co byś powiedział jakbym tak popisał sobie o Tobie?
Temistokles 2017-01-17 13:36
Guziec grasuje i komentarze kasuje :)
1
Temistokles 2017-01-17 13:36
Guziec grasuje i komentarze kasuje :)
Monia 2017-01-18 14:26
Czy Delta ma jakie nowe oferty pracy? Może coś z prac biurowych? Miałam o nich dobre opinie od znajomych i dlatego szukam tu pracy. Przy okazji może dowiem się jakie tam mają wynagrodzenie dla ślusarza?
pineska 2017-01-19 15:41
Chciałem się zapytać jakie firma daje możliwości rozwoju zawodowego?
ricky 2017-01-24 13:33
Kasują komentarze bo prawda w oczy kole.Udają taką porządną firme a we wewnątrz to inaczej wygląda wszystko tylko na pokaz.
1
LIZA 2017-01-24 13:37
NIECH SIE WEZMA W KOŃCU ZA MISTRZA JEDNEJ ZMIANY KTÓRY PRZEZ OSIEM GODZIN NIC NIE ROBI TYLKO GDZIES CHOWA SIE,ABY DO MASZYN NIE PODCHODZIĆ.CO TO ZA PRZYKŁAD WOGÓLE TO MA BYC MISTRZ NA INNYCH ZMIANACH TAK NIEMA.
zeus 2017-01-26 12:27
Firma w której brakuje osób na odpowiednim stanowisku.
Na wszystkim oszczędzają
2
tom 2017-01-27 12:20
Ludzie po kilku dniach odchodzą,nawet nie umią pacowników utrzymać
jaToja 2017-01-31 15:09
Naucz się poprawnej polszczyzny i dopiero się wypowiadaj
tom 2017-02-02 10:48
każdy popełnia błędy,nauczcie się sami jak chcecie aby ludzie pracowali bo jak narazie jeden wielki pierdzielnik macie!
kitka 2017-02-04 17:06
Cała Polska z Was się śmieje!!
2
Piaseczek 2017-02-06 09:30
Czy maja jakieś nowe oferty pracy? To dobra firma, nie rozumiem tych wpisów. Może to jedna osoba tak sobie pisze? Wiem jedno, że jak człowiek pracuje dobrze to zwierzchnicy na pewno to zauważą. Dobra praca to dobre zarobki a często i awans, ale to dotyczy ludzi pracujacych.
Temistokles 2017-02-07 18:37
@Pieseczek
Kto u was w biurze zajmuje się pisaniem tych wkrętów? Jedna osoba czy więcej? Guźca oczywiście wykluczam bo to nie ten poziom. Za dużo znaków.
1
Kasiula 2017-02-15 18:20
Nie jestem robotem a firma bardzo mi imponuje!!!!!
Fab 2017-02-16 14:57
1 osoba to nie cala Polska bez przesady. Żeby pisać cokolwiek trzeba mieć cos co powiedzenia
Kolgate 2017-02-21 23:07
Czy w Deltaplast mają nowe oferty pracy. Nic nie mogę znaleźć, a może ktos ma wiedzę i mógłby się podzielić?
Agata 2017-03-01 14:11
Temistokles, dlaczego uważasz, że są to wkręty? Masz inne doświadczenia z pracy w tej firmie?
miroslav radovic 2017-03-13 23:44
na litość boska tak z perspektywy czasu to wcale mnie nie dziwi ze było jak było (i jak pewnie jest) od kilku lat wpis na tym samym schemacie kompletnie od czapy i na końcu pytanie o slusarza, ciekawe czy dach po tylu latach wciąż cieknie, jeśli tak to zamiast dumac nad kolejnym wpisem to możecie tym kitem zalepić dach, nadgodzin już w ogóle nie ma w każdy weekend brama zamknieta na cztery spusty, początkiem końca było kombinowanie z niewidzialna lista kolejności do nadgodzin i przesuwanie swoich wafli na początek tydzień w tydzień, az pewnego dnia musieliście prosić żeby ktoś się zapisal jak protegowani byli na l4 i jak na tym wyszliście? nawet oni od was odeszli, delta padnie szybciej niż myślicie, nie takie 'potęgi' padały, zamiast doceniać dobrych pracowników kiedy był na to odpowiedni czas probowaliscie ich zajechać fizycznie i psychicznie, udało się psim swędem pare zlecen zrealizować ale fama poszla ze jakość spadła i kolejnych nie będzie, zamknijcie te brame na amen i wywiescie biala flage, koniec jest bliżej niż mysliscie, pycha kroczy przed upadkiem. amen
3
Temistokles 2017-03-14 13:35
Amen Miro ! Jak zwykle pozdrawiam :)
M. 2017-03-16 08:38
Padnie - no proszę Cię. Ale widze że masz sentyment. Jak ja odchodze z firmy to nie patrze w weekend czy brama otwarta.
miroslav radovic 2017-03-17 00:40
no widzisz bo ja taki jestem 'senymenalny' ze jak mam chwile to lubie sobie podjechać i splunąć na brame
wielkie pozdrowienia Temistokles :-)
M 2017-03-17 08:43
A widzisz to nie sentyment. To forma własnych zranionych uczuć. Wiesz sa roźne grupy wsparcia
miroslav radovic 2017-03-18 10:31
wow niunia jaka wyszczekana jesteś brawo, to ile jeszcze lat do emerytury? Dziś śmieje się z was wszystkich a opinie zaczęliśmy pisać z Temistoklesem jak nie było tu żadnych. Zranionych uczuć? Od pracy w delcie mam uszkodzony słuch i nie słyszę pewnych częstotliwości i wiesz co? Nie mogę nawet wnioskować o żadne odszkodowanie bo nie było na umowie takich zagrożeń, dziś dzięki Bogu mog [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą firmę i osoby tobie podobne, wiesz dlaczego? Bo mogę. Jeżeli choć jedną osobą zrezygnuje/nie przyjdzie do delty to traktuje to jako mój osobisty sukces bo zdrowia nikt i nic nie zwroci. Łysa gnida Karakan nad myśli że jest królem kolchozu? Ha ha ha
Iza 2017-03-19 12:59
Pracuję w firmie i jestem z tego zadowolona. Nie wszyscy muszą tu pracować!!!
Temistokles 2017-03-19 13:35
Iza, zapytaj Mańka czy są jakieś przyjęcia na ślusarza albo tokarza bo sąsiad się pytał.
2
Temistokles 2017-03-19 13:35
Iza, zapytaj Mańka czy są jakieś przyjęcia na ślusarza albo tokarza bo sąsiad się pytał.
Natalia 2017-03-23 17:22
Czy DELTAPLAST ma obecnie jakieś oferty pracy? Słyszałam dobre opinie o firmie i chętnie bym aplikowała.
Maniek 2017-03-24 14:30
Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak:
10 - operatorów wtryskarek
1 - surowcowy
1 - ustawiacz
1 - konserwator form
1 - metrolog
1
Zostaw swoją opinię o DELTAPLAST POLAND - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTAPLAST POLAND