logo DELTAPLAST POLAND

DELTAPLAST POLAND

Piaseczno

Opinie o DELTAPLAST POLAND

Kolgate 2017-02-21 23:07
Czy w Deltaplast mają nowe oferty pracy. Nic nie mogę znaleźć, a może ktos ma wiedzę i mógłby się podzielić?
Agata 2017-03-01 14:11
Temistokles, dlaczego uważasz, że są to wkręty? Masz inne doświadczenia z pracy w tej firmie?
miroslav radovic 2017-03-13 23:44
na litość boska tak z perspektywy czasu to wcale mnie nie dziwi ze było jak było (i jak pewnie jest) od kilku lat wpis na tym samym schemacie kompletnie od czapy i na końcu pytanie o slusarza, ciekawe czy dach po tylu latach wciąż cieknie, jeśli tak to zamiast dumac nad kolejnym wpisem to możecie tym kitem zalepić dach, nadgodzin już w ogóle nie ma w każdy weekend brama zamknieta na cztery spusty, początkiem końca było kombinowanie z niewidzialna lista kolejności do nadgodzin i przesuwanie swoich wafli na początek tydzień w tydzień, az pewnego dnia musieliście prosić żeby ktoś się zapisal jak protegowani byli na l4 i jak na tym wyszliście? nawet oni od was odeszli, delta padnie szybciej niż myślicie, nie takie 'potęgi' padały, zamiast doceniać dobrych pracowników kiedy był na to odpowiedni czas probowaliscie ich zajechać fizycznie i psychicznie, udało się psim swędem pare zlecen zrealizować ale fama poszla ze jakość spadła i kolejnych nie będzie, zamknijcie te brame na amen i wywiescie biala flage, koniec jest bliżej niż mysliscie, pycha kroczy przed upadkiem. amen
3
Temistokles 2017-03-14 13:35
Amen Miro ! Jak zwykle pozdrawiam :)
M. 2017-03-16 08:38
Padnie - no proszę Cię. Ale widze że masz sentyment. Jak ja odchodze z firmy to nie patrze w weekend czy brama otwarta.
miroslav radovic 2017-03-17 00:40
no widzisz bo ja taki jestem 'senymenalny' ze jak mam chwile to lubie sobie podjechać i splunąć na brame
wielkie pozdrowienia Temistokles :-)
M 2017-03-17 08:43
A widzisz to nie sentyment. To forma własnych zranionych uczuć. Wiesz sa roźne grupy wsparcia
miroslav radovic 2017-03-18 10:31
wow niunia jaka wyszczekana jesteś brawo, to ile jeszcze lat do emerytury? Dziś śmieje się z was wszystkich a opinie zaczęliśmy pisać z Temistoklesem jak nie było tu żadnych. Zranionych uczuć? Od pracy w delcie mam uszkodzony słuch i nie słyszę pewnych częstotliwości i wiesz co? Nie mogę nawet wnioskować o żadne odszkodowanie bo nie było na umowie takich zagrożeń, dziś dzięki Bogu mog [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą firmę i osoby tobie podobne, wiesz dlaczego? Bo mogę. Jeżeli choć jedną osobą zrezygnuje/nie przyjdzie do delty to traktuje to jako mój osobisty sukces bo zdrowia nikt i nic nie zwroci. Łysa gnida Karakan nad myśli że jest królem kolchozu? Ha ha ha
Iza 2017-03-19 12:59
Pracuję w firmie i jestem z tego zadowolona. Nie wszyscy muszą tu pracować!!!
Temistokles 2017-03-19 13:35
Iza, zapytaj Mańka czy są jakieś przyjęcia na ślusarza albo tokarza bo sąsiad się pytał.
2
Temistokles 2017-03-19 13:35
Iza, zapytaj Mańka czy są jakieś przyjęcia na ślusarza albo tokarza bo sąsiad się pytał.
Natalia 2017-03-23 17:22
Czy DELTAPLAST ma obecnie jakieś oferty pracy? Słyszałam dobre opinie o firmie i chętnie bym aplikowała.
Maniek 2017-03-24 14:30
Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak:
10 - operatorów wtryskarek
1 - surowcowy
1 - ustawiacz
1 - konserwator form
1 - metrolog
1
Temistokles 2017-04-04 09:17
@Maniek. Daj ludziom zarobić godnie to sami przyjdą
2
J 2017-04-05 08:58
ŚMIECH NA SALI CO SIĘ TAM DZIEJE WOGÓLE A SZCZEGÓLNIE JAK KIEROWNICTWA NIEMA .NA JEDNEJ ZE ZMIAN TO JUŻ WOGÓLE JEDNA CHODZI Z TELEFONEM PRZEZ OSIEM GODZIN A DRUGA OSOBA MA TAKI ZAPIERDZIEL ŻE NAWET NA PRZERWE WYJŚĆ NIEMOŻE .CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE ?RACZEJ CHYBA NIE.KAŻDEGO INACZEJ TAM TRAKTUJĄ.JEDNI MAJĄ LUZY CAŁY CZAS A DRUDZY ZAPIERDZIEL.
1
Kolo 2017-04-06 22:35
Czy naprawdę jest aż tak źle? Czy to najzwyklejsza złość przez was przemawia? Niektórzy idą do pracy obijać się a jak się wyda i mają kłopoty wówczas robią larum!!!
Ja 2017-04-14 14:36
Z okazji Świąt Wielkanocnym życzę Wszystkim życzliwym i tym mniej życzliwym, zdrowych i spokojnych Świąt. A osobom które nie świętują kilku dni owocnego wypoczynku.
2
Miki 2017-04-23 23:07
Mam pytanie czy DELTAPLAST potrzebuje pracowników? Nigdzie nie mogę znaleźć ich oferty a chętnie bym się zatrudnił.
1
Temistokles 2017-05-03 21:13
@Miki
Ta. Poczebuje, przychuć som piniondze
Rami 2017-05-06 11:12
Mój mąż pracuje w tej firmie kilka ładnych lat, za moim zdaniem grosze. Ciekawa jestem czy jakby poprosił o podwyżkę to czy chociażby rozpatrzyli jego prośbę, tak​ to boi się podejść i zapytać bo nieraz mi mówił że za jego sumienną, dokładną pracę należy mu się, ale jeżeli nic się nie zmieni to planuje odejść.
Pozdrawiam
Filantrop 2017-05-07 17:06
Szukałem nowych ofert pracy ale niestety nie ma nic. Wiele dobrego o firmie słyszałem i chciałbym dostać sie do pracy. Może ktoś ma wiedzę i mógłby sie podzielić na forum. Jaką rekrutację prowadzi firma? Jakie dodatki socjalne są w firmie? Z góry dziękuję.
mani 2017-05-08 16:04
LUDZIE CZYTAJCIE POSTY
PISZE JAK WÓŁ
GROSZE PŁACĄ A WY CHCECIE TU PRACOWAĆ
Temistokles 2017-05-08 18:02
@Filantrop. Nie możecie sobie w biurze jakiegoś pożytecznego zajęcia znaleźć? Dawno się o ślusarza nie pytaliście. Wasza kreatywność jest na poziomie tego kołchozu. "Wiele dobrego" pffff koń by się uśmiał.
Kuba 2017-05-18 10:21
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Po co pracować w takim kołchozie? Blisko Warszawy to o prace będzie bardzo łatwo, tylko trzeba pamiętać o jednym: DO PRACY IDZIEMY ŻEBY PRACOWAĆ. Mam nadzieję na lepszy czas dla firmy.
man 2017-05-28 09:24
Totalny wyzysk, jeszcze więcej wymagają
cola 2017-06-02 09:00
Jak nie umiecie robić to pączki idźcie wozić
FAN 2017-06-07 16:10
Kompletnie nie znają się na produkcji. Zero pojęcia. Poniżej dna.
Fan 2017-06-09 11:13
O widzę że mamy mistrza Lean'a ciekawe. To taka nasza polska specjalność każdy zna się na wszystkim. Ale jak dopytasz o szczegóły to wiedzy brak - tylko się mi wydaje. Konkretnie gdzie sa braki capacity, procesy, zasoby.
Kolo 2017-06-11 20:12
DELTAPLAST POLAND działa i to całkiem dobrze, oby tak dalej.
Elcia 2017-06-16 18:22
Koło chyba w twojej głowie i twoich snach!!
Kolo 2017-06-20 08:39
Mam pytanie i nadzieję, że ktoś mi pomoże . Chodzi o pracę dla metrologa z ostatniej oferty, czy jest jeszcze aktualna? Lubie dowiedzieć sie trochę o firmie wcześniej zanim złożę cv i dlatego dopytuję. Jak sie pracuje w firmie? Czy poza pensją podstawową są jakieś dodatki?
CIEKAWY 2017-06-24 01:25
Witam.
Może ktoś mi powie na jakie stanowisku najlepiej się przyjąć, a które ominąć. Złożyłem cv wczoraj. Słyszałem że na niektórych jest naprawdę bardzo ciężko więc lepiej je ominąć. Proszę o odpowiedz.
CIEKAWY 2017-06-24 01:26
Witam.
Może ktoś mi powie na jakie stanowisku najlepiej się przyjąć, a które ominąć. Złożyłem cv wczoraj. Słyszałem że na niektórych jest naprawdę bardzo ciężko więc lepiej je ominąć. Proszę o odpowiedz.
Natali 2017-06-24 19:07
Co jest powodem, że pracownicy tak mało piszą na forum? Firma nie ma nowych ofert pracy ? Myślę, że jest tak dobrze i dlatego nikomu nie chce się pisać! Ale wasze opinie są potrzebne chętnym do pracy w DELTAPLAST
jaToja 2017-06-25 20:03
Z tego co wiem cały czas są przyjęcia na produkcję,na surowcowego i metrologa.
jaToja 2017-06-25 20:04
Z tego co wiem cały czas są przyjęcia na produkcję,na surowcowego i metrologa.
CIEKAWY 2017-06-25 21:04
Słyszałem od kolegi który tam pracował, żeby iść wszędzie tylko nie na surowcowego. Chłopaki zapierdzielaja a kasa marna. Do tego sami ogarniaja całą hale
joga 2017-06-26 15:34
Firma nie posiada kompetencji i to żadnych. To nie żart to są fakty.
FAN 2017-06-29 15:27
LUDZI ZATRUDNIJCIE LUDZIE PADAJĄ JAK OSY .
CZY TAK TRUDNO JEST DAĆ OGŁOSZENIE DO GAZETY/INTERNETU
DO TEGO DODAJCIE DOBRE WYNAGRODZENIE.
OGŁOSZENIE O METROLOGA BRAK, TYLE CZASU OD KWIETNIA
SAMI SOBIE DOŁEK KOPIECIE, SAMI SOBIE STRZELACIE BRAMKI
FAN 2017-07-01 19:41
Kto odpowiada za planowanie produkcji?
Guziec?
Bez pojęcia!!!
Kolo 2017-07-03 23:13
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Firma działa bez jakichś zawirowań . Niestety osoby nie zadowolone zawsze będą narzekały i nikt tego już nie zmieni a nowi muszą pod rozwagę .
madziur 2017-07-10 10:34
pracuje od miesiaca w tej firmie i jest spoko nie wiem skad tyle negatywnych opinii jedynym minusem sa zarobki ...przyjecia nadal sa
Fan 2017-07-10 14:25
Fakt - co cos potwierdzonego. To o czym piszesz to plotka lub pogłoska.
Fan 2017-07-10 14:29
Planowanie produkcji bez pojęcia? Ciekawe jak Ty byś planował. jakie podejście planistyczne byś zastosował z jakim horyzontem? Łatwo napisać bez pojęcia ale jak jesteś lepszy to zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną.
Fan 2017-07-10 14:30
dziwne bo do Polski mało sprzedajemy
Malusi 2017-07-14 22:02
DELTAPLAST nie ma w chwili obecnej zapotrzebowania na nowych pracowników ponieważ obecnym jest dobrze.
FAN 2017-07-20 12:05
Stronę internetową zmięcie szału niema !!
Zorba 2017-07-25 18:00
Chyba wakacje bo tak mało opinii o firmie piszecie.!
Fan 2017-07-26 13:23
Dlatego jest strona Platibell.
Kolo 2017-07-28 22:31
Czyżby w wakacje wymiotło pracowników na urlopy?Pewnie jest w firme dobrze i nie ma chętnych do pisania pochwał bo do hejtu to jest aż za dużo osób? Pochwalcie się co nowego słychać w firmie?Szukam w firmie pracy ale aktualnie nie widać ofert pracy dla mnie.
Zostaw swoją opinię o DELTAPLAST POLAND - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTAPLAST POLAND