logo DELTAPLAST POLAND

DELTAPLAST POLAND

Piaseczno

Opinie o DELTAPLAST POLAND

Kolo 2017-01-12 12:35
Myślę, że bardzo Cie boli fakt że nie pracujesz już w Delcie. Dobra firma musi mieć dobrą załogę. Grunt że Ty FAN-ie już nie pracujesz i zastanawiam się co byś powiedział jakbym tak popisał sobie o Tobie?
Temistokles 2017-01-17 13:36
Guziec grasuje i komentarze kasuje :)
2
Temistokles 2017-01-17 13:36
Guziec grasuje i komentarze kasuje :)
Monia 2017-01-18 14:26
Czy Delta ma jakie nowe oferty pracy? Może coś z prac biurowych? Miałam o nich dobre opinie od znajomych i dlatego szukam tu pracy. Przy okazji może dowiem się jakie tam mają wynagrodzenie dla ślusarza?
pineska 2017-01-19 15:41
Chciałem się zapytać jakie firma daje możliwości rozwoju zawodowego?
ricky 2017-01-24 13:33
Kasują komentarze bo prawda w oczy kole.Udają taką porządną firme a we wewnątrz to inaczej wygląda wszystko tylko na pokaz.
1
LIZA 2017-01-24 13:37
NIECH SIE WEZMA W KOŃCU ZA MISTRZA JEDNEJ ZMIANY KTÓRY PRZEZ OSIEM GODZIN NIC NIE ROBI TYLKO GDZIES CHOWA SIE,ABY DO MASZYN NIE PODCHODZIĆ.CO TO ZA PRZYKŁAD WOGÓLE TO MA BYC MISTRZ NA INNYCH ZMIANACH TAK NIEMA.
zeus 2017-01-26 12:27
Firma w której brakuje osób na odpowiednim stanowisku.
Na wszystkim oszczędzają
2
tom 2017-01-27 12:20
Ludzie po kilku dniach odchodzą,nawet nie umią pacowników utrzymać
jaToja 2017-01-31 15:09
Naucz się poprawnej polszczyzny i dopiero się wypowiadaj
tom 2017-02-02 10:48
każdy popełnia błędy,nauczcie się sami jak chcecie aby ludzie pracowali bo jak narazie jeden wielki pierdzielnik macie!
kitka 2017-02-04 17:06
Cała Polska z Was się śmieje!!
3
Piaseczek 2017-02-06 09:30
Czy maja jakieś nowe oferty pracy? To dobra firma, nie rozumiem tych wpisów. Może to jedna osoba tak sobie pisze? Wiem jedno, że jak człowiek pracuje dobrze to zwierzchnicy na pewno to zauważą. Dobra praca to dobre zarobki a często i awans, ale to dotyczy ludzi pracujacych.
Temistokles 2017-02-07 18:37
@Pieseczek
Kto u was w biurze zajmuje się pisaniem tych wkrętów? Jedna osoba czy więcej? Guźca oczywiście wykluczam bo to nie ten poziom. Za dużo znaków.
1
Kasiula 2017-02-15 18:20
Nie jestem robotem a firma bardzo mi imponuje!!!!!
Fab 2017-02-16 14:57
1 osoba to nie cala Polska bez przesady. Żeby pisać cokolwiek trzeba mieć cos co powiedzenia
Kolgate 2017-02-21 23:07
Czy w Deltaplast mają nowe oferty pracy. Nic nie mogę znaleźć, a może ktos ma wiedzę i mógłby się podzielić?
Agata 2017-03-01 14:11
Temistokles, dlaczego uważasz, że są to wkręty? Masz inne doświadczenia z pracy w tej firmie?
miroslav radovic 2017-03-13 23:44
na litość boska tak z perspektywy czasu to wcale mnie nie dziwi ze było jak było (i jak pewnie jest) od kilku lat wpis na tym samym schemacie kompletnie od czapy i na końcu pytanie o slusarza, ciekawe czy dach po tylu latach wciąż cieknie, jeśli tak to zamiast dumac nad kolejnym wpisem to możecie tym kitem zalepić dach, nadgodzin już w ogóle nie ma w każdy weekend brama zamknieta na cztery spusty, początkiem końca było kombinowanie z niewidzialna lista kolejności do nadgodzin i przesuwanie swoich wafli na początek tydzień w tydzień, az pewnego dnia musieliście prosić żeby ktoś się zapisal jak protegowani byli na l4 i jak na tym wyszliście? nawet oni od was odeszli, delta padnie szybciej niż myślicie, nie takie 'potęgi' padały, zamiast doceniać dobrych pracowników kiedy był na to odpowiedni czas probowaliscie ich zajechać fizycznie i psychicznie, udało się psim swędem pare zlecen zrealizować ale fama poszla ze jakość spadła i kolejnych nie będzie, zamknijcie te brame na amen i wywiescie biala flage, koniec jest bliżej niż mysliscie, pycha kroczy przed upadkiem. amen
3
Temistokles 2017-03-14 13:35
Amen Miro ! Jak zwykle pozdrawiam :)
M. 2017-03-16 08:38
Padnie - no proszę Cię. Ale widze że masz sentyment. Jak ja odchodze z firmy to nie patrze w weekend czy brama otwarta.
miroslav radovic 2017-03-17 00:40
no widzisz bo ja taki jestem 'senymenalny' ze jak mam chwile to lubie sobie podjechać i splunąć na brame
wielkie pozdrowienia Temistokles :-)
M 2017-03-17 08:43
A widzisz to nie sentyment. To forma własnych zranionych uczuć. Wiesz sa roźne grupy wsparcia
miroslav radovic 2017-03-18 10:31
wow niunia jaka wyszczekana jesteś brawo, to ile jeszcze lat do emerytury? Dziś śmieje się z was wszystkich a opinie zaczęliśmy pisać z Temistoklesem jak nie było tu żadnych. Zranionych uczuć? Od pracy w delcie mam uszkodzony słuch i nie słyszę pewnych częstotliwości i wiesz co? Nie mogę nawet wnioskować o żadne odszkodowanie bo nie było na umowie takich zagrożeń, dziś dzięki Bogu mog [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą firmę i osoby tobie podobne, wiesz dlaczego? Bo mogę. Jeżeli choć jedną osobą zrezygnuje/nie przyjdzie do delty to traktuje to jako mój osobisty sukces bo zdrowia nikt i nic nie zwroci. Łysa gnida Karakan nad myśli że jest królem kolchozu? Ha ha ha
Iza 2017-03-19 12:59
Pracuję w firmie i jestem z tego zadowolona. Nie wszyscy muszą tu pracować!!!
Temistokles 2017-03-19 13:35
Iza, zapytaj Mańka czy są jakieś przyjęcia na ślusarza albo tokarza bo sąsiad się pytał.
2
Temistokles 2017-03-19 13:35
Iza, zapytaj Mańka czy są jakieś przyjęcia na ślusarza albo tokarza bo sąsiad się pytał.
Natalia 2017-03-23 17:22
Czy DELTAPLAST ma obecnie jakieś oferty pracy? Słyszałam dobre opinie o firmie i chętnie bym aplikowała.
Maniek 2017-03-24 14:30
Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak:
10 - operatorów wtryskarek
1 - surowcowy
1 - ustawiacz
1 - konserwator form
1 - metrolog
1
Temistokles 2017-04-04 09:17
@Maniek. Daj ludziom zarobić godnie to sami przyjdą
2
J 2017-04-05 08:58
ŚMIECH NA SALI CO SIĘ TAM DZIEJE WOGÓLE A SZCZEGÓLNIE JAK KIEROWNICTWA NIEMA .NA JEDNEJ ZE ZMIAN TO JUŻ WOGÓLE JEDNA CHODZI Z TELEFONEM PRZEZ OSIEM GODZIN A DRUGA OSOBA MA TAKI ZAPIERDZIEL ŻE NAWET NA PRZERWE WYJŚĆ NIEMOŻE .CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE ?RACZEJ CHYBA NIE.KAŻDEGO INACZEJ TAM TRAKTUJĄ.JEDNI MAJĄ LUZY CAŁY CZAS A DRUDZY ZAPIERDZIEL.
1
Kolo 2017-04-06 22:35
Czy naprawdę jest aż tak źle? Czy to najzwyklejsza złość przez was przemawia? Niektórzy idą do pracy obijać się a jak się wyda i mają kłopoty wówczas robią larum!!!
Ja 2017-04-14 14:36
Z okazji Świąt Wielkanocnym życzę Wszystkim życzliwym i tym mniej życzliwym, zdrowych i spokojnych Świąt. A osobom które nie świętują kilku dni owocnego wypoczynku.
1
Miki 2017-04-23 23:07
Mam pytanie czy DELTAPLAST potrzebuje pracowników? Nigdzie nie mogę znaleźć ich oferty a chętnie bym się zatrudnił.
1
Temistokles 2017-05-03 21:13
@Miki
Ta. Poczebuje, przychuć som piniondze
Rami 2017-05-06 11:12
Mój mąż pracuje w tej firmie kilka ładnych lat, za moim zdaniem grosze. Ciekawa jestem czy jakby poprosił o podwyżkę to czy chociażby rozpatrzyli jego prośbę, tak​ to boi się podejść i zapytać bo nieraz mi mówił że za jego sumienną, dokładną pracę należy mu się, ale jeżeli nic się nie zmieni to planuje odejść.
Pozdrawiam
Filantrop 2017-05-07 17:06
Szukałem nowych ofert pracy ale niestety nie ma nic. Wiele dobrego o firmie słyszałem i chciałbym dostać sie do pracy. Może ktoś ma wiedzę i mógłby sie podzielić na forum. Jaką rekrutację prowadzi firma? Jakie dodatki socjalne są w firmie? Z góry dziękuję.
mani 2017-05-08 16:04
LUDZIE CZYTAJCIE POSTY
PISZE JAK WÓŁ
GROSZE PŁACĄ A WY CHCECIE TU PRACOWAĆ
Temistokles 2017-05-08 18:02
@Filantrop. Nie możecie sobie w biurze jakiegoś pożytecznego zajęcia znaleźć? Dawno się o ślusarza nie pytaliście. Wasza kreatywność jest na poziomie tego kołchozu. "Wiele dobrego" pffff koń by się uśmiał.
Kuba 2017-05-18 10:21
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Po co pracować w takim kołchozie? Blisko Warszawy to o prace będzie bardzo łatwo, tylko trzeba pamiętać o jednym: DO PRACY IDZIEMY ŻEBY PRACOWAĆ. Mam nadzieję na lepszy czas dla firmy.
man 2017-05-28 09:24
Totalny wyzysk, jeszcze więcej wymagają
cola 2017-06-02 09:00
Jak nie umiecie robić to pączki idźcie wozić
FAN 2017-06-07 16:10
Kompletnie nie znają się na produkcji. Zero pojęcia. Poniżej dna.
Fan 2017-06-09 11:13
O widzę że mamy mistrza Lean'a ciekawe. To taka nasza polska specjalność każdy zna się na wszystkim. Ale jak dopytasz o szczegóły to wiedzy brak - tylko się mi wydaje. Konkretnie gdzie sa braki capacity, procesy, zasoby.
Kolo 2017-06-11 20:12
DELTAPLAST POLAND działa i to całkiem dobrze, oby tak dalej.
Elcia 2017-06-16 18:22
Koło chyba w twojej głowie i twoich snach!!
Kolo 2017-06-20 08:39
Mam pytanie i nadzieję, że ktoś mi pomoże . Chodzi o pracę dla metrologa z ostatniej oferty, czy jest jeszcze aktualna? Lubie dowiedzieć sie trochę o firmie wcześniej zanim złożę cv i dlatego dopytuję. Jak sie pracuje w firmie? Czy poza pensją podstawową są jakieś dodatki?
CIEKAWY 2017-06-24 01:25
Witam.
Może ktoś mi powie na jakie stanowisku najlepiej się przyjąć, a które ominąć. Złożyłem cv wczoraj. Słyszałem że na niektórych jest naprawdę bardzo ciężko więc lepiej je ominąć. Proszę o odpowiedz.
CIEKAWY 2017-06-24 01:26
Witam.
Może ktoś mi powie na jakie stanowisku najlepiej się przyjąć, a które ominąć. Złożyłem cv wczoraj. Słyszałem że na niektórych jest naprawdę bardzo ciężko więc lepiej je ominąć. Proszę o odpowiedz.
Natali 2017-06-24 19:07
Co jest powodem, że pracownicy tak mało piszą na forum? Firma nie ma nowych ofert pracy ? Myślę, że jest tak dobrze i dlatego nikomu nie chce się pisać! Ale wasze opinie są potrzebne chętnym do pracy w DELTAPLAST
Zostaw swoją opinię o DELTAPLAST POLAND - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTAPLAST POLAND