logo DELTAPLAST POLAND

DELTAPLAST POLAND

Piaseczno

Opinie o DELTAPLAST POLAND

D 2016-08-31 09:18:39
Co się dzieje w tej firmie to klękajcie narody
Chodzą na nocy na przerwę 2 razy i siedzą po 2 godziny
xxx 2016-09-06 12:21:42
I nie tylko siedzą po dwie godziny na przerwie,co nie którzy to potrafią spać na nocach w pokoju kierowniczym,a maszyny wyją po 30 minut
Temistokles 2016-09-07 20:42:52
Atmosfera cudowna, zapraszamy. Przychuć som piniondze
2
o 2016-09-12 08:48:54
Nie przychodźcie do tej firmy, omijajcie ją z daleka
u 2016-09-22 09:39:22
Tej firmie brakuje inżyniera produkcji. Tyle kartonów odstawiają na czerwono, braków paleta dziennie.
Nie chcą inwestować,mają tak jak jest.
4
MARY 2016-09-22 12:09:11
TYLE ROBOTY ZE JEDNA OSOBA NIE DA RADY OGARNĄĆ ZESTAWU DLA DWÓCH OSÓB BEZ PRZESADY JUŻ PO CO TYLE URUCHOMIEŃ NAJPIERW LUDZI MOŻE ZATRUDNIJCIE ! NIEDŁUGO TO JEDNA OSOBA CAŁĄ HALE BEDZIE ODGARNIAĆ
3
miroslav radovic 2016-09-24 09:42:12
wszystko robione na wariata byle szybciej a później chodzi ten karakan i się wyzywa na pracownikach, nie zatrudnia inżyniera produkcji bo żaden by nie przyszedł jakby tych durni zobaczyl
ARU 2016-09-27 10:20:27
POKASOWALI POSTY BO KTOŚ W KOŃCU PRAWDĘ NAPISAŁ O JEDNYM Z MISTRZÓW
rggf 2016-09-28 16:05:21
karakan kto to jest
ela 2016-09-29 08:55:31
Znikają posty bo wiadomo że opinie o pracownikach powinne być pozytywne:-)
mirol 2016-09-29 08:59:09
Powinni poprzenosić szkolące i mistrzów tak jak kiedyś ,bo jak narazie jest jeden wielki bajzer...
1
ULA 2016-09-30 08:58:44
CZY W TEJ FIRMIE NAPRAWDE TAK JEST JAK PISZĄ?
nh 2016-10-06 16:54:49
Jedna osoba robi za dwie lub trzy. Lekka przesada!!!
jurek 2016-10-07 16:58:30
Dadzą normalne zarobki to i ludzie będą
Temistokles 2016-10-08 00:06:46
@jurek Nie dawali i nie dadzą.

@Jo Jeśli lubisz robić na 3 zmiany za prawie minimalną ustawową pensję, nie mieć żadnej szansy na podwyżkę i rozwój to rób to ale nie sugeruj nikomu, że nie ma na co narzekać. G*wno też pływa na powierzchni ale czy to o to chodzi?
LEO 2016-10-13 11:54:11
W TEJ FIRMIE TO TYLKO JEDEN DRUGIEGO OBGADUJE ZAMIAST POMAGAĆ TO SE SIEDZĄ I PATRZĄ JAK KTOŚ LATA PRZY SIEDMIU MASZYNACH
LEO 2016-10-13 11:59:21
LUDZI NIE MAJĄ I NIE BEDĄ MIELI BO KTO PRZYJDZIE PRACOWAĆ W TAKICH WARUNKACH I W TAKIM SMRODZIE WOGÓLE TAM LUDZI TO TRAKTUJĄ JAK SMIECI
oi 2016-10-14 10:45:46
@op Chcesz pracować w hałasie i po 5 latach ogłuchnąć, latać przy 10 maszynach jak jakiś d***l, nie mieć czasu iść na przerwę żadna szkoląca się nie zapyta czy byłeś na przerwie, za minimalne zarobki
k 2016-10-20 17:20:05
Firma ma kiepską politykę do pracowników. Myślą, że jak dadzą najniższe wynagrodzenie to ludzie będą w kolejce do nich czekać o pracę. Nie długo nie będzie tam komu robić. Dadzą porządne wynagrodzenie wtedy będą mieć pracowników takich jak trzeba a nie co dziennie nowi pracownicy się zmieniają.
ela 2016-10-21 08:16:28
Tak to prawda ludzie przychodzą popracują troche i odchodzą bo znajdują coś lepiej płatnego.A tu trzy zmiany i grosze płącą.Jeszcze myślą że ludzie to roboty i tyle maszyn dadzą że szok niema szans nawet do toalety wyjść a co mówić o przerwie.Ale nikogo to nie interesuje!
k 2016-10-21 08:33:20
Jak tak można ludzi traktować taka osoba nie powinna być wogóle szkolącą.Ale widać że w tej firmie nie biorą pod uwagę tego.Zamiast szkolić to wyzywać operatorów od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i różnych.Szok.
h 2016-10-21 17:15:18
szkolące powinni pozmieniać szczególnie tą jedną
wujek 2016-10-21 17:18:10
młode osoby powinni zatrudnić wziąć je do biura i uczyć, szkolić
g 2016-10-28 16:38:14
Czy naprawdę jest w tej firmie aż tak źle
k 2016-11-03 18:21:21
Banda idiotów i nic więcej!
Fan 2016-11-04 13:05:00
A to juz trochę obrażliwe. Dlaczego banda i dlaczego idiotów.
Fan 2016-11-04 13:06:32
A możesz rozwinąć myśl? Młode osoby do Biura?
Fan 2016-11-04 13:09:04
Karakan????? A cos więcej???
Placek 2016-11-08 14:01:29
Była to moja pierwsza praca. Ogólnie to nie polecam nikomu. Niewolniczy klimat pracy na produkcji nie wiem jak w biurze :P
miroslav radovic 2016-11-09 10:11:19
Nie mogę, wszyscy macie "ksywki" nadane przez pracowników. Ciach bajera
Temistokles 2016-11-09 16:03:39
@miroslav radovic

heh, dokładnie
P.S. a dlaczego ta świnia ma kły? ;)
miroslav radovic 2016-11-18 09:56:51
:-)
ala 2016-11-23 13:16:39
To jakaś masakra takie zestawy dla jednej osoby! Tak rozpisywać bez pomyślenia to szok jakiś. Coraz gorzej w tej firmie...
Fan 2016-11-24 14:33:56
Super, a możesz wymienić kilka?
miroslav radovic 2016-11-30 19:11:36
@Fan
Super, nie mogę ponieważ złożyłem uroczysta przysięgę plujac na brame
4
KATY 2016-12-01 12:03:52
Nierozumiem pewnych rzeczy w tej firmie jedni pracują a drudzy przez osiem godzin się obijają to jest jakaś paranoja,dlaczego nierozpiszą tak aby każdy po równo miał co robić.
LEON 2016-12-01 12:08:20
Na jednej ze zmian mistrz nic kompletnie nie robi,łaska wielka że do maszyny podejdzie!!!
FAN 2016-12-01 15:15:00
@KATY 2016-12-01 12:03:52
Jak się nie podoba praca to zmień prace
miroslav radovic 2016-12-01 21:42:08
@fan
Tobie się za to chyba bardzo podoba z tego co widzę po godzinach twoich wpisów, może zamiast zajmować się bzdurami zapytaj pracowników o bieżące potrzeby, niedogodności na produkcji? No ale to trzeba ruszyć nie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale i głowa.
1
Fan 2016-12-07 08:12:41
Jasne. Super rada. Tylko że przez przypadek można się o rzad pracy obić
FAN 2016-12-11 17:07:24
Fajnie dobra rada ale ja już tam nie pracuje!!
Fan 2016-12-13 12:07:28
To jest ktoś kto jeszcze pracuje? Kto się wypowiada to mówi że nie pracuje, najgorsze że wypowiada sie w tematach biezących o których g...o wie.
FAN 2016-12-15 09:49:24
Nie szanowali mnie, więc robię opinie
Kolo 2017-01-12 12:35:06
Myślę, że bardzo Cie boli fakt że nie pracujesz już w Delcie. Dobra firma musi mieć dobrą załogę. Grunt że Ty FAN-ie już nie pracujesz i zastanawiam się co byś powiedział jakbym tak popisał sobie o Tobie?
Temistokles 2017-01-17 13:36:22
Guziec grasuje i komentarze kasuje :)
1
Temistokles 2017-01-17 13:36:56
Guziec grasuje i komentarze kasuje :)
Monia 2017-01-18 14:26:52
Czy Delta ma jakie nowe oferty pracy? Może coś z prac biurowych? Miałam o nich dobre opinie od znajomych i dlatego szukam tu pracy. Przy okazji może dowiem się jakie tam mają wynagrodzenie dla ślusarza?
pineska 2017-01-19 15:41:17
Chciałem się zapytać jakie firma daje możliwości rozwoju zawodowego?
ricky 2017-01-24 13:33:29
Kasują komentarze bo prawda w oczy kole.Udają taką porządną firme a we wewnątrz to inaczej wygląda wszystko tylko na pokaz.
LIZA 2017-01-24 13:37:44
NIECH SIE WEZMA W KOŃCU ZA MISTRZA JEDNEJ ZMIANY KTÓRY PRZEZ OSIEM GODZIN NIC NIE ROBI TYLKO GDZIES CHOWA SIE,ABY DO MASZYN NIE PODCHODZIĆ.CO TO ZA PRZYKŁAD WOGÓLE TO MA BYC MISTRZ NA INNYCH ZMIANACH TAK NIEMA.
Zostaw swoją opinię o DELTAPLAST POLAND - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTAPLAST POLAND