brak logo

ZUP Tadeusz Badura

Świdnica

Opinie o ZUP Tadeusz Badura

Życzliwy 2014-09-15 21:25:42
Uwierz że sie zawiedziesz kolego.. Pozdrawiam
1
Cameron 2014-10-03 19:10:40
To tak.
W zakładzie wprowadzono 3 zmiany po 10 godzin (W soboty też i każdy ma być)
6.00-16/14.00-24.00/20.00-6.00
Bądz dwie zmiany po 12 godzin.
(Nocke zaczynasz z soboty na niedziele a kończysz z piątku na sobotę)
W niedziele jak każą to trzeba też przyjść.
Ja odmówisz to ci premie zabiorą bądz masz szukac innej pracy.
Najlepsze, że ci nie zapłacą za nadgodziny. Tylko sobie bierzesz wolne.
Długo nie wytrzyma ten zakład. 50 %(Ja również) już szuka nowej pracy.
Polecam zakład ludzią którzy nie mają co robić w domu, bo tu możesz robić po godzinach ile chcesz. nie musisz nawet do domu chodzić ;)
5
EDEK 2014-11-12 21:27:32
Praca w tej firmie jest ok, jak ktoś ma chęci do roboty. Patrząc na inne firmy ze strefy, które zatrudniają poprzez gówniane agencje pracy ludzi za lipne stawki, co już przerabiałem to nie ma co narzekać
JCK 2014-11-12 21:37:36
Ja tu pracuje ponad 3 m-ce i praca jest ciężka (jak wszędzie) ale ok. Stawkę na warunki świdnickie mam dobrą i mozliwośći premii. Firma przyzwoita i ludzie też ok. Polecam
1
Vito 2014-12-06 20:27:21
Ja nie polecam nikomu tej firmy bo kasa wcale nie jest taka dobra jak piszą wyżej warunków socjalnych zero przebieranie się na oknie jedna toaleta i jeden toi toi i to ma wystarczyć na około 50 osób może więcej na zmianę śniadanie jesz gdzie popadnie ale za to pracujesz na okrągło przysłowiowo świątek piątek i niedziela i nikt nie pyta czy masz coś zaplanowane na weekend czy nie tylko że masz być bo jak nie to pożegnaj się z premią
3
jarek 2014-12-21 20:17:23
witajcie właśnie sie chce zatrudnic na suwnicę jaka umowa jest? i pensja?
jaaa 2015-01-04 22:50:50
do Licok . Chyba nie wiesz co mówisz nie znasz redlij ludzie gdzieś musza pracować nie da sie życz bez pieniędzy a Badura i jemu podobni wykorzystują tą sytuacje i albo jesteś nie doinformowany albo pracujesz jako naganiacz bo Babury a pozatym zapytaj sie ile przez ostatnie 5 miesięcy przewinęło sie pracowników czy to same niedołęgi były czy ludzie którzy chcą godnie zarabiać i żyć
3
Grzegorz 2015-02-13 08:23:21
Co wy wygadujecie, przecież w Polsce jest źle a u Badury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Stawki takie, że nie wiadomo co z kasa 10 tego zrobić. Czy kupić Żonie futro za 3 tys czy zmienić auto , czy podarować jakiejś fundacji z tys. W każdej kieszeni kupa szmalu. A to że premie ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za nic albo nie pasujesz im z charakteru, to przecież nie mobbing tylko rzecz gustu Bobra, a o gustach się nie dyskutuje. Wysraj się w domu a zjedz śniadanie na kolację i nie ma problemu tak to widzą. To polscy kapitaliści i H im w Dupę.
2
czosnek 2015-04-08 15:50:11
Witam jestem spawaczem z 11letnim stazem zaprosili mnie na probki zrobilem dobrze i skierowali mnie do kadrowej i krzykneli mi ze zarobie 1500zl na reke a po miesiacu podwyzka.Jak od razu nie dostanie sie to sie bedzie pracowalo za to co se wywalczyles i ponoc strasznie wala wode hehe tak slyszalem
1
Wołodia Ilicz 2015-05-17 09:32:47
Witam.
O stawkach wyższych zapomnijcie bo uwaga dyrektor powiedział, że norwedzy się nie zgadzają, ponieważ te które macie są mega z a j e b i s t e.
Takie bzdety to niech na kółku gospodyń wiejskich opowiada ciziak zakłamany. Następnie Bober , pan kierownik , łepek który do tarcia chrzanu się nie nadaje a jednak pełni funkcję, pewnie dobry p o d p i e r d a l a c z, i tak się stanowiska u Badury zdobywa. Nie z fachowości tylko domyślacie się z czego. Syf , kiła i mobbing. Premia 50 % co to za p o j e b a n y układ , jak jej nie dostaniesz to zarabiasz tyle co w biedronce , a czy ją dostaniesz (odpowiedzcie sobie sami). Pozdrawiam Jacka G. który jak już pisałem (ale ktoś skrzętnie stara się o usuwanie postów, widocznie prawda w oczy kole) sprzedał się za 3,20 i jest częścią tego cyrku. A Badura i tak widzi Brada Pitta w lustrze i jest mega z siebie dumny z osiągniętych sukcesów, życzę dalszych owców w tym świecie iluzji polskiego pseudo kapitalizmu. Ludzie jak macie inną możliwość to z pewnością nie przyjmujcie się do ZupBadura inc.
2
jacek 2015-07-31 14:13:01
Czy ktoś może mi powiedzieć. Jak jest z umowami w tej firmie?czy dają umowę o pracę? Bo nie wiem czy składać tam cv. Dzięki za info.
1
pracownik 2015-08-02 12:40:51
Umowę dają po 1,2 miesiącach firma nie jest zła tylko trzeba mieć chęci do pracy, bo jak przychodzą takie młotki do pracy i po tygodniu już ich niema to wybacz że później gadają że nie chce dawać podwyżek i umowy.
Nie powiem. 2016-04-12 00:31:28
Są spawacze i spawacze...
Możesz mieć i 30 lat stażu ale to nie zmieni faktu, że nie nadajesz się do tej pracy.
1
olek 2016-04-20 18:25:17
GB to psi chrupek Tadka. Jest on pierwszym kapusiem. Jeżeli chętnie z tobą rozmawia to znaczy że mu nie pasujesz i niedługo polecisz z roboty. Nie daj boże wykażesz się i wyjdzie na idiotę, to już możesz szukać innej roboty. Umowa o dzieło dożywotnia gwarantowana, umowę o pracę ma tylko w/w kapuś.
4
Zenek 2016-04-27 19:46:09
I pani Bożenka lata na miotle z alkomatem
5
ja 2016-04-30 07:53:22
a ponoć GB szykuje sie do przejęcia firmy, przez ślub z Marta. Hahahha
6
Bezradny 2016-07-02 22:47:48
Wielki hejt za wprowadzenie trzech zmian dla spawaczy. My też mamy wlasne życie :(
4
Czarna 2016-08-29 17:20:07
Smiechu warte :O oglaszaja sie w urzedzie pracy, ze szukaja ludzi na produkcje i do czyszczenia a teraz uwaga "zarobki od 15 zl i nagroda" ... Pracownikom z doswiadczeniem nie zaproponuja takiej stawki, a pierwszemu lepszemu z ulicy z grubej rury daja tyle ...
7
Czarna 2016-08-29 17:20:49
Smiechu warte :O oglaszaja sie w urzedzie pracy, ze szukaja ludzi na produkcje i do czyszczenia a teraz uwaga "zarobki od 15 zl i nagroda" ... Pracownikom z doswiadczeniem nie zaproponuja takiej stawki, a pierwszemu lepszemu z ulicy z grubej rury daja tyle ...
4
Oszukany 2016-08-29 21:50:19
W Urzędzie pracy piszą że ZUP Badura płaci 15 zł/h a jak przyjdzie sie na rozmowę to jest już diametralnie inaczej mówią że mogą dać najwyżej 12 zł/h OSZUSTWO ! Ja już zgłosiłem do PUP że bierze udział w oszukiwaniu ludzi a jak będzie trzeba to i może jakaś telewizja sie tym zajmie pozdrawiam i nie polecam w żadnym wypadku tej pseudo firmy
6
Bez komentarza 2016-08-30 00:58:42
Powiedziałbym wiele słów na temat tej firmy ale wolę spać spokojnie ;)

Miłej nocy.
5
skrobak 2016-08-30 10:14:12
Każdy z was dużo gada a mało robi, patrząc na jakąś część ludzi pracujących w tym zakładzie to wcale się nie dziwie że jeden ma 11 drugi 12 a 3 15zł/h nie dostaje premii i tak dalej , niech każdy da coś z siebie i będzie ok , i nie ma co się dziwić że tak jest jak 2 stoi za parawanem 3 gdzieś się chowa za konstrukcją a 5 poszło do domu bo byli na % itd
zakład nie jest zły jak się większości wydaje trzeba przyjść i trochę z siebie dać od razu Krakowa nie zbudowano.
3
zniesmaczony 2016-08-30 10:36:03
Co Ty za pierdoły opowiadasz ? Wszyscy dobrze wiemy ze stawki są mocno zaniżone w tej firmie ... I nie wiem o co Ci chodzi w tym wpisie bo jak widzę wyżej, temat jest już zupełnie o czymś innym. Badura nie płaci nadgodzin a pózniej jest zdziwiony ze nikt nie chce zostać po godzinach ... Inna sprawa jak sie idzie po podwyżkę i nie wiadomo jakby się człowiek nie starał to zawsze powiedzą że nie da rady ...
Niech zaczną słuchac ludzi, bo opinie ta firma ma już straszną.
5
Lolek 2016-08-30 16:01:58
A jak zarabiaja tam spawacze?W ofercie z PUP-u jest 18zł/h+możliwość otrzymania jakiejś nagrody??
Sciema 2016-08-30 16:31:22
Hahaha
1
Lolek 2016-08-30 20:14:52
Czyli to co piszą w ofercie to ściema??O 18zł(brutto) na godzine można pomarzyc.Tak na poważnie spawacz z doświadczeniem ile maksymalnie dostanie?
Sciema 2016-08-31 00:23:26
Tak na poważnie pewnie Ci zaproponują 13/14 zł i to niestety jest prawda ... Ludzie w electroluxie co prawda nie odrazu, ale zarabiają podbnie a nawet i więcej a w naszej branży warunki są jakie są, ale Góra nie bieże tego pod uwagę.
2
riko 2016-08-31 10:05:53
Kolego lolek podejdź do zakładu na próbki pospawaj jak trzeba na spawacza z "doświadczeniem" i zobaczysz co ci zaproponują , bo co mi wiadomo to płaci się za jakość a nie za doświadczenie a przewijali się już akrobaci z 10-cio letnim stażem a nie potrafili ustawić spawarki ani uchwytu w ręku trzymać :)
1
Bez komentarza 2016-08-31 10:24:18
Szkoda, że właściciel swoich spawaczy miesza z błotem. Połowa spawaczy nie ma tych 18 zł.
Niektórzy są naprawdę dobrzy ale kierownicy maja głupie wymówki jak np. brak doświadczenia.
Nie rozumiem całkiem tej filozofii.
Jeżeli ktoś jest młody, ambitny, szybki, spawa lepiej niż doświadczony spawacz, ma mniej poprawek a idąc po podwyżkę słyszy, że nie ma doświadczenia na papierze... Ktoś mi potrafi to wytłumaczyć?
4
Spoina 2016-09-01 10:53:16
Ale też nie ma co ukrywać że dobrzy spawacze nie mają tych 18 zł ... Badura płaci najmniej jeśli chodzi o tą branżę. Pracowałem tam i wiem jak jest. I z tego co mówią moi koledzy którzy dalej tam pracują to nic się nie zmieniło. Jedyny plus to taki że pieniądze są zawsze na czas.
3
Zapracowany 2016-09-02 07:36:56
Jeśli faktycznie tu pracowałeś to wiesz że obowiązuje system premiowy

Jeśli pracujesz dobrze dostajesz premie 50% !!! wiec stawka nie jest 17 zl tylko 25,5 a takie pieniądze płaci mało kto.....

Ja jestem zadowolony choć zapierdziel jest spory....

1
Spawacz 2016-09-03 00:19:25
Pracuje ponad dwa lata w tej firmie.
Nigdy nie zabrano mi choć części premii.
Jeżeli jesteś dobry w tej branży, uczciwy i pracowity to będzie Pan zadowolony ;D
Pracowałem w wielu zakładach i żaden nie dorównuje Zup Badura do pięt.
Atmosfera super, duża możliwość rozwoju, warunki sanitarne na wysokim poziomie.
Ogólnie zakład dla młodych, ambitnych ludzi którzy zamiast marnować sobie życie w Lg, Amazon itp. zakładach za najniższe krajowe, mają okazję złapać fach, który odwdzieczy im się przy wypłacie.
Tyle z mojej strony a hejterzy niech się wezmą za robotę. Skrobaki wam w D...
2
Spoina 2016-09-03 23:47:58
Zartujesz sobie ? Najwazniejsza jest stawka a nie premia ... Cos mi sie wydaje ze odzywaja sie ludzie z biura bo na hali nikt nigdy nie chwalil tego systemu ...
3
Spawacz 2016-09-03 23:58:18
17 zl ale brutto wiec z premia to bedzie cos kolo 18 zl na reke i jezeli ta stawka Cie satysfakcjonuje, to chyba spawales tlumiki w garazu zanim tutaj przyszedles. Ludzie nie wiecie jakie sa stawki w tej branzy i jestescie mega zadowoleni. Dobry spawacz powinien miec od 20 zl na reke przy taki konstrukcjach, wiec u Badury chyba takich nie ma skoro jestescie tacy zadowoleni ...
1
Spawacz 2016-09-04 00:33:06
Jeżeli tak wam tutaj źle to po kiego ch... tutaj pracujecie? droga wolna. Łazicie, krecicie się i bez przerwy narzekacie na to, tamto, sramto. Idźcie tam gdzie płacą te min. 20 zł. Pieniądze to nie wszystko. Idźcie np. do wagonów, bombardiera. Tam zarobicie ale z tego co słyszałem to nie będziecie mieli siły zjeść kolacji a jak robota się skończy to lecicie na bruk. Tutaj mam stabilna, spokojna pracę gdzie majstrzy z Dyrektorem na czele mnie szanują. Chcesz wolne? Nie ma problemu. Jesteś chory? Każdemu sie zdarza. Masz zły dzień? Każdy go ma. Zobaczcie ile czasu nie było roboty. Zwolnili kogoś? Owszem były takie osoby ale one już od dawna były na czarnej liście.
Gdzie indziej jesteś tylko kolejnym, zwykłym pracownikiem.
Nie rozumiem naprawdę was i śmieszy mnie wasze podejście. Ja ze swojej strony wolę pewną pracę w miłej atmosferze do której chodzę z przyjemnością i w której czuje się szanowany. Wybór należy do was. To nie świat według Kiepskich (co zrobić aby się nie narobić a zarobić)
I proszę nie podrabiac mojego pseudonimu kolego spawaczu ;p
3
Spawacz 2 2016-09-04 15:31:44
Dyrektor szanuje ludzi :) zapomniales dopisac ze tylko wtedy, kiedy trzeba zostac za darmo po godzinach albo przyjsc w sobote :) Jak Ci pasuje to fajnie. Ale kazdy ma swoje zdanie.
2
riko 2016-09-05 10:17:54
Kurde jak każdy z was chce robić tak te godziny to niech idzie do wagonów tam koledzy nie mają limitu idź na podfirme dostaniesz te 20 zł i będziesz jechał po 12h cały miesiąc braknie pracy dostajesz kopa , pracuje już długo u Badury i wiem jak jest a jest dobrze, dostając te 15 czy 16 na start to i do tego 50% premi to ci wychodzi 24zł jestem ciekawy gdzie w okolicy płacą takie stawki, pracujesz dobrze, są efekty twojej pracy dostajesz dobre wynagrodzenie, odkąd tam pracuje jeszcze ani razu nie zabrano mi premii , nawet ślusarz-monter jak ma te 13 czy tam ile jak dostanie pełną premie to wychodzi mu 19,5 ale to trzeba pracować a nie lecieć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trudno badura nie płaci godzin i trzeba się z tym pogodzić ale zawsze można sie jakoś dogadać nikt nikogo nie pogryzie, mistrzowie są naprawdę w porządku nie ma żadnego problemu z wolnym zawsze się dogadasz , spokojnie można napić się kawy, odpocząć od szlifierki czy czegoś tam nikt nie stoi ci za plecami i nie patrzy na ręce , praca jest naprawdę spoko atmosfera też dobra ty jesteś ok to reszta też jest ok ale jak walisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to niema się co dziwić że cienki odcinek na koniec miesiąca jest pełno innych firm w koło każdy coś dla siebie znajdzie , tyle z mojej strony a marudy niech się wezmą za robotę :)
4
Czarna 2016-09-05 23:05:03
Popieram kolege.
1
Stiwi 2016-09-05 23:16:13
Czytam tak te posty i najbardziej mnie wkurza jak widze jak Ci wazeliniarze wiecznie pisza ze jak sie chowa po kontach i teksty tego typu, to sie nie ma premii i podwyzki ... Wybaczcie, ale ja zapi... jak dziki i oczywiscie tez sobie robie male przerwy jak kazdy zreszta ale to chyba nic dziwnego bo praca jest fizyczna. I szczerze popieram kolegow ktorzy pisza ze kasa jest mala. I oczywiscie teraz hejt ze idz do wagonow albo cos podobnego. Prawda jest taka ze przez takich jak Wy wazeliniarze, nic sie nie zmieni bo Badura powie ze sa tacy ktorym sie podoba ... nie pozdrawiam.
3
Łąder 2016-09-06 09:29:06
Tak szczerze mówiąc to właśnie jest na odwrót kurde jak można robić co miesiąc nie dostając premii? ale cóż co nie którym właśnie taki układ pasuje zamknąć się i siedzieć cicho i być dymanym, właśnie Badurze taki układ pasuje, a jak ludzie nic sobie z tego nie robią to będzie tak nie inaczej i nic się nie zmieni w tym kierunku i koło będzie toczyć się dalej, czasami trzeba się odezwać a nie gadać między sobą że jest tak i tak a każdy wie jak jest. Co nie zmienia faktu że co niektórzy jak by mogli to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkłem by sobie podtarli.
3
Ja 2016-09-13 20:59:42
Zapomniałeś dodać że jak ktoś lubi pracować za darmo ! a jak sie jest czopkiem Tadka to zawsze będzie sie chwaliło że jest bardzo dobrze .
4
kloniks 2016-09-13 21:09:38
Gdzie ta dobra kasa ? bo na pewno nie u Badury 10 - 12 zł netto to dla Ciebie taka duża kasa bo premie to możesz ale nie musisz dostać
2
Spawacz 2016-09-14 00:15:06
Na zebraniu nikt się nie odezwie a na necie wielkie kozaki. Dlatego macie te 10-12 zl? Bo krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje ;)
5
Zalosne 2016-09-17 09:44:52
Widac te problemy. Szczegolnie jak dodajesz zdjecia na fejsa z wycieczek. Nie osmieszaj sie chlopie ...
1
Spawacz 2016-09-17 22:48:00
Smianie jest.
2
kolega borysek 2016-09-19 09:32:54
(usunięte przez administratora) ty bałwanie skończ tą dziecinade i weź się za robotę , widzę że od czasu kiedy pracowałeś w ZUP dalej nic się nie zmieniło dalej jesteś gamoniem i daj sobie siana z dodawaniem tych urazów z wikipedi bo to robi się już nudne, życzę ci dużo zdrowia w zrośnięciu się kręgu th12 leż w łózku wygrzewaj się i broń panie żadnych wycieczek bo uszkodzisz sobie kręg tp17 i tz14.
2
Czarna 2016-09-19 18:51:46
Karta wypadku ? A masz swiadkow na to co niby zaszlo ? Bo z tego co wiem to nikt, nic o tym zdarzeniu nie wie i nie slyszal ... Nie rob z siebie posmiewiska czlowieku. Taki stary i taki glupi ...

Ps. Dziwie sie ze "pracownik S.L" jeszcze Cie nie zaskarzyl, o oczernianie.
3
Eminem 2016-10-08 17:52:53
Oferty są cały czas
Popek 2016-10-10 00:09:08
Wejdź na stronę zakładu i kliknij w zakładkę "Praca".
Czy mam cię za rączkę zaprowadzić jeszcze?
J 2016-10-11 12:52:30
Z tego co wiem to tutaj z firmą wszystko jest w tym momencie w porządku, nie można za bardzo narzekać na to jak jest prowadzona firma, więc dajcie spokój, na stronie zakładu jak już zostało napisane w tym momencie są ogłoszenia i warto tam regularnie zaglądać
Zostaw swoją opinię o ZUP Tadeusz Badura - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZUP Tadeusz Badura