brak logo

Arkas sp. z o.o.

Jawor

Opinie o Arkas sp. z o.o.

anonim 2011-01-05 17:40:05
Same [usunięte przez moderatora] ostatni [usunięte przez moderatora] i pozostali masakra zanim tam się zatrudnicie zastanówcie się i to zastanówcie się i to bardzo
2
sad 2011-01-25 01:12:56
a czemu tak uważacie dajcie jakieś przykłady
anonim 2011-02-03 23:00:32
Odpowiedź dyrektora [usunięte przez moderatora]. W pracy trzeba mieć wyniki oraz kulturę osobistą. Jest to wypowiedź osoby, która nie miała ani jednego, ani drugiego.
v 2011-02-15 19:47:00
nie wiem skąd ta opinia bo chciałbym sie cos dowiedziec wiecej o tym masz jakies inne przyklady
boblas 2012-03-03 08:57:56
Chciałbym się od was dowiedzieć trochę na temat firmy.
A mianowicie, ile można zarobić na stanowisku handlowca w firmie ?
1
anonymus 2012-03-06 16:46:03
coraz mniej , coraz mniej , kiedys handlowiec zarabiał godnie i ale na początku, jak zrobił swoje mógł zarobic grosze na samozatrudnieniu zresztą albo odejsc, nie polecam, szefostwo to banda [usunięte przez moderatora]!![usunięte przez moderatora] też sie niczym nie rózni od [usunięte przez moderatora] tak samo.
jako handlowiec zapomnij o rodzinie i domu.
boblas 2012-03-09 06:52:16
Wiesz pisanie grosze i godnie nic mi nie mówi. Możesz podać jakieś ramy ? Niestety jeżeli chodzi o sytuację w firmie, to akurat w większości z podobnych branż dzieje się to samo.
konser. 2012-03-11 12:53:45
Pracuję w tej firmie i dla mnie wszystko jest ok praca jak każda ,trzeba się wykazywać. W każdej firmie są ludzie i dziobaki.A jeśli chodzi o szefostwo lepszych ludzi nie spotkałem.
boblas 2012-03-14 09:41:48
Każdy z was pisze coś jednak nie to co bym oczekiwał, więc zapytam jeszcze raz. Ile może zarobić handlowiec w Arkas. Jakie podstawy, jakie samochody ?
2
bob 2013-05-12 00:16:15
Uwazajcie na firme arkas to oszusci i naciagacze omijajcie z daleka ta firme
paulas 2014-03-06 20:57:10
bob ma racje omijajcie ta firme z daleka, zarobic nie zarobisz (usunięte przez administratora)i nie tylko wlasciciele, ale i pracownicy co po niektorzy, kazdy uwaza sie tam za kierownika. A juz wogole nie wspominaj na co mozesz byc chory bo polecisz bez slowa. (usunięte przez administratora)
poiuy 2015-01-13 22:37:05
Awans tak ale co z tego jak i tak na najnizszej krajowej
poiuy 2015-02-02 21:44:21
Na szczęście to nie ja tylko ktoś kogo znam tam pracuje, cały czas za najniższą 1200 z groszem...
alehandro l.w 2015-03-28 00:06:39
Popieram nie szanują jak by mogli wszystkich by zwolnili bo są zajebisci. Farma spoko ale myślą o swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zresztą jak prawie wszyscy prywaciaze....
Maca 2016-05-15 20:11:54
Poszukują z tego co wiem Analityków rynku akcji i wygląda to zaiste bardzo fajnie ze wszystkich stron
Zostaw swoją opinię o Arkas sp. z o.o. - Jawor
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arkas sp. z o.o.