logo Jurajska Sp. z o.o.

Jurajska Sp. z o.o.

Myszków

Opinie o Jurajska Sp. z o.o.

cudo 2017-01-16 21:02
Ciekawe czy "Nowe Ręce" pozwolą Pani Menadżer na rozwijanie swoich zdolności handlowych np.z kawą, a może teraz ma jeszcze lepszy pomysł ?
4
blend-a-med 2017-01-17 12:14
bla...
bla...
bla...
bla...
bla...
dawno tu nie zaglądałam i widzę, że nawet direktoren sie udziela na forum, to chyba ktoś komuś pojechał po rajtach, słusznie czy nie nie mnie to oceniać słaby jest, że dał się sprowokować, ale to już jego sprawa, co do żali na sprzedaż czy inne kwestie- szkoda mi Was sierotki albo nie macie co robić albo piszą zwolnieni z nadmiarem czasu między kolejką w PUP a monopolowym na osiedlu... . Zdradzę Wam sekret jest fajna praca poza Jurajską... naprawdę i można się rozwijać... , nikt na was nie donosi, jesteście oceniani przez pryzmat swojej osoby, osiągnięć, pracy etc.. a nie kolesiostwa, donoszenia i kopania dołków...
3
kjd 2017-01-17 16:50
Kiedyś to była atmosfera w tej firmie.
Mnms 2017-01-17 17:25
była, była , pozostały wspomnienia jak niewiarygodna przepiękna przygoda. Dziękuję Ci za nie Jurajska i Pozdrawiam.
Najlepsza firma
2
xcvr 2017-01-18 07:52
Pozostały wspomnienia jak niewiarygodna przepiękna przygoda.
1
Ona 2017-01-18 13:44
Mam Nadzieje ze,, tak dozo sie nie zmieni,,
Nowy 2017-01-20 15:43
Witam.
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi czy jest szansa dostać się do was do pracy od lutego ?
Są jakieś przyjęcia ?
Oczywiście pytam o jakieś podstawowe stanowiska
kjs 2017-01-30 18:30
TAK!!!!!!!
PH 2017-02-02 11:30
Czy Jurajska ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałem same dobre opinie i dlatego zdecydowałem się złożyć CV na przedstawiciela handlowego.Może ktoś wie na jakie zarobki mogę liczyć? Czy są premie od sprzedaży.
ddf 2017-02-02 14:07
Mamy tyle metod kontroli ngu począwszy od gps-ów przez kwotę zamówień hurtowni wreszcie tzw coutching kierownika który wystarczy żeby raz przejechał z tobą a niezadowolony klient zawsze wyraża swoje zdanie jeśli takie jest --to jest pic na wodeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnms 2017-02-02 17:19
miło mi że po raz kolejny cytujecie moją wypowiedz
qew 2017-02-03 15:36
Dobre opinię?
ciekawy 2017-02-07 14:23
jak w waszej firmie wygląda praca w weekendy i święta drugi sokpol czy cos innego bo branża podobna gdzie lepiej składac cv podpowiedzcie jak jest u was w pracy prosze o pomoc w podjeciu decyzji
Wojtuś 2017-02-07 20:18
Konkurencja nie śpi tylko czuwa. Zawsze można obsmarować innych pod przykrywka pracownika. Klienci wiedzą jaka wodę lubią.
dfgd 2017-02-08 08:51
Muszyniankę !!!!!!
Nowy 2017-02-08 18:20
Macie przerąbane
1
ciekawy 2017-02-14 10:37
może odpowie mi ktos na pytanie 3 pozycje w góre na temat firmy a nie babskie gadanie jak cioty ten taki ta taka to jestt portal o firmie a nie o pierdołach ze marriola na dzis okres a jozkowi wypadł ząb,tak tu pisecie nic natemat czy warto cos doradzic .
1
Nowicjusz 2017-02-17 13:50
Witam.
Mam pytanie do pracowników , którzy byli lub są nadal zatrudnieni na stanowisku operator maszyn.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku.

Bardzo prosze o odpowiedź
Z nadzieją 2017-02-19 09:37
Czy Jurajska ma aktualnie zapotrzebowanie na ph na rejon Poznania? Szukam pracy i słyszałem , że to jest bardzo fajna firma . Jeśli ktoś ma wiedzę to proszę o informacje. Ile tu można dostaćna starcie? Jakie mają samochody w teren? Jak wysoka jest premia od sprzedaży?
cdf 2017-02-19 16:38
Otwórz sobie hurtownię to będziesz miał gratisy.
Opol 2017-02-19 17:43
W Jurajskiej jest 4- brygady?
Frutek 2017-02-19 19:35
Nie, są 3 zmiany
Nowicjusz 2017-02-19 19:50
Napisze ktoś jak wygląda praca na stanowisku operator maszyn ?
ja 2017-02-20 18:47
a w soboty i niedziele pracujecie
dse 2017-02-22 13:42
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
2
zjeżonyjeżykowatyjurekacomitam 2017-02-23 23:10
niestety w sobotę wszyscy męczą gruchę a w niedziele obowiązkowo okład z lodu idzie, poza tym wyciskamy wodę z gówna i budujemy z tego domy, najlepsze są w Wielkopolsce, Świętokrzyskiem i jeden nawet w Tarnobrzegu, chcesz tak jak my ?
Wojak 2017-02-24 13:37
Warto pracować w tej firmie i nie zwracać uwagi na te bzdury!
Były 2017-02-24 22:28
;D psychiatra juz był u Was ?
Były 2017-02-24 22:28
;D psychiatra juz był u Was ?
4
Joanna 2017-02-27 13:55
@wojak mógłbyś bardziej przybliżyć jak wygląda praca w firmie Jurajska Sp. z o.o.?
ja 2017-02-27 19:10
jak masz cos pisac to pisz mądrze i zrozumiale dla innych a nie dyrdymały
cbv 2017-02-28 12:53
Kiedyś to była atmosfera w tej firmie.
Joanna 2017-03-01 10:35
@cbv co masz na myśli? Pracujesz obecnie w firmie Jurajska? Co możesz podpowiedzieć osobom przygotowującym się do rozmowy kwalifikacyjnej? Jak wyglądała Twoja rekrutacja?
ala 2017-03-06 19:21
czy ktoś może napisać konkretnie jak wyglądają warunki pracy jako ph czy wszyscy jacyś w tej firmie są dziwni i nie rozumieja tekstu
Ala 2017-03-07 07:02
Własną działalność i :gwalantowana podstawa plus premia plus prowizja telefon i samochód dostajesz . Tak wygląda praca PH w każdej firmie
Joanna 2017-03-07 09:25
@Ala długo pracujesz już w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na temat warunków oferowanych przez Jurajska Sp. z o.o. Czy pracownicy mają możliwość rozwoju/uczestnictwa w szkoleniach?
fdg 2017-03-13 12:23
Nie polecam!!!! Może kiedyś jak zmieni się kadra zarządzajaca będzie to jakiś pozytyw.
2
Joanna 2017-03-13 12:35
@fdg co wpływa na Twoją opinię? Chętnie usłyszymy więcej o plusach i minusach pracy w firmie.
tom 2017-03-16 10:34
świetna firma!
Joanna 2017-03-16 10:44
@tom możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Dlaczego uważasz Jurajska za świetną firmę?
Trąbka 2017-03-16 12:57
Przyjdź do pracy zaczyna się sezon na napoje a nie wypytuj na forum ciekawości to pierwszy stopień do piekła
1
Joanna 2017-03-16 13:03
@Trąbka moją rolą jest poznanie informacji na temat pracy w firmie, tak aby pomogły właśnie osobom szukającym opinii na tym wątku. Co Ty możesz powiedzieć na temat swoich doświadczeń z Jurajska Sp. z o.o.?
ciekawy 2017-03-16 17:03
jurajska czy sokpol
Gregor 2017-03-22 10:21
Czy Jurajska Sp. z o.o. ma nowe oferty pracy? Zależy mi na pracy w firmie ponieważ słyszałem sporo dobrego o nich.
fiy 2017-03-22 14:18
Nie polecam!!!!
Joanna 2017-03-22 14:25
@Gregor aktualne oferty pracy znajdziesz na stronie firmy: http://www.jurajska.pl/kariera-aktualne_oferty_pracy.html
Które ze stanowisk Cię interesuje?
ja 2017-03-24 15:13
a co jest z praca w centrum dystrybucji szukali tam magazyniera ale słyszałem ze juz nie pierwszy raz czy warto tam skladac cv prosze o pomoc a nie o docinki i glupie hasła
Gregor 2017-03-26 10:31
@ja Szukałem pracy dla siebie w Jurajskiej i nie widziałem żadnej oferty dla magazyniera. Jest tylko praca dla specjalisty do zakupów i dla sprzątaczki. Ale weź pod uwagę, że idzie wiosna i na pewno będą zatrudniać.
Nie warto 2017-03-28 22:06
Nie warto
1
ghj 2017-03-29 08:44
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
Zostaw swoją opinię o Jurajska Sp. z o.o. - Myszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jurajska Sp. z o.o.