logo Jurajska Sp. z o.o.

Jurajska Sp. z o.o.

Myszków

Opinie o Jurajska Sp. z o.o.

57l 2016-10-29 09:12
@były
W ostatnim czasie, tzn jakim ?
kj 2016-11-02 08:35
Zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe.
dfgd 2016-11-04 08:49
Kiedyś to była atmosfera w tej firmie.
dfsd 2016-11-06 12:24
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
3
trąbka 2016-11-10 15:39
Nie muwisz chyba poważanie albo zastanów sir co piszesz jak kończył się sezon to sezonowi pytali o przedłużenie umów na magazynie co otrzymali za odpowiedz" jeszcze nie wiadomo "a w końcu próbowali odesłać ich właśnie do was do CENTRUM DYSTRYBUCJI za jeszcze niższą stawkę
trąbka 2016-11-10 15:43
Mowa oczywiście o magazynie przy produkcji w Postępie
Anty 2016-11-11 13:54
Nadal w centrum dystrybucji sprzedaje jeden drugiego ?
Na nockach była jakaś kontrola?
16
eee 2016-11-22 21:51
i kto kupił Jurajską ???
Bul 2016-11-24 14:58
Z tego co wiem to,, Coś poszło nie Tak..
1
anonim 2016-11-25 10:57
Miałem kiedyś taką sytuację - jestem w sklepiku spożywczym znajdującym się na wprost Jurajskiej. Samo południe, wchodzi dwóch starych, wąsatych z firmy, jeden z teczuszką, zapewne przyjezdny, zapewne na delegacji, może z jakiejś innej firmy kooperującej, może przyjechał negocjować jakieś warunki biznesowe, może jakiś kolo od obsługi sprzętu, może jakiś kontroler??? Więc ci panowie brzuchaci weszli se, nakupowali bułek słodkich i piwek ("Władek, i piweczko sobie może też strzelimy, co?"), więc był i alkohol w godzinach pracy... Panowie wyglądali jakby się absolutnie nigdzie nie spieszyli, nie wyglądali na zmęczonych pracą od szóstej rano. Tak to ta Pańska Polska się nam pięknie rozwija, jedni pracują na dobrobyt drugich i nie są szanowani, i zarabiają 1000 zł To wszystko w prezencie od losu, tylko za to, że nie mają kapitału, nie mają żadnego szczególnego talentu, nie mogą wyrwać się z jurajskiej wiochy, wreszcie nie maja pleców...
bełchat 2016-11-27 23:04
Ze sprzedażą jest wszystko OK. Poczekajcie jeszcze trochę a poznacie nowy Zarząd.
3
vb 2016-11-28 08:40
Nie będzie łażenia 5 godzin dziennie i brania kasy, jak nic nie idzie.
1
Byk 2016-11-30 21:42
Jeszcze sprzedaz nie dobiegła do koncs wiec nie Macie sie z czego cieszyc
Hej Rodacy do Pracy hej hej 2016-12-01 16:04
A jak tam w Centrum Dystr ?
Nadal niewierni Tomasze chowią się po kontach ?
21
asek 2016-12-16 20:14
na rozmowach powinni mówić. że praca na działalności masz 26 dni urlopu ALE NIEKONIECZNIE pozwolimy Ci go wybrać:)
4
kjd 2016-12-19 12:32
Jurajska udaje że płaci- to pracownicy udają że pracują .
2
Wojak 2017-01-11 14:33
Nieszczęśniku, zamiast wspierać firmę , która daje Ci chleb to jeszcze chcesz dokopać. Kazdy ma chwilowe problemy.
Op 2017-01-12 23:17
Czy jurajska dostala podwyzki ? 18zl na godzine ?
1
NICK 2017-01-13 11:45
CZEŚĆ.

NO I JURAJSKA JEST JUŻ W INNYCH RĘKACH .

MAMAY NOWEGO WŁAŚCICIELA.
8
Smutny 2017-01-14 06:55
Troche Zal Mamy nadzieje ze wszystko bedzie tak jak Dawno
2
Mnms 2017-01-16 10:49
Dzięki za przypomnienie tytułu mojej ulubionej piosenki Vintage
cudo 2017-01-16 21:02
Ciekawe czy "Nowe Ręce" pozwolą Pani Menadżer na rozwijanie swoich zdolności handlowych np.z kawą, a może teraz ma jeszcze lepszy pomysł ?
3
blend-a-med 2017-01-17 12:14
bla...
bla...
bla...
bla...
bla...
dawno tu nie zaglądałam i widzę, że nawet direktoren sie udziela na forum, to chyba ktoś komuś pojechał po rajtach, słusznie czy nie nie mnie to oceniać słaby jest, że dał się sprowokować, ale to już jego sprawa, co do żali na sprzedaż czy inne kwestie- szkoda mi Was sierotki albo nie macie co robić albo piszą zwolnieni z nadmiarem czasu między kolejką w PUP a monopolowym na osiedlu... . Zdradzę Wam sekret jest fajna praca poza Jurajską... naprawdę i można się rozwijać... , nikt na was nie donosi, jesteście oceniani przez pryzmat swojej osoby, osiągnięć, pracy etc.. a nie kolesiostwa, donoszenia i kopania dołków...
3
kjd 2017-01-17 16:50
Kiedyś to była atmosfera w tej firmie.
Mnms 2017-01-17 17:25
była, była , pozostały wspomnienia jak niewiarygodna przepiękna przygoda. Dziękuję Ci za nie Jurajska i Pozdrawiam.
Najlepsza firma
2
xcvr 2017-01-18 07:52
Pozostały wspomnienia jak niewiarygodna przepiękna przygoda.
1
Ona 2017-01-18 13:44
Mam Nadzieje ze,, tak dozo sie nie zmieni,,
Nowy 2017-01-20 15:43
Witam.
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi czy jest szansa dostać się do was do pracy od lutego ?
Są jakieś przyjęcia ?
Oczywiście pytam o jakieś podstawowe stanowiska
kjs 2017-01-30 18:30
TAK!!!!!!!
PH 2017-02-02 11:30
Czy Jurajska ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałem same dobre opinie i dlatego zdecydowałem się złożyć CV na przedstawiciela handlowego.Może ktoś wie na jakie zarobki mogę liczyć? Czy są premie od sprzedaży.
ddf 2017-02-02 14:07
Mamy tyle metod kontroli ngu począwszy od gps-ów przez kwotę zamówień hurtowni wreszcie tzw coutching kierownika który wystarczy żeby raz przejechał z tobą a niezadowolony klient zawsze wyraża swoje zdanie jeśli takie jest --to jest pic na wodeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnms 2017-02-02 17:19
miło mi że po raz kolejny cytujecie moją wypowiedz
qew 2017-02-03 15:36
Dobre opinię?
ciekawy 2017-02-07 14:23
jak w waszej firmie wygląda praca w weekendy i święta drugi sokpol czy cos innego bo branża podobna gdzie lepiej składac cv podpowiedzcie jak jest u was w pracy prosze o pomoc w podjeciu decyzji
Wojtuś 2017-02-07 20:18
Konkurencja nie śpi tylko czuwa. Zawsze można obsmarować innych pod przykrywka pracownika. Klienci wiedzą jaka wodę lubią.
dfgd 2017-02-08 08:51
Muszyniankę !!!!!!
Nowy 2017-02-08 18:20
Macie przerąbane
1
ciekawy 2017-02-14 10:37
może odpowie mi ktos na pytanie 3 pozycje w góre na temat firmy a nie babskie gadanie jak cioty ten taki ta taka to jestt portal o firmie a nie o pierdołach ze marriola na dzis okres a jozkowi wypadł ząb,tak tu pisecie nic natemat czy warto cos doradzic .
1
Nowicjusz 2017-02-17 13:50
Witam.
Mam pytanie do pracowników , którzy byli lub są nadal zatrudnieni na stanowisku operator maszyn.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku.

Bardzo prosze o odpowiedź
Z nadzieją 2017-02-19 09:37
Czy Jurajska ma aktualnie zapotrzebowanie na ph na rejon Poznania? Szukam pracy i słyszałem , że to jest bardzo fajna firma . Jeśli ktoś ma wiedzę to proszę o informacje. Ile tu można dostaćna starcie? Jakie mają samochody w teren? Jak wysoka jest premia od sprzedaży?
cdf 2017-02-19 16:38
Otwórz sobie hurtownię to będziesz miał gratisy.
Opol 2017-02-19 17:43
W Jurajskiej jest 4- brygady?
Frutek 2017-02-19 19:35
Nie, są 3 zmiany
Nowicjusz 2017-02-19 19:50
Napisze ktoś jak wygląda praca na stanowisku operator maszyn ?
ja 2017-02-20 18:47
a w soboty i niedziele pracujecie
dse 2017-02-22 13:42
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
1
zjeżonyjeżykowatyjurekacomitam 2017-02-23 23:10
niestety w sobotę wszyscy męczą gruchę a w niedziele obowiązkowo okład z lodu idzie, poza tym wyciskamy wodę z gówna i budujemy z tego domy, najlepsze są w Wielkopolsce, Świętokrzyskiem i jeden nawet w Tarnobrzegu, chcesz tak jak my ?
Wojak 2017-02-24 13:37
Warto pracować w tej firmie i nie zwracać uwagi na te bzdury!
Były 2017-02-24 22:28
;D psychiatra juz był u Was ?
Były 2017-02-24 22:28
;D psychiatra juz był u Was ?
1
Zostaw swoją opinię o Jurajska Sp. z o.o. - Myszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jurajska Sp. z o.o.