logo Jurajska Sp. z o.o.

Jurajska Sp. z o.o.

Myszków

Opinie o Jurajska Sp. z o.o.

Joanna 2017-05-05 10:16
@Porażka rozumiem, że w Twoim odczuciu praca na tym stanowisku jest ciężka. A co możesz powiedzieć na temat warunków pracy, czy też oferowanych benefitów?
cfd 2017-05-05 13:09
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
sid visious 2017-05-05 23:14
może mają ale nie noszą... to i zapomnieli jak używać !
dfgs 2017-05-09 08:33
Sprzedaż ruszy jak będzie ciepło i wówczas porozmawiamy --- w lipcu !!!!!!
ciekawy 2017-05-09 11:46
co jest z praca na magazynie w centrum dystrybucji w myszkowie prosze o konkret
Pracowalem 2017-05-09 21:42
Nie idź tam
2
Cezary 2017-05-09 22:03
Jurajska produkuje lemoniady, napoje gazowane i inne napoje bezalkoholowe ,napoje w puszkach oraz wody. Mam nadzieję, że firma będzie w dalszym ciągu walczyła o nowe rynki i nowych klientów a pracownicy będą mieli pracę.
Joanna 2017-05-10 08:56
@Pracowalem rozumiem, że byłeś pracownikiem magazynu w Centrum Dystrybucji w Myszkowie. Kiedy to było? Dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
Bezimienny 2017-05-11 18:18
Joanna, a Ty jesteś pracownicą Jurajskiej ?
Czy pracujesz dla W-11 ?
Bezimienny 2017-05-11 18:18
Joanna, a Ty jesteś pracownicą Jurajskiej ?
Czy pracujesz dla W-11 ?
1
Joanna 2017-05-12 08:58
@Bezimienny nie jestem związana z firmą Jurajska. Jak możesz zauważyć po najechaniu na mikrofon obok mojego nazwiska, jestem redaktorem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie. Między innymi dzięki Waszym komentarzom. Czy Ty masz doświadczenia z pracy w firmie, którymi mógłbyś się podzielić?
ciekawy 2017-05-12 10:57
Czemu nie polecasz tam pracy pisz jak cos nie tak
pracownik 2017-05-15 21:12
Caly czas szukają chętnych do pracy jako operator maszyn a od maja nie widać zadnych nowych twarzy w firmie .
Ciekawe :D
Joanna 2017-05-16 08:49
@pracownik może to też wynikać z tego, że jest to oferta pracy tylko na okres sezonu. Możliwe, że większość osób jest jednak zainteresowana znalezieniem stałego miejsca pracy.
cdf 2017-06-08 09:06
W sodę widziałem PH jak siedział w aucie chyba w skodzie nic nie robił tylko czekał jak minie trochę czasu i odjechał ja mam sklep do mnie nie zajrzał -tak wpisują dzienną sprzedaż-szkoda aut.
Vip 2017-06-11 07:17
W Skodach jeżdżą kierownicy????
Mnmsy 2017-06-11 07:21
Oni nie zajmują się detalem mają inne zadanie
ffgh 2017-06-11 08:55
Układają !!!! na półkach
Wojak 2017-06-12 10:31
Zupełnie nie mogę znaleźć nowych ofert pracy.Może ktoś ma wiedzę w tym temacie? Czy firma potrzebuje ph? Jaka jest atmosfera ? Co do dyspozycji dostaje ph?
śmieszek 2017-06-13 08:52
jprdl, skąd wy się bierzecie?, tak samo jak ci co tu pytają o pracę?, to wy powinniście płacić za to, że ktoś Was zatrudni !!!
dsf 2017-06-13 11:38
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
1
Walia 2017-06-18 17:39
Jurajska poradzi sobie z kilkoma poetami. Zaczął się sezon na napoje i wszystko wróci do normy , większa sprzedaż to większe dochody i pewnie coś skapnie dla ludzi. Narzekać zawsze można ale po co ? Jak by mi było źle to szukałabym sobie nowej .
1
dsfs 2017-06-22 15:26
Ludzie jeszcze nie jest sezon letni żeby woda sprzedawała się jak gorące bułeczki @@@@@
Wojak 2017-06-22 21:59
Czy Jurajska ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć a chciałbym sie dostać , miałbym blisko.
El loco 2017-06-23 23:57
Karwa twarz, a frajerstwo z tbg nadal 7-15 ?, jprdl, witajcie w domu ojca mego, o sorki stary na emeryturze...
1
Wojak 2017-06-25 22:13
Dla niektórych opluwanie i oskarżanie firmy to przyjemność. Aktualnie jest tak trudno prowadzić działalność przy tak dużej konkurencji, że wcale się nie dziwię takim nastrojom. Uważam, że pracownicy muszą dobrze pracować i wspólnymi siłami wyprostować się.
Joanna 2017-06-26 08:54
@Wojak jeśli dalej szukasz informacji na temat aktualnych ofert pracy sprawdź stronę internetową firmy i zakładkę kariera. Obecnie potrzebne są między innymi osoby do pracy jako Magazynier w Centrum Dystrybucji w Myszkowie.
fdr 2017-06-27 12:35
Co oni robią !!!!!!
asia 2017-06-27 21:39
Macie jakieś opinie n atemat jurajskiej na słowackiego jak sie tam pracuje jakie zarobki jaka umowa?
michaś 2017-07-03 18:32
pracownicy muszą dobrze zarabiać i pracować na etacie :) a nie na pseudo działalności gdzie przy kontroli nie można opłacać najniższego zus'u tak jak to robi 100%PH... ( 1 faktura auto firmowe, telefon firmowy) toż to czysty etat powie ZUS z każe zapłacić różnicę w składkach a ludzie się przejadą jak na ambergold :D ale kogo to będzie późńiej obchodzić
1
fdrr 2017-07-06 13:55
Pracownicy muszą dobrze zarabiać i pracować na etacie :) a nie na pseudo działalności -niech pracują tak jak 10 lat temu.
Waldemar 2017-07-13 15:25
Czy przedstawiciel handlowy może godziwie zarobić w Jurajskiej? Interesuje mnie praca w Sosnowcu? Jak się pracuje, macie coś jeszcze do pensji poza premią?
Joanna 2017-08-10 10:48
@Waldemar zdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to powiedz coś więcej o swoich doświadczeniach z procesu rekrutacyjnego. Czy udało Ci się uzyskać odpowiedzi na Twoje pytania bezpośrednio od firmy?
keytis1 2017-08-15 18:26
Aplikowałem do Jurajskiej jako przedstawiciel na sieci miedzynarodowe i mam pytanie czy ktoś mi może napisać jakie sa zarobki i jak tam sie pracuje.Z góry dziekuje
Wodziarz 2017-08-15 21:11
Widzę, że firma dobrze idzie skoro nie mają wcale ofert pracy. Inna sprawa, że teraz jest sezon i przeważnie cos mieli w ofertach. Czyżby tak dobrze się pracowało?
dcf 2017-08-31 13:15
Kto to jeszcze zamawia -prezes nie wie że małe sklepy zostały zamknięte,niech napisze gdzie te sklepy są. Tak jak Żywiec- . Czasy bezpośredniej dystrybucji dobiegają końca. Nawet wymiana opakowań nic nie da.A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
Jurajska udaje że płaci- to pracownicy udają że pracują .
Joanna 2017-09-01 15:15
@keytis1 widzę, że jeszcze nikt nie udzielił Ci odpowiedzi. Czy udało Ci się dostać na rozmowę kwalifikacyjną do firmy? Chętnie dowiem się więcej o jej przebiegu.
Cris 2017-09-02 18:55
Pracuje się dobrze, jest to samodzielne stanowisko pracy. O zarobkach nie będę pisał na forum. Warto się zainteresować.
Wodniak 2017-09-05 14:35
Jest dobrze i nikt nie pisze bo i po co, lepiej nie zapeszać.
Kabareciarz 2017-09-05 14:59
Przedstawiciel Ds sieci międzynarodowych rejon WROCŁAW I OKOLICE . Jak wyglada praca ? Czy plany/zadania sa z kosmosu czy raczej do zrobienia ? Moze ktoś coś powiedzieć na temat przełożonego ? Jak z zarobkami ? Moze sie ktoś wypowiedzieć na ten temat ?
Waldi 2017-09-10 22:46
Jak skończy sie sezon to może będzie więcej opinii na tym wątku? Przydają się wasze wpisy dla nowych chętnych, ludzie wolą wpisy od pracowników niż od HR
Nowy 2017-09-22 07:41
Witam jak wam się pracuje pod nowym pracodawcą idą zmiany?????
Hehek 2017-09-23 17:34
Zmiany szykują się po Nowym Roku. Beton powoli się wykrusza w kierunku Zusu. I oby komuna raz na zawsze się skończyła.
Ddddd 2017-09-24 19:02
Pisz ze zrozumieniem
sdf 2017-09-25 21:06
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
Jurajska udaje że płaci- to pracownicy udają że pracują .
Joanna 2017-09-27 12:00
@Hehek dołączam się do prośby @Ddddd. Możesz powiedzieć coś więcej o zmianach, o których wspominasz? Czy będą one dotyczyć szczególnie któregoś z działów, czy też może całej firmy?
dfgh 2017-10-10 12:22
A napoje coraz tańsze .
Waldi 2017-10-11 17:12
Woda Jurajska Junior ABC została laureatem nagrody w konkursie „HIT Najlepsze dla dziecka” 2016 w kategorii „Najlepszy napój”. Szkoda, że tylko marudzicie a nikt się nie pochwali !
Guarlain 2017-10-14 15:36
Przestań Waldi masz konkretnie wyprawy muzg. To tylko napój. A jak Cię zwolnią sam zmienisz się w HI T -a .. psychiatrow????
Wojak 2017-10-14 18:29
Jeśli ktoś bardzo chce dokopać firmie to zawsze może, w dodatku robi to bezkarnie nawet jak mija się z prawdą. Ja nie narzekam na pracę w firmie, może gdzieś bym miał więcej i lepiej, MOŻE?
Zostaw swoją opinię o Jurajska Sp. z o.o. - Myszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jurajska Sp. z o.o.