logo Jurajska Sp. z o.o.

Jurajska Sp. z o.o.

Myszków

Opinie o Jurajska Sp. z o.o.

Joanna 2017-04-12 08:35
@Henry firma Jurajska poszukuje obecnie osoby na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Interesuje Cię praca w tym charakterze?
Nick 2017-04-19 18:30
Nie ma ofert bo może znów obsadzaja pociotkami.
2
fiysz 2017-04-20 12:19
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
1
Irka 2017-04-20 12:31
Ludzie jeszcze nie jest sezon letni żeby woda sprzedawała się jak gorące bułeczki, po co to piszecie?
Vip 2017-04-22 06:40
Jakis ty mądry. Nawet zdanie po angielsku sklecileś. To już w Polsce nie pisze się po polsku..?A może te kilka lat na zmywarka w Anglii zrypaly ci łep
sprytny zenek 2017-04-22 23:03
hehehe sie zaczeło, jak mawiał klasyk jedziemy z kur.... do końca naszego lub ich.
serious Sam 2017-04-22 23:11
zmywak dobra sprawa, uczy samokontroli i szacunku dla pieniądza, poza tym jest coś takiego jak honor, masz odwagę spojrzeć komuś w oczy i powiedzieć co myślisz..., przegrywy podobno nie mają...., ale podobno kur... kurw..ie łba nie urwie jak mawiał Marszałek, tani browar , tanie ego...
Janusz 2017-04-22 23:27
znajdź mi kogoś w Łodzi , Tarnobrzegu albo Kielcach co ma jajca...
1
Swojak 2017-04-23 18:29
Jaki dialog super na temat wody,hoho!! Czy ktoś mógłby napisać coś co się aktualnie dzieje w firmie? Czy firma przygotowuje sie do sezonu letniego a może coś ciekawszego się dzieje? Pochwalcie się troszkę.
Guaelein 2017-04-24 06:18
Jakbyś pracował w branży wiedział byś że pracuje się cały rok , co za pytanie wogule w jednym pytaniu zdradza cały swój brak pojęcia o logistocie w tej branży
Guaelein 2017-04-24 06:19
Jakbyś pracował w branży wiedział byś że pracuje się cały rok , co za pytanie wogule w jednym pytaniu zdradza cały swój brak pojęcia o logistocie w tej branży
ki 2017-04-24 08:34
A do sprzątania półek zawsze ktoś się znajdzie.
Waldi 2017-05-03 10:33
Najlepiej przedstawić firmę w złym świetle. To smutne, że osoby pracujące w firmie nie szanują swoich miejsc pracy. Jeśli ktoś nie ma wykształcenia pracuje fizycznie.
Haha 2017-05-04 17:45
Haha dobre ;D
Porażka 2017-05-04 18:32
Nie polecam pracy sezonowej w Jurajskiej a w szczególności odradzam przyjście do tego zakładu osobom młodym !!!
Od razu wysyłają na skrzynki , które trzeba wrzucać na linię.
Od poniedziałku do piątku po 8 godzin i tak cały czas aż do czasu kiedy wam plecy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wejdą albo się sami zwolnicie :)
2
Joanna 2017-05-05 10:16
@Porażka rozumiem, że w Twoim odczuciu praca na tym stanowisku jest ciężka. A co możesz powiedzieć na temat warunków pracy, czy też oferowanych benefitów?
cfd 2017-05-05 13:09
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
sid visious 2017-05-05 23:14
może mają ale nie noszą... to i zapomnieli jak używać !
dfgs 2017-05-09 08:33
Sprzedaż ruszy jak będzie ciepło i wówczas porozmawiamy --- w lipcu !!!!!!
ciekawy 2017-05-09 11:46
co jest z praca na magazynie w centrum dystrybucji w myszkowie prosze o konkret
Pracowalem 2017-05-09 21:42
Nie idź tam
2
Cezary 2017-05-09 22:03
Jurajska produkuje lemoniady, napoje gazowane i inne napoje bezalkoholowe ,napoje w puszkach oraz wody. Mam nadzieję, że firma będzie w dalszym ciągu walczyła o nowe rynki i nowych klientów a pracownicy będą mieli pracę.
Joanna 2017-05-10 08:56
@Pracowalem rozumiem, że byłeś pracownikiem magazynu w Centrum Dystrybucji w Myszkowie. Kiedy to było? Dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
Bezimienny 2017-05-11 18:18
Joanna, a Ty jesteś pracownicą Jurajskiej ?
Czy pracujesz dla W-11 ?
Bezimienny 2017-05-11 18:18
Joanna, a Ty jesteś pracownicą Jurajskiej ?
Czy pracujesz dla W-11 ?
1
Joanna 2017-05-12 08:58
@Bezimienny nie jestem związana z firmą Jurajska. Jak możesz zauważyć po najechaniu na mikrofon obok mojego nazwiska, jestem redaktorem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie. Między innymi dzięki Waszym komentarzom. Czy Ty masz doświadczenia z pracy w firmie, którymi mógłbyś się podzielić?
ciekawy 2017-05-12 10:57
Czemu nie polecasz tam pracy pisz jak cos nie tak
pracownik 2017-05-15 21:12
Caly czas szukają chętnych do pracy jako operator maszyn a od maja nie widać zadnych nowych twarzy w firmie .
Ciekawe :D
Joanna 2017-05-16 08:49
@pracownik może to też wynikać z tego, że jest to oferta pracy tylko na okres sezonu. Możliwe, że większość osób jest jednak zainteresowana znalezieniem stałego miejsca pracy.
cdf 2017-06-08 09:06
W sodę widziałem PH jak siedział w aucie chyba w skodzie nic nie robił tylko czekał jak minie trochę czasu i odjechał ja mam sklep do mnie nie zajrzał -tak wpisują dzienną sprzedaż-szkoda aut.
Vip 2017-06-11 07:17
W Skodach jeżdżą kierownicy????
Mnmsy 2017-06-11 07:21
Oni nie zajmują się detalem mają inne zadanie
ffgh 2017-06-11 08:55
Układają !!!! na półkach
Wojak 2017-06-12 10:31
Zupełnie nie mogę znaleźć nowych ofert pracy.Może ktoś ma wiedzę w tym temacie? Czy firma potrzebuje ph? Jaka jest atmosfera ? Co do dyspozycji dostaje ph?
śmieszek 2017-06-13 08:52
jprdl, skąd wy się bierzecie?, tak samo jak ci co tu pytają o pracę?, to wy powinniście płacić za to, że ktoś Was zatrudni !!!
dsf 2017-06-13 11:38
A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.
1
Walia 2017-06-18 17:39
Jurajska poradzi sobie z kilkoma poetami. Zaczął się sezon na napoje i wszystko wróci do normy , większa sprzedaż to większe dochody i pewnie coś skapnie dla ludzi. Narzekać zawsze można ale po co ? Jak by mi było źle to szukałabym sobie nowej .
1
dsfs 2017-06-22 15:26
Ludzie jeszcze nie jest sezon letni żeby woda sprzedawała się jak gorące bułeczki @@@@@
Wojak 2017-06-22 21:59
Czy Jurajska ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć a chciałbym sie dostać , miałbym blisko.
El loco 2017-06-23 23:57
Karwa twarz, a frajerstwo z tbg nadal 7-15 ?, jprdl, witajcie w domu ojca mego, o sorki stary na emeryturze...
1
Wojak 2017-06-25 22:13
Dla niektórych opluwanie i oskarżanie firmy to przyjemność. Aktualnie jest tak trudno prowadzić działalność przy tak dużej konkurencji, że wcale się nie dziwię takim nastrojom. Uważam, że pracownicy muszą dobrze pracować i wspólnymi siłami wyprostować się.
Joanna 2017-06-26 08:54
@Wojak jeśli dalej szukasz informacji na temat aktualnych ofert pracy sprawdź stronę internetową firmy i zakładkę kariera. Obecnie potrzebne są między innymi osoby do pracy jako Magazynier w Centrum Dystrybucji w Myszkowie.
fdr 2017-06-27 12:35
Co oni robią !!!!!!
asia 2017-06-27 21:39
Macie jakieś opinie n atemat jurajskiej na słowackiego jak sie tam pracuje jakie zarobki jaka umowa?
michaś 2017-07-03 18:32
pracownicy muszą dobrze zarabiać i pracować na etacie :) a nie na pseudo działalności gdzie przy kontroli nie można opłacać najniższego zus'u tak jak to robi 100%PH... ( 1 faktura auto firmowe, telefon firmowy) toż to czysty etat powie ZUS z każe zapłacić różnicę w składkach a ludzie się przejadą jak na ambergold :D ale kogo to będzie późńiej obchodzić
1
fdrr 2017-07-06 13:55
Pracownicy muszą dobrze zarabiać i pracować na etacie :) a nie na pseudo działalności -niech pracują tak jak 10 lat temu.
Waldemar 2017-07-13 15:25
Czy przedstawiciel handlowy może godziwie zarobić w Jurajskiej? Interesuje mnie praca w Sosnowcu? Jak się pracuje, macie coś jeszcze do pensji poza premią?
Joanna 2017-08-10 10:48
@Waldemar zdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to powiedz coś więcej o swoich doświadczeniach z procesu rekrutacyjnego. Czy udało Ci się uzyskać odpowiedzi na Twoje pytania bezpośrednio od firmy?
keytis1 2017-08-15 18:26
Aplikowałem do Jurajskiej jako przedstawiciel na sieci miedzynarodowe i mam pytanie czy ktoś mi może napisać jakie sa zarobki i jak tam sie pracuje.Z góry dziekuje
Wodziarz 2017-08-15 21:11
Widzę, że firma dobrze idzie skoro nie mają wcale ofert pracy. Inna sprawa, że teraz jest sezon i przeważnie cos mieli w ofertach. Czyżby tak dobrze się pracowało?
Zostaw swoją opinię o Jurajska Sp. z o.o. - Myszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jurajska Sp. z o.o.