brak logo

ToiToi Polska

Wrocław

Opinie o ToiToi Polska

anonim 2010-04-07 19:09:19
Dokładnie koledzy i koleżanki teraz to już nawet w Castoramie czy biedronce można zarobić więcej niż w Śmierdzącym Toju no chyba że jesteś kierowcą chociaż tu nie ma kokosów chyba że w sezonie jak pociskasz wszystkie soboty i niedziele oczywiście jak będziesz miał możliwość pracy w weekend. Zrobił się z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie na najwyższych stołkach siedzą sieroty i miernoty po znajomości przykład : Gdańsk , Opole, Wrocław. Totalna porażka. Odradzam pracować w tym syfie szkoda czasu i nerwów. Jak chcecie być dymani bez mydła i zarabiać grosze to zapraszam do Toi Toi oni czekają na takich jeleni dzięki którym firma będzie się kręcić.

Nie pozdrawiam

anonim 2010-04-20 08:38:37
a gdzie ty kur.. robisz ze masz 2000 ? chyba w toi toi germany
a 2010-04-20 08:46:29
Tak prawdę mówiąc napiszcie ile sie zarabia w Toju na oszczególnych stanowiskach ! Czy naprawdę jest tak źle ? A podwyżki ?
sus 2010-04-21 20:44:35
Podwyżki? oczywiście że są tyle tylko że w najśmielszych snach niestety.
1
Rejniak - małpi cy_ek 2010-05-04 18:26:08
handlowiec - 6 lat stażu - 190 godzin miesięcznie ( usunięte przez administratora )br /> kierowca - 4 lata stażu - 230 godzin miesięcznie - ( usunięte przez administratora ) bazowy - 2 lata stażu - 220 godzin miesięcznie - ( usunięte przez administratora ) To są dane z jednego oddziału na terenie Polski. ORKA ORKA za monety nima. Ot cała prawda o TOI TOI POLSKA.
2
Poznań i okolice 2010-05-30 12:06:39
Włodarze poszczególnych przedstawicielstw w tej firmie zapomnieli o podstawowej zasadzie – NAJWIĘKSZYM KAPITAŁEM KAŻDEJ FIRMY SĄ JEJ PRACOWNICY – od których nie tylko trzeba wymagać ale i coś dać. Złamanie tej zasady bardzo szybko zweryfikuje rynek co zaobserwują na swoich wykresach. Szkoda mi tylko tych pracowników, którzy jeszcze tego nie zrozumieli, że czas uciekać z tej firmy do innych bardziej perspektywicznych branż.
1
Homer 2010-05-30 20:25:27
No nie do konca. Ja jestem pracownikiem z duzo krotszym dorobkiem i w sezonie biore nawet 2x wiecej. Kwestia tego ze trzeba sie upomniec i miec wyniki. Poza tym niema co bredzic i oczerniac, jak bede sie czul oszukiwany to odejde bo to Moja sprawa i Moje pieniadze:). PANOWIE, NIC NA SILE!! Wiekszosc osob narzekajacych to byli pracownicy a nie obecni. Chcecie realnej oceny?- zapytajcie pracujacych!
tajemniczy wielbiciel 2010-06-10 22:22:07
Homer - 2010-05-30 20:25:27

No nie do konca. Ja jestem pracownikiem z duzo krotszym dorobkiem i w sezonie biore nawet 2x wiecej. Kwestia tego ze trzeba sie upomniec i miec wyniki. Poza tym niema co bredzic i oczerniac, jak bede sie czul oszukiwany to odejde bo to Moja sprawa i Moje pieniadze:). PANOWIE, NIC NA SILE!! Wiekszosc osob narzekajacych to byli pracownicy a nie obecni. Chcecie realnej oceny?- zapytajcie pracujacych!

HAHAHAHA

Upomnieć się;) upomnij się na pomorzu to na pewno dostanie x2 raczej +2% ;) Z drugiej strony jest oczywiste, gdy się siedzi blisko koryta to i można nieźle wydoić. A panowie na pewno są i pracujący i byli.
1
daro 2010-08-25 13:29:35
koledzy w toi toi dorobisz się ale garba nie polecam obiecują podwyżki których nie zobaczysz w sezonie tyrasz jak wół wszystkie soboty i niedziele to zarobisz a potem podstawa zarobków a kierownictwo to lepiej nie komentować
1
korporacja TOI TOI?! 2010-09-11 22:26:33
W dużej korporacji za jaką uważa się firma TOI TOI, zarobki są jak w korporacji , ale może rumuńskiej, bo od polskiej odbiegają mocno od normy. Kierownictwo oczywiście zdziwione, że o co chodzi przecież jest super, owszem dla nich tak , bo dla szeregowego procownika to super nie jest, bo to oni nie jeżdżą na coroczne, egzotyczne,wakacje na koszt firmy . Odpowiedzialność zbiorowa za nieuczciwych klientów , to norma, bo za to jest odbierane 10% premii uznaniowej, ktora jest przyznawana od nastroju kierownictwa. Brak profesjonalizmu i poszanowania pracowników, to standard w tej firmie.
1
Zaskoczony 2010-09-20 16:26:55
Szczerze to jestem zaskoczony tak negatywnymi wpisami. Widocznie niezadowoleni są/byli kiepskim pracownikami, więc w każdej firme będą niezadowoleni (a ja osobiście wolę mieć skutecznych współpracowników). RADA: jeśli piszecie o ludziach personalnie, lub w sposób umożliwiający ich rozpoznanie, to miejcie na tyle duże jaja, żeby również ujawnić swoje dane (no chyba, że się wstydzicie albo strach wam na to nie pozwala). Ja nie zdrdzam swoich danych bo nikogo nie obrażam.
Zaskoczony 2010-09-23 13:04:49
Nic kolego nie musisz, jeśli jesteś taki dobry to szybko dostaniesz cudownie płatną pracę.
Ps. te 90% to wyszło na podstawie specjalistycznych ankiet...:)
anonim 2010-10-04 17:45:44
obecny pracownik - 2010-09-22 20:12:09

90 % pracowników jest niezadowolonych. To aż tylu złych pracowników ma TOI TOI?? O czym tu dyskutować handlowiec z przeciętnymi osiągnięciami 1200 zł netto.

BRAK PODPISU BO JESZCZE MUSZĘ W TYM SZAMBIE POPRACOWAĆ DO CZASU ZNALEZIENIA CZEGOŚ INNEGO.

jak wiekszosc ludzi!.
pracownik toi 2010-10-06 12:46:55
( usunięte przez administratora ) zarabiasz! Placa handlowcom max ( usunięte przez administratora )i zero perspektyw. Kierownictwo uwaza, ze ( usunięte przez administratora )to na obecne czasy dobre zarobki. Please.... W Biedronce wiecej zarabiaja. Nie polecam nikowu Toi nr. 1 w Polsce
1
anonim 2010-12-15 14:31:48
Potwierdzam. zaden zaszczyt pracowac w tej firmie, pensja bardzo marna i brak perspektyw na wiecej. Szkoda czasu na ta firme. Odradzam.
1
zorientowany. 2010-12-16 11:30:31
Rejniak - małpi cy_ek - 2010-05-04 18:26:08handlowiec - 6 lat stażu - 190 godzin miesięcznie - ( usunięte przez administratora )r /> kierowca - 4 lata stażu - 230 godzin miesięcznie - ( usunięte przez administratora )br /> bazowy - 2 lata stażu - 220 godzin miesięcznie ( usunięte przez administratora ) To są dane z jednego oddziału na terenie Polski. ORKA ORKA za monety nima. Ot cała prawda o TOI TOI POLSKA.Potwierdzam brak poszanowania pracowników, zarobki beznadziejne j.w. Kadra - jej poziom kojarzy mi się zawsze z właśnie z tą branżą - szambo. Praca w toi toi = strata czasu w życiu. Odradzam pracy w tej firmie.
1
johny 2011-01-05 16:50:15
nie narzekajcie wcale nie jest tak źle w tej firmie
anonim 2011-01-08 09:23:01
a ty co klego z Warszawy jeteś ze nie narzekasz , bo tam jedynie przy garnuszku mze maja dobrze
cycu 2011-01-17 19:54:31
podwyżek nie żadnych
1
anonim 2011-01-30 21:42:11
potwierdzam ze to ( usunięte przez administratora ) ale widze po wypowiedziach pozytywnych ze kierownictwo zaczelo bronic tego ( usunięte przez administratora )bo do tej pory nikt pozytywnie tu nie pisal. ( usunięte przez administratora )co napisal ze trzeba sie upominac to jeden z tych ( usunięte przez administratora ) raczej trzeba donosic i pucowac sie kierownictwu. szanse na znosne zarobki maja jedynie kierowcy pozostalych maja gleboko. jak skonczy sie kryzys to kierownictwo bedzie samo szorowalo te ( usunięte przez administratora )podwyzki :) nie ma i nie bedzie sa obnizki, sa perfidni w swojej polityce placowej teraz ciezko z robota to tna na maxa. po kryzysie moze beda podwyzki ale wtedy to juz nikt nie bedzie tam pracowal. praca lepsza minimalnie od zadnej.
1
anonim 2011-02-01 18:21:25
widać że to co na forum się pisze to sama prawda, bo nie które opinie na temat firmy zaczynają być wykasowywane.Bo prawda w oczy kole ! ! !
1
anonim 2011-02-01 22:25:14
Prawda, ci ( usunięte przez administratora ) teraz są w gronie kierowników i dyrektorów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ( usunięte przez administratora ), a ciche myszki co zawsze miłe i grzeczne były, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz na nich, bo po zmianach w "firmie" ( usunięte przez administratora ) więcej dyrektorów niż najemników. Szkoda czasu, bo szanse na: podwyżki, awans (dla tych co mają kręgosłup moralny) , dodatkowe świadczenia - to nie tutaj.
1
janek 2011-05-09 20:09:18
hehe prawda jest taka ze dobre czasy toi toia sie skonczyly... panowie ( usunięte przez administratora )z marnych dyspozytorow siedzacych w kontenerze medale w koszalinie zdobywali nic nie robiac co poskutkowalo awansem osobistym oraz zupelna dezorganizacji w placowce koszalin nad ktora przejeli kontrole. w efekcjie tego 100% kadry niezadowolona(malo powiedziane) kierowcy z 5 lotnim stazem zarabiaja po ( usunięte przez administratora )a magazynier( usunięte przez administratora )pina i wstyd Panowie
2
obecny pracownik 2011-11-10 15:07:02
Na moje oko to przy rządach tych panów z Wrocławia to oni sami rozpieprza toi toja ,a co do warunków finansowych nie polecam nikomu pensje tragedja na zimę jeszcze gorzej bo trzeba szukać oszczędności a gdzie sie ich szuka to wszyscy wiemy (na samym dole ) Więc ci co piszą ze jest oki to siedzą na wysokich stołkach A teraz co do zarządzania myśle że jak do prezesa nie trafia 90% informacji o firmie to jak ma tu być dobrze Dyrektor z Wrocławia wiecznie nic nie rozumie jego podwładny to osoba której sie wiecznie nic nie podoba OTO PRAWDA O TOI TOIU Omijajcie tą firmę narazie bokiem morze ktos wkońcu sie ocknie i będzie lepiej.
1
Warszawa 2011-12-10 21:41:36
W warszawie zarobki jak na stolicę też nie wygurowane od 2 do 3koła to maks plac kierowcy, od 3 do 4 oczywiście wszystko liczę z nadgodzinami min 2dziennie i soboty oczywiście a nawet niedziele atmosfera jak chyba wszędzie kierownictwo uważa że wie lepiej a reszta dogina na ich pensje a ich głównym zadaniem jest znaleść sposub jak tu uciąć jak najwięcej tym co pracują na nich
1
ja 2014-07-07 09:34:22
Obserwuje od jakiegos czasu pewien fenomen w tej firmie maja wlasny transport a praktycznie caly sprzet wozi wynajem. Ale dzieki temu mam robote. Dobrzy logistycy tam sa
4
romek 2015-01-29 12:54:10
też zastanawiam się jak to wszystko wygląda, bo chciałem do nich do pracy iśc, no ale jak tak sprawa wygląda to raczej no ciężko jest, jak nie ma ofert to przecież na siłę nikt nei bedzie się do nich pchał.. a może ktoś wie jak u nich wygląda rekrutacja, był ktoś? dajcie znać, bo w sumie bardzo mnie to interesuje.
katarzyna 2015-03-30 13:29:30
też tych ofert nie widzę a sporo szukałam w internecie, no chyba że to jakieś tajemne albo ukryte rekrutacje dla wybranych. bo rekrutacje na pewno jakieś są bo to przecież duża i dynamiczna firma, nie wierzę że nie ma rotacji i zapotrzebowania na nowych pracowników. wszelkie info rzetelne będzie dla mnie bezcenne
KTOŚ 2015-05-31 21:12:02
Poczytajcie ,,12 złych cech szefa,, a powinno być (kierownika) zwłaszcza p.7i12
fajnypracownik 2016-04-19 07:34:41
w szczecinie jest tak że nie nadążają zatrudniać
3
rkiero 2016-05-25 13:10:54
a ile zarabia kierowca kat c we wroclawskim toju
ert 2016-06-26 12:42:18
o kurde widze ze sie spoznialem z aplikowaniem do nich...a mowilem sobie zeby czesniej tutaj na forum gowork zagladac..juz ta oferta dla serwisatna kabin jest nieaktaulna a byla dosysc ciekawa..choc zastanwiam sie wlasnie na jakie zarobki mozna bylo liczyc
Zostaw swoją opinię o ToiToi Polska - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ToiToi Polska