brak logo

NZOZ Baltic Medical S.A.

Gdynia

Opinie o NZOZ Baltic Medical S.A.

anonim 2008-11-14 13:43:08
Słowa kojarzące się z baltic medical (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w baltic medical:
Najbardziej nie podobało mi się w baltic medical:
ooo 2010-01-22 15:16:21
firma okropna zero szacunku dla pracownikow [usunięte przez moderatora]i cwaniactwo zdecydowanie nie polecam
1
Tomek 2010-01-28 04:13:55
Dobre zarobki dla pracowitych. Miła atmosfera w pracy.
Zawiedziona 2010-12-10 18:38:04
Zgadzam sie ze ta firma uprawia w stosunku do pracowników cwaniactwo. Szacunek jest na poziomie minus 1. [usunięte przez moderatora] i niekompetencja dyrektora.
1
007 2011-02-16 22:39:39
[usunięte przez moderatora], CWANIAKI I SPECJALIŚCI [usunięte przez moderatora] ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
Cała prawda 2011-02-17 01:09:19
LUDZIE KIERUJĄCY TĄ FIRMĄ SĄ NIEKOMPETENTNI. PENSJE JAK W BIEDRONCE. NIEMILA ATMOSFERA W PRACY.
1
Spiący 2014-02-08 19:14:49
Hark@- jaki rozstrzał, człowieku wszystkie opinie są negatywne po za jedną patrz Tomek (to chyba nie tomek a ktoś z zarządu).
1
Tryptyk 2016-05-14 12:41:44
Mam nadzieję, że jesli chodzi o HaPe-Uitzendbureau to nie będzie wielkiego problemu z pracą, szkolenia i dofinansowanie to piękna sprawa, wiesz, co nie martw się atmosferą, jest bardo okej, serio, polecam
Zostaw swoją opinię o NZOZ Baltic Medical S.A. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NZOZ Baltic Medical S.A.