brak logo

Euronova sp. z.o.o.

Kraków

Opinie o Euronova sp. z.o.o.

Gość 2014-02-13 20:44
Firma jak firma płacą dobrze(usunięte przez administratora)
5
wąski 2014-02-17 11:54
(usunięte przez administratora) ... bo poza tym, że wypłata jest w terminie to postawa, wiedza i umiejętności kierownika pozostawiają wiele do życzenia.
3
reget 2015-07-26 11:48
Kiedyś tam pracowałem i teraz wspominam jako najgorszą pracę, jaka mi się w życiu trafiła. Każą ci robić, nie powiedzą co i jak, i tylko czekają, aż ci się noga powinie. Kierownik co chwila wymyśla nowe wyzwiska na pracowników, a pracownicy zatrudnieni na stałe, zamiast pomagać, to sobie robią jaja z, jak to nas nazywali, "świeżakami z łapanki". Zatrudnią każdego kto chce, raz wzięli dresa, który gimnazjum nie skończył, i jak coś spartolił, to wina poleciała na wszystkich nowych - także finansowo.
1
świerzak 2015-10-30 22:38
płacą regularnie, praca na dwie zmiany,dają 9-10 pln na godzine - poza tym mobbing,presja psychiczna , śitwy wredny kierownik który popija na zapleczu wóde i pracuje głownie strunami głosowymi, Jeśli nie lubisz jak ktoś Ci ubliża,traktuje jak popychadło - olej to - nie warto
2
wąski 2015-11-02 15:53
No niestety co prawda to prawda. Jeśli Prezes coś nie zrobi z tym kierownikiem to ludzie tam nie pójdą.
1
ChybaNieJestesZdźiwiony 2016-08-31 23:43
Firma propseruje w miarę dobrze. Ale jeśli chodzi o Pracę u nich, nie polecam. 3 miesiące okresu próbnego i to by było na tyle... Dyrektor produkcji, potrafi tylko wprowadzać zamęt i zamieszanie przez co potem nas zwalniają z godziny na godzinę. Całkowity zakaz wszystkiego, wyjdziesz 5 min przed czasem końca pracy, zapomnisz o pracy... Dla nich nie liczy się pracownik, najważniejsze byś dał z Siebie 105% i dymał nadgodziny... NIESTETY ludzie nie polecam pracy u nich... Non stop spięcia, krzyki no i najważniejsza kwestia, niby premie co miesiąc.. haha, a tak naprawdę nigdy premi nie widziałem choć pracowałem nawet w weekendy... Także jeśli chodzi o wypłaty, zawsze na czas, logistycznie? WIELKA PORAŻKA ! BRAK jakiejkolwiek pomocy z ich strony gdy czegoś nie wiemy... Także Serdecznie ludzie BARDZO NIE POLECAM !! Strata Czasu.. Szkoda tylko tych biednych Chłopaków z Ukrainy, którzy dymają tam bez umowy...
1
Szczeryyyy 2016-09-03 23:19
Na chwilę obecną we Firmie nie ma wolnych stanowisk pracy. Stare wyjadacze które grzeją swoje stanowiska. Każda z Osób która zostanie w Tym roku zatrudniona dostanie Tylko Umowę na 3 miesiące okresu Próbnego i wielkie obietnice stałej współpracy... Dlaczego? Osoby obecnie zatrudniane są tylko i wyłącznie do NAJCIĘŻSZEJ I NAJGORSZEJ ROBOTY (tak zwane jelenie)... Odchaczysz 3 miesiące i usłyszysz że Umowa nie zostanie Przedłużona...

LUDZIE, NIE POLECAM! STRATA CZASU ORAZ NERWÓW !!
romanek 2016-09-04 19:55
Wydaje mi się, że taki przedstawiciel handlowy i wdrożeniowiec nowych produktów może liczyć na całkiem niezłe zarobki, zwłaszcza, że premie również się trafiają.
Zuzanna 2017-05-16 13:28
Obecnie firma poszukuje nowych pracowników. Na jej stronie internetowej można znaleźć oferty pracy na między innymi stanowiska takie jak: handlowiec, Stolarz meblowy, Montażysta meblowy. Chętnie dowiemy się od obecnych pracowników firmy jak wygląda praca w tych poszczególnych działach Euronova. Na co mogą liczyć osoby wysyłające swoje aplikacje?
DobrzeWieszKto 2017-06-07 01:16
Do Administratora ! Jezeli zostanie skasowany jeszcze jakis komentarz to zglaszam sprawe w odpowiednie słuzby.!!

Kazdy ma prawo wiedziec ze NIE WARTO TAM PRACOWAC! Wyroby rownież nie sa tak idealne jak firma sie chwali. Sama najtańsza tandeta ( wiem, mialam okazje tam popracowac.
SamaPrawda 2017-06-07 01:19
Kasowanie wpisów od Ludzi napewno nie poprawi renomy o tej firmie. Najwieksza Porażka jaka istnieje na ul. Wrobela.

Takze popieram osobe ktora wczesniej dodala komentarz. Sam tam pracowalem pod wielka presja. Czasu nie bylo na nic. Non stop czegos chca, kierownik? Lubi nie uzywac mózgu. Uwielbia przeladowywac samochody towarem.


LUDZISKAAA NIE POLECAM!!!!!
1
Jano 2017-06-07 01:21
Firma poszukuje tylko na pare miesiecy, a potem radz se sam czlowieku.

Kierownik= Ogromna Presja


NIE POLECAM !!!!!
Jimyyy 2017-06-07 01:22
EURONOVA = TANDETA
Jimyyy 2017-06-07 01:24
EURONOVA = MEBLE Z BIEDRONKI
Pracuś 2017-06-17 13:17
Opinia
Na tej stronie maja byc opinie o pracodawcy a tutaj zdecydowana wiekszosc opinii o siwym chlejacym wode kierowniku ktory nie uzywa mozgu czyli na produkcji jest nieprzyjemnie z tego co sie domyslam.
1
Zuzanna 2017-06-22 13:13
@DobrzeWieszKto @SamaPrawda
Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu.

Każdy ma prawo do zgłoszenia reklamacji odnośnie treści zawartych na portalu, jednak administrator podejmuje ostateczną decyzję odnośnie jej rozpatrzenia i nie ma obowiązku usuwania wpisów. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.

Jeśli ktoś z Was uważa, że jego komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl
Dokładna procedura reklamacji znajduje się w treści regulaminu w §10.
Gosc 2017-08-09 11:50
Firma dobra kierownik nie uzywa mozgu robi co chce pracowalem i wiem robi fuchy po cichu godziny wyrabia tym sposobem ze nie odbija sie wychodzac przyjezdza z domu pokreci sie chwile nic nie robi dopiero sie odbija leser j . wyzywa pracownikow stosuje mobing .Ogolnie zaklad niezly ale kierownik na poziomie 0 nie umie nic uzywa tylko strun glosowych ze stolarstwem nie ma nic wspolnego masakra.
3
Zostaw swoją opinię o Euronova sp. z.o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euronova sp. z.o.o.