Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-25 09:14:19 odpowiedz | cytuj
Duża rotacja - możesz się liczyć że w każdej chwili mogą cię zwolnić. Prezes potrafi nawet śledzić pracowników.
anonim - 2009-06-17 07:46:11 odpowiedz | cytuj
ludzie wasze opinie są błędne - firma optima jest bardzo dobrą firma dająca duże mozliwości awansowania i zarobkowania nawet w dobie kryzysu

pozdrawiam wszystkich
anonim - 2009-06-23 21:16:21 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-05-15 18:44:06

Jeżeli się modlisz, to możesz nic nie robić i 7 brutto mieć ... na rozmowie rekrutacyjnej mówimy : zainteresowania religioznawstwo ... i mamy pracę od 9 z minutami do niecałej 16 ... ale trzeba się modlić we właściwym kościele. Wrogowi nie polecam

Czy naprawdę tak tam jest? Bo znalazłam ich ogłoszenie i chciałam wysłać cv.
Jeśli ktoś mógłby mi napisać coś o pracy w tej firmie na mojapoczta181@wp.pl lub gg 7403706, to będę wdzięczna.
anonim - 2009-06-28 15:38:53 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-06-23 21:16:21

anonim - 2009-05-15 18:44:06

Czy naprawdę tak tam jest? Bo znalazłam ich ogłoszenie i chciałam wysłać cv.

a na jakie stanowisko
anonim - 2009-08-05 20:51:46 odpowiedz | cytuj
Ludzie Optima S.A. to najgorszy wybór jakiego możecie dokonać! Też miałam "przyjemność" tam pracować więc wiem co mówię... Nie dość, że jest mega problem z uzyskaniem umowy o pracę ( najlepiej charuj na umowe zlecenie ), to o podwyżce możesz zapomnieć. Ok atmosfera w biurze jest nawet spoko, pomijająć niektóre osoby, ale jedyna możliwość awansu to faktycznie chodzenie do właściwego kościoła. Pozdro dla działu informacji, dziewczyn z windykacji i akceptacji - jedynych normalnych dziewczyn w tej firmie.
ciekawy - 2009-08-15 10:15:09 odpowiedz | cytuj
o co tu kaman z tym " kościołem" ?????????
anonim - 2009-08-16 20:37:50 odpowiedz | cytuj
ciekawy z kościołem chodzi o to, że musisz chodzić do tego samego zgrupowania co dyrekcja, to bardzo szybki awans będziesz miał w kieszeni;]
amen - 2009-08-27 11:14:54 odpowiedz | cytuj
szkoda gadac,dyrektor kryje wszystkie donosy co przychodza do firmy tak aby prezesowa sie nie dowiedziala!zamyka oczy i zatyka uszy byle sie kręciło....pozdrowienia dla wszystkich ktorzy wylecieli
zenada - 2009-08-31 10:37:18 odpowiedz | cytuj
w koncu panowie za dalekiej wody utopią (usunięte przez administratora),dalej tak byc nie moze
anonim - 2009-09-01 21:50:34 odpowiedz | cytuj
zenada - 2009-08-31 10:37:18

w koncu panowie za dalekiej wody utopią d------------ka,dalej tak byc nie moze

Hehe miejmy taką nadzieję... Oby w tym kraju było jak najmniej firm jak ta....
zdjecie uzytkownika
uczciwy nie tolerujący obłudy i kłamstwa - 2009-09-02 21:09:23 odpowiedz | cytuj
witam wszystkich wydalonych z firmy - moje podejrzenia są proste - wydaleni oraz osoby siejące złą opinię o firmie to (usunięte przez administratora)którzy chcieli się wzbogacić nieuczciwą pracą - pozdrawiam i zapraszam do zbierania puszek - tylko uwaga tam też jest konkurencja i (usunięte przez administratora) nie tolerują ;)
do w dziwny sposób uczciwego ! - 2009-09-03 12:49:28 odpowiedz | cytuj
człowieku nie obrażaj ludzi rzucając takie bzdety czy według ciebie każdy zwolnony to (usunięte przez administratora) a moze jesteś kolejną (usunięte przez administratora)(używam takiego słownictwa aby zejść do twojego poziomu i abyś ją dostateczne zrozumiał) która poprzez (usunięte przez administratora) pomaga uczciwie pracującym stracić ja! powszechnie wiadomo że w firmie tak to działa jak piszą na portalu! fałsz i obłuda ! umowy na dziwne okresy ! podstawa żenująca ! zajechany własny samochód! a kilometry naliczane w dziwnej stawce! natomiast kilometrówka podpisywana i zatwierdzana przez ludzi niekompetentnych!!!!!!!
brawo!!!! - 2009-09-03 21:06:13 odpowiedz | cytuj
i tu się zgadzam!!!!!!!!!!!!mistrzowie(usunięte przez administratora)
OZZY - 2009-09-09 22:09:43 odpowiedz | cytuj
Widze calkiem ciekawe opienie na temat OPTIMY :-) Przede wszystkim to tez pracowałem tam troche czasu i cala firma napewno nie jest taka straszna ponieważ są/byli w niej ludzie naprawde bardzo wartościowi zarówno Ci z BIURA jak i ze sprzedaży KR oraz KS ale wiekszośc z nich już nie pracuje ponieważ niestety jak się robiło wyniki to wszystko było ok jak już szło troche gorzej to się szuka dziury w całym i jest się zwolnionym bo jak spojrzeć w historię firmy to mało kto odchodzi normalnie nawet Ci którzy pracowali tam po 4-5lat.. Gdyby niektóre osoby także z biura wzieły się do pracy zamiast chodzić po pokojach i plotkować to firma stała by lepiej i nie musiala dawać takich śmiesznych pensji.
pracownik - 2009-09-09 22:18:17 odpowiedz | cytuj
brawo!!!! - 2009-09-03 21:06:13

i tu się zgadzam!!!!!!!!!!!!mistrzowie kitu

Pracuję w Optimie od paru lat i uważam, że firma jest ok. I nie trzeba chodzić do tego samego kościoła co szefostwo żeby dostać awans, podwyżkę lub umowę o pracę. A co do dyrektora to miły i konkretny człowiek. Zachęcam do współpracy z firmą i przkonaniu się jak jest naprawdę a nie sugerowaniu się bzdurami które piszą osoby, które już w Optimie nie pracują.
anonimowa - 2009-09-15 13:12:22 odpowiedz | cytuj
Pracuje u nich od kilku miesięcy i nie jestem zadowolona. Kasa mała i ci ludzie nie poważni. Czasem to wogóle ich nie rozumiem. Oni są jacyś pokręceni.
zainteresowany - 2009-09-30 11:05:18 odpowiedz | cytuj
Z ciekawością czytam wasze opinie. Interesuje mnie jakie są zarobki, system premiowania itp w tej firmie zarówno jako przedstawiciela jak i kierownika. Myślałem o wysłaniu aplikacji, ale....Z góry dziękuję za udzielenie informacji. Pozdrawiam
xxxxxxxxxx - 2009-10-01 09:19:38 odpowiedz | cytuj
jak mozna otrzymac pozyczke jakie warunki
mmmmmm - 2009-10-01 22:55:09 odpowiedz | cytuj
daruj sobie,ta firma to pomłka-nawet szkoda zachodu-tak nie długo padnie
jeszcze pracujacy - 2009-10-07 21:26:39 odpowiedz | cytuj
powiem tak firma jak malo ktore (usunięte przez administratora) a do tego bogobojne sam nie wiem dlaczego jescze pracuje
pracownik - 2009-10-13 22:57:53 odpowiedz | cytuj
"Jeszcze pracujący" pracujesz bo firma jest ok. Każdy narzeka ale nadal pracuje. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Pozdrawiam wszystkich pracowników.
do jeszcze pracujacego - 2009-10-16 14:32:20 odpowiedz | cytuj
masz to szczescie ze pracujesz!ale jak dlugo? to co sie w tej firmie ostatnio dzieje i kogo poprzyjmowli to tylko o pomstwe do Boga wolac.ale taka wola widac dyrektora,ratuje sie jak moze.pozdrawiam religijnych!!!!!!!
byly pracownik - 2009-10-28 15:14:33 odpowiedz | cytuj
firma lipa dziala 10 lat a nawet strony nie maja internetowej, (usunięte przez administratora) dla kierownika regionu zenujace pieniadze a pracujesz po 13h na dznnie , balagan straszny sami nie wiedza ile maja pozyczek NIE POLECAM
fancy - 2009-10-29 15:20:56 odpowiedz | cytuj
Dostałem propozycję pracy jako kierownik regionu. Wcześniej czytałem Wasze opinie i nie ukrywam, że dały mi wiele do myślenia ale jednak zdecydowałem się podjąć te wyzwanie. Czy dobrze zrobiłem? Proszę o komentarze. Aha, ktoś tu pisał, że KR zarabia (usunięte przez administratora). Zaproponowali mi (usunięte przez administratora) więc pewnie wychodzi (usunięte przez administratora) ale zaznaczyli, że do tego premia nawet trzykrotność podstawy i że to tylko tak na początek, na okres próbny.
do fancy - 2009-10-30 10:51:31 odpowiedz | cytuj
to zalezy kto bedzie twoim przełozonym i komu bedziesz musiał w (usunięte przez administratora) wchodzic-jesli dowiesz sie za duzo to szybko polecisz,taka jest praca tu,a ze nie ktorzy Ksi mają duzo do ukrycia to pozbywają się osób które mogą zaszkodzic-przykre ale prawdziwe
x