brak logo

M bike Centr. Rowerowe Jabłonna

Jabłonna

Opinie o M bike Centr. Rowerowe Jabłonna

bartos 2013-06-23 21:43:25
Gosc mechanik niezly [usunięte przez moderatora]
marcel 2013-06-23 21:58:11
MBIKE mam taki rowerek i to ten co zdobyl nagrode roku sprzet bez zarzutu wiec dziwie sie tym opinia robie serwis zreszta sam zakup byl mega przyjemny znam ten sklep kilka lat MBIKEstore Jablonna ,dziwna akcja zreszta Marka Polska jedyna robiaca pozadny sprzet wydaje mi sie ze chyba tu chodzi o co innego , sklep zamkniety i rozrzalenie ale to chyba demokratyczny kraj pewnie nie byl chandlowy lub cos innego w np. Warszawie jest dziesiatki sklepow z Mbike od lat .
AGATA 2013-06-24 10:05:37
WITAM,

JA OSOBIŚCIE KUPIŁAM W CENTRUM ROWEROWYM JABŁONNA( TO CHYBA SIEDZIBA MBIKE) 2 ROWERY, DLA SIEBIE I DLA MOJEGO NARZECZONEGO.
TAK FACHOWEJ POMOCY NIGDY NIE OTRZYMAŁAM W ŻADNYM INNYM SKLEPIE.DORADZILI MI SUPER 29-KĘ I ŚMIGAM TERAZ JAK SZALONA.
MIŁA OBSŁUGA , DOBRE CENY, SUPER ROWERY.
LUDZIE NIE MACIE CO ROBIC TYLKO PISAĆ I PSUĆ POLSKIE SKLEPY?
TROCHĘ PATRIOTYZMU ORAZ POCZUCIA NARODOWOŚCI.
Anka 2013-06-25 12:20:49
Szanowna Agato, co innego sprzęt, a co innego szacunek do pracowników - a ten Pan nie ma szacunku do swoich ludzi, a i klientów olewa (bo tak mogą się czuć klienci ze Śląska) - [usunięte przez moderatora]
AGATA 2013-06-26 13:52:38
CZY PRACOWAŁA PANI KIEDYŚ W BANKU ALBO W KORPORACJI? BO JA NIESTETY MIAŁAM TAKĄ PRZYJEMNOŚĆ, PRACA Z NADGODZINAMI , WYŚCIG SZCZURÓW JAK NIC. PRACOWAŁAM RÓWNIEŻ W FIRMIE MBIKE , DOKŁADNIE W CENTRUM ROWEROWYM JABŁONNA I SZCZERZE PISZĄC, BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA Z PRACY.
SZEF SPOKO GOŚĆ, ATMOSFERA BARDZO R0DZINNA( CO RZADKO ZDARZA SIĘ W DZISIEJSZYCH CZASACH)
KAŻDY NARZEKA NA PENSJE ŻE SĄ ZA NISKIE, ALE JEŚLI KTOŚ NAPRAWDĘ PRACUJE I DAJE COŚ Z SIEBIE TO SĄ SUPER PREMIE A PENSJE SĄ PRZYZWOITE.
DZIWI MNIE TEN FAKT ,ŻE LUDZIE SĄ TAK ZAZDROŚNI O SUKCES, BO TO CHYBA O TO W TYM WSZYSTKIM CHODZI.
SZEF ZAWSZE PRZYCHODZIŁ PIERWSZY A WYCHODZIŁ OSTATNI, ZAWSZE MOGLIŚMY LICZYĆ NA JEGO POMOC W RÓŻNYCH SPRAWACH.
MOŻE WARTO ABY NAPISAŁ SWOJĄ OPINIĘ KIEROWNIK CHORZOWA BO JAK NA RAZIE PISZĄ PRZEWAŻNIE OBCE OSOBY.
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ TROCHĘ!!!!!
byly pracownik 2013-06-26 17:59:57
witam pisze male sprostowanie co do firmy rowery sa oki a co do reszty to pisalem to jako klient ktory zakupil tam rower i zostal na lodzie bez serwisu a nie jako byly pracownik, dlatego pisalem ta opinie jako pracownik bo mi bylo szkoda tych ludzi co robili przez te 3 miesiace.
Anka 2013-06-26 21:34:46
do wpisu Agaty z 26.06. - jeżeli było tak super to dlaczego już nie pracujesz. Takiej pracy jak i szefa to ze świecą szukać więc jak się miało okazję z takim pracować to po co to było odchodzić? Uważam że ta opinia jak dwie inne (chwalące pod niebiosa pracodawcę) są napisane przez samego pracodawcę, bo najwidoczniej jest bardzo nie zadowolony z krytyki.
damian 2014-04-11 18:36:13
Teraz sezon rowerowy już się praktycznie zaczął, to może sezonowo mbike zwiększa zatrudnienie, coś ktoś słyszał?
saku 2014-04-15 19:01:57
niestety, ale żeby dostać tutaj pracę to trzeba raczej poczekać, aż ktoś odejdzie szukać gdzie indziej nowych wyzwań
jogi 2014-09-03 14:48:41
tylko zastanów się najpierw czy rzeczywiście , aż tak opłaca się myśleć o pracy tutaj. Znam parę osób które przewinęły się przez M-bike w Jabłonnej i szczerze mówiąc akurat pod względem finansowym raczej niezbyt dobrze wspominają pobyt tutaj. Dlatego jeszcze raz polecam dowiedzieć się wiecej na temat warunków zatrudnienia
warunki 2015-01-20 12:55:18
to ja jestem wlasnie ciekawy tych warunków zatrudnienia o któych wcześniej wspominaliście. Wiecie. nie za bardzo sięorientuje w sytuacji na rynku, bo dopiero pierwszej pracy sobie szukam. Mam ostatnio duże ciśnienie na zarobienie pieniędzy. tylko za bardzo nie zdaję sobie sprawy czego można oczekiwać po pracy tutaj?
rowerzysta 2015-02-06 00:06:55
hej , właśnei zakupiłem ich rower i pomyślałam, ze może by rozejżec się tam za pracą. To chyba odpowiednie miejsce dla miłoścników kolarstwa? A tak poważnie to jako firma z 2007 r to calkiem nieźle sobie radzą i myślę, ze pracownicy tez mają jakąć stabilizację w tej pracy. Wiecie może, czy szukają kogoś i w jakim chcrakterze, bo nie wszystkie stanowiska zapewne wiążą sie z rowerami :)
rtyh 2016-05-12 18:48:15
@karia hej no zawsze tacy fachowcy to sporo zarabiaja przeciez podobnie jak na przyklad specjalsci :)
Zostaw swoją opinię o M bike Centr. Rowerowe Jabłonna - Jabłonna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M bike Centr. Rowerowe Jabłonna