brak logo

Scandic-food

Lipsko

Opinie o Scandic-food

oooooo 2009-10-28 16:38:46
dobry zaklad,stbilny finansowo,pensje na czas sa placone.
userman 2010-08-10 23:54:12
lipna buda nie przychodze tam więcej bo praca tam trwa zaledwie 20 dni
1
anonim 2011-07-26 17:15:50
Ten zakład to pożal się panie boże najgorszy zakład pracy na tym rynku pracy.Najnirzsze zarobki a pracy tyle ile morzesz pszerobić i jeszczek poganiajom szybciej. A wuzkowy po nogach jezidzi.To jest najgorszy zakład
anonim 2013-06-24 19:58:42
Pracuję od 6 czerwca, nie jest lekko, bo to normalne przy pracy fizycznej, ale jak ktoś nie jest jakimś truchłem albo lubiącą narzekać ci*ką, to da radę. Kasa też nie jest zła (10zł/h, bodajże 9,60zł dla kobiet).
anonim 2014-03-26 19:56:14
Jeśli możecie, to szukajcie innej pracy :) Wybitnie nie polecam. Wykorzystywanie ludzi do cna, oczywiście mówię o linii, a nie rozładunku. Praca fizyczna może wyglądać lepiej niż w tej firmie. Robota dla zdesperowanych, tyle w temacie.
Aga 2014-11-14 12:08:26
Ubiegam się o stanowisko laboranta (nie fizyczna praca) co możecie o tym powiedzieć?
1
rafał 2015-01-27 17:51:27
ten zakład to porażka, kierownictwo to idioci do sześcianu nie polecam tego zakładu, zarobki niskie warunki do pracy opłakane. Tam wszystko jest robione na wariackiech papierach najpierw, kierownictwo niczego nie potrafi zaplanować i przygotować a winy zwalają na pracowników. Maszyny są nie sprawne są wycieki wody pary i porażają prądem stanowczo odradzam ten zakład, po prostu brud smród i góralska muzyka ...
1
Magda 2015-07-30 12:47:11
A ja myślę ze opinia rafała jest prawdziwa pracowałam w tym zakładzie jako pracownik sezonowy i wiem ze tam naprawdę jest gorzej niż źle, kto nie wierzy powinien iść popracować i przekonać się kierownictwo ludzi ma za śmieci i zwala wszystko na nich
1
ruchu 2015-08-04 10:22:14
wszystko się zgadza warunki pracy są ciężkie zarobki marne ale lipsko to dziura w której nie ma przemysłu wiec jest tak jak mówi r@fal, a lizard nie ma racji bo podczas rozmowy kfalifikacyjne przedstawiają ci warunki jeśli ci nie pasują to na twoje stanowisko jest 20 innych za bramą a stawkę maksymalnie możesz wynegocjować 50gr więcej,
Krzysiek 2015-09-30 10:57:25
Elektryk utrzymania ruchu 1800zł brutto dyspozycyjność 7 dni w tygodniu. Rozmowa w zeszłym tygodniu p. łukasz szuka frajera, nie pracownika, a oni chcą zatrudnić fachowców powodzenia
Damian 2015-10-02 07:17:57
A co ty myślał ze zaproponuje ci więcej, musi szukać frajerów do roboty bo dostał stanowisko za 4 razy większa kase niż proponuje na początek wiec ktoś musi na niego robić
556983567 2016-02-17 17:28:04
Witam pracuje w scandicu od od dwuch lat jak sie przyjolem mialem stawke 1200zl i teraz mam 1300 wykorzystuja ludzi krzycza na pracownikow nie ma chwili zeby zjesc tylko poganiaja bo juz trzeba robic i nie tylko na prodkcji bo i w dziale technicznym tez robia chlopaki z maszynami co tylko moga ale jest taka ganianka ze i im sie tez czasami cos pierniczy krotko mowiadz male zarobki mobing grozby pod tytulem albo to albo cie je.....e romansy zdrady normalnie komedia jak w tv hehe zdecydowanie odradzam tej dziury
1
janusz 2016-07-03 20:23:41
nie polecam tej firmy pracowałem w niej w tym roku 2016 cały maj, pieniądze bardzo marne jak na pracę w tak ciężkich warunkach gdzie człowiek biega po gorącym i lodowatym są marne jedyne co można otrzymać o tej firmy i ludzi tam pracujących to przeziębienie i parę kurwów i huji. Dniówka na czysto wychodzi 60zł, lepiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w polu u prostego chłopa niż robić na tych wyzyskiwaczy. przynajmniej daje poszanowanie człowiekowi wyżywienie i 10zł na godzinę a nie 7,50
Andzia 2016-09-05 01:02:02
Praca super! Atmosfera też jest okay. Pracować trzeba wszedzie, albo sie chodzi robic albo siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I prosze nie narzekac ze krzyczą i poganiają bo jak jest cos do zrobienia to sie robi. Praca nie pasuje? To wypad i szukac innej. Ja pracuje tam 3 miesiac sezonowo i wroce w przyszlym roku na 100%
erfg 2016-09-06 21:58:07
@Andzia no tak powiem Ci ze ja już się przekonałem ze ile ludzi tyle opinii nie m się co tak znowu tym sugeroewac uwaam ze najlepiej to ejst keidy każdy sam się przekonać i zobaczy jak to jest faktycznie
Zostaw swoją opinię o Scandic-food - Lipsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scandic-food