brak logo

LeeCooper

Częstochowa

Opinie o LeeCooper

Sklepowo 2016-08-16 17:22
Pracownicy w sklepach nie maja najgorzej. Płaca też ok. Trzymajcie się z daleka od biura. Istny koszmar.
1
Ja 2016-08-22 23:41
Nie polecam pracy w żadnym z salonów Lee Cooper. Co druga osoba jest już na L4, co samo mówi za siebie.
3
jk.president 2016-09-09 19:54
Nowa regionalna jest niekompetenetna!!!! Nie długo zwalniam się stąd! Plany sprzedażowe są z kosmosu. Wszyscy fajni i madrzy ludzie odeszli! :(
1
p.sz 2016-09-09 19:58
Regionalny w outletach pan P. nie jest lepszy. Niedoświadczony i wredny!
4
nie polecam 2016-09-09 20:02
ludzie nie wytrzymują tej pracy psychicznie! Ja się zwolniłam i to była najlepsza decyzja w moim życiu! Teraz wiem co to praca w normalnych warunkach z normalnymi ludźmi.
1
Nie polecam i ja 2016-11-25 21:26
Potwierdzam powyższe opinie. Zawyżane plany żeby sprzedać tyle samo co rok temu ale nie dostać premii. Premie zabierane według widzi mi sie, nie płatne nadgodziny. Cała kadra menadżerska odeszła. Zastąpili ich nowi ambitni niestety bez doświadczenia.
Towar coraz gorszej jakości, źle skrojony, jeansy przecierają sie nagminnie po miesiącu, ceny z kosmosu, a wszystko wina sprzedawców i kierowników. Regio na outlety bez pojęcia o pracy, laska na detal nadaje sie najwyżej do odebrania telefonu. Szef krzyczy przez tel na pracowników, niecenzuralne słowa i obelgi. Zastraszanie to styl zarządzania jk i regionalnych. Zero szacunku do ludzi. Mądrzejsze osoby zwalniają się, reszta znosi takie traktowanie.
1
przygoda horror story 2017-01-23 17:13
LEE COOPER, KAMEX II antonimem słowa szacunek. w tej firmie nie ma mowy o jakiejkolejek kulturze pracy.

jeśli chcesz zobaczyć:
-jak nie powinno traktować się pracowników,
- jak wygląda zarządzanie przez osoby bez wykształcenia i kompetencji,
- co zrobić żeby zniechęcić klientów,
- jak wybrać kolekcję żeby klient patrzył na produkt z obrzydzeniem,

jeżeli masz ochotę poczuć się przez chwilę jak w najgorszym horrorze, wśród nieprofesjonalistów -aplikuj, przyjdź do lee cooper Polska, kamex II. bawcie się :) emocje niezapomniane
2
DzPr 2017-02-18 15:10
Rada dla prezesa :) Ania z Działu Produktu na szefa PR. To niewiarygodne jak ta dziewczyna próbuje zniwelować wszelkie zło "klepaniem po plechach" i udawaniem jak to jest cudownie tam pracować.. Kiedy w końcu zrozumiecie, ze strzelacie sobie w kolano..wszyscy którzy tu pracują, wiedzą jak jest naprawdę. Zacznijcie najpierw od siebie.
Ala 2017-07-27 02:21
Rozmowa na kierownika była nijaka. W połowie spotkania juz przebierałam nogami zeby wyjsc. Pan regionalny urwany z choinki, siedzi i zastanawia sie o co zapytać, a pyta o to samo innymi słowami. Gdy powiedziałam o oczekiwaniach finansowych (300 zł mniej niż średnia regionu) to oczy mało nie wypadły. Niestety za 2tys. net nie warto sobie głowy zawracac.
1
Zostaw swoją opinię o LeeCooper - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LeeCooper