brak logo

JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.

Warszawa

Opinie o JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.

szczecin 2014-09-06 23:59:44
Jak zostanie sam to i tak cię nie zatrudni. Połowę to co piszecie to nie prawda a Jurka to nie ktuzii wogule nie widzieli na oczy a się wypowiadają. I prawie każdej pracy jest podobnie
Zenon 2014-09-26 22:07:01
W firmie Juan 80% ludzi pracujących myśli o zmianie pracy. Jest taka atmosfera, że nie jesteś pewien pracy jutro. Więc jak można utożsamiać się z firmą. Pracuję w tej firmie parę lat i nie wiem czy jutro nie zosthanę wezwany.
1
S 2014-09-29 21:59:00
A JA PRACOWAŁEM tam prawie 3 lata.i nie zaluje tego.zwolniłem sie sam i tego akurat załuje
1
2014-09-30 22:36:41
"SZTYWNY/MARUDA" pozdrawiamy ;)
a 2014-10-14 22:06:33
no czemu ?
a 2014-10-14 22:07:22
no czemu ?
tolo 2014-10-14 23:03:56
A gruby Przemuś z Bydgoszczy nadal jeszcze kręci starych ,czy już wyleciał ?
bzyq 2014-11-04 14:32:11
Prośba do Pań ze sklepu w Szczecinie, które się zwalniają... Powiedzcie prawde, co wam szkodzi, wkońcu same się zwalniacie... Nie kryjcie tych przekrętów u góry,przecież "A" to zwykły handlowiec, wszystkie oddziały się z niego śmieją, a wy tam w Szczecinie trzęsiecie się na jego widok. Nie tuszujcie wyzwisk, szykan, zastraszania. Handlu przekładami itp itd... Powiedzcie jak jest. Sobie nie zaszkodzicie, a możecie oczyścić atmosferę i ulżyć tym którzy póki co zostają.
1
KTOŚ 2014-11-08 19:34:04
PROSZĘ O OPINIE O GRAJEWIE, CHCIAŁABYM TAM DOSTAĆ SIĘ DO BIURA, PONOĆ PIENIĄDZE
DOSYĆ DOBRE I ATMOSFERA MIŁA.
1
ulek 2014-12-11 17:23:22
no i ja też bardzo chętnie poczytam o tym co można się pochwalić w firmie, a o czym nie, tylko powiedzcie mi prosze, czy faktycznie ejst u nch tak kolorowo jak mówicie, bo ja bym chciał wiedzić prawde na temat tego na co moż eliczyć nowy pracownik u nich w firmie tak naprawde, z góry wielkie dzięki!!
Ula 2014-12-12 23:28:12
Co to tak ostatnio ludzie się zwalniają z Juana? Jakaś epidemia tam panuje?
4
Bryk 2015-02-24 15:30:12
Tak to prawda dużo ludzi ostatnio zwolniło się z JUAN głownie z powodu zaniżonych pensji w stosunku do innych pracodawców na polskim rynku, oraz brakiem możliwości negocjacji jakichkolwiek podwyżek.
Można o tej firmie powiedzieć zarówno dobre jak i złe rzeczy. Dobre, ze pensja jest zawsze na czas. Zła, że ludzie nie mają prawa iść na zwolnienie lekarskie lub o cokolwiek się odezwać lub negocjować, bo to grozi automatczną utratą pracy. Jeśli komuś odpowiada praca gdzie pomiata się ludźmi to zapraszamy do JUAN.
3
LONG 2015-02-25 11:55:57
W oddziale Szczecin następują zmiany. Okaże się czy na lepsze. Marta siedzi na dole i obsługuje klientów. Waldek K. siedzi na dziale sprzedaży. kilera wcale w oddziale nie widac. w końcu za robotę się wziął. Łysy przyjął nowego kierownika oddziału, który ma zastępowac Martę. Chęci ma dobre zobaczymy czy mu się uda zmienic coś na lepsze. Koń (były brygadzista)już nie pracuje. A pensje nadal stoją w miejscu.
1
byku 2015-03-09 12:59:01
Kilera już dawno powinien zwolnić zato że ubliżał pracownikom i jest zło.....
Bryk 2015-03-26 14:36:07
W pełni zgadzam się z opisem firmy napisanym przez Bobby Rayburn. Zarówno ja i on pracowaliśmy w tej firmie kilka lat więc możemy się uczciwie wypowiedzieć. Pomocnej ręki nie otrzymasz z nikąd. Ludzie nie tylko pracują w stresie, ale i są zastraszani. Mobbing to porządek dzienny. Zdarzyło mi się nie raz przyjść chorym do pracy albo być na siłę werbowanym z urlopu bo "ktoś" nie przyszedł. Na święta dają Koperty z pieniędzmi, tylko co z tego jak w środku marne 100 zł. To jest komiczne. Przez 2 lata zero szans na podwyżkę. Po 2 latach podwyżka o 100 zł brutto. Łysy i kadry w ogóle nie ma wyczucia do zatrudniania osób. Zatrudnia za najniższą krajową tylko ludzi zdesperowanych. Ażeby było śmieszniej notorycznie łamią prawo pracy, szczególnie na piętrze w biurze. Żaden z magazynierów nie chciał tam wchodzić choćby ze względu na fakt panującej tam atmosfery kieratu.
bhp 2015-04-28 19:57:56
jutro inwentura... Ciekawe do której godziny znowu ... zapraszamy ok północy inspekcje pracy, bhp itp itd...
2
gość 2015-09-17 11:18:00
A co powiecie o Bydgoszczy? warto tam się pchać? Jak płacą?
Chalina 2015-09-27 21:40:54
Praca w Juanie zmienia psychikę in minus. Nie polecam.
Adam S 2015-12-16 18:04:06
katastrofa tam pracować(Odział Szczecin), nic tylko pić i ćpać, niektórzy już tak robią, a inni przymykają oczy i zasuwają za nich, nie wiedząc, że szkodzą sobie
1
LONG 2015-12-17 20:32:35
(vel KLOT) znów aktywny, obrażony na cały świat :)
aaaaa 2015-12-18 17:39:32
Panie Bartek.Sz poco się pan podaje za Adama jak i tak wiadomo ze to pan zawsze jak coś jest nie po pan myśli to zaraz jest nowy wpis myśli pan ze Adam pozwolił by na ćpanie i chlanie jest pan śmieszny. Jak nie odpowiada panu praca to zawsze morze pan zrezygnować nikt nie będzie płakał za panem.Jest pan żałosny Pozdrawiam
aaaaa 2015-12-18 19:20:22
I co panie Bartku nic pan nie napisze czy czeka pan na kolejnego ze sobie pozwolę tak napisać na kolejne fochy i dopiero pan napisze na tej stronie. Czekam na kolejny wpis .
1
long 2015-12-27 19:48:22
~ERONK , jest super. zapraszamy do nas do pracy
long 2015-12-29 22:14:56
a co byś chciał, żeby ci podali zarobki, trasy, godziny pracy itp. itd. na portalu? są dane kontaktowe - napisz, zadzwoń, wyślij CV... przypasujesz to sami się do Ciebie odezwą i wszystko Ci podadzą
A 2016-01-25 20:51:08
Masz całkowitą racje. To naprawdę jest extra miejsce na rozpoczęcie pracy po szkole. Uczysz się jak praca,kadry,kierownictwo,itp.itd., NIE POWINNO WYGLĄDAĆ... Nauka na przyszłe lata pracy bezcenna...
A 2016-01-29 00:21:54
Subtelne.
I znowu muszę komuś przyznać rację. Oczywiście gdzieś trzeba zacząć i zdobyć doświadczenie. Tak jak napisałem wcześniej doświadczenie wyniesione z pracy w tej firmie jest BEZCENNE.
A powiedz mi jeszcze, jeśli oczywiście możesz dlaczego: " myślisz o aplikacji tu jako specjalista ds. zakupów gdzie wymagana jest bardzo dobra znajomość j. angielskiego i min.2-letnie doświadczenie."

Chodzi ci o opinie, wsparcie moralne czy może szukasz porady na krętej i wyboistej drodze życia?( A może coś po prostu coś ogłaszasz? Zawsze to taniej...)
A 2016-01-31 03:12:26
No boskie i czarujące......

Tak masz racje że każde doświadczenie czegoś uczy... tak, nawet to złe. Jeśli wg. Ciebie nie jest tam "TAK TRAGICZNIE" to czy powiesz mi (oczywiście w tajemnicy) na czym bazujesz swoją opinię? (Pracujesz tam albo pracowałeś?)

A ja w tajemnicy wielkiej i sekrecie ogromnym mogę powiedzieć Ci o co pytali na rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko specjalisty ds. zakupów :

-"Czy posiada Pani/Pan bardzo dobrą znajomość języka angielskiego?"
-"Czy posiada Pani/Pan min. 2-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (sprzedaż lub zakup )."

I jednak taniej...(pseudo inne a osoba jakby ta sama)

PS.

Pomogłem?
Adam S. 2016-03-01 21:44:45
nie chodzi o żadne fochy, niektórzy są wku....jący i tyle, ale trzeba jakoś te 9 godzin przepracować
A 2016-03-10 08:56:19
No ciekawe właśnie...8 godzin pracy i "przerwa" 1 godzinna na obiad...

HAHAHAHAAHAHAHA
Kik 2016-03-15 19:56:48
Polecam pracę w najbliższej Biedronce, mniejszy stres a i zarobki podobne.
1
ADAM S. 2016-03-16 18:32:51
9 godzin proponuje spojrzeć na godziny otwarcia oddziału (Szczecin) od 8 do 17 co daje 9 godzin i nikt nikogo nie pyta czy to się podoba czy nie. do tego soboty od 9 do 14 nie każda ale jednak i inwentaryzacja na koniec każdego miesiąca nawet do 23
czyli od 8 do 23 a na drugi dzień do pracy.
adamie s. 2016-03-17 12:10:36
podpisuj się prawdziwymi danymi - Bartłomiej Szczudło. wszyscy i tak wiedzą, że się tu angażujesz.
Kama 2016-03-19 00:15:05
Ciekawie było jak kiedyś nowy, w oddziale Warszawa zapytał dlaczego pracuje się 9 godz. a nie 8. Odpowiedź była że ma godzinę na lunch i następnego dnia już nie pracował.
A 2016-03-21 17:54:33
Nawet gdyby "ADAM S." miał być tym kim piszesz i podpisywać się prawdziwymi wg. ciebie danymi i angażował się tutaj "jak wszyscy wiedzą", to pozostaje jedno, bardzo ważne pytanie :

Czy to co pisze jest prawdą?
Radek nie z firmy 2016-03-25 18:23:11
Byłem na rozmowie na speca ds zakupów
Mam 7 lat doświadczenia w handlu zagranicznym i angielski na wysokim poziomie
spodobałem się na pierwszej rozmowie i zaproszono mnie na dzień próbny

przyszedłem na casual-u w trampkach i koszuli ale schludnie. Uznałem że garnitur to trochę za ostro biorąc pod uwagę strój reszty pracowników biura z drugiego piętra jeans i sweterki na pierwszym jeans i bluzy adidasa - cóż szefowi to nie przypasowało. sugeruje błysnąć krawatem.

szereg testów na dniu próbnym:
-przelicz m3 na m2 poszło dobrze
-pisanie w word - padło pytanie dlaczego nie pisze bezwzrokowo(nie było to wymogiem)
- proste formułki w excel - dawno nie używałem i trochę zamuliłem. Nie pomnożyłem przez 0,000001 aby przesunąć przecinek i padło ciężkie westchnienie. wiem moglem pamietać jak to zrobic:)
- kilka zdań po angielsku - dobrze mówię więc test krótki. powiedz co robiłes w weekend
- test z wiedzy o firmie z szefem - tu skupiłem się na rodzajach materiałów i różnicach cenowych ( w końcu do działu handlowego startowałem) ale szef wolał abym zgłębił różnice w metodach produkcji laminatów. Po jego wykładzie rozumiem dlaczego mu na tym zależało ale na dzień próbny zgłębiać cała wiedzę o produkcji laminatów i różnicach między prasami produkcyjnymi w zależności od rodzaju laminatu. hehehe wyjdzie złośliwie ale poniosło Pana bo pańscy pracownicy co ich podpytywałem nie posiadają takiej wiedzy.
- ćwiczenia na systemie w firmie z chłopakami w showroomie. podstawowe funkcje jak wprowadź FV itp.
na koniec ćwiczenia na systemie z dyrektorem handlowy(JEDYNY CZŁOWIEK W GARNITURZE) wprowadzenie FV unijnej i przeliczanie m3 na m2 poszło gładko

pod koniec dnia usłyszałem że trzy osoby które mnie oceniały są na TAK ale jest jeszcze jeden kandydat i żebym zadzwonił jutro się dowiedzieć na kogo się zdecydowali.


Panie Radosławie z biura
Jak mi Pan zaserwował tekst abym do Pana zadzwonił co do wyniku rekrutacji to juz czułem, że zawaliłem dzień próbny ale na pracy mi zależało to zadzwoniłem. Powiedział Pan "Nie mogę teraz rozmawiać. Oddzwonię za 10 minut" Szkoda że w firmie, która tak mocny nacisk kładzie na profesjonalizm zabrakło go wam samym. Rozumiem że nie okazałem się kandydatem waszych marzeń ale poświęciłem dla was dzień urlopu i jedno popołudnie aby wypaść dobrze w trakcie procesu rekrutacji. Czy jeden sms z informacją "dziękujemy ale zdecydowaliśmy się na innego kandydata" to aż tak wielki wysiłek?

Może Pan zapomniał. Zabiegany jest Pan napewno ale niesmak pozostaje.


Mam nadzieje że pomoże ten post tym co złożyli aplikacje na stanowisko spec.ds. zakupów. Widzę że pojawiło się kolejne ogłoszenie w Warszawie
2
Kama 2016-03-29 23:46:19
Moja historia jest prawdziwa. Chłopak o którym pisałam miał nazwisko Szerszeń.
A 2016-04-02 19:31:50
enia - 2016-03-21 21:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę to @A wszystko w necie ma ziarno prawdy. raz większe raz mniejsze. wazne żeby umieć wypośrodkować. bo w takie historie jak @Kama pisze to ciezko uwierzyć.

No wszystko miło i pięknie. Ale tu nie o wypowiedź-"Kama - 2016-03-19 00:15:05" chodzi.

Ziarno prawdy itd. To ile tego "ziarna" i tej "prawdy" jest wg. Ciebie w wypowiedzi

"ADAM S. - 2016-03-16 18:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danuta - 2016-03-02 09:14:03]:
9 godzin proponuje spojrzeć na godziny otwarcia oddziału (Szczecin) od 8 do 17 co daje 9 godzin i nikt nikogo nie pyta czy to się podoba czy nie. do tego soboty od 9 do 14 nie każda ale jednak i inwentaryzacja na koniec każdego miesiąca nawet do 23
czyli od 8 do 23 a na drugi dzień do pracy."

I co tu ma PRZYSZŁY PRACOWNIK na DOWOLNE STANOWISKO "wypośrodkować"?

I rozumiem że "Radek nie z firmy" też się tylko czepia, albo po prostu nie ogarnia wizji "przerażającej w swej wspaniałości"?
batman 2016-04-09 14:02:21
99% wpisów jest prawdziwa i nie są to żadne wymysły. zwłaszcza o Szczecinie. Jednak takie praktyki jak opisali @Kama oraz @Radek nie z biura to też 100% prawda nie tylko w Warszawie, a w całej firmie JUAN.
Mariusz 2016-06-28 11:58:23
Jeśli ktoś szuka pracy oddział Szczecin może próbować, po tym jak wywalili kilera podobno się uspokoiło
Mariusz 2016-07-02 11:18:52
Podobno ciągle szukają kogoś do sprzedaży i ma być zmiana dyrektora bo obecny to jakaś lipa
Adam I 2016-07-21 18:22:17
No większego wazeliniarza to tu nie było, jak tam pracujesz to powiedz. Szczecin może i ładny, nie byłem ale układy wszędzie takie same
Agnieszka 2016-08-05 15:42:49
Co ty możesz wiedzieć o relacjach między pracownikami jak tam nie pracowałeś i nie pracujesz i niby chcesz się załapać. Pomyśl następnym razem jak coś napiszesz bo w ten sposób robisz z siebie de...a.
Agnieszka 2016-08-05 18:21:32
gość i edf to jedna osoba i jak widać niezbyt inteligentna. Każdego normalnego człowieka interesuje ile zarobi, jaką pracę będzie wykonywać oraz ile godzin i w jakich warunkach. Jak cię interesuje atmosfera to pomyliłeś zawody, zajmij się np. meteorologią i przestań wypisywać te bzdury.
Karol 2016-08-23 19:39:59
Jak chcesz mieć trola w spódnicy za szefową to zapraszamy
1
KILER 2016-09-01 19:51:01
nie polecam nikomu tej firmy sciema z kasa, odbieraniem godzin. A jak zaczniesz upominac sie o swoje do dostajesz kopa bo jestes niewygodny,uklad zamkniety uklad.
2
pracownik 2016-09-05 20:54:15
trol to mało powiedziane,wieśniara i chamówa,gówno warta szefowa,prostacza i w dodatku gruba paskuda która udaje piękna kobietę,żenada
5
Mariusz 2016-09-12 15:07:06
Jak piszesz o oddziale w Szczecinie to fakt
1
A 2016-10-04 21:44:17
Tak ..masz rację. Szczecin jest piękny.
A 2016-10-04 21:59:42
"kamil 2016-05-08 08:19:52
Nie wiem co jest takiego oburzającego w godzinach otwarcia sklepu 9-17 @A większość jest tak otwarta, przecież zaczynając pracę wiesz na co się decydujesz. A inwentaryzacja no cóż raz w miesiącu można zostać dłużej."

!!!!!!!!!!!!!PONIEDZIAŁEK - PIĄTEK: 8.00 - 17.00!!!!!!!!!!
No tak oczywiście masz rację tylko ja właśnie spojrzałem na stronę JUAN od której do której są otwarte : JUAN SP.J. - Siedziba główna Warszawa,Oddział Szczecin,Zakład Produkcyjny,Oddział Bydgoszcz / Białe Błota,Oddział Wrocław / Długołęka.
http://juan.pl/kontakt
To powiedz mi proszę co się robi w tej dodatkowej godzinie?
hgv 2016-10-11 21:33:28
@Szczecin nie rozumiemz bytnio o co Ci tutaj chodzi
Zostaw swoją opinię o JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.