brak logo

JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.

Warszawa

Opinie o JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.

uwielbiam mojego szefa 2017-04-12 19:31
Przemek nikomu do niczego tu jest nie potrzebny
i tak nic nie robił a jego specjalizacja KOPERTY ŚWIĄTECZNE
Stara gwardia sama się zwolniła a nowa sobie radzi
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki .
9
Obserwator 2017-04-13 10:04
Brawo za odwagę w końcu coś wychodzi na jaw i to na forum
7
brawo dla tych co odeszli:) 2017-04-14 09:28
Rolą świetnego managera jest zarządzanie !!!!!! Można Go lubić lub nie lecz trzeba oddać , iż zarządzał świetnie. Wyniki o tym świadczą !!!! . Od pracy na co dzień są pracownicy a jak komuś to nie pasuje ..... nikt nikogo nigdzie na siłę nie trzyma .
4
ymhm 2017-04-14 11:54
Ze coooooooooooooooooooooooooooooo???????????????????

Chyba oglądacie za dużo " Dlaczego Ja"

Żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Ex robol juan WARSZAWA 2017-04-15 08:45
W Warszawie jest nie lepiej !!!
Wymagania z kosmosu , ciągła presja i sztucznie wytwarzane cisnienie w pracy !
Ciagly stres i szybkie tempo nie idzie proporcjonalnie do zarobkow. Do tego 9 cio godzinny dzien pracy i pensja dla specjalisty w swoim fachu jak dla kasjera w biedronce.Troche wiecej szacunku dla ludzi!
NIE TEDY DROGA PANIE SZALANSKI ...
12
ROBOL 2017-04-18 09:57
Nie pasuje nikt nikogo na siłę nie trzyma! Na co liczysz że zmienisz kogoś? Póki są chętni pracować za miskę ryżu nic nie zmienisz sztuka to sztuka. I dobra mina do złej gry
3
;) 2017-04-18 19:09
No i gdzie oni są już mają być po świętach i co wyszło jak zawsze
3
Obserwator 2017-04-19 20:18
Niech się nowi wezmą w garść bo nie ma komu pracować.
5
Klient 2017-04-24 08:50
Drugi sort niestety z łapanki nic nie wiedzą
3
Obserwator 2017-04-24 19:30
Jak widać ciężki temat
3
Wkur... 2017-04-26 07:40
Zwłaszcza magazyn chodzą Paniska a człowiek kwitnie, co za podejście do klienta
2
Gratulacje 2017-04-28 08:19
Cofneliśmy się siedem lat do tyłu. Czyżby biblijna przypowieść że po latach tłustych przychodzą lata głodu?
2
Marcin 2017-05-01 20:57
A podobno niejaki woźniak , cieślak i pani kasia kupili meblopłyt plus w kielcach...
czy to prawda?//
7
;) 2017-05-02 19:53
Dziwisz się? Niedoceniany...
2
Zatroskany 2017-05-04 15:33
Toć to tylko usiądź i płacz! Zamki pobudowane, miliony na koncie i co koniec? Ostatni gasi światło?
2
Życzliwy 2017-05-05 11:47
Powodzenia Panie Karolu
2
sz 2017-05-05 19:13
niech się otwierają - przechodzimy
3
Juanik 2017-05-08 14:01
A po co? Niech Karol zabierze tylko po 10 najlepszych klientów z każdego oddziału ;)
4
sz 2017-05-08 19:42
do pracy przechodzimy nie do zakupów
2
Cieślak 2017-05-11 15:28
Podobno kierowcy też szukają pracy z tych dużych ciekawe jak sobie poradzą jak odejdę 4 naraz
4
Obserwator 2017-05-12 17:48
Sami wysiada...
2
Optymista 2017-05-16 10:40
Zatrudni się nowych !
2
ZMPD 2017-05-16 10:42
Brakuje na rynku 150 tys. kierowców !
2
Cieślak 2017-05-16 11:59
Jest dużo przewoźników wezmą nowych kierowców byli nowi co rozwalają balkony kradną akululatory lepie zatrudnić nowych starzy do lsmusa chyba nie tędy droga i zostają jeszcze Ukraińcy (Panie Jurku proszę sobie przemyśleć sprawę podwyżek bo ludzie z magazynów też odejdę jak siwy)
1
J. 2017-05-16 15:53
Żałosne te apele
2
Kim Un Jest 2017-05-17 14:43
Siwy - Duma i Chluba Magazynu ! 300% normy ! Po jego odejściu flagi opuszczono do połowy masztów, a codzienna praca przerywana jest minutą ciszy.
2
Rezydent 2017-05-17 15:30
A miało być tak pięknie
2
Zadowolony 2017-05-18 10:50
Miało i jest. Każdy narzeka i smęci jak mu źle,a ja wręcz przeciwnie, jestem bardzo zadowolony. Nie będę się rozpisywał bo pewnie i tak szczekacze forumowi nie uwierzą.
Szefowa 2017-05-18 11:06
To pisałam Ja :)
1
obserwator 2017-05-18 20:41
Pani zadowolona a z pracownikami szczególnie byłymi rozmawiać nie potrafi. A może nie chce? Za "mali " dla Szefowej ? ........ Co słychać , jaka pogoda w Warszawie? :)
1
Pogodny 2017-05-19 11:47
W warszawie jak w naszych sercach - pogodnie !
2
obserwator 2 2017-05-22 14:44
ale duet Karol i Piotrek
spółka na pół roku góra, a potem będzie robił jeden drugiego na kasę
gratuluję takiej spółki
2
:) 2017-05-22 16:18
Ktoś zazdrości czy zaluje?
1
not sure if trolling or just stupid 2017-05-23 11:08
A co jeśli wezmą się do roboty i rozdupcą system zbiją majątek i będą śmiać się popijając moeta ? Cebulakom mózgi się zagotują ze wściekłości, Janusze porzucą swe passerati i wyjdą na ulicę !
1
not sure if trolling or just stupid 2017-05-23 11:10
Żal mu 4litery ściska nie jednemu bo woli robić gównoburzę na internetach zamiast zakasać rękawy i brać się za robotę.
1
Masakra 2017-05-29 19:06
Gratulacje dla Panów z magazynu...
Oby tak dalej.
3
Masakra 2017-06-02 20:26
To byl sarkazm.....
2
Klient 2017-07-05 18:56
Magazyn w juan białe blota to dno magazynierzy próbują szajs wcisnąć, płyty uszkodzone, zmoczone plamy z wody porysowane , a ten wysoki to jeszcze wulgarny. magazyn z dnia na dzień coraz gorzej
A 2017-07-13 13:57
Kota nie ma to myszy harcują
ktoś 2017-07-19 15:11
A kto tam teraz kierownikiem na dole jest ? Kto ze starej ekipy został ?
Iza 2017-07-20 08:44
@klient a czy takie uchybienia były zgłaszane firmie? Czasem nie da się "ogarnąć" wszystkiego a może takie zawiadomienie spowodowałoby jakąś interwencję?
Stały klient 2017-07-26 20:38
Dobrych pracowników nie szanują a ( usunięte przez administratora )zatrudniają
7
Iza 2017-08-22 17:01
@Staly klient piszesz to z punktu widzenia klienta? Każda opinia na forum jest równie ważna, bo pokazuje cześć prawdy o JUAN. Czy w ostatnim czasie zatrudniano w firmie nowych pracowników?
Klient 2017-08-29 20:03
Tam jest za mało pracowników. Dziewczyny są super starają się jak mogą ale jest ich za mało
1
Iza 2017-08-31 06:53
@Klient czyli generalnie z twoich obserwacji wynika, że JUAN cieszy się zainteresowaniem klientów?
Stały klient 2017-09-02 12:42
Ze jeszcze tego wiekiego magazyniera trzymają on się nie nadaje do pracy z ludzmi
R.S 2017-09-05 23:57
a ja tam jestem zadowoliny z pracy dla pana J. i kasa wpożo, niewiem wogule czemu narzekata.
Iza 2017-09-09 12:01
@Klient, nie dopytałam z czego wynika to, że jest tak mało pracowników w JUAN? Wiem, że trudno teraz znaleźć odpowiednich pracowników ale skoro jest takie zapotrzebowanie to firma powinna ich zapewnić. @R.S. Ty z kolei nie narzekasz, możesz podać widełki tego zadowalającego wynagrodzenia?
R.S 2017-09-17 12:31
Pewno , żadna tajemnica 3700 netto
ktos 2017-09-17 17:52
Smiech, to gdzie Ty pracujesz ze 3700 netto masz?
1
Zostaw swoją opinię o JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.