brak logo

JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.

Warszawa

Opinie o JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.

Adam S. 2016-03-01 21:44
nie chodzi o żadne fochy, niektórzy są wku....jący i tyle, ale trzeba jakoś te 9 godzin przepracować
A 2016-03-10 08:56
No ciekawe właśnie...8 godzin pracy i "przerwa" 1 godzinna na obiad...

HAHAHAHAAHAHAHA
Kik 2016-03-15 19:56
Polecam pracę w najbliższej Biedronce, mniejszy stres a i zarobki podobne.
1
ADAM S. 2016-03-16 18:32
9 godzin proponuje spojrzeć na godziny otwarcia oddziału (Szczecin) od 8 do 17 co daje 9 godzin i nikt nikogo nie pyta czy to się podoba czy nie. do tego soboty od 9 do 14 nie każda ale jednak i inwentaryzacja na koniec każdego miesiąca nawet do 23
czyli od 8 do 23 a na drugi dzień do pracy.
adamie s. 2016-03-17 12:10
podpisuj się prawdziwymi danymi - Bartłomiej Szczudło. wszyscy i tak wiedzą, że się tu angażujesz.
Kama 2016-03-19 00:15
Ciekawie było jak kiedyś nowy, w oddziale Warszawa zapytał dlaczego pracuje się 9 godz. a nie 8. Odpowiedź była że ma godzinę na lunch i następnego dnia już nie pracował.
A 2016-03-21 17:54
Nawet gdyby "ADAM S." miał być tym kim piszesz i podpisywać się prawdziwymi wg. ciebie danymi i angażował się tutaj "jak wszyscy wiedzą", to pozostaje jedno, bardzo ważne pytanie :

Czy to co pisze jest prawdą?
Radek nie z firmy 2016-03-25 18:23
Byłem na rozmowie na speca ds zakupów
Mam 7 lat doświadczenia w handlu zagranicznym i angielski na wysokim poziomie
spodobałem się na pierwszej rozmowie i zaproszono mnie na dzień próbny

przyszedłem na casual-u w trampkach i koszuli ale schludnie. Uznałem że garnitur to trochę za ostro biorąc pod uwagę strój reszty pracowników biura z drugiego piętra jeans i sweterki na pierwszym jeans i bluzy adidasa - cóż szefowi to nie przypasowało. sugeruje błysnąć krawatem.

szereg testów na dniu próbnym:
-przelicz m3 na m2 poszło dobrze
-pisanie w word - padło pytanie dlaczego nie pisze bezwzrokowo(nie było to wymogiem)
- proste formułki w excel - dawno nie używałem i trochę zamuliłem. Nie pomnożyłem przez 0,000001 aby przesunąć przecinek i padło ciężkie westchnienie. wiem moglem pamietać jak to zrobic:)
- kilka zdań po angielsku - dobrze mówię więc test krótki. powiedz co robiłes w weekend
- test z wiedzy o firmie z szefem - tu skupiłem się na rodzajach materiałów i różnicach cenowych ( w końcu do działu handlowego startowałem) ale szef wolał abym zgłębił różnice w metodach produkcji laminatów. Po jego wykładzie rozumiem dlaczego mu na tym zależało ale na dzień próbny zgłębiać cała wiedzę o produkcji laminatów i różnicach między prasami produkcyjnymi w zależności od rodzaju laminatu. hehehe wyjdzie złośliwie ale poniosło Pana bo pańscy pracownicy co ich podpytywałem nie posiadają takiej wiedzy.
- ćwiczenia na systemie w firmie z chłopakami w showroomie. podstawowe funkcje jak wprowadź FV itp.
na koniec ćwiczenia na systemie z dyrektorem handlowy(JEDYNY CZŁOWIEK W GARNITURZE) wprowadzenie FV unijnej i przeliczanie m3 na m2 poszło gładko

pod koniec dnia usłyszałem że trzy osoby które mnie oceniały są na TAK ale jest jeszcze jeden kandydat i żebym zadzwonił jutro się dowiedzieć na kogo się zdecydowali.


Panie Radosławie z biura
Jak mi Pan zaserwował tekst abym do Pana zadzwonił co do wyniku rekrutacji to juz czułem, że zawaliłem dzień próbny ale na pracy mi zależało to zadzwoniłem. Powiedział Pan "Nie mogę teraz rozmawiać. Oddzwonię za 10 minut" Szkoda że w firmie, która tak mocny nacisk kładzie na profesjonalizm zabrakło go wam samym. Rozumiem że nie okazałem się kandydatem waszych marzeń ale poświęciłem dla was dzień urlopu i jedno popołudnie aby wypaść dobrze w trakcie procesu rekrutacji. Czy jeden sms z informacją "dziękujemy ale zdecydowaliśmy się na innego kandydata" to aż tak wielki wysiłek?

Może Pan zapomniał. Zabiegany jest Pan napewno ale niesmak pozostaje.


Mam nadzieje że pomoże ten post tym co złożyli aplikacje na stanowisko spec.ds. zakupów. Widzę że pojawiło się kolejne ogłoszenie w Warszawie
4
Kama 2016-03-29 23:46
Moja historia jest prawdziwa. Chłopak o którym pisałam miał nazwisko Szerszeń.
A 2016-04-02 19:31
enia - 2016-03-21 21:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę to @A wszystko w necie ma ziarno prawdy. raz większe raz mniejsze. wazne żeby umieć wypośrodkować. bo w takie historie jak @Kama pisze to ciezko uwierzyć.

No wszystko miło i pięknie. Ale tu nie o wypowiedź-"Kama - 2016-03-19 00:15:05" chodzi.

Ziarno prawdy itd. To ile tego "ziarna" i tej "prawdy" jest wg. Ciebie w wypowiedzi

"ADAM S. - 2016-03-16 18:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danuta - 2016-03-02 09:14:03]:
9 godzin proponuje spojrzeć na godziny otwarcia oddziału (Szczecin) od 8 do 17 co daje 9 godzin i nikt nikogo nie pyta czy to się podoba czy nie. do tego soboty od 9 do 14 nie każda ale jednak i inwentaryzacja na koniec każdego miesiąca nawet do 23
czyli od 8 do 23 a na drugi dzień do pracy."

I co tu ma PRZYSZŁY PRACOWNIK na DOWOLNE STANOWISKO "wypośrodkować"?

I rozumiem że "Radek nie z firmy" też się tylko czepia, albo po prostu nie ogarnia wizji "przerażającej w swej wspaniałości"?
batman 2016-04-09 14:02
99% wpisów jest prawdziwa i nie są to żadne wymysły. zwłaszcza o Szczecinie. Jednak takie praktyki jak opisali @Kama oraz @Radek nie z biura to też 100% prawda nie tylko w Warszawie, a w całej firmie JUAN.
Mariusz 2016-06-28 11:58
Jeśli ktoś szuka pracy oddział Szczecin może próbować, po tym jak wywalili kilera podobno się uspokoiło
Mariusz 2016-07-02 11:18
Podobno ciągle szukają kogoś do sprzedaży i ma być zmiana dyrektora bo obecny to jakaś lipa
1
Adam I 2016-07-21 18:22
No większego wazeliniarza to tu nie było, jak tam pracujesz to powiedz. Szczecin może i ładny, nie byłem ale układy wszędzie takie same
Agnieszka 2016-08-05 15:42
Co ty możesz wiedzieć o relacjach między pracownikami jak tam nie pracowałeś i nie pracujesz i niby chcesz się załapać. Pomyśl następnym razem jak coś napiszesz bo w ten sposób robisz z siebie de...a.
1
Agnieszka 2016-08-05 18:21
gość i edf to jedna osoba i jak widać niezbyt inteligentna. Każdego normalnego człowieka interesuje ile zarobi, jaką pracę będzie wykonywać oraz ile godzin i w jakich warunkach. Jak cię interesuje atmosfera to pomyliłeś zawody, zajmij się np. meteorologią i przestań wypisywać te bzdury.
Karol 2016-08-23 19:39
Jak chcesz mieć trola w spódnicy za szefową to zapraszamy
2
KILER 2016-09-01 19:51
nie polecam nikomu tej firmy sciema z kasa, odbieraniem godzin. A jak zaczniesz upominac sie o swoje do dostajesz kopa bo jestes niewygodny,uklad zamkniety uklad.
3
pracownik 2016-09-05 20:54
trol to mało powiedziane,wieśniara i chamówa,gówno warta szefowa,prostacza i w dodatku gruba paskuda która udaje piękna kobietę,żenada
7
Mariusz 2016-09-12 15:07
Jak piszesz o oddziale w Szczecinie to fakt
1
A 2016-10-04 21:44
Tak ..masz rację. Szczecin jest piękny.
A 2016-10-04 21:59
"kamil 2016-05-08 08:19:52
Nie wiem co jest takiego oburzającego w godzinach otwarcia sklepu 9-17 @A większość jest tak otwarta, przecież zaczynając pracę wiesz na co się decydujesz. A inwentaryzacja no cóż raz w miesiącu można zostać dłużej."

!!!!!!!!!!!!!PONIEDZIAŁEK - PIĄTEK: 8.00 - 17.00!!!!!!!!!!
No tak oczywiście masz rację tylko ja właśnie spojrzałem na stronę JUAN od której do której są otwarte : JUAN SP.J. - Siedziba główna Warszawa,Oddział Szczecin,Zakład Produkcyjny,Oddział Bydgoszcz / Białe Błota,Oddział Wrocław / Długołęka.
http://juan.pl/kontakt
To powiedz mi proszę co się robi w tej dodatkowej godzinie?
2
hgv 2016-10-11 21:33
@Szczecin nie rozumiemz bytnio o co Ci tutaj chodzi
1
robot 2016-12-11 15:22
Dla Jerzego szefa jesteście tylko robolami i nie tylko robi wigilię dla nas a nazywa nas bydłem które musi zaprosić zamiast podzielić pieniądze w śród nas lub dać biednym. Ja idę na wigilię tylko dla tego żeby potem się nie czepiał. Moim zdaniem powinno się nie iść .
4
tomcio 2016-12-24 19:20
Witam , mam problem robiłem parę fotek na firmowej wigilii i okazało się że nie mam żadnego jak by ktoś mógł mi przesłać to byłbym bardzo wdzięczny dziękuję z góry. tomek.m70@wp.pl
1
DARO 93 2016-12-28 10:02
Witam
Mam pytanie odnośnie pracy PH jakie zarobki, jakie narzędzia ( samochód komputer telefon) ogólnie jak jest
1
:) 2016-12-29 14:54
Poczytaj wpisy tu
4
aw 2016-12-29 19:59
dzieci ('93) nie potrzeba w takiej firmie... handlowiec dostaje auto z gps (monitoringiem pracy)
2
ktoś 2017-02-14 16:43
oddział białe błota się sypie... 4 najważniejsze osoby ze sprzedaży same się zwolniły!!!!!
10
klient 2017-02-14 18:18
Ciekawe kto tam pracować teraz będzie...... Masakra...
4
Dew 2017-02-20 16:09
A co z warszawskim juanem ??? Co tam piszczy???
4
wehg 2017-02-27 10:09
Można wiedzieć jaki był główny powód ?
4
Jurek 2017-02-28 14:04
J. Sz.
5
ktoś 2017-03-03 17:55
Bardzo dziwne, mówią że w biznesie nie ma sytuacji bez wyjścia, każda decyzję można cofnąć, zmienić kwestia argumentów
5
Klient 2017-03-04 13:21
Zaczelo sie zwalnianie w bialych blotach od Tomka ze sklepu i Marcina z magazynu byly to osoby ciagnace ten balagan
7
klient. 2017-03-05 20:40
Teraz kolejna osoba ze sprzedaży się zwolniła....
5
obcy 2017-03-08 10:06
Co masz na myśli ?
4
ktoś 2017-03-10 14:47
Nikt nawet nie powalczył o tych ludzi
7
obserwator 2017-03-10 15:29
A kto miał walczyć? Taniej przecież zatrudnić nowych, pchają się drzwiami i oknami hahaha
5
Dario999 2017-03-15 21:14
Mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat pracy jako magazynier w oddziale w Białych Błotach ? Zależy mi na Waszej opinii ponieważ myślę nad pracą w tym miejscu a nie wiem czego się spodziewać ? ? ?
2
Asia 2017-03-22 08:53
Żenada osoba ciągnąca stolarnie potraktowana jak... Zresztą czego się można było spodziewać
7
Misiek 2017-03-22 17:20
Po tej firmie niczego dobrego
1
Misiek 2017-03-22 17:21
Po tej firmie niczego dobrego
1
stary klient Juana 2017-03-23 22:29
Tylko Pani nowa kierownik (dzięki zwolnieniu się fachowców) zadowolona ...... Bo niby co ma innego do robienia w życiu niż miłość do Juana. Idealny pracownik....
3
Misiek 2017-03-24 10:50
O kim nowa?
1
Jayjay 2017-03-28 08:55
Obsługa fatalna. Nie wiem od czego oni tam sa chyba od picia kawy. Nie polecam.
3
:) 2017-03-29 14:28
Nic tylko zawijać manele i na emeryturę
2
Były pracownik 2017-03-29 17:24
Teraz już Pan wie przez kogo to się wydarzyło.
3
Kiler 2017-03-29 17:48
Wykończył 9 kierownikow: Wrocław 3, Bydgoszcz 3, Grajewo 2, Szczecin 1
2
Ktoś 2017-03-29 21:27
Wykończył i sie zwolnił . Teraz moze wreszcie firma zacznie normalnie funkcjonować .
1
Zostaw swoją opinię o JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J.