Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-11-14 13:19:03 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o JUAN J.Szałański, A.Woźniak Sp.J. - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
juan - 2010-07-15 08:12:56 odpowiedz | cytuj
Pracodawca jest nerwowy, wybuchowy, stosuje mobbing w swojej firmie. Metody zastraszania nie są mu obce. Kadra kierownicza skutecznie zastraszona , wykonuje jego zadania polecenia co do stosowania mobbingu i metod zastraszania pracowników.
Jednym słowem . NIE POLECAM!!!
FILA - 2010-09-24 18:32:44 odpowiedz | cytuj
Popieram wcześniejszego opiniodawce . Praca w tej firmie to horror. Raz w tygodniu nie ewidencjonowana praca chyba w imię firmy Juan :) Niby norma tyg 40 h a rzeczywistość inna :) Tą firma powinna zająć się inspekcja pracy. Szefostwo ma problem w zaradzaniu zespołem tylko nerwy ,krzyki i zastraszania:) Bardzo duża rotacja pracowników, nie polecam!!!!
:) - 2010-10-01 19:19:28 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z obiema wcześniejszymi opiniami. Szkoda tylko,że nikt się nie weźmie za tych prostaków,którym się wydaje,że wszystko mogą. Czas to kontretnie zgłośić.
xxxxxxxxxxxxxxx - 2010-10-03 20:47:57 odpowiedz | cytuj
nova - 2011-02-07 21:00:43 odpowiedz | cytuj
popieram pracowałam tam to najgorszy zakład pracy w jakim pracowałam
stres nerwy i wyzysk praca ponad normę 9 godzin dziennie
byly pracownik - 2011-02-08 12:36:39 odpowiedz | cytuj
W życiu nie pracowalem w gorszym miejscu, kmamienilomy są sto razy lepsze niz JUAN; pracownicy zastraszani. szantażowani, mobbing to mało powiedziane. Praca po 9 godzin, przerwa jak ewentualnie nie ma szefa, wynagrodzenie- pożal się boże. PIPA się za nich zabierze prędzej czy później.
ŁYSY - 2011-04-11 14:40:07 odpowiedz | cytuj
JESTEM KLIENTEM FIRMY I WSPÓŁCZUJE PRACOWNIKOM, TEJ HARÓWY 9 GODZIN DZIENNIE I W SOBOTĘ TEŻ PRACUJĄ.
FIRMA JUAN ISTNIEJE TYLKO DLATEGO ŻE OSZUKUJE SWOICH PRACOWNIKÓW, I WYKORZYSTUJE SYTUACJE NA RYNKU PRACY. JAK COŚ CI NIE GRA TO DAWAJ NASTĘPNEGO I NASTĘPNEGO. I TAK Z MIESIĄCA NA MIESIĄC.PATRZĄC JAKO KLIENT TROCHĘ JEST TO ŚMIESZNE JAK SIĘ PRZYJEŻDŻA ZAKUPY ZROBIĆ A TU CO CHWILA INNY PRACOWNIK.
MAŁO TEGO O D PONAD PÓŁTOREJ ROKU U MNIE W FIRMIE POJAWIALI SIĘ JUŻ PRZEDSTAWICIELE TEJ FIRMY CO DWA MIESIĄCE INNY. I JAK TU SENSOWNIE INTERESY ROBIĆ JAK KAŻDY PRZYJEŻDŻA I MÓWI COŚ INNEGO. WIEDZY TEŻ IM NIE MA CO ZAZDROŚCIĆ.

POZDRAWIAM PRACOWNIKÓW W SZCZEGÓLNOŚCI TYCH CO W MAGAZYNIE PRACUJĄ. CAŁY ROK NA POWIETRZU.

A DLA SZUKAJĄCYCH PRACY :NIE PCHAJCIE SIĘ W TO BAGNO:
POZDRAWIAM
ŁYSY MEBLE NA WYMIAR
e***a - 2011-04-21 10:39:10 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w tej firmie 1 rok oddział Warszawa. Łamanie przepisów prawa pracy to standard, zastraszanie i wyżywanie się na pracownikach również. w innych oddziałach jest tak samo.
Szkoda że straciłam rok życia!!!
Nie polecam
qwerty - 2011-04-23 18:41:42 odpowiedz | cytuj
LUDZIE UNIKAJCIE ODDZIAŁU W SZCZECINIE JAK OGNIA, PRACA PRAKTYCZNIE CALY CZAS NA ZEWNATRZ W CZASIE MROZOW LUB DESZCZU LUB UPALOW NIE DO WYTRZYMANIA, 9 GODZIN DZIENNIE + 3 SOBOTY W MIESIACU,CO PONIEDZIALEK MUSISZ BYC 30 MIN WCZESNIEJ BO JEST KRETYNSKIE ZEBRANIE(pranie mozgu) CO MIESIAC JEST MALA INWENTARYZACJA CZYLI 3 DO 4 GODZIN DLUZEJ W PRACY(za darmo) A NAD WSZYSTKIM TRZYMA PIECZE PRYMITYWNY CHAM
gość - 2011-04-30 14:36:19 odpowiedz | cytuj
POWIEM TAK TA FIRMA I OCZYWIŚCIE JEJ WLAŚCICIELE TO OSZOŁOMY KTÓRZY MAJA W GLOWIE TYLKO JAK TU WYKORZYSTAC PRACOWNIKA PODBIERAJĄ LUDZI SWOIM KONKURENTOM I OBIECUJĄ DUŻE PIENIĄDZE LECZ TYLKO DO MOMENTU KIEDY JESTEŚ NA UMOWIE ZLECENIE BO POTEM TO DOSTAJESZ WYPOWIEDZENIE ZDOBYŁEŚ SWOICH KLIENTÓW NO IWYPOD A WYTŁUMACZENIE JEST TAKIE ŻE NIE ROBISZ DOBREGO WYNIKU SPRZEDAŻY TAK OŚWIADCZY TOBIE PSEUDO KIEROWNIK ODDZIAŁU ŻE JEST DECYZJA PODJĘTA PRZEZ ŁYSEGO KTO TAM PRACOWAŁ TO WIE O KOGO CHODZI ,A ODNOŚNIE WYPOWIEDZEŃ TO WRĘCZAJA NA KONIEC PRACY I ZAWSZE W PIĄTEK ŻEBYŚ NIE POSZEDL DO LEKARZA PO ZWOLNIENIE BO SZEF ŁYSY PONIESIE STRATĘ .ALE TO NIC JESTEM JEDNA Z TYCH OSÓB KTÓRE DOSWIADCZYLI JAKA TO JEST FIRMA TYLKO ŻE JA UDOWODNIE OD CZEGO JEST SĄD PRACY ABY INNI MOGLI MIEĆ TROCHĘ LEPSZE WARUNKI .PANOWIE SZEFOWIE DO ZOBACZENIA W SĄDZIE PRACY ZA TE SOBOTY I NIE ZAPŁACONE GODZINY ZA INWENTURY I TEN 9 CIO GODZINNY SYSTEM .
anonim - 2011-04-30 14:37:31 odpowiedz | cytuj
qwerty - 2011-05-10 21:12:01 odpowiedz | cytuj
POWODZENIA CHŁOPIE:)
anonim - 2011-07-28 21:27:50 odpowiedz | cytuj
pracowałem w tej firmie prawie rok i powiem, że Łysy nie jest taki zły:)
Tylko dobiera sobie nieodpowiednia kadrę kierowniczą(buraków bez szkoły, którzy zamiast pomagać w pracy to się tylko dopie..
BOLEK I LOLEK - 2011-09-08 20:39:51 odpowiedz | cytuj
Drodzy byli pracownicy firmy juan zbierzmy się razem i pozwijmy ich w pozwie zbiorowym. Czekam na odpowiedz do końca listopada mój adres artgoogle@onet.pl no chyba że nikt nie chce to sam się z tym zabiorę!! Na gwiazdkę prezent im zrobię. A papierki są na nich oj są. Jak nikt się nie zgłosi to dam znać co ugrałem abyście też mogli ich pocisnąć, Pozdrawiam
anoninm2 - 2011-09-21 16:30:55 odpowiedz | cytuj
Czy mógłbym prosić e-mail do właścicieli?
anonim - 2011-10-13 19:50:14 odpowiedz | cytuj
nie jest aż tak źle. W każdej pracy zawsze znajdzie się ktoś lub coś co komuś nie będzie odpowiadać. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Jeśli robisz swoje i robisz to dobrze to nikt się nikogo nie czepia
x - 2011-10-20 15:01:49 odpowiedz | cytuj
robisz swoje robisz dobrze za najniższą krajową i jesteś nikim... poszanuj samego siebie chłopie i zastanów się co ty piszesz!
aaaaaaaaaaaaaaaa - 2011-10-22 19:48:37 odpowiedz | cytuj
każdy ma prawo wyrazić swoją opinię więc ją wyrażam. Nie zarabiam najniższej krajowej a wiele więcej. Fakt wiele rzeczy przydałoby się zmienić przede wszystkim w podejściu do pracowników ale jak twierdzisz nie jestem nikim i znam swoją wartość i nie gdyby ktoś traktował mnie jak śmiecia już by mnie tam nie było
a - 2011-11-08 11:26:45 odpowiedz | cytuj
!!! NIE WCHODŹCIE W TEN KOŁCHOZ !!!
Ja już na szczęście się uwolniłem z tego obozu pracy. Obiecują wiele, a co do realizacji miernie !!! samochód służbowy zabrany pod głupim pretekstem, pieniądze marne a atmosfera pracy żałosna, MOBBING - stosowany przez właścicieli i kierownictwo. Byłem pracownikiem rozkręcającym nowy oddział przyszedłem z wiedzą o lokalnym rynku - niestety niedocenieni są w tej firmie ludzie myślący chcący coś zrobić. Szef ma swojego pupila który zmanipulował go a za plecami go ośmiesza, ale widocznie taki przedstawiciel lepszy bo wprowadzi terror i mobbing w swoim oddziale w Szczecinie ale tu hołduje się zasadzie ten lepszy kto więcej krzyczy i mówi o tym ze pracuje...

pól roku w firmie - naprawdę jak wyrok.
Jan - 2011-11-18 12:17:26 odpowiedz | cytuj
Niema na co czekać dzwonić i pisać oto adresy i telefony, im więcej telefonów od byłych pracowników tym interwencja pewniejsza.

Okręgowy Inspektorat Pracy
ul. Pszczelna 7, 71-663 Szczecin

Telefony:

Sekretariat: (91) 431 19 30
Kancelaria: (91) 431 19 31, email: kancelaria@szczecin.oip.pl
Fax: (91) 431 19 32
Porady prawne: (91) 431 19 29, email: porady@szczecin.oip.pl
ZUZP: (91) 431 19 39
Zgłaszanie wypadków: (91) 431 19 66 w godzinach pracy urzędu, 601 610 165 przez całą dobę, w dni powszednie i w święta

Urząd czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:15 do 15:15.

Porady udzielane są codziennie w siedzibie Okręgu (pokój nr 1 - parter) oraz telefonicznie pod numerem 91 431 19 29 w następujących godzinach:

poniedziałek - piątek od 10:00 do 18:00.
adam - 2012-01-11 19:19:45 odpowiedz | cytuj
co? już figofago ze szczecina nie ma kierowców? ten coś naładował następnyego ząb boli? no cóż niektórym nie pika więc....
kiler - 2012-01-24 15:09:33 odpowiedz | cytuj
no kiler co juz nie chcę nikt u ciebie jeździć? fajnie co? opinie masz extra oszo.......mie !
obecny pracownik - 2012-02-02 20:05:37 odpowiedz | cytuj
qwerty - 2011-04-23 18:41:42

praca na zewnątrz, deszcz mrozy upały...człowiekowi nie dogodzisz wiadomo uroki pracy operatora wózka.9h system pracy, sobota i inwentura nie wiem jak inni ale ja byłem o tym informowany podczas podpisywania umowy.fakt przed przyjazdem Łysego wszyscy się trzęsą ale taki urok szefa.nikomu nie dogodzisz.wszystko zależy kto co lubi.pozdrawiam
qwerty - 2012-02-06 13:52:50 odpowiedz | cytuj
W Bydgoszczy szukaja kierowcy.
Moze ktos napisac o oddziale Bydgoszcz
x