brak logo

Ubezpieczenia Online pl. Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Ubezpieczenia Online pl. Sp. z o.o.

pracownik 2016-01-18 00:06
W Ostrowie jest 150 złotych, to jest prawda więc tam nie pracowałeś trollu...
kpina 2016-01-22 23:08
czy tu same trole piszą? podejrzanie za dużo tu ofert pracy, a niektóre to nawet z informacją że to jest sp. z o.o.:-) i informacji, że własnie teraz szukają... Stale szukają!!! I to też świadczy o sporej rotacji nie bez powodu, dlaczego ludzie uciekają? Czyżby polityka firmy była dla pracownikôw niekorzystna? a może KTOŚ z rekruterów odstrasza? A może zbyt wysokie wymagania i czepianie się zbyt wielu drobiazgów jak na taką zwykłą pracę na słuchawkach???? Zastanôwcie się sami
1
Rysiu 2016-02-11 13:01
TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD TEJ FIRMY!!!
Pracowałem tam trochę czasu, to tylko się czepiali, kazali orać nadgodziny i oczywiście płacili tylko podstawę... Dla nich standard to Umowa Zlecenie
njs 2016-02-19 16:55
zgadzam się z Rysiem, jak chcesz pracować za trzech za lichą pensję to idź tam!
1
Rysiu 2016-02-19 18:28
Pracowalem tam na stanowisku kierowniczym bez zadnego okresu probnego. I @all i wann wiem jaki tam
sa warunki... Etat za trzech, a zarobki za pol etatu :)
1
MONI15 2016-02-19 19:50
Hej, zostałam zaproszona w poniedziałek na rozmowę,ale jak czytam te wszystkie opinie..., to jestem załamana.Naprawdę jest tak źle?
odpowiedz 2016-02-21 08:48
Moni15 idziesz na rozmowę do Wrocławia czy do Ostrowa?
do Moni15 2016-02-24 19:07
atmosfera z tygodnia na tydzień gorsza. Wymagania rosną, urojone pretensje również, tylko wypłaty w miejscu stoją. podział obowiązków jest bardzo niesprawiedliwy, jesteś w rodzinie? masz lepiej, szczerze mówiąc myślę że ta firma zmierza już ku końcowi. ODRADZAM, szkoda nerwów.
1
MONI15 2016-02-26 16:29
Byłam we Wrocławiu...,nie nie jestem z rodziny,byłam na rozmowie z P. Czarkiem
do Moni15 2016-02-26 23:27
Czarek jest bardzo w porządku, strzeż się Ostrowa, praca byłaby niezła, ale ta atmosfera tam, siekiera w powietrzu wisi, Zarząd nie zauważa, nic nie widzi bo szmal się liczy...aż zatrudnić już nie będzie kogo bo Ostrów to małe miasto i opinia się rozniosła. Szkoda firmy...
1
Paulina 2016-02-29 20:20
Najgorsza firma z jaką współpracowałam, zero szacunku ze strony przełożonych a zarząd z którym nie można się spotkać aby porozmawiać o problemach w firmie chyba wszystko tłumaczy, że nie jest dobrze w tej firmie.Szkoda bo gdyby nie przełożeni, którzy nie szanują człowieka
3
hm 2016-03-01 20:49
nie do końca się to zgadza może ktoś celowo kazał je napisał?:)
do hm 2016-03-03 21:45
Hahah Celowo to te pozytywy są tu pisane i każdy pracownik o tym wie... :D
1
do hm 2016-03-04 08:13
zgadza się :)
D 2016-03-08 22:00
W CC pracują świetni ludzie ale piętro niżej to w większości margines. Nie rozumiem jak można tak tragicznych ludzi przyjmować. Pracowałam tam kilka miesięcy ale szkoda było się dusić dłużej w tej firmie.Niech zarząd lepiej otworzy oczy na to jacy ludzie pracują w tej firmie.
3
Piotr 2016-03-16 13:09
Świetna firma dla ludzi, którzy wiedzą czego chcą.
1
antyterrorysta 2016-03-17 21:27
Ta "PANI" z Ostrowa to już sobie wyrobiła opinię w poprzednim cc, w którym pracowała. Ludzi to traktuje jak roboty i wieczne tylko pretensje o byle g. A rodzinkę to faworyzuje i ulgowo traktuje.... Pierwsze wrażenie na rozmowie rekrutacyjnej to robi miłej osoby a to żmija w przebraniu i tylko terror wprowadza! Dlatego niech Zarząd się nie dziwi, że ludzie z doświadczeniem którzy zdążyli zobaczyć co to za osoba to ją omijają i nie chcą u niej pracować...jak tak dalej pójdzie to nawet obecni odejdą...
5
do antyterrorysta 2016-04-01 20:01
W tej firmie nie dzieje się dobrze i zauważają to nawet ludzie z zewnątrz. "Niektórzy" widzą tylko czubek swojego nosa. Zero szacunku i ludzkiego podejścia dla pracownika!!!
3
@leszko 2016-04-08 19:04
Znowu ten sam Ogłoszeniodawca się pojawił?? W Ostrowie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest... Teksty typu: "Ciiiiii, nie macie teraz przerwy" itd. Ale jak ktoś lubi harować na akord w nieprzyjemnej atmosferze to przecież co kto woli :-)
@leszko 2016-04-09 14:34
"powiedz dzień dobry panu na korytarzy" - dziecinada. Pracują tam dorośli, wykształceni ludzie, a są traktowani jak dzieci
1
c.d.@leszko 2016-04-10 02:51
I hit "na Wigilii obowiązuje strój wizytowy" bo rzekomo Zarząd kazał jej to mówić! Wszystko co głupiego mowi od siebie to żeby sie wybielić to twierdzi że to Zarzad. Myśli że trafiła na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ta dziewczyna manipuluje i popada w konflikty praktycznie wszędzie gdzie tylko się pojawi i donosi na swoich, tylko rodzinkę kryje!!!! nawet w nowej siedzibie już zadarła bo unosi nosa LOL, ale przyjdzie Kryska na Matyska...
c.d. 2016-04-10 19:25
cały budynek się śmieje z pseudo zachowań :) i omija szerokim łukiem :)
Elf. 2016-04-10 21:07
Każdemu odradzam pracy w tej firmie. Zero poszanowania dla pracownika, jest traktowany jak robot, liczy się tylko wynik i nic więcej !!!! W dzisiejszych czasach trudno o dobrego pracownika. Osoba która robi rekrutacje w Ostrowie D.N.O. Jest bardzo arogancka. Odradzam.
3
najwyższy czas 2016-04-10 23:58
Widzę że coraz więcej " pozytywnych" opinii o tej z Ostrowa. I słusznie! Najwyższy czas by Zarząd dowiedział się kto tam rządzi i zmienił to zanim ta firma upadnie bo niestety póki co to tylko brat Królowej ma się tam dobrze bo gdy inni urobieni są po lokcie to Królewicz zastanawia się co ma robić... Może maile pisać z instrukcjami do reszty zalogi? A może sprawdzać w konsoli kto i jakie błędy robi i ochrzan dać? Bo przecież o wyniki nie musi się martwić, siostra zatuszuje.....
1
Pytający 2016-04-12 13:28
Będę współpracować z tą firmą zdalnie, w zakresie copywritingu. Jak jest w danym przypadku? Nie oszukują?
koniec z patologią 2016-04-12 21:22
Ta kobieta to jakieś zaburzenia ma! Widzi tylko cele do zrealizowania i po trupach... W Holiconie to o niej mówiono wyciskarka cytryn! Można być ambitnym, ale trzeba być też człowiekiem, a tej Pani tego baaardzo brakuje!!! Wszystkich ciśnie o ilość połączeń, ilość leadów, czas przerwy, ani słowa między sobą bo przerwy nie ma!!! Potrafi doczepić się byle g. I rozłożyć je na drobne! No przepraszam, nie wszystkich się czepia.. Brat to święta i nietykalna kr.owa! Więcej maili sobie pisze niż połączeń robi i myślę że można to sprawdzić!!!!!!!
2
MieszkoLeszkoKoleszko 2016-04-13 11:21
Orżną cię, trzymaj sie z daleka ;)
2
dla szukających pracy!!!! 2016-04-13 20:12
Do Ostrowa do cc znowu przyjmują. Ale Prawda taka że pracując tam nawet krótko da się zauważyć nieprzyjemną atmosferę szczególnie w relacji szefowa i jej brat czyt. Vipy kontra reszta konsultantów czyt. robole do zarabiania na chrabstwo! Nie ma normalności i ludzkiego traktowania!!! Spóźnisz się kilka minut bo spóźnił się autobus? Musisz odpracować! ( nie dotyczy brata, ten notorycznie chodzi ja chce ) Zrobisz niechcący błąd w formatce czasu pracy? Siedzisz za karę 15 minut dłużej w pracy! ( jej brat wpisuje feedback i sobie je bo w domu nie zdążył, były sytuacje że szedł do sklepu wpisując scieme do formatki czasu pracy! Innym tak nie wolno) i wiele wiele innych takich akcji że nawet lepiej nie pisać. Idąc rano do pracy nie wiesz czy nie rzuci od Dzień dobry głupim tekstem by zepsuć humor! Do tego jest bardzo pyszałkowata i przekonana o swej wyższości choć część personelu przewyższa ją wykształceniem :D nosi wysoko głowę jakby pracowała co najmniej w Ministerstwie!!! .... Więc ludzie odpuśccie sobie pracę u takiej osoby bo zdrowie ważniejsze, a w Ostrowie są też inne cc, które oferują umowę a cele są możliwe do zrealizowania!! Powodzenia życzę!!!!
1
Łukasz 2016-04-18 13:42
Pracowałem ponad pół roku we Wrocławiu na dole i miło wspominam ten czas. Atmosfera na ogół była super, ale wiadomo jak to jest. Czasem jest dużo obowiązków na raz i wszystko zaczyna się psuć. Tego niestety nie da się przeskoczyć. Na plus sprzęt (własny laptop z dodatkowym, nowym monitorem na każdym stanowisku), brak open space'a przez co jest większy spokój, fajna kuchnia, klimatyzacja itd. Ponadto możliwość pracy zdalnej - jeśli ktoś jest chory, a ma ważną sprawę do załatwienia może wziąć komputer ze sobą do domu. Dodatkowo wymagane jest po prostu zrobienie swojej roboty. Nikt nie rozlicza każdych pięciu minut w kuchni czy gdzieś, jeśli wypełniasz swoje obowiązki w 100%. Czasem tęsknie za tą firmą.
2
ila 2016-04-19 12:50
Ja pracuje do tej pory we Wrocławiu i absolutnie nie narzekam. Cenię i uwielbiam swój team :) nawiązując do 'Pani z Ostrowa", na której temat wylewacie rzeke pomyj - oświadczam, iż w/w wymieniona osoba rekrutowała mnie na poczatku naszej współpracy i zdecydowanie wyczułam ogromny PROFESJONALIZM I SERDECZNOŚĆ. Po prostu Moi Drodzy, w każdej pracy jak sama nazwa wskazuje należy pracować i szanować swoje zajęcie. Pozdrawiam
1
do Ila 2016-05-03 13:39
Ja uważam że sama rekrutacja to za mało na wyrażenie takiej opinii. To śmieszne wręcz! Zapraszam do pracy do Ostrowa na dłużej niż dzień czy dwa...
2
GoodJob 2016-06-18 22:26
To jest prawdziwa opinia. Tak jest. :)
kami 2016-06-30 16:27
Specjalista ds. kontaktu z klientem jest u ncih teraz potrzebny z tego co widze, nie wiem co o tm sądzicie teraz?
Rozczarowany 2017-03-22 04:35
Prezes nie widzi lub nie chce widzieć co się dzieje w firmie.
Managerowie traktują swoje dobro ponad dobro firmy, zatajając poważne nieprawidłowości zjadające kapitał firmy przed samym prezesem oraz spółką nadzorującą.
Atmosfera napięta a pracownik - nie manager traktowany jako osoba gorszej kategorii.
12
Rozczarowany 2017-03-22 04:36
Prezes nie widzi lub nie chce widzieć co się dzieje w firmie.
Managerowie traktują swoje dobro ponad dobro firmy, zatajając poważne nieprawidłowości zjadające kapitał firmy przed samym prezesem oraz spółką nadzorującą.
Atmosfera napięta a pracownik - nie manager traktowany jako osoba gorszej kategorii.
17
Aneta 2017-03-23 10:23
@Rozczarowany długo już pracujesz w firmie? Od kiedy trwa sytuacja której wspominasz? Chętnie też dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w Ubezpieczenia Online pl.
Moja Opinia 2017-03-31 11:39
Chyba pomyliłeś firmy ??? Albo ktoś cie zwolnił za nie wykonywanie obowiązków.
Bo to co piszesz tak wygląda. Jak miałeś takie newsy to trzeba było udać się z nimi do Prezesa.

Atmosfera jest normalna. Jak w każdej formie. Nikt nikogo nie traktuje źle.
Wręcz przeciwnie jak masz problem to z każdym możesz go omówić. Każdy Ci pomoże.
Kwestia odezwać się i zapytać.
2
ubaw po piechy 2017-04-12 18:30
Znowu poszło polecenie od góry na "zrobienie" szeptanki??? :) To, co pisze @rozczarowany jest prawdą i w dalszym ciągu nic się tam nie zmienia. Wszyscy bardziej rozsądni stamtąd pouciekali. Została sama "śmietanka", hahaha
2
Aneta 2017-04-13 09:17
@Moja Opinia rozumiem, że masz inne wrażenia z pracy w firmie. W jakich sytuacjach uzyskałaś/uzyskałeś pomoc od przełożonych?
Opinia 1234 2017-04-20 12:34
W każdej firmie ludzie odchodzą i przychodzą. Normalne to jest. Nie każdy musi siedzieć i całe życie robić jedno. Ci którzy jak twierdzisz uciekli może znaleźli po prostu inną pracę. Chcieli coś zmienić w swoim życiu. W tej firmie nie ma takich praktyk żeby dodawać pochlebne opinie bo ktoś kazał.
Nie szukajcie sensacji tam gdzie jej nie ma. Skora tak Ci źle to weź się zwolnił i przestań pisać jakieś głupoty. Co pracować Ci kazali i masz żal że na necie nie możesz posiedzieć ???
W każdej pracy jak nazwa wskazuje się pracuje. A ty chyba masz za dużo wolnego czasu skoro siejesz takie informacje z palca wyssane.
1
ubaw, ten ubaw 2017-04-21 11:32
Cyt. "W tej firmie nie ma takich praktyk żeby dodawać pochlebne opinie bo ktoś kazał". Hahahahahaha. Od kiedy to takie zmiany???

Cyt. "Skora tak Ci źle to weź się zwolnił i przestań pisać jakieś głupoty. Co pracować Ci kazali i masz żal że na necie nie możesz posiedzieć ???" Atakujesz? Bo nie masz rzeczowych argumentów? +1 do elokwencji! Aha i jeśli już coś "skrobiesz" publicznie to wypadałoby pisać bez błędów, bo tak jakoś wstyd trochę... Ten brak przecinków aż razi! Zapamiętaj, że każda publiczna wypowiedź wpływa na wizerunek, w tym przypadku Twojej firmy. Pomyśl, co taka wypowiedź powie potencjalnemu czy to pracownikowi, czy nawet Klientowi? Jacy ludzie tam pracują? Niedokształceni?

Dziękuję też za troskę, ale w tym przypadku jest ona zbędna. Jestem dojrzałym pracownikiem i mój pracodawca jest mądrym przełożonym (nie tak jak Twój).

I już tak na całkowite zakończenie tej kulturalnej dyskusji dodam, że te wszystkie negatywne opinie nie są wys(ssss)ane z palca, tylko to jest prawda najprawdziwsza.
2
Krycha 2017-04-21 13:51
Czepiasz się bo nie masz argumentów. Zwykły hejt uprawiasz.
Mnie samej zdarza się zrobić literówkę i nikt tak tego nie wyolbrzymia jak ty !
Zamiast pisać opinie o pracodawcy to robicie tutaj jakieś prywatne zagrywki.

Pracowałam tam krótko bo znalazłam prace bliżej miejsca zamieszkania.
Powiem tylko że nie wierzcie w te negatywne wpisy. Bo jest na prawdę fajnie tam.
Ludzi mili, pomocni. Dostałam laptopa do pracy. Nawet mogłam go zabrać do domu jak chciałam
coś sobie na spokojnie zrobić. Można też było pracować zdalnie.
Pozdrawiam
3
Maik 1234 2017-04-21 14:39
To prawda. Polecam Super praca!!!
2
Malicki Jan 2017-04-21 14:48
Cała prawda. Maik 1234 ma rację. Firma jest spoko. Wszędzie trzeba pracować. Tak i tu.
Jak znajdziecie ofertę pracy to polecam złożyć CV.
3
Jest mi dobrze 2017-04-22 14:57
Pracuje i nie narzekam. Jest dobrze trzeba tylko robić swoją robotę a nie się opierdzielać. Nikt cie wtedy nie rozlicza z każdej minuty jak w innych firmach. Po za tym jest darmowa herbata i kawa. Każdy pracownik ma laptopa i dodatkowy monitor co ułatwia prace. Atmosfera jest również dobra, ludzie ok. Z każdym można się dogadać. Pozdrawiam
2
Aneta 2017-04-24 13:38
@Jest mi dobrze to ważne, by dobrze się czuć w miejscu swojej pracy. A możesz powiedzieć coś więcej na temat tego co uważasz, za największe plusy pracy w Ubezpieczenia Online pl?
123 2017-04-26 19:06
Jest mi dobrze, Malicki Jan, Maik i Krycha to jedna i ta sama osoba, więc nie ma co oczekiwać rzetelnych odpowiedzi. Niestety, ci którzy mają dużo do powiedzenia w tej kwestii nie chcą publicznie się wypowiadać, głównie ze względu na strach przed zemstą. Ta firma to jedno wielkie dno. Chociaż może teraz, po zmianie szefostwa cokolwiek się tu zmieni. Jeśli zarząd nie jest ślepy i głupi to powinien wymienić załogę, szczególnie tych najdłużej tu "zasiedzałych". Wystarczy popytać ludzi, którzy stamtąd odeszli, jakie niektórzy stosowali sztuczki, by niszczyć ludzi.
2
Zwykły 2017-04-26 22:39
Emilia to ty???

Komu by się chciało tyle pisać. Sądzę że to są jednak różne osoby. Nie każdy widzi tą firmę w czarnych barwach.
1
Emilia Dąbrowska 2017-04-27 11:16
Emilia w firmie jest tylko jedna- ja.

Odpowiem bardzo chętnie, ale osobie, która się przyzna do swojego zapytania.
Jeśli ktoś pyta w negatywnym wydźwięku to oczekuję, że nie będzie tego robił pod pseudonimem,
zatem komu mam odpowiedzieć na powyższe pytanie (odpowiedź "Zwykłemu" mnie nie satysfakcjonuje)?
2
Szczerze odradzam 2017-05-18 04:39
Podwójna moralność przełożonych, wynikająca z braku kompetencji i chęci utrzymania wieloletniej posady kosztem pracownika niższego szczebla, silnie podpadająca pod mobbing.
Osoba bardziej doświadczona od przełożonego zostanie zmieszana z błotem natomiast niedoświadczona niczego się nie nauczy.
2
Zostaw swoją opinię o Ubezpieczenia Online pl. Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ubezpieczenia Online pl. Sp. z o.o.