brak logo

Sklep Gacek P.Zbutowicz

Olsztyn

Opinie o Sklep Gacek P.Zbutowicz

nn 2010-11-15 19:12:49
Moi drodzy. Z tego wszystkiego co tu czytam dochodzę do kilku wniosków.
1. Coraz mniej pracownicy, nowi pracownicy wkladają serca w wykonywaną pracę. Czyli rzeczywiście zamiast wziąć się do pracy to wolą pozbijać bąki a pózniej nie ma się co dziwić efekty widać na remanentach.
2. Kierownictwo niech ma większe baczenie na to kogo przyjmuje do pracy, niech np. prosi o rekomendację z poprzedniej pracy nawet telefon kontaktowy do poprzedniego pracodawcy żeby zweryfikować zatrudnianego pracownika.

3. Czytając wszystkie posty na temat "Gacków" widzę ze negatywne zdanie mają osoby pozwalniane. Widać że szkalują wspołpracowników, pracodawców. Proponuję ochłonąć, i dopiero ewentualnie wyrażać swoje opinie. Pamiętajcie w internecie nie jesteście anonimowi tak jak się Wam wydaje.

Reasumując ( usunięte przez administratora )radzę wam byście jeżeli to jest wykonalne spotkali się dali sobie po razie albo porozmawiali i niech temat przestanie byś cały czas rozdmuchiwany. Nic tym nie wywojujecie a cierpieć będą tylko pracujący tam ludzie wysłuchując tego wszystkiego co kto przecytał a później powtarza w waszej byłej lub obecnej pracy tylko ze po tej druhiej stronie lady sklepowej jako klient.
1
Pan 2011-11-14 09:52:03
Pracowałem tam. Zgadzam się z komentarzem wyżej w 100%
1
Aleksander 2012-01-28 07:19:15
Praca w Gacku jest naprawde dobra, pracowałem tam i wiem ze nie jest tak zle jak na to wyglada, poprostu( usunięte przez administratora )szkoda ze za późno to zrozumiałem
ale tu wesoło 2012-07-19 23:30:59
Dużo mozna zarobić ? To i ja sie dopisuje ! Do kogo się zgłosić ?
Śmiech na sali 2012-08-06 01:49:23
Wszystkie posty na tej ścianie napisane są przez osoby odpowiedzialne (szefostwo bądź ich(usunięte przez administratora)). Nie sugerujcie się tym. (usunięte przez administratora) i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .. Tyle mogę powiedzieć.. Kierowniczka która zajmowała się 3 gackami pracuje teraz w biedronce na kasie.. Ciekawe dlaczego? Tak tam wspaniale.. Szczerze odradzam..
Bartłomiej Przyborowski 2012-09-03 23:22:06
Powiem wam wszystkim tak pracowalem w gacku pewien czas i uwazam ze praca jest bardzo przyjemna trzeba byc tylko odpowiedzialna osoba i pilnowac kradziezy jak bedzie tak jak pisze bedzie wszystko ok a moim zdaniem szefowa oraz wlasciciel sa wporzadku szczegolnie szefowa :) pozdrawiam
3
pracownik 2012-09-20 20:25:33
a gdzie opinie negatywne widze ze sa usuwane
Ania 2012-12-22 18:18:00
Banda (usunięte przez administratora), która jest winna młodym ludziom mnóstwo pieniędzy. Oby inspekcja pracy się wami zajęła..
Meow 2013-03-04 09:00:24
Ciekawe, czemu wszystkie negatywne opinie są usuwane?
Pracowałam tam pół roku. Ciągle mnie przenosili do innego sklepu, bo wszędzie brakowało ludzi. Praca była ciężka, nierzadko zdarzało się tak, ze schodząc z nocki o 3 nad ranem, na 9 musiałam się stawiać ponownie. Z racji asortymentu sklepu użeranie się z pijanymi mężczyznami i wzywanie ochrony było na porządku dziennym. Kradzieże? Chleb powszedni. oczywiście za braki w towarze musieliśmy płacić sami, co skutkowało pomniejszeniem wypłaty o około. 150-200 złotych. Jakby ktoś dalej był zainteresowany pracą w tej jakże cudownej i kompetentnej firmie, powiem, ze wypłata była ciągle przesuwana, (średnio wypłacano 3 tygodnie po terminie), no i oczywiście w ratach, po 200 lub 300 złotych a reszta, cytując mojego byłego już kierownika 'nie wiem kiedy będzie"
enejj 2013-03-10 19:31:57
dlaczego sa usuwane bo sa niewygodne dla pracodawcy napisanie złej opinie i juz jej nie ma praca jest niewdzieczna i to zarne pieniadze
2
fistaszek89 2014-09-04 16:39:37
moim zdaniem ta praca jest bardzo miła , kontakt z klientami jest świetny . pracowałam tam pól roku zawsze zarabiałam 1400 zł a niedostałam nawet połowy . Grosik to są złodzieje i nie ma co szukac tam pracy . będziecie pracować kilkanaście godzin dzinnie a będą oczekiwać że posiedzicie jeszcze całą dobę . mieli juz nie jedą sprawę która zatajali . A szefostwo jest nie miłe i nie powinni otwierać firmy z takim podejściem . nie polecam pracy tam .
MAFIDO 2014-10-19 10:23:14
Ma Pani rację,tez tam pracowałem/łam i faktycznie,ten GROSIK to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści,zarobisz 1400 a dali mi na wypłate 500 zł...maskra,nie ztrudniajcie się tam,bo za darmo bedziecie zapier...... A te pozytywne komentarze to piszą te osoby bardzo bliskie ZBUTOWICZOM,osoby zbiura,rodziny,znajomi..........
nn 2014-11-03 01:15:06
odradzam wszystkim !!!! mam nadzieje, ze sprawiedliwosc w koncu dosiegnie pana Zbutowicza i zostanie pan z 'grosikiem' w portfelu...
zalamana 2014-11-03 01:18:35
pytam się tylko gdzie jest urząd skarbowy i inspekcja pracy ????
karla 2015-02-17 02:38:03
jeśli planujesz zatrudnić się w gacku to nie licz na specjalnie dobre warunki. Po pierwsze to zorientuj się czy firma własciwie poszukuje obecnie nowych pracowników, bo o ile dobrze mi wiadomo, to nie... i nigdzie również nie widać żadnych nowych ofert pracy. Wielkich luksusów ( jeśli jednak by Ci się udało dostać) to się nie spodziewaj
madonna 2015-02-28 15:04:03
Ocena niedostateczny.
marzanna 2015-03-04 21:04:01
ostatnio widziałam napis na jednym ze sklepów grosika w Olsztynie napis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gacki". Refleksje i wnioski można wyciągnac samemu:)
hehe 2015-11-11 22:38:00
urzad skarbowy hehe gdzie jest inspekcja handlowa ze koles sobie podwyrzsza sam ceny praktycznie o 100 % jak przychodzi weekend i impreza w face klubie
Agata 2016-05-11 11:24:40
Przeszukiwałam ich stronę internetową z nadzieją, że tam znajdę jakieś oferty zatrudnienia, ale niestety tam także nic nie ma. Zastanawiam się, czy jest szansa, że coś się niedługo zmieni? Słyszałam, że stawki są w porządku.
Sabina 2016-11-07 21:53:42
Jak na rynek Olsztynski to 10zł/h na reke nie jest zle .kierownicy maja podobno 12zł/h. Jak ktos lubi siedzieć po nocach to o.k.
1
Zostaw swoją opinię o Sklep Gacek P.Zbutowicz - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sklep Gacek P.Zbutowicz