brak logo

REMIX Sp. z o.o.

Rakszawa

Opinie o REMIX Sp. z o.o.

szaman 2009-12-13 13:24:26
Do prezesa???? mogloby sie wydawac komus ale to nie on rzadzi tym zakladem tak faktycznie Rzadzi nim .......... inny kolo Bardzo madrze hehehehe podkreslmy Miedzy innymi polega to na zwalnianiu starych doswiadczonych pracownikow i przyjmowaniu nowych, ktorych trzeba niekiedy i po 3 miesiace szkolic i wiecej zeby doszli do wprawy Ale w kocu wszyscy musza miec jakies zajecie........
Spowiednik 2009-12-13 18:19:39
no tak... racja :) prezes nawet nie wie co sie dzieje na hali czy gdziekolwiek. przyjedzie raz na jakis czas zrobi sobie spacerek i pojedzie. no prezesa mozemy nie lubiec za to ze sie nie interesuje pracownikami tylko liczy zarobione pieniadze. za bajzel jaki mamy to raczej kierownictwo. na przerwie uslyszalem cos ciekawego kiedys: "sobota to nie nadgodziny". domyslcie sie czyje to slowa...
szaman 2009-12-13 21:08:04
oj nie przejmuje sie losem swoich pracownikow Wie tyle co mu ten jego slugus ............ powie Bo jak ma niewierzyc gosciowi co tak jak on oszczedza na firmie i wyplatach dla pracownikow Zwiekszajac poprzez to swoje wyplaty A jak go pewna dziennikarka z gazety spytala o to kiedy pracuje to wiecie co odpowiedzial: Najczesciej od 8 do 20 przez piec dni w tygodniu!!!!!!!!! Poczucie humoru i tyle.
jeden z niewolników 2009-12-16 10:34:06
Popieram poprzednie wypowiedzi.Ludzie są tam traktowani gorzej niż zwierzęta,jest grupa "karierowiczów"którzy biegają po hali sieją zamęt,przy tym upadlając tzw."szaraków" i dobrze się przy tym bawiąc!!!ale dziwię się też innym którzy tam pracują,zamiast się zebrać i powiedzieć stanowcze NIE temu niewolnictwu siedzą cicho i boją się odezwać!!!LUDZIE,PRZECIEŻ NIE ZWOLNIĄ CAŁEGO ZAKŁADU,WYSTARCZY TYLKO SIĘ POSTAWIĆ I POWIEDZIEĆ DOŚĆ!!!
szaman 2009-12-16 12:53:56
Ojejku Nikt sie nie postawi bo sie kazdy boi ze straci ta fajna prace Niejednokrotnie probowalem przekonywac ludzi o dochodzenie swoich racji ale sie kazdy bal wtedy tylko bylo dobrze jak szlem sam ale mowilem ze w imieniu grupy To kazdy byl zadowolony Tylko ze to ja mialem potem niekiedy nieprzyjemnosci z tego tytulu Ludzie tylko w grupie jest sila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bojcie sie bo was tak beda cale zycie cyckac na tej kasie!!! A prezes i cale kierownictwo no i ta firma to oni wcale to nie sa tacy biedni jak wam sie to notorycznie wmawia Sama jego wyplata i reszty towarzystwa na to wskazuje Zebyscie wiedzieli ile to oni zarabiaja!!!!!!
Wielebny 2009-12-16 17:45:25
noooo czas pracy kierownika mi sie spodobal :D poczucie humorku to on ma. hehehe :) trzeba zbierac sobie materialy zeby im zalezc za skore (ale raczej anonimowo) :) jak sie nie da grupa... to sa jeszcze inne sposoby. ja czekam na zrealzowanie przez kierownika jego nowego pomyslu... te opinie tez beda bardzo przydatne :]
MONTER 007 2009-12-16 19:59:04
hmmm.. cóz mozna napisć? chyba tylko tyle ze w tej firmie nie wynagradza sie ludzi za ich [usunięte przez moderatora]ciezko prace od 3 w nocy do 24 tylko się ich kaze, są wprowadzone tak zwane karty porzadkowe-- co to jest? jest to podkladka do zwolnienia, wystawia je lider za celowe zatrzymywanie lini, brygadzisat za.. wzgledy osobiste, kierownik za wychodzenie na papierosa w czasie pracy pomimo tego ze wyjscie to nie ma wplywu na parce.Kiedyś bedziemy dostawać karty porzadkowe za wychodzenie do totalety bo juz trzeba o tym informować lidera ze opuszcza sie stanowisko pracy--według mnie to jest chore ludzie pracujacy w tej firmie czuja sie jak w szkole--prose pani czy ja moge do toalety???A jeśli chodzi o wynagrodzenie jak mozna nazwać ten zasiłek to nie wystarcza na nic leki na stawy sa bardzo drogie, a wypłata uboga.Jestem ciekaw czy bony które dotajemy sa równoznaczne z bonami pracowników kadr, kierowników,liderów, brygadzistów i pana od bhp który jest starsznie zaparcowanym człowiekiem???Ktoś wyzej poruszył zwiaki zawodowe--ludzie wiecie co oznacza słowo zwiaki zawodowe? w tej firmi nie ma i nie bedzie zwiaków, jest to tylko przykrywka pod tym co robi z nami pracodawca jest takiT.. który bez mydła włazi do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu, bo gdzie taki pajac prace znajdzie nie nadaje sie do niczego a wolny dzień przyjmuje bo sie mu nalezy, a nam nam sie nic nie nalezy tylko trzeba robic od poniedziałku do sobty-i jeszcze sie cieszyć z tego.............. UWAGA ZAMIANA OPERATORA.........
prawdziwa 2009-12-16 22:25:28
Kilka słów do "Pracownika" i "Pracownicy" mam nieodparte wrażenie, ze to ta sama osoba, ten sam styl pisania i nietrudno się domyślić, ze to żaden z pracowników, tylko ktoś, kto został nasłany aby zmienić ponury nastrój na tej stronie. chciałam powiedzieć tej osobie jedno: to jest żałosne. ta osoba, która to napisała chyba nie wie co znaczy nie móc zasnąć z bólu rąk i budzić się ze ścierpniętymi. zgadzam się z tym, ze ciężko jest o prace ale firma remix umie z tego zrobić pożytek. skoro pisze o planowaniu urlopów zgodnie z "zachodem" to może inne elementy pracy w tym [usunięte przez moderatora]też należałoby dostosować do zachodu. ludzie przecież to, co tam się dzieje to są nie ludzkie warunki, skoro nie są hojni, niech chociaż wypłacają ludziom to, co sobie rzeczywiście zarobią. jak można tak wyzyskiwać ludzi i spać spokojnie. wszędzie jest kryzys i po firmach też jest różnie ale o takiej bonanzie to jeszcze jak żyję nie słyszałam. oczywiście każdy ma wolną wole i może iść do innej pracy, ale ludzie którzy tam pracują nie robią tego dla przyjemności tylko dla tego, ze po prostu nie mają innego wyjścia. co moją zrobić, jak muszą opłacać studia, jak małżonek nie pracuje, jak ma się dziecko na utrzymaniu??? w remixie szansa na zatrudnienie jest ogromna, bo ciągle ktoś się zwalnia i przyjmują nowe osoby, ale hello ludzi trzeba szanować!
jestem przekonana, że jakby firma szanowała nie wyzyskiwała pracowników też by się dorobiła i wyszli by na swoje, ale po co skoro można wykorzystać tubylców i za jakiś czas przenieść firmę w inne miejsce i zacząć od nowa na jakimś [usunięte przez moderatora]... w końcu zawsze trafi się ktoś kto będzie potrzebował pracy...
1
Wielebny 2009-12-18 00:47:46
jakby traktowali pracownikow jak trzeba to nie byloby rotacji monterow i oczywitym tez jest ze w rezultacie firma mialaby lepsze zzyski. teraz co rusze to nowy monter bo stary nie wytrzymal nerwowo badz fizycznie. jak ktos po miesiacu pracy moze wyrabiac norme?? nie da sie. jakby bylo normalne podejscie i normalne warunki to i ludzie by sie trzymali roboty i norma by schodzila no i w koncu zaklad by wyszedl na tym lepiej. niestety... przetlymaczyc to kierownictwu mozna tylko za pomoca... kija, bicza, patelni czy moze tablicy montazowej?? ale to jak grochem o sciane... jeszcze ten pomysl z urlopami... teraz to siekiera sie w rekach krystalizuje a nie noz w kieszeni otwiera... "PIP zaleca zeby zamiast urlpow zabierac soboty, nadgodziny". a urlop kiedy?? w dzien ustawowo uznany za wolny od pracy - sobota. zeby juz nie moc wziac sobie ciezko zapracowanego urlopu to juz katastrofa...
Związkowiec 2009-12-18 22:23:41
Ty chyba nie należysz do Związku Zawodowego , nie płacisz składek, nie uczestniczysz w zebraniach nie wynierasz zarządu, więc się nie wypowiadaj na tematy o których nie masz pojęcia, albo się zapisz do związków może to właśnie Ciebie ludzie wybiorą do zarządu i wtedy będziesz mógł skorzystać z wolnego dnia, błysnąć swoim intelektem i wynegocjować coś u Prezesa Remixu.
Co do innych spraw masz wiele racji kierownicy są jacy są i tego nie zmienimy bo to Prezes ich sobie wybrał i gdyby ich działania mu się nie podobały to pewnie by się ich pozbył.
Nadgodzin jest za dużo za dużo i sam już mam dosyć robota może niezbyt ciężka ale strasznie monotonna i cały czas na nogach po 8 godzinach człowiek ma już dosyć aco dopiero po 10. Ale czy tylko wina leży po stronie kierownictwa? Jaka jest frekwencja? czasami rozbijają dwie linie bo nie ma ludzi, ja nie wierzę że tak nagle tyle osób zachorowało. Są to lewe zwolnienia i siedzą sobie w domu i piszą jak to w Remixie jest ciężko, a po tyłku dostają ci co chcą uczciwie i sumiennie pracować. Przepraszam tak naprawdę to też kest wina kierownictwa bo powinni już dawno pozbyć ię takich osób.
Wielu z Was nie pamięta już co było rok temu, pracowaliśmy po 2, 3, 4 dni w tygodnu a pensje były zapłacone normalnie za cały miesiąc, nie było jak innych zakładach że ludzie byli zmuszani do brania urlopów bezpłatnych.
Związkowiec 2009-12-18 22:33:17
MONTER 007 - 2009-12-16 19:59:04

hmmm.. cóz mozna napisć? chyba tylko tyle ze w tej firmie nie wynagradza sie ludzi za ich [usunięte przez moderatora]ciezko prace od 3 w nocy do 24 tylko się ich kaze, są wprowadzone tak zwane karty porzadkowe-- co to jest? jest to podkladka do zwolnienia, wystawia je lider za celowe zatrzymywanie lini, brygadzisat za.. wzgledy osobiste, kierownik za wychodzenie na papierosa w czasie pracy pomimo tego ze wyjscie to nie ma wplywu na parce.Kiedyś bedziemy dostawać karty porzadkowe za wychodzenie do totalety bo juz trzeba o tym informować lidera ze opuszcza sie stanowisko pracy--według mnie to jest chore ludzie pracujacy w tej firmie czuja sie jak w szkole--prose pani czy ja moge do toalety???A jeśli chodzi o wynagrodzenie jak mozna nazwać ten zasiłek to nie wystarcza na nic leki na stawy sa bardzo drogie, a wypłata uboga.Jestem ciekaw czy bony które dotajemy sa równoznaczne z bonami pracowników kadr, kierowników,liderów, brygadzistów i pana od bhp który jest starsznie zaparcowanym człowiekiem???Ktoś wyzej poruszył zwiaki zawodowe--ludzie wiecie co oznacza słowo zwiaki zawodowe? w tej firmi nie ma i nie bedzie zwiaków, jest to tylko przykrywka pod tym co robi z nami pracodawca jest takiT.. który bez mydła włazi do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu, bo gdzie taki pajac prace znajdzie nie nadaje sie do niczego a wolny dzień przyjmuje bo sie mu nalezy, a nam nam sie nic nie nalezy tylko trzeba robic od poniedziałku do sobty-i jeszcze sie cieszyć z tego.............. UWAGA ZAMIANA OPERATORA.........

Poszło w powietrze ale moje słowa skierowane były do powyszej osoby
prawdziwa 2009-12-19 00:05:53
chciałam jeszcze poruszyć temat lipcowego urlopu. w tym roku wyjątkowo firma postanowiła postąpić zgonie z kodeksem pracy i za przepracowane soboty oddać pracownikom dni wolne, TYLKO DLACZEGO W TERMINIE ZAPLANOWANEGO URLOPU? skoro już chcieli dać pracownikom wolne za soboty, to ok niech by dali, ale powinno być dwa tygodnie urlopu wypoczynkowego i oprócz tego dni wolne za przepracowane soboty czyż nie? a tak ludzie podpisali karteczki podsunięte przez liderów i sprawa ucichła, tylko ze to jest nie uczciwe bo żaden z pracowników nie był 2 tygodnie na urlopie tylko kilka dni (w zależności ile miał sobót do zabrania). a co z prawem do nieprzerwanego co najmniej dwutygodniowego urlopu wypoczynkowego? czasem się zastanawiam kto w tej firmie ma takie pomysły, w kazdym bądź razie gratuluje wyobraźni. co jeszcze wymyślą ci geniusze żeby oskubać pracowników?
z drugiej strony to ludzie sami są sobie winni, bo gdyby czytali co podpisują to może wpadli by na to że należy im się urlop, a sobota do odebrania to nie jest termin pokrewny i nie działa jak zamiennik, ale jak dla wszystkich wolne to jest po prostu wolne no to cóż, ale mnie ta sprawa bardzo poruszyła i gdybym tam jeszcze pracowała to w życiu bym im takiego świstka o niepełny urlop nie podpisała. koszmarna jest ta "firma" bleee
FAŁSZYWY 2009-12-19 17:20:22
Faktycznie bleee powinni zapłacić za te nadgodziny ale jak się wczytać w kodeks to pracownik nie ma prawa do dwóch tygodni urlopu tylko do dwuch tygodni nieprzerwanego odpoczynku i tyle dostaliśmy. Cociaż lepsza byłaby kasa za nadgodziny i wykorzystany urlop. Teraz zostanię z 15 stoma dniami urlopu za 2009 rok iciekaw jestem kiedy będę mógł z niego skorzystać.
MONTER 007 2009-12-19 20:03:21
DO ZWIAZKOWCA
A co te związki zawodowe robia? dlaczego nie interweniuja o zmiane czasu pracy o wypłacenie nadgodzin i sobot a wpisanie urlopu o ludzkie wrunki i sedziwe wynagrodzenie do w stosunku do wykonywanej pracy??? dlaczego? ? poniwewaz wy grabiecie w swoja strone.
Jeśli chodzi o frekfencje to dlaczego jak jakieś 3 miesiace temu jedna z lin robila normy chodziła w kazda sobote nawet na 2 zmiane to zaczely sie nadgodziny? dlaczego?a teraz po tej lini zostały tylko wspomnienia ludzie sie zwolnili bo kto bedzie rypał od 4 w nocy za nic, za łaskę ze mamy prace.Ciekawi mnie jakie prezenty dostaniemy na swięta kartki zywnościowe may juz w kieszeni ateraz pewnie zprezentuja nam pracujaca srode bo po co przygotowywac się do swiąt??? przeciez co tam święta lepiej pracować!!!!!!!!
Związkowiec 2009-12-19 22:33:44
Widzę że jedym z większych problemów tego zakładu są ludzie Twojego pokroju. Środa to 23 spójż na kalendarz to normalny dzień pracy. Ale Ty weż sobie urlop na rządanie i przygotowuj się do świąt nawet od poniedziałku. Tylko idąc w wigilię rano do sklepu poderzewam że nawat nie pomyślisz że tam pracują też ludzie, może też chcieliby się przygotować do świąt.
szaman 2009-12-20 18:54:55
Pisze do zwiazkowca!!! Znam cie doskonale i jak zawsze byles i jestes przemadrzaly,tylko wytrzyj sobie tego gila co ci jeszcze wisi.Pracowalem w tej firmie bardzo dlugo i niewidzialem jeszcze takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie ty piszesz.To poprostu zalosne.Wejdz jak zawsze to robisz tym kierownikom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prezesowi tylko nie wiem czy sie zmiescisz ........ Jak mozesz nalezec do zwiazkow i pisac o zwalnianiu ludzi,ktorym powinienes pomagac,a nie ich osadzac.Znalazl sie pracus!Wiem doskonale kto zarzadza planem pracy w tym zakladzie,wiec nie wciskaj ludziom kitow. !!!!!
Monter007 2009-12-21 11:45:46
do związkowaca
Ok 23 jest w środe ale kto w sklepie pracuje od czerwca po 10 12 godzin? i kiedy ma sie czas cos zrobić? nawet ze znajomymi nie ma się czasu spotkać, a co maja powiedzieć ludzie którzy maja dom i rodzine? co maja sobie kupic wszystko w Asi za kartki zywnościowe? ich wigilia wygladalaby jak wigilia u Brata Alberta. Pozatym nie jesteśmy robotami w których wymienia się tylko olej tylko ludzmi krórzy zasluguja na zycie prywatne, a nie zycie poświęcone firmie... cdn... Wesołych Swiat i oby ten kolejny Rok był lepszy niz ten ktory ubiega
szaman 2009-12-21 15:20:09
Gimnazjalista-niby zwiazkowcu to cie w domu wolaja A ty mi nawet do piet nie dorastasz wsiadaj w swojego resoraka i jedz do piaskownicy Duzo wiesz jak na niby zwiazkowca Ustala kierownik ale w oparciu o innych kierownikow i liderow(czy jest pelny stan na linii) Madralinski jak by lekarze byli lekarzami to by takich zwolnien ludziom nie pisali np. SMIESZNE ze niektorzy sadza jeszcze ze da sie zmienic wizerunek tej firmy............... piszac np. takie rzeczy ?!?!?!?!?!?!
były pracownik 2009-12-22 21:37:30
Wiadomo że w tych czasach jest trudno z pracą, ale remix i posadzeni wysoko na stołkach pięknie się dorabiają rękoma i zdrowiem ogólnym zwykłego pracownika,któremu płacą najniższą krajową,którą większość zna... a do tego obkrajają ludzi z wypracowanych nadgodzin i niżej pisanych przypadków.Z tych pieniedzy to nawet nie można sobie kupić chyba Fiata 126p bo braknie na paliwo,a te bony na święta to mogliby sobie wsadzić w [usunięte przez moderatora]... Co można za nie kupić?.Masło,mleko i puszkę konserwy?? (to jest śmiech).W tej firmie to się można dorobić GARBA NERWÓW i WIECZNEJ BIEDY.Nie polecam pracy w remixie
szaman 2010-01-02 00:02:36
Co to tematy sie wyczerpaly? Czy moze przerwa jest w pracy i nie ma kto pisac z remixowskich komputerow hehe podczas pracy A moze zajadamy sie bonami na swieta W koncu troche tego bylo haha
ciacho 2010-01-16 15:11:24
widze ze jestes młody i nie nauczony pracowac w wojsku nie byłes to przynajmniej cie remix dotrze, tylko nie płacz :-(((
ciacho 2010-01-16 15:15:17
jak masz fach to sie zwolnij jednego płaczka mniej, a zostana Ci którzy chca pracować FACHOWCU!!!!!
bLEhhh 2010-01-17 03:04:53
Ja się pytam: JAKIM PRAWEM TAJEMNICZA OSOBA O NICKU PRACOWNICA NAZYWA LUDZI WALCZĄCVYCH O SWOJE PRAWA LENIAMI!!!???
lol 2010-01-17 11:13:50
związkowcy w remixie ha ha to(usunięte przez administratora). może i się z nimi rozmawia, ale prawda jest taka, że nawet nie kiwną za nikim palcem, bo po prostu się boją. nie chce mi się na nich nawet patrzeć, bo mnie mdli. a kierownictwu niech nie będzie pewne ,że życie jest tak dobroduszne dla nich jak by się im mogło wydawać. chcę tylko im przypomnieć,że mają do czynienia z ludzmi którzy są zmęczeni, obolali i maja swoje prywatne życie. ale to się zemści ,kwestia czasu ...(usunięte przez administratora)
OBSERWATOR 2010-01-17 20:07:51
Witam wszystkich udzielających się na tym forum!
Na początek kilka moich uwag odnośnie PROPAGANDY. Tak! PROPAGANDY! Tak nazywam i tak odbieram treść postu niejakiej pracownicy - (2009-12-11 22:07). Czy również twierdzicie, że to PROPAGANDA? Podzielacie moje odczucia czy też nie? Oglądając posty stwierdziłem, że są forumowicze, którzy zgodziliby się ze mną w tej sprawie. Patrząc na wypowiedź wspomnianej pracownicy piszę, że moim zdaniem napisane przez nią stwierdzenie: PRACA DLA LENI JEST ZAWSZE ZŁA jest nadużyciem. Gdyby to stwierdzenie zostawić bez odniesienia to możnaby się z nim zgodzić jednak ono odnosi się do grupy ludzi w Remixie. Dlaczego, na jakiej podstawie osoba ukrywająca się pod nickiem pracownica twierdzi, że ten kto ma jakieś zażalenia co do warunków pracy to od razu musi być leniem? Twierdzenie takie może być krzywdzące choćby dla osób, które sumiennie wykonują swe obowiązki i niesłusznie zbierają baty (baty w postaci np. rażąco niskiego wynagrodzenia itd.). Jak wiadomo pracownicy są różni. Są i obiboki, ale nie należy wszystkich posądzać o lenistwo!!! Zgadzam się: pracę trzeba szanować i wykonywać ją jak najlepiej, z myślą, że to co spod naszych rąk wychodzi służy potem innym. To odpowiedzialność. Tutaj swoją drogą każdy powinien zrobić sobie własny rachunek sumienia i przed samym sobą stanąć w prawdzie w kwestii osobistego stosunku do pracy. Inną, niebagatelną rzeczą jest SZACUNEK DO/DLA PRACOWNIKA. SKANDALICZNE jest dla mnie stwierdzenie pracownika - (2009-12-11 23:12), który pisze, że Ci którzy narzekają chcą powrotu do socjalizmu. Bez sensu jest twierdzenie, że wszyscy biegają w kółko i jak mantrę powtarzają: czy się stoi, czy się leży… Ci którzy swoje zadania wykonują byle jak sami ukręcają sobie bicz na szyję. Należy szanować się nawzajem: PRACOWNICY PRACODAWCĘ, ale i PRACODAWCA PRACOWNIKÓW! Trudno dziwić się zniechęceniu pracowników jeśli doświadczają (usunięte przez administratora), jeśli są wykorzystywani, traktowani jak przedmioty, jak trybiki w maszynie, jeśli okrada się ich z prywatnego czasu, a potem nie wynagradza odpowiednio. Człowiek to nie maszyna! Proszę nikomu nie wmawiać, że takie traktowanie jest w porządku, że tak ma być. Moim zdaniem Ci którzy tak myślą, Ci którzy się na to godzą to są już w sidłach stagnacji, strachu, bezradności, może po prostu się poddali i dostosowali do chorej sytuacji, a może właśnie wmawiają ludziom brednie? Takich ludzi mogę porównać do ptaka w klatce z bajki Ignacego Krasickiego „Ptaszki w klatce”. Zapraszam do lektury jeśli starczy sił. Pracownik MA PRAWO do godnego wynagrodzenia. Skoro ma pracować wydajnie to i ma prawo oczekiwać godziwej zapłaty. ŚMIESZNE: PRACODAWCA RZUCA OCHŁAP I LICZY NA ORKIESTRĘ DĘTĄ, PRZYGRYWKĘ I UKŁON W PAS! Tu jest też próba dla naszego jestestwa: trzeba mieć klasę by wychodzić ponad różne nieprzykładne zachowania szefów i nie odpłacać im tym samym w przelotnych spotkaniach.. Inna rzecz: w każdym miejscu: czy jest to posada państwowa czy prywatna należy się starać, nie typować gdzie można olewkę zrobić. Płaca to też jedna z motywacji do pracy, a mądry szef to wie, on także docenia wartość pracownika w różny sposób (niekoniecznie tylko finansowy). Tacy mądrzy szefowie SĄ i oni mają poważanie u równie mądrych pracowników, czyli takich, którzy potrafią to docenić. Mądrzy szefowie nie muszą o szacunek zabiegać za pomocą gróźb.
Tak naprawdę to co się dzieje to głębszy problem. Problem braku świadomości godności człowieka, kryzys w tej kwestii. Tutaj rozmawiamy na temat uwidocznionych objawów tego kryzysu. Pracowniku: masz swoją godność bez względu na stanowisko i położenie w jakim się znajdujesz. Nie uważaj się za gorszego tylko dlatego, że jesteś pracownikiem fizycznym, nie daj sobie wmówić, że jesteś przeciętnym szarakiem, którym można pomiatać. Tym uczciwie pracującym: szacunek! i wytrwałości w trudnościach i cały czas sił i nadziei.
bLEhhh 2010-01-18 11:43:48
Strach jest złym doradcą! Na nim bazuje się od dawien dawna. Ludzie skazywani są na monotonną pracę przez 10 godzin itd. choćby myślę dlatego by nie mieć czasu za dużo myśleć. By nie mieć sił myśleć i ZBUNTOWAĆ SIĘ przeciw absurdom. Gdy - wg myślenia niektórych - gawiedź zapędzi się do pracy, postraszy, podkręci im śrubę, skłóci, rozdzieli to nie będą chcieli nic zmienić bo będą zmęczeni, przytłoczeni, zagubieni, stracą ducha, nadzieję i wiarę w to, że uda się coś zdziałać. Motorem braku reakcji ludzi jest nie tylko strach, tchórzostwo i bezradność, ale też egoizm i ograniczoność w myśleniu. Ograniczoność bo pracownicy ograniczają się tylko do własnego podwórka i do wygody własnej. To paradoks: z jednej strony ludzie myślą o sobie, a z drugiej siebie nie szanują bo pozwalają na to by traktowano ich jak szaraka robola. Pozwalają: choćby z wygody i znów z poczucia bezradności... To poczucie BEZRADNOŚCI sieje poważne spustoszenia i wpływa destrukcyjnie na psychikę. Gdy pojawia się 8 godzin pracy (tak jak być powinno, TO PRZECIEŻ OBOWIĄZUJĄCA NORMA A NIE BONUS!) to wówczas ludziom wydaje się, że PANA BOGA ZA NOGI ZŁAPALI bo tak mało godzin do przepracowania jest. Tak człowiek może się w myśleniu przestawić. Owszem, są sytuacje, że trzeba zostać dłużej-różne i nieobliczalne są przecież chwile w życiu-jednak... NIE NON STOP! REMIXOWI NIE MOŻNA PODPORZĄDKOWAĆ CAŁEGO ŻYCIA! ŻADNEJ PRACY NIE MOŻNA PODPORZĄDKOWAĆ CAŁEGO SWOJEGO ŻYCIA! PRACA NIGDY NIE BYŁA, NIE JEST I NIE BĘDZIE SENSEM ŻYCIA!!! To, że tak piszę nie oznacza lenistwa dlatego proszę nie nazywać mnie leniem patrząc na wcześniejsze zdania! Zwracam uwagę na odpowiednią hierarchię. Na wszystko jest miejsce: na pracę, na odpoczynek itd. Taki porządek jest zaburzany! Tak jest w (usunięte przez administratora). Bardzo proszę nie stosować też tego oklepanego frazesu: jak się nie podoba to się zwolnij. Jako człowiek: nie życzę sobie tego! OWSZEM: ODNOŚNIE PEWNYCH SPRAW: NIE PODOBA SIĘ!!! Mam prawo wyboru: odejść lub zawalczyć o godne traktowanie! Przywołam zdanie: w jedności siła-to nie fikcja! Nie z taką firmą pracownicy walczyli i wygrali! Zalecam uczciwą pracę dla własnego dobra, skrupulatne gromadzenie materiałów...
prawdziwa 2010-01-18 18:56:44
No właśnie to jest ciekawe i zarazem smutne, ze ludzie potrafią cieszyć się z tego, ze pracują po 8 godzin, bo pracownicy remixu już dawno zapomnieli że praca po 8 godzin 5 dni w tygodniu to jest norma, a nie nagroda za dobre sprawowanie.
bLEhhh 2010-01-18 21:15:07
Skoro zapomnieli to uważam, że POWINNI SOBIE PRZYPOMNIEĆ co jest normą! Powinni na powrót uświadomić sobie na jakim gruncie stoją, powrócić do fundamentu-umowy wiążącej. POWINNI PRZYPOMNIEĆ SOBIE JAKIE UMOWY PODPISYWALI, JAKA LICZBA GODZIN DO PRZEPRACOWANIA JEST TAM ZAPISANA... To nie wystarczy. To początek. To powrotne uświadomienie sobie tego, że pracownik to nie ścierka do kurzu. Pracodawca NARZUCONĄ moim zdaniem liczbą godzin dąży wg mnie do otumanienia ludzi, stara się im wmówić, ŻE TAK TRZEBA PRACOWAĆ BO 10 GODZIN TO NORMA i GDY RZUCI ŚCIEPY w postaci jednorazowych 8 godzin to ludzie odczuwają ulgę i radość, że PAN OKAZAŁ SIĘ ŁASKAWY BO RZUCIŁ RESZTKI ZE STOŁU! KOLACJA MI SIĘ W ŻOŁĄDKU PRZEWRACA!!!
Ludzie! Skoro 8 godzin to norma to nazwijmy tę normę ucztą! Zasługujecie na nią! Tymczasem: jest radość, ale z resztek po uczcie, które pracownicy dostają. Przypomina mi się utwór śpiewany przez pewnego barda: NIE OGRYŹLI KOŚCI, NIE DOPILI WINA, RESZTEK JEDZENIA SZUKA PIES POD STOŁEM ITD. Kto jednak ucztuje: czy na stówę pracownicy? Za świąteczne talony? Hehehe... No kto ucztuje? Ogryzki, resztki podjadają w każdym razie pracownicy i jeszcze cieszą się, że je wogóle mają! To jest tak chore... Tak chore, niesmaczne, żałosne, upokarzające, upadlające, że w wyrazie "chore" wartoby zrobić błąd ortograficzny. I ja go celowo zrobię: TO JEST HORE!!! (usunięte przez administratora) 8 godzin za dobre sprawowanie!? KPINA! Tak nie traktuje się ludzi! Za dobre sprawowanie!!!??? Nie wmawiajcie sobie takich rzeczy!!! Przypominajcie sobie ciągle o swych prawach. Podnoście się na duchu w trudnych do zniesienia minutach. Nie jest łatwo samemu ścierać się z machiną. Pracodawca to wie. Jeżeli każdy będzie dbał tylko o własne upierzenie wtedy wiele moich słów pójdzie w próżnię i będzie zmierzłość za plecami... krzywdy z życia zawodowego gdzieś przecież muszą znaleźć ujście.
szaman 2010-01-19 12:20:48
(usunięte przez administratora)Co ma wiedza jaka posiadam do wynagrodzen Ale to zalosne POwtorne proby uratowania wizerunku tej firmy zwanej zakladem pracy hehehhe (usunięte przez administratora) POzdrawiam i zycze milej pracy ..............heheh
lol 2010-01-20 18:16:44
wspólnie egzekwować to co się kazdemu z osobna należy... przestraszą się, bo ich czas za ten (usunięte przez administratora) na człowieku jest już policzony... kompletna dezorganizacja na stanowiskach kierowniczych jest konsekwencją tego chaosu za który odpowiada każdy z osobna na poszczególnym stanowisku...
OBSERWATOR 2010-01-21 11:39:34
I znów patrzę na forum i widzę jak co niektórzy się mądrzą i sadzą w tym miejscu. REMIX Cię dotrze-czytam i myślę tak: ŻEBY CIEBIE MĄDRALO RZECZYWISTOŚĆ NIE DOTARŁA(usunięte przez administratora)nie nawiązałem do tego wcześniej choć widziałem te słowa i dlatego robię to teraz. Czy te słowa na temat docierania były wypowiedziane tylko w nerwach, pod wpływem impulsu, niechcący chlapnięte czy były wypowiedziane świadomie i celowo-o to trzebaby zapytać ich autora. Co byśmy wówczas usłyszeli? Nie odpowiem. Niejeden rzeczywiście pracuje tam bo nie ma innego wyjścia. Są tak różne sytuacje życiowe... Maniera typu: jak masz fach to się zwolnij jest wybitnie drażniąca i nietaktowna. Mógłbym tu puścić potężną wiązankę, ale nie będę się poniżał. Taki slogan: "zwolnij się!" jest wypluwany bo tak najłatwiej, bo nic innego do głowy nie przychodzi. To moim zdaniem argument z tej części wewnątrzmózgowej, którą spokojnie można nazwać prowincją. Czy ktoś ma fach czy nie ma, czy posiada wykształcenie czy nie niech pozostanie jego prywatną sprawą. Skoro pracuje w REMIXIE to ma zapewne swoje osobiste powody by tak było i nie musi się z tego tłumaczyć. MA PRAWO BEZ WYJAŚNIEŃ oczekiwać godnego traktowania w REMIXIE bo to w tym miejscu, a nie innym w danej chwili udziela się jako pracownik i człowiek zarazem. Żałosnym jest więc nazywanie ludzi zwracających uwagę na swoje podstawowe prawa płaczkami. Gdyby zarządzanie zespołem było inne niejeden tekst by się tu nie pojawił. Nie wszyscy to jednak rozumieją.
Podkreślę: Ci ludzie, którzy nie szanują innych SAMI NIE ZNAJĄ SWOJEJ WARTOŚCI, SAMI W SOBIE TAKIEGO POCZUCIA NIE MAJĄ, to jakby kryzys tożsamości. Kryzys, zaciemnienie, ignorancja... Pazerność itp. - o tym już nie wspomnę.


odpowiedz 2010-01-21 15:25:42
(usunięte przez administratora)a czy ktos was zmusza do pracy jak co to sie zwolnijcie zapomnieliscie jak byly zwolnienia jak kazdy sie bal czy to na niego nie padnie ,kto skladal podania sami skladacie a potem takie glupoty piszecie a co do nadgodzin to kazda nadgodzina jest placona .
kawa ciacho i zakalecccc 2010-01-23 00:24:41
(usunięte przez administratora)moge sie załozyć ze do jakiej pracy bys nie poszedł to i tak bedziesz narzekał bo masz taką osobowość,BUNOWAC i siać Teorie chaosu bo jesteś słaby i nie masz mozliwości i odwagi być wyżej, poprostu jesteś na pozycji przegranej.(usunięte przez administratora)
była pracownica 2010-02-09 09:47:40
Współczuję wszystkim którzy tam wciąż pracują...
gość 2010-04-23 22:48:32
była pracownica - 2010-02-09 09:47:40

Współczuję wszystkim którzy tam wciąż pracują...

ja tam pracowałem i mam zamiar dalej isc a wy tak piszecie bo nie jestescie pracy nauczeni zaraz byście chcieli być prezesami (usunięte przez administratora)baletnicy to i rombek przy spudnicy przeszkadza.
luzak 2010-06-08 20:00:06
Praca w remiksie jak każda ma swoją specyfikę. Trzeba stać przy linii montażowej i wykonywać te same czynności przez całą zmianę. Wszędzie znajdą się ludzie odpowiedni do jakiejś roboty. W remiksie też znajdziemy takich którym odpowiada taka pracata i ja mogę to zrozumieć. Ale nie rozumiem ludzi którzy kogoś obrażają za to że ma inne zdanie. Jeśli komuś taka robota odpowiada to niech tam siedzi a jak nie to wystarczy złożyć wypowiedzenie i mieć tę firmę gdzieś. Po co się buntować i psuć sobie zdrowie? Trzeba poszukać czegoś innego i tyle.

Firma jest podwykonawcą większego zakładu z mielca i jej głównym zadaniem jest obniżenie kosztów produkcji.Tylko dlatego została założona w Rakszawie, bo w Mielcu ludzie kosztowali drugie tyle i nikt nie pracowałby tam za taką stawkę. Podstawowymi założeniami są jak największa produkcja i jak najmniejsze wypłaty dla pracowników. Człowiek jest tutaj tylko jednym z środków produkcji. Zdarzały się przypadki, że ludzie przychodzili na 4 rano, ale czekali po kilka godzin bo nie było materiałów. Poważna firma czegoś takiego nie robi. Kierownictwo sprawia wrażenie mało kompetentnego, starają się zmuszać ludzi do pracy w nadgodzinach i jest to chyba jedyna rzecz jaką tutaj robią, bo organizacja pracy jest do bani. Przecież jeżeli ktoś nie chce pracować, to wcale nie musi i w takim wypadku powinien dostać mniejszą wypłatę. W innych firmach tak jest. Tylko problem w tym że w remiksie już mniej nie da się zapłacić...Gdyby dali ludziom zarobić nie byłoby takiej rotacji w zatrudnieniu, ale nie mogą dać zarobić bo wtedy nie byłoby po co robić firmy w Rakszawie. Kiedyś może nadejdzie taki czas, że nikt nie będzie chciał tu pracować. Wtedy przeniosą produkcję dalej na wschód, bo tam będzie taniej.
2
monter007 2010-06-12 09:09:30
(usunięte przez administratora) TAK TAKIE SĄ REALIA PRACU W XXI WIEKU W PREZNIE ROZWIJACEJ SIE FIRMIE JAKA JEST REMIX!!!! Jeśli chcesz tu pracować lub złozyć podanie zastanow sie najpierw czy warto poświecic czas, zdrowie firmie.
anonim 2010-06-23 14:21:26
Czas i zdrowie można poświęcić firmie, ale nie za taką kasę. Wszędzie można wytrzymać, ale potrzebna jest motywacja, a najlepiej motywują pieniądze. Za 10 stówek po prostu nie chce się wstawać w środku nocy i zdychać w upale przy linii. Ale za tyle samo tylko w euro i tygodniowo, bez problemu mogę ryć fasolę czy ogórki przez 12 godzin w pełnym słońcu i jeszcze się z tego cieszyć :)
bbb 2010-09-01 23:20:51
a teraz co ?
zz 2010-09-04 00:56:08
a teraz placz
kk 2010-09-04 01:01:59
ja jestem zdania ze jak komus nie chce sie pracowac to niech siedzi na garczku u mamy
M..... 2010-09-30 17:02:12
Za najniższą krajową? Co by nie robił to i tak będzie siedział, albo na garczku u mamy, albo na barkach opieki społecznej.Za takie pieniądze, jakie wy tam zarabiacie w dzisiejszych czasach człowiek nie jest w stanie wegetować, a co dopiero żyć. Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących, pracowników firmy Remix, a w szczególności linie TALGATE- chyba tak się nazywała. Były pracownik.
bb 2010-09-30 23:33:17
a ile ty zarabiasz.daj namiar to przyjdziemy do ciebie
anonim 2010-10-20 22:08:08
co tam slychac w remixie
SPOŁECZNIK 2010-11-10 10:45:48
REMIX TO(usunięte przez administratora) JAKICH WIELE NA POLSKIM RYNKU.
WYPOWIEDZI BRONIĄCYCH TEGO MIEJSCA PRACY SĄ CELOWO OGRANICZONE, ŻAŁOSNE WIĘC NIE ZAWRACAM SOBIE NIMI GŁOWY.
anonim 2010-12-09 23:08:02
hej spolecznik to gdzie teraz pracujesz ze ci tak dobrze.moze sie przyjmne
KOniec!! 2011-02-21 12:15:50
Wreszcie koniec(usunięte przez administratora)!!!!!
klimax 2015-01-27 23:28:35
szkoda firmy. Jeszcze nie tak dawno temu pracowałem tutaj z kumplem i szczerze muszę przyznać , że ja przynajmniej nie narzekałem. Oczywiście byli ludzie , którym się tutaj dość mocno nie podobało, ale cóż poradzisz. Ile osób tyle opinii o danym miejscu. Gorzej gdy zaczynały być już problemy z kasą w firmie....
jest info 2015-03-29 03:19:22
no to jak jest takie potwierdzenie to chyba nie ma sie co z tym spierać - powiem wam szczerze, ze nie za bardzo rozumiem wszystkich tych mechanizmow jakimi ziala rynek ze jedne firmy upadaja a inne sie utrzymuja. dziwna sprawa. coz - szukamy dalej czegos fajnego moze znajdzie sie wytlumaczenie.....
offy 2016-05-14 20:36:38
Myślę, że w najbliższym czasie możesz spodziewać się czegoś ciekawego, no i sama praca jest ciekawa, legalna a dodatkowo możesz liczyć na jakiś pakiet benefitów
Zostaw swoją opinię o REMIX Sp. z o.o. - Rakszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMIX Sp. z o.o.