MK Centrum

Piotrków Trybunalski

Opinie o MK Centrum

anonim 2011-11-17 11:27:22
a mnie tam na rozmowę zaprosili :)
3
yyy 2011-11-18 16:42:14
A NA JAKIE STANOWISKO ??
jjjj 2012-03-10 11:12:19
ile aut miesiecznie tam sprzedajecie?
4
rm 2012-05-22 12:13:53
widziałem ogłoszenie na kierownika , hce tam iść , ile moge na początek dostać? dzięki za odpowiedz
ja 2013-02-08 20:56:31
rm - 2012-05-22 12:13:53

widziałem ogłoszenie na kierownika , hce tam iść , ile moge na początek dostać? dzięki za odpowiedz
najpierw idź do szkoły, doóczyć się
anonim 2013-08-17 15:59:11
Ale rotacja, co chwila na urzędzie pracy oferty pracy na wszystkie stanowiska, śmiech na sali. Znajoma była na rozmowie to powiedziała, że dno najlepiej na staż i podem następny
1
Cedric 2014-06-30 20:03:21
To przecież możecie odkrecić kaloryfery, to żaden trud, no i trochę nie chce mi sie wierzyć w to rzekome obciążanie pracowników...
jaszczurrrka 2014-11-14 17:18:11
a wiecie może czy teraz mają zapotrzebowanie na mechaników albo podobnych technicznych pracowników? bardzo by mi zależało na pracy w firmie o takiej renomie i tak bardzo ugruntowanej na rynku pozycji. oczywiście od siebie również mogę wiele firmie dać. tylko wiadomo że daje się tyle ile płacą, jakie są stawki u nich>
amak 2014-11-29 01:02:51
Chciałbym zapytać o świadczenia zdrowotne i ubezpieczeniowe...Na jaka umowe pracodawca zatrudnia pracowników?? Jaka jest tez rotacja pracownikow? szukam stałego zajęcia, na dluzszy czas wiec planuje odwiedzic firme i złożyc swoja kandydaturę. napiszcie czy jest sens?
Góral 2014-11-29 16:51:26
Jest to firma z ogromną renomą, odpowiedzialna społecznie, doceniająca pracowników, no i oczywiście firma dla której nie liczą sie wyłącznie pieniądze. Polecam :)
5
Tadeusz 2015-01-28 22:45:22
Góral - faktycznie, nie liczą się pieniądze ale wypłacane pracownikom :)
4
Kaszana 2015-02-01 21:45:59
Brawo dla MK Centrum
Państwowa Inspekcja Pracy 2015-02-07 11:48:42
Praca bez limitu godzin za 1300 -1900 zł
1
Kolo 2015-02-08 19:59:09
Jak tak narzekacie to idźcie gdzie indziej a przekonacie się jak tam jest!
W MK jak wypracujesz to dostaniesz.A u innych dealerów w Piotrkowie niekoniecznie!!! Wiem co piszę.
Byłem Widziałem 2015-02-12 23:14:20
Słuchajcie, MK Centrum się zmieniło na przestrzeni kilku ostatnich lat, rzeczywiście pomijając adekwatność systemu motywacyjnego do wykonywanej pracy, to płacą uczciwie - zawsze tyle ile zarobiłeś, podstawa zawsze w terminie. Ktoś wcześniej pisał o rotacji - jest duża, największą bolączką tej firmy jest to, że tracą cennych pracowników, a było ich kilku. Jakiś czas temu odszedł Adam kierownik Citroena, ostatnio odszedł najbardziej wartościowy człowiek w tej firmie Michał kierownik Hyundaia. Nie wiem jak sobie bez niego poradzą, bo już tam dosyć długo nie pracuję, ale jestem na bieżąco, bo utrzymuję kontakty z byłymi już pracownikami firmy i wiem, że będzie im ciężko. Także powinni pozatrudniać kierowników, żeby nie było bałaganu, ale pewnie tego nie zrobią. W MK Centrum możesz się wiele nauczyć, ale zapomnij o życiu prywatnym. Pracowałem tam ponad rok temu.
6
kolo 2015-03-16 21:01:25
Żeby zarobić niestety trzeba się niekiedy poświęcić i zostać dłużej. Wybór należy do człowieka. W tej chwili są zdrowe zasady. Jeżeli ktoś myśli że wystarczy popracować 8 godzin to się myli. Klienci dyktują warunki gry.
1
Byłem Widziałem 2015-06-18 17:14:28
Niektórzy wracają jak im się nie powiedzie w innym salonie i zachwalają firmę. Stąd te pozytywne opinie. I tylko tacy ludzie będą tam niedługo pracować. Wartościowi nie wracają :)
4
Abar 2015-08-29 16:29:51
Zarobisz tyle ile sam wypracujesz, tu nic za darmo nie ma, a patrząc na ilość i efekty pracy to płacą skąpo
1
morela 2 2015-11-04 09:37:40
morela - pięknie posłodziłaś - obiektywnie rzecz ujmując firma wzbogaciła się na pracownikach - i nie mówię tego w złej wierze. Tak po prostu jest. Rynek jest wymagający więc trzeba szarpać dla siebie. Dla ludzi, którzy chcą przejść życiowe wojsko - polecam. Praca na chwilę - nikt raczej takiej presji nie wytrzyma.

Powtarza, zawsze, że warto iść i się przekonać :)
1
morela 2 2015-12-29 15:26:37
Cóż - tak - zdecydowanie by zyskali - narazie inwestują w pracowników VW,którzy hurtowo do nich przechodzą :) Jakie to różne są koleje losu :)
Hmm podsumuję to tak - umiesz liczyć - licz na siebie :)
morela2 2016-01-11 13:55:04
Jeżeli dają 122 zł za godzinę i to wiesz to raczej nie jestem nikim kto może Ci coś podpowiedzieć bo wiesz już wszystko :)
KLaudiusz 2016-01-22 13:29:13
Tak - to rewelacja!! Bierzcie póki jest :) Satyra to bardzo mocne słowo :)
Kochani bądźcie obiektywni.
Klaudiusz 2016-02-03 14:29:51
Surko - widzę, że nie znasz rynku pracy. O czym Ty mówisz? Lepszego można znaleźć zawsze - tylko trzeba się odważyć i cisnąć. A nie siedzieć tam jak kilku pracowników, którzy są tam od początku bo trochę się zasiedzieli.
Jest tu już wystarczająco dużo trafnych komentarzy.
Artek 2016-02-17 11:09:39
grosik - a ile już pracujesz?
Marta 2016-03-04 11:10:17
Nie liczy się żadne doświadczenie. Trzeba mieć to coś - jak sprzedajesz to zarabias proste. Znam handlowców, którzy nie mają doświadczenia a sprzedają na potęgę bo mają cel i chęci. Znam kilka osób, które tam pracowały ale wyrażają się o tej firmie raczej negatywnie. W tym momencie u każdego prywaciarza jest ciężko. Zdzierają na wszystkim więc zakładajcie swoje działalności :)
1
Marta 2016-03-25 09:59:43
Być a wydawać to dwie różne rzeczy. Prawda Adrianie? :)
Pojęcie trudności jest względne ponieważ jak sam wiesz nie walczymy już teraz z nauką produktu. Walczymy z przekonaniem bardzo świadomego klienta, że nasza marka jest najlepsza. Wymyślamy te wszystkie tricki i podchody żeby wpłynąć na niego i jego podświadomość. Branża motoryzacyjna jest coraz trudniejsza. Skończyły się czasy kiedy to klient z gotówką stoi w salonie i bierze co jest.
A najlepszym sposobem, żeby się przekonać czy Cię przyjmą jest zaaplikowanie tam :) Ale z drugiej strony jak jesteś dobry to zawsze można znaleźć coś lepszego...
Darek 2016-04-04 13:28:59
Hej

Nie wiecie czy w najbliższym czasie nie planują jakichś przyjęć?
Maniek 2016-04-07 13:29:51
Kuba - jednym z większych dilerów Hyundaia :D:D Rozwaliłeś mnie :D:D
3
Luki 2016-05-16 11:19:28
Maniek - dawaj bo też ciekawy jestem :D Widzę, że jest tu kilku specjalistów :)
2
lola 2016-05-28 13:45:24
Atmosfera jest super rodzinna! Można nawet zmienić rodzinę- tak jak to czynią niektórzy handlowcy. Dziewczyny chętne do .....np.pracy
4
lola 2016-06-03 12:22:07
Widzę ze wizjonerka z ciebie siedzisz tam na kamerach ?
1
NewGuy 2016-06-13 17:53:07
Hmmm po chwili pracy stwierdzam, że nie warto :) Rozumiem wszystko ale niestety firma mało rozwojowa - focus na zarobki dla właścicieli.
Odradzam, niestety.
3
janek 2016-07-11 14:31:38
Ja słyszałem, że atmosfera tutaj jest całkiem przyjazna @edfrgh, a to dla mnie zawsze bardzo dobry znak. Ogólnie wychodzę z założenia, że ona również od nas zależy, więc jeśli coś jest z atmosferą nie tak, to nie winię za to pracodawcy. Mimo wszystko - zachęca :)
Zostaw swoją opinię o MK Centrum - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK Centrum