brak logo

ABM Jędraszek

Pabianice

Opinie o ABM Jędraszek

uczciwie przestrzegający 2009-05-16 03:41:06
( usunięte przez administratora ). Koło się zamyka
anonim 2009-05-22 09:03:21
Pewnie negatywne wypowiedzi byłych przedstawicieli ( usunięte przez administratora )
anonim 2 2009-06-04 17:04:50
Ja tam z nimi współpracuje i jest ok.
pracownik 2009-07-10 17:58:03
praca a współpraca do dwie różne rzeczy :) ... ( usunięte przez administratora )
1
rozeznany 2012-11-28 12:55:10
i tu podzielam zdanie, wielki minus w ABM-ie.
anonimowy 2013-10-02 13:41:07
Witam,

atmosfera w firmie jak góra nie ma złych nastrojów i humorków jest ok.
nie można narzekać na ludzi którzy tam pracują, naprawdę świetna współpraca z tymi ludźmi, jeśli chodzi o szefostwo hmm... zleży jaki jest dzień i jakie płatności są do wykonania - duży minus, brak konkretnych ukierunkowań firmy i działa zasada tu i teraz bez żadnej strategii - wielki minus

pensje w firmie są kiepskie ( usunięte przez administratora ) - kolejny minus.
zimna to na przemiennie albo jest ok. albo jest zimno że ciężko się pracuje - nic tylko gorący kubek herbaty pozostaje (nawet nie ma ciepłej wody w co niektórych kranach).

( usunięte przez administratora )

brak dalszych komentarzy - szkoda gadać

anonim 2013-10-13 07:15:26
Zależy czy na Polskę czy na export? około 2000zl bez rewelacji
Andrzej_37 2014-02-22 16:06:42
Poszukują teraz kogoś na stanowisko logistyka, orientuję się ktoś jakie dają warunki nie mówię tu o kasie tylko po prostu o warunkach pracy.
de 2014-03-13 23:16:54
Nie polecam.
2
majli 2014-05-27 13:22:09
Jakieś nowe wieści o jędraszku? Dawno nikt się nie odzywał a potrzebuję informacji. Nie chce iśc w ciemno, pomóżcie!
tupac 2014-05-30 21:08:01
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie, czy ABM jędraszek nie poszukuje przedstawicieli, bo myśle nad zmiana pracy.
mix 2014-11-07 15:53:18
WITAM, ZAKUPIŁEM U ICH PRZEDSTAWICIELA OKNA NIESTETY PO MONTAŻU NA DRUGI DZIEŃ GDZIE BYŁO JASNO BO MONTAŻ TRWAŁ DO 22 W PAŹDZIERNIKU, SPRAWDZIŁEM I RAMY OKIEN SĄ POWGNIATANE NA ROGACH, STAŁO SI TO JAKBY OD PASÓW PODCZAS TRANSPORTU, DAŁEM SPRAWE NA REKLAMACJE CZY WIE KTOŚ JAK PODCHODZĄ DO REKLAMACJI BO FIRMA-DYSTRYBUTOR TO STRASZNY KIBEL. MOŻNA O PODPOWIEDZI?
jeszcze normalna 2014-11-27 20:29:18
nie placi na czas, jest oszustem. znam paru ludzi oszukanych ciagla zmiana handlowcow , sa osaczeni!
lkl 2014-12-01 17:10:32
Hej, jeśli ktoś z was interesuje się firmą ABM Jędraszek to zajrzycie na forum ponieważ jest nowa propozycja pracy. Bardzo interesująca sprawa. Fabryka Okien ABM Jędraszek w Pabianicach poszukuje kandydatów na stanowisko:    Specjalisty d/s obsł...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5672270?keywords=&region=
misch 2015-01-31 21:19:48
pewnie skoro link już nie działa to po ptokach i już kogoś znaleźli na to miejsce, przy takim bezrobociu to nie trudno nikogo znaleźć do pracy, a że ABM Jędraszek ma dobre opinie to tym bardziej szybko rzucili ofertę i szybko znaleźli. A link pewnie jak już znaleźli to wyłączyli żeby więcej osób się nie starało o pracę
dk 2015-10-02 20:12:51
Jeśli ktoś chce być zatrudniony na najniższą krajową a zarabiać niewiele więcej, no i oczywiście nadgodziny i zapierdziel to tylko u Jędraszka he he
tomcio 2015-11-01 15:17:24
jaka płaca taki towar całość produkcji powinna trafiać odrazu na śmietnik
krzysztof 2016-05-30 18:25:11
kiepska firma i kiepska obsługa, zwłaszcza przedstawiciel na śląsku, wysłaliśmy kilka zamówień, co innego nam mówiono co innego dostaliśmy. nie polecam
Kupujący 2016-07-26 10:55:51
Współpracuje z nimi od początku roku i aktualnie jest ok. Okna bez fajerwerków ale sprawdzone rozwiązania, jak coś mają nie sprawdzone to nie puszczają na rynek tak jak robią niektóre firmy i testowanie odbywa się na klientach.... Osobiście uważam, że dobra cena przy dobrej jakości.

Krzysztof jeśli możesz to napisz coś więcej bo tak ogólnikowo to ciężko zrozumieć, gdzie leży problem.
hihi 2016-07-29 15:46:15
No to skoro współpraca z nimi jest dobra @Kupujący to nawet ciekawie to wygląda, bo dbałość o takie szczegół sprawia, ze każda firma będzie opierała się na przyjacielskich stosunkach. Ale jakich zarobków można się spodziewać?
Zostaw swoją opinię o ABM Jędraszek - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABM Jędraszek