brak logo

ABM Jędraszek

Pabianice

Opinie o ABM Jędraszek

uczciwie przestrzegający 2009-05-16 03:41
( usunięte przez administratora ). Koło się zamyka
anonim 2009-05-22 09:03
Pewnie negatywne wypowiedzi byłych przedstawicieli ( usunięte przez administratora )
anonim 2 2009-06-04 17:04
Ja tam z nimi współpracuje i jest ok.
pracownik 2009-07-10 17:58
praca a współpraca do dwie różne rzeczy :) ... ( usunięte przez administratora )
2
rozeznany 2012-11-28 12:55
i tu podzielam zdanie, wielki minus w ABM-ie.
anonimowy 2013-10-02 13:41
Witam,

atmosfera w firmie jak góra nie ma złych nastrojów i humorków jest ok.
nie można narzekać na ludzi którzy tam pracują, naprawdę świetna współpraca z tymi ludźmi, jeśli chodzi o szefostwo hmm... zleży jaki jest dzień i jakie płatności są do wykonania - duży minus, brak konkretnych ukierunkowań firmy i działa zasada tu i teraz bez żadnej strategii - wielki minus

pensje w firmie są kiepskie ( usunięte przez administratora ) - kolejny minus.
zimna to na przemiennie albo jest ok. albo jest zimno że ciężko się pracuje - nic tylko gorący kubek herbaty pozostaje (nawet nie ma ciepłej wody w co niektórych kranach).

( usunięte przez administratora )

brak dalszych komentarzy - szkoda gadać

anonim 2013-10-13 07:15
Zależy czy na Polskę czy na export? około 2000zl bez rewelacji
Andrzej_37 2014-02-22 16:06
Poszukują teraz kogoś na stanowisko logistyka, orientuję się ktoś jakie dają warunki nie mówię tu o kasie tylko po prostu o warunkach pracy.
de 2014-03-13 23:16
Nie polecam.
5
majli 2014-05-27 13:22
Jakieś nowe wieści o jędraszku? Dawno nikt się nie odzywał a potrzebuję informacji. Nie chce iśc w ciemno, pomóżcie!
tupac 2014-05-30 21:08
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie, czy ABM jędraszek nie poszukuje przedstawicieli, bo myśle nad zmiana pracy.
mix 2014-11-07 15:53
WITAM, ZAKUPIŁEM U ICH PRZEDSTAWICIELA OKNA NIESTETY PO MONTAŻU NA DRUGI DZIEŃ GDZIE BYŁO JASNO BO MONTAŻ TRWAŁ DO 22 W PAŹDZIERNIKU, SPRAWDZIŁEM I RAMY OKIEN SĄ POWGNIATANE NA ROGACH, STAŁO SI TO JAKBY OD PASÓW PODCZAS TRANSPORTU, DAŁEM SPRAWE NA REKLAMACJE CZY WIE KTOŚ JAK PODCHODZĄ DO REKLAMACJI BO FIRMA-DYSTRYBUTOR TO STRASZNY KIBEL. MOŻNA O PODPOWIEDZI?
2
jeszcze normalna 2014-11-27 20:29
nie placi na czas, jest oszustem. znam paru ludzi oszukanych ciagla zmiana handlowcow , sa osaczeni!
2
lkl 2014-12-01 17:10
Hej, jeśli ktoś z was interesuje się firmą ABM Jędraszek to zajrzycie na forum ponieważ jest nowa propozycja pracy. Bardzo interesująca sprawa. Fabryka Okien ABM Jędraszek w Pabianicach poszukuje kandydatów na stanowisko:    Specjalisty d/s obsł...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5672270?keywords=&region=
misch 2015-01-31 21:19
pewnie skoro link już nie działa to po ptokach i już kogoś znaleźli na to miejsce, przy takim bezrobociu to nie trudno nikogo znaleźć do pracy, a że ABM Jędraszek ma dobre opinie to tym bardziej szybko rzucili ofertę i szybko znaleźli. A link pewnie jak już znaleźli to wyłączyli żeby więcej osób się nie starało o pracę
dk 2015-10-02 20:12
Jeśli ktoś chce być zatrudniony na najniższą krajową a zarabiać niewiele więcej, no i oczywiście nadgodziny i zapierdziel to tylko u Jędraszka he he
3
tomcio 2015-11-01 15:17
jaka płaca taki towar całość produkcji powinna trafiać odrazu na śmietnik
2
krzysztof 2016-05-30 18:25
kiepska firma i kiepska obsługa, zwłaszcza przedstawiciel na śląsku, wysłaliśmy kilka zamówień, co innego nam mówiono co innego dostaliśmy. nie polecam
2
Kupujący 2016-07-26 10:55
Współpracuje z nimi od początku roku i aktualnie jest ok. Okna bez fajerwerków ale sprawdzone rozwiązania, jak coś mają nie sprawdzone to nie puszczają na rynek tak jak robią niektóre firmy i testowanie odbywa się na klientach.... Osobiście uważam, że dobra cena przy dobrej jakości.

Krzysztof jeśli możesz to napisz coś więcej bo tak ogólnikowo to ciężko zrozumieć, gdzie leży problem.
1
hihi 2016-07-29 15:46
No to skoro współpraca z nimi jest dobra @Kupujący to nawet ciekawie to wygląda, bo dbałość o takie szczegół sprawia, ze każda firma będzie opierała się na przyjacielskich stosunkach. Ale jakich zarobków można się spodziewać?
osesek 2017-02-08 16:02
Ostatnio dali ogloszenie, potrzebuja pracownikow na montaż okien z aluminium, na rozmowie opowiedzialem ze nie mialem z tym wczesniej styczności, kierownik stwierdzial ze nie ma problemu, wszystkiego sie naucze...po dwóch dniach dowiaduje sie ze nie bedzie umowy dla mnie, tak se przyjmuja kilku co tydzień i zwalniaja bez powodu... ja bym nie tracil czasu na taka firmę, nigdzie mnie tak nie potraktowano jak tam
4
Julita 2017-07-22 21:57
@osesek czy firma wytłumaczyła, dlaczego nie podjęto z tobą współpracy? Czy chodziło właśnie o brak doświadczenia. Rynek pracy jest dość konkurencyjny, więc czasami takie sytuacje mają miejsce. Jak zachowano się wobec Ciebie?
Zostaw swoją opinię o ABM Jędraszek - Pabianice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABM Jędraszek