brak logo

RAF Sp.j. Rafał & Janusz Śliwarski

Bielsko-Biała

Opinie o RAF Sp.j. Rafał & Janusz Śliwarski

pano 2012-12-18 20:50:39
Ogólnie nie polecam pracy w tej firmie ze względu na bardzo złe podejście szefostwa do pracownika.
Podejście do pracownika podchodzi pod [usunięte przez administratora] ciągłe krzyki , groźby i wyzywanie to codziennośc. Powoduje to ciągły stres i bardzo utrudnia dobry kontakt z przełożonymi. Wyrażanie swojego zdania zwykle kończy sie stwierdzeniem : Jak ci sie nie podoba to [usunięte przez administratora] Mentalność z przeszłej epoki ludzi którzy nie mają pojęcia o zarządzaniu ludźmi.
1
pracownik 2013-05-27 09:41:02
Nie wiem o czym ty mówisz, pracowałem tam dwa lata i nic takiego nie miało miejsca. Trzeba tylko wykonywać swoje obowiązki. Nie wiem może byłeś problematycznym pracownikiem i nie wykoinywałeś poleceń bo zazwyczaj praca w firmie polega na wykonywaniu poleceń szefa...
Poza tym przyszłym pracownikom tej firmy proponuje nie zwracać uwagi na opinie urażonych dzieciuchów, którzy nie wiedzą jak wygląda prawdziwa praca i nie poznali jakości pracy w korporacjach i duyżych zespołach pracowniczych...
ten 2013-05-28 06:20:22
Zgadzam się z "pracownikiem", trzeba wykonywać swoje obowiązki i tyle, to chyba nic strasznego. Wynagrodzenie zawsze w terminie, bez bawienia sie w jakieś "poza listą płac", 8 godzin pracy. Miła atmosfera i wyrozumiali szefowie.
1
ten 2013-10-05 14:42:55
tylko na umowę o pracę, wynagrodzenie zależy od stanowiska
lb 2013-10-05 15:00:04
Firma, jakich obecnie na rynku mało. Praca 8 godzin, wynagrodzenie zawsze w terminie, bez bawienia się w jakieś "poza listą płac", bardzo dobra atmosfera. Jeżeli ktoś jest zainteresowany poważną pracą to polecam!
WW 2013-11-11 15:00:38
Firma wymagająca świętej cierpliwości do właścicieli. Wypłaty są faktycznie systematycznie wypłacane przed każdym 10-tym. Szefostwo traktuje pracowników jak bydło które można zwyzywać od różnych. Atmosfera w pracy nieprzyjemna. Nadgodziny praktycznie jeżeli są to niepłatne. O wszystko w firmie trzeba się prosić wielokrotnie - bardziej dba się tu o klientów niż o pracowników od których zależy funkcjonowanie firmy. Szefostwo nie rozumie że aby wyciągać zyski z firmy trzeba w nią zainwestować dając ludziom zarobić tak by mieli ochotę w niej pracować. Póki co, to aż żal tu pracować - ale takie firmy trzeba wyssać z pieniędzy i szukać czegoś nowego.
1
WW 2013-11-11 18:13:12
Nic tylko uciekać stąd
1
slav 2013-11-14 09:53:01
CO do dzieciuchów to młodszy szef to urażony dzieciuch - niedowartościowane dziecko które teraz chce pokazać swoją wyższość nad innymi mając firemkę i rządząc ludźmi którymi zatrudnia. Pan (usunięte przez administratora) musi się jeszcze dużo nauczyć a przede wszystkim szanowania drugiego człowieka bo nikt mu od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie odpadł żeby mógł traktować ludzi jak śmieci.
Ale życie jest sprawiedliwe kiedyś przyjdzie "kryska na matyska" i jego dopadnie takie traktowanie. Dzisiaj firma jest a jutro jej nie ma - tak jest teraz na rynku.
slav 2013-11-16 13:33:11
a mimo to już nie pracujesz w tej firmie - czyżby szefostwo ci przeszkadzało? Bo nie uwiężę w gadkę typu "zarobki za niskie"
Pracownik1 2014-02-11 09:04:22
Jak w każdej firmie są lepsze i są gorsze dni. Generalnie atmosfera jest dobra ,zgrany zespół i mili ludzie. Pracuję już jakiś czas i nie narzekam. Wiadomo ,że każdy by chciał sporo zarobić ale na dobrą płacę trzeba też zapracować i zasłużyć.
Praca jest interesująca ,sprzedajemy rzeczy i części ,z których potem tworzone jest praktycznie wszystko co nas otacza ;)
slav 2014-02-27 20:03:48
Takie bzdury może tylko sam właściciel wypisywać - jaki zgrany zespół jak pracuje tu zaledwie +/- 10 osób. Powiem tak na pracę nie można narzekać ale na szefostwo firmy jak najbardziej. W tej firmie jest jeden wielki mobbing. Ludzi nie traktuje się poważnie. Pracodawca na dobrego pracownika też musi sobie zasłużyć. Ponieważ żeby brać trzeba dać najpierw dać drugiemu tak ażeby ludzie czuli że warto się z tą firmą związać na długi czas. Tak jak jest teraz, to ludziom nie zależy pracy tego typu jest multum i jest z czego wybierać.
1
pan specjalista 2015-01-31 15:13:00
ja również rozważam danie temu pracodawcy szansy na zatrudnienie mnie, jednakże jako doświadczony pracownik bran zy oczekuję od RAF Sp.j. Rafał & Janusz Śliwarski minimum 3000 miesięcznie netto, umowę o pracę na czas nieokreślony, zwrot za transport do pracy i kartę multisport, czy ten p[racodawca jest w stanie zapewnić mi takie warunki?
pan żartuje? 2015-02-10 20:46:57
Jeśli na prawdę jesteś człowiekiem z branży to popytaj lepiej ludzi z branży właśnie jak wygląda praca i sytuacja w tej firemce.

Jeśli zrobiłbyś to wcześniej to nie miałbyś ochoty poświęcać nawet minuty na myślenie o pracy dla nich .

Nie ma za co.
ewhgrw 2015-08-18 14:54:16
chyba kpisz
cnc 2016-07-03 22:28:40
Jest ogłoszenie na dth na wlkp. Ktoś może jakieś dane przybliży, na co można liczyć? Jaka podstawa netto? Co to znaczy "zapewniamy bogato wyposażone samochody"? Czy opinie sprzed kilku lat o szefach nadal aktualne? Jak z klientelą z wielkopolski, mają jakąś czy trzeba szukać?
edf 2016-07-07 17:10:16
@cnc hmm wiesz co niestety powiem Ci ze na chwile obecna ofert pracy zandych nie ma rekrutacja najwidoczniej sie u nich skonczyla..chyba ze bardzo Ci zalezy to zawsze mozesz sie z nimi jakos skontaktowac i zapytac np. drogą mailową lub przez telefon..
Zostaw swoją opinię o RAF Sp.j. Rafał & Janusz Śliwarski - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RAF Sp.j. Rafał & Janusz Śliwarski