brak logo

Conhpol-Bis Sp. z o.o.

Stanisław Dolny

Opinie o Conhpol-Bis Sp. z o.o.

xyz 2012-01-11 19:42:24
nie polecam
2
yxz 2012-02-22 20:56:30
prosze o napisanie czegoś wiecej na temat pracy w firmie conhpol jako sprzedawca...dziękuje
mnm 2012-02-22 21:09:15
dlaczego nie polecasz? ile sie tam zarabia?
dzoana 2012-06-17 13:23:04
jest super!!!! pracuje w tej firmie 1,5 roku i jest super ekipa i super szefooo. Ja polecam. Kasa tez wieksza niz najnizsza krajowa i premiowanie tez OK. Jak widzisz ze kartka wisi to wal jak w dym bo warto!!!
XYZ 2013-03-14 09:18:35
Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem. Wiem co piszę...
2
xyz 2013-05-25 15:18:28
Widzę, że znów znalazł się ktoś komu nie wyszkolona "szefowa" zalazła za skórę. Nas jest coraz więcej :) I nie zadowolonych klientów !!! Pozdrawiam XYZ
1
uta 2013-12-11 17:33:22
ja rowniez radze omijać tą firmę!!! (usunięte przez administratora)
2
Alter Ego 2014-09-15 13:30:35
Niestety pracowałam w tej firmie dłuższy czas i z przykrością chciałam napisać negatywną opinie na temat tejże firmy, może i zarobki jak na Polskę są w miarę dobre, jednak na początku pracy wszystko jest piękne i cudowne zarówno ludzie jak i właściciele ale po pewnym czasie widzi się fałszywe i nieszczere twarze oraz nigdy nikt nie powie Ci nic wprost tylko dowiadujesz się od osób 3 coś na swój temat czy sklepu jak funkcjonuje... wieczne groźby i zastraszenia ze strony rzetelnej pani manager, która w dziwny sposób raz jest uprzejma aż do bólu, a z 2 strony wygraża się swoimi mało kompetentnymi zdaniami :/ !! Najgorsza praca w której pracowałam !! NIE POLECAM !!
2
maszina 2014-11-05 10:43:00
Widać że, ktoś tu jest mocno rozgoryczony zwolnieniem, i chce za wszelką cenę się odegrać;/ Jestem pracownikiem firmy Conhpol już od 2 lat, moje koleżanki mają wyższy staż bo 3 i 4,5 roku, i z tego co kojarzę to w innych salonach jest podobnie- więc o tym to świadczy?
Gdyby było tak jak piszesz to w salonach była by ciągła rotacja pracowników, a tak nie jest 
Zarobki jak na Polskie realia pracy są ok., a co do właścicieli i Pani menager to nigdy w tej firmie nie spotkałam się z żadną formą zastraszania tudzież gróźb (!), jeśli jest krytyka to jest ona konstruktywna i wynika z błędów popełnianych przez salon, ale od tego chyba właśnie jest menager.
Ja z cała odpowiedzialnością mogę polecić tego pracodawcę, jako kompetentnego i bardzo „ludzkiego”  (co w dzisiejszych czasach bardzo rzadko się zdarza).


Smutna konkluzja : Polak po złości napisze każdy stek bredni, i wyleje wiadro pomyj, byle by tylko komuś dopiec.
1
stefania 2014-11-06 19:40:50
Ja wyjątkowo polecam tego pracodawcę. Oby inni tak mieli jak ja. Popieram swoją przedmówczynię.
1
Rita 2014-11-15 19:06:15
Również nie polecam pracy w tej firmie...wykorzystywanie pracownika za małe pieniądze .....
3
xxx 2015-10-05 22:52:57
Ja nie zostałam stamtąd zwolniona, ale sama odeszłam po 3 latach. Oczywiście jeśli chodzi o Pani Menager zgodzę się z wcześniejszymi wypowiedziami, że jest ok... ale tylko wtedy kiedy w salonie jest obrót. A jeśli pracuje się w salonie gdzie lokalizacja jest słaba, brak reklamy i duża konkurencja niestety handel nie idzie a wtedy Pani Menager już nie jest taka miła :) A, że firma nie inwestuje w reklame, i jak wiadomo jest producentem obuwia i kilka sklepów obok, który ma dobrą renome ten sam model jest kilkadziesiąt złotych droższy... Pracując w tym mieście, gdzie jest siedziba firmy to można polecić ta pracę natomiast jeśli już w innej części Polski... to jest dramat...
3
atena 2015-10-30 10:47:42
Proszę o informacje ile można zarobić w tym sklepie?
Obiektywna 2016-05-13 17:57:22
Odniose się do Manager, p. M...
Brakuje jej przede wszystkim wykształcenia. Udaje, że zna język angielski,
ale nie potrafi w płynny sposób poprowadzić krótkiego dialogu. Innym zarzuca brak znajomości języka, udając poliglotkę :) Nie piszę tego złośliwie, ale prawdziwie.
Poza tym patrząc na nią odnosi się wrażenie, że dobrze się czuje w towarzystwie rozrywkowych cwaniaków. Wygląd i pewne przyzwyczajenia i zachowania też o czymś świadczą. Dobra rada: zmienić wizerunek!!!!!!!
5
X 2016-06-12 00:00:23
Moja opinia bardzo pozytywna . Właściciele jak i ludzie pracujący w firmie bardzo fajni . Zarobki ok. Atmosfera bardzo miła . Polecam prace w tej firmie.
1
Wilk Morski 2016-07-08 16:20:03
Nierzetelny i nieuczciwy pracodawca! Z dnia na dzień potrafiący zamknąć salon, wcześniej kłamiąc prosto w oczy iż są przenosiny do innego lokalu. Praca za najniższą krajową, bo premie nie osiągalne w przeciętnym sklepie. Szemrana Menager łasa na komplementy lubi donosicielstwo. Dałam rade tylko kilka miesięcy tam pracować... NIE POLECAM!
4
ulaG 2016-07-12 10:01:00
uuuuu ;/ miałam tam składać CV, ale po przeczytaniu tych informacji sobie chyba podaruje ;/ praca za najniższą krajową i takie nastawienie pracodawcy... Ja jednak podziękuje ...
1
maszina 2016-07-22 16:09:20
Niestety jestem zmuszona "odszczekać" moją wcześniejszą pozytywną opinię o tym pracodawcy ;/ po 3 latach nie przedłużyłam umowy i się zwolniłam (z resztą jak pozostał część załogi która pracowała tam po kilka lat). Pierwsze lata były w mojej ocenie bardzo udane, miła atmosfera itp. ale przez ostatni rok Firma Conhpol Elite bardzo się zmieniła, właściciele stopniowo wprowadzają "małe" zmiany które bardzo negatywnie rzutują na zarobki i atmosferę w salonach. Wprowadzenie progu sprzedaży min 60 par (co jest trudnym osiągnięciem nawet u świetnych sprzedawców) do otrzymania jakiekolwiek premii spowodowało ciągłą narastającą negatywną atmosferę, i wyrywanie sobie klientów przez sprzedawców. Sprzedaż indywidualna w najgorszym znaczeniu tego słowa! Ale oczywiście nikt wprost tego nie powie. Oczywiście inne premie też ostały poucinane, tak że w rezultacie pracownik pozostaje z gołą wypłatą (najniższa krajowa- w zależności od salonu i umowy może być trochę więcej- na podwyższki nie ma co liczyć). Pracodawca nierzetelny w stosunku do pracownika, na każdym kroku go oszukującym, np. obiecane premie uznaniowe nie są wypłacane, świadectwa pracy z przekłamaną liczbą wykorzystanych dni urlopowych.
A co do P.Menager M.O. to jej stosunek do pracowników wszystko zależy od obrotów salonu, jak salon przynosi dochody (a mało jest takich) to wszystkim "je z dzióbków" a jak nie, to zaczynają się problemy: dziwne telefony z ukrytymi groźbami zwolnień, insynuacje itp.
Ogólnie pracodawcy nie polecam, bo za taką wypłatę, naprawdę można znaleźć ciekawszą pracę gdzie szanuje się pracownika, a nie wyciska się jak cytrynę!
6
zdziwiona 2016-07-27 08:18:35
To po co Pani siedziała tam 3 lata :)
1
Ewelina 2016-07-28 08:37:46
Pracuje 5 lat w firmie z roczną przerwą na urodzenie dziecka .
...niepokoiłam sie co zastane po powrocie do pracy po trzech miesiącach otrzymałam podwyżkę , i w każdego miesiąca otrzymuje premie . moje kolezanki z innych sklepów również biora wiec @maszina musiałaś byc zwykłym leniem skoro premii nie wyrabiałaś.
dziwie sie ze oni cie wcześniej nie zwolnij
powodzenia

1
Była pracownica 2016-07-31 12:25:40
Byłam pracownikiem tej firmy, więc znam jej funkcjonowanie od wewnątrz.
Zwolniłam się sama.
Niestety pracodawca źle dobiera kadrę zarządzającą (np. menagera M.O)
Ta dziewczyna miała chyba problemy w młodości, bo widać to w jej zachowaniu,
sposobie bycia itd.
Właściciele ze współpracownikami w firmie robią dużo posunięć złych dla pracowników.
Towar, który oferują jest bardzo przeciętnej jakości. Jest to w zasadzie wciskanie klientowi
bubla po znacznie zawyżonej cenie.
Nie polecam. Obiecują złote góry, a pozostaje rozczarowanie
6
misia 2016-08-16 20:29:20
ZAROBKI KATASTROFA!!!
Pracowałam w Conhpol Elite jako pracownik dochodzący (weekendowy), w największy mieście w polsce, i prawda jest taka, że jeśli firma nie inwestuje w reklamę i pozyskiwanie nowych klientów (gazetki i iventy to za mało) to ludzi i utargów nie będzie. Premii nie da się wyrobić, nie dlatego że ktoś jest leniwy, a dlatego że po prostu klientów którzy chcą kupić nieznany im produkt po tak wysokiej cenie jest bardzo mało. 60 par! do premii!- to nie Kazar czy PM.gdzie buty same się sprzedają!
Stawka za godzinę żenująco niska!- tym samym pracodawca pokazuje jak docenia pracownika.
Pogardliwa, obelżywa i pozbawiona szacunku do innych ludzi , menager Maja O. to zdecydowanie najsłabsze ogniwo.
Naprawdę kiepska praca i płaca ;/
6
smoczyca 2016-09-09 23:50:40
Pracuje w Conhpol Elite kilka tygodni i już szukam czegoś innego! Praca z menager Majką to jakaś porażka. Skąd ta osoba na takim stanowisku? Jej praca po znajomości czy rodzina właścicieli? Niby chce być miła, ale widać że to wszystko udawane i nie szczere. Jej gadanie o prywatnych, bardzo intymnych rzeczach to już naprawdę duża przesada. Strasznie zrazila mnie swoja postawa do tej pracy, tak bardzo, że już roznosze Cv po innych firmach. Praca i zarobki w salonie tez nie taka kolorowa jak było mi przedstawione na rozmowie przed zatrudnieniem, koleżanka odradzala mi tu pracę, ale na gwałt potrzebowalam czegoś wiec przyjęłam- teraz żałuję. Po prostu "sklepowa prostytucja"!
3
Pozytywna 2016-09-11 19:33:42
Jestem od kilku lat pracownikiem tej firmy i nie ma zamiaru szukać nowej . Praca spokojna nie stresowa , atmosfera bardzo dobra. Właściciele jak i Pani manager bardzo normalni . Zarobki dobre a szczególnie premie, no i umowa o prace !!!!!! Załoga na salonie rewelacyjna . A asortyment piękny . Polecam z pełna odpowiedzialnością.
1
Anusiaaa 2016-09-11 20:35:03
Pracowałam w tej firmie niecały rok i zrezygnowałam ponieważ zmieniałam miejsce zamieszkania . Bardzo żałuje !!! Praca , płaca , premie dobre. Dzięki Pani M.O otrzymałam kilka razy premie uznaniowa i bardzo miłe podziękowania za dobrze wykonywana prace. Mam nadzieje ,ze kiedyś otworzą sklep w Częstochowie . Napewno złoże tam CV.
1
Czarnula 2016-09-12 21:45:05
Spokojna , bezstresowa praca. Dowodem jest 4-rok pracy w tej Firmie. Umowa o prace i terminowe wynagrodzenie + premia każdego miesiąca.
1
Vava 2016-09-15 23:03:16
Polecam !!! Pozytywna firma!!!
1
negatywna 2016-09-16 17:06:49
Niektore z was sie rozpisuja jaka to menager Majka jest w porzadku, jak docenia pracownikow, jaka jest mila itp. A mi w stosunku do niej "zapalilo" sie czerwone swiatlo gdy podczas jednego ze szkolen na parkingu hotelowym uderzyla w inne auto, uszkodzajac je. Niestety nie potrafila zachowac sie odpowiadzialnie i profesjonalnie, tylko odjechala, bez zadnej informacji dla kierowcy uszkodzonego samochodu. Pokazujac tym samym swoja prawdziwa twarz ;/ Wspomniala rowniez, iz podobna sytuacje miala z rowerzysta!!! Kazda z Nas juz wtedy wyrobila sobie opinie na jej temat ;/
A co do umow o prace i wynagrodzenia w terminie- to zadna rewelacja- zawsze tak mialam w innych firmach, a oni sie tym chlubia jak by bylo czym.
3
kawa 2016-10-13 13:32:01
O! w końcu ktoś napisał prawdę o tej firmie i o Majce! Byłam pracownikiem niedawno zlikwidowanego salonu, salon został zamknięty z dnia na dzień, zero informacji o przyczynach takiej decyzji. Zero choćby współczucia czy zrozumienia dla pracownika który nagle pozostaje bez pracy i środków do życia , pracownicy zostali potraktowani jak zwykłe śmieci. Nawet słowa dziękuje nie usłyszałyśmy za tyle miesięcy pracy.
A co do menager Majki O. to niestety wszystkie negatywne komentarze są w mojej ocenie prawdziwe. Zawsze kojarzyła mi się z osobą która po trupach idzie do celu, wiec informacja że uciekła z miejsca wypadku wcale mnie nie dziwi- to bardzo w jej stylu. Mało tego podczas licznych wizytacji jej stosunek do męża włąścicielki był co najmniej dziwny, moim zdaniem tak nie powinna wyglądać relacja pracodawca- menager. Jakieś dziwne z jej strony mrugania oczkami i uśmieszki- zachowanie menager było potem szeroko komentowane przez pracowników. No cóż brak jej profesjonalizmu ;/
4
Zostaw swoją opinię o Conhpol-Bis Sp. z o.o. - Stanisław Dolny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Conhpol-Bis Sp. z o.o.