brak logo

efinor

Florø

Opinie o efinor

spawacz 2009-05-05 11:11
własnie ta firma poszukuje ludzi do pracy, jak na razie dużo obiecują ale po tym co czytam to chyba niewiele z tego jest prawdą. Pytanie do ludzi którzy tam pracują albo pracowali - dostaliście umowe po polsku?? bo coś oni kręcą.. no chcą mnie ze wszystkimi uprawnieniami zatrudnić jako niewykwalifikowanego - o co chodzi?? Poza tym słyszałem że niby to jest norweska firma ale żądza tam jacyś bezmuzgowi polacy - ktoś jest w stanie mi to wyjasnic?? Pozdro
2009-05-21 18:25
podczas mojej pracy w firmie EFINOR atmosfera była stresująca i było wiele niedomówień z strony biura natomiast ludzie pracujący wraz ze mną stwarzają miłą i radosną atmosferę i wykonują solidną prace .
anonim 2009-05-30 18:15
siemnko a jak tam z kasą właśnie mnie kumpel tam wkręcił ipo waszych opiniach nie wiem czy się tam pakować.napiszcie ile mniej więcej na ręke i czy są wypłacalni??????
wiatr30 2009-06-02 18:28
mam pytanko moze ktos wyjasnic co sie dzieje we floro,pracowalem w skanpolu,firma padła i ponoc efinor ma przejac ludzi wlasnie ze skanpolu.dzwonie ale nikt nic niewie.jak ma ktos jakies namiary na efinor nr tel,bylbym wdzieczny.
packard1129 2013-03-06 08:19
witam a pracujesz tam jeszcze
tore nondal 2013-10-06 21:26
Pracuje tam ktoś??
tore 2013-12-05 18:49
firma norweska, za bilet płacisz sam ale zakwaterowanie dają. ogólnie pr odawca dobry, godny polecenia
1
dzon 2013-12-13 11:48
nikogo nie polecam do tej firmy sam tam pracowalem
tore nondal 2013-12-31 22:47
Tragedia, nierzetelna firma. ściagaja do siebie, obiecuja bóg wie co i lipa. Generalnie wydałem 2 kpln i tylko sobie fiordy poogladalem, marna to pociecha bo widziałem ich juz duzo.
3
monter30 2014-01-22 10:13
Pracuje się dobrze, wypłata zawsze na czas. Nie ma niedomówień. Ale na początku jest selekcja i nie każdy zostaje na stałe. Ja już mam ten etap za sobą.
1
bruno 2015-02-17 03:36
oczywiście wiele do tej pory się nie zmieniło. W dalszym ciągu najważniejszą rzeczą jest to jak długo i pzede wszystkim jak wydajnie się pracuje. Znam osoby które wyjeżdżały z efinorem i potrafiły przywozić z takich wojaży naprawdę duże pieniądze. Ale byli też Ci bardziej leniwi... i tym ich przygody nie zazdroszcze
welder 2015-04-02 14:22
Co słychać w efinor??maja teraz jakąś prace dla spawaczy??
ala 2016-05-14 12:20
a wiecie czy można u nich w hotelach robotę teraz złapać?
Zostaw swoją opinię o efinor - Florø
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie efinor