logo Agencja Ochrony

Agencja Ochrony "JUWENTUS"

Bydgoszcz

Opinie o Agencja Ochrony "JUWENTUS"

roman 2013-06-22 16:11
Panowie jeśli to prawda zgłoście do państwowej inspekcji pracy i do sadu pracy, przy jakikolwiek związkach zawodowych są prawnicy udziela pomocy prawnej bez płatnie. Powodzenia.
2013-09-25 19:31
Wityam,

Ja pracuje w Juwentusie już 5lat i nie powiem złego slowo o tej firmie .
Kadra Menedzerska na wysokim poziomie .
3
hjundaj 2013-09-26 06:25
możesz powiedzieć jak ze stałością zleceń? Cały czas są obiekty do obsadzenia, jeżeli ktoś chciałby sobie dorobić?
1
YONY 2013-11-14 21:56
W TAK DOBREJ FIRMIE JESZCZE NIE PRACOWALEM A PRZEPRACOWALEM WIELE LAT W ROZNYCH FIRMACH OCHRONIARSKICH I NIE PRAWDA JEST ZE JEST NIE WYPLACALNA MOZE MARCEPANOW NIEMA ALE JAK KTOS MA ASPIRACJE NA BOG WIE KOGO TO NIECH TAM STARTUJE A NIE NA CIECIA;A FRAJEREM JEST TEN KTO WYPISUJE TAKIE PIERDOLY W INTERNECIE BO ZYCIE MOZE CIE KIEDYS NAPRAWDE SKRZYWDZIC!!!!!!!!!!!
1
krzyś 2014-02-13 19:35
Dobrze słyszeć, że juwentus jest wypłacalny, bo w tej branży o to czasami trudno, dzięki za opinie, ciekawe, czy nadal idzie zarobić 2000 netto.
1
nowy 2014-08-31 19:16
HEJ ! A CZY KTOŚ MOŻE WYPOWIEDZIEĆ SIĘ NA TEMAT ŁÓDZKIEGO JUWENTUSA ? CHCIAŁBYM TAM POPRACOWAĆ JAKO KOORDYNATOR. DOŚWIADCZENIE MAM. DZIĘKI ZA OPINIE
1
radek 2014-10-21 12:45
najlepiej to chyba zgłosić się do jakieś łódzkiej grupy o tym, bo tutaj chyba ogólne sa opinie, jak myśle ,ze jak na koordynatora chcesz to całkiem spoko, a jak masz dośwoadczenie to pewnie Cię przyjmą, Mnie jeszcze zastanawiają stawki jakie są, czy można zarobić wlaśnie te 2 tys czy da rade więcej też.
raww 2015-01-14 17:04
Witam, może ktoś napisać jak obecnie płaci Juwentus? Pytam, bo to jednak jedna z największych agencji ochrony, to i zakładam, że tragicznie nie jest. Od poczatku stycznia poszła w górę także minimalna krajowa, także może i tutaj były podwyżki. W ogóle proponują często umowy o prace, czy trzeba nastawiać się na zlecenie?
1
WERA 2015-01-27 11:39
PRACUJE W FIRMIE JUWENTUS W BYDGOSZCZY I OD NIKOGO NIE SŁYSZAŁAM ZE NIEMIAŁ ZAPŁACONE ZA PRZEPRACOWANE GODZINY A WYNAGRODZENIE ZA PRACE JEST PŁACONE POD KONIEC KAZDEGO MIESIĄCA
tomek 2015-02-04 12:23
no właśnie mnie ten temat finansowy bardzo interesuje. Wiadomo, ze w branży ochroniarskiej, takiej jaką zajmuje się juwentus nie ma co liczyć na jakieś złote dukaty, ale fakt faktem, że wypłacają na czas. NA tym forum pojawiło się wiele opinii, ale wydaje mi się, że to są bzdury jakieś tak jak pisze kolezanka wyżej.
żuro 2015-02-24 02:00
nie no to , że kasa jest wypłacana na czas to już chyba ustaliliśmy bo większość ludzi to rzeczywiście przyznawała. Może jeszcze jakieś info na temat tego na jakiej wielkości wynagrodzenie można liczyć co ? bo wydaje mi się , że akurat w branży ochroniarskiej Juwentus płaci stosunkowo dobrze swoim ludziom
bolek 2015-03-10 11:14
no niesttey w branży ochroniarskiej ciężko jest o jakąś super stawką moim zdaniem, dlatego można tam spokojnie pracować nie mając jakiegoś super wyksztacłecnia. Ale ile konkretnie płaci rta agencja ochrony Juwentus to nie wiem, moim znajomi tylko mówią, podobnie jak Ty @żuro, że stawkę akurat tu mają naprawdę konkurencyjną
kicia25 2015-11-26 12:26
witam a ktos zna opinie juventus na giebni
bagos 2015-12-09 02:02
Wydaje mi sie, że wszędzie wszystko wygląda podobnie, oczywiście wiele zależy od kierownictwa czy też koordynatorów, no ale ogólnie pieniądze są niezłe jak na takie stanowisko.
kolo 2016-02-23 13:14
ale kurcze już chyba nie szukają nikogo na pracownika ochrony - jak ktoś z was szuka pracy to niech zajrzy na inne wątki bo na pewno gowork wstawia swieże ofert na bieżąco
we don't run 2016-02-28 21:30
Na pewno umowy są uczciwe i nie ma co narzekać, bo trzeba zobaczyć ile jest ludzi zatrudnionych i nawet nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Przecież są pewnie jakieś socjale.
yajksl 2016-03-05 20:55
ta agencja ochrny jest całkiem dobrze znana, wydaje mi się, ze jednak mozna u nich zaorbić ponad 4000 zł ale jako kierownik ochrony fizycznej, tak jest w ofercie.
34r5 2016-03-08 19:53
oo no pewnie ze na stanowisku kierownicznym to jest szansa na to zeby zarobic jakos tak ponad 4 tysiace plus do tego dojda pewnie jakies premie i podwtzki
świetnie 2016-04-11 21:17
Super, że zarobki są u nich na poziomie 4 tysięcy złotych. Nie ukywam, że taka stawka jest dość wystarczająca, żeby utrzymać siebie i swoją rodzinę, zwłaszcza, że i tak jest dodatkowo szansa na odpowiednie awanse. Ale czy wypłata jest na czas? Pozdrawiam
18 2016-08-04 20:15
Zastanawiam się czy oferta pracy na pracownika ochrony w Katowicach jest wciąż aktualna, wiecie może? Na pewno jest szansa na to, zeby znaleźć u nich stabilne zatrudnienie, bo w końcu ważne jest to, że wypłata jest u nich terminowa. To dobry znak na to co się dzieje.
Jhony :) 2017-03-20 13:28
KICIA25 Pracowałem na Giebni fajna Praca i mili ludzie płatności na czas co do godzin i dni pracy zależne od stanowska lipa z dojazdem jeśli nie masz Auta i uważaj na dowódcę zmiany Karolinę jeśli nadal pracuje :) A Rafał dowódca również Równy gość :)
Jhony :) 2017-03-20 13:28
KICIA25 Pracowałem na Giebni fajna Praca i mili ludzie płatności na czas co do godzin i dni pracy zależne od stanowska lipa z dojazdem jeśli nie masz Auta i uważaj na dowódcę zmiany Karolinę jeśli nadal pracuje :) A Rafał dowódca również Równy gość :)
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony "JUWENTUS" - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony "JUWENTUS"