brak logo

DATACOMP SP. Z O.O.

Kraków

Opinie o DATACOMP SP. Z O.O.

paweł 2012-06-02 09:46:17
Wie ktoś coś więcej na temat tej firmy??
pracownik 2012-09-28 17:05:06
nie polecam, odgórne przyzwolenie na brak szacunku(usunięte przez administratora)dla uczciwego pracownika. Niby z zewnątrz ładnie, a od środka z czasem coraz gorzej
3
były pracownik 2012-10-06 00:11:23
Firma ta charakteryzuje się tym: zatrudnić studenta, wycisnąć ile się da, a jak się stawia to droga wolna. Szkolenia raczej sporadyczne lub samo-szkolenie we własnym zakresie i itd i itp...... Szefowie jak ognia unikają rozmów na trudne i mało popularne tematy - chowając je pod dywanik...
3
nie polecam 2015-04-10 16:05:32
pamiętam tę "pożal się Boże" firemkę. Wycisnąć pracownika jak tylko się da a w zamian - umowa o pracę jest, ale na najniższą krajową a reszta oczywiście do ręki "spod stołu". Na szczęście długo tam nie zabawiłem. Odradzam.
4
pracownik 2016-03-04 00:07:20
Szkoda gadać, najniższa krajowa + reszta spod stołu(fakt faktem, że ostatniego zawsze pieniążki były). Wymagania z miesiąc na miesiąc coraz większe co nie odbija się na zarobki. Ludzie ok, ale nie Prezesi - brak doceniania pracownika, na koniec wychodzi przy "rozstaniu" jakie mają poważanie o Tobie.
Ogólnie nie polecam jeśli ktoś myśli o dłuższej perspektywie współpracy.
3
Disgusted 2016-03-29 21:14:58
Lipa, ludzie uciekają - dla Szefostwa liczą się tylko zarobki(nie dbają o pracowników, a dobry pracownik to doceniany pracownik). Firmie brak inwestycji, ciągnie na jakiś starych produktach ale nie wiadomo ile jeszcze...
Co do pracowników to różnie bywa jedni pracują sumiennie a drudzy olewają(na końcu Ci drudzy i tak lepiej wychodzą).
W każdym razie porównując do wcześniejszej pracy i obecnej to Datacomp słabo wypada.
Każda wcześniejsza opinia to prawda, ale pewnie nikt nie uwierzy jak nie zobaczy albowiem błogosławieni Ci którzy uwierzą a nie zobaczą ;)
Polecić "firmę" mogę hmmmmmmm nikomu.
2
IT 2016-04-05 22:58:28
Sprawiedliwie wypowiedzieć się mogę na temat działu IT(5 lat stażu), dzięki temu że firma jest partnerem Microsoftu ma dostęp do różnorakiego oprogramowania, nowości itp, które wdraża w środowisko produkcyjne i softwarowo idzie z duchem czasu(zarówno oprogramowanie serwerowe jak i klienckie).
* stabilna praca,
* terminowość wypłat,
* możliwość rozwoju(dostęp do kursów, szkoleń) - dużo z tych rzeczy poza godzinami pracy, ze względu na obowiązki codzienne
* ogólnie atmosfera na +
4
hjup 2016-05-21 11:06:23
@IT takie firmy powinny byuc wszędzie - że ludziepo prostu sa w stanie godnie żyć, nie muszą się praca stresować (atmosfera) i wynagrodzenie jest w terminie. Szukają teraz Sprzedawcy Oprogramowania do kosztorysowania robót budowlanych do Krakowa. :-)
1
Zostaw swoją opinię o DATACOMP SP. Z O.O. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DATACOMP SP. Z O.O.