brak logo

omni

London

Opinie o omni

gegeege 2009-08-04 11:53:35
Agencja Omni która oferuje prace w londynie w hotelach oszukuje ludzi, nie wypłaca pieniędzy,płaci poniżej najniższej krajowej czyli 5.73 funta za godzinę.jednym słowem[usunięte przez moderatora] którzy żerują na ciężko pracujących ludziach!!!!
1
adam 2010-05-01 07:46:03
Podzielam opinie omni[usunięte przez moderatora]omijajcie ta agencje z dalek,oszukuja na wszystkim jednym slowem [usunięte przez moderatora]
Aga 2010-05-06 10:00:01
Tez korzystalam z tej agencji.To jest najgorsza agencja[usunięte przez moderatora] w jakiej w zyciu korzystalam.Oszukuja na wszystkim.Najgorsza jest polka ktora tam pracuje o imieniu i[usunięte przez moderatora],omijajcie ja z daleka.
anonim 2010-05-06 14:53:13
Zdecydowanie nie polecam agencji pracy omni na hammersmith!!!!
Tomek 2010-06-27 10:32:43
Rowniez zdecydowanie nie polecam
ania 2010-08-14 12:25:55
Najgorsza agencja w londynie.Po prostu dno
izabela 2010-10-16 14:37:20
[usunięte przez moderatora]ja pracowalam dla nich ponad rok, poniewaz kupili od hotelu housekeeping, bylam supervizorem, jak zachorowalam , zabralo mnie pogotowie, pozniej leczylam sie u lekarza nie zaplacili mi za chorobowe mimo , ze moj kontrakt byl kontynuacja z hotelu i mialam full time, chce ich jak najbardziej zbesztac z blotem , chociaz to malo powiedziane!!!!!!!!!!!!1
anonim 2011-02-08 12:56:24
adam - 2010-05-01 07:46:03

Podzielam opinie omni to banda[usunięte przez moderatora]omijajcie ta agencje z dalek,oszukuja na wszystkim jednym slowem banda [usunięte przez moderatora]i

Zgadzam sie ze wszystkimi[usunięte przez moderatora] tyle co moge o nich powiedziec! Trzymajcie sie od nich z daleka!!!
Oszukane Polki 2011-09-15 01:34:39
Dokładnie zdecydowanie nie polecamy tej agencji,niby mieli płacić na godzinę a tu nagle od pokoju jedyne 2,73 funta,stawka głodowa a umowy do rąk nie można dostać.JEDNA WIELKA BANDA[usunięte przez moderatora]ŻERUJĄCA NA CIĘŻKO PRACUJĄCYCH LUDZIACH!!!!!!!!!!!!!!POLAK POLAKA OSKUBIE PORAŻKA
pępek 2014-03-05 20:28:34
@slavio to, że płacą te 1,5 stawki za święta to chyba normalka. Gdzieś w Londynie płacą niby inaczej?
viking 2014-04-24 18:29:32
żle 1,5 stawki/ to idż do Neway International-nocki,świeta,nocki,sylwester płaca cały czas taka sama ,na reke 5 z groszami
tomek 2014-10-22 15:07:17
ja pracowalem w roznych agencjach ale omni jest po prostu tragiczna,niekompetentni ludzie,nieplaca pieniedze a zaplacie za holiday zapomnijcie,zlodzieje i tyle
adrian 2014-10-30 19:16:31
Agencja najgorsza w jakiej bylem
Ola 2015-12-14 16:41:22
a wiec drodzy frumowicze.. zauwazylam, ze kilka osob zastanawialo sie, czy ogolna opinia o tej agencji nadal nadal jest tak negatywna. Potwierdzam, trzymajcie sie jak najdalej od tej c...ej agencji. maja tam jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i po prostu wykorzystuja tania sile robocza. Co wiecej, nie daja kopii umowy do reki, placa zaczyna sie od godziny w ktorej kelner badz kelnerka wpisze lub wypisze sie z listy, a nie w zakresie godzin ktore oni podaja w wiadomosci. Nie ma w tym biurze jednej osoby, ktora przekazalaby informacje w zrozumialy i przejrzysty sposob. Jeszcze po pracowaniu przez 2 dni dla tych s.....w mam teraz dylemat, czy racza wyplacic mi pieniadze, nawet jesli oddam im stroj czy tez nie...
Do osoby powyzej.. pojebalo Cie.. nie zachecaj nikogo, nawet najgorszego wroga do aplikowania do tej burdelu.. oddzwonia do Ciebie po 12 godzinach i nawet nie zapytaja grzecznie czy bylabys zainteresowana tylko powiedza, ze masz NATYCHMIAST przyjechac.. potem zaplata za przepracowane godziny niestety nie jest taka natychmiastowa.
Ola 2015-12-14 16:41:38
a wiec drodzy frumowicze.. zauwazylam, ze kilka osob zastanawialo sie, czy ogolna opinia o tej agencji nadal nadal jest tak negatywna. Potwierdzam, trzymajcie sie jak najdalej od tej c...ej agencji. maja tam jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i po prostu wykorzystuja tania sile robocza. Co wiecej, nie daja kopii umowy do reki, placa zaczyna sie od godziny w ktorej kelner badz kelnerka wpisze lub wypisze sie z listy, a nie w zakresie godzin ktore oni podaja w wiadomosci. Nie ma w tym biurze jednej osoby, ktora przekazalaby informacje w zrozumialy i przejrzysty sposob. Jeszcze po pracowaniu przez 2 dni dla tych s.....w mam teraz dylemat, czy racza wyplacic mi pieniadze, nawet jesli oddam im stroj czy tez nie...
Do osoby powyzej.. pojebalo Cie.. nie zachecaj nikogo, nawet najgorszego wroga do aplikowania do tej burdelu.. oddzwonia do Ciebie po 12 godzinach i nawet nie zapytaja grzecznie czy bylabys zainteresowana tylko powiedza, ze masz NATYCHMIAST przyjechac.. potem zaplata za przepracowane godziny niestety nie jest taka natychmiastowa.
igorrro 2016-05-12 12:08:44
zwłaszcza, że ciężko jest się chyba do nich osobiście zgłosić. Nie widziałem ich strony www nigdzie.
Zostaw swoją opinię o omni - London
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie omni