brak logo

Brilux

Warszawa

Opinie o Brilux

anonim 2008-11-14 11:57:54
Byłam u nich ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej - mocno wkraczają w sferę prywatną
anonim 2009-04-27 00:22:00
nie polecam, wygrałem z nimi ale nie o to chodziło, tylko o kase i honor
miki 2009-06-29 15:25:03
nie polecasz czego? pracy tam czy jak?
chodzi oczwysicie o briluxa od lamp,tak?
to daj cos wiecej od siebie-co robiles-jak ludzie-jakie ewent.zarobki-ja sie nastawiam na stanowisko "exportera" u nich i sam juz nie wiem co i jak.
z gory dz
kandydat 2009-06-29 15:41:14
Szukam, też jakichś informacji i widzę na forach same ogólniki, osób które szukają pracy w myśl ''czy się siedzi, czy się leży 10zł się należy'' Życzę im powodzenia a Wam nie patrzenia na innych...
kandydat 2009-07-06 12:16:50
Na wstępie chciałbym przeprosic tych którzy mogli poczuc się dotknięci moim wcześniejszym wpisem...

Po drugie oddaję honor i rację osobom wpisującym krytyczne opinie szefostwu firmy.

Oto moja historia:
Na pierwszą rozmowę jechałem ponad 300 km do Warszawy gdzie odbyłem rozmowę z kierownikiem i dyrektorem, osobami znającymi rynek, wymagania itd. Z rozmowy rzeczowej, merytorycznej byłem zadowolony i zostałem następnego dnia powiadomiony iż mam przyjechac na spotkanie w okolice Płocka (następne 300km) z Prezesem. (tu dokonałem wcześniejszego wpisu) Zostałem poinformowany, że prezes jest osobą konkretną, że rozmowa będzie trwac około 5 min i po niej jest natychmiastowa decyzja. Na początku zamiast prezesa zjawiła się jakaś pani dyrektor, która nawet się nie przedstawiła !!! poinformowała że prezes jest zejęty i zaczęła się rozmowa. "rozmowa" prowadziła do nikąd, kobieta nie wiedziała o co pytac, jak prowadzic rozmowę i często zapadała głucha cisza...
Po około 20 min pojawił się PREZES, ubrany w koszulkę polo, rozwalił się na krześle i przez godz, udowadniał mi że nie nadaję się do pracy... Autentycznie, no koszmar. Nie interesowało go co mogę zaoferowac firmie, co może ona zyskac zatrudnijąc mnie.
Jak pomyśle ile czasu, pieniedzy zmarnowałem na Tą firmę, to zastanawiam się czy rzeczywiście nie jestem frajerem :(
ps. chyba też będę brał poważniej wypowiadających się na forach użytkowników
insider 2009-12-23 14:25:56
Chciałbym przestrzec wszystkich kandydatów przed tą firmą. Firma jest typowym drapieżcą usiłujacym wykorzystać wiedzę i zdolności ludzi do własnego rozwoju. Niestety nie istnieje tam żadna polityka szkoleń i rozwoju pracowników. Decyzje są podejmowane jednoosobowo przez Prezesa oraz jednoosobowo przez jego żonę. Decyje te wzajemnie sie wykluczają, więc pracownicy nie wiedzą co jest grane. Wkraczanie w sferę prywatną jest nagminne, ponieważ robi to małżonka prezesa, która nigdy nie przedstawia się podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
A teraz najważniejsze punkty:

1) wypłaty są zawsze opóźnione mimo, że firma ma pieniądze,
2) rotacja pracowników wynosi ok. 40% rocznie (gdy rotacja przekracza 10% rocznie, to znak, że firma jest niestabilna)
3) agresywna polityka wynagrodzeń - tzn. płacą najmniej w branży,
4) nie szkolą pracowników,
5) poza prezesem, jego żoną i jeszcze dwoma ludźmi nie ma nikogo kto pracowałby dłużej niż 3 lata
ewa 2010-01-24 18:20:27
Ja także byłam na rozmowie. Na prawdę szkoda czasu, ponieważ sama rozmowa nie byla merytoryczna a jej trwania .... ))
Szefowie bardzo sfrustrowani. Na dłuższa metę nie mozna z takimi pracodawcami którzy maja problemy osobowosciowe pracować. Zastanowcie sie więc zanim podejmiecie decyzję..))
ona 2010-08-16 12:46:27
Dlaczego nagle znikają wypowiedzi dotyczące tejże firmy???
eldorado 2010-09-03 18:34:34
jak znikają, poprostu traca termin przydatności i są nieaktualne- nie wiesz tego?
any 2010-09-04 11:47:52
Najlepsze są władze spółki mąż, żona , syn i ich fryzjerka.
Reszta uciekła w popłochu.
Buhahahaha
żak 2010-10-11 11:43:01
Firma krzak byłam na rozmowie w w sprawi pracy na Menadżerkę , podczas oczekiwania słyszałam jak pracownicy rozmawiali między sobą że dziś kolejnego zwolnili , po rozmowie z właścicielką nieżałuję że tam nieposzłam , w dodatku na to stanowisko i 2500 bruttto to śmieszne a zwłaszcza w tej branży
nie z czasownikami piszemy osobno 2010-10-16 23:03:36
Pomijając zawartość merytoryczną wypowiedzi mam zasadniczą uwagę do ,,Menedżerki";

Jeżeli nie popracujesz nad poprawną polszczyzną to kwota 2500 pln brutto moze się okazać dla Ciebie wartością szczytową.
1
anonim 2011-05-25 20:28:20
witam,

zamierzam zlozyc Cv do tej firmy w odpowiedzi na ponizsze ogloszenie:
(usunięte przez administratora)
Prosze osoby ktore mialy/maja doswiadczenia w tej firmie o konstruktywne opinie.
Wiem ze okolo 7 miesiecy temu takze szukali osoby na to stanowisko, ciekawi mnie co sie stalo ze ponownie szukaja, a moze od tego czasu nikogo nie znalezli i ponawiaja ogloszenie.

Prosze takze o informacje o przyblizonym wynagrodzeniu jakie mozna uzyskac na tym stanowisku w tej frmie oraz ewentualnym uposazeniu dodatkowym (auto, tel, itd)

Dziekuje za wszystkie informacje.
Pozdrawiam
nowy
lol 2011-06-10 22:57:46
Przerób informatyków mają jak w kompostowni.
Zadbaj aby przed rozpoczęciem pracy mieć podpisaną umowę i przekazane narzędzia bo potem nic nie dostaniesz. Powodzenia
anonim 2011-06-17 10:20:30
i jak tam starania na to stanowisko kierownicze w IT bo nie ukrywam że też jestem zainteresowany i może coś więcej napiszecie o tej firmie i tym dziale, czemu jest taki \"przemiał\" w tej komórce ?
XXX 2011-08-25 08:49:33
Niestety mogę potwierdzić negatywne opinie o firmie Brilux ( Brilum)
Brak szkoleń, systemów premiowych, motywacyjnych, całego szeroko rozumianego pojęcia zaplecza socjalnego w firmie to jedno.
Kwestią istotną jest Zarząd spółki - prezes oraz jego małżonka, totalnie sfrustrowana i emocjonalnie niedowartościowana kobieta. Sprzeczne decyzje, destabilizacja pracy, mogę nawet pokusić się o mobbing.
W biurze zamontowane są ukryte kamery, w regulaminie pracy nic o nich nie ma, podgląd jest on line.
System pomiaru pracy jest ustawiony nie prawidłowo. Czas jest przesunięty, w konsekwencji 90% pracowników ma nagminne spóźnienia, kilkuminutowe, do pracy a co za tym idzie brak regulaminowej premii, która jest składową tzw. podstawy w umowie.
Zarobki poniżej minimum rynku, do tego wypłacane z opóźnieniem.
Rotacja pracowników bardzo wysoka.
"Przeludnienie" w niektórych działach.
To podstawowe zarzuty jakie można postawić tej firmie.
Na koniec dodam jeden wniosek:
- chcesz iść do nich do pracy, zadbaj byś umowę dostał przed podjęciem zatrudnienia, potem będzie już ciężko a po jej otrzymaniu możesz się zdziwić kwotą zarobków - to taki standard postępowania.
ex-briluksowiec 2011-09-20 00:25:58
Witajcie,

Minęło już kilkadziesiąt miesięcy, odkąd się pożegnałem z Briluxem, więc można liczyć na mój bezemocjonalny stosunek.

Zacznę krótko - komu życie miłe, niech się trzyma od tej firmy z daleka. Z jednym wyjątkiem - osoba świetnie przygotowana, która przyjmie wszystkie wpisy tutaj za dobrą monetę, może trochę zyskać. Zyskać finansowo - np niskim kosztem trochę zarobić, a potem uciekać po kilku miesiącach, żeby się nie zmarnować.

Konkrety:
1) zdecydowanie należy podpisać umowę przedwstępną. Potwierdzam, że sprawy "dogadane" na rekrutacji nie mają przełożenia na fakty już po zatrudnieniu. Ja także straciłem na tym finansowo.
2) Brak szkoleń, brak inwestowania w pracowników, brak... czegokolwiek.
3) Zarządzanie jednoosobowe, z domieszką "szarej eminencji" czyli żony prezesa. To kobieta poniżej jakichkolwiek standardów. Historie podejrzane na rekrutacjach znajdą się w mojej książce, którą kiedyś napiszę o firmach rodzinnych. Kabaret! Szymon Majewski mógłby pozazdrościć pomysłów, które ta kobieta ma!
4) Wszyscy są tak zastraszeni, że inwencja własna od dawna nie ma tam prawa bytu. Decyduje tylko prezes. Trzeba się nabiegać, by zdobyć furę podpisów do zrealizowania najmniejszego projektu. Nie mozna nawet swobodnie zamówić cateringu, bo podobno dostawcy nie mają prawa wejść z jedzeniem na teren firmy. Recepcjonistka była na telefonie z dostawcą pizzy, który krążył dookoła a wpadał szybko do firmy dopiero wtedy, gdy dowiedział się, że prezesowa jest w odległym kącie budynku.

Na wiele rzeczy ma niestety wpływ fatalna inwestycja odszkodowania za pożar z 2006 r. Połowa zakupionego wówczas towaru chyba nadal leży w magazynie... Kilka milionów wywalone w błoto :-(



Jedyne, co działa, to brak nadgodzin. Być może faktycznie są one przesunięte, ale nie zauważyłem tego. Natomiast 8 godzin co do minuty to raczej standard. W sumei całe szczęście, bo nie ma tam co robić...

Ach, działa też magazyn! Przepraszam - nie tylko działa, ale wygląda naprawdę imponująco! Owszem, zdarza się tam mnóstwo błedów, ale generalnie sprawia wrażenie, jakby należał do zupełnie innej firmy.

Byłem tam na stanowisku kierowniczym. Czy wręcz nawet dyrektorskim. Sam nie wiem - to co mówił i wypisywał w dokumentacji prezes, było dziwnie nijakie. Ale to i tak nie ma znaczenia, bo kompetencje na stanowisku dyrektorskim w Briluksie miałem niższe, niż w poprzedniej pracy na stanowisku młodszego specjalisty ds. eksportu. Niczego się w tej firmie nie nauczyłem, nic jej wielkiego nie dałem, bo nikt nie był gotowy na przyjęcie czegokolwiek. No i ta wszechobecna inwigilacja! Kamery przemysłowe, pluskwy w telefonach, podgląd monitorów komputerowych... Wszędzie strach i przerażenie...
Alexandra Robus 2011-09-30 17:07:16
Witam

Chcialabym prosic o kontakt osoby ktore pracowaly w firmie Brilux badz sa zainteresowane praca jako mangerowie sprzedazy oraz przedstawiciele handlowi dla nowo prowstajacej firmy z branzy oswietlenowej.
Wieciej informacji o firmie i oferowanych produktach na stronie: www.led.ie.

Pozdrawiam serdecznie

(usunięte przez administratora)
1
bleble 2013-05-29 19:11:32
Przecież oni nikogo nie zatrudniają, zostala garstka osób
Werta 2015-01-07 09:26:12
Pytanie tylko co to dla standardowego pracownika nie będącego zaangażowanym w najnowsze technologie oznacza? W zasadzie to nic. Tylko specjaliści tym się mogę emocjonować, a dla mnie jest najistotniejsze to, czy pieniądze płacą regularnie i w jakiej wysokości. A z drugiej strony czy można w ogóle u nich liczyć na umowę o pracę?
1
soniak 2015-03-08 12:58:28
Grupa Brilum S.A. jest jednym z największych, polskich producentów i dostawców wysokiej jakości, innowacyjnych produktów oświetleniowych do zastosowań profesjonalnych i powszechnego użytku - to tak do Twojej wiadomości @werta bo jednak to jest podstawowa wiedza którą musisz znać :P po za tym oni w okolicach Gostynina mają chyba wystarczająco już dużo chetnych na wolne stanowiska ;P
1
easy going 2015-03-28 03:04:29
Z tego co widzę to forum dotyczy Warszawy a nie Gostynina więc nie wiem dlaczego badamy inną miejscowość. Tak na zdrowy chłopski rozum - gdyby ktoś potrzebował uzyskać zatrudnienie u nich to prawdopodobnie miałoby to już miejsce. Do tej pory ni widu ni słychu o nowych pracownikach więc ciężko się odnieść do tego co i kto powinien co wiedzieć.
1
Boss 2015-05-26 17:33:18
Przecież BRILUM już dawno jest w upadłości, tam się zwalnia ludzi nie zatrudnia.
1
ja robot 2016-03-16 12:45:02
je zadowolon z 24brilum ja kupowa placa i milo komunikuja z obsluga ja napewno wroca tam kupowa i placa
1
dfv 2016-04-13 16:11:30
Słyszałam że firma upadła w Gostyninie i już nie działa tylko syndyk sprzedaje majątek. Czy to prawda ?
prymon 2016-05-09 21:21:49
Z tego co widziałem w internetach @dfv, to firma chyba nadal funkcjonuje, fajnie, że swoim pracownikom oferują umowę o pracę, bo to jednak zapewnia stabilizację, szkolenia produktowe i sprzedażowe również są
Zostaw swoją opinię o Brilux - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brilux