brak logo

Salonika Sp.j.

Lublin

Opinie o Salonika Sp.j.

ona 2009-12-09 11:59:38
pracuje się spokojnie , praca nie dla głąbów
on 2010-03-30 21:58:15
Przestrzegam przed tak zwaną pracą na próbę, która polega na kilkudniowej pracy za darmo, po czym nie zatrudniają i wybierają kolejną osobę na próbę z pliczku CV
Anonimka 2012-07-30 00:41:33
Komentarz wystawił sam Pan (usunięte przez administratora)to w jego stylu! Przestrzegam przed pracą w tym salonie, pracowałam nie polecam nikomu nawet najgorszemu wrogu!
milka 2012-12-23 21:13:05
Salonika Salonika...ten kto pracował ten wie...szef jeżeli tak go można nazwać nie prezentuje sobą niczego pozytywnego, byłam klientka w tym salonie i sama słyszałam jak traktuje pracowników-szok! Dla klientów jak najbardziej miły przynajmniej ja nie miałam zastrzeżeń ale to co zobaczyłam to odradzam każdemu podjęcia tam zatrudnienia!
praca 2012-12-27 22:25:54
Witam, aktualnie pracuję w Salonice - i jestem zadowolona , praca wymaga myślenia i odpowiedzialności więc osoby, które sobie z tym nie radzą chcąc pocieszyć samych siebie- że nie są takie beznadziejnie widzą winę w otoczeniu ...
1
klient 2012-12-28 13:04:15
Witam, przypadkiem przeczytałem opinie na temat znajomej mi firmy . Pozdrawiam Pana (usunięte przez administratora), Panią (usunięte przez administratora)która poswięciła mi wiele czasu ze wspaniałym efektem , oraz wszystkich pracowników nowego salonu . Dziękuję za zaangażowanie i wspaniałą obsługę .
2
livi 2013-02-26 13:30:31
ona - 2009-12-09 11:59:38

pracuje się spokojnie , praca nie dla głąbów
Baaardzo profesjonalna ocena Pracodawcy. Gratuluję Salonice tak rzeczowego pracownika.
chyba jednak dla głąbów...
Klient 2013-02-26 13:36:39
livi - 2013-02-26 13:30:31

ona - 2009-12-09 11:59:38

pracuje się spokojnie , praca nie dla głąbów
Baaardzo profesjonalna ocena Pracodawcy. Gratuluję Salonice tak rzeczowego pracownika.

chyba jednak dla głąbów...
tutaj nie ocenia Pani obsługi, tylko podejście Pracodawcy do pracownika. Subtelnie apeluję o używanie mózgu przed wstawieniem komentarza.

Przecież to oczywiste, że przed Klientem nawet, a zwłaszcza kierownik dwoi się i troi, ale szef z (usunięte przez administratora)jest beznadziejny. Jak tu już ktoś napisał: kilka dni "na próbę" i do widzenia. Dodam, że tak już od kilku miesięcy.
Jeśli nie jesteś ładną i rozgarniętą dziewczyną, jakie lubi kiero, nie pchaj się do pracy za darmo.
Odradzam.

obecna 2013-03-04 19:13:50
...co za głupoty tu piszecie ... jak ktoś ma mozliwość zobaczenia jak wyglada praca - bo nie ma o niej zielonego pojęcia to ukłon w twoją stronę -choć w zasadzie się tylko stoi i patrzy to dostaje się zaplatę ... ja zostałam tak zatrudniona i jestem zadowolona , jak się jest dobrym handlowcem to zarabia sie przyzwoicie ... pracy jest duzo - ale to dobrze... bo to przekłada się na finanse - zdecydowanie lepiej niż w marketach i małych sklepach .Szef jest ok - czasami ustawi do pionu , ale krzywdy nie robi ....
jolka 2013-05-10 17:55:44
przede wszystkim dla głąbów
radek 2015-01-05 18:50:52
pewnie tak, cięzko komuś podac jakąś średnią stawek z połączenia wszystkich działów.. chociaz pewnie nowo zatrudniony pracownik podobnie zarabia, moze sa jakieś rózniece później w premiach, szczerze mówi,ąc aż tak dobrze się nie znam na tym, moze ktos z obecnych pracowników dałby rady pomóc w tej sprawie?
ssasha 2015-01-20 18:03:32
pensja na umowie najniższa krajowa + premia od sprzedaży, mozna dorobic sobie druga pensje
kasia 2015-02-05 18:57:01
bardzo bym chciała pracować w salonie ul. Związkowa jako projektant , ale nie mam doświadczenia . Jestem plastykiem z dyplomem, słyszałam ze szefowa z biura projektów jest wymagająca , może ktoś mi poradzi jak zrobić dobre wrażenie i jak mam się przygotować na rozmowę .
2
mieczkon@wp.pl 2015-08-26 15:55:17
Firma Salonika zatrudnia ludzi myślących ,pracowitych ,dbających o profesionalizm w handlu i obsłudze klienta i dzięki takim pracownikom firma odnosi sukcesy prestiżowe ,ekonomiczno - gospodarcze oraz sukcesy w rewalizacji z nieuczciwą konkurencją ,a Ci zadowoleni pracownicy pracują w SALONICE nawet po 18 lat i nigdy nie pomyśleli o zmianie firmy .A odnośnie negatywnych wpisów to mogę dodać że dotyczy to li tylko tej grupa ,która nigdy nie powinna pracować w tej firmie .
PETRU 2016-04-07 22:19:51
PORAŻKA TOTALNA.SZCZERZE ODRADZAM MAX.1700 NA RĘKĘ
ja 2016-05-16 10:08:50
jak chcecie pracować to pytajcie u źródła, zarabia się bardzo dobrze jak jesteś dobry w tym co robisz ,wystarczy tylko spojrzeć na skład zespołu który ciągle jest ten sam , wniosek nie jest źle a nawet jest dobrze wiem bo pracuję tu już kilka lat . Atmosfera też się liczy a to jest duży plus tej firmy.
ja 2016-05-16 10:09:13
jak chcecie pracować to pytajcie u źródła, zarabia się bardzo dobrze jak jesteś dobry w tym co robisz ,wystarczy tylko spojrzeć na skład zespołu który ciągle jest ten sam , wniosek nie jest źle a nawet jest dobrze wiem bo pracuję tu już kilka lat . Atmosfera też się liczy a to jest duży plus tej firmy.
kg 2016-06-18 19:01:12
@ja to bardzo super że atmosfera jest prawidłowa bo to jednak jest bardzo ważne żeby pracować w fajnym zespole
Zostaw swoją opinię o Salonika Sp.j. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salonika Sp.j.