brak logo

eljako-al

Legionowo

Opinie o eljako-al

anonim 2009-03-31 16:20:33
Słowa kojarzące się z eljako-al (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w eljako-al:
Najbardziej nie podobało mi się w eljako-al:
9
100krotka 2009-09-16 00:03:57
Nie polecam, [usunięte przez moderatora]
97
obcy 2011-01-13 18:24:03
ta firma to jedna wielka lipa nieszanująca swoich pracowników czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
97
nobody 2011-05-04 00:06:23
nie wygląda to najlepiej, czytając wasze opinie pominę to miejsce w procesie szukania pracy:)
77
ktos 2011-07-03 21:35:01
Pracodawca ktory traktuje pracownikow jak sluzbe. Zapomnijcie o pracy po 8 godzin, w biurze nawet za nadgodziny nie placa, dla pracownikow nie ma nic, zadnych imprez integracynych, premii. [usunięte przez moderatora] NIC ZERO WDZIECZNOSCI ZA POT KTORY LUDZIE Z SIEBIE WYLEWAJA a uwierzcie trzeba charowac. Wszedzie kamery, kazdego traktuja jak zlodzieja i oszusta. omijajcie z daleka
112
jas fasola 2012-03-29 17:32:34
Zostałaś wyrzucona i dlatego psioczysz.Zarabiając w tej firmie taką kasę wcale się nie dziwie że masz teraz zmartwienie,gdzie znajdziesz taką drugą prace i z takim wynagrodzeniem !!! plus NAGRODY !!!
pracownik 2012-03-29 18:59:12
PRACUJE W FIRMIE ELJAKO -AL OD POCZĄTKU JEJ POWSTANIA.NIGDY BYM Z NIEJ SAM NIE ZREZYGNOWAŁ.WARUNKI PRACY BARDZO DOBRE A ZAROBKI WYSOKIE.POLECAM TEN ZAKŁAD.ps.nie słyszałem aby ktoś sam chciał odejść z tej firmy.
PRACOWNIK 2012-03-30 19:36:40
TO PRAWDA ŻE Z NASZEJ FIRMY NIKT SAM SIE NIE ZWALNIA,KAŻDY KTO DOSTAŁ ZATRUDNIENIE TO PRACUJE ZE WZGLĘDU NA ZAROBKI I DODATKI JAKIE MAMY W CIĄGU ROKUI WARUNKI W JAKICH PRACUJEMY A INTEGRACJE SĄ ,DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI TO CI POWIEM ŻE ODBYWAJĄ SIĘ W JACHRANCE !!! TYLKO LENIE NIE MAJĄ CZEGO SZUKAĆ.
konrad 2012-08-06 11:37:52
telefony? hahah przecież nikt tam z roboli nie ma prawa mieć telefonu przy sobie. przecież wszyscy podpisali oświadczenie że telefony zostawiają w szatni a rozmawiać można tylko w sytuacji awaryjnej tylko ciekawe jak odbierzesz pilny telefon, który musisz zostawić w szatni. ogólnie wielka porażka z podglądem z kamery w tle. kto pali to wogóle nie ma tu czego szukać.
blee 2014-01-28 16:47:10
wiem ze proponowali staz na 6 miechow ,1000 zl jako sekretarka z up. firma jak widac bardzo ceni swoich pracownikow dajac taka wysoka stawke
90
Romek 2014-03-23 23:34:53
Firma eljako-al chyba calkiem dobrze sobie radzi, są na rynku od 1990 roku i obecnie mają w toku trzy realizacje.
pawel 2014-03-31 18:33:17
No trzeba przyznać, że realizacje eljako-al robią wrażenie, ale to chyba typowo mała firma, kapitał zakładowy to tylko 151 tysięcy złotych.
roodney 2014-04-07 23:25:34
No faktycznie, jak na firme z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem w branży to kapitału za wiele nie mają, nie przekłada się to aby na zarobki w firmie?
rukki 2014-04-18 22:51:23
no to widzicie jak można się zaskoczyć :) pomimo niezbyt imponującego kapitału zakladowego realizują super inwestycje
baster 2014-05-14 19:33:15
a czy ktoś z Was obecnie w ogóle pracuje w eljako? czy wypowiadają się osoby nie do końca związane z firmą?
Norbi 2014-05-31 21:26:52
Ja szukam akurat pracy, eljako-al ma nawet dobre opinie, z tym, że głównie natrafiałem na opinie od klientów, a co z pracownikami?
TED 2014-07-30 16:58:07
Firma gdzie ciekawsze stanowiska zajmuje oczywiście rodzina prezesa (chyba nie muszę tłumaczyć jak odnosi się załoga do osób nowych i niezwiązanych z rodziną, są oczywiście wyjątki). Starając się pracować jak najefektywniej i uczciwiej otrzymasz tam prezent w postaci kłód rzucanych pod nogi a także wszelkie próby zdyskredytowania Ciebie na każdym kroku. Mi osobiście ogromna ilość kamer nie przeszkadza czy nawet to że wykonując swoją pracę szybciej nie można wyjść 5 min wcześniej. Umowa o dzieło to maks na co możesz liczyć na początku (nie wiem jak dalej bo nawet nie chciałem tam dłużej pracować). Ogólnie jeśli masz blisko do tej firmy i jesteś pod ścianą to wytrzymasz, tylko przygotuj gotówkę na badania ponieważ Ty je musisz opłacić. Ogólnie nie polecam.
128
TED 2014-07-30 17:13:04
Szkoda, że nie napiszecie jeszcze o imprezach integracyjnych na Ibizie czy Majorce. A ból dupy macie taki, że aż piszecie dużymi literami?
4
produkcja 2014-09-13 18:22:30
Firma w której trudno otrzymac stale zatrudnienie Trzeba byc naprawde dobrym zeby dostac umowe o prace a co za tym idzie dobra pensje bo ta jest na produkcji naprawde wysoka Pracuje tam trzy lata i nie narzekam.Natomisat Ci nowi co przychodza na umowe o dzielo niestety wiekszosc to poprostu kiepscy pracownicy a oczekiwania nie wiadomo jakie Zycze im zeby w pracy byli tak dobrzy jak w pisaniu zlych komentarzy na temat tej firmy.
1
gutek 2014-09-14 15:34:58
Pracuje w firmie eljako od dwóch lat 6 miesiecy na umowe o dzieło 1,5 roku umowa o prace.Warunki i zarobki bardzo dobre Od pracownikow wymaga sie zaangazowania i dobrych umiejetnosci technicznych Szef wymagajacy ale ostatniego czuć w portfelu dlaczego.Praca Ciekawa chociaz poczatki sa trudne Firma ma ugruntowana pozycje na rynku Ogolnie polecam i powodzenia w rekrutacji.
2
zadowolony pracownik 2014-10-10 08:56:27
Firma ELJAKO-AL jest bardzo rzetelna. Z umową o pracę nie ma problemu jeśli ktoś spełnia wymagania stawiane pracownikom. Gdyby było tak źle ludzie by nie pracowali po wiele lat (nawet powyżej 20!) Lenie i nieroby nie mają tutaj czego szukać.
2
Dawid 2014-10-14 19:24:04
Pracowałem tam kiedyś , nie polecam,same stare przepierdziałe dziadki które kapują i donoszą na nowego pracownika i podkładają kłody pod nogi.Boją się o swoje miejsca pracy bo nigdzie indziej by ich nie przyjęli. Najgorsze nieroby to te które są tam tyle lat i lizą dupę kierownikom .
118
zyzio boski dyzio:) 2015-01-04 11:15:36
są przyjęcia cały czas:) ogłaszają się nawet w starostwie w Legionowie:) a jakie stawki to nie wiem:)Akurat nie moja branża.:)Trzeba by było iść się zapytać:)Pozdrawiam:)
82
marcin 2015-01-15 11:38:10
chciałbym się dowiedzieć czegoś o tej firmie ,czy ktoś mi powie co się w niej robi ,o warunkach pracy ,umowie i czy warto tam pracować? bo byłem dziś w pośredniaku i dali mi adres tej firmy, podobno firma chce odświeżyć załogę i trwa nabór nowych pracowników.
41
kamil 2015-02-04 13:09:32
ja jestem z Warszawy i mam do was przyjść pracować ze spółki,ale jeszcze nie wiem czy to zrobię, bo potrzebują doświadczonych i z umiejętnością czytania rysunku technicznego. Chciałbym się dowiedzieć jaka to jest praca i co się tam u was robi,jaka jest atmosfera pracy i czy polecacie tą prace? itd. Bardzo proszę o odpowiedz
14
karol 2015-02-09 19:44:34
byłem dziś na rozmowie i nie polecam!! Obiecują gruszki na wierzbie .Ogólnie to umowa o dzieło, na umowę o prace normalną to nie ma co liczyć.Robota raz jest a raz nie ma, szukają takich podaj ,przynieś ,pozamiataj. 10 zł na godzinę do ręki, żadna rewelacja ,staraj się a może cię zatrudnią to ich motto.Badania każdy robi za swoje pieniądze. to tyle pozdrawiam.
90
milusi miś kolargol :) 2015-12-28 13:03:21
W pośredniaku patrzyłem że jest ogłoszenie i są przyjęcia do Eljako , chciałbym się dowiedzieć jak u was płacą i jakie umowy dają? Z tego co wiem od takiego pana starszego co tam pracuje że umowa zlecenia dają tylko,szkoda.chciałbym sie czegoś więcej dowiedzieć
JaKiŚ 2016-03-03 12:20:02
Pracowałem w tej firmie 8 miesięcy. Są plusy i minusy, ale jak będziesz robił swoje to nic złego Cię tam nie spotka. Prezes bardzo wymagający najlepiej, żeby Cię nigdy nie poznał osobiście, ale pieniędzy nie żałuje. Umowa o dzieło to podstawowa umowa, ale dla ludzi bez żadnego doświadczenia, lub dla takich co nie wyrażają chęci do pracy. Umowa zlecenie lepsza, bo lepsza stawka godzinowa i na premię można liczyć, nie za dużą, ale zawsze. Umowa o pracę możliwa po kilku do kilkunastu miesięcy pracy a wtedy premia miesięczna jest solidna. Z tego co wiem to premia świąteczna też niczego sobie (oczywiście w zależności od przychodów firmy w danym roku). Ogólnie jeśli jesteś dobrym pracownikiem i masz umowę o pracę to twoja pensja roczna wyniesie kilkadziesiąt tyś. złotych. Wiadomo Prezes płaci to Prezes wymaga, więc jeśli już się zdecydujesz na pracę tam to się staraj, bo to popłaca. Aha i nie warto brać zwolnień lekarskich;) Ogólnie gdybym miał możliwość wrócić do tej firmy to zrobiłbym to.
PS.
Jeśli chodzi o zatrudnienie przez UP to masz najniższą krajową wiadomo UP, ale jak dostaniesz zatrudnienie później to stawka rośnie o około 300%. Mam nadzieję, że pomogłem, była to moja subiektywna ocena tej firmy, oczywiście przez 8 miesięcy nie wiem tyle ile wiedzą ludzie po 3-5 latach, ale patrząc na starz ludzi tam pracujących to krzywda im się chyba nie dzieje.
3
ala 2016-04-23 21:03:29
A ile ty znasz tych języków?
onan 2016-05-29 10:08:16
ja pierniczę ale lizusy powyżej się wypowiadają:) hahah Firma ta to szuka naiwniaków do roboty:) Obiecują że dostaniesz umowę o pracę i stanowisko po 3 miesiącach,pracujesz, starasz się a prezes firmy po 2 lub 3 miesiącach wszystkich zwalnia bo robota się skończyła:) taka sytuacja w tej firmie:) Firma ma swoich zaufanych pracowników którzy robią tam od lat i nie zamierza niczego zmieniać:)Jeśli kogoś szuka właśnie to naiwniaków którzy pomogą przy robocie jak jest natłok pracy i nie mogą się wyrobić:) i to tyle na temat tej firmy:) Z poważaniem Onan Barbarzyńca:)
11
wyszko 2016-07-11 18:06:44
to według mnie ważne że ma sprawdzonych pracowników
2
Zostaw swoją opinię o eljako-al - Legionowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eljako-al