brak logo

Consultor sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Consultor sp. z o.o.

anonim 2011-10-07 13:56
(usunięte przez administratora) koszmarnie niskie zarobki. Prezes traktuje pracowników jak śmieci. Jego motto: \\\"Konkurencja między pracownikami prowadzi do poprawy ich wydajności\\\". Przez tą CHORĄ politykę atmosfera w pracy jest koszmarna a pracownicy \\\"skaczą sobie do oczu\\\". Jeśli myślicie o pracy w tej firmie - szczerze odradzam wszystkim. Zaangażowanie pracownika nigdy nie zostanie dostrzeżone ani docenione.
15
xxxx 2011-10-08 10:55
potwierdzam powyższe
13
xxx 2012-08-04 22:15
(usunięte przez administratora). jeśli lubicie być (usunięte przez administratora)dowodzonymi przez prezesa stojącego nad wami z batem, aplikujcie!!!
9
renifer 2013-01-12 22:33
prezes maluje włosy na żółto :D
oooo 2013-03-05 09:08
(usunięte przez administratora) System zarządzania jest tragiczny. Wpajają że masz się utożsamiać z firmą, żądają lojalności a sami ludzi wykorzystują.
Zarobki słabe, ciągle wymagają nadgodzin a często pracy w weekendy, i najlepiej jak później nie chcesz wolnego za prace w sobotę czy w niedzielę.
14
rafi 2013-03-05 09:11
Lubisz pracować za marne pieniądze ale robić za 3 to zgłoś się do tej firmy. Masz to jak w banku.
Tam nikt nie ma obowiązków wynikających z umowy.
16
xzczasdwaqtv 2013-04-29 22:31
stanowczo odradzam i polecam poważnie się zastanowić by nie popełnić błędu i radzę wierzyć w to co napisane jest na forum.
20
po rozmowie 2013-10-03 15:59
pan prezesik proponuje umowę na jeden projekt ale zrealizować musisz 3 więc dwa robisz darmowo(usunięte przez administratora)
19
żółty renifer 2013-10-03 16:02
potwierdzam powyższe - wiecznie młoda księgowa tylko botoks chyba przeterminowany, bo efekty mizerne :)
28
xxxx 2014-02-07 13:24
piszecie o słabych zarobkach, czyli jakich? ile tam się zarabia miesięcznie ?
7
gość 2014-04-03 14:44
Chyba duża tam rotacja pracowników.
1
gość 2014-04-07 14:03
Proszę napisać o zarobkach jeżeli ktoś tam pracował , dużo powyżej najniszej krajowej jest?
Kameleon 2014-06-24 16:27
Zarobki najlepsze w Lublinie jeśli chodzi o tą branżę o ile ktoś jest ogarnięty.
Nie jest to praca dla ludzi, który przychodzą do pracy na plotki i popijać kawę. Pracuje się normalnie na umowę o pracę, nie ma problemów z urlopem.
Kameleon 2014-06-24 16:27
Zarobki najlepsze w Lublinie jeśli chodzi o tą branżę o ile ktoś jest ogarnięty.
Nie jest to praca dla ludzi, który przychodzą do pracy na plotki i popijać kawę. Pracuje się normalnie na umowę o pracę, nie ma problemów z urlopem.
1
zaplątana 2014-06-25 21:46
to zdecydujcie się czy pracujecie za darmo czy macie najlepsze zarobki w mieście, bo nie wiadomo które opinie brac pod uwagę
syrena 2014-07-03 21:00
w zaleznosci jakie masz stanowisko. Duzo sie pracuje i jesli ktos chec dobrze zarobic w tej firmie tez duzo musi pracowac.
1
kierownik 2014-07-07 08:51
Super firma, dobre zarobki a pracujesz ile chcesz większość pracowników przychodzi do pracy ok 12 i o 16 już nikogo w pracy nie ma. Polecam śpiochom :-)
2
lukkame 2014-08-07 15:44
( usunięte przez administratora ) brak zwrotu kosztow za dojazdy badania tragiczne materialy szkoleniowe brak odziezy na zajecia praktyczne oszukiwanie kursanta i wyludzanie pieniedzy unijnych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
Z daleka 2014-09-11 19:00
A ja brałem udział w szkoleniu organizowanym przez tę firmę i muszę powiedzieć że było to najlepsze szkolenie w jakim brałem udział do tej pory a brałem udział w wielu szkoleniach z różnych firm.
Materiały przeciętne ale zaangażowanie prowadzącego oraz przygotowanie do egzaminu super. Polecam z czystym sumieniem.
1
trener 2014-11-21 09:43
A ja pracowałem jako trener i moja opinia jest, że do płacenia to jest najgorsza firma jaką znam. Czas na zapłate to kilka miesięcy a jak dzwonisz to ciągle cos im brakuję albo osoby która się zajmuje danym projektem brak.
18
jola 2015-03-17 22:32
ja też byłem tam na szkoleniu i dno totalne,czy się chodzi czy nie,to tak samo kursantów się traktuje,tych ostatnich nawet lepiej,okropni trenerzy,mają taką skrzecząca babę z trądzikiem różowawym z radomia,która na niczym się nie zna,a wszystkie kursy prowadzi,odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
ewa ko.lko 2015-03-17 22:40
zgadzam się,nie mają dobrych szkoleniowców,ta pusia z radomia komputerowe też prowadziła i jak ją o coś zapytała,to kazała mi samej do tego dojść,to po co ona pieniądze za to bierze,jak wiedzy informatycznej nie ma,nie idźcie tam na szkolenie,błagam bo to tylko nerwy tam są.........
8
~projektowy 2015-04-01 11:35
Robisz 2-3 projekty, płacą Ci za jeden. Najczęściej pół etatu i minimalna. Na rozmowie o pracę bez żenady mówią, że pensja jedna, ale praca za dwie osoby. Wałki na kasie.
25
`projekt 2015-05-06 11:27
Komentarz pisany na polecenie przełożonego ;)
EWA 2015-05-22 10:53
ale PAN KRZYSZTOF JEST EKSTRA CO DO SZKOLENIA SPRZEDAWCOW
2
lala 2015-07-14 09:44
Płacą na czas
kukiełka 2015-08-18 22:40
Tak, placą na czas, ale na umowie masz jakieś około 2 tysiaki, a dostajesz jakies 1350.. Musisz siedziec po godzinach bo: "pan ma prace zadaniową, pan musi to zrobic i nikogo nie interesuje ile pan czasu na to poświeci". Kosztem rodziny, czasu wolnego, czesto w weekendy, lub po godzinach w tygodniu musisz iść na te szkolenia, by je rozpocząć itp.. Kilka osób nad toba wydają ci jednocześnie sprzeczne zadania i dyspozycje, gdy starasz sie wszystko i tak ogarnąć okazuje sie, że siedzisz po godzinach, i jeszcze coniektory z tych nad tobą powie ci, że to on/ona ustala ci priorytety, a inni...gadają ci to samo, tak więc masz jednoczesnie kilka priorytetów i jestes z tym sam czesto. Aha. za nadgodziny, za czas w weekendy NIGDY nie dostaniesz pieniąków, bo.... pana praca jest pracą zadaniową, i nas nie interesuje ile czasu pan na nią poświęci. To prawda, że pracujesz na jeden, a czesto na pół etatu, a pracujesz przy dwóch, trzech projektach.. Zależy jakie masz stanowisko, ale musisz najczęściej sam/sama prowadzić biuro, sprawdzają czy jesteś w biurze w tych godzinach (niby to zrozumiałe by być w biurze w czasie pracy, ale...czytaj dalej), ale jednocześnie musisz jeździć do firm, po całym tym czy tamtym wojewodztwie by..., np rekrutowac ludzi na szkolenia, by zawozic im dokumenty zgloszeniowe, by pomagac ludziom je wypelniac a jedno zgloszenie to okolo 40 stron na jedną osobe... aha, na materialy biurowe, znaczki czesto daja na poczatku, a potem jakas kombinacja i okazuje sie, że teraz w tym i kolejnym miesiącu już nie ma na to pieniedzy, wiec zeswoich pieniedzy kupujesz papier do drukarki itp...
21
lala 2015-09-10 10:01
masz racje tak tam się pracuje, nie jest łatwo i lekko, ale ja miałam ponad 2 tys.na umowie, 2 po pół etatu
lala 2015-09-25 09:12
tak, o ile nie pracujesz za darmo na nadgodzinach, a takie sytuacje baaaaardzo rzadko się zdarzają. Dostajesz 2 tys. i jesteś na wyłączność masz być i koniec. Nikogo nie obchodzi, że masz rodzinę lub inne sprawy ważne do załatwienia, dostajesz 2 tys. zł i za to firma ma prawo do ciebie w tym robić co tylko ze chce.
13
lala 2015-09-29 14:16
No nie jest źle, jeżeli porównujesz ogólnie zarobki w lubelskim :-). Są ludzie co za 1750 brutto pracują ciężko, no i co mają powiedzieć :-). Mnie wkurzały nadgodziny bez zapłaty i tak jak napisała ta "druga" lala :-)nadgodziny to coś normalnego,że musisz zostać, tam nienormalnie patrzyło się na ludzi którzy nie zostają po 16 hehe. Wkurzało mnie też, że Ci co powinni zostać docenieni, bo robili dobrą robotę, nie byli doceniani... Także jak zawsze są plusy i minusy, ale myślę, że w każdej tego typu firmie tak jest. To są projekty, tu jest 5 odmian na minutę. fakt zależy jeszcze z jakim koordynatorem pracujesz ;-)
lala 2015-09-29 17:59
ja jako specjalista ds.szkoleń miałam ponad 2 tys.na rękę, na czysto, więc nie wiem na jakim stanowisku byłaś, bo to też jest ważne.
trenerka 2015-10-03 15:58
niestety nie mogę tego samego powiedzieć co moja poprzedniczka, według mnie jest to najgorsza firma do płacenia, czeka się na pieniądze miesiącami za zrealizowane usługi. Pracowałam w jednym z projektów tej firmy i czekałam na pieniądze kilka miesięcy....żenująca firma.
11
lala 2015-10-04 11:22
To fakt, trenerzy długo czekali na wypłatę pieniędzy.
lala 2015-10-04 17:38
nie jest źle ? hehe chyba, że chcesz być zarządzana przez psychopatę, poniżana i gnojona za trochę lepsze pieniądze to fakt nie jest źle :)
17
lala 2015-10-26 19:07
Skoro tak piszesz, to proponuję jednak aplikować i przekonać się samemu. Z pewnością będzie to dobra szkołą jak unikać niewłaściwych miejsc pracy :)
4
Płock 2016-01-26 10:27
Elka, Ewelina, czy Grzesiu, przestańcie się podszywać pod innych użytkowników tego forum i się bronić przed konkretnymi, prawdziwymi argumentami!
Płock 2016-01-26 10:27
Elka, Ewelina, czy Grzesiu, przestańcie się podszywać pod innych użytkowników tego forum i się bronić przed konkretnymi, prawdziwymi argumentami!
asystka 2016-02-11 08:52
@Płock - jesli juz kogos posadzasz o podszywanie to wypadaloby rowniez sie ujawnic. Poza tym jak dla mnie jasne jest dlaczego te osoby nie podaja swoich imion czy nawet nazwisk. Podejrzewam ze w obawie przed nieprzyjemnościami. Potwierdzaloby to fakt sytuacji wewnatrz firmy. Bo jak inaczej to wytlumaczysz? I dlaczego sam swoich danych nie podaleś? Oskarzanie innych i postepowanie tak jak oni to czysta hipokryzja :)
A Ty @pięć. Uwazam ze post brzmi nienaturalnie i zacheca do aplikowania. A moze jest pisany na zamowienie firmy po to by przekonac o tym ze jest dobrze? Oznaczaloby to ze jest wrecz fatalnie skoro firma i jej pracownicy muszą robic takie rzeczy. Mam przejscia z takimi sytuacjami i osobiscie wyglada mi to nienaturalnie z obu stron. wydaje mi sie ze jest cos co lezy na rzeczy w tej firmie bo przeciez tyle negatywnych postow nie jest napisanych bez powodu i tez o czyms swiadczy.
3
och jak ochotnik :) 2016-02-19 10:19
@och hahahah. Nie ma wątpliwości że och i pięć to albo jedna i ta sama osoba albo osoby z wewnątrz firmy. A więc ludu składaj czeka na was baaardzo dobra ofert. A na 51 wpisanych tutaj komentarzy to te 37 negatywnych o niczym nie świadczy. Większość komentarzy (pomijajać te neutralne i pozywytne -5 hahah 5 pozytywnych komentarzy)o czymś świadczy. Ludzie no chyba nie sądzicie że to wszystko to twór jednej osoby że to przypadek? Też kiedyś popełniłam ten błąd i myślałam że ta firma jest spoko. Okazuje się że nie jest. A najgorsze jest to że wtedy było znacznie mniej negatywnych komentarzy niż teraz. Chrońcie się przed takim czymś. Bo nawet tego firmą nazwać nie można.
9
pytanie? 2016-05-01 16:17
Naprawdę? Naprawdę trzeba pisać posty na polecenie służbowe by starać się zatuszować te poprzednie - niewygodne ? Kto to w ogóle pisze? Chciałabym się dowiedzieć. Na pierwszy rzut oka widać od razu, że te posty są "podkładane". Niestety autor chyba nie może pochwalić się dobrą składnią :)
1
już dawno poza 2016-05-12 15:38
consultor - smutne wspomnienie
po przepracowanych 2 latach 'w bazie' serdecznie nie polecam (chyba że jako cenne doświadczenie jak nie powinna wyglądać praca)

opinia będzie pełniejsza, kiedy dodam: zła atmosfera pracy, wykaz obowiązków nieadekwatny do faktycznie powierzonych zadań, darmowe, ale obowiązkowe nadgodziny i weekendy, brak zwykłego 'dziękuję' za dobrze wykonaną pracę, brak sensu (czyli 'przewalanie' dużych pieniędzy, które nikomu nie pomagają) i inne praktyki niezgodne z prawem pracy
12
Płock 2016-09-29 14:19
Możecie mi skoczyć ze swoimi nieprzyjemnościami ;)
2
Płock 2016-09-29 14:23
Tak jak napisałem powyżej - możecie mi skoczyć ;) Każdy, kto pracował w tej firmie wie, kto zamykał biuro w Płocku ;) Także nawet za bardzo nie muszę się ujawniać.

Zwolnienie od psychiatry, które dostałem na miesiąc po 15sto minutowym opisie warunków w jakich pracuje mówi samo za siebie.

BTW: Prezes musi być wyjątkowym fakirem, czy hipnotyzerem skoro trafiają się w firmie ludzie, którzy za MARNE srebrniki wychwalają go pod niebiosa na forum. PO KL się skończył, to i korytko się skończyło, więc macie teraz mnóstwo czasu na monitorowanie, czy ktoś przypadkiem nie ma innego zdania.
3
yellow 2016-10-02 22:56
Widocznie nie pokazują się u nich żadne oferty pracy, bo każdemu odpowiadają warunki finansowe, ale czy wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków? W końcu wazne jest żeby było wszystko na czas.
3
nina 2016-11-16 12:46
ja czekałam na swoje pieniążki jako trener 9 miesięcy:)
1
Zostaw swoją opinię o Consultor sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Consultor sp. z o.o.