brak logo

Etoll

Strzelin

Opinie o Etoll

anonim 2009-03-30 09:54:30
Czasami były kłopoty z adresem odbiorcy na fakturach , słaba organizacja . sprawdzanie towaru było zbyt czasochłonne słaba organizacja jeżeli chodzi o wydawanie towarów przez magazyn nie kompetentni magazynierzy , za dużo błędów na paletach z zamówieniami przez co traciłem masę czasu na bazie. Lecz jeżeli ktoś chce zdobyć doświadczenie to jest to idealna firma w której trzeba wykazywać zaangażowanie pracy za innych. Płaca nie zbyt wysoka max. do 2000 tys. zł.
Davis 2010-02-17 12:55:12
Firma ETOLL = STRASZNA!!!
1. Szef J.T. obiecuje "złote góry" a potem co miesiąc proszenie się o swoje pieniądze i zawsze jakieś tłumaczenie na odczepne !!!
2. Brak uczciwego rozliczania pracownika z wykonanej pracy - wszystko na zasadzie "kapelusza" i dobrego humoru szefa.
3. Totalny brak organizacji pracy.
4. Ciągłe zebrania które nic nie wnoszą do pracy.
5. Oszczędzanie na wszystkim na czym się tylko da!!! Wszystko na "druciki"
6. Nie pisanie na umowie o prace czy kwota to brutto czy netto?
7. Podejście pracodawcy do pracowników jak do niewolników!
8. Pracowałem w tej firmie 4 lata i wiem co mówię. Nigdy więcej takich ludzi !!!
anonim 2010-09-21 12:33:06
zgadzam się z wami, kategorycznie odmawiam pracy w tym zakładzie szefowie traktują pracowników jak Beduinów nie liczą się ze zdaniem w ogóle, ciągle tylko obiecują i obiecują lecz nic z tego nie wynika, praca w ETOLLU wykańcza psychicznie!!!! a zarobki są śmieszne do wykonywanej pracy...
2
Jakub Tatarski 2011-02-10 18:26:40
Zgadzam się z tym co mówili przedmówcy!!!

Szef unika kontaktu z pracownikami a jak do niego zadzwonisz i zapytasz w połowie miesiąca kiedy będą pieniądze to powie że masz zadzwonić jak będziesz miał ważniejsze sprawy. Jednym słowem TRAGEDIA !!! a synalek jeszcze lepszy - dr. Handlowy nawet nie wie jakie ma obowiązki osoba na tym stanowisku. Deb... do potęgi nie można mu przemówić ma swoją racje, ale co najlepsze nigdy jej nie ma :)

Zebrania w firmie co dwa tygodnie, które jak kolega wyżej napisał
nic nie wnoszą, co zamiast motywować to zniechęcają.

Masakra !!!! Nie polecam Tej firmy z daleka od Deb....
5
anonim 2011-02-21 19:58:08
ŚWIĘTA RACJA W 100% ZGADZAM SIĘ Z PRZED MÓWCAMI
FIRMA TRAGEDIA OMIJAĆ SZEROKIM LUKIEM
2
klient 2011-07-12 20:01:19
Etoll to straszne badziewie, nie potrafią sobie poradzić z prostymi rzeczami, poza tym ta przemądrzała obsługa, cwaniakowaty dyrektorek czy tam marny kierowniczek w biurze w okularach czarne włosy, ani to mądre ani wykształcone jeszcze raczy klientów swoimi psychologicznymi radami do tego publicznie obraża i prześladuje , cham i prostak nic dodać nic ująć. Do piaskownicy z takim człowieczkiem, ceny maja na marży 200% za marną obsługę. Taki cwaniak myśli, że za pieniądze może wszystko mieć, ale dobrego wychowania nigdy się nie nauczy. normalny Noob ...
1
BEDUIN 2012-05-12 15:02:29
Chciałbym dorzucić 2 grosze do waszych opiń.Firma ta funkcjonuje poniżej jakichkolwiek standartów.Szefostwo pobierało nauki chyba w gestapo jeżeli chodzi o stosunki z podwładnymi traktują ludzi jak śmieci a prym wiedzie[usunięte przez administratora] i oczywiście synalek [usunięte przez administratora] .Pan i władca zawsze ma racje a ty szary pracowniku jesteś trolem który ma zamknąć dziób i zapier... na chwałę ETOLLU. Oddaj życie zdrowie rodzinę na chwałę firmy. Niech żyje kolonia karna ETOLL!!!!!!!!!!!
1
BEDUIN 2012-05-12 15:06:50
ZACHĘCAM WSZYSTKICH WPISUJCIE TU SWOJE WRAŻENIA I SPOSTRZEŻENIA.MOŻE DOTRZE TO KIEDYŚ DO KOGOŚ KTO ZROZUMIE. BEDUINI ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
BEDUIN 2012-07-02 23:10:34
Witam was wszystkich albo nikogo.Bo albo nikt tego nie czyta albo wszyscy boją się coś dopisać.[usunięte przez administratora].Słyszałem że ostatnio była jazda z wypłatami,rekord został pobity dawajcie sobie tak dalej to następną kase dostaniecie w burakach.Pozdrawiam was TROCHĘ ODWAGI
garandm1 2012-10-04 19:50:28
wszystko o czym napisaliście jest prawdą, osoba z mojej rodziny pracuje u tych \"fachowców\" tam nie można nawet iść w uzasadnionym przypadku na zwolnienie lekarskie bo kierownik grozi że cię \"[usunięte przez administratora]\". Jednym słowem omijajcie ETOLL na 100 km
1
anonim 2012-10-22 21:59:23
Urocza firma. [usunięte przez administratora] płacą. I będę tam pracował do końca moich dni. To mój drugi dom. Firma kompetentna bo płacą na czas. I to mi się podoba. Żyć nie umierać. :-)
W 2013-02-02 22:47:18
JEŚLI KTOŚ NIE CHCE PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE TO MOŻE SIĘ ZWOLNIĆ , A NIE UCIEKAĆ W ZWOLNIENIA LEKARSKIE , JAK KTOŚ JEST BEDUINEM TO NIM I TAK I TAK BĘDZIE A WRACAJĄC DO BEDUINÓW TO SĄ BOGACI I MĄDRZY LUDZIE WIĘC NIE WIEM O CO CHODZI .
pracownik 2013-02-02 22:53:25
są tam i bardzo kompetentni i normalni szefowie np. kier. serwisu , jeszcze nie pracowałem z tak normalnym i fajnym gościem , a jak on traktuje klientów palce lizać i uczyć się od niego . potrafi także opieprzyć ale to chyba normalne ale zawsze ma rację. pozdrawiam beduinów.
pracownica 2013-03-24 03:57:39
tez pracuje w tej firmie. [usunięte przez administratora] firma płaca na czas i dobrze płaca. nie moge złego słowa powiedziec.
pracownica 2013-06-05 18:27:51
a kto ucieka na zwolnienia lekarskie????????????????????????????????????????????????????
pracownica 2013-06-09 19:47:48
dobrze płacą i pozytywna firma. a jak komu sie nie podoba to niech sie zwolni
nik 2013-08-08 11:50:15
Anonim - 2013-07-08 05:15:07

Dają jakieś dodatki/premie w Etoll Strzelin?
Dobre !!! Ha ha ha
2013-10-05 09:53:21
pytacie o zarobki. No to czytajcie.
Wynagrodzenie zasadnicze 1600zł,bo tyle daje państwo.Nie ważne ile lat pracujesz i jakie posiadasz doświadczenie według JT nie posiadasz niczego wartościowego.Do tego dostaniesz premię oczywiście pod stołem żeby nie odprowadzać składek.W zależności co robisz i u którego z panów bo to też ma znaczenie dostaniesz ok 1000 zł.Chyba że akurat coś się zepsuło w aucie którym jeździłeś albo na sprzecie który obsługujesz zabiorą ci od 100 do 500 złotych.Tak Tak za awarię sprzętu płaci obsługujący.Czasem zastanawiam się co to będzie jak im mechanik odmówi pracy.Kto z gówna baty będzie kręcił? Części najtańsze i podejrzanej jakości a auta zarabiają mnóstwo kasy i tysiące kilometrów robią.
Mobing na każdym stanowisku.
Zarobi z poprzedniej epoki.
Za awarię płacisz sam.
Chamskie traktowanie na porządku dziennym.
Fałsz i obłuda szefostwa aż kapie.
Nie dowiesz się prawdy od tych panów bo jeden na drugiego zwala bo akurat go nie ma.
Nigdy nie wypłacą ci tego co zarobiłeś bo zawsze znajdzie się powód żeby tego nie robić.
Oszustwa w wypłatach to sport pracodawców z ETOLLU nie było wypłaty żeby Cię nie oskubali.Pracowników jest wielu więc kwoty zapewne są imponujące.
Najbardziej zgrana grupa to kierowcy międzynarodowi nie łatwo ich oskubać z pensji a i tak ich skubią nawet po 1000 zł.
Zaniżają im frachty i w taki sposób rąbią ile się da.
Szkoda zdrowia marnować dla chochoły granatem od gówna oderwanej.JT nazywany GÓWNOJADEM to bydlę do potengi entej.Przepraszam wszyskie zwierzęta które przy tej okazji obraziłem.
Szok i niedowierzanie.
Nauczkę tym panom da tylko strajk pracowników albo masowe zwolnienia z pracy bo sami nie dojdą do wniosku że bez tych szarych pracowników są po prostu bankrutami.
Życze wszystkim pracownikom tej kolonii karnej wszystkiego dobrego bo to dobrzy ludzie i super pracownicy,inne firmy powinny spróbować podkupić sobie tych ludzi a na pewno dużo zyskają.POWODZENIA LUDZIE niech moc bedzie z Wami a nie- przemoc.
3
Zygmunt 2014-04-30 03:32:22
@marko, a co dokładniej by Cie interesowało, jestes zainteresowany jakims konkretnym stanowiskiem w Etoll?
szef 2014-06-07 22:11:05
Hej, Marko jak chcesz się dorobić garba a nie pieniędzy to polecam ! To jest firma , która wykorzystuje ludzi, tam liczy się kasa a nie klient i pracownik.
Lakom 2014-11-29 18:51:39
Ciekaw jestem skąd taka rozbieżność finansowa... Zastanawiam się też nad podjęciem pracy u nich, ale nie wiem czy aż 5000 zł można zarobić. To wszystko chyba zależy od umiejętności sprzedażowych ludzi, a ważniejszym pytaniem jakie należałoby zadać to ile wynosi podstawa i czy w ogóle w systemie płacowym jest ona możliwa.
Marina 2015-01-29 00:12:10
Zajmują się dosyć wąską działką produktów tj. smary, oleje i paliwa chociaż mogą się pochwalić dosyć gęstą siatką swoich punktów, nie wspominając już o plusach logistycznych istnienia Etollu. Odnoszę wrażenie, że kontrahenci mają z nimi bardzo dobre relacje, co powinno też się przekładać na cały zespół wewnątrz firmy.
Adam 2015-02-13 16:03:34
tak, są firmą sprawdzoną w działalności rynkowej, o dobrej kondycji finansowej, zawsze sumiennie i nienagannie wywiązującą się ze swoich zobowiązań wobec Partnerów. Wieloletnia działalność pozwoliła zdobyć jej duże doświadczenie jak również wykwalifikowaną kadrę pracowniczą. Nie widac zbyt często ogłoszeń z ofertami pracy więc zapewne rotacji tam nie ma. Są jakieś szanse na przyjęcie w następnym czasie?
Alex 2015-02-23 08:44:59
Z tego co wiem, sporo się tam zmieniło.Z tego co się interesowałem w branży to lider w olejach. Ciekawi mnie czy organizują szkolenia, czy jest szansa na pracę- wiadomo wyniki się liczą wiec niech nikt nie marudzi ze podstawa marna bo jeśli w ostatniej firmie miałem min plus premię to nauczyłem się pracować.
A wiadomo ze paliwa i oleje to mocny budżet dla wsparcia przedstawicieli i dlatego chcę spróbować ...
Alex 2015-03-09 09:27:21
Ja składam w tym tygodniu CV na stanowisko PH, robiłem rekonesans i jest lepiej niż mi się wstępnie wydawało.
Ad. marzenka - o księgowości nie mam zielonego pojęcia. Ale wydaje mi się ze przy takiej dużej firmie nie mogą sobie pozwolić na nieterminowość odnośnie wynagradzania pracowników. Wiesz pip, kontrole, ZUS, itp, to musi grać!
ciekawy 2015-04-06 18:42:46
czy mają jeszcze te hurtownie w Lubinie i Wrocławiu na Szczecińskiej?
warsztat 2015-04-10 07:34:12
do: ciekawy - obsługuje mnie ta firma we Wrocławiu i z tego co mi ich przedstawiciel powiedział to chyba mają: Strzelin - Centrala, Wrocław, Opole, Lublin, Stary Kisielin, Poznań to chyba są aktualne oddziały.
ciekawy 2015-04-10 15:10:15
lublin czy lubin? dzięki za info bo na ich stronie są chyba stare dane tych oddziałów
warsztat 2015-04-15 07:56:04
A strona to stara jak moje opony w golfie, hahahh.
2
P. 2015-04-16 10:19:32
No to żeby wszyscy mogli uniknąć takich samych problemów jak ja to opiszę jak wygląda praca w zasranej firmie ETOLL na stanowisku Przedstawiciela Handlowego.

1. Praca zaczyna się o 6.30 i trwa nawet do 22, bo od rana wydzwaniają z hurtowni co i jak bo sami nie wiedzą co mają robić, a po 15-16 kiedy wracasz z trasy powtórka z rozrywki z rana, czyli nie ważne że możesz mieć małe dziecko, spać, nie być pod telefonem czy cokolwiek innego telefon masz odbierać.

2. Organizacja pracy i logistyka to sprawy śmiechu warte, w moim przypadku tak na prawdę 3-4 dni sprzedażowe, a reszta to kręcenie śmigła w gównie, jeśli klient składa Ci zamówienie na 5000zł netto to nie można tego dowieźć bo się nie opłaca i jest awantura.

3. Za sprzęt odpowiadacie WY SAMI, czyli jak mi upadł tablet i się rozbił to 300zł w mordę bo sprzęt nieubezpieczony.

4. Samochód służbowy w stanie tragicznym i tak na prawdę to narażanie zdrowia pracownika, osobiście w moim kończą się hamulce, strzelają przeguby i nikt sobie z tym nic nie robi. Przeglądu auto nie widziało chyba od nowości bo przecież nie opłaca się robienie go, oddajesz dowód kierowcy/dostawcy i po 2-3 dniach odbierasz podbity. Przez 6 miesięcy auto nie widziało myjni bo firma nie ma przeznaczonych budżetów, tankowanie auta też w bliżej nie określony sposób.

5. Ciągły brak produktów na magazynie, brak katalogów sprzedażowych i cenników.

6. Praca Pań w księgowości/kadrach nie warta komentarza są tak w dupę uprzejme, że jak widzisz kto dzwoni to się rzygać chce.

7. Brak możliwości pójścia na L4, a jeśli już pójdziesz to dostajesz telefon od JT wielkiego Pana kierownika, że przy zapaleniu oskrzeli możesz mówić to bierz telefon i dzwoń do klientów.

8. Żenujący poziom socjalu i czegokolwiek jeszcze innego bo w zasadzie to go nie ma.

9. Teraz chyba najważniejsze WYNAGRODZENIE, umawiasz się na konkretne pieniądze na rozmowie przychodzisz podpisać umowę i okazuje się 1800zł brutto, a reszta płacona pod stołem i tak na prawdę nigdy nie wiesz za co i ile dostajesz i zawsze Cię kroją.

Moja największa porażka zawodowa to ETOLL, nie polecam!
2
kandydat 2015-04-19 18:02:29
to niezły bajzel, dzięki za info Kolego!
2
Etoll 2015-05-10 20:43:22
Nie komentujemy tego typu wpisów, jednak w związku z tym, że ten był bardzo obraźliwy w stosunku do osób obecnie zatrudnionych, to poniżej odpowiedź: Powyższa opinia jest opinią człowieka, który jako nowy pracownik na łączne 97 dni zatrudnienia w firmie Etoll spędził 3 dni na urlopie i 24 dni na zwolnieniach lekarskich. A więc 1/4 zatrudnienia przebywał na zwolnieniach lekarskich, jako nowy przedstawiciel, który pragnął „prężnie i aktywnie” rozwijać się zawodowo. Niestety pracując w taki sposób i tak krótko niewiele osiągnął (nie mówiąc o zamówieniach na 5000 netto) i stąd chyba jego frustracja.
Po wypowiedziach tego człowieka można ocenić poziom języka, którym się posługuje (wyrażenia typu „kręcenie śmigła w gównie”, „panie z księgowości w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uprzejme”, „jak widzisz kto dzwoni, to się rzygać chce”). Wobec tego mogłoby się wydawać, że żadna forma komunikacji szokować go nie powinna. Dziwne więc, że akurat nie podoba mu się sposób komunikacji Pań z biura, bowiem na pewno Panie z biura, czy koledzy z magazynu w firmie Etoll ze sobą w taki sposób się nie komunikują.
Jeśli chodzi o samochód, to firma ma własne myjnie oraz serwisy samochodowe, które są do dyspozycji pracowników w razie potrzeby i na ich życzenie, a flota jest na bieżąco odświeżana. Na rynku działamy od 25 lat współpracujemy z wieloma dużymi koncernami krajowymi i zagranicznymi, dla których od lat jesteśmy solidnym partnerem. Zatrudniamy ponad 120 osób, w tym ludzi, którzy pracują od momentu założenia firmy, wielu ze stażem przekraczającym kilkanaście lub kilka lat (aktualna struktura zatrudnienia w zależności od stażu pracy poniżej). Proszę samemu odpowiedzieć sobie na pytanie, czy takie osiągnięcia byłyby możliwe, gdybyśmy działali w opisany sposób. Jeżeli potencjalni kandydaci poważnie zainteresowani współpracą chcieliby zasięgnąć informacji o firmie, to o rzetelne opinie bardzo proszę zwracać się do osób, które takowe mogą wyrazić. Poziom wypowiedzi tego człowieka, jak również jego pracy pozostawiam bez komentarza.
Każdy, kto trochę w handlu pracował, wie doskonale jak wygląda tego typu praca i jakie stawia wymagania osobom, które ją podejmują. Wie również, że niestety na 10 negatywnych opinii przypada maksymalnie 1 opinia pozytywna, gdyż ludzie zadowoleni nie wyrażają swoich opinii.
Jeżeli zajdzie taka potrzeba, to bardzo proszę o kontakt, wówczas przekażemy namiar na osoby zatrudnione, które będą chętne, żeby na temat pracy w Etoll udzielić informacji (oczywiście za ich wcześniejszą zgodą).
Wstawić dla podparcia strukturę zatrudnienia, czyli:
Poniżej 1 roku: 15 osób
Od 1 do 4 lat: 26 osób
Od 5 do 9 lat: 23 osoby
Od 10 do 14 lat: 21 osób
Od 15 do 20 lat: 13 osób
Powyżej 20 lat: 7 osób
znawca 2015-05-11 12:19:17
15 osób pracuje w firmie poniżej 1 roku i Wy to nazywacie brakiem rotacji pracowników w firmie? to przecież ponad 10 % stanu zatrudnienia firmy!!!
3
Maniek ten Maniek 2015-05-18 22:23:51
Ciekawe kto pisał w imieniu ETOLL? Pani Prawnik przygotowała tekst? bo nie wygląda to na styl piśmiennictwa i słownictwa Pana Jakuba, a na pewno nie na styl szanownego właściciela Pana Janusza. ETOLL błagam cię! nie ośmieszaj się takimi wywodami "na poziomie" bo 80% wypowiedzi P. to szczera i dobitna prawda o pracy, właścicielu, atmosferze panującej w firmie, o "flocie" pojazdów i wynagradzaniu i motywacji pracowników (nie biorę tutaj literackiego stylu opisu). Panie szefie! metoda kija i marchewki w dzisiejszych czasach przestaje działać na pracowników, polecam artykuł w celu zaczerpnięcia trochę wiedzy: https://www.corazlepszafirma.pl/art/kij-i-marchewka-czyli-najwiekszy-blad
Co do systemu wynagradzania w firmie Etoll: nie istnieje tutaj żaden system, ...przezpraszam jeden istnieje: tzw."kapelusz".
Co do "floty" Etoll: tu wypowiedź ETOLL przeszła sama siebie!!! tutaj funkcjonuje system "drucik" i nic nie naprawiaj bo sam za to zapłacisz!
Co do poziomu wypowiedzi P.: czego oczekiwać? "jaki Pan taki kram".
Co ilości pracowników Etoll: proszę ETOLL napisz jaki jest średni wiek pracowników (ile osób odlicza ciężkie godziny do przejścia na emeryturę? i do tych osób ETOLL chce podać kontakt? :-)) i dla czego tak duża liczba pracowników pracuje poniżej 1 roku? - ETOLL nie zasłaniaj się tekstem: rozwój firmy!
PS. Na czym polega rozwój zawodowy w firmie Etoll?
3
kontrahent 2015-06-10 14:08:53
Najgorsza firma z jaką przyszło mi współpracować. Kiedyś współpracował z wami mój ojciec, później ja od 15 lat nic się tutaj nie zmienia, mają totalnie gdzieś klientów i z tego co widziałam pracowników również. Nowoczesna flota stale odświeżana? Żarty! Widziałam auta którymi przyjeżdżają handlowcy, brudne, stare, ledwo jeżdżące. Ciągle braki towaru, przy jednym zamówieniu kilka faktur (podejrzewam że robicie to tylko w celu niewypłacenia premii pracownikowi). Bardzo długi czas oczekiwania na towar, spowodowany brakami w towarze oraz niechęcią do nowych klientów, w skrócie mówiąc chłopaki ścierają się żeby pozyskać klienta a centrala ma gdzieś żeby go dodać - no bo po co!? Nie dość że czekałam ponad miesiąc na oleje to musiałam sama sobie po nie podjechać! Osobiście widziałam jak do znajomego PH przywiózł wezwanie do zapłaty bo firmie Etoll na znaczek szkoda! Szczytem bezczelności tej firmy był moment kiedy PH zadzwonił do mnie ledwo mówiąc, że jest na L4 ale musi dzwonić po klientach bo firma zagroziła zwolnieniem. Mi jako przedsiębiorcy byłoby wstyd! Próba wybielenia się na forum niczego nie da, każdy kto z wami współpracuje wie jakie macie podejście. Najbardziej szkoda mi tych młodych ludzi których wykorzystujecie na starcie, więc Panowie jeżeli szukacie dobrej pracy jako PH to ta firma jest jej przeciwieństwem.
2
HUNT 2015-09-21 22:39:05
Dziwię się tylu negatywnym wpisom na temat pracy w firmie Etoll. Tak mocnych słów w kierunku Kuby T. (zupełnie bezpodstawne) Miałem przyjemność współpracy z Kubą na froncie pracownik - przełożony i złego słowa nie powiem!!!! Każdemu życzę takiego Dyrektora, Kierownika - jest normalnym wrażliwym człowiekiem i potrafi słuchać!!!!
A to bardzo ważne i rzadkie w dzisiejszych czasach u PRACODAWCY. Co do samej pracy w firmie - kto chce pracować, to będzie zarabiać (chyba, że ktoś zna firmę która płaci za samo przychodzenie do pracy - "prócz budżetówki:-)")
- A, jeszcze Panie z Księgowości - Kobiety na poziomie, bardzo wyrozumiałe dla Kolegów z pracy. (Naprawdę przyjemne "BABECZKI") Mili Państwo szczerze polecam pracę w firmie Etoll.
pracownik 2015-10-07 17:34:50
Pracowałem w różnych firmach, w Etolu pracuję obecnie ponad 8 lat. Tyle bzdur tutaj wypisanych z trudem czytam i komentować nie zamierzam. Pracuję na warunkach takie, jak uzgodniłem i jestem zadowolony. Dodam, że jeżdżę sprawnym samochodem firmowym.
lakk 2015-10-20 07:56:37
Etoll jest długo na rynku i "jedzie" już tylko inercją długiego istnienia. Wymaga głębokiej restrukturyzacji zwłaszcza w części sprzedażowej i serwisu samochodowego. Wiem bo dłużej przyglądałem się tej firmie. Płaca przy takiej strukturze nie może być inna bo produktywność jest za niska przy takim stanie osobowym i umiejętnościowym szefostwa i pracowników. Jak się nie zmienią będą peryferyjną firemką aż ktoś ich wypcha z rynku, a w biznesie układy personalne mają znaczenie ale do czasu, gdy nie zaczną się liczyć wyniki finansowe.
2
Ph 2015-11-02 23:17:37
Pewnie dzieki tej inercji sa jednym z kilku lub max kilkunastu dystrubutorow autoryzowanych Shell w Polsce :)
Marek 2016-06-07 21:55:26
Tak! za chwilę będą pracować tylko wszyscy przed emeryturą za najniższą krajową, szef i jego rodzina!
3
oko 2016-06-19 21:01:42
Posiadanie doświadczenia nie jest dziwne @zukd, ale są jakieś oferty pracy?
Zostaw swoją opinię o Etoll - Strzelin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Etoll