brak logo

ASSET group Katarzyna Skuza

Kielce

Opinie o ASSET group Katarzyna Skuza

znana 2011-10-26 11:36:07
ZGROZA
pracownica- była cd 2012-03-07 10:19:00
Info z netu:
"Przestrzegam przed tą firmą i przed właścicielami!!! Nie dajcie się oszukać!!! Nie płacą NIKOMU!!! Dlaczego nie ma firmy w Końskich? Może dlatego, że boją się już tam pokazać? Uważajcie!!! Oni są zdolni do wszystkiego!!!"

2011-02-19 21:44 odpowiedz | cytuj Pracowałam miesiąc czasu w biurze obsługi klienta. Czarowali mnie niebiańską przyszłością i zarobkami. Po miesiącu odeszłam bez wypłaty - zostałam [usunięte przez moderatora] - odradzam pracy w tej firmie!!! pracownica

2011-02-19 22:24 odpowiedz | cytuj zgadzam sie z kolegą handlowcem i Panią powyżej. Mnie za 2 tygodnie pracy nie wyplacili bo zdaniem szefa (zreszta oszusta) nie bylam odpowiednia - 40 km dziennie - policzcie sami koszty, poszły w błoto... NIE POLECAM!!! [usunięte przez moderatora]!

2011-02-21 13:25 odpowiedz | cytuj Mam nadzieję, że lawina już ruszyła. Państwo [usunięte przez moderatora] zaszkodzili zbyt wielu osobom i nie da się tego wymazać gumką ani klawiszem \"del\". Te opinie w takiej czy innej formie powrócą na stronę , mam nadzieję też że co odważniejsi udadzą się ze swoją wiedzą do odpowiednich organów (sąd pracy, prokurator, policja - tak tak Panie [usunięte przez moderatora] chyba czas zacząć myśleć o takich rozmowach \"handlowych\" - ciekawe co za bajkę Im pan sprzeda panie [usunięte przez moderatora].) zaineresowanych takim procederem,taką oraz mniej formalną formą działalności firmy Asset. Chętnie poczytamy o tym w prasie :-)

- 2011-02-21 23:40:56 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę Po pierwsze - nie oczernianie tylko stwierdzanie faktów. I nie robi tego jedna osoba, nie wiem czy przy swojej krótkowzroczności dostrzegasz to. Zatem współpracownik nie jest sam. Po drugie - na portalach znajdują się negatywne opinie w stosunku do nierzetelnych pracodawców. I słusznie. Należy ostrzegać innych przed złem. Napraw zło które wyrządziłeś swoim pracownikom a negatywne informacje przstaną się pojawiać. Po trzecie - to co tutaj się znajduje to nie jest oczernianie tylko stwierdzanie faktów. Nikt sobie tego nie wymyślił. Każdy dzieli się swoimi traumatycznymi przeżyciami z okresu obejmującego współpracę z firmą asset. Po czwarte - wszyscy dookoła są ok. Firma asset nie jest ok. I jej właściciele to wiedzą. Choć jak widać nie dopuszczają tekiej myśli do siebie. Ale będzie firma asset miała duuużo czasu na przemyślenia. I ostatnie - jedyne PSEUDO w tym kabarecie to firma asset, której tak naprawdę ... już nie ma. Jak się żyje firmie asset z tą świadomością. Zresztą...gdyby firma asset była ok, to nie zawracałaby sobie głowy jakimś forum, na którym wypowiadają się ludzie zdesperowani. Ale firma asset jest tym żywo zainteresowana ponieważ czerpie wiedzę ile czasu jej jeszcze zostało istnienia na rynku. I przeprowadzka do innego miasta nie pomoże. Smród pozostaje smrodem. A poszkodowanych jest coraz więcej. Komisy,osoby pracujące w salonach, współracownicy zwani przez asset pseudo, wykonawcy prac, byli wspólnicy...czas leci, odsetki rosną...dług zawsze pozostanie długiem. Zresztą niemało jest do odkupienia długów Pana [usunięte przez moderatora]. w inernecie. To że zmieniła się nazwa firmy i profil, nie znaczy, że zmieniła się mentalność właściciela. Wystarczy poszukać firmy MONOLIT"

[usunięte przez moderatora]
cd 2012-03-07 10:20:16
• Grupa:Goście
Napisano 12 maj 2011 - 07:39 #1
"UWAGA NA FIRMĘ ASSET. [usunięte przez moderatora] pracowników oraz współpracowników. Nie płacą za wykonaną pracę. Jesli już jesteś pracownikiem tej firmy i słyszysz, że Twoje wynagrodzenie już zostało wysłane na Twoje konto, a fizycznie ich nie masz to... mieć ich już nie będziesz. Każdy z nas, a jest nas wiele osób, które w ten sposób zostały potraktowane, juz to słyszał. Potem zaczynają się obelgi pod kontem pracownika, no i oczywiście straszenie sądami, wysyłanie policji w miejsce nowej pracy bądź pod adres zameldowania. Nawet po zakończeniu "współpracy" trauma trwa, a ślad po [usunięte przez moderatora] zostaje na długie miesiące.
Uwaga na [usunięte przez moderatora]!
Pan [usunięte przez moderatora], który prowadzi wszelkie rozmowy dotyczące zatrudnienia, wynagrodzeń, współpracy itd. jest niestety chorym na głowę bajarzem. To co wylewa mu się z ust nijak ma się do rzeczywistości. Tak naprawdę kłamie, [usunięte przez moderatora]. No i ma wyrok na swoim koncie wraz z zakazem wykonywania działalności gospodarczej. Jeśli choć jedna osoba skorzysta z tej przestrogi, to warto było"
[usunięte przez moderatora]
cd 2012-03-07 10:23:07
...

Przejdź do najnowszych opinii

kwp - 2011-02-07 18:47 odpowiedz | cytuj


ciekawe tu rzeczy wypisujecie...mnie się nie zdarzyło mieć z firmą ASSET żadnych problemów - od początku współpracy.Rozliczają się terminowo, na umawiane spotkania przyjeżdzają, dziewczyny w biurze w Końskich bardzo pomocne. Zajmijcie się ludzie robotą, a nie piszecie co Wam ślina na język...

Kurs kadrowo płacowy 1399 grupy 5-10os z komputerami
50%teoria 50%praktyki
nauka w centrum Kurs ksiegowości 1399 zł
50%teoria 50%praktyki z komputerami, 5-10 os
nauka w centrum Kursy masażu
160 godzin, 1399 zł od podstaw certyfikat MEN, klasyczny,
relaksacyjny,od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cający Kursy wizażu
solidnie 80 bądź 16 godzin - 399 zł Warszawa centrum,
praktyka,zaświadczenie MEN

kwp - 2011-02-08 21:00 odpowiedz | cytuj


taaak - tylko że dziewczyny pracują w tej firmie od początku...amen
kwp bdk hwj - 2011-02-18 17:00 odpowiedz | cytuj


ooooo...widzę, że nam opinii ubyło jakimś dziwnym trafem. Pamiętajcie o skrzynce [usunięte przez moderatora] czekam na Was!!!

Handlowiec - 2011-02-19 13:56 odpowiedz | cytuj


Witam, zauważyłem, że niestety ubyło najistotniejszych opinii, więc powtórzę jeszcze raz swoja:

firma jest nierzetelna, nie wypłaca pieniędzy pracownikom oraz współpracownikom.

praca w tym miejscu zaszkodziła mojej karierze zawodowej, ponieważ sami wiecie, że handlowiec to osoba a nie firma - wlasciciel nie wyplacal naleznej prowizji komisantom - a oni obwiniają teraz mnie i zamykają drzwi z hukiem przed nosem.

sumując: firma nierzetelna a wlasciciele nieuczciwi i [usunięte przez moderatora].
parcownica - 2011-02-19 21:44 odpowiedz | cytuj


Pracowałam miesiąc czasu w biurze obsługi klienta. Czarowali mnie niebiańską przyszłością i zarobkami. Po miesiącu odeszłam bez wypłaty
- zostałam [usunięte przez moderatora] - odradzam pracy w tej firmie!!!


pracownica - 2011-02-19 22:24 odpowiedz | cytuj


zgadzam sie z kolegą handlowcem i Panią powyżej. Mnie za 2 tygodnie pracy nie wyplacili bo zdaniem szefa (zreszta oszusta) nie bylam odpowiednia - 40 km dziennie - policzcie sami koszty, poszły w błoto...

NIE POLECAM!!! [usunięte przez moderatora]!!!
współpracownik - 2011-02-21 13:25 odpowiedz | cytuj


Mam nadzieję, że lawina już ruszyła. Państwo [usunięte przez moderatora] zaszkodzili zbyt wielu osobom i nie da się tego wymazać gumką ani klawiszem "del". Te opinie w takiej czy innej formie powrócą na stronę
, mam nadzieję też że co odważniejsi udadzą się ze swoją wiedzą do odpowiednich organów (sąd pracy, prokurator, policja - tak tak Panie [usunięte przez moderatora] chyba czas zacząć myśleć o takich rozmowach "handlowych" - ciekawe co za bajkę Im pan sprzeda panie [usunięte przez moderatora].) zaineresowanych takim procederem,taką oraz mniej formalną formą działalności firmy Asset. Chętnie poczytamy o tym w prasie :-)

Kurs programowania 699zł
50%teoria 50%praktyki - 120 godzin, grupy 5-10 os
nauka w centrum Intensywnie ang 3 tyg
Kurs z zakwaterowaniem i jedzeniem 10h dziennie 6 dni w tyg od podstaw Kurs Excel solidnie
Szkolenia dla początkujących i
zaawansowanych w całym kraju Kursy fryzjerstwa–120h
nastawiony na praktykę od podstaw Warszawa Centrum
certyfikat MEN

Do zdesperowanych - 2011-02-21 23:40 odpowiedz | cytuj


Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę "współpracowniku" z tego ze operowanie nazwiskami i oczernianie innych ludzi jest karalne. To są tylko twoje wymysły i ta postawa jaka reprezentujesz na tym forum świadczy tylko i wyłącznie o Twoim braku inteligencji. Dlaczego na tego typu portalach znajdują się same negatywne opinie i to nie jest zależne od miasta czy firmy, piszą to ludzie zdesperowani którzy nie potrafią sobie poradzić z własnym życiem wolą oczerniać innych bo jest im wtedy łatwiej żyć ze świadomością że wszyscy do okola są źli tylko nie oni.
Drogi "współpracowniku" wg Ciebie są źli? A Ty jesteś feir, nie masz nic na sumieniu?? Nie wydaje mi się.
W głowach Wam się poprzewracało pseudo "współpracownicy".
anonim - przedwczoraj o 19:14 odpowiedz | cytuj


Do zdesperowanych - 2011-02-21 23:40:56

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę
Po pierwsze - nie oczernianie tylko stwierdzanie faktów. I nie robi tego jedna osoba, nie wiem czy przy swojej krótkowzroczności dostrzegasz to. Zatem współpracownik nie jest sam.
Po drugie - na portal
była 2012-10-08 12:47:50
Czy ktoś ma informacje na temat [usunięte przez moderatora]? Kogo i gdzie tym razem naciaga? A co z jego niezorientowaną żoną? Czy ktoś próbował odzyskac od niej swoje pieniądze? Proszę o opinię.
1
anonim 2012-11-22 15:33:50
Mam pytanie do wszystkich, którzy mieli wcześniej styczność z tą firmą. Ponieważ dostałem ofertę współpracy jako telemarketer, z tymże pracę wykonuję się z domu. Nie jestem pewien czy to ta sama firma, dostałem adres, że siedziba mieści się w Bielsku-Białej - być może uciekli ze wcześniej lokalizacji z woj. świętokrzyskiego, a być może jest to zupełnie inna firma, a mój post będzie w tym wypadku zbędny. Dostałem jednak informację, że jest to Asset Group, więc nazwa ta sama i zajmują się niby wysyłką do klientów plastrów oczyszczających. Nie mam jeszcze informacji kto jest właścicielem firmy, natomiast wiem, że menagerem jest p. [usunięte przez moderatora]. Proszę o informacje, czy to nazwisko wam coś mówi oraz czy po moim opisie jesteście mniej więcej ocenić czy to będzie ta czy inna firma.
crok 2012-12-05 21:39:32
anonim - 2012-11-22 15:33:50

Mam pytanie do wszystkich, którzy mieli wcześniej styczność z tą firmą. Ponieważ dostałem ofertę współpracy jako telemarketer, z tymże pracę wykonuję się z domu. Nie jestem pewien czy to ta sama firma, dostałem adres, że siedziba mieści się w Bielsku-Białej - być może uciekli ze wcześniej lokalizacji z woj. świętokrzyskiego, a być może jest to zupełnie inna firma, a mój post będzie w tym wypadku zbędny. Dostałem jednak informację, że jest to Asset Group, więc nazwa ta sama i zajmują się niby wysyłką do klientów plastrów oczyszczających. Nie mam jeszcze informacji kto jest właścicielem firmy, natomiast wiem, że menagerem jest p. [usunięte przez moderatora]. Proszę o informacje, czy to nazwisko wam coś mówi oraz czy po moim opisie jesteście mniej więcej ocenić czy to będzie ta czy inna firma.
Nie może nazwa ta sama ale pani [usunięte przez moderatora] dalej zajmują się naciąganiem w ubezpieczeniach. Ale trafi Kosa na kamień.
znana 2013-01-10 21:56:28
.... ktoś tu rozsiewa nieaktualne informacje ...
znana 2014-02-20 14:35:24
I jedno i drugie, firma już nie istnieje to i nie zatrudnia.
znana 2014-03-11 10:13:28
Firma nie istnieje (wpis do CEIDG - status wykreślona), a była właścicielka jest bankrutem. ..Padła kosa na kamień ..
anonim 2014-08-13 09:42:41
Firma ASSET nie istnieje, a była właścicielka zmieniła nazwisko i założyła nową Firmę KATARZYNA KANIECKA "GENESIS" - w 2013r Firma została zamknięta. Nie znaczy to jednak, że Pani (usunięte przez administratora),. dalej nie działa w ubezpieczeniach. Prowadzi oddział znanej multiagencji ubezpieczeniowej jako Specjalista ds. sprzedaży bezpośredniej. Osobiście nie zaufałbym takiej osobie nigy a tym bardziej nie powierzył siebie i swojego majątku!
była współpracownica 2014-10-30 17:26:56
Dawno mnie tutaj nie było. Czy ktos zna adres pod którym można spotkac dziś Panią Kaniecką? Choćby tej multiagencji. Jest mi winna mnóstwo forsy. Zepsuła mi opinię, spowodowała problemy finansowe, za moje pieniadze i pewnie nie tylko moje, ale przede wszystkim nie swoje, wybudowała sobie chatę. Kto wie cos więcej na jej temat? Podzielcie się proszę opiniami.Nie znam drugiego takiego przekręta.
była współpracownica 2014-11-24 18:01:52
Firma GENESIS rzeczywiście zotsła zamknieta. Najlepiej sprawdzić to na stronie Bogumile. Ja oddałam sprwę do windykacji. Nie mam szans na odzyskanie forsy. Dostałam informację, że ojeciec Pani Kasi znaczy tyle, że żadna firma Wwindykacyjna nie chce z Nim i jego córeczą zadzieć. Na ile to prawda...nie wiem. Działałam z trzema firmami windykacyjnymi i każda z nich odmawiała współpracy, bez podania przyczyny. Tylko ta ostatnia (dzięki znajomemu znajomego kltóry z nimi współpracował ) odpowiedziała mi dlaczego nie odzyskają długu.
konrado 2015-02-25 14:18:46
no tak, ale też zobaczcie jak sprawa wygląda jesli chodzi o zatrudnienie u nich, bo nie wiem czy iśc czy nie iśc, nie chce w ciemno startowac do jakieś firmy, ale chyba ta grupa jest zaufana no nie, gdzieś czytałem w tych opiniach, ze można spokojnie isc, że problemu z wypłatami nie ma, to wszytsko prawda?
wanda 2015-05-07 13:19:44
Czy aby na pewno pytasz o ten ASSET o którym jest na tym forum mowa?
Tego Asset'u i Genesis już nie ma.
Zostaw swoją opinię o ASSET group Katarzyna Skuza - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASSET group Katarzyna Skuza