brak logo

BNP Paribas

Warszawa

Opinie o BNP Paribas

reg 2017-03-05 21:57
Nieprofesjonalna Pani z HR. Brak informacji zwrotnej po rozmowie.
1
Joanna 2017-03-06 09:50
@reg rozumiem, że spodziewałeś się informacji zwrotnej po przebytej rozmowie kwalifikacyjnej. A mógłbyś opowiedzieć jak wyglądała sama rozmowa? Na co warto zwrócić uwagę podczas aplikowania do pracy w firmie?
1
arf 2017-03-16 15:05
Joanna, już byłaś na rozmowie? A mógłabyś opowiedzieć jak wyglądała sama rozmowa? Na co warto zwrócić uwagę podczas aplikowania do pracy w firmie? Z góry dziękuję!
2
Iza 2017-03-17 11:12
Witam,Coś więcej o pracy dla specjalisty ds. analiz w Krakowie? Jak sie pracuje w tym oddziale? Czy to duży oddział? Czy rekrutacja jest wieloetapowa czy też po pierwszej rozmowie już coś wiadomo? Z góry dziękuję
1
Przyszły pracownik 2017-04-03 15:30
To jest bank. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jeżeli będzie zatrudniał HR na takim poziomie to masakra- panna po studiach uważa się za wielką panią rekruter. Obiecują oddzwonić, dziwne pytania, ma dać znać --- nie oddzwaniają. Pytają czemu tak czesto zmienia pan pracę!!!!!!!!!

Niech spojrzy na swoje CV, ile firm przeskoczyła w ostatnim roku.

Poniżej krytyki, wszelakich standardów firmy, i ogólnie przyjętych zachowań profesjonalnych rekruterów, którzy własnie przez takie osoby, są wrzucane do jefnego worka.

To jest moja opinia.
4
Joanna 2017-04-03 15:57
@Przyszły pracownik rozumiem, że dostałeś pracę. Chętnie dowiemy się jakie będą Twoje doświadczenia podczas wdrażania się do pracy.
1
Przyszły pracownik 2017-04-14 10:22
Nie, nie dostałem pracy.
1
Marco 2017-04-14 10:29
Naprawdę poziom tego HR jest naprawdę niski. Dostaje maila o dziwnej treści- podziękowanie o rozmowie rekrutacyjnej, która nie miała miejsca? Jesli rozmowa rekrutacyjna jest odbywana przez telefon gratuluje pomysłów. Nowe standardy HR.
2
Joanna 2017-04-14 10:47
@Przyszły pracownik a co dokładnie wpłynęło na Twoją ocenę procesu rekrutacji? Które z pytań jakie padły podczas rozmowy wydały Ci się "dziwne"? Jeśli chodzi o pytania o to, czemu często zmieniałeś pracę, to jest to standardowe pytanie, które pada na rekrutacjach. Rekruterzy często dopytują na temat treści, które są zawarte w CV kandydata.
@Marco rozumiem, że wstępna rozmowa kwalifikacyjna odbyła się telefonicznie? To ważna informacja dla osób, które będą się starać o pracę w BNP Paribas.
1
Ratel 2017-05-11 21:53
Czemu ciągle plany sprzedażowe rosną? Juz o ponad 30 proc od poczatku roku... Jak to ma się do premii które miało brać więcej osób? Ile jeszcze mamy wytrzymac?
9
Janusz 2017-05-16 14:41
Może akurat miałeś pecha i tak trafiłeś na słabego rekrutera? Ogólnie nie zdarzają się takie sytuacje .
1
Zbynia 2017-05-24 20:33
Hej, czy ktoś aplikował lub pracuje jako Doradca Klienta Korporacyjnego w Warszawie w Centrali? Jak wygląda praca? Ja zostałam zaproszona na rozmowę.
1
Zulek 2017-05-25 09:10
@Przyszły pracownik Może trzeba przemyśleć swoją postawę?
1
Joanna 2017-05-30 13:42
@Ratel niestety nie potrafię odpowiedzieć na te pytania. Nie jestem związana z firmą BNP Paribas. Jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie między innymi dzięki Waszym komentarzom. Każda dodatkowa informacja może być cenna dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy. A jakie są Twoje doświadczenia z pracy w BNP Paribas?
1
były etatowiec 2017-05-30 22:32
Nie będę się zbytnio rozczulał i w kilku punktach wymienię największe wady tej firmy:

1) Niemal całe IT krakowskie- według mnie nadające się tylko do zwolnienia. Przykłady typowo korporacyjnej pracy- robimy targety, rozwiązujemy zgłoszenia a nie problemy.
Helpdesk- totalna porażka, odbijanie zgłoszeń w ciagu kilku godzin na zasadzie: "Nie da się...." albo "My się tym nie zajmujemy"- zero wsparcia ani nawet próby pomocy w razie naglących problemów.

2) Mało pracowników od "czarnej roboty", mnóstwo koordynatorów od.....wszystkiego i niczego. Niedobór pracowników z kompetencjami technicznymi.

3) Nieracjonalny podział obowiązków w centrali na Kasprzaka, jedni nie robią praktycznie nic, pozostali PM koordynują multum projektów jednocześnie (praca przydzielona odgórnie lub też chcą się wykazać i jak najszybciej awansować)- czego skutki są fatalne, bo nie orientują się dobrze w specyfice projektów.

4) Ogromna przepaść w zarobkach między stałymi pracownikami na etacie a kontraktorami (Ci drudzy zarabiają często nawet 3 razy więcej)

5) Mnóstwo korporacyjnych ankiet i siana PR-u

6) Mnóstwo zbiorowych spotkań projektowych (rzędu minimum 10 osób na jednym spotkaniu, szczególnie na Kasprzaka), na których cyklicznie zbiera się tłum ludzi, a korzyści z tego są prawie żadne.

7) Brak podwyżek dla etatowców.

8) W zasadzie brak szkoleń choć podobno coś takiego jak "budżet szkoleniowy" funkcjonuje.

9) Uzależnienie firmy od zewnętrznych dostawców systemów IT.

Tak to wygląda z mojej perspektywy. Nie polecam.
4
Zołza 2017-06-17 13:20
Uważam, że mimo iz każdy ma prawo do swojej opinii i zdania to nie znaczy jednocześnie, że inni musza postępować tak jak my uważamy. Każda firm ma swoje założenia i je realizuje.
1
Ratel 2017-06-17 18:12
Wiem, że nie pracujesz w BNP- kliknąłem jako odpowiedz do Twojego postu w pośpiechu:)

Ja pracuje ponad 8 miesięcy i z mojego szkolenia/ grupie w które byłem ok. 2/3 osób już nie pracuje - nie wiem czy sami rezygnowali czy Bank z nich rezygnował, ale raczej to pierwsze. Początki rzeczywiście były trudne, fuzja, skargi klientów, itd...

Jeśli chodzi o + pracy to premia od realizacji planu od 85%, fajny i elastyczny system do produktów kredytowych ciekawa mieszanka ludzi z wieloletnim doświadczeniem z BGŻu, premia roczna, dofinansowanie do wczasów pod gruszą...To chyba tyle.

Natomiast minusy to awarie systemów, ciągłe podnoszenie planów punktowych - od stycznia o ponad 33 proc, z takim wzrostem oczekiwań nie spotkałem się w innych Bankach, nierealne założenia tygodniowe jeśli chodzi o sprzedaż konkretnych produktów, ludzie na funkcjach o których nie mają zielonego pojęcia, o wszystko trzeba się prosić, nie ma podwyżek z tego co słyszałem od starszych kolegów - koleżanka w Aliorze ma więcej samej wypłaty netto niż ja brutto, regionalni z zapędami mobbingowymi, hamowanymi chyba tylko przez aktywne związki zawodowe - niektóre maile to nic tylko drukować albo wklejać na neta, żeby się wstydzili przed całą Polską.

Cały czas rozglądam się za inną pracą, podobnie jak moi znajomi ze szkolenia - praca nie najgorsza, uwierzcie mi mam porównanie z innymi Bankami, ale nie wierze że tutaj rozwinę się-awansuje- uzyskam podwyżkę, a bez tego to taka stagnacja
3
Zulek 2017-06-20 18:55
Czy uważacie, że nie da się napisać o firmie nic dobrego? Może to jest trudny czas dla BNP Paribas? My tego nie wiemy a osoby decyzyjne nie mogą ujawniać pewnych tematów.
1
Maestro 2017-06-21 15:56
Miałem okazje pracować w tym Banku "zmieniającego się świata". Pracowałem w dziale IT, przy projekcje fuzji - oraz przy utrzymaniu systemów produkcyjnych oraz przygotowaniu środowisk pod testy. Chaos jaki tam panuje jest nie do ogarnięcia. Powszechne skakanie sobie do gardeł, brak pracy zespołowej, ani wspólnego celu. Dużo kopania dołków pod sobą nawzajem. Jak jesteś bucem, to trafiłeś dobrze - odnajdziesz się wśród innych buców.

Generalnie, w skrzynce pocztowej chaos od pierwszego dnia pracy - model wysyłania jak największej ilości maili do jak największej ilości osob - 80% adresatów twojego spamu, jest niezainteresowanych, albo ich nie dotyczy.
Ponadto, twoim obowiązkiem po wysłaniu rzeczonego spamu, udanie się osobiste do zespołu, który jest faktycznie adresatem oraz przypilnowanie żeby oby napewno twoja prosba zostala spelniona. Jest to uwlaczające dla obu stron.
Liczy się tylko dążenie do celu, bez względu na wydajność czy koszty.
Niektórzy mają tam rozdmuchane ego....a sukces jak zwykle ma wielu ojców.
Generalnie nie polecam pracy w tym chaosie, bo można szybko popaść w depresje.
2
Były Pracownik 2017-06-21 17:47
Odradzam pracę w BNP jeżeli tylko szanujesz swoje prywatne życie. Po połączeniu z BGŻ ludzi nie przybyło, pracy jest 2 razy tyle i nikt nie myśli, żeby coś się zmieniło.

Pracując w IT nie możesz zaplanować żadnego weekendu czy czasu po zakończeniu normalnego dnia pracy ponieważ normą jest praca po godzinach i praca w weekendy. Kierownictwo nie ma żadnych skrupułów, masz zadanie, masz zrobić i tyle.

Warunki pracy są tragiczne, wielki open space, duży hałas, pomieszczenie jest nie wietrzone, nie jest dokładnie sprzątane przez co jest pełno kurzu oraz latające mole.

W firmie nie ma wdrożonego ITIL-a nie ma systemu do zarządzania zmianą, do zarządzania problemem. Zmiany na produkcję są wdrażane bez odpowiednich testów, bez kompletu zgód od szefów poszczególnych działów, GÓRA chce i ma być zrobione. Liczy się tylko termin i Excell z zielonymi polami.

Firmę nie stać na rozwój pracowników poprzez odpowiednie szkolenia IT, firma nie wierzy w wiedzę swoich pracowników, nie potrafi zadbać o zwykłą kawę czy wodę.
4
Joanna 2017-06-23 08:44
@Ratel
dziękuje za odpowiedź i opisanie tego jak Ty widzisz plusy i minusy pracy w firmie.
@Były Pracownik
rzeczywiście, nie każdemu będzie odpowiadała praca na open space. Piszesz, że w IT normą są nadgodziny. Jak często się one zdarzają? Ile weekendów w ciągu miesiąca spędza się w pracy?
1
infromatyk 2017-06-27 20:47
Ja tylko powtórzę to co już zrobili poprzednicy- firma dyskryminuje finansowo doświadczonych pracowników. Na co dzień a szczególnie w okresie wyjątkowo wytężonej pracy czyli teraz (kolejna już migracja klientów) zatrudnia za to dziesiątki a raczej- setki kontraktorów na kilkumiesięczne wysokopłatne kontrakty.

Kadrze zarządzającej najwyższego szczebla mimo marnych tego efektów taka sytuacja bardzo odpowiada bo maja tzw. "podpórkę" przed prezesem.
Nawet jeśli migracja będzie totalną klapą oni powiedzą że zrobili swoje zatrudniając setkę osób do pracy z której niewiele wynikło. No ale przynajmniej próbowali coś zrobić (czytaj: wyrzucili mnóstwo kasy w błoto).

Warto tylko zauważyć że taki kontraktor zatrudniony powiedzmy na 6 miesięcy- przez pierwsze 1,5 miesiąca jest niemal bezużyteczny, zaś w razie źle wykonanej pracy (nieprawidłowo wykonane lub pobieżne testy, źle zaimplementowane i wadliwie działające programy wgrane na produkcję przez kolejny miesiąc ......trzeba po nim sprzątać ten "bałagan". Oczywiście to robią już zwykle pracownicy zatrudnieni na stałe- oczywiście nie z własnej woli i bez dodatkowych bonusów z tego tytułu.

Co więcej doświadczenie uczy że przez ostatnie 2 miesiące kontraktu kontraktorzy pracują już "na pół gwizdka" i bardziej niż na powierzonej pracy skupiają się już na poszukiwaniu kolejnej . Część z nich jak już zarobią "swoje", zwalnia się wcześniej nie wywiązawszy się (!!!) w ogóle ze swojego zadania. Kiedy przychodzi ten kulminacyjny punkt, czyli jakieś większe wdrożenie, to często jest problem aby ktoś z nich przyszedł do pracy po godzinach albo w weekend- niestety bywa że to również spada na etatowców, bo ludzi zatrudnieni na kontrakt nie angażują się w projekt, bo ten przecież zaraz się kończy więc po co się poświęcać.

Podsumowując, stali pracownicy w tej firmie mają -szczególnie ostatnio- mocno pod górkę i nie są doceniani przez pracodawcę. Niestety aż do końca obecnej migracji pracujące weekendy będą zdarzały się coraz częściej a o wzięciu dodatkowego urlopu aż do listopada można conajwyżej pomarzyć. O dodatkowej premii czy podwyżce za szczególne osiągnięcia niestety również (bo migracja kosztuje, bo etat kosztuje, a zatrudnianie kontraktorów już nie :P ).
O szkoleniach również trzeba zapomnieć, bo aż końca roku Bank będzie żył tylko i wyłącznie migracją i w tym czasie, mimo tego że coś takiego jak budżet szkoleniowy podobno istnieje- to i tak nikt z góry nie puści Cię na szkolenie (bo migracja, bo koszty itd.)

Szczerze mówiąc chyba podziękuję tej firmie, a jeśli jeszcze dostanę do zarządzania jakąś grupkę przypadkowych ludzi zatrudnionych na czas migracji- to tylko przyspieszy moją decyzję.

Nie polecam.
4
Kuj-Pom 2017-06-30 15:15
Podpisuje się obiema rękami!!!! Wszystko prawda - nie zauważyłem tylko zapędów mobbingowych - dla mnie Ci ludzie właściwie nie istnieją - są tak bezpłciowi, mizerni, maślakowaci...istne memeje i flegmatycy. Suche regułki o sprzedaży, liczne cytaty w mailach a tak na prawdę to mnie te maile bawią, tyle w nich różnych błędów: ortografia, gramatyka - leży. Podniecanie się konkursami sprzedażowymi, w których wygrać można maksymalnie długopis, wykonywanie zadań w korporacyjnej grze U. Jak na razie z wszystkich systemów to tylko ona obok EQ się nie zawiesza. No i nie zawiesza się pobieranie opłat klientom - wieczne błędy. Błąd systemu - pobrana prowizja - reklamacja - zwrot, i tak w kółko. Plany nie dość że rosną to "wycena punktowa" produktów, ktore sprzedasz jest coraz mniejsza. Wśród pracowników mnóstwo zasiedziałych kwok mających problem z nadążeniem za zmianą i ścigających się w częstotliwości i długości L4. A ty jebiesz, nie masz czasu sprzedawać bo albo skanujesz dokumenty, przyjmujesz reklamacje albo uczysz nowego pracownika "bo ty to miałaś na świeżo", albo dłubiesz sobie w paznokciach - gdy dojdzie do Ciebie że to bez sensu. I to rozwiązanie polecam, oczywiście wtedy gdy już będziecie mieć napisane CV i przejrzane wszystkie strony z ogłoszeniami o pracę. Z dobrych rzeczy: kasa na czas, żadnych nadgodzin. Myślę....nie, już nic nie wymyśle. Tragedii nie ma, ale jeśli skończyłeś/aś studia, jesteś ambitny/a i chcesz się rozwijać to wpadnij na pół roku, zobacz jak się pracuje i wrotki na nogi!
8
Henry 2017-07-02 21:09
Zastanawiam się dlaczego firma ma tak długą listę nowych ofert pracy.? Czy zmienia się polityka firmy i potrzebują ludzi , czy w taki razie warto aplikować jeśli to jest zbyt duża niepewność? Podpowiedzcie proszę jaka jest sytuacja w firmie, dziękuję.
2
Ratel 2017-07-02 21:45
Jeszcze rozwala mnie to że od lipca kolejna obniżka punktów za cross-sell - brawo, zachęcacie mnie do sprzedaży innych produktów, naprawdę.

Na wyniki MBO czekam od 21 czerwca, żeby porównać czy się gdzieś nie pomylili.... I teraz na początku lipca sprawdzaj sobie czy zaliczyli Ci konto/ kredyt z 22 czerwca... Naprawdę nie da się tego robić na bieżąco?
5
Nick 2017-07-06 19:23
Nikt tam nie chce pracować, ludzi brakuje, młodzi szybko rotują, Wypłaty nieadekwatne do wymagań, o podwyżce zapomnieć..
3
Zuella 2017-07-14 22:58
Jaka jest przyczyna tak długiej oferty pracy? Czy może mi ktoś podpowiedzieć a dopytuję ponieważ zamierzam aplikować do banku, a mam spore doswiadczenie. Jak się ogólni e pracuje. Będę bardzo wdzięczna za info.
1
BNP 2017-07-25 12:33
A śpicie też razem ?
1
Zulek 2017-07-25 17:10
Czy na pewno nie otwierają nowego oddziału banku.?
1
Minek 2017-07-27 23:18
Czy możecie mi powiedzieć ile mogę dostać jako doradca klienta, który dopiero zaczyna przygodę z bankowością? Bez doświadczenia, wyksz. wyższe w małym mieście?
7
Mania 2017-07-31 12:23
Jak się pracuje w tym banku? Jaką macie atmosferę? Zamierzam aplikować i dopytuję żeby mieć więcej wiedzy i nie rozczarować się później. Jakie wymagania może stawiać firma przed kandydatem na początek? Jaką umowę podpisuje się , zlecenie czy też na czas określony?
1
Poul 2017-08-01 23:50
Pracuje w bgz jako ph - mam nadzieje ze moje dni są juz policzone bo długo tu nie wytrzymam. Czytając komentarze mi.in. informatyków jak są tu wdrażane zmiany - mnie dotyczy akurat zmiana systemu na ratatu, to już wiem gdzie jest te 50mln PLN. Podobno tyle kosztowały te zmiany:/. W skrócie sklepy mają ubaw ze popsuli coś co było już popsute . Potwierdzam bałagan jaki tu panuje nie przystoi na bank z takimi "aspiracjami". Czasami aż strach włączać skrzynkę mailową bo zaraz przyjdzie mail ze coś nie działa w nowym systemie i juz pracują nad naprawa:). Kasa mizerna, podwyzek brak obowiązków pełno. Dla przyszłych ph bo ofert jest pełno podstawa 2 2 0 0 netto konkurencja każda placi min. 3500 i tylko tutaj jest premia kwartalna wszędzie indziej miesieczna. Szkoda czasu....
2
Zozol 2017-08-09 22:12
Czy nie można o firmie napisać coś pozytywnego.? Może bank ma akurat gorszy czas w swojej karierze?
1
W 2017-08-16 22:28
Chętnie poznam te pozytywy;) Ten zakręt na którym jest bank wydaje się nie mieć końca.
2
Zuzia 2017-08-17 10:34
@W Dlaczego tak piszesz, że firma jest na zakręcie? Może jest w trudnym momencie ale dokąd ludzie chcą o nią walczyć to zawsze jest szansa na poprawę.
1
Karo 2017-08-26 11:43
Bardzo negatywnie oceniam rekrutację w tym banku. Jestem specjalistą, który nie ma problemów ze znalezieniem pracy. Wpierw odbyłem rozmowę telefoniczną (około 40 minut) z jedną z Pań z HR (co więcej, chyba Manager- 80% po polsku, reszta w języku angielskim), oczywiście zostałem rekomendowany do spotkania z dyrektorem oraz kierownikiem. Na spotkaniu dowiedziałem się, że decyzja w ciągu kilku dni. Kierownik ewidentnie już po kilku latach w BNP Paribas, niestety merytorycznie na poziomie średnio-zaawansowanym. Co tydzień dzwoniono do mnie i proszono o jeszcze chwilkę czasu na zastanowienie (ewidentnie był inny kandydat i czekali na jego zakontraktowanie). Potem kontakt się urwał, zero odpowiedzi. Na kilka rozmów telefonicznych i spotkanie poświęciłam ponad 3 godziny swojego życia, a nikt z BNP nawet tego nie uszanował, stąd ten komentarz. Nie rekomenduję rekrutacji w obszarze IT oraz Zarządzania IT, niestety ktoś rozumy postradał :)
2
Ziuta 2017-08-30 21:21
Czy może mi ktoś napisać dlaczego BNP Paribas ma tak długą listę ofert pracy? Czyżby jakiś nowy projekt?
Szczęśliwa! 2017-08-31 15:01
Bo pracownicy odchodzą z tej instytucji! Dlatego jest tyle ogłoszeń o pracę. Ja też po 7 latach żegnam się z tym bankiem.
Nie polecam!
2
Joanna 2017-09-01 14:53
@Szczęśliwa! a jakie są Twoje zastrzeżenia do tego pracodawcy? Co konkretnie sprawia, że nie polecasz innym pracy w tej firmie? Warto również w swojej opinii napisać w jakim dziale firmy, czy też na jakim stanowisku się pracowało. Takie konkretne informacje będą dużo bardziej pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.
Ratel 2017-09-03 10:36
Po miesiącu pracy dyrektor oddziału dostaje plan sprzedażowy na nowego pracownika... Jak w takich warunkach pracownik ma się uczyć od doświadczonych kolegów i koleżanek, jak za uszami słyszy dopytywanie dyrektora "kiedy wreszcie coś sprzedaż?"

Parcie na wynik to jedno, ale ośrodka szkoleniowego w Lesznie się nie zapełni samemu. Tym bardziej jak z miesiąca na miesiąc plan sprzedażowy wzrósł o ponad 1/8.
Niusia 2017-09-04 22:56
A praca dla fund accountant...cały czas szukają...coś wiecie? jakie zarobki i warunki pracy?
bvvv 2017-09-05 15:12
Po pierwsze to jest praca dla osób, które marzyły, żeby zostać księgową. Praca na "open space" czyli kilkadziesiąt osób w jednym pomieszczeniu jak na amerykańskich filmach. A jak trafisz na typa o inicjałach mw, to UCIEKAJ!
Robson123 2017-09-05 15:50
Ok thx za info! możesz powiedzieć jakie zarobki na fund accountant? dzięki
Zonia 2017-09-05 22:42
Parcie na dobre wyniki jest we wszystkich tego typu firmach. Banki jeszcze do niedawna nie były w zasięgu przeciętnego człowieka a teraz ? Wszyscy szukają ludzi do pracy. BNP Paribas również ma spore potrzeby kadrowe.
Misio 2017-09-11 20:25
Pracowałem w tym banku przeszło 5 lat. Po tz. Fuzji wszystko się zmieniło system nawala pieniądze z rachunków giną po czasie się pojawiają. Wypłacać w placówkach szafce nie można bo brak wzorów podpisów. Ogółem doradcy co się cenili to już odeślij z tą taki duży nabór na nowych. Plany sprzedażowe coraz większe - wygląda to tak że bank nie che wypłacać premiera dla pracowników a zmusza ich do coraz większej pracy. Plany patrząc od stycznia do września wzrosły przeszło o 100 %. Ogółem uważam że ogółem bank jest na tz zakręcie możliwe że wprzyszlosci będzie to dobry bank ale nie na obecną chwilę. Z tego co wiem to bank próbuje się stać bardziej bez obsługiwane wprowadzają wpłat Aty zlikwiduje placówki. A w dużych centrach pojawia się wysepki tego banku (tak jak to było w Sigma banku)
2
Zibi 2017-09-12 11:59
Czy polecacie mi pracę w banku w Warszawie? Czy to jest bardzo stresujące miejsce do pracy dla młodego ?
Niusia 2017-09-12 21:47
A jak finansowo? Dla osoby z dużym doświadczeniem? czy w ogóle jest sens tam uderzać ? Czegoś można się nauczyć? Rozwijać? Awansować?
Niusia 2017-09-12 21:48
A jak finansowo? Dla osoby z dużym doświadczeniem? czy w ogóle jest sens tam uderzać ? Czegoś można się nauczyć? Rozwijać? Awansować?
Misia 2017-09-13 01:18
I jaki otrzymałeś plan dowykonania ???
ffff 2017-09-20 20:59
Ciągle szukają, bo ludzie uciekają jak się orientują w co wdepnęli... szczególnie jak mają kontakt z majkelem w. (były z sziti) ...
1
Zostaw swoją opinię o BNP Paribas - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BNP Paribas