brak logo

Fabryka Mebli „Golmeb”

Głuchów

Opinie o Fabryka Mebli „Golmeb”

anonim 2011-08-23 15:14:19
Nie polecam, odradzam, pracowała tam i jeśli ktoś chcę się pchać(usunięte przez administratora) w tej firmie droga najkrótsza
5
anonim 2013-03-26 08:23:36
zgadzam sie cała prawda
ja1 2013-08-06 21:58:04
jest najlepsza
ja2 2015-04-15 17:40:54
sam decydujesz, czy zgadzasz się na proponowane warunki pracy.
anonim 2015-06-09 14:18:52
Witam czy może ktoś napisać jak tam jest na dzień dzisiejszy??? Czy warto podjąć prace? i czy zapłata jest na czas?
angelodimateo 2015-06-10 19:24:01
Nie warto! Nic sie nie zmieniło niż opinia w powyższych komentarzach
jarek 2015-08-23 11:16:33
pozytywne opinie? kolego ja stracilem miesiac czasu bo zamiast popytac znajomych najpierw spróbowałem swoich sił dopiero na miejscu okazało się co to za ludzie a jak komuś znajomemu powiedziałem że tam pracuje to każdy od razy pytał czy płaci haha odradzam ten przybytek
robert 2015-09-16 14:40:28
ta firma to totalna porazka,( usunięte przez administratora ),


1
noname 2016-04-20 11:02:45
nie warto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na maksa 0 organizacji
Magda 2016-04-30 05:17:24
Mój mąż pracował tam porażka kilka razy musiał jeździć po swoją kasę i zrobił więcej niż miał w umowie a pieniędzy dostał dużo mniej niż w umowie istne oszustwo chamstwo
1
Anonim 2016-06-01 14:16:19
w firmie nic sie nie zmienilo . jak nieplacili tak nie placa, totalny balagan , popsute maszyny i zero organizacji , caly ten syf zaczyna sie w biurze a odpowiedzialnosc ponosi pracownik ktory otrzymal bledne polecenia , jesli ktos chce byc jedna z ich malp droga wolna, dziwie sie ze ta fabryka jeszcze stoi...
1
Anonime 2016-06-14 21:42:49
Nie polecam, wypłata mierna i nie jest na czas, niespójne polecenia i działania szefostwa, chamskie odzywki, wszystko na wariackich papierach jeszcze o dziwo się trzyma
3
Andrzej 2016-08-24 10:04:49
Wystarczy się wykazać, żeby zostać docenionym i zarabiać godziwe jak na nasze warunki pieniądze. Nie od razu Rzym zbudowano, jednak cierpliwość popłaca. Każda firma w okresie próbnym płaci mniej. Szczerze polecam, nie trzeba pracować na śmieciowych umowach, bo dają umowę o pracę.
kiss 2016-09-03 22:49:51
Dla mnie idealne to jest to, że zawierana jest z pracownikami umowa o pracę, bo przecież dbają o to, żeby pracownik był zadowolony z warunków pracy. W końcu o tak stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno, bo do tego dorzucają i tak odpowiednie socjale.
anonim 2016-11-15 11:12:22
to śmieszne, tam się nie da wykazać, bo wszystkiego zabraniają, a szefostwo to oszuści materialni
Zostaw swoją opinię o Fabryka Mebli „Golmeb” - Głuchów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli „Golmeb”